Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2009) - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-17, 14:24   #1921
DiTu77
Zakorzenienie

Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
Madzi, Nili i Andre
100 lat, zdrówka i 1000 uśmiechów

...
No i muszę się wyżalić, bo dziś muszę kupić mleko modyfikowane. Wszystko przez to, że pod zębem po kanałówce zrobiło mi się zapalenie, boli jak diabli, spuchnięta jestem i przez tydzień jadę na antybiotyku Aż żal tych litrów mleka, które pójdą do kanału A poza tym pani stomatolog wyjaśniła mi przyczynę moich problemów z zębami. Otóż "8". Wszystkie 4 są tak ustawione, że nie jestem w stanie ich porządnie wyczyścić szczoteczką i są one skupiskiem bakterii. Także poradziła mi, że jeśli chcę uniknąć tylu problemów które miałam do tej pory, to powinnam je wszystkie usunąć

Oj - współczuję kłopotów zębowych
Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość
...

Dziewczyny, mam dylemat

Gdzie urządzić pokój Małemu?
Załącznik 3034697

...
To co mam zrobić?
Obok kuchni
Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Domi Ty to masz sny

WSZYSTK IEGO NAJLEPSZEGO DLA JUBILATÓW!!!!!:roza :

Cytat:
Napisane przez karenina19 Pokaż wiadomość

...
A tu moj urwis jak demoluje karuzele i piszczy na mame...

http://www.youtube.com/watch?v=8rtRteLpp04

Cytat:
Napisane przez gissh Pokaż wiadomość
...

Nilusia, Madzia, Andre - sto lat, sto lat, niech żyją, żyją nam

Cytat:
Napisane przez aniulka8204 Pokaż wiadomość
i wszystkiego najlepszego dla naszych kochanych malusich solenizantów

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
...
Sto lat solenizantą

Cytat:
Napisane przez Agusia_a9 Pokaż wiadomość
...
100lat dla Nilusi Magdusi i Andre
DiTu77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 14:31   #1922
DiTu77
Zakorzenienie

Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

Cytat:
Napisane przez AsiCcccCA Pokaż wiadomość
Dzien dobry. My nadal w szpitalu podaja jej lek niby na padaczke i nasz pobyt zalezy od tego jak sie przyjmie moze i pare dni a moze i miesiac:-(jeszcze wszystko zalezy od wyniku eeg który miala dzis robiony mial byc 20ale ze napadów bylo coraz wiecej zrobili dzis,boje sie wszystko mnie boli.......ANIULKA dziekuje ze o nas myslisz
Asiu -trzymajcie się
Cytat:
Napisane przez zaharia Pokaż wiadomość
dzien dobry mamusie

STO LAT:roz a: DLANILUSI, MADZI I ANDRE

za chwilke zabieram sie za ndrobienie wczorajszego dnia.

wczoraj dopadla mnie jakies zatrucie pokarmowe, wic toalete oblegalam caly dzien, i uczucie bezsilnosci- cos okropnego, wysilkiem bylo utrzymanie glowy w pionie ale dzisiaj juz lepiej.

dzisial bylam z miriam na szczepieniu- teraz malutka spi.
waga 5950g. troszke malo. mrtwie sie. ale zaczynam wprowadzac pokarm staly wiec mam nadzieje, ze ja podtucze troszke.
ale sluchajcie tego z owocow w pierwszej kolejnosci proponowala wprowadzenie pomaranczy
ja na to, ze to przeciez owoc ktory jest pelen alergenow,a ona, ze grecja to kraj pomaranczy i dziwne bedzie jesli dzicko nie bedzie ich jadlo.

mausie ktorych dzieci juz jedza powiedzcie mi jak to jest z tymi pomaranczami???

a ja ide was przeleciec.....

oj biedaku
A z tymi pomarańczmi ja bym się wstrzymała...
Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
...
Pola jak zwykle cudna
Cytat:
Napisane przez kamilla123 Pokaż wiadomość
...
A jest tu może ktoś rozeznany w temacie fotelików samochodowych??
Najważniejsze oczywiście żeby był bezpieczny i przepuszczał powietrze, w nosidełku co teraz mamy Kuba strasznie szybko się poci. I czy jak dziecko ma 9 kg to można już montować fotelik przodem do kierunku jazdy czy nadal tyłem, bo w sumie spotkałam się jeszcze z info, że od 13 kg można przodem sadzać
ja bym chciała taki który jest przystosowany do jazdy tyłem jak najdłużej, kurcze ale one jakieś mocno drogie są
Stary 2010-04-17, 14:42   #1923
DiTu77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martaN23 Pokaż wiadomość
pomóżcie co to jest?
znika jej w domku a jak tylko czapkę zakładam i przychodzimy do domku to znowu....
krostki są takie chropowate i skóra sucha a nawet bardzo sucha ma to też na z boczku na główce po obu stronach
stawiam na reakcję na materiał albo środki piorące...
Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość
...

Widziałyście to?
http://www.figa.pl/Moj-zawod-Rodzenie-dzieci-a393

Kumpela mi na maila przysłała

Cytat:
Napisane przez belladonna78 Pokaż wiadomość
Witajcie!
Wiem, wiem, długo się nie odzywałam (Brombi za pamięć), podczytywałam was i już jestem na bieżąco (no, klub jeszcze muszę nadrobić). Nie będę cytować bo za dużo się tego nazbierało i w końcu sie pogubiłam...
Tak więc tylko pokrótce - Asiccca TRZYMAM KCIUKI za DOMINISIĘ... mam nadzieje, że szybciutko wyjdziecie ze szpitala i że to nie jest nic poważnego
Wszystkim jubilatom maluszkom i mamuśkom jubilatkom spóźnione naj naj!!
U nas właściwie wszystko dobrze, Bartuś przedwczoraj skończył 3 miesiące, a dzisiaj po raz pierwszy przewrócił się z brzuszka na plecki, dwukrotnie!! Ale jestem z niego dumna. Czasami nawet dłużej poleży na brzuszku, pięknie podnosi główkę. Bawi się zabawkami (tzn. chwyta je, ciągnie, obraca się w ich stronę), gada z nami coraz więcej, ogólnie jest małym słodziakiem, chociaż charakternym
Niestety, nadal uparcie budzi się w nocy (czasami 2, a czasami 4 razy). Jednak nie tak samo, jak na początku - budzi się, kwęknie, zje w 10-15 minut i zasypia od razu, nie odbijam go, nie przewijam, więc idzie wytrzymać. A zasypia 20-21 i wstajemy 7.30-8.30 więc w sumie nie tak źle.
No i od paru dni mam chyba kryzys laktacyjny. Synek wisi na mnie przez pół dnia, co 2 godziny a czasami częściej... i naprawdę chyba coś mało tego mleka mam, a zresztą skąd mogę to wiedzieć? Pieluchy pełne siusiu... zgłupieć można.
W każdym razie żyjemy i mamy się dobrze!
No nareszcie i wszystkiego naj dla Bartusia
Cytat:
Napisane przez Ravenne Pokaż wiadomość
...
U nas niestety nieciekawie, Alusia ma nadal zajętą prawą stronę oskrzeli. Najgorsze jest to, że dostała po antybiotyku biegunki. Antybiotyk odstawiłam i dzisiaj po południu poiłam ją jak najwięcej i dawałam marchwiankę, Orsalit i kaszkę z marchwią z Nestle. Mam nadzieję, że obejdzie się bez szpitala, że biegunka minie i mała się nie odwodni.
A na dodatek od biegunki Ala dostała odparzeń na pupie, więc wszystko idzie jak po grudzie
zdrowiejcie szybko...
Cytat:
Napisane przez mamrotka Pokaż wiadomość
...
Sto lat dla Nilutki, Magdusi i Andree
...
Slyszalyscie ze nie wolno z dzieciaczkami przez ten pyl wychodzic? Chyba oszaleje w czterych scianach

Ja nie wychodzę na razie...
Cytat:
Napisane przez simpatica Pokaż wiadomość
Oczywiście życzonka uśmiechu i słonka dla Olusi Elalankowej, Nilutca Tarasi, Magdusi DiTu oraz dla Andre Kareninki

...

