|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 |
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
ja na chwilkę.
napisałam swoje cv i wracam do przedsiębiorczości i wosu. głowa boli mnie od tych lokat ![]()
#2942 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Pouczyłam się, pobiegałam, znowu się będę uczyć i jest git.
A systematyka jest na maxa ujowa ! ![]() Rozmawiam z bratem na gg, zaraz się poleję. Siedzi z moim ex i piją coś. ![]() Łukaszek [2010-04-20 20:34:23] Marek mówi że przydałabyś się bo by mu się przydał okład z młodych piersi Łukaszek [2010-04-20 20:35:59] a nie masz dla mnie koleżanek powyżej 18? po.ruchałbym I całość na tym poziomie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2943 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a może nadajecie na tych samych falach ![]() straciłaś swoją szanse ![]() Cytat:
![]() ech. z tą maturą to same problemy ![]() nie płacz więcej, KAZDY ma takie myśli, uwierz. ja mam szczegolnie - czemu dopiero teraz sie wzielam za to. ale to sie mozna bylo spodziewac, ze tak bedzie, bo tak mam zawsze. ja musze isc napisac mature z biol - pani z łaski mi chce podnieśc ocenę, bo ku jej nieszcześciu mam lepsze stopnie, niż osoby, które jej lizały co nie co, więc to byłoby nie fair, gdyby tamci mogli to napisać, a ja nie. ![]() tak tak, nie lubimy się z tą panią, bo powiedzialam tej pani co o jej nauczaniu sądzę. cóż, szczerze mowiac to nawet nie mam ochoty pisac tego, nie czuje potrzeby miec lepszego stopnia. ale pisze tez z matmy jutro coś, więc pójdę, na te lekcje ![]() no i to chyba bedzie ostatni moj dzien w tym budynku ![]() a mama może boi się, że jesteście źli...? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2944 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, nie wiecie może z czego dzisiaj w Gazecie Wyborczej był arkusz próbny? Martyna, a może Majkel czyta Wizaż, a konkretnie ten wątek? ![]() ![]() Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2010-04-20 o 20:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2945 |
Zakorzenienie
|
Martyna (star) nie namawiaj mnie do grzechu. Do szkoły trzeba chodzić! kusisz no. Może pójdę na dwa pierwsze wosy.
![]() ![]() gardło mnie boli, kupiłam sobie tabletki o wdzięcznej nazwie Cholinki, pomagają jedynie na chwilę. Justyna, Beata no co wy teraz. Nie zrozumiałyście się po prostu. ![]() Karolina rozmowa nie powiem, ciekawa. ![]() wos ![]()
#2946 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cenię ludzi, którzy potrafią powiedzieć szczerze, co myślą. ![]() Idź i napisz. ![]() Z mamą to pogmatwana historia.. źli? nie, to do niej niepodobne (zwłaszcza, że wcześniej się odzywała, a od tygodnia w ogóle.) Ja zdecydowałam się jutro nie iść, zarwę kolejną noc. Męczę ten angielski dalej..
