Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to będzie? - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-20, 20:02   #2941
rehab4181
Zadomowienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b

ja na chwilkę.
napisałam swoje cv i wracam do przedsiębiorczości i wosu.
głowa boli mnie od tych lokat

bziii ♡.
rehab4181 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 20:02   #2942
Karmenka
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b

Pouczyłam się, pobiegałam, znowu się będę uczyć i jest git.

A systematyka jest na maxa ujowa !

Rozmawiam z bratem na gg, zaraz się poleję. Siedzi z moim ex i piją coś.
Łukaszek
[2010-04-20 20:34:23]
Marek mówi że przydałabyś się bo by mu się przydał okład z młodych piersi

Łukaszek [2010-04-20 20:35:59]

a nie masz dla mnie koleżanek powyżej 18? po.ruchałbym

I całość na tym poziomie
Stary 2010-04-20, 20:08   #2943
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość

Majkel
Martyno niech zbik Cie prowadzi xD

Ja
20:10:19
żbik? xD

Majkel
no tak napisalem zeby ladnie bylo xD

Ja
ale czemu żbik?

Majkel
20:12:08
nie wiem xD pierwsza mysl xD
20:12:20
a co zle jest? xD
20:12:24
moze byc rys
20:12:28
albo szpak

Ja
20:12:46
może być żbik, ja lubię żbiki .
20:12:50

jaki Majki w ogóle. Ciekawe skąd mu się to wzięło :O
może nas śledzi na wajzażu? haha.

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

aaaa, i Marta ... ja nie to, że nie odebrałam specjalnie, tylko byłam away from mobile phone haha.

a może nadajecie na tych samych falach ?

straciłaś swoją szanse

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość

A ja do tej pory pamiętam, jak jest dziedziczyć po angielsku - inherit. Bo raz jak uczyłam się słówek, nie mogłam tego zapamiętać. A jak w końcu zapamiętałam, to chyba na zawsze.

Haha.

Są po.piep.rzone. I gdyby nie to, że dziewczyny pocieszyły mnie, że Matura na 100% jest trudna, to bym chyba w tym momencie ryczała, a nie płakała.

Możliwe.. ale jej nie zależy jakoś na kontakcie ani ze mną, ani z Juniorem. To jest dla mnie najdziwniejsze.

Do kofeiny z pewnością organizm się już przyzwyczaił, bo piję sporo kawy. i nie rusza mnie już ona tak jak początkowo. Ale dam radę pociągnąć jeszcze te 2tyg.

Placebo jest fajne.

---

Dobra, popłakałam sobie. Typowa załamka. Że nie zdam, czemu wzięłam się za to porządnie dopiero teraz, że jestem do niczego.
A teraz biorę się do pracy.

Kto nie idzie jutro do szkoły? Bo ja się zastanawiam.
ze słówkami też tak mam

ech. z tą maturą to same problemy
nie płacz więcej, KAZDY ma takie myśli, uwierz. ja mam szczegolnie - czemu dopiero teraz sie wzielam za to. ale to sie mozna bylo spodziewac, ze tak bedzie, bo tak mam zawsze.

ja musze isc napisac mature z biol - pani z łaski mi chce podnieśc ocenę, bo ku jej nieszcześciu mam lepsze stopnie, niż osoby, które jej lizały co nie co, więc to byłoby nie fair, gdyby tamci mogli to napisać, a ja nie.
tak tak, nie lubimy się z tą panią, bo powiedzialam tej pani co o jej nauczaniu sądzę.
cóż, szczerze mowiac to nawet nie mam ochoty pisac tego, nie czuje potrzeby miec lepszego stopnia.
ale pisze tez z matmy jutro coś, więc pójdę, na te lekcje i zostane już na polaka.
no i to chyba bedzie ostatni moj dzien w tym budynku

a mama może boi się, że jesteście źli...?
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 20:49   #2944
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość

też robię takie błędy
jestem bardzo nieuważna... i tego najbardziej boję się na maturze nieuwagi...
ja się tej nieuwagi najbardziej boję na maturze z matmy. Bo kurde zawsze muszę polec na najprostszych obliczeniach
Cytat:

A ja do tej pory pamiętam, jak jest dziedziczyć po angielsku - inherit. Bo raz jak uczyłam się słówek, nie mogłam tego zapamiętać. A jak w końcu zapamiętałam, to chyba na zawsze.
a mi kurcze żadne słówka z anglika nie wchodzą do głowy a mam jutro kartkówkę Na szczęście koleżanka mi wydrukuje ściągę

Dziewczyny, nie wiecie może z czego dzisiaj w Gazecie Wyborczej był arkusz próbny?

