|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Masz zdjęcie jak ona miała wyglądać? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ewelkafly cudaczna ta kieca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3453 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3454 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny te torty od braci Janusz to są z kawałkami owoców i ile płaciłyście zaliczki przy rezerwacji?
Nie długo wybieramy się z Tż porozglądać za garniturami jakie sklepy mogłybyście polecić bo ja zbytnio nie orientuje się gdzie są. Myślałam żeby iść do Paryżanki i Katarzyny.
#3455 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja polecam sklep pawis.. co prawda nie ma w nim duzo takich standardowych garniakow .. my kupilismy surdut ale tak.. pani w castorze (w galerii echo) powiedziala ze taliowana koszula dla TZ kosztule zwykle tak z 200-300 .. no chyba ze promocja a pni w pawisie powiedziala 160 w tym darmowe taliowanie.. wszsytkie uslugi ktrawieckie okolo garniakow sa wliczone w cene a garniak sam z siebie tani.. nie wiem ile dokladnie ten mojego TZ kosztowal bo mama mu placila (sama chciala) ale z tego co mi mowil to niedrogo zaplacili (ja nie dostalam pozwolenia bo jemu nie pozwolilam ogladac sukienki Ale bylam z nim pierwszy raz - zaprowadzic.. to wydaje mi sie ze obsluga tam jest bardoz profesjonalna.. pani od razu zmierzy faceta wzrokiem i dobiera cos idealnie lezacego ... bylismy tez w sklepie na przeciwko salonu PLUsa na sienkiewce .. a tam facet nieomal wciskal nam na sile garniak drogi machajac mi przed oczami jakims podwojnym splotme (jakby to dla mnie mialo znaczenie) i mowi mi dzis najpozniej jutro kup[owac bo schodza jak swieze buleczki.. .nie lubie nachalnych) w pawisie pani powiedziala ze o tak zaklepiemy na nazwisko bez problemu.. potem TZ mowil ze chyab albo dala mu inny albo on nie wie co sie stalo.. ale chyab inny dostal niz ten co mierzylismy pierwotnie.. ale ze chlop to chlop to juz sie nic nie odezwalam... w kazdym razie to jest nowy sklep na hipotecznej (miedzy swietego leonarda a sienkieka - ulica w strone placu wolnosci .. na rogu hipotecznej i sienkiewki jest fantazjusz ![]() ja polecam ![]() ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Cytat:
my mamy na 16 ale mamy poand 20 km do sali wiec wiesz.. ale tak jak patrze tutaj po slubach w swojej okolicy to TZ przyjezdzaja po swoje PM tak wlasnie okolo 15 czyli zeby msza byla o 16... duzo ludzi tak robi.. No chyab ze ma blisko na sale to jak zrobi sie o 17 czy 18 to nei problem... zalezy ilu i jakich masz gosci.. jesli masz slub o 18 no to przynajmniej masz z glowy ze goscie az tak szybko nie zglodnieja bo do 18 zdaza sobie cosw domu zjesc u nas jest problem bo sie klocimy z TZ czy jak mamy slub o 16 to cyz pierwszy taniec po obiedzie czy przed bo on uwaza ze tak bylo na kilku weselach ze byl najpierw obiad a potem taniec.. a ja bym chciala na odwrot i wcale argument o glodzie gosci mnei nei przekonuje .. a co wy myslicie pozostale PM ?? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3456 |
Raczkowanie
|
Ciocia chyba myśli że Nasza Polska jest bardzo zacofanym krajem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3457 |
Raczkowanie
|
Ewelkafly kiecka jest poprostu czadowa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Marciadela- jak dla mnie godz. 17 jest idealna jeśli chodzi o miesiące letnie- sama też zdecydowałam się na tą godzinę. Madziusiunia- jak dla mnie też 1 są najlepsze jak dla twojej buźki. Jeśli chodzi o napoje to też planujemy 3 l. na osobę w takich samych prawie proporcjach o jakich mówicie a alkohol 0,5 na głowę- u Nas zawsze tak było liczone i się sprawdzało więc mam nadzieję, że i tym razem wystarczy. Dodatkowo planujemy na poprawiny piwko a na wesele mamy jeszcze nalewki ![]()
#3458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj wujek.. co prawda 10 lat temu organizowal wesele ale mi powiedzial ze na te 100 osob kupil 6 butelek (po 3 bialego i czerwoneo) i mu zostalo.. ale teraz to pewnie wiecej jest ludzi ktorzy chetnie sie wina napija.. najlepiej pojsc na sale i zapytac bo chyba kurna od tego sa by miec dosiwadczenie w takich sprawach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3459 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3460 |
Raczkowanie
|
Meana co do buzikow to moim zdaniem nadaja sie do spudnicy
![]() ![]() ![]() ![]() Co do butow to wlasnie w nich siedze w pracy ![]() ![]()
Oświadczył się 1.1.2009 o godz 0:00 Nasz ślub 22.05.2010 |
![]() ![]() |
![]() |
#3461 |
Raczkowanie
|
dziewczyny i "rodzynku"
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3462 |
Raczkowanie
|
Lidia06;18730489]Dziewczyny te torty od braci Janusz to są z kawałkami owoców i ile płaciłyście zaliczki przy rezerwacji?