Cytat:
Napisane przez asioczka Pokaż wiadomość
i oczywiscie spoznione zyczonka dla wczorajszych solenizantow!
i dzisiejszych oczywiscie tez!
do mnie kolezanka napisala, zebym nie wychodzila, bo ma kontakt z lekarzem z mswia i ze ten pyl zaczyna opadac;/

Cytat:
dziewczyny jak moja niunia superancko się sama huśta na leżaczku
a robi to za pomocą nogi haha zgina prostuje zgina prostuje aż się rozhuśta , śmiesznie to wygląda
Ale zdolniacha

Zdróweczka dla pietrusiowej Kamilki
Stary 2010-04-17, 15:44   #1924
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Dziekuje za zyczonka dla Kamilki

To juz 5 miesiecy ale to zlecialo

Aniołek[*]
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 16:20   #1925
zebra666
Zakorzenienie

Jak u Was przechodziły maluchy ten skok rozwojowy co się może zacząć końcem 14 tyg a trwa do 19 lub dłużej? U nas chyba mamy ten skok, mam dość dziecka własnego a przeczytałam, że może taki być właśnie nawet 6 tygodni nie zasypia sam, muszę go bujać w wózku, płacze z byle powodu, nie da mi do wc wyjść...Oszaleje napewno...

Jakie smoczki w butelkach macie i jakie to butelki?Po czym poznać, że trzeba większy smoczek?

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 17:11   #1926
xpressja
Zadomowienie

Cytat:
J

Jakie smoczki w butelkach macie i jakie to butelki?Po czym poznać, że trzeba większy smoczek?
my używamy AVENTA, zmianę smoczka z 1 na 2 zrobiłam kiedy Lenka "meczyła" się podczas jedzenia jakiś miesiac temu, chciałam zmienic z 2 na 3 ale za duzo leciało i małej wylewało sie z ust, więc uznałam że bez sensu i lecimy na 2.

xpressja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 17:33   #1927
xpressja
Zadomowienie

a nas dzisiaj debiut słoiczkowy
w prawdzie tylko testowe 2 łyżeczki "pierwszego jabłuszka" ale jakże wielkie zdziwienie było że pojawił się jakiś nowy smak...
sezon słoiczkowy uważamy za otwarty!

poniżej fotorelacja
zdj 1 wczorajsza przymiarka w krzesełku
zdj 2 wielki głód
zdj 3 ....yyyy a co to?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-17, 17:50   #1928
katekatee
Zadomowienie

Witam U Nas szaro, buro i ponuro. Ostatnio jakoś nie mam weny na pisanie na wizażu, chyba przez pogodę. Dziś na szczęście cieplej więc jestem Wczoraj miałam dzień szukania prezentu dla Wikiego z powodu zbliżających się 6 miesięcy i po dłuuuugich poszukiwaniach stwierdziłam że kupię mu te owoce z TL. Jeśli któraś z mamuś je ma to proszę o opinnie czy dzieciaczki się nimi bawią.

Oczywiście najlepsze życzonka dla wczorajszych i dzisiejszych solenizantów i solenizantek: cmok:

Cytat:
Napisane przez karenina19 Pokaż wiadomość

A ja wlasnie siedze i jem sobie obiadek mojego syna - marchewka+ziemniaczki+kur czaczek, bo moja dziecko oglosilo strajk od wczoraj na obiady....tylko desreki by jadl i mleko pil.....

Andre superaśny Ja bym się bała że urwie tą karuzelkę i ona spadnie mu na głowę więc Wiki może tylko z daleka oglądać I jeszcze raz ciut spóźnione ale szczere życzonka dla pierwszego półroczniaka na wątkuA co do jedzenia to u mnie na szczęście jest na odwrót Wiki obiadki zjada do końca a owoce i kaszki należą do mamy Na szczęście bo ja bym tego obiadku nie przełkła.

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość

Właśnie, te mamusie ktore biorą - jak Wam się tabsy sprawdzają? ja jeszcze nie wykupiłam swojej recepty.

Gish - trzymaj się, ja tez dzisiaj samotny wieczór mam

Konspi ja biorę Azali już pięć miesięcy. I nie odczuwałam żadnych skutków ubocznych. Ostatnio tylko miałam jakby mini okres trwające 5 dni lekkie plamienia. Na początku myślałam że to było spowodowane zbyt ostrymi przytulankami ale potem jak to trwało kilka dni to myślę że to przez tabsy. Jak teraz pójdę do gina to poproszę o receptę na kolejne.

Cytat:
Napisane przez xpressja Pokaż wiadomość
a nas dzisiaj debiut słoiczkowy
w prawdzie tylko testowe 2 łyżeczki "pierwszego jabłuszka" ale jakże wielkie zdziwienie było że pojawił się jakiś nowy smak...
sezon słoiczkowy uważamy za otwarty!

poniżej fotorelacja
zdj 1 wczorajsza przymiarka w krzesełku
zdj 2 wielki głód
zdj 3 ....yyyy a co to?
Ale fajna

I wogóle pozostałe dzieciaczki też śliczniutkie

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200910201762.html

Edytowane przez katekatee
Czas edycji: 2010-04-17 o 17:55
katekatee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 19:15   #1929
zebra666
Zakorzenienie

Wszystkim się będę chwalić... Piotruś chętnie leżał na brzuszku po kapieli na golasa ale ładnie się podnosił i wiecie czemu tak dawał dziwnie rękę?Do przewrotu z brzuszka na plecki zrobił to !!!!!!! Myślałam, że nigdy tego nie zrobi, bo nie leży na brzuszku zbytnio Jak sie przewracał lekko go popchnęłam przy końcu, bo sie zawiesił ze starchu chyba nie śmiał się... zrobił podkówkę:F ale nie płakał

Xpressja gratuluję debiutu A mnie się podoba zdjęcie wielki głód mój też tak robi...a najczęśćiej próbuje ssać śliniak

Edytowane przez zebra666
Czas edycji: 2010-04-17 o 19:18
Stary 2010-04-17, 19:44   #1930
martaN23
Zadomowienie

hej dziękuję wam za odpowiedzi
dziś krostki były już dużo mniej widoczne po nocy aleeeee...jak wróciłyśmy do domku ze spacerku to znowu
Założyłam inną czapkę posmarowałam innym kremem i dalej to samo ja już nawet myślałam że to może od słońca?bo nie mamy parasolki a już w spacerówce jeździmy smaruje ją linomagiem i czekam jeszcze a jak nie przejdzie to lece do doktora
martaN23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 20:04   #1931
aniulka8204
Wtajemniczenie

Cytat:
dziś krostki były już dużo mniej widoczne po nocy aleeeee...jak wróciłyśmy do domku ze spacerku to znowu
Założyłam inną czapkę posmarowałam innym kremem i dalej to samo ja już nawet myślałam że to może od słońca?bo nie mamy parasolki a już w spacerówce jeździmy smaruje ją linomagiem i czekam jeszcze a jak nie przejdzie to lece do doktora
no to faktycznie dziwne
no to może alergia? bo teraz zaczynają pyłki też różne fiurgać-fruwać
chyba bedziesz musiała skonsultować się z dermatologiem

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

aha i jak ją nagram to spróbuje wrzucić jak się huśta, tylko że ja jak nagrywam telefonem to tylko wchodzi nagranie mp4 i nie wiem czy to sobie bedziecie mogły obejrzeć bo ja specjalnie se musiałam program ściągnąc żeby oglądać filmiki z telefonu na laptopie
aniulka8204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 20:07   #1932
xpressja
Zadomowienie

aaaaa! domi! jaki cudny avatar~!

Stary 2010-04-17, 20:12   #1933
aniulka8204
Wtajemniczenie

ZEBERKO SUUPER !!!
no widzisz nie masz sie co martwić mały zacznie za chwile sie obracać i na brzuszek i na plecka, musisz być bardziej cierpliwa bo to na pewno też ta przepuklina go troszke wstrzymuje ale już krok do przodu jest więc teraz bedzie coraz lepiej z postępami
Stary 2010-04-17, 20:40   #1934
xpressja
Zadomowienie

http://www.youtube.com/watch?v=ncVZ0GZqmRk

hahah a najlepsze są komentarze TŻ

Stary 2010-04-17, 20:48   #1935
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:

oglądalam bez glosu, ale sliczne krzeselko i Ty masz taka ciepła urode- slicznie wygladasz Lenka oczywiscie rowniez

u nas dzis byli znajomi, wiec ja padam...zmeczylo mnie towarzystwo a jeszcze Tz otworzyl swa nalewke, wlasciwie dwie ktore zrobil jakis czas temu i nawet usta zamoczylam- doslownie...i mam mi sie w glowie krecilo a nie powiem...mialam ochote se gulnac

Zebra widzisz gratulacje
co do skoku to ja nie wiem, bo ja ich nie odrozniam- moja Pola jest z reguly bardzo grzeczna a ten tydzien to juz istny aniolek, noce sa najlepsze- calkiem inaczej sie czlowiek czuje jak przesypia tyle godzin i nei musze jej karmic w nocy

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 20:48   #1936
aniulka8204
Wtajemniczenie

Cytat:

haha no nieźle a tatuś jaki komentator hihi

a tak zapytam bo widze że dajesz od razu ze słoiczka to podgrzeważ minimalnie oczywiście nie tak jak mleko czy herbatke ale żeby miało taką fajną temperaturke?
bo moja niunia prosto ze słoiczka nie zje bo chyba za zimne musze tak faktycznie delikatnie podgrzać ale nie żeby było ciepłe
Stary 2010-04-17, 20:49   #1937
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

xpresjo suuuper bardzo mi sie filmik podobal

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 20:50   #1938
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
aaaaa! domi! jaki cudny avatar~!

dzieki
Cytat:
Marta wiesz co, nie zdziwie sie jak to sie okaze, ze ten typ tak ma poprostu!bo ja mialam taka kolezanke w tchnikum i jej sie tak samo robilo....dodatkowo jeszcze jak sie np. zdenerwowala na lekcji

Stary 2010-04-17, 20:54   #1939
xpressja
Zadomowienie

podgrzewam podgrzewam, włąsnie tak minimalnie cały słoiczek
mała zjadła 2 łyżeczki a mamusia reszte

Stary 2010-04-17, 20:57   #1940
domi7ks
Zakorzenienie

xpresjo a nie chcialasp oczekac jeszcze kilku dni? a te sloiczki jak sie otworzy to trzeba zjesc? czy np, mozna przechowac w lodowce i podac dziecku za 2 dni przypuścmy?

Stary 2010-04-17, 21:01   #1941
xpressja
Zadomowienie

domi, juz w zeszłym tygodniu jak malutka miała ta biegunke 1dniową to Pani doktor poleciła żebym już zaczeła rozszerzać diete bo malutka jest duża i najwidoczniej się nie najada samym mleczkiem ( słynne dokarmianie w nocy... )
w sumie w srode skończy 4 m-ce więc już miałam straszną ochotę wprowadzić ją w świat smaków

słoiczek może stać otwarty chyba 2 albo 3 dni... ale ja miałam TAKĄ WIELKĄ ochotę na to jabłuszko

Stary 2010-04-17, 21:02   #1942
zebra666
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny

Xpressja filmik

Domi je można trzymać do 48 h tlyko treba porcje dać do miseczki i z niej karmić a nie ze słoiczka żeby nie miało kontaktu ze śliną Mój całego nie zjada więc tak z 2/3 albo 3/4 daje do miseczki a reszte do lodówki i kończy to co zostaje na drugi dzień plus otwieram nowy słoiczek.

Stary 2010-04-17, 21:05   #1943
aniulka8204
Wtajemniczenie

a to moja kochana niunia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-17, 21:07   #1944
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
domi, juz w zeszłym tygodniu jak malutka miała ta biegunke 1dniową to Pani doktor poleciła żebym już zaczeła rozszerzać diete bo malutka jest duża i najwidoczniej się nie najada samym mleczkiem ( słynne dokarmianie w nocy... )
w sumie w srode skończy 4 m-ce więc już miałam straszną ochotę wprowadzić ją w świat smaków

słoiczek może stać otwarty chyba 2 albo 3 dni... ale ja miałam TAKĄ WIELKĄ ochotę na to jabłuszko

a ja jeszcze poczekam z wprowadzaniem słoiczków...zreszta 29ego idziemy na szczepienie więc dowiem się czy Polusia dobrze przybiera itp
a Lenka starsza od Polci o jeden dzien
Cytat:
Dzięki dziewczyny

Xpressja filmik

Domi je można trzymać do 48 h tlyko treba porcje dać do miseczki i z niej karmić a nie ze słoiczka żeby nie miało kontaktu ze śliną Mój całego nie zjada więc tak z 2/3 albo 3/4 daje do miseczki a reszte do lodówki i kończy to co zostaje na drugi dzień plus otwieram nowy słoiczek.
dzieki za odpowiedź -tego to nie wiedziałam

Stary 2010-04-17, 21:09   #1945
xpressja
Zadomowienie

Cytat:
a to moja kochana niunia
ale fajny szkrabiszon

Stary 2010-04-17, 21:09   #1946
aniulka8204
Wtajemniczenie

aha jakbyście oglądały zdjęcie to na pierwszym to nie moje pazury
to mojej siostry
Stary 2010-04-17, 21:26   #1947
zebra666
Zakorzenienie

Aniulka mała jest urocza

Domi nie ma za co. W sumie fajnie, że można je trzymać, bo jednak troszkę to kosztuje jak się do kupy zliczy Wogóle mam taki zapas słoiczków chyba na miesiąc Potem jarzynkowe zupki sama spróbuje zrobić ale wekować nie umiem to będzie na świerzo:P

Stary 2010-04-17, 21:38   #1948
domi7ks
Zakorzenienie

Ja ładuje na youtube filmik, jaki udalo mi sie dzis nagrac- wlasciwie końcowka, jak moja Polusia sie smieje- jakby chiala a nie mogła
zaraz wkleje

http://www.youtube.com/watch?v=9GwNyI-LuAE

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2010-04-17 o 21:45
Stary 2010-04-17, 21:52   #1949
belladonna78
Raczkowanie

Hello
Konspi, tak, dotarliśmy się w wielu kwestiach, oczywiście jest to proces ale chyba się powoli odnajdujemy w nowej sytuacji jako para

Aniulka, też mam takie podejrzenia jeśli chodzi o to, że Kaczyński mógł wymusić lądowanie, tzn. kazał i już. Tym bardziej, że kiedyś leciałam w samolocie z jedną z ministrów poprzedniego rządu. I ona sobie zażyczyła lądowanie w Wawie, mimo bardzo kiepskiej widoczności, lądowanie było naprawdę twarde. Potem sie dowiedziałam, że to był jedyny samolot, który tego wieczoru wylądował!! A co dopiero taki prezydent... i generałowie...
Twoja niunia to prawdziwa zdolniacha!!

A ta chmura pyłu to myślicie, że groźna dla maluszków?? bo my dzisiaj 3 godziny na spacerze byliśmy...

Simpatica, wielkie dzięki w imieniu Bartusia za kwiatki

Zeberko, a widzisz!!! Szybko się spełniło twoje życzenie. Gratki dla Piotrusia!

Idę bo coś synek kwęka... Wczoraj jak na niego to ekstra noc, o 23 go dokarmiłam na śpiocha i spał ciurkiem do 4.30, potem niestety trochę było ciężko go uśpić bo musieliśmy go przewinąć, ale potem i tak do 8 pospaliśmy więc lux

buziaki!

BARTŁOMIEJ URODZIŁ SIĘ 14.01.10 O 12.12
belladonna78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 21:54   #1950
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

Domi jak Tomka wylaskoczemy to tez juz sie pod koniec tak smieje wlasnie slodki filmik

podobno ten pyl nie jest zagrzeniem da ludzi w pl
na tvn tak mowili

Edytowane przez kropka241
Czas edycji: 2010-04-17 o 21:59
kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości