Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to będzie? - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-10, 12:00   #2401
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b

jednak wtedy zginęli ludzie, którzy walczyli za Polskę i za nią oddaliby życie, WP i w ogóle, a teraz ludzie na stołkach, tak czy inaczej ja tak uważam, prezydent czy minister to nie żołnierz, oficer, to zupełnie inna powinność wobec kraju..
UnbelievableGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-10, 12:14   #2402
201604200942
Konto usunięte

Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość

i masz też rację, że ludzie dorabiają sobie zawsze ideologie...
ale z drugiej strony, nie zawsze wszystko dzieje się z przypadku.
ja nie wierzę w znaki ani przeznaczenie, dlatego nie wierzę w to, że ktoś z góry zesłał nam tę katastrofę, byśmy się zastanowili nad sytuacją polityczną.
Wątpię też, by to był zamach, bo z tego co wiem, rząd rosyjski wysyła ludzi, którzy zbadają sprawę. Razem z nimi będzie tam najprawdopodobniej Putin.
Równocześnie Polska wysyła ekipę, która tez zbada przyczyny katastrofy. Gdyby to był zamach, ani Putin ani reszta rosyjskich ludzi nie zostaliby tam wysłani, by zbadać sprawę. Jednocześnie nie pozwoliliby na zbadanie sprawy przez ekipę polską.
To jest mój tok myślenia w tej sprawie...
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-10, 12:25   #2403
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
a mi jest smutno, chociażby dlatego, że każda z tych osób miała rodzinę, Boże dla każdego z tych ludzi to jest niewyobrażalna tragedia. I faktycznie nie ważne,że to prezydent czy kto inny. Każdy z osobna to człowiek.
Martyna bezkrólewia nie będzie. Premier zwołał już posiedzenie, Komorowski będzie prezydentem tymczasowo, przyspieszą wybory. Muszą się ogarnąć, nie może być chaosu.
nie o to mi chodziło w kwestii bezkrólewia.
wiem, że Komorowski przejmuje władzę teraz, nie jestem ograniczona.

chodziło mi o to, ze oprócz prezydenta zginęło mnóstwo osób, które miały wkład w różne dziedziny polityki i nie tylko.

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
ja nie wierzę w znaki ani przeznaczenie, dlatego nie wierzę w to, że ktoś z góry zesłał nam tę katastrofę, byśmy się zastanowili nad sytuacją polityczną.
Wątpię też, by to był zamach, bo z tego co wiem, rząd rosyjski wysyła ludzi, którzy zbadają sprawę. Razem z nimi będzie tam najprawdopodobniej Putin.
Równocześnie Polska wysyła ekipę, która tez zbada przyczyny katastrofy. Gdyby to był zamach, ani Putin ani reszta rosyjskich ludzi nie zostaliby tam wysłani, by zbadać sprawę. Jednocześnie nie pozwoliliby na zbadanie sprawy przez ekipę polską.
To jest mój tok myślenia w tej sprawie...
może to był zamach, ale nie ze strony Rosji.

nie wiem, nie zagłębiam się w to, na pewno się wszystko wyjaśni.
nikt nie musiał podkładać bomby czy dawać za pilota kamikaze.
wystarczyło źle podać współrzędne lotu.

Warren Buffet
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-10, 12:31   #2404
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość

może to był zamach, ale nie ze strony Rosji.

nie wiem, nie zagłębiam się w to, na pewno się wszystko wyjaśni.
nikt nie musiał podkładać bomby czy dawać za pilota kamikaze.
wystarczyło źle podać współrzędne lotu.
ja staram się myśleć najbardziej racjonalnie. Dlatego chcę wierzyć w to, że był to wypadek. Jest tu sporo nieścisłości, które sprawiają, że zaczynam miec pewne małe wątpliwości co do mojej teorii, ale mam nadzieję, że wszystko wyjaśni sie jak najszybciej...
Stary 2010-04-10, 12:41   #2405
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

moim zdaniem jesteśmy tak mało ważni, że to musiał być wypadek.
taka smutna rzeczywistość
Stary 2010-04-10, 12:49   #2406
star15
Zakorzenienie

Cześć.

Ja też jestem w ciężkim szoku... wstałam ok. 10:00, ledwie przytomna jeszcze weszłam do salonu,a tata, czy słyszałam (w sumie głupie pytanie, jak miałam słyszeć, śpiąc..?).. a tam na ekranie, że Kaczyńscy nie żyją, że katastrofa. Dotąd nie mogę uwierzyć.

