|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
jednak wtedy zginęli ludzie, którzy walczyli za Polskę i za nią oddaliby życie, WP i w ogóle, a teraz ludzie na stołkach, tak czy inaczej ja tak uważam, prezydent czy minister to nie żołnierz, oficer, to zupełnie inna powinność wobec kraju..
|
|
|
|
#2402 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Cytat:
Wątpię też, by to był zamach, bo z tego co wiem, rząd rosyjski wysyła ludzi, którzy zbadają sprawę. Razem z nimi będzie tam najprawdopodobniej Putin. Równocześnie Polska wysyła ekipę, która tez zbada przyczyny katastrofy. Gdyby to był zamach, ani Putin ani reszta rosyjskich ludzi nie zostaliby tam wysłani, by zbadać sprawę. Jednocześnie nie pozwoliliby na zbadanie sprawy przez ekipę polską. To jest mój tok myślenia w tej sprawie... |
|
|
|
|
#2403 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem, że Komorowski przejmuje władzę teraz, nie jestem ograniczona. chodziło mi o to, ze oprócz prezydenta zginęło mnóstwo osób, które miały wkład w różne dziedziny polityki i nie tylko. Cytat:
nie wiem, nie zagłębiam się w to, na pewno się wszystko wyjaśni. nikt nie musiał podkładać bomby czy dawać za pilota kamikaze. wystarczyło źle podać współrzędne lotu.
|
|
#2404 |
|
Konto usunięte
|
ja staram się myśleć najbardziej racjonalnie. Dlatego chcę wierzyć w to, że był to wypadek. Jest tu sporo nieścisłości, które sprawiają, że zaczynam miec pewne małe wątpliwości co do mojej teorii, ale mam nadzieję, że wszystko wyjaśni sie jak najszybciej...
|
|
|
|
#2405 |
|
Rozeznanie
|
moim zdaniem jesteśmy tak mało ważni, że to musiał być wypadek.
taka smutna rzeczywistość |
|
|
|
#2406 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Ja też jestem w ciężkim szoku... wstałam ok. 10:00, ledwie przytomna jeszcze weszłam do salonu,a tata, czy słyszałam (w sumie głupie pytanie, jak miałam słyszeć, śpiąc..?).. a tam na ekranie, że Kaczyńscy nie żyją, że katastrofa. Dotąd nie mogę uwierzyć. Rzecznik praw obywatelskich, prezes IPN, prezes NBP.. posłowie.. Cytat:
No nie wszystkie ważne osoby. Komorowski miał lecieć, ale nie poleciał. Tusk jest.. i w ogóle. Cytat:
Mgła nie była przyczyną, bo mgły gęstej nie było - były za to nisko gęste chmury, przez co pilot nie widział dobrze. Samolot był sprawny, powodem był najprawdopodobniej pośpiech - była godz. 8:53, mieli na 9:30 być na uroczystościach i prezydent pospieszał, pilot nie miał nic do gadania.. zahaczyli o drzewa i tyle. To teraz wybory nie będą w październiku, tylko za max. 74 dni. Komorowski ma 2 tyg., żeby podać datę wyborów - w ciągu 2 miesięcy muszą się odbyć. ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- A, jeszcze coś chciałam powiedzieć. Dla mnie to straszna głupota umieszczać tak dużą delegację samych ważnych osobistości w jednym samolocie. Przecież zawsze trzeba brać pod uwagę ewentualność wypadku.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-04-10 o 12:47 |
||
|
|
|
#2407 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2408 |
|
Zakorzenienie
|
Nie to, co napisałam poniżej, tylko, że ten las jest przeklęty.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#2409 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ooo...już w telewizji łączą to ze śmiercią Papieża, jakieś daty wyliczają..pffff...co za ludzie ;/ |
|
|
|
|
#2410 |
|
Zadomowienie
|
Nie łączą tego ze śmiercią Papieża tylko mówią, kwiecień to bardzo smutny miesiąc, ponieważ w tym miesiącu była i zbrodnia katyńska i śmierć Papieża i teraz ta tragedia.
|
|
#2411 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2412 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nie wyciągnęli. Boże. Na nk nawet nie wchodzę, bo mnie chyba szlag trafi, wyobrażam sobie te czarne wstążeczki wszędzie i znicze. takie wydarzenia są zbyt skomercjalizowane.Patrzcie na to: http://www.samosia.pl/pokaz/503487/n...olery_uwierzy/ Lol. dziewczyna pisała w styczniu, że w kwietniu będzie żałoba narodowa, potem w lipcu znowu i we wrześniu umrze ktoś znany i ceniony. A dzisiaj, że - żebyśmy mogli zweryfikować jej zdolności prorokowania - za 2 tyg. umrze jakiś znany muzyk polskiego pochodzenia (ale nie Polak). Sama nie wiem, czy dać temu wiarę.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-04-10 o 14:05 |
|
|
|
|
#2414 |
|
Rozeznanie
|
nie widzę tego nie umiem korzystać z tej str.
mogła trafic głupio ale zobaczymy za 2 tygodnie.. |
|
|
|
#2415 |
|
Zakorzenienie
|
Też nie widzę.
|
|
|
|
#2416 |
|
Zakorzenienie
|
O tu jest prawidłowy link.