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2947 |
Zadomowienie
|
hej żbikulce
![]() doczytam Wasze pościory jutro, tymczasem się melduję ![]() tatuś cały dzień ze mną spędził, szukaliśmy mieszkanka i ... znalazłam ![]() poprawił mi się humorek to spadydowuję do nauki, bo jutro mam ważny egzamin ![]() a tak mi się nie chce ;( ![]() ![]() buziory maliniory lachonaria ;* ![]()
#2948 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam polski, lekcję biblioteczną, wf, religię i matmę ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() "Niech ktoś spróbuje nie być we wtorek albo środę (że te za tydzień) to nie wiem, co wam zrobię! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Jeszcze 13 zadań i skończę całą Kiełbasę ![]() ![]() ![]() http://zegarmaturalny.net/?page_id=14 Do fizyki mam prawie miesiąc, damy radę ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2949 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() uczyłam się dzisiaj na jutro cały dział praw człowieka. będzie mnie pytać. kurne, mylą mi się wszystkie zapisy tych praw ![]() najbardziej lubiłam mówił o prawie ![]() Cytat:
![]() ![]() muzk mi się gotóie ![]()
![]() |
#2950 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to rodzone takie niewyżyte? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Martyna, a mi się wydaje, że może chce Wam pokazać, że jest silna i daje radę sama, bez Was? nie wiem, ciężko w sumie powiedzieć. Albo może po prostu czeka na sygnał z Waszej strony, że Wam na niej zależy... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lecę pędzę. idę się ubrać i na 9:00 do szkoły idę zanieść to zwolnienie i na historii przypilnować Halinkę, co by dobre oceny dla mnie i Majkiego wystawiła. miłego dnia ;* ostatnia historia, ostatni angielski, ostatni polski, ostatnia religia w moim życiu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2951 | |
Zakorzenienie
|
Tego.. dobry.
![]() Cytat:
![]() (mój kolega, kiedyś kandydat na tżta, ale coś nam nie wyszło, jest bardzo inteligentny i ambitny, ale przy tym nie kreuje się na typowego kujona - ubiera się luzacko, chodzi czasami na imprezy.. ![]() Tż pod tym względem też mi bardzo odpowiada, ilekroć poruszę jakiś temat to on ma coś sensownego do powiedzenia. Jakby co to ten temat na gg.. tutaj już nie chcę o tym pisać. Pamiętam te czasy zboczonych rysunków i chichotania na lekcjach biologii podczas omawiania narządów płciowych. ![]() ![]() ![]() Trzymam kciuki za piąteczkę z historii. ![]() ![]() ![]() ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2952 |
Zakorzenienie
|
No on pijany był to takie głupoty gadał
![]() Jadę do orto zaraz i stroju na maturę poszukać. Miłego dnia ;******* |
![]() ![]() |
![]() |
#2953 |
Wtajemniczenie
|
Hej ;**
Im bliżej matury, tym mniej umiem(tak uważam) ![]() Testy z wosu nadal nie doszły, więc muszę jakieś ściągnąć. Nadal jestem chora i wszystko jest bez sensu ![]() Miłego dnia ;**
#2954 |
Zakorzenienie
|
szukam ciągle alternatywy na studia, zainteresowała mnie nawet nawigacja, ale czytam sobie wymagane dokumenty i patrzcie :
1 Morskie świadectwo zdrowia kandydat uzyskuje od uprawnionego lekarza na podstawie następujących badań:
punkt trzeci - leżałam. w ogóle jakaś masakra ![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- znowu dzwonił jakiś nr prywatny ! znowu nie zdążyłam odebrać ! ![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- -dzień dobry, dzwonię ze stacji LUKOIL w Gdyni. -dzień dobry ! - czy pani Martyna I.? -owszem - czy moglibyśmy się umówić na jutro na rozmowę o pracę? -ee, nie wiem czy pan widzi w CV skąd ja jestem, nie ma takiej możliwości, będę w Trójmieście dopiero 20 maja, tak jak napisałam w mailu. - oj jaka szkoda. no dobrze, zapiszę sobie i gdybyśmy potrzebowali jeszcze kogoś do pracy w tym czasie to na pewno się odezwę. - fantastycznie - ja również się cieszę ![]() myślałam, że wyskoczę z siebie z radości ! ![]() ![]()
#2955 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
![]() Cytat:
![]() Prawda, Justyna? ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2956 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() btw. nie lubię jak ktoś mówi do mnie Kamiloo. Dzień dobry ;**** nastawiam się że będzie dobrze ![]() ![]() pracy szukam dalej. miałam jechać do Holandii... ,ale gów.no za przeproszeniem wyszło. szukam dalej. ksiądz mnie wkurza i w ogóle od rana byłam rozdrażniona, no ale potem jakoś humorek mi się poprawił ![]() w ogóle gdzie jest KASIAK , PEGGY i reszta dziewczyn ?> ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2957 |
Konto usunięte
|
Ale jestem wku.rwiona
![]() Nienawidzę Stypendystki, jej psiapsiółek, które latają i liżą dupę każdemu nauczycielowi byleby mieć najlepsze świadectwo. Nienawidzę moją babkę od angielskiego, która uwzięła sie na mnie a resztę klasy ma głęboko w dupie. Nienawidzę tej je.banej niesprawiedliwości. |
![]() ![]() |
![]() |
#2958 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
to gut;* Cytat:
![]() ![]() W klasie mam taką kujonkę, i po prostu za nic nie mogę jej słuchać. Przykładowa rozmowa koleżanki X z Kujonką X- co tam masz? K- aa przeglądam sobie kierunki studiów...(blabla) X- <blablabla> K- Rodzice na mnie krzyczą, że jestem taka niezdecydowana. Ale tak to jest jak jest się dobrym ze wszystkich przedmiotów. X- ![]() Skromność. Dziewczyna jedynie kuje się na pamięć, dla mnie to ona za wiele nie potrafi. dobra drukuję dalej arkusze z matmy.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-04-21 o 15:40 Powód: a nie y |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2959 | |
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18729639]może Majkel nas czyta
![]() ![]() ![]() ![]() btw. nie lubię jak ktoś mówi do mnie Kamiloo. pracy szukam dalej. miałam jechać do Holandii... ,ale gów.no za przeproszeniem wyszło. szukam dalej. w ogóle gdzie jest KASIAK , PEGGY i reszta dziewczyn ?> ![]() może ![]() ![]() ja to wszędzie to cv wysyłam, teraz w Gdyni (bo jak nie znajdę stancji ogarniętej to u Tż będę pomieszkiwać).. w sumie postanowiłam już nie patrzeć na zarobki, a na to, żeby zdobyć JAKIEŚ doświadczenie w pracy. Bo moje cv wygląda co najmniej ubogo ![]() nawet jeśli zarobię 1200zł/m-c na rękę to będzie dobrze ![]() ![]() (za mieszkanie z nimi mi wyjdzie jakieś 400zł/m-c + żarcie jakieś 150-200zł ..). co do Holandii - mi nie odpisali z covebo, siostra się nie dowiadywała, gdyż ciągle pracują i nie ma kiedy isć ![]() ![]() a te nasze Żbiki to się pewnie łuczą do maturki. Cytat:
![]() nie odzywa się do mnie bo się pokłóciłyśmy w poniedziałek ![]()
![]() |
#2960 |
Zakorzenienie
|
Przyjechałam.
Zjadłam 2 McFlurry i jestem szczęśliwa ![]() A poza tym to kupiłam sobie trampki, spodnie i chustę a to też przyczynia się do mojego szczęścia. Obiad se zjem i idę się pouczyć. Jutro jadę do Częstochowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2961 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2963 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() spoko ![]() a o co się pokłociłyście ?;D Cytat:
![]() pomódl się za mnie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2964 |
Zakorzenienie
|
dobra, dobra ![]() my z Gośką w zeszły piątek wyhaczyłyśmy idealny strój na maturę. żółta koszula , sztywna jak karton, i do tego sukienka taka (coś ja tak Justyny z osraja, tyle, ze Justyny to piękna, a ta taka też jak karton sztywna). Dzisiaj szłyśmy koło tego sklepu to znowu manekin stał przed sklepem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18733439] a o co się pokłociłyście ?;D [/QUOTE] o to, że ona durna jest. zaczęło się od zaliczenia układu tanecznego. a w zasadzie od tego, że w poniedzialek nie przyszłamz G. na 8:00 na próbę (bo oprowadzałysmy wycieczkę dzieci po mieście, więc nie mogłyśmy być w dwóch miejscach na raz, wychowawczyni nas zwolniła za calego dnia.. i dowiedziałysmy się o tym po poludniu w niedzielę, wieczorem w niedzielę A. do mnie napisala smsa :"jutro na 8?" odpisałam, że "ja i G. nie możemy bo jutro jesteśmy zwolnione z calego dnia i będziemy dopiero na wfie". Nie odpisała. W poniedziałek od rana do niej dzwoniłyśmy i pisalyśmy, zeby zrobić tą próbe przed wfem.. ale nie raczyła odebrać ani odpisac ![]() ![]() ![]() no i potem jeszcze foszek, że się z Gośką zaczęłyśmy pod koniec brechtać i to tak, że ryczałyśmy ![]() ![]() druga kwestia, to kwiaty na koniec roku. A. sobie wymyślila, że zrobimy różyczki z bibuły ![]() ![]() ![]() ![]() No i ona stwierdziła, ze to tylko moje zdanie, że JAK ZAWSZE decyduję za całą klasę ![]() ![]() ![]() ja nie mówię, że te kwiaty to zły pomysł, ale gdyby ich było dla każdego nauczyciela po 10, dla wychowawcy nawet więcej.. to okej ![]() ale nie po jednym kwiatku ![]() ![]() no i się rzuciła do mnie wczoraj jak ktoś tam pytał co z tymi kwiatami i ja powiedziałam , że "nie wiem, bo tam dziewczyny (A i taka M) chciały robić te róże, ale M. nie przyniosła żeby pokazać klasie". no i widzę, że A. siedzi taka poirytowana.. to powiedziałam, żeby zabrała głos a nie miny strzela, to zaczęła się drzeć ![]() no.
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. ![]() Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2010-04-21 o 16:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2965 |
Zakorzenienie
|
Dzyń dobry.
Miałam pocytowac ale nie mam czasu ![]() Dzisiaj rano zdałyśmy sobie z siostrą sprawe że rodzice mają 20 rocznicę ślubu i to dzisiaj ![]() ![]() ![]() Ok spadam pichcic, wpadnę wieczorem i pocytuje co tam chciałam ;*
#2966 | ||
Zadomowienie
|
gdzie moja kultura? dżem truskawkowy ;*
Cytat:
![]() ![]() no to już wszytko wiadomo ![]() ja mam pracę jako kelnerka w nowym "ekskluzywnym" klubie. na weekendy. zaczynam od tego. ![]() Cytat:
![]() ![]() w focusie byłaś? w piątek byłam, wymodliłam się, wystałam, wyklęczałam ![]() jeeee ![]() załapałam się na 4,1. cud ku.rde, nie wiem jakim sposobem. ja się rzadko kiedy uczyłam ![]() tylko jedna 3 będę miała na świadectwie, z matematyki( mój ukochany przedmiot). f.r.a.n.ca.a jedna z samych dobrych ocen nie chce mi 4 postawić. olać ją. mówi, że zrobiła to żeby mnie zmotywować jeszcze bardziej, pffff. do średniej liczy się u mnie tylko 10 przedmiotów, bo tylko tyle miałam w 3 klasie ![]() no to mamusia będzie dumna, list gratulacyjny dostanie ![]() a mi 180 zł wpadnie do kieszeni ![]() dostałam pracę dzisiaj. i nie to, że po znajomości, przeszłam po prostu rozmowę kwalifikacyjną ![]() najpierw kelnerka poprzeplatana z barmanką. a potem (wg szefa) małymi kroczakami dojdę do funkcji menagera ![]() oj chciałabym ![]() teraz jeszcze znaleźć pracę w jakimś sklepie i wakacje z głowy ![]()
bziii ♡. Edytowane przez rehab4181 Czas edycji: 2010-04-21 o 17:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2967 | |
Zakorzenienie
|
pichć
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat:
![]() ja też szukam 50 etatów ![]()
![]() |
#2968 |
Zadomowienie
|
#2969 |
Zakorzenienie
|
jop, i zarobić na swoje utrzymanie
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.