Martyna, a może Majkel czyta Wizaż, a konkretnie ten wątek?

Edytowane przez 201604200942
Czas edycji: 2010-04-20 o 20:51
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 21:03   #2945
effciaa16
Zakorzenienie

Martyna (star) nie namawiaj mnie do grzechu. Do szkoły trzeba chodzić! kusisz no. Może pójdę na dwa pierwsze wosy.

gardło mnie boli, kupiłam sobie tabletki o wdzięcznej nazwie Cholinki, pomagają jedynie na chwilę.

Justyna, Beata no co wy teraz. Nie zrozumiałyście się po prostu. rozejm.

Karolina rozmowa nie powiem, ciekawa.

wos zabieram się za problemy współczesnego świata, a potem prawa człowieka itd.

effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 21:08   #2946
star15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie wiecie może z czego dzisiaj w Gazecie Wyborczej był arkusz próbny?
angielski podstawowy i niemiecki podstawowy.

Cytat:
ze słówkami też tak mam

ech. z tą maturą to same problemy
nie płacz więcej, KAZDY ma takie myśli, uwierz. ja mam szczegolnie - czemu dopiero teraz sie wzielam za to. ale to sie mozna bylo spodziewac, ze tak bedzie, bo tak mam zawsze.

ja musze isc napisac mature z biol - pani z łaski mi chce podnieśc ocenę, bo ku jej nieszcześciu mam lepsze stopnie, niż osoby, które jej lizały co nie co, więc to byłoby nie fair, gdyby tamci mogli to napisać, a ja nie.
tak tak, nie lubimy się z tą panią, bo powiedzialam tej pani co o jej nauczaniu sądzę.
cóż, szczerze mowiac to nawet nie mam ochoty pisac tego, nie czuje potrzeby miec lepszego stopnia.
ale pisze tez z matmy jutro coś, więc pójdę, na te lekcje i zostane już na polaka.
no i to chyba bedzie ostatni moj dzien w tym budynku

Ja wiem, że wiele osób takie myśli miało, ma i będzie miało, i że większość ludzi przed maturą się boi. Te 2tyg. będę miała praktycznie wyjęte z życiorysu, już teraz widzę, że bardzo dużo się uczę i się przejmuję.

Cenię ludzi, którzy potrafią powiedzieć szczerze, co myślą. nie chamsko, a szczerze.
Idź i napisz. Już potem nic nie masz, tj. żadnych sprawdzianów, kartkówek? Ja już chyba nie.

Z mamą to pogmatwana historia.. źli? nie, to do niej niepodobne (zwłaszcza, że wcześniej się odzywała, a od tygodnia w ogóle.)

Ja zdecydowałam się jutro nie iść, zarwę kolejną noc. Męczę ten angielski dalej..
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka
star15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 21:08   #2947
chiddy
Zadomowienie

hej żbikulce

doczytam Wasze pościory jutro, tymczasem się melduję

tatuś cały dzień ze mną spędził, szukaliśmy mieszkanka i ... znalazłam
poprawił mi się humorek

to spadydowuję do nauki, bo jutro mam ważny egzamin
a tak mi się nie chce ;( ale jak mus to mus, eh.

buziory maliniory lachonaria ;*
chiddy jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-20, 21:25   #2948
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
Weź
Cytat:
Kto nie idzie jutro do szkoły? Bo ja się zastanawiam.
Mam polski, lekcję biblioteczną, wf, religię i matmę ale że na polskim i matmie muszę być... pójdę sobie kupić frotki, podkolanówki...
Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
Do szkoły trzeba chodzić! kusisz no. Może pójdę na dwa pierwsze wosy.
Moja pani od polskiego by Cię pochwaliła
"Niech ktoś spróbuje nie być we wtorek albo środę (że te za tydzień) to nie wiem, co wam zrobię! "
Cytat:
Napisane przez chiddy Pokaż wiadomość
poprawił mi się humorek
I w końcu w nowym budownictwie?