Zazwyczaj wpłaca się 100zł zaliczki, dopiero po dokonanej wpłacie możesz się zapisać i wybrać smak i wzór tortu. Ja wybrałam owocowy (z kawałkami owoców): wiśniowo-bananowy i truskawkowo-ban., co do wzoru to raczej muszę zrobić fotkę jaki kształt wybrałam
#3463 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
zaliczka,zalezy jaki tort--ja brałam na urodziny i zastawiałam 50zł |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3464 |
Raczkowanie
|
ewelkafly aż postanowiłam się odezwać choć rzadko mam czas ale Twoja sukienka mnie zabiła
![]() ![]() ![]() dziewczyny co do cukierni braci janusz ja byłam zamówić tort zaraz po świętach wielkanocnych i płaciłam 100 zł zaliczki a zdecydować jaki smak, kształt itp. mam dwa tyg przed ślubem ![]()
Karolek 31.05.2013 ![]() Edytowane przez milam Czas edycji: 2010-04-21 o 16:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#3465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3466 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja znam sporo to zalezy od tego do czego potrzebujesz ![]() ![]()
![]() |
#3467 |
Raczkowanie
|
napiszę Ci na priv
#3468 |
Raczkowanie
|
Poszukuję identycznej bransoletki srebnej, jako dodatek do sukni ślubnej http://spacemark.pl/g,21,Sierpien_2009.html
![]() http://s9.suwaczek.com/20100731580817.png[/img] http://suwaczki.slub-wesele.pl/20100731290113.html Edytowane przez sunshine8408 Czas edycji: 2010-04-21 o 17:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#3469 |
Raczkowanie
|
Elusia20 zdecydowanie za mało wina. Tak jak pisała Srubka, 100 butelek powinnaś kupić. Na weselu w ogóle nie będziesz miała wódki?[/QUOTE]
Tak w ogóle nie będzie wódki, a poprawiny ja mam w swoim domu a mój TŻ w swoim i wtedy w moim będzie wódka i moi goście o tym wiedzą. A robimy poprawiny w domu bo i tak my mamy swoje rodziny z daleka i będą u nas spać, więc nie kalkuluje nam się sali wynajmować. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3470 |
Raczkowanie
|
ewelkafly, nie no, bombowa ta sukienka
![]() ![]() ![]() to ciocia musi mieć ciekawe przekonanie o modzie w naszym kraju ![]() chyba sobie zapiszę to drugie zdjęcie na komputerze i będę oglądać, jak będę mieć zły humor ![]()
Edytowane przez monnagiovanna Czas edycji: 2010-04-21 o 17:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#3471 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() marciadela ja mam ślub o godzinie 17stej. Jak dla mnie optymalna godzina, a na salę w sumie nie aż tak daleko mam
![]() |
#3472 |
Zakorzenienie
|
hehe im pozniej slub tym mniej cieplych posilkow czyli ekonomicznie wszystko
![]() ![]()
#3473 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3474 |
Raczkowanie
|
Czy któraś z Was wybiera się w tą sobotę na kurs na Karczówke,
a orientujecie się może w którym miejscu na zagnańskiej jest hutrownia pasmateryjna, muszę tam kupić materiał do dekoracji
#3475 |
Raczkowanie
|
dzisiaj byłam w salonie fryzjerskim bo zastanawiam się czy jednak nie uczesać się w innym salonie i...po rozmowie o wyglądzie fryzury pani powiedziała,że cena będzie 80 max 100zł potem o czyms tam mówiłyśmy i ja wspomniałam,ze to ślubna a babeczka a nie,nie...jak ślubna to 170zł
![]() ehhh...chyba zostanę przy pierwszym wyborze ,ale nie uśmiecha mi się latać z salonu do salonu ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- a nie chodzi Ci przypadkiem o giełdę??? |
![]() ![]() |
![]() |
#3476 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
dziękuję ![]() Cytat:
Ja ślub mam w sierpniu i wybrałam godzinę 17 ![]() ewelkafly rozśmieszyłaś mnie tą sukienką ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3477 |
Zakorzenienie
|
Meana to super, ja mam chyba 2cm mniej....będę czekać na fotki z Twojego weselicha...też choruję na takie kiecki
![]()
![]() |
#3478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3480 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
yyyy n niezle..... tak troche jak ania z zielonego wzgorza hmm.... ale tamta miala wielksze bufki.....miejmy nadzieje, że ciocia chciała dobrze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:00.