Rzecznik praw obywatelskich, prezes IPN, prezes NBP.. posłowie..

Cytat:
hmm.. mnie mama obudziła wieścią, że Kaczyński nie żyje.
spod poduszki wyciągnęłam głowę i mówię :"ehe, fajnie".
ale dotarło do mnie, że to nie prima aprilis jak mama powiedziała, że się samolot rozbił i zginęło 130 osób.

mi nie jest ani przykro, ani smutno.
nie wiem, po prostu jestem wstrząśnięta.

inna sprawa, że teraz niemalże bezkrólewie.. wszystkie ważne osoby zginęły.
wielka tragedia dla nas, Polaków.
Wg Rosji ok. 130, polskie media mówią, że 87-88.
No nie wszystkie ważne osoby. Komorowski miał lecieć, ale nie poleciał. Tusk jest.. i w ogóle.

Cytat:
co do patriotyzmu-zgadzam się. Osoby, które najbardziej wyśmiewały Kaczyńskiego (nie tylko jego politykę ale i jego osobę) nagle najgłośniej po nim płaczą.
To jest zwykła hipokryzja.
Ja nie wierzę w jakieś tam znaki i taka katastrofa mogłaby się stać równiez w USA jak i Francji. Sytuacja polityczna nie ma to nic do rzeczy.

dokładnie. Na TVNie jeden z prezenterów powiedział, że ten las jest jakiś przeklęty.
Nie popadajmy w paranoję. Zdarzyła się tragedia, najprawdopodobniej przyczyną była mgła i trudne warunki.
Na tvnie to Kwaśniewski powiedział.
Mgła nie była przyczyną, bo mgły gęstej nie było - były za to nisko gęste chmury, przez co pilot nie widział dobrze. Samolot był sprawny, powodem był najprawdopodobniej pośpiech - była godz. 8:53, mieli na 9:30 być na uroczystościach i prezydent pospieszał, pilot nie miał nic do gadania.. zahaczyli o drzewa i tyle.

To teraz wybory nie będą w październiku, tylko za max. 74 dni. Komorowski ma 2 tyg., żeby podać datę wyborów - w ciągu 2 miesięcy muszą się odbyć.

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

A, jeszcze coś chciałam powiedzieć.

Dla mnie to straszna głupota umieszczać tak dużą delegację samych ważnych osobistości w jednym samolocie.
Przecież zawsze trzeba brać pod uwagę ewentualność wypadku.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka

Edytowane przez star15
Czas edycji: 2010-04-10 o 12:47
star15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-10, 13:00   #2407
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość

Na tvnie to Kwaśniewski powiedział.
Mgła nie była przyczyną, bo mgły gęstej nie było - były za to nisko gęste chmury, przez co pilot nie widział dobrze. Samolot był sprawny, powodem był najprawdopodobniej pośpiech - była godz. 8:53, mieli na 9:30 być na uroczystościach i prezydent pospieszał, pilot nie miał nic do gadania.. zahaczyli o drzewa i tyle.
a skąd Kwaśniewski to wie?
Stary 2010-04-10, 13:05   #2408
star15
Zakorzenienie

Cytat:
a skąd Kwaśniewski to wie?
Nie to, co napisałam poniżej, tylko, że ten las jest przeklęty.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka
Stary 2010-04-10, 13:17   #2409
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

Cytat:
---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

A, jeszcze coś chciałam powiedzieć.

Dla mnie to straszna głupota umieszczać tak dużą delegację samych ważnych osobistości w jednym samolocie.
właśnie... ;/

ooo...już w telewizji łączą to ze śmiercią Papieża, jakieś daty wyliczają..pffff...co za ludzie ;/
Stary 2010-04-10, 13:28   #2410
Beatagr3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez UnbelievableGirl Pokaż wiadomość
właśnie... ;/

ooo...już w telewizji łączą to ze śmiercią Papieża, jakieś daty wyliczają..pffff...co za ludzie ;/
Nie łączą tego ze śmiercią Papieża tylko mówią, kwiecień to bardzo smutny miesiąc, ponieważ w tym miesiącu była i zbrodnia katyńska i śmierć Papieża i teraz ta tragedia.
Stary 2010-04-10, 13:30   #2411
czijo
Zadomowienie

