|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4201 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielkie oszczędzanie! Kto ze mną? :)
a ja dzisiaj same niezdrowe rzeczy, ale nie było nas z Tż w domu i trzeba było jeść na mieście
ciastka 1,59e batoniki 0,99e pizza 12,00e frytki 2,30e hamburger 4,00e shake waniliowy 2,70e |
![]() ![]() |
![]() |
#4202 |
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;18589865]
irenka ![]() ![]() ja mam teraz 71 niestety , dopiero zaczynam sie brac za siebie . no czasem jak sie rano zwaze to jest mniej ale wolalabym zeby bylo jeszcze mniej ![]() a ja dzis 1,15 euro na bilet ale zostalam godz dluzej w pracy to sie oplaci ![]() Ayo22 gdzie Ty Martini za 5zl kupujesz? joyeuxe to ujrzymy fotki? pewnie tylko zaznajomione psipsiolki na facebooku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4203 |
Komplikatorka
|
Wczoraj:
10 zł - składka na prezent dla pracownika który odchodzi Z tego co liczyłam (narazie) w marcu uda mi się zaoszczędzić ok. 500-600 zł . Oby tak było !
#4204 |
Wtajemniczenie
|
Eee tutaj się nie ukażę nie ma bata, jak ktoś chcę moge mu potem dać faceeboka. A co do tego czy tam same psiapsióły to nie. Mam bardzo wąską liczbę znajomych i tylko nieliczni są przyjmowani do mego grona
Wczoraj jeszcze ok.8 zł mi poszło echhh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4205 |
Zakorzenienie
|
a ja zaraz jadę do skarbówki, więc wiem ,że wydam już na bilety 16,80e za 2 osoby, bo wybłagałam Tż, żeby jechał ze mną i chyba jeszcze wejdę do sklepu z ciuchami dla dzieci poszukać dla mojej chrześnicy sukienki i spodni, tak szybko rośnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4206 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ty wiesz... nieładnie... ![]() a ja wszystkim mówię dzień dobry i uciekam na uczelnię mam zamiar dziś nic nie wydać więc proszę o wsparcie ![]()
![]() |
#4207 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
![]() Zapraszamy do wspólnego oszczędzania ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- [1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;18590015] ![]() ![]() Mój brat ma 13 lat, a po komunii mama wzięła jego pieniądze na przechowanie, a teraz biedaczek marzy o laptopie, a pieniędzy nie może się doprosić ![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Na resztę odpiszę później, bo lecę do pracy ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4208 |
after hours
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4209 |
Komplikatorka
|
Dziewczyny błagam trzymajcie dzisiaj kciuki !!!
Powiem o co chodzi jak będę pewna ! ![]() ![]()
#4210 |
Zakorzenienie
|
12,20zł na zakupy.
Ech, sałata jeszcze taka droga... 3,47zł zapłaciłam za główkę - fakt, że jest naprawdę duża. Nie mogę się doczekać, aż będą po 50 groszy
#4211 |
Zakorzenienie
|
No dziś prawie wymiękłam, tak zapragnęłam kupić sobie nowe Zwierciadło!!! Monica Bellucci i David Lynch, ale oczywiście inne fajne artykuły, za 8,90 gr
Chyba 3 czy 4 razy stawałam i przeglądałam gazetkę, aż w końcu postanowiłam - nie i koniec , poszłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4212 |
Zadomowienie
|
-21 zł zakup słuchawek do telefonu
Mam jeszcze 6 dni do wyjazdu do domu i 75 zł w portfelu więc jest to wielki sukces ![]() ![]()
![]() |
#4213 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4214 |
Zakorzenienie
|
Za modelowanie dostaje się tyle pieniędzy, że potem można się doprowadzić do porządku
![]()
#4215 |
Zakorzenienie
|
ja dziś:
3 zł 2x woda niegazowana 23 zł - w ogrodniczym (jak sie ma manie kwiatową to sie tak kończy ![]() no i byłam w szmateksie - 16zł (spodnie, bluzka) a tak poza tym z żywnościowych to lodówka wciąz pełna ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4216 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ojj ja też swoje kłaczki chowam jak tylko mogę przed nożyczkami tylko na podcięcie grzywki chodzę i ostatnio końcówki podcinałam za każdym razem jak mam chęć na coś nowego, zwłaszcza siedząc na fotelu fryzjerskim ale wiem że potem tylko płącz będzie i spinanie w kitkę ![]() u mnie lodówka świeci pustkami bo zaraz o domku jadę ale i tak strasznie mało wydane na spożywkę w tym m-cu ok. 50zł ![]() ![]() a dziś tylko 2 jabłuszka 1,50 poprosiłam o 2 mandarynki a kobieta mi mówi 2,50 normalnie w szoku byłam...ale nie wzięłam ![]()
![]() |
#4217 |
Wtajemniczenie
|
A proszę bardzo, to ten balsam
![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=182 Troszkę czuć samoopalacz ale dużo mniej niż w przypadku innych balsamów, mnie ten zapach zupełnie nie przeszkadza ![]() ![]() Aaa... właśnie wróciłam z zakupów, kupiłam buty z których już nie jestem zadowolona (64 zł.) i jasne spodnie jeansowe (68 zł.). Edytowane przez nunny Czas edycji: 2010-04-16 o 14:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#4218 |
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj nic
![]() Zarobiłam: 49 z allegro i 25 z allegro ![]()
![]() |
#4219 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4220 |
Wtajemniczenie
|
Jak kupowałam to mi sie podobały, a teraz jak przywiozłam do domu to już nie bardzo , nie wiem czy nie są za bardzo eleganckie na takie codzienne łażenie.... Ale i tak sukces że się w końcu przemogłam i kupiłam obcasy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4221 |
Wtajemniczenie
|
20zł - paliwo do szkoly
2,30 - batonik i woda 3zł - kara w bibliotece 5zł - podkolanówki Edytowane przez malaczarna885 Czas edycji: 2010-04-16 o 16:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4222 |
Zakorzenienie
|
Nie powiem
![]() ![]()
![]() |
#4223 |
Wtajemniczenie
|
3 zł zdrapki(powaliło mnie, nic nie wygralam)
![]() ![]() 2,5 pepsi 5 zł kasa na obiad |
![]() ![]() |
![]() |
#4224 |
after hours
|
ja też dzisiaj nic.
byłam na szkoleniu/konferencji, później widzieliśmy z tż wyspę tajemnic. dobry, chociaż nieziemsko pokręcony film, ale ja lubię takie ![]() a w ogóle dojrzewam powoli do podjęcia ważnej decyzji, ale zobaczymy, co z tego wyjdzie. w każdym razie mam czas do września, bo do końca września trzeba złożyć deklarację maturalną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4225 | ||
Konto usunięte
|
hehe ja też mam troche wystawionych na all, licytują się cały czas
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja dziś zakupy ale mam odda-cały wózek za 85zł ![]() ![]() i dziewczyny dziś miałam straszny wypadek ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4226 |
after hours
|
do zmiany studiów, ale właściwie nie zmiany, tylko dorobienia drugiego kierunku. może wreszcie miałabym studia, na których coś trzeba robić, bo na tych moich jest koszmarnie nudno. może miałabym studia, które mnie chociaż trochę interesują... niestety, na to, co naprawdę chciałabym robić mnie nie stać, bo kilka tys za semestr to trochę dużo, a na dzienne się nie dostanę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4227 |
Wtajemniczenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18621778]i dziewczyny dziś miałam straszny wypadek
![]() ![]() O rany! Współczuję... Ale mnie się też takie coś raz przydarzyło, na weselu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4228 |
after hours
|
ojej.. faktycznie strasznie krępująca sytuacja, mi się na szczęście taka nigdy nie zdarzyła, bardzo współczuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4229 |
Konto usunięte
|
ale wtopa z tym tamponem .. mnie ostatnio zalało jak jeszcze w podpaskac chodziłam.. kilka lat temu..
a ja dzisiaj wyjęłam 100zł z bankomatu ale ich nie wydałam.. wyjęłam żeby w razie czego mieć pod ręką gotówkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:29.