Jeszcze 13 zadań i skończę całą Kiełbasę zrobię przez dwa tygodnie kilka arkuszy, może cóż z prawdopodobieństwa z Operonu bo mam pokserowane, a tego działu nie lubię i czuję się przygotowana do matmy
http://zegarmaturalny.net/?page_id=14
Do fizyki mam prawie miesiąc, damy radę

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 21:38   #2949
rehab4181
Zadomowienie

Cytat:
gardło mnie boli, kupiłam sobie tabletki o wdzięcznej nazwie Cholinki, pomagają jedynie na chwilę.

wos zabieram się za problemy współczesnego świata, a potem prawa człowieka itd.
uwielbiam ssać sobie tabletki na gardło, nawet bez powodu

uczyłam się dzisiaj na jutro cały dział praw człowieka. będzie mnie pytać. kurne, mylą mi się wszystkie zapisy tych praw nie lubię tego działu.
najbardziej lubiłam mówił o prawie

Cytat:
poprawił mi się humorek
to super opisz je.

muzk mi się gotóie

bziii ♡.
Stary 2010-04-21, 06:40   #2950
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość

Rozmawiam z bratem na gg, zaraz się poleję. Siedzi z moim ex i piją coś.
Łukaszek
[2010-04-20 20:34:23]
Marek mówi że przydałabyś się bo by mu się przydał okład z młodych piersi

Łukaszek [2010-04-20 20:35:59]

a nie masz dla mnie koleżanek powyżej 18? po.ruchałbym

I całość na tym poziomie
jaki brat w ogóle . zboczuch.
to rodzone takie niewyżyte?

Cytat:

a może nadajecie na tych samych falach ?

straciłaś swoją szanse

o nie (ale na koniec roku zgłoszę swoją kandydaturę jakby się na WAT dostał, bo będę szukała dobrego genetycznie ojca dla dzieci już mojej G. powiedziałam, żeby mi dała znać jak jej brat się do 40stki nie ożeni, wtedy go zabieram. - jej brat to jest w ogóle mój ideał umysłowy jest dobry z matmy, fizy, chemii - nawet bardzo dobry a do tego lubi historię i języki ! idealny kandydat na ojca dla mojego dziecka )

Martyna, a mi się wydaje, że może chce Wam pokazać, że jest silna i daje radę sama, bez Was? nie wiem, ciężko w sumie powiedzieć. Albo może po prostu czeka na sygnał z Waszej strony, że Wam na niej zależy...

Cytat:
Napisane przez rehab4181 Pokaż wiadomość
uwielbiam ssać sobie tabletki na gardło, nawet bez powodu
moja P. kiedyś calej swojej klasie napisała na plecakach markerem :"Lubię Ssać!" . Potem miała też na swoim taki napis.. i małe męskie organy płciowe na całym plecaku głupie czasy gimnazjum cały dzień ferii zimowych spędziłyśmy na wybawianiu tego markera z plecaka ostatecznie wszystko ciągle było, ale mało widoczne

lecę pędzę.
idę się ubrać i na 9:00 do szkoły idę zanieść to zwolnienie i na historii przypilnować Halinkę, co by dobre oceny dla mnie i Majkiego wystawiła.

miłego dnia ;*

ostatnia historia, ostatni angielski, ostatni polski, ostatnia religia w moim życiu

Warren Buffet
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 09:13   #2951
star15
Zakorzenienie

Tego.. dobry.

Cytat:
o nie (ale na koniec roku zgłoszę swoją kandydaturę jakby się na WAT dostał, bo będę szukała dobrego genetycznie ojca dla dzieci już mojej G. powiedziałam, żeby mi dała znać jak jej brat się do 40stki nie ożeni, wtedy go zabieram. - jej brat to jest w ogóle mój ideał umysłowy jest dobry z matmy, fizy, chemii - nawet bardzo dobry a do tego lubi historię i języki ! idealny kandydat na ojca dla mojego dziecka )

Martyna, a mi się wydaje, że może chce Wam pokazać, że jest silna i daje radę sama, bez Was? nie wiem, ciężko w sumie powiedzieć. Albo może po prostu czeka na sygnał z Waszej strony, że Wam na niej zależy...

moja P. kiedyś calej swojej klasie napisała na plecakach markerem :"Lubię Ssać!" . Potem miała też na swoim taki napis.. i małe męskie organy płciowe na całym plecaku głupie czasy gimnazjum cały dzień ferii zimowych spędziłyśmy na wybawianiu tego markera z plecaka ostatecznie wszystko ciągle było, ale mało widoczne

lecę pędzę.
idę się ubrać i na 9:00 do szkoły idę zanieść to zwolnienie i na historii przypilnować Halinkę, co by dobre oceny dla mnie i Majkiego wystawiła.
Ojej, jak ja uwielbiam mądrych, inteligentnych facetów.. takich, którzy mają pojęcie właściwie o wszystkim, mają własne zdanie..lowe!
(mój kolega, kiedyś kandydat na tżta, ale coś nam nie wyszło, jest bardzo inteligentny i ambitny, ale przy tym nie kreuje się na typowego kujona - ubiera się luzacko, chodzi czasami na imprezy.. )
Tż pod tym względem też mi bardzo odpowiada, ilekroć poruszę jakiś temat to on ma coś sensownego do powiedzenia.

Jakby co to ten temat na gg.. tutaj już nie chcę o tym pisać.

Pamiętam te czasy zboczonych rysunków i chichotania na lekcjach biologii podczas omawiania narządów płciowych. jaka to była atrakcja! Boziu.

Trzymam kciuki za piąteczkę z historii. Ja mam 4. (w tym semestrze w pełni zasłużoną ! uczyłam się na obie kartkówki, które były, do tej pory mogę wyrecytować kim był Józef Beck )
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka
star15 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-21, 10:50   #2952
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
jaki brat w ogóle . zboczuch.
to rodzone takie niewyżyte?
No on pijany był to takie głupoty gadał

Jadę do orto zaraz i stroju na maturę poszukać.

Miłego dnia ;*******
Stary 2010-04-21, 11:34   #2953
malenstwo5
Wtajemniczenie

Hej ;**

Im bliżej matury, tym mniej umiem(tak uważam)

Testy z wosu nadal nie doszły, więc muszę jakieś ściągnąć. Nadal jestem chora i wszystko jest bez sensu

Miłego dnia ;**

malenstwo5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 13:53   #2954
mtynai
Zakorzenienie

szukam ciągle alternatywy na studia, zainteresowała mnie nawet nawigacja, ale czytam sobie wymagane dokumenty i patrzcie :

1 Morskie świadectwo zdrowia kandydat uzyskuje od uprawnionego lekarza na podstawie następujących badań:
  1. ostrość wzroku - widzenie obuoczne sumaryczne 1,3, z tym że ostrość wzroku jednego oka nie może być mniejsza niż 0,5, a drugiego mniejsza niż 0,8 (są to normy bez korekcji),
  2. prawidłowe rozróżnianie barw na tablicy Ishihara,
  3. pełna sanacja jamy ustnej, a rozległe braki w uzębieniu musza być uzupełnione protezami,
  4. OB, morfologia, analiza moczu, rtg klatki piersiowej, badanie kału na nosicielstwo, badanie na AIDS, EKG,
  5. badanie okulistyczne i laryngologiczne oraz badanie neurologiczne określające zdolność do pracy na wysokości powyżej 3 metrów.

punkt trzeci - leżałam.
w ogóle jakaś masakra

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

znowu dzwonił jakiś nr prywatny ! znowu nie zdążyłam odebrać !

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

-dzień dobry, dzwonię ze stacji LUKOIL w Gdyni.
-dzień dobry !
- czy pani Martyna I.?
-owszem
- czy moglibyśmy się umówić na jutro na rozmowę o pracę?
-ee, nie wiem czy pan widzi w CV skąd ja jestem, nie ma takiej możliwości, będę w Trójmieście dopiero 20 maja, tak jak napisałam w mailu.
- oj jaka szkoda. no dobrze, zapiszę sobie i gdybyśmy potrzebowali jeszcze kogoś do pracy w tym czasie to na pewno się odezwę.
- fantastycznie
- ja również się cieszę miłego dnia życzę pani Martyno.

myślałam, że wyskoczę z siebie z radości ! ODEBRAŁAM TEN CHOLERNY TELEFON !

Warren Buffet
Stary 2010-04-21, 14:08   #2955
BeaS
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Cytat:
Justyna, Beata no co wy teraz. Nie zrozumiałyście się po prostu. rozejm.
Rozejm jest.
Prawda, Justyna?

Cytat:
- dzień dobry, dzwonię ze stacji LUKOIL w Gdyni.
-dzień dobry !
- czy pani Martyna I.?
-owszem
-ee, nie wiem czy pan widzi w CV skąd ja jestem, nie ma takiej możliwości, będę w Trójmieście dopiero 20 maja, tak jak napisałam w mailu.
- oj jaka szkoda. no dobrze, zapiszę sobie i gdybyśmy potrzebowali jeszcze kogoś do pracy w tym czasie to na pewno się odezwę.
- fantastycznie

~ Thomas Fuller ~
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-21, 14:15   #2956
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Cytat:
eeej, dziewczyny ..

patrzcie, ja nie wiem co się dzieje :

Majkel
Martyno niech zbik Cie prowadzi xD

Ja
20:10:19
żbik? xD

Majkel
no tak napisalem zeby ladnie bylo xD

Ja
ale czemu żbik?

Majkel
20:12:08
nie wiem xD pierwsza mysl xD
20:12:20
a co zle jest? xD
20:12:24
moze byc rys
20:12:28
albo szpak

Ja
20:12:46
może być żbik, ja lubię żbiki .
20:12:50

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

aaaa, i Marta ... ja nie to, że nie odebrałam specjalnie, tylko byłam away from mobile phone haha.
może Majkel nas czyta niech się ujawni

Cytat:

poprawił mi się humorek

Cytat:
szukam ciągle alternatywy na studia, zainteresowała mnie nawet nawigacja, ale czytam sobie wymagane dokumenty i patrzcie :

1 Morskie świadectwo zdrowia kandydat uzyskuje od uprawnionego lekarza na podstawie następujących badań:
  1. ostrość wzroku - widzenie obuoczne sumaryczne 1,3, z tym że ostrość wzroku jednego oka nie może być mniejsza niż 0,5, a drugiego mniejsza niż 0,8 (są to normy bez korekcji),
  3. pełna sanacja jamy ustnej, a rozległe braki w uzębieniu musza być uzupełnione protezami,
  4. OB, morfologia, analiza moczu, rtg klatki piersiowej, badanie kału na nosicielstwo, badanie na AIDS, EKG,
  5. badanie okulistyczne i laryngologiczne oraz badanie neurologiczne określające zdolność do pracy na wysokości powyżej 3 metrów.

punkt trzeci - leżałam.
w ogóle jakaś masakra

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

-dzień dobry !
- czy pani Martyna I.?
-owszem
- fantastycznie

3 rzeczywiście boska

to super !a co z tą pracą na starówce? a jak zarobki ? . moja koleżanka też się stara o pracę na stacji tylko że w Łodzi ;p.
btw. nie lubię jak ktoś mówi do mnie Kamiloo.

Dzień dobry ;****

nastawiam się że będzie dobrze przecież na te 6 punktów zdam. .

pracy szukam dalej. miałam jechać do Holandii... ,ale gów.no za przeproszeniem wyszło. szukam dalej.

ksiądz mnie wkurza i w ogóle od rana byłam rozdrażniona, no ale potem jakoś humorek mi się poprawił

w ogóle gdzie jest KASIAK , PEGGY i reszta dziewczyn ?>
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 14:24   #2957
201604200942
Konto usunięte

Ale jestem wku.rwiona
Nienawidzę Stypendystki, jej psiapsiółek, które latają i liżą dupę każdemu nauczycielowi byleby mieć najlepsze świadectwo.
Nienawidzę moją babkę od angielskiego, która uwzięła sie na mnie a resztę klasy ma głęboko w dupie.
Nienawidzę tej je.banej niesprawiedliwości.
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 15:37   #2958
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:
Tego.. dobry.
Ojej, jak ja uwielbiam mądrych, inteligentnych facetów.. takich, którzy mają pojęcie właściwie o wszystkim, mają własne zdanie..lowe!
(mój kolega, kiedyś kandydat na tżta, ale coś nam nie wyszło, jest bardzo inteligentny i ambitny, ale przy tym nie kreuje się na typowego kujona - ubiera się luzacko, chodzi czasami na imprezy.. )
Tż pod tym względem też mi bardzo odpowiada, ilekroć poruszę jakiś temat to on ma coś sensownego do powiedzenia.
mądrych i inteligentnych, wszechstronnych itp. to jak najbardziej poszukuję, ale nie przemądrzałych. A kurczę takich jest sporo. Znam takiego, który mam dużą wiedzę, interesuje się wieloma rzeczami, ale przy bliższym poznaniu traci. Co to nie on!
Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
Rozejm jest.
Prawda, Justyna?
to gut;*
Cytat:
Ale jestem wku.rwiona
Nienawidzę Stypendystki, jej psiapsiółek, które latają i liżą dupę każdemu nauczycielowi byleby mieć najlepsze świadectwo.
Nienawidzę moją babkę od angielskiego, która uwzięła sie na mnie a resztę klasy ma głęboko w dupie.
daleko nie ujadą stosując taki system. Na studiach jak już mogą dać d.upy a nie lizać wykładowcom. a tak szczerze, to się nie denerwuj.
W klasie mam taką kujonkę, i po prostu za nic nie mogę jej słuchać. Przykładowa rozmowa koleżanki X z Kujonką
X- co tam masz?
K- aa przeglądam sobie kierunki studiów...(blabla)
X- <blablabla>
K- Rodzice na mnie krzyczą, że jestem taka niezdecydowana. Ale tak to jest jak jest się dobrym ze wszystkich przedmiotów.
X-
Skromność. Dziewczyna jedynie kuje się na pamięć, dla mnie to ona za wiele nie potrafi.

dobra drukuję dalej arkusze z matmy.

Edytowane przez effciaa16
Czas edycji: 2010-04-21 o 15:40 Powód: a nie y
effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 15:45   #2959
mtynai
Zakorzenienie

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18729639]może Majkel nas czyta niech się ujawni

to super !a co z tą pracą na starówce? a jak zarobki ? . moja koleżanka też się stara o pracę na stacji tylko że w Łodzi ;p.
btw. nie lubię jak ktoś mówi do mnie Kamiloo.

pracy szukam dalej. miałam jechać do Holandii... ,ale gów.no za przeproszeniem wyszło. szukam dalej.

w ogóle gdzie jest KASIAK , PEGGY i reszta dziewczyn ?>[/QUOTE]

może Majki odezwij się !

ja to wszędzie to cv wysyłam, teraz w Gdyni (bo jak nie znajdę stancji ogarniętej to u Tż będę pomieszkiwać).. w sumie postanowiłam już nie patrzeć na zarobki, a na to, żeby zdobyć JAKIEŚ doświadczenie w pracy. Bo moje cv wygląda co najmniej ubogo
nawet jeśli zarobię 1200zł/m-c na rękę to będzie dobrze dam radę się utrzymać przez wakacje, coś tam mi powinno nawet jeszcze zostać
(za mieszkanie z nimi mi wyjdzie jakieś 400zł/m-c + żarcie jakieś 150-200zł ..).

co do Holandii - mi nie odpisali z covebo, siostra się nie dowiadywała, gdyż ciągle pracują i nie ma kiedy isć jak będę coś wiedziała to dam znać ;*

a te nasze Żbiki to się pewnie łuczą do maturki.

Cytat:
Ale jestem wku.rwiona

daj spokój, mnie też moja klasowa stypendystka denerwuje.
nie odzywa się do mnie bo się pokłóciłyśmy w poniedziałek

Warren Buffet

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-21, 15:52   #2960
Karmenka
Zakorzenienie

Przyjechałam.

Zjadłam 2 McFlurry i jestem szczęśliwa

A poza tym to kupiłam sobie trampki, spodnie i chustę a to też przyczynia się do mojego szczęścia.
Obiad se zjem i idę się pouczyć.

Jutro jadę do Częstochowy
Stary 2010-04-21, 16:17   #2961
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
Przyjechałam.

A poza tym to kupiłam sobie trampki, spodnie i chustę a to też przyczynia się do mojego szczęścia.

a strój na maturę?

Warren Buffet
Stary 2010-04-21, 16:28   #2962
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
a strój na maturę?
eeee, nic nie było
Stary 2010-04-21, 16:41   #2963
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41
Konto usunięte

Cytat:
może Majki odezwij się !

ja to wszędzie to cv wysyłam, teraz w Gdyni (bo jak nie znajdę stancji ogarniętej to u Tż będę pomieszkiwać).. w sumie postanowiłam już nie patrzeć na zarobki, a na to, żeby zdobyć JAKIEŚ doświadczenie w pracy. Bo moje cv wygląda co najmniej ubogo
nawet jeśli zarobię 1200zł/m-c na rękę to będzie dobrze dam radę się utrzymać przez wakacje, coś tam mi powinno nawet jeszcze zostać
(za mieszkanie z nimi mi wyjdzie jakieś 400zł/m-c + żarcie jakieś 150-200zł ..).

