|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
ja na chwilkę.
napisałam swoje cv i wracam do przedsiębiorczości i wosu. głowa boli mnie od tych lokat
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Pouczyłam się, pobiegałam, znowu się będę uczyć i jest git.
A systematyka jest na maxa ujowa ! Rozmawiam z bratem na gg, zaraz się poleję. Siedzi z moim ex i piją coś. Łukaszek [2010-04-20 20:34:23] Marek mówi że przydałabyś się bo by mu się przydał okład z młodych piersi Łukaszek [2010-04-20 20:35:59] a nie masz dla mnie koleżanek powyżej 18? po.ruchałbym I całość na tym poziomie
|
|
|
|
#2943 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a może nadajecie na tych samych falach ?straciłaś swoją szanse ![]() Cytat:
![]() ech. z tą maturą to same problemy ![]() nie płacz więcej, KAZDY ma takie myśli, uwierz. ja mam szczegolnie - czemu dopiero teraz sie wzielam za to. ale to sie mozna bylo spodziewac, ze tak bedzie, bo tak mam zawsze. ja musze isc napisac mature z biol - pani z łaski mi chce podnieśc ocenę, bo ku jej nieszcześciu mam lepsze stopnie, niż osoby, które jej lizały co nie co, więc to byłoby nie fair, gdyby tamci mogli to napisać, a ja nie. ![]() tak tak, nie lubimy się z tą panią, bo powiedzialam tej pani co o jej nauczaniu sądzę. cóż, szczerze mowiac to nawet nie mam ochoty pisac tego, nie czuje potrzeby miec lepszego stopnia. ale pisze tez z matmy jutro coś, więc pójdę, na te lekcje i zostane już na polaka.no i to chyba bedzie ostatni moj dzien w tym budynku ![]() a mama może boi się, że jesteście źli...? |
||
|
|
|
#2944 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny, nie wiecie może z czego dzisiaj w Gazecie Wyborczej był arkusz próbny? Martyna, a może Majkel czyta Wizaż, a konkretnie ten wątek?
Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2010-04-20 o 20:51 |
||
|
|
|
#2945 |
|
Zakorzenienie
|
Martyna (star) nie namawiaj mnie do grzechu. Do szkoły trzeba chodzić! kusisz no. Może pójdę na dwa pierwsze wosy.
![]() gardło mnie boli, kupiłam sobie tabletki o wdzięcznej nazwie Cholinki, pomagają jedynie na chwilę. Justyna, Beata no co wy teraz. Nie zrozumiałyście się po prostu. rozejm. Karolina rozmowa nie powiem, ciekawa. wos zabieram się za problemy współczesnego świata, a potem prawa człowieka itd.
|
#2946 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cenię ludzi, którzy potrafią powiedzieć szczerze, co myślą. nie chamsko, a szczerze. Idź i napisz. Z mamą to pogmatwana historia.. źli? nie, to do niej niepodobne (zwłaszcza, że wcześniej się odzywała, a od tygodnia w ogóle.) Ja zdecydowałam się jutro nie iść, zarwę kolejną noc. Męczę ten angielski dalej..
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||
|
|
|
#2947 |
|
Zadomowienie
|
hej żbikulce
![]() doczytam Wasze pościory jutro, tymczasem się melduję ![]() tatuś cały dzień ze mną spędził, szukaliśmy mieszkanka i ... znalazłam ![]() poprawił mi się humorek to spadydowuję do nauki, bo jutro mam ważny egzamin a tak mi się nie chce ;( ale jak mus to mus, eh.buziory maliniory lachonaria ;*
|
|
#2948 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam polski, lekcję biblioteczną, wf, religię i matmę ale że na polskim i matmie muszę być... Cytat:
![]() "Niech ktoś spróbuje nie być we wtorek albo środę (że te za tydzień) to nie wiem, co wam zrobię! ![]() ![]() Cytat:
![]() Jeszcze 13 zadań i skończę całą Kiełbasę zrobię przez dwa tygodnie kilka arkuszy, może cóż z prawdopodobieństwa z Operonu bo mam pokserowane, a tego działu nie lubię i czuję się przygotowana do matmy ![]() http://zegarmaturalny.net/?page_id=14 Do fizyki mam prawie miesiąc, damy radę |
|||
|
|
|
#2949 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() uczyłam się dzisiaj na jutro cały dział praw człowieka. będzie mnie pytać. kurne, mylą mi się wszystkie zapisy tych praw nie lubię tego działu.najbardziej lubiłam mówił o prawie Cytat:
![]() opisz je.muzk mi się gotóie
|
|
#2950 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to rodzone takie niewyżyte? ![]() Cytat:
już mojej G. powiedziałam, żeby mi dała znać jak jej brat się do 40stki nie ożeni, wtedy go zabieram. - jej brat to jest w ogóle mój ideał umysłowy a do tego lubi historię i języki ! ) Martyna, a mi się wydaje, że może chce Wam pokazać, że jest silna i daje radę sama, bez Was? nie wiem, ciężko w sumie powiedzieć. Albo może po prostu czeka na sygnał z Waszej strony, że Wam na niej zależy... głupie czasy gimnazjum cały dzień ferii zimowych spędziłyśmy na wybawianiu tego markera z plecaka ostatecznie wszystko ciągle było, ale mało widoczne lecę pędzę. idę się ubrać i na 9:00 do szkoły idę zanieść to zwolnienie i na historii przypilnować Halinkę, co by dobre oceny dla mnie i Majkiego wystawiła. miłego dnia ;* ostatnia historia, ostatni angielski, ostatni polski, ostatnia religia w moim życiu ![]()
|
|
#2951 | |
|
Zakorzenienie
|
Tego.. dobry.
Cytat:
(mój kolega, kiedyś kandydat na tżta, ale coś nam nie wyszło, jest bardzo inteligentny i ambitny, ale przy tym nie kreuje się na typowego kujona - ubiera się luzacko, chodzi czasami na imprezy.. )Tż pod tym względem też mi bardzo odpowiada, ilekroć poruszę jakiś temat to on ma coś sensownego do powiedzenia. Jakby co to ten temat na gg.. tutaj już nie chcę o tym pisać. Pamiętam te czasy zboczonych rysunków i chichotania na lekcjach biologii podczas omawiania narządów płciowych. Trzymam kciuki za piąteczkę z historii. Ja mam 4. )
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#2952 |
|
Zakorzenienie
|
No on pijany był to takie głupoty gadał
![]() Jadę do orto zaraz i stroju na maturę poszukać. Miłego dnia ;******* |
|
|
|
#2953 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej ;**
Im bliżej matury, tym mniej umiem(tak uważam) Testy z wosu nadal nie doszły, więc muszę jakieś ściągnąć. Nadal jestem chora i wszystko jest bez sensu ![]() Miłego dnia ;**
|
#2954 |
|
Zakorzenienie
|
szukam ciągle alternatywy na studia, zainteresowała mnie nawet nawigacja, ale czytam sobie wymagane dokumenty i patrzcie :
1 Morskie świadectwo zdrowia kandydat uzyskuje od uprawnionego lekarza na podstawie następujących badań:
punkt trzeci - leżałam. w ogóle jakaś masakra ![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- znowu dzwonił jakiś nr prywatny ! znowu nie zdążyłam odebrać ! ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- -dzień dobry, dzwonię ze stacji LUKOIL w Gdyni. -dzień dobry ! - czy pani Martyna I.? -owszem - czy moglibyśmy się umówić na jutro na rozmowę o pracę? -ee, nie wiem czy pan widzi w CV skąd ja jestem, nie ma takiej możliwości, będę w Trójmieście dopiero 20 maja, tak jak napisałam w mailu. - oj jaka szkoda. no dobrze, zapiszę sobie i gdybyśmy potrzebowali jeszcze kogoś do pracy w tym czasie to na pewno się odezwę. - fantastycznie - ja również się cieszę miłego dnia życzę pani Martyno.myślałam, że wyskoczę z siebie z radości ! ODEBRAŁAM TEN CHOLERNY TELEFON !
|
#2955 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Cytat:
Prawda, Justyna? ![]() Cytat:
|
|
|
#2956 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
niech się ujawni Cytat:
![]() Cytat:
to super !a co z tą pracą na starówce? a jak zarobki ? . moja koleżanka też się stara o pracę na stacji tylko że w Łodzi ;p. btw. nie lubię jak ktoś mówi do mnie Kamiloo. Dzień dobry ;**** nastawiam się że będzie dobrze przecież na te 6 punktów zdam. .pracy szukam dalej. miałam jechać do Holandii... ,ale gów.no za przeproszeniem wyszło. szukam dalej. ksiądz mnie wkurza i w ogóle od rana byłam rozdrażniona, no ale potem jakoś humorek mi się poprawił ![]() w ogóle gdzie jest KASIAK , PEGGY i reszta dziewczyn ?>
|
|||
|
|
|
#2957 |
|
Konto usunięte
|
Ale jestem wku.rwiona
Nienawidzę Stypendystki, jej psiapsiółek, które latają i liżą dupę każdemu nauczycielowi byleby mieć najlepsze świadectwo. Nienawidzę moją babkę od angielskiego, która uwzięła sie na mnie a resztę klasy ma głęboko w dupie. Nienawidzę tej je.banej niesprawiedliwości. |
|
|
|
#2958 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to gut;* Cytat:
daleko nie ujadą stosując taki system. Na studiach jak już mogą dać d.upy a nie lizać wykładowcom. a tak szczerze, to się nie denerwuj.W klasie mam taką kujonkę, i po prostu za nic nie mogę jej słuchać. Przykładowa rozmowa koleżanki X z Kujonką X- co tam masz? K- aa przeglądam sobie kierunki studiów...(blabla) X- <blablabla> K- Rodzice na mnie krzyczą, że jestem taka niezdecydowana. Ale tak to jest jak jest się dobrym ze wszystkich przedmiotów. X- Skromność. Dziewczyna jedynie kuje się na pamięć, dla mnie to ona za wiele nie potrafi. dobra drukuję dalej arkusze z matmy.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-04-21 o 15:40 Powód: a nie y |
