![]() |
#91 | |
Rzabbocop
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy o minerałach i nie tylko, część XI
Cytat:
![]() ![]() ale lubie tez takie http://www.marksandspencer.com/Plain...=n%3A342646031 takie, tylko ze mam bordowe gatki a nie stringi http://www.marksandspencer.com/Low-R...=n%3A342646031 oczywiscie co sezon sa troche inne aaa jeszcze czesto majty kupuje w New Looku zwlaszcza jakies z misiami i lalami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Angel, co się nie odzywasz? Mów szybko, czy best friends przetestowałaś.
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
czesc.
moje dziecko chyb postanowilo mnie wykonczyc... mam dosc. prawie nie sypiam. dziewczyny,ja tak kombinuje.. moze i mi by sie udalo na zlot dotrzec. ale na razie sie nie zglaszam "oficjalnie" bo to tylko takie moje pobozne zyczenie w tej chwili. w kazdym razie, prawdopodobnie bedzie wtedy tesciowa, dodatkowo Tz nie bedzie mial juz szkoly, i moge go poprosic, zeby szedl na popoludniowa zmiane w pn. moze mi sie uda. i moze bym nie zginela... Kamila bardzo sie ciesze, ze sa widoki na wczesniejszy powrot meza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Wtajemniczenie
|
Wyprawiłam TŻ do Chorwacji
![]() Paula, jak będziesz wiedziała coś więcej, to koniecznie się odzywaj ![]() Idę poczytać, za 2,5h muszę wyjść na ten śmieszny egzamin ![]()
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Fanka, powodzenia!
Ja też zaraz wychodzę, do zobaczenia wieczorem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=c81a2b06a90b0b22eaedbaa c3ab80ae1b1771235_6583817 1ebe9a;18798723] e, chciał jej pokazać jaka jest fajna, jak go bajerowała, to i bzdury gadał ![]() [/QUOTE] Hehehhe...mam nadzieję ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Nic nie kupiłam...tylko czarne rajstopy i pomadkę...
![]() |
#97 |
Wtajemniczenie
|
Sel, dobre i to
![]() Ależ mi ta nauka nie idzie, mówię Wam, nie zdam ![]() ![]() Mój TŻ to jest taki cholerny farciarz, że mu zazdroszczę. Napakował pełniutką torbę na dwa tygodnie, pod ciężarem się ugiął i był pewien, że doliczą mu za nadbagaż, a okazało się, że torba waży 19,5 kg ![]() ![]() Aha, Kami, jak tam maseczka? Odstresowałaś się z rańca? ![]()
(o.o ) (> < ) Edytowane przez fanka_fiorda Czas edycji: 2010-04-24 o 16:47 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 | ||
Zakorzenienie
|
To już tylko osiem dni!
![]() ![]() ![]() ![]() Taaa? to możemy się zamienić ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() powodzenia na egzaminie! Właśnie wróciłam z zajęć. Pierwsze 2 h z tym fajnym gostkiem co wczoraj. Jego hasło na dziś: "Negocjacje to 5% polotu i 95% potu" ![]() ![]() I jeszcze zapytam Was o zdanie, bo mam problem. W zeszłym miesiącu nie wiedzieć czemu w ogóle nie miałam okresu - pisałam o tym. Tabletki biorę (od 5 lat), w ciąży nie jestem (zrobiłam test). Stwierdziłam też pod Waszym wpływem, że to mogła być kwestia diety SB, którą 2 miesięcy temu stosowałam. Postanowiłam zaczekać kolejny miesiąc i zobaczyć, co to będzie. No tylko że teraz znowu nie mam okresu ![]() ![]() ![]() zamotałam, ale mam nadzieję że da się zrozumieć moje obawy, bo brak krwawienia od 2 miesięcy chyba jednak nie jest normalny... Edytowane przez Viollet87 Czas edycji: 2010-04-24 o 17:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Violl nigdy nie mialam podobnej historii. owszem opoznienia sie zdarzaly, nawet spore, ale zawsze w koncu mialam.
nie wydaje mi sie, zeby to bylo normalne. a z wagi moze przypadkiem za duzo nie stracilas? moze to kwestia stresu? nie mam pojecia. ale najlepiej skonsultuj to z lekarzem. a ja nie mam na nic ochoty. moja klasa jeszcze z gimnazjum, organizuje spotkanie, w mojej rodzinnej miejscowosci ![]() chyba pojade, wstepnie sie zgodzilam, tylko nie wiem czy nastawiac sie na nocleg czy na powrot do siebie. bede musiala chyba zadzwonic do ojca... a nie chce mi sie z nim gadac. |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
No kurcze ja podczas brania tabletek nigdy nie miałam takich historii... zdarzały się tylko stałe przesunięcia, czyli jak np. przez rok dostawałam okres zawsze w czwartek wieczorem, to potem przez kilka miesięcy dostawałam w piątek rano itd... W sumie o 2 dni się przesunęło licząc od początkowego stanu w ciągu tych 5 lat. Ostatnio mam sporo stresu, ale nie schudłam drastycznie (bo czym jest kilogram, góra dwa) więc to raczej nie to. Martwię się tylko, żeby to nie było związane z jakimiś poważnymi konsekwencjami...
Na spotkanie idź koniecznie, choćby na parę godzin, oderwiesz się i zrelaksujesz, kontakty jakieś może odnowisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Violl...koniecznie szybciutko do lekarza
![]() Byłam na spotkaniu, bardzo krótkim , około godzinki czasu , bo rodzina się wprosiła ...kurcze...nie podoba mi sie to !!!! Spędzilismy fajnie godzinkę na rozmowach. Okazało się że on mnie już gdzies wczesniej widział i to kilka razy na dyskotece ale nie podchodził bo zawsze pełno facetów koło mnie tańczyło i nie miał odwagi . ****a - jakich facetów ??? No nie wiem co mam mysleć bo on mi się cholernie podoba ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Zapytał czy jak jutro się uwolni od rodziny czy chciałabym się spotkac ![]() ![]()
#102 |
Zakorzenienie
|
Viol jesli bierzesz tabletki to dosc podejrzane że nie ma okresu. Powinno sie pojawic krwawienie z odstawienia-mysle że powinnas isc do lekarza, a narazie zajrzyj na ginekologie, jest pare watków o tym
![]() witam w nowym watku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() idę w środę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() faktycznie zajrzę na ginekologię... po "Usta Usta", o 20 się zaczyna ![]() Kallosa nie znalazłaś? ![]() co z tym lotem do domu? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Fanka, maseczka bardzo fajna
![]() Violl, nie pomogę, nie byłam w takiej sytuacji, po prostu musisz do lekarza. Sel, jak to jacy faceci? Przecież sama pisałaś, że często chodzisz na balety z kolegami. Wystarczy, że widział cię raz i drugi. Przecież na czole żaden nie miał napisane "cześć, jestem facetem jej przyjaciółki" ![]() ![]() Ferg, ![]() Edytowane przez kamilawu Czas edycji: 2010-04-24 o 18:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem , powiedział że stał i sie lampił na mnie jak cała reszta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paula ![]() ![]() ![]()
#106 |
Zakorzenienie
|
Sel, kochanie, przecież to cudownie, że jesteś podekscytowana
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ferguś mogę Ci kupić Kalosa i wysłać, skoro już i tak robię paczuchę ![]() Edytowane przez angel of sadness Czas edycji: 2010-04-24 o 19:16 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
No old friends oczywiście
![]() Ja dziś pomalowałam się old friends SM i serenity PL i nasłuchałam się komplementów ![]() Edytowane przez kamilawu Czas edycji: 2010-04-24 o 19:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Buty mnie prawie obtarły ![]() Wiecie co, fajne to forum ![]() ![]() Violuś, ja nie pomogę bo u mnie jak w zegarku... raz tylko nie dostalam a po 9 miesiacach Glut był na świecie... i jakies pół roku temu też mialam pietra... ale spóźnienie było tylko ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W środę idę na wizytę + cytologia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Wtajemniczenie
|
![]() ? ![]() Violl, może trzeba hormony zmienić (np. na coś innego niż tabsy ![]() ![]() Kami, gdybyś miała ochotę na jeszcze, to mów ![]()
(o.o ) (> < ) Edytowane przez fanka_fiorda Czas edycji: 2010-04-24 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Konto usunięte
|
![]() ![]() ![]() aaa, Violl, moja koleżanka w podobnej sytuacji była, dostała jakieś tabsy na wywołanie okresu... a antykoncepcję i tak odstawiała wtedy ![]() Edytowane przez c81a2b06a90b0b22eaedbaac3ab80ae1b1771235_65838171ebe9a Czas edycji: 2010-04-24 o 20:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Wtajemniczenie
|
Iii tam sukces, raczej nie zdam - tak idiotycznie zrobionych dziur do uzupełnienia w tekście nigdy nie widziałam, serio. Wydawało mi się, że w takich zadaniach chodzi o inteligencję i elastyczność (umiejętność kombinowania), ale okazuje się, że trzeba było wstukać te wszystkie teksty na pamięć, bo ni cholery się nie dało z kontekstu
![]() A winko tak przy sobocie ![]() ![]() ![]() Annieee - byłam pewna, że już Ci dziękowałam, ale może mam sklerozę ![]() ![]() ![]()
(o.o ) (> < ) Edytowane przez fanka_fiorda Czas edycji: 2010-04-24 o 20:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oglądam Polsat.... ależ oczy (o kolor soczewek mi chodzi) ma Doda .... Edytowane przez marioladabr Czas edycji: 2010-04-24 o 20:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.