|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3721 | |||
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D
Dziewczyny jak weszłam i zobaczyłam ile napisałyście od wczoraj od 17stej to myślałam że padnę
![]() ![]() Cytat:
![]() No ba Wiadomo, że sierpień najlepszy ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Śrubka nie mogę się napatrzeć na Twoją suknię Jest bossssska ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3722 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3723 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3724 |
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o pisanie w zaproszeniu, że chce się pieniądze zamiast prezentu, to uważam że nie jest w dobrym guście. Co innego napisać, że się chce kupony totka czy wino czy cos tam zamiast kwiatów. My jednak nie piszemy nic z tych rzeczy, co kto przyniesie bedzie ok.
Te zaproszenia z kosmiczna cena sobie oblukałam i rzeczywiście są bardzo ładne, ale wg mnie warte 1/10 tej ceny. Dzisiaj jak szukałam koronki na allegro to widziałam różne takie aplikacje gipiurowe itd mniej wiecej po 5 zł ![]() Ja już jestem prawie zdecydowana, żeby zrobić sobie zaproszenia takie jak ma Meana. Jedyny mój problem to czy koronkę da się szyc na maszynie. Może któraś z was probowała? |
![]() ![]() |
![]() |
#3725 |
Rozeznanie
|
nie będzie tak źle
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3726 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3727 | ||
Rozeznanie
|
To jesteście dokładnie w tym samym wieku co ja z TŻ
![]() Cytat:
dokładnie ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3728 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() acha krzesła ustawiała dekoratorka nie Księciu ![]() Edytowane przez syrwia81 Czas edycji: 2010-04-23 o 12:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3729 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3730 |
Przyczajenie
|
co do licytacji wiekowej
![]() ![]() ślub i wesele mamy w 02.10.10 października i mam nadzieje że strasznych chłodów jeszcze nie będzie bo zamarzne ![]()
#3731 |
Raczkowanie
|
dziewczyny poradzcie mi czy do mojej sukni pasuje bukiet z kalii (suknia chyba na 121 stronie) Bukiecik np. taki:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3732 |
Raczkowanie
|
o albo taki. Tylko wolalabym kolory np. fiolet - roż albo róz - biel
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3733 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3734 |
Zakorzenienie
|
UFF! Ale dużo napisałyście!
Najpierw trochę faktów - Łowczyni mamy coś ze sobą wspólnego ![]() Ja mam 36 (jeszcze parę miesięcy) a TŻ 31 ![]() I co? Nikt nam nie podskoczy! ![]() Dziewczyny - wybieram się na kurs na Karczówce. To o której się zaczyna? I jak idę sama to ile powinnam zapłacić? A teraz się pochwalę ![]() Mam zaproszenia - kupione w hurtowni papierniczej na Rolnej. Z firmy Pol-mak takie z grubego fajnego papieru. Nie są drogie bo 1,15 zł. Polecam tą hurtownię. Duży wybór w różnych cenach i dużo miejsca - można przebierać i wybierac do woli. Ceny też łatwo zobaczyć ![]() Nie miałam dużo czasu ale i sztuczne kwiaty i inne ślubne rzeczy tam są. Jak będę miała chwilę to zrobię zdjęcie bo na ich stronie nie znalazłam ![]() Druga ważna rzecz załatwiona wczoraj to zamówiony tort u Braci Janusz. ![]() ![]() ![]() Trafiłam na właściciela - super fajny człowiek! Gadaliśmy przez godzinę o torcie, nawet dał spróbować śmietany i nadzienia wiśniowego gdy powiedziałam że nigdy u nich nic nie jadłam a tylko o nich wiele dobrego słyszałam ![]() Witam wszystkie nowe PM-ki ![]() ![]()
#3735 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kurs na Karczówce zaczyna się o 9:00 ale trzeba być wcześniej, żeby sobie miejsce zająć (my z tż-tem byliśmy tak ok. 8:35 ). Płaci się co łaska, niektórzy dają po 30 zł a niektórzy po 50 kto ile może. Tam księża są bardzo fajni i nawet komórki podają jak się chce iść do nich na spowiedź przedślubną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3736 |
Raczkowanie
|
Przyłączę się do licytacji wiekowej. Ja 28, TZ 29. Oboje spod bliźniąt czyli jest nas czworo.
![]() ![]() ![]() Więc dziewuszki życzę owocnych przygotowań tym co są przed a tym co już po to wszystkiego najlepszego. Pozdrawiam ![]()
#3737 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Znalazłaś gdzieś już koronkę? Bo ja szukałam, ale jakoś nic mi nie wpadło w oko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3738 |
Raczkowanie
|
Beaciunia siedzę dzisiaj cały dzień na allegro zamiast wziąć się za robotę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3739 |
Raczkowanie
|
ładniusia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3740 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3741 | |||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Jeśli chodzi o to ile tutaj te przekupy piszą to jest straszne !!!! Wczoraj czytałam a dziś już chyba ze 4 strony do nadrobienia ![]() Cytat:
Jeśli chodzi o ciasta to pyszne robią w "szarlotce" i co najlepsze to jeśli chcesz to mówisz im ile chcesz takich zastawików dla gości i nic więcej Cię nie obchodzi z tego co wiem- oni sami mają pudełeczka i pakują ciasta ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3742 |
Raczkowanie
|
Witam was dziewczynki
![]() Możecie mi wytłumaczyć jak trafić na Karczówke, wybieram sie jutro na ten kurs, ale niebardzo wiem jak tam trafić;p
#3743 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
powinnaś wiedzieć...jadąc ulicą Jagiellońską od strony szpitala masz pierwsze światła-przy domu opieki za tymi światłami jest malutkie skrzyżowanie i musisz skręcić w prawo...taka stroma uliczka-jedź nią do samego końca i będziesz na Karczówce Edytowane przez m_majaa Czas edycji: 2010-04-23 o 14:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3744 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3745 |
Raczkowanie
|
Napisane przez Ifcia513
![]() ja też mam w zestawie z salą i autem, może jeszcze kościołem (muszę pogadać z proboszczem, czy się zgodzi). za bukiet + kwiatek do włosów + do butonierki dla TŻ płacę 150zł napisz gdzie zamawiałaś i jaki masz całkowity koszt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3746 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny zakochałam się w kolorowych butach do ślubu!!!! marzą mi się fioletowe, jaśniejszy odcień
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3748 |
Zadomowienie
|
Hello! Już Tż pojechał
![]() Maxima, kleome-dziękuję, długo szukałam tej jedynej sukni, a właściwie szukałam całkiem innej, ale jak tą przymierzyłam to wiedziałam, że to ta ![]() Nie jest to typowa księżniczka, natomiast jest tiulowa i dlatego jest trochę szersza, no ale kiedy taką założę jak nie na ślub ![]() ![]() margaret-pomysł z ramką suuuper ![]() Kajcia-ja też biorę ślub w Wojciechu i nie obchodzi mnie zakaz sypania pieniędzmi, a z jakiej to racji skoro to wyzbieramy(na bank ktoś rzuci), co do ryżu to jak najbardziej rozumiem-jest to jedzenie...Uważam, że nie powinno się rpzybierac tego kościoła, bo jest to piękny kościół, który sam w sobie jest wyjątkowy. Co sobota są świeże kwiaty na ołtarzach i to wystarczy. Tam za bardzo nie ma jak ustawić krzesełek dla dodatkowych par świadków. Ja bym tylko tych głównych posadziła a reszta albo niech stoi za Wami, albo niech siądzie normalnie w krzesełkach... A teraz obiecane fotki zaproszeń. Oczywiście wezwania też są z personalizacją, ale to akurat jest puste ![]()
#3749 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3750 |
Konto usunięte
|
O mamo! Zostawianie bukietu w kościele to się za czasów średniowiecza już chyba skończyło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.