||
|
|
|
#2959 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18729639]może Majkel nas czyta
niech się ujawni to super !a co z tą pracą na starówce? a jak zarobki ? . moja koleżanka też się stara o pracę na stacji tylko że w Łodzi ;p. btw. nie lubię jak ktoś mówi do mnie Kamiloo. pracy szukam dalej. miałam jechać do Holandii... ,ale gów.no za przeproszeniem wyszło. szukam dalej. w ogóle gdzie jest KASIAK , PEGGY i reszta dziewczyn ?> [/QUOTE]może Majki odezwij się ! ![]() ja to wszędzie to cv wysyłam, teraz w Gdyni (bo jak nie znajdę stancji ogarniętej to u Tż będę pomieszkiwać).. w sumie postanowiłam już nie patrzeć na zarobki, a na to, żeby zdobyć JAKIEŚ doświadczenie w pracy. Bo moje cv wygląda co najmniej ubogo ![]() nawet jeśli zarobię 1200zł/m-c na rękę to będzie dobrze (za mieszkanie z nimi mi wyjdzie jakieś 400zł/m-c + żarcie jakieś 150-200zł ..). co do Holandii - mi nie odpisali z covebo, siostra się nie dowiadywała, gdyż ciągle pracują i nie ma kiedy isć jak będę coś wiedziała to dam znać ;*a te nasze Żbiki to się pewnie łuczą do maturki. Cytat:
nie odzywa się do mnie bo się pokłóciłyśmy w poniedziałek
|
|
#2960 |
|
Zakorzenienie
|
Przyjechałam.
Zjadłam 2 McFlurry i jestem szczęśliwa ![]() A poza tym to kupiłam sobie trampki, spodnie i chustę a to też przyczynia się do mojego szczęścia. Obiad se zjem i idę się pouczyć. Jutro jadę do Częstochowy
|
|
|
|
#2961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2963 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. spoko . ja próbowałam coś załatwić z biura w moim mieście, ale jednak nie zdecydowałam się zarejstrować bo nie wszystko okazało się kolorowe. a o co się pokłociłyście ?;D Cytat:
![]() pomódl się za mnie
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2964 |
|
Zakorzenienie
|
dobra, dobra ![]() my z Gośką w zeszły piątek wyhaczyłyśmy idealny strój na maturę. żółta koszula , sztywna jak karton, i do tego sukienka taka (coś ja tak Justyny z osraja, tyle, ze Justyny to piękna, a ta taka też jak karton sztywna). Dzisiaj szłyśmy koło tego sklepu to znowu manekin stał przed sklepem ![]() ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18733439] a o co się pokłociłyście ?;D [/QUOTE] o to, że ona durna jest. zaczęło się od zaliczenia układu tanecznego. a w zasadzie od tego, że w poniedzialek nie przyszłamz G. na 8:00 na próbę (bo oprowadzałysmy wycieczkę dzieci po mieście, więc nie mogłyśmy być w dwóch miejscach na raz, wychowawczyni nas zwolniła za calego dnia.. i dowiedziałysmy się o tym po poludniu w niedzielę, wieczorem w niedzielę A. do mnie napisala smsa :"jutro na 8?" odpisałam, że "ja i G. nie możemy bo jutro jesteśmy zwolnione z calego dnia i będziemy dopiero na wfie". Nie odpisała. W poniedziałek od rana do niej dzwoniłyśmy i pisalyśmy, zeby zrobić tą próbe przed wfem.. ale nie raczyła odebrać ani odpisac a potem jak się spotkałyśmy przed tą "próbą" to zaczęła się na nas drzeć, że nas poje.bało, że ona się będzie z angola zwalniać, że ona musi zaliczyć sprawdzian ze słówek, że blablabla. A w końcu nie zaliczała tego sprawdzianu i na probę też nie przyszła a potem pretensje do nas.no i potem jeszcze foszek, że się z Gośką zaczęłyśmy pod koniec brechtać i to tak, że ryczałyśmy wiadomo, że Cyborg wystawia po nazwiskach oceny, więc będzie miała na bank 5.druga kwestia, to kwiaty na koniec roku. A. sobie wymyślila, że zrobimy różyczki z bibuły że to kwiatek wysokości 30cm moim zdaniem to żal po trzech latach nauki wyskoczyć z jednym kwiatkiem i do tego z papieru nieeleganckie bardzo. No i A. się zafosiała, że to powiedziałam, że uważam, że gdybyśmy dali może dla każdego takie bukiet z 10 kwiatów to okej,ale nie jednego kwiatka z papieru że każda klasa wywala wiązanki, a my wyskoczymy jak Filipy z Konopi.No i ona stwierdziła, ze to tylko moje zdanie, że JAK ZAWSZE decyduję za całą klasę powiedziałam, że tego samego zdania jest połowa klasy, poza tym KTO zrobi te 30 papierowych kwiatów?! lepiej się zająć nauką a nie klejeniem jakiś śmieci ![]() ja nie mówię, że te kwiaty to zły pomysł, ale gdyby ich było dla każdego nauczyciela po 10, dla wychowawcy nawet więcej.. to okej ale nie po jednym kwiatku żal ![]() no i się rzuciła do mnie wczoraj jak ktoś tam pytał co z tymi kwiatami i ja powiedziałam , że "nie wiem, bo tam dziewczyny (A i taka M) chciały robić te róże, ale M. nie przyniosła żeby pokazać klasie". no i widzę, że A. siedzi taka poirytowana.. to powiedziałam, żeby zabrała głos a nie miny strzela, to zaczęła się drzeć to powiedziałam, żeby się uspokoiła bo przecież nikt na nią nie krzyczy.. no i dziewczyny przyznały mi rację, że te kwiaty z papieru to bez sensu. I się A. zafosiała. no.
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2010-04-21 o 16:56 |
|
|
|
#2965 |
|
Zakorzenienie
|
Dzyń dobry.
Miałam pocytowac ale nie mam czasu Dzisiaj rano zdałyśmy sobie z siostrą sprawe że rodzice mają 20 rocznicę ślubu i to dzisiaj A że fundusze nader skromne to siedzimy cały dzień w domu, sprzątamy siostra piecze ciasto a ja posżłam do sklepu kupiłam wino i zrobie jakąś kolację ![]() Ok spadam pichcic, wpadnę wieczorem i pocytuje co tam chciałam ;*
|
|
#2966 | ||
|
Zadomowienie
|
gdzie moja kultura? dżem truskawkowy ;*
Cytat:
?no to już wszytko wiadomo ![]() ja mam pracę jako kelnerka w nowym "ekskluzywnym" klubie. na weekendy. zaczynam od tego. ![]() Cytat:
zjadłabym. dzisiaj jadę do TŻta to też sobię kupię ![]() w focusie byłaś? w piątek byłam, wymodliłam się, wystałam, wyklęczałam ![]() jeeee załapałam się na 4,1. cud ku.rde, nie wiem jakim sposobem. ja się rzadko kiedy uczyłam tylko jedna 3 będę miała na świadectwie, z matematyki( mój ukochany przedmiot). f.r.a.n.ca.a jedna z samych dobrych ocen nie chce mi 4 postawić. olać ją. mówi, że zrobiła to żeby mnie zmotywować jeszcze bardziej, pffff. do średniej liczy się u mnie tylko 10 przedmiotów, bo tylko tyle miałam w 3 klasie ![]() no to mamusia będzie dumna, list gratulacyjny dostanie ![]() a mi 180 zł wpadnie do kieszeni ![]() dostałam pracę dzisiaj. i nie to, że po znajomości, przeszłam po prostu rozmowę kwalifikacyjną ![]() najpierw kelnerka poprzeplatana z barmanką. a potem (wg szefa) małymi kroczakami dojdę do funkcji menagera oj chciałabym ![]() teraz jeszcze znaleźć pracę w jakimś sklepie i wakacje z głowy
bziii ♡. Edytowane przez rehab4181 Czas edycji: 2010-04-21 o 17:26 |
||
|
|
|
#2967 | |
|
Zakorzenienie
|
pichć
![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat:
;*ja też szukam 50 etatów haha.
|
|
#2968 |
|
Zadomowienie
|
|
#2969 |
|
Zakorzenienie
|
jop, i zarobić na swoje utrzymanie
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:54.

?

zabieram się za problemy współczesnego świata, a potem prawa człowieka itd.

zrobię przez dwa tygodnie kilka arkuszy, może cóż z prawdopodobieństwa z Operonu bo mam pokserowane, a tego działu nie lubię 
opisz je.
Ja mam 4. 

.
Majki odezwij się !
że to kwiatek wysokości 30cm
moim zdaniem to żal po trzech latach nauki wyskoczyć z jednym kwiatkiem i do tego z papieru
zjadłabym. dzisiaj jadę do TŻta to też sobię kupię