Edit: dziewczyna napisała także, że za 2 lata będzie wojna Rosja vs. Japonia. Ja w sytuacji między tymi państwami orientuję się ogólnikowo, ale wypowiedziała się osoba, która się tym interesuje i na tym się zna, i stwierdziła, że to b. wysoce prawdopodobne, bo Japonia jeszcze nie powzięła odwetu na Rosji za wydarzenia z przeszłości. Ja się boję - głównie dlatego, bo zginęła elita polskiego wojska, mnóstwo dowódców. Nie chcę przesadzać, no ale tak to już jest, że zwykle takie wydarzenia sieją strach.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-04-10 o 14:28 |
|
|
|
#2417 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ;*
Ehh... oczywiście słyszałam co się stało i mimo, że nie interesuje się polityką i większość nazwisk znam tylko ze słyszenia to naprawdę wstrząsające... Nie zasługiwali na śmierć zwłaszcza w ten sposób. Może wyjdzie że jestem nieczułą jędzą ale pierwsza myśl jaka mi przeszła przez głowę gdy usłyszałam o tej tragedii brzmiała "Sami są sobie winni". Tyle mówiło się o tym, że te samoloty się nie nadają do użytku, zwłaszcza dla tak ważnych osób.
|
|
#2418 |
|
Rozeznanie
|
o, cieszę się, że nie tylko mi to przeszło przez głowę
---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- dziewczyna z samosi albo wszystkich w jajo robi, albo wiedziała, przykre ejst to, że nawet jeśli wiedziała, to nic nie mogła zmienić i tyle. ale wierzę w to, że ktoś wie takie rzeczy i już |
|
|
|
#2419 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
o Boże co za dziewczyna.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-04-10 o 14:54 |
||
|
|
|
#2420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ona nie wiedziała dokładnie, KTO zginie, kiedy i gdzie. czuła tylko, że w kwietniu będzie poważny wypadek i ogromna żałoba narodowa.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#2421 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2422 |
|
Zakorzenienie
|
W tv mówili, że to jest najbardziej prawdopodobona wersja. Samolot był sprawdzany bardzo dokładnie przed lotem, nie miał żadnej usterki (ewentualnie mógł ją nabyć w czasie lotu, ale mało prawdopodobne)
|
|
|
#2423 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2424 |
|
Zakorzenienie
|
Yyyy, nie wiem co myśleć o tej dziewczynie, ale ja zazwyczaj wierzę w takie głupoty.
Dla mnie UFO, duchy i cała reszta istnieją
|
|
|
|
#2425 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18473493]jo Żbiku jak nie jesteś [/QUOTE]Już ja tam się później wszystkiego od Ciebie dowiem ![]() Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18478146]a wiecie że wczoraj śniło mi się że jestem niewolnikiem farmy .[/QUOTE]Toż to prawda ![]() Cytat:
Cytat:
to teraz już na pewno nie będą latać...Wczoraj na wieczór nie miałam neta, to byłam jakoś dziwnie efektywna
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-04-10 o 15:22 |
||||
|
|
|
#2426 |
|
Zakorzenienie
|
nie zacytowało mi.
nie pamiętam co miałam napisać. ponoć to, że prezydent ponaglał pilota nie mogło mieć wpływu na katastrofę, gdyż to pilot ma podjąć decyzję o lądowaniu. nie chcę już się wypowiadać na temat tej sprawy bo aż mnie nerw nosi jak widzę te nk i inne pseudo przeżywanie tej tragedii. niech im będzie dobrze tam, gdziekolwiek teraz będą.
|
#2427 | |
|
Zakorzenienie
|
Przeczytałam o tej dziewczynie!
Aż mnie ciarki przeszły ![]() Jak widzę te wstążki, znicze, itd na nk... ![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I rzecznik PRAW obywatelskich. Nie, dobra, już się nie czepiam, sorry. taki mam dziś bojowniczy nastrój. Z całą resztą masz rację.
|
|
|
|
#2429 |
|
Zakorzenienie
|
Tfu, IPNu, coś mi się pomieszało. Wcześniej, jak z tatą rozmawiałam, to samo mi się z tym NIKiem ubzdurało...
|
|
|
|
#2430 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
aczkolwiek wtedy to faktycznie tamta afera musiała mieć miejsce, bo jak można powiedzieć, że się nie chce z kimś lecieć ![]() no, ale mniejsza o to. nie mam siły już nawet gadać o tym, bo już się nic nie zmieni. prawda jest jedna, a to czy się jej dowiemy to drugie. i jakakolwiek by ona nie była, ważne co będzie dalej. |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.

takie wydarzenia są zbyt skomercjalizowane.

[/QUOTE]