co do Holandii - mi nie odpisali z covebo, siostra się nie dowiadywała, gdyż ciągle pracują i nie ma kiedy isć jak będę coś wiedziała to dam znać ;*

a te nasze Żbiki to się pewnie łuczą do maturki.

daj spokój, mnie też moja klasowa stypendystka denerwuje.
nie odzywa się do mnie bo się pokłóciłyśmy w poniedziałek
aaa. w ogóle później odezwę się na gadu.
spoko. ja próbowałam coś załatwić z biura w moim mieście, ale jednak nie zdecydowałam się zarejstrować bo nie wszystko okazało się kolorowe.

a o co się pokłociłyście ?;D

Cytat:
Przyjechałam.

Szczęśliwy Żbik, to najedzony żbik

pomódl się za mnie
940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 16:53   #2964
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
eeee, nic nie było

dobra, dobra

my z Gośką w zeszły piątek wyhaczyłyśmy idealny strój na maturę.
żółta koszula , sztywna jak karton, i do tego sukienka taka (coś ja tak Justyny z osraja, tyle, ze Justyny to piękna, a ta taka też jak karton sztywna). Dzisiaj szłyśmy koło tego sklepu to znowu manekin stał przed sklepem i wzdychalyśmy na widok tego kompletu

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ----------

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18733439]
a o co się pokłociłyście ?;D
[/QUOTE]

o to, że ona durna jest.

zaczęło się od zaliczenia układu tanecznego.

a w zasadzie od tego, że w poniedzialek nie przyszłamz G. na 8:00 na próbę (bo oprowadzałysmy wycieczkę dzieci po mieście, więc nie mogłyśmy być w dwóch miejscach na raz, wychowawczyni nas zwolniła za calego dnia.. i dowiedziałysmy się o tym po poludniu w niedzielę, wieczorem w niedzielę A. do mnie napisala smsa :"jutro na 8?" odpisałam, że "ja i G. nie możemy bo jutro jesteśmy zwolnione z calego dnia i będziemy dopiero na wfie". Nie odpisała. W poniedziałek od rana do niej dzwoniłyśmy i pisalyśmy, zeby zrobić tą próbe przed wfem.. ale nie raczyła odebrać ani odpisac a potem jak się spotkałyśmy przed tą "próbą" to zaczęła się na nas drzeć, że nas poje.bało, że ona się będzie z angola zwalniać, że ona musi zaliczyć sprawdzian ze słówek, że blablabla. A w końcu nie zaliczała tego sprawdzianu i na probę też nie przyszła a potem pretensje do nas.

no i potem jeszcze foszek, że się z Gośką zaczęłyśmy pod koniec brechtać i to tak, że ryczałyśmy no i A. się zafosiała, że będzie miała przez nas gorszą ocenę wiadomo, że Cyborg wystawia po nazwiskach oceny, więc będzie miała na bank 5.

druga kwestia, to kwiaty na koniec roku. A. sobie wymyślila, że zrobimy różyczki z bibuły że to kwiatek wysokości 30cm moim zdaniem to żal po trzech latach nauki wyskoczyć z jednym kwiatkiem i do tego z papieru nieeleganckie bardzo. No i A. się zafosiała, że to powiedziałam, że uważam, że gdybyśmy dali może dla każdego takie bukiet z 10 kwiatów to okej,ale nie jednego kwiatka z papieru że każda klasa wywala wiązanki, a my wyskoczymy jak Filipy z Konopi.
No i ona stwierdziła, ze to tylko moje zdanie, że JAK ZAWSZE decyduję za całą klasę powiedziałam, że tego samego zdania jest połowa klasy, poza tym KTO zrobi te 30 papierowych kwiatów?! lepiej się zająć nauką a nie klejeniem jakiś śmieci

ja nie mówię, że te kwiaty to zły pomysł, ale gdyby ich było dla każdego nauczyciela po 10, dla wychowawcy nawet więcej.. to okej
ale nie po jednym kwiatku żal

no i się rzuciła do mnie wczoraj jak ktoś tam pytał co z tymi kwiatami i ja powiedziałam , że "nie wiem, bo tam dziewczyny (A i taka M) chciały robić te róże, ale M. nie przyniosła żeby pokazać klasie". no i widzę, że A. siedzi taka poirytowana.. to powiedziałam, żeby zabrała głos a nie miny strzela, to zaczęła się drzeć to powiedziałam, żeby się uspokoiła bo przecież nikt na nią nie krzyczy.. no i dziewczyny przyznały mi rację, że te kwiaty z papieru to bez sensu. I się A. zafosiała.

no.

Warren Buffet

Edytowane przez mtynai
Czas edycji: 2010-04-21 o 16:56
Stary 2010-04-21, 17:08   #2965
martus9191
Zakorzenienie

Dzyń dobry.
Miałam pocytowac ale nie mam czasu Olgi nie ma bo internet jej odłączyli ;P

Dzisiaj rano zdałyśmy sobie z siostrą sprawe że rodzice mają 20 rocznicę ślubu i to dzisiaj A że fundusze nader skromne to siedzimy cały dzień w domu, sprzątamy siostra piecze ciasto a ja posżłam do sklepu kupiłam wino i zrobie jakąś kolację Musi im to wystarczyc

Ok spadam pichcic, wpadnę wieczorem i pocytuje co tam chciałam ;*

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

cel: 46 kg
martus9191 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-21, 17:21   #2966
rehab4181
Zadomowienie

gdzie moja kultura? dżem truskawkowy ;*
Cytat:

punkt trzeci - leżałam.
w ogóle jakaś masakra

-dzień dobry !
- czy pani Martyna I.?
-owszem
- fantastycznie

o jaaaa a co mają zęby do tego kierunku?

no to już wszytko wiadomo

ja mam pracę jako kelnerka w nowym "ekskluzywnym" klubie.
na weekendy. zaczynam od tego.

Cytat:

oo ja zjadłabym. dzisiaj jadę do TŻta to też sobię kupię

w focusie byłaś?

w piątek byłam, wymodliłam się, wystałam, wyklęczałam

jeeee
załapałam się na 4,1.
cud ku.rde, nie wiem jakim sposobem. ja się rzadko kiedy uczyłam
tylko jedna 3 będę miała na świadectwie, z matematyki( mój ukochany przedmiot). f.r.a.n.ca.a jedna z samych dobrych ocen nie chce mi 4 postawić. olać ją. mówi, że zrobiła to żeby mnie zmotywować jeszcze bardziej, pffff. do średniej liczy się u mnie tylko 10 przedmiotów, bo tylko tyle miałam w 3 klasie

no to mamusia będzie dumna, list gratulacyjny dostanie
a mi 180 zł wpadnie do kieszeni

dostałam pracę dzisiaj.
i nie to, że po znajomości, przeszłam po prostu rozmowę kwalifikacyjną
najpierw kelnerka poprzeplatana z barmanką.
a potem (wg szefa) małymi kroczakami dojdę do funkcji menagera
oj chciałabym
teraz jeszcze znaleźć pracę w jakimś sklepie i wakacje z głowy

bziii ♡.

Edytowane przez rehab4181
Czas edycji: 2010-04-21 o 17:26
Stary 2010-04-21, 17:42   #2967
mtynai
Zakorzenienie

pichć potem jakieś zdjęciucho wrzuć i poka nam tą wypasioną kolację

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

Cytat:
ja mam pracę jako kelnerka w nowym "ekskluzywnym" klubie.
na weekendy. zaczynam od tego.

dostałam pracę dzisiaj.
i nie to, że po znajomości, przeszłam po prostu rozmowę kwalifikacyjną
najpierw kelnerka poprzeplatana z barmanką.
a potem (wg szefa) małymi kroczakami dojdę do funkcji menagera
oj chciałabym
teraz jeszcze znaleźć pracę w jakimś sklepie i wakacje z głowy
gratki ;*

ja też szukam 50 etatów haha.

Warren Buffet
Stary 2010-04-21, 17:50   #2968
rehab4181
Zadomowienie

Cytat:
ja też szukam 50 etatów haha.
byle nie siedzieć w domu no nie ?

bziii ♡.
Stary 2010-04-21, 18:09   #2969
mtynai
Zakorzenienie

Cytat:
byle nie siedzieć w domu no nie ?
jop, i zarobić na swoje utrzymanie

Warren Buffet
Stary 2010-04-21, 18:10   #2970
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:

w focusie byłaś?
Nie, w TM byłam, tam orto mam.

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości