|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielkie oszczędzanie! Kto ze mną? :)
Cześć!
Chciałabym zacząć oszczędzanie (właściwie to głupio mi, że nawet nie wiem co sie dzieje z moim pieniędzmi, że są ale zaraz ich już nie ma ).Mogę dołączyć do wątku? ![]() O sobie: jestem studentką, mieszkam jakieś 60km od domu, więc czasem dowożę jedzenie. Może nie wydaję wiele na ubrania/kosmetyki, ale po prostu nie wiem gdzie pieniądze znikają, mam nadzieję, że ten wątek pomoże mi je odnaleźć. |
|
|
|
#4352 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Dagunia, świetnie, że Maja już jest w domu. foltynka, teraz sobie przeglądnęłam Twoje zakupy i super, bardzo mi się podobają. Jednak wczoraj nie dojechałam do Rossmanna, ale może to i dobrze. ![]() - 2.10zł - ksero na uczelni + 78zł z allegro
|
|
|
|
|
#4353 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;18594587]Dziewczyny zmarł ten muzyk z polskimi korzeniami
http://muzyka.onet.pl/0,2155596,newsy.html[/QUOTE] Ja tego muzyka nie znałam... Cześć Dziewczyny Właśnie się rozchorowałam i mam trochę czasu, więc nadrobię zaległości, żeby być już na bieżąco Ostatnio nie wzięłam do domu laptopa, a mamy tak wolno chodzi, że nie miałam cierpliwości siedzieć ![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
za obcasy ja tyle nakupowałam z Sigmy, że w końcu zostałam z samymi niskimi, bo reszta albo za małe albo za duże ![]() ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Cytat:
![]() jakiej decyzji?
|
||||||
|
|
|
#4354 |
|
Konto usunięte
|
coffe jak tam Twoje serce
![]() |
|
|
|
#4355 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18621778]hehe ja też mam troche wystawionych na all, licytują się cały czas
![]() tez chce taki obiad !jakiej, jakiej? ![]() ja dziś zakupy ale mam odda-cały wózek za 85zł mój TŻ mówi że nie wie jak ja to robie, bo on za 2 reklamówki tyle płaci a ja za cał ogormny wózek![]() i dziewczyny dziś miałam straszny wypadek ja zawsze jak na dłużej gdzieś muszę wyjść, to jeszcze coś wkładam, tak na wszelki wypadek pewniej się czuję wtedy ![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Cytat:
Nawet jak mam coś poważnego do nauki, a nie mam nic innego do roboty, to i tak sobie coś wymyślę, żeby tylko nie usiąść do książek ![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
na szczęście szybko udało mi się przebrać i mam nadzieję, że nie wiele osób to zauważyło ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- [1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;18624202]ale wtopa z tym tamponem .. mnie ostatnio zalało jak jeszcze w podpaskac chodziłam.. kilka lat temu.. a ja dzisiaj wyjęłam 100zł z bankomatu ale ich nie wydałam.. wyjęłam żeby w razie czego mieć pod ręką gotówkę [/QUOTE]A ja chyba będę musiała wrócić do okropnych podpasek, bo mam co chwila infekcję, gin mówi, że to może tez być od tamponów ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#4356 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
Albo jak jestem zła ![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18684798]A ja dziś kupiłam świnkę weszłam do zoologika i się zakochałamdo tego biedrona; 30,00 [/QUOTE]ale śliczna |
|||||||
|
|
|
#4357 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wczoraj też szybko zasnęłam z książką, a jeszcze w sobotę mówiłam do babci, że ani w zimę, ani teraz między zimą a wiosną nie byłam chora, a co roku mnie coś brało, a babcia jeszcze powiedziała: "odpukaj w niemalowane", a ja wczoraj obudziłam się chora i to na dodatek w Szczecinie ![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
Ja mam nadzieję, że też niedługo zostanę ciocią i chrzestną, ale to dopiero w planach dziecko jest ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18691330]jak masz kochana az takie bole to nie ma sensu sie meczyc powinnas isc do gina po tabsy anty i ci polowe bólu minie bezpowrotnie. ja sie mecze 1-2 dni a potem nic, ale mi pomaga np 2 pylarginy na caly dzien ![]() kciuki za coffe [/QUOTE]Ja brałam tabletki, ale miałam chyba mocniejsze bóle a teraz jak przestałam brać, to nie boli mnie NIC, chyba inna jakaś jestem ![]() dziękuję za kciuki, przydadzą się za tydzień, jak pójdę pisać to koło ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
Ładny nick A na co chcesz oszczędzać?
|
|||
|
|
|
#4358 |
|
Zakorzenienie
|
a ja już mam drugiego kota w domu, i teraz spokoju nie ma bo sie ciągle ganiają
![]() trzymajcie za mnie kciuki dziś pierwszy praktyczny dzień pracy. |
|
|
|
#4359 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18696753]coffe jak tam Twoje serce
![]() Co do mojego serca, to tak: rozmawiam z exTŻ dalej ja do niego pierwsza nie piszę, w ogóle, to on do mnie... Na dodatek, zaczęło nam się teraz fajnie rozmawiać, o wszystkim... No i mam problem, bo on chce się spotkać... a ja nie wiem co mam zrobić, w ten weekend jak byłam w domu to do spotkania nie doszło, bo jakoś on coś przebąkiwał o tym, a ja mu konkretnie nie powiedziałam: "ok, przyjedź", tylko też tak przebąkiwałam, że mnie nie ma, albo że nie mam teraz czasu itp... Ale jak wróciłam znowu tutaj, to pisał mi, żebyśmy się spotkali, że tęskni za mną, za moimi pocałunkami, za moimi ślicznymi oczami, włosami, uśmiechem itp I ja nie wiem co mam zrobić, z jedenj strony chciałabym się z nim spotkać, ale z drugiej, nawet jakbyśmy się spotkali, to ja nie chcę się z nim całować, przytulać itp nie będąc razem bo obydwoje mamy sobie nawzajem za złe, że się ten związek rozwalił i że najpierw muszą opaść emocję i potem może zdecydujemy czy chcemy być razem czy nie... Dlatego nie wiem po co on chce się spotkać... I nie wiem czy powinnam się z nim spotkać.. ![]() Przepraszam, że tak chaotycznie napisałam, ale akurat ten wątek mojego życia jest strasznie chaotyczny, niepoukładany, nie wyjaśniony, więc inaczej nie umiem o nim mówić, czy pisać
|
|
|
|
#4360 |
|
Konto usunięte
|
Ja sama nie wiem, z jednej strony bym sie spotkała, zrobiła na bóstwo i była twarda jak skała żeby widział co stracił, ale wiem że to proste nie jest
![]() może poczekaj jeszcze aż ochłoniesz. |
|
|
|
#4361 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18697965]Ja sama nie wiem, z jednej strony bym sie spotkała, zrobiła na bóstwo i była twarda jak skała żeby widział co stracił, ale wiem że to proste nie jest
![]() może poczekaj jeszcze aż ochłoniesz. A u Ciebie jak tam?
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4362 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4363 |
|
Zakorzenienie
|
Dagunia dobrze, że Majeczka już wróciła do domu
Kupiłam tylko owoce: jabłka 7 szt. 3e 2 paczki pomarańczy 4e winogrona 3,65e +13,28 z avonu, w tym żel pod prysznic i maseczka do twarzy wyszły mi gratis |
|
|
|
#4364 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18698153]no nic, spotykamy się jak kumple. Tzn. on do mnie codzień dzwoni, ja nic
w wekend przyjechał do mnie w niedziele zaprosił mnie na obiad-sam zrobił![]() teraz namawia mnie na wyjazd na majówke do jakiegoś spa [/QUOTE]a w ogóle czemu się się rozstaliście? Czy pokłóciliście? Jeśli już pisałaś, to chyba nie doczytałam
|
|
|
|
#4365 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio odkryłam, że rzeczywiście nie wydaje na duże rzeczy typu bluzka, spodnie, porządny kosmetyk za to jestem mistrzynią rozpływania się pieniędzy do 10 zł, a to kawka, a to gumki do włosów, a to batonik A marzenie o własnym M coraz dalej Cytat:
Cytat:
Na przytulanki z tobą jest gotów ale pracować i naprawiać związku już nie chce, a nawet jakbyś ty mu o tym wspomniała to on już na wstępie ci uprzedził, że on gotów nie jest, więc nie masz na co liczyć. A to, że oboje jesteście winni rozpadu waszego związku to normalne, bo związek to dwójka ludzi, więc i oboje ponoszą za to odpowiedzialność. CoffeeWithMilk nie wkręcaj sobie poczucia winy, że on teraz jest zły i dlatego na razie o związku decydować nie chce. Bo jakoś mu ta złość nie przeszkadza myśleć o pocałunkach i przytulankach ![]() Oj nie lubię takich panów co wodzą za nos zakochane dziewczyny Zapomniałam o najważniejszym ![]() 3.20 chlebek 4 serek wiejski (dokładnie sztuk 2) 7.50 ostrzałka do noży !!
Edytowane przez Mallutka Czas edycji: 2010-04-20 o 12:52 |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4366 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oni wszyscy kochaja takie uklady. Mam ochote - jestes moja i traktuje Cie jak dziewczyne.. Nie mam ochoty - przeciez nic Ci nie obiecywalem, nie chce zwiazku, mowilem Ci... Widze, ze najlepiej swojego exa traktuje Aneszna Gratuluje, pokaz temu panu kto tu rządzi
|
|
|
|
|
#4367 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jesteśmy razem 2 lata, a on nic poważnie nie myśli tylko wakacje, praca i tyle. A ja chcę mieć dziecko. I o to mniej więcej. a do tego doszły kłótnie o sprzątanie, bo on myśli że ma służącą. a teraz sam sprząta i gotuje dla mnie. Zobaczymy jak długo. Cytat:
Ja jestem twarda, wole sie rozstać niż czekać w nieskończoność na zmianę. Ale w radykalną nie wierzę, oni muszą nad sobą mieć cały czas widmo rozstania inaczej zbyt pewni się czują. |
||
|
|
|
#4368 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A tak poważnie to jak ludzie mają do siebie wrócić to wrócą. Tylko jak w międzyczasie dziewczyna pobędzie w takim zawieszeniu pt "on nie wie czego chce, ale przytulać to i chętnie" to jakiś taki niesmak do samej siebie zostanie Ja myślę, że jak on nie wie to niech się zastanowi, może obgada sprawę z kolegą ale przytulanki już jej powiedział, że go pociąga tą sprawę ma czystą, jasną i klarowną
|
|
|
|
|
#4369 |
|
Zakorzenienie
|
zgadzam się z koleżanką wyżej, a co do niego hmm niby tęskni, tylko tęskni za samymi zachowaniami fizycznymi, a jeśli chodzi o związek to jakoś dziwnie nie bardzo mu sie spieszy.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4370 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ojj zamiast ciasteczka mogłaś wziąć kefir np i owoc jakiś...zwłaszcza ze wględu na dietę...dałabyś radę Cytat:
Cytat:
![]() [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18700836]Wszyscy faceci są tacy sami, buzi to tak ale zobowiązań zero. Jesteśmy razem 2 lata, a on nic poważnie nie myśli tylko wakacje, praca i tyle. A ja chcę mieć dziecko. I o to mniej więcej. a do tego doszły kłótnie o sprzątanie, bo on myśli że ma służącą. a teraz sam sprząta i gotuje dla mnie. Zobaczymy jak długo. no dokładnie. Dlatego trzeba paroma wstrząsnąć. Ja jestem twarda, wole sie rozstać niż czekać w nieskończoność na zmianę. Ale w radykalną nie wierzę, oni muszą nad sobą mieć cały czas widmo rozstania inaczej zbyt pewni się czują.[/QUOTE] i bardzo fajnie...czas na Niego jak jest wart niech pokaże...naprawdę podziwiam za wytrwałość, ja swojego przytrzymałam tylko 6m-cy choć dla mnie to mogłoby jeszcze trochę potrwać ale jak sobie pomyślałam że ciągle go ranię taką zmiennością to stwierdziłam że czas z tym skończyć i teraz z utęsknieniem wyczekuję go wraz z piątkiem..ale stara się... jednak początkowo też miałam wrażenie jakby mu nie nie brakowało a mojego ciała...chyba nawet tak było...ale już jest ok...dlatego też CoffeeWithMilk potrzym go jeszcze troszkę...jeśli kocha to poczeka..ja gdybym mogła cofnąć czas też bym trzymała jeszcze dłużej...ale cóż...cofnąć nie mogę.. ![]() a u mnie dziś 10,52 spożywka i rano owoce 1,80zł, żeby batoniki nie kusiły w automatach na uczelni mam ochotę jeszcze na loda...ale za to należą się baty więc ciągle się zastanawiam...
|
|
#4371 |
|
Wtajemniczenie
|
3,90zł - Joy
6zł - lump ![]() Jestem mega zadowolona
|
|
|
|
#4372 |
|
Zakorzenienie
|
cZEŚĆ KOCHANE
Co do okresów kiedyś konałam z bólu i wcinałam ketonal forte, ale potem mi się ból w miarę unormował i ibuprom bądź nurofen forte wystarcza Jak mnie boli to się pocieszam, Kasiulka to nie poród zaraz przejdzie Właśnie zrobiłam zamówienie na prawie 300 zł z Avonu i zarabiam 60 zł z małym haczykiem ale haczyk poszedł na reklamówki, żeby klientkom ładnie zapakować kosmetyki
|
#4373 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak sie w końcu wyprowadze to na pewno bedę miała dwa ![]() [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18700836]Wszyscy faceci są tacy sami, buzi to tak ale zobowiązań zero. Jesteśmy razem 2 lata, a on nic poważnie nie myśli tylko wakacje, praca i tyle. A ja chcę mieć dziecko. I o to mniej więcej. a do tego doszły kłótnie o sprzątanie, bo on myśli że ma służącą. a teraz sam sprząta i gotuje dla mnie. Zobaczymy jak długo. no dokładnie. Dlatego trzeba paroma wstrząsnąć. Ja jestem twarda, wole sie rozstać niż czekać w nieskończoność na zmianę. Ale w radykalną nie wierzę, oni muszą nad sobą mieć cały czas widmo rozstania inaczej zbyt pewni się czują.[/QUOTE] świetne podejście, też mam teraz takie bo kiedyś to właśnie należałam do tych osób co czekały w nieskończoność na zmianę Coffee też Ci to radzę ja dziś nic i całe szczęście |
|
|
|
|
#4374 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj 6,5 w lumpie i 0,5 na dwa jabłka - żeby mnie szkolny sklepik nie kusił
|
|
#4375 |
|
after hours
|
ja mam 2 i uwierzcie mi: nie chcecie tego
|
|
|
|
#4376 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale cóz poradze kocham te futrzaki ![]() dzięki za kciuki, przydały się, wcale mi tak źle nie poszło ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4377 |
|
Zakorzenienie
|
Jak na razie nic nie wydałam, ale cukier mi się skończył i jajka, bo zrobiłam babkę, ale nie chce mi się nigdzie iść, a muszę upiec na jutro piernik, bo idę na babską imprezkę. Może później mi się zachce, ale jak nie pójdę to więcej kasy w portfelu zostanie
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4378 | ||
|
Wtajemniczenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18700836]Wszyscy faceci są tacy sami, buzi to tak ale zobowiązań zero.
Jesteśmy razem 2 lata, a on nic poważnie nie myśli tylko wakacje, praca i tyle. A ja chcę mieć dziecko. I o to mniej więcej. a do tego doszły kłótnie o sprzątanie, bo on myśli że ma służącą. a teraz sam sprząta i gotuje dla mnie. Zobaczymy jak długo. no dokładnie. Dlatego trzeba paroma wstrząsnąć. Ja jestem twarda, wole sie rozstać niż czekać w nieskończoność na zmianę. Ale w radykalną nie wierzę, oni muszą nad sobą mieć cały czas widmo rozstania inaczej zbyt pewni się czują.[/QUOTE] To Wy mieszkacie razem tak? Mój miał widmo rozstania i to i tak nic nie dało, teraz dopiero się obudził (chyba ). Nawet dzisiaj zadzwonił do mnie ![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Cytat:
niby jest we mnie taki zakochany, niby jestem idealna, mądra, piękna, wartościowa dziewczyna (jego słowa) ale wrócić nie chcę, tzn. mówi, że nie teraz, i co ja mam myśleć? ![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Cytat:
pewnie teraz myśli, że ja tylko tak mówię, że nic z tego itp a że jak się spotkamy, to coś będzie, dlatego też chciałabym się z nim spotkać i pokazać, że nie będzie NIC
|
||
|
|
|
#4379 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bez sensu...
|
|
|
|
|
#4380 |
|
Zakorzenienie
|
ja dziś 9zł na kebabika (głodna byłam)
i 66zł wizyta u lekarza
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.

).

Właśnie się rozchorowałam i mam trochę czasu, więc nadrobię zaległości, żeby być już na bieżąco
Fajny koleś, ale miał swoje za skórą, wrazliwy facet... najprzystojniejszy jakiego znałam (lubię takich owłosionych) ... ale dobra bez off topa

za obcasy 

ja zawsze jak na dłużej gdzieś muszę wyjść, to jeszcze coś wkładam, tak na wszelki wypadek
Taki obciach ale na szczęście nikt nie widział a że sukienka satynowa była to dało się wytrzeć i szybko wyschło... Blee aż mnie ciarki przechodzą jak o tym myślę,,,
na szczęście szybko udało mi się przebrać i mam nadzieję, że nie wiele osób to zauważyło
najgorszą akcję pamięta z liceum ponieważ miałam wtedy spodnie w kolorze miodowym... więc możecie sobie wyobrazić
nie cierpię okresu
9 zł
wklejam kilka fotek moich nabytków