Cytat:
właśnie... ;/

A weź, rzygać mi się chce jak to widzę. Albo te świeczunie. Albo jak ludzie dołączają do miliona grup na fejsbuku. Jakieś "Black Saturday". To jest żałosne. Poszliby robić coś pożytecznego dla kraju, dyplomaci powinni się teraz uwijać, żeby nie wyskoczył przed nich jakiś kretyn i nie zaczął oskarżać Putina. Bo już parę razy dziś słyszałam że to na pewno Rosja zorganizowała zamach
czijo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-10, 13:57   #2412
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
Biorąc pod uwagę katastrofę casy, nie wyciągnęli żadnych wniosków.
Cytat:
Napisane przez czijo Pokaż wiadomość
A weź, rzygać mi się chce jak to widzę. Albo te świeczunie. Albo jak ludzie dołączają do miliona grup na fejsbuku. Jakieś "Black Saturday". To jest żałosne. Poszliby robić coś pożytecznego dla kraju, dyplomaci powinni się teraz uwijać, żeby nie wyskoczył przed nich jakiś kretyn i nie zaczął oskarżać Putina. Bo już parę razy dziś słyszałam że to na pewno Rosja zorganizowała zamach
Żenada, ale co zrobisz. Fejsbuk jak fejsbuk, ale nasza klasa.
Stary 2010-04-10, 14:03   #2413
star15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
Biorąc pod uwagę katastrofę casy, nie wyciągnęli żadnych wniosków.

Żenada, ale co zrobisz. Fejsbuk jak fejsbuk, ale nasza klasa.

No nie wyciągnęli. Boże.

Na nk nawet nie wchodzę, bo mnie chyba szlag trafi, wyobrażam sobie te czarne wstążeczki wszędzie i znicze. takie wydarzenia są zbyt skomercjalizowane.

Patrzcie na to: http://www.samosia.pl/pokaz/503487/n...olery_uwierzy/

Lol. dziewczyna pisała w styczniu, że w kwietniu będzie żałoba narodowa, potem w lipcu znowu i we wrześniu umrze ktoś znany i ceniony.
A dzisiaj, że - żebyśmy mogli zweryfikować jej zdolności prorokowania - za 2 tyg. umrze jakiś znany muzyk polskiego pochodzenia (ale nie Polak).

Sama nie wiem, czy dać temu wiarę.

Studentka

Edytowane przez star15
Czas edycji: 2010-04-10 o 14:05
Stary 2010-04-10, 14:12   #2414
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

nie widzę tego nie umiem korzystać z tej str.

mogła trafic głupio
ale zobaczymy za 2 tygodnie..
Stary 2010-04-10, 14:21   #2415
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
nie widzę tego nie umiem korzystać z tej str.

mogła trafic głupio
ale zobaczymy za 2 tygodnie..
Też nie widzę.
Stary 2010-04-10, 14:22   #2416
star15
Zakorzenienie

O tu jest prawidłowy link.

Edit: dziewczyna napisała także, że za 2 lata będzie wojna Rosja vs. Japonia. Ja w sytuacji między tymi państwami orientuję się ogólnikowo, ale wypowiedziała się osoba, która się tym interesuje i na tym się zna, i stwierdziła, że to b. wysoce prawdopodobne, bo Japonia jeszcze nie powzięła odwetu na Rosji za wydarzenia z przeszłości.

Ja się boję - głównie dlatego, bo zginęła elita polskiego wojska, mnóstwo dowódców.
Nie chcę przesadzać, no ale tak to już jest, że zwykle takie wydarzenia sieją strach.

Studentka

Edytowane przez star15
Czas edycji: 2010-04-10 o 14:28
Stary 2010-04-10, 14:33   #2417
martus9191
Zakorzenienie

Hej ;*

Ehh... oczywiście słyszałam co się stało i mimo, że nie interesuje się polityką i większość nazwisk znam tylko ze słyszenia to naprawdę wstrząsające... Nie zasługiwali na śmierć zwłaszcza w ten sposób. Może wyjdzie że jestem nieczułą jędzą ale pierwsza myśl jaka mi przeszła przez głowę gdy usłyszałam o tej tragedii brzmiała "Sami są sobie winni". Tyle mówiło się o tym, że te samoloty się nie nadają do użytku, zwłaszcza dla tak ważnych osób.

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

cel: 46 kg
martus9191 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-10, 14:42   #2418
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

o, cieszę się, że nie tylko mi to przeszło przez głowę

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

dziewczyna z samosi albo wszystkich w jajo robi, albo wiedziała, przykre ejst to, że nawet jeśli wiedziała, to nic nie mogła zmienić i tyle.
ale wierzę w to, że ktoś wie takie rzeczy i już
Stary 2010-04-10, 14:47   #2419
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:
nie o to mi chodziło w kwestii bezkrólewia.
wiem, że Komorowski przejmuje władzę teraz, nie jestem ograniczona.
nawet tak nie pomyślałam. :/ ok.

Cytat:
Na nk nawet nie wchodzę, bo mnie chyba szlag trafi, wyobrażam sobie te czarne wstążeczki wszędzie i znicze. takie wydarzenia są zbyt skomercjalizowane.
ja tak nie uważam, fakt jest sporo tych świeczek, wstążek, zdjęć pary prezydenckiej itp. itd. ale do b. dobrze. Każdy z nich oddaje zmarłych jakąś cześć. Wydaje mi się, że takie osoby dodając to zdjęcie musiały mieć chwilę refleksji na śmiercią, nad własnym życiem itp. Nie uważam, że ktoś dodaje to zdj. "na pokaz", bo nikomu nim i tak nie zaimponuje. A jest to wyrażenie ich żalu. [niezależnie od lubienia nielubienia polityków itp.]

o Boże co za dziewczyna.

Edytowane przez effciaa16
Czas edycji: 2010-04-10 o 14:54
effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-10, 14:49   #2420
star15
Zakorzenienie

Cytat:

dziewczyna z samosi albo wszystkich w jajo robi, albo wiedziała, przykre ejst to, że nawet jeśli wiedziała, to nic nie mogła zmienić i tyle.

ale ona nie wiedziała dokładnie, KTO zginie, kiedy i gdzie. czuła tylko, że w kwietniu będzie poważny wypadek i ogromna żałoba narodowa.

Studentka
Stary 2010-04-10, 14:59   #2421
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Nie to, co napisałam poniżej, tylko, że ten las jest przeklęty.
Wybacz, źle przeczytałam
to skąd wiadomo, że on ich pospieszał?
Stary 2010-04-10, 15:02   #2422
star15
Zakorzenienie

Cytat:
Wybacz, źle przeczytałam
to skąd wiadomo, że on ich pospieszał?
W tv mówili, że to jest najbardziej prawdopodobona wersja. Samolot był sprawdzany bardzo dokładnie przed lotem, nie miał żadnej usterki (ewentualnie mógł ją nabyć w czasie lotu, ale mało prawdopodobne)

Studentka
Stary 2010-04-10, 15:06   #2423
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
W tv mówili, że to jest najbardziej prawdopodobona wersja. Samolot był sprawdzany bardzo dokładnie przed lotem, nie miał żadnej usterki (ewentualnie mógł ją nabyć w czasie lotu, ale mało prawdopodobne)
już niedługo poznamy prawdziwą wersję...
Stary 2010-04-10, 15:12   #2424
Karmenka
Zakorzenienie

Yyyy, nie wiem co myśleć o tej dziewczynie, ale ja zazwyczaj wierzę w takie głupoty.
Dla mnie UFO, duchy i cała reszta istnieją
Stary 2010-04-10, 15:12   #2425
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czijo Pokaż wiadomość
No na pewno

http://matematyka.pisz.pl/strona/297.html tu masz kilka przykładów.
Nie miałam tego, kombinowałabym inaczej,
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18473493]jo Żbiku jak nie jesteś [/QUOTE]
Już ja tam się później wszystkiego od Ciebie dowiem
Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość

do pierwszego dnia matur ustnych, czyli do 7.
na CKE jest żbiki jedne
Ok, ale nie pójdę z tym do dyrektorki z pretensjami, czemu ona sobie zażyczyła do 31...
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18478146]a wiecie że wczoraj śniło mi się że jestem niewolnikiem farmy .koleżanka powiedziała że niestety to już uzależnienie. .[/QUOTE]
Toż to prawda
Cytat:
ale strasznie mnie wkurza porównywanie tego do Katynia w tv i w ogóle ehhh ;/
A ja dosłownie to pomyślałam, jak się tylko dowiedziałam, instruktor na jeździe mi powiedział, usłyszał w radiu. Wiadomo, nie taka skala, ale prezydent z żoną, drugi prezydent, prezesi IPNu, NBP, rzecznik spraw obywatelskich, itd. Ok, z tych lecących tam polityków prawdziwy szacunek miałam chyba tylko do Płażyńskiego, Szmajdzińskiego i Kaczorowskiego, jak widziałam Gosiewskiego czy Putrę, to przełączałam kanał w tv, ale to teraz nieważne. Zginęli ludzie zajmujący jedne z najważniejszych stanowisk w państwie i dla mnie wydźwięk tragedii jest porównywalny ze zbrodnią katyńską. W komentarzach jeszcze przeczytałam, jak ktoś to porównał do wypadku Sikorskiego poza tym, kiedy ostatnio był taki wypadek lotniczy, rodzice mówią, że chyba tylko w 1980...
Cytat:
A pamiętacie, jaka była afera, że prezydent i premier gdzieś tam nie lecieli razem? to teraz już na pewno nie będą latać...

Wczoraj na wieczór nie miałam neta, to byłam jakoś dziwnie efektywna i miałam jazdę, oczywiście jak lało... Bo przecież wiadomo, Justynka ma jazdę, musi padać, bo przecież to bezsensu jakby nie padało

Edytowane przez parodia
Czas edycji: 2010-04-10 o 15:22
parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-10, 15:17   #2426
mtynai
Zakorzenienie

nie zacytowało mi.
nie pamiętam co miałam napisać.

ponoć to, że prezydent ponaglał pilota nie mogło mieć wpływu na katastrofę, gdyż to pilot ma podjąć decyzję o lądowaniu.

nie chcę już się wypowiadać na temat tej sprawy bo aż mnie nerw nosi jak widzę te nk i inne pseudo przeżywanie tej tragedii.

niech im będzie dobrze tam, gdziekolwiek teraz będą.

Warren Buffet
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-10, 15:18   #2427
parodia
Zakorzenienie

Przeczytałam o tej dziewczynie! Aż mnie ciarki przeszły

Jak widzę te wstążki, znicze, itd na nk...

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

Cytat:
nie zacytowało mi.
nie pamiętam co miałam napisać.

ponoć to, że prezydent ponaglał pilota nie mogło mieć wpływu na katastrofę, gdyż to pilot ma podjąć decyzję o lądowaniu.

nie chcę już się wypowiadać na temat tej sprawy bo aż mnie nerw nosi jak widzę te nk i inne pseudo przeżywanie tej tragedii.

niech im będzie dobrze tam, gdziekolwiek teraz będą.

Stary 2010-04-10, 15:19   #2428
star15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość
A ja dosłownie to pomyślałam, jak się tylko dowiedziałam, instruktor na jeździe mi powiedział, usłyszał w radiu. Wiadomo, nie taka skala, ale prezydent z żoną, drugi prezydent, prezesi NIKu, NBP, rzecznik spraw obywatelskich, itd. Ok, z tych lecących tam polityków prawdziwy szacunek miałam chyba tylko do Płażyńskiego, Szmajdzińskiego i Kaczorowskiego, jak widziałam Gosiewskiego czy Putrę, to przełączałam kanał w tv, ale to teraz nieważne. Zginęli ludzie zajmujący jedne z najważniejszych stanowisk w państwie i dla mnie wydźwięk tragedii jest porównywalny ze zbrodnią katyńską. W komentarzach jeszcze przeczytałam, jak ktoś to porównał do wypadku Sikorskiego poza tym, kiedy ostatnio był taki wypadek lotniczy, rodzice mówią, że chyba tylko w 1980...

A pamiętacie, jaka była afera, że prezydent i premier gdzieś tam nie lecieli razem? to teraz już na pewno nie będą latać...
Prezes niku nie zginął.
I rzecznik PRAW obywatelskich.

Nie, dobra, już się nie czepiam, sorry. taki mam dziś bojowniczy nastrój.

Z całą resztą masz rację.

Studentka
Stary 2010-04-10, 15:21   #2429
parodia
Zakorzenienie

Tfu, IPNu, coś mi się pomieszało. Wcześniej, jak z tatą rozmawiałam, to samo mi się z tym NIKiem ubzdurało...

Stary 2010-04-10, 15:37   #2430
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:

ja też

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
Yyyy, nie wiem co myśleć o tej dziewczynie, ale ja zazwyczaj wierzę w takie głupoty.
Dla mnie UFO, duchy i cała reszta istnieją

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość
no, na pewno, dziwne w ogóle, że nie jest to "zakazane" tak jak podróż jednym środkiem transportu prezydenta i marszałka nie jest dozwolona.
aczkolwiek wtedy to faktycznie tamta afera musiała mieć miejsce, bo jak można powiedzieć, że się nie chce z kimś lecieć

no, ale mniejsza o to.

nie mam siły już nawet gadać o tym, bo już się nic nie zmieni.
prawda jest jedna, a to czy się jej dowiemy to drugie.
i jakakolwiek by ona nie była, ważne co będzie dalej.
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości