Kilogramowe wzloty i upadki czyli:Jak się pozbyć 37kg? CZ.I - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Pokaż wyniki sondy: Boisz się,że jak osiągniesz wymarzoną wagę,to zajdziesz w ciąże i znów walka z kg?
Tak 28 51,85%
Nie 5 9,26%
nie myślałam o tym 21 38,89%
Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-23, 20:24   #4321
czerwona15
Rozeznanie

GG do czerwona15
Dot.: Kilogramowe wzloty i upadki czyli:Jak się pozbyć 37kg? CZ.I

ale tu pustki

ja właśnie zrobiłam papkę z kawy i oliwki i idę zaraz się tym smarować
sunshine16 o jaką koszulkę Ci chodzi?? bo chyba nie widziałam takiej nigdzie

desi gratulacje kolejnego spadku kg jesteś WIELKA!!!

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20110716310513.html
czerwona15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-23, 20:46   #4322
desireless
Raczkowanie

GG do desireless

Dzieki dzieki jesoo takiej wagi to juz hohohohoho i jeszcze raz hoho mialam dawno temu sama nie wierzylam ze tyle poszlo bo w koncu nagrzeszylam sporo xD ale dobra ta herbatka jednak pomogla mi ale jeszcze tego programu nie skonczylam wiec dalej ja pije

Ale taka wielka to juz nie jestem kiedys owszem sama sie dziwie normalnie jak czasami zakladam stare spodnie zeby zobaczyc roznice, masakra. Siostra mowi ze zglupialam bo sie ogladam w kazdej witrynie czy szybie jak ide

Będzie -> ??
desireless jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-23, 21:13   #4323
sunshine16
Zakorzenienie

czerwona, chodzi mi o taką tego typu http://www.wyszczuplajaca.pl/uploade...ini3_197_2.jpg

Dziewczyny mam dziś w nogach chyba z 10 km Ostra jazda normalnie kocham takie spacery
sunshine16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-23, 21:20   #4324
czerwona15
Rozeznanie

GG do czerwona15

desi wielka w sensie że tyle kg straciłaś

sunshine16
myślę że w lato w takiej koszulce będzie Ci gorąco, chociaż nie wiem z jakiego materiału to jest.

ja właśnie wyszłam spod prysznica, zrobiłam peeling kawowy i mam skórę taką gładką, jeszcze posmarowałam się balsamem i super a można ten peeling stosować codziennie czy tylko np. 2-3 razy w tygodniu?? wie może ktoś??

Stary 2010-04-23, 21:23   #4325
lufer
Raczkowanie

dziewczynki a nie czujecie czasami zazdrości?? mimo że stosujecie diet bez żadnych grzechów chudniecie wolniej :/ ja tak mam bo w tym miesiącu już nie będzie 6 kg mniej <beczy> ale ale ale mówiłam dziś że kupiłam te nowe spodnie na kant < 2 rozmiary mniejsze> i mój TZ małżonek powiedział: BOŻE jaka TY jesteś SZCZUPŁA w tych portkach ale jaja fakt że z tą wagą mnie jeszcze nie widział lubię się z WAMI odchudzać
lufer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-23, 21:27   #4326
czerwona15
Rozeznanie

GG do czerwona15

lufer 2 rozmiary mniejsze no szalejesz maleńka to super że mąż Ci tak powiedział, to miłe

a ja dziś mogę dodać kolejną różyczkę, dziś już grzeczny dzień po wczorajszym dniu rozpusty

Edytowane przez czerwona15
Czas edycji: 2010-04-23 o 21:28
Stary 2010-04-23, 21:31   #4327
lufer
Raczkowanie

czerwona myślę że kawa Ci nie zaszkodzi stosując ją co dziennie w końcu pewnie każda z nas wypija rano kubeł kawy więc stosowanie jej od zewnątrz też nie powinno zaszkodzić
strasznie boli mnie brzuszek @ mnie wykańcza aha i stanik by się przydało kupić nowy bo obecne troszkę odstają :/

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-23, 21:38   #4328
sunshine16
Zakorzenienie

Czerwona, ale nie myślę o chodzeniu w niej w upały Zresztą w zeszłe lato różne rzeczy przerabiałam Liczę jednak na to, że takie coś mi nie będzie w lato potrzebne bo będę już lżejsza o ileś tam kg Widziałam ostatnio w Lidlu podobne koszulki ale była tylko S Nieźle by mnie ścisnęła

lufer, też muszę zapolować na jakiś stanik nowy. Już dziś się na necie rozglądałam ale nie rzucił mi się żaden jakoś. Poczekam może z miesiąc jak będzie kasa to sobie zafunduję jakiś nowy

Jutro mam nadzieję, że zgodnie z moimi planami wybiorę się na impreze... Dawno już nie byłam w żadnym klubie a tak chciałabym się wytańczyć
Stary 2010-04-23, 21:42   #4329
desireless
Raczkowanie

GG do desireless

Czerwona wiem wiem

Lufer ja jestem zadowolona jak któraś z Was zrzuci nawet te 0,5kg grunt żeby dalej sie trzymać diety przykro mi ze tak cierpisz przez ta @ ja tak samo mam ;/ masakra. Co do portek i męża to jeszcze nic :d niech poczeka aż schudniesz więcej wtedy będzie slinotok miał i zrobi sie bardziej bodyguardem przed facetami rzecz jasna innymi

sunshine16 hmm taka laska jak w tym linku to se moze takie nosic ciekawe co jej tam uciska chyba cycki male xD zastanow się może Ci nawet to nie będzie potrzebne druga sprawa ciekawe czy bedzie widac to pod ubraniem hmmm

Acha pisalam ze grzywke mam wiec już ja pokazuje Wam

Będzie -> ??

Edytowane przez desireless
Czas edycji: 2010-04-23 o 21:44
Stary 2010-04-23, 21:54   #4330
lufer
Raczkowanie

desi śliczna grzywka ja ostatnio staram się odsłaniać czoło nawet dziś kupiłam sobie taką śliczną opaskę
co do nowych staników to najpierw muszę coś przymierzyć bo nie wiem czy zmniejszył mi się obwód pod biustem czy micha :/ ale z mojego malinezu nie zrezygnuje!! dla mnie idealny stanik
mój TZ jest udany najpierw wyzywa na mnie że za dużo sobie nowych ciuszków nakupowałam a później nie może oczu oderwać od mojego tyłka w nowych portkach
w niedziele chrzciny a ja nie mam opcji na bluzkę do moich nowych spodni
Stary 2010-04-23, 22:21   #4331
desireless
Raczkowanie

GG do desireless

Lufer dzieki "x" czasu temu grzywke mialam pozniej jakos wolalam taka na skos wlasnie ale i tak do dzisiaj zaczesywalam ja do gory jak w avatarze jest. Mezus udany ale tacy faceci są najpierw narzekaja a pozniej gapia sie ciele w malowane wrota ale jaka to dla nas kobiet przyejmnosc jak ukochany tak wlepia galy ahhhh moze kiedys na mnie facet tak spojrzy jeszcze ale ja to niereformowalna kobita jestem ale co bedzie to bedzie siostra dumna z tego ze tyle schudlam mowi na okolo jak tylko ktos zauwazy ze cos mi ubylo to ona odpowiada za mnie i sie szczyci moim sukcesem razem ze mna ale milutko

Będzie -> ??

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-23, 22:44   #4332
margolka1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez desireless Pokaż wiadomość
No dziewczyny dziekuje bardzo ale juz avatar nieaktualny bylam dzisiaj na drugim dniu zakupow kupilam jeansy cyckonosze (jeszcze ich nie mierzylam) , buty farbe do wlosow i inne *******y do tego uwaga !!!!! - zmieniłam fryzure jestem teraz laska z grzywką ale na razie nie zrobie fotek wiec wybaczcie. I nastepna nowośc ... byłam u znajomej i wogole i jak zwykle obok była przychodnia w ktorej sie wazę no i z ciekawosci jednak poszlam a mialam za tydzien sie wazyc bo mialam duzo grzeszkow i wogole bardzo duzo jednak no i nie cwiczylam zbyt duzo hmm więc zamiast pisać co i jak to po prostu zmienie podpis
Desi Kochana jak Ty to robisz ??? jakie te herbatki pijesz ? zdradzisz mi chcoiaż na PW ? będę wdzięczna...

Cytat:
Napisane przez lufer Pokaż wiadomość
dziewczynki a nie czujecie czasami zazdrości?? mimo że stosujecie diet bez żadnych grzechów chudniecie wolniej :/ ja tak mam bo w tym miesiącu już nie będzie 6 kg mniej <beczy> ale ale ale mówiłam dziś że kupiłam te nowe spodnie na kant < 2 rozmiary mniejsze> i mój TZ małżonek powiedział: BOŻE jaka TY jesteś SZCZUPŁA w tych portkach ale jaja fakt że z tą wagą mnie jeszcze nie widział lubię się z WAMI odchudzać
tak czuję czasem taką zazdrość widze że u Was naprawde waga spada w zaskakujacym tempie.. próbuje wyczuć swój organizm dopasowac jakaś diete ale coś średnio mi idzie..

na dodatek miałam dziś FATALNY dzień co nistety zaowocowało piwem... ( przy wynurzeniach - dół gigant...) i ciastem ( dziś Jerzego- babcia upiekła a mi bylo wszytsko jedno... ) najadłam sie jeszcze obiadem - dietetycznym no ale najadłam sie i teraz az mnie brzuch boli... cierp cialo :/ trzeba bedzie różyczke odjąc bo planowany dzien rozpusty to nd = metek na studiach

wymianka książkowa

Moje papierowe szaleństwa
margolka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 01:27   #4333
Libbie
Raczkowanie

Hey dziewczynki

Desi, wielkie gratulacje - super Ci idzie!!!

Czerwona, nie wygłupiaj się z tym peelingiem codziennie - przecież to jest dość ostry peeling i tylko byś sobie zdrapywała zdrową skórę (już nie naskórek) i porobiłabyś sobie problemów!!! Przecież to jest peeling z typu gruboziarnistych i ostrych, a tych częściej niż 2 - 3 razy w tygodniu nie powinno się stosować...

A co do zazdrości, to chyba ja nie jestem zazdrosna, bo wydaje mi się, że przy mojej wadze, moje spadki i tak są baaardzo dużym sukcesem. Chyba trzeba by to wszystko przeliczyć na % masy ciała, żeby się z innymi porównywać Jak już pisałam wcześniej, ja z każdego spadku nas wszystkich jestem dumna i oby dalej nam tak dobrze szło!

Dobrej nocy kochane
(30)
Libbie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 09:57   #4334
sunshine16
Zakorzenienie

cześć!

o ja... co tu tak pusto??

Ja wstałam dziś o 9 Zmęczona wczorajszym łażeniem byłam
Na śniadanie wszamałam owsiankę z mlekiem

Miłego dnia życzę
Stary 2010-04-24, 10:43   #4335
desireless
Raczkowanie

GG do desireless

Dzien Dobry

Ahh kurcze jak mi dzisiaj nie chcialo sie wstac zmienilam posciel i normalnie ahhh z lozka moglabym nie wychodzic ale trzeba bylo ruszyc pupencje w koncu xD

margolka1986 pewnie ze zdradze Wam wszystkim ale to zadna nowosc normalnie to pije z reala jak teraz kupilam juz zapas to wlasnie 2x Postio Fitea Slim - intensywne spalanie- z Pu-erh L-Karnityna i Chromem druga Fitea Slim - spalanie i oczyszczanie - zielona herbata Inulina L-Karnityna, trzecia jaka mam to firmy Bio-Active La Karnita - Spalanie - z Pu-erh i L-Karnityna. To moj zapas na jakis czas. W herbatkach tez patrze ile ich sie pije i wtedy pije je tyle ile ich mozna maksymalnie. A ten program co pisalam wczesniej co pije teraz jak wiedzialam ze nagrzesze to program 15-dniowy, kiedys juz go pilam i dzialal dlatego znowu wzielam xD firma Vitax (naturalny wybor ) -Slim Program takie duze pudelko w Carrefour kupywalam wiec popatrzcie w tym sklepie a jak nie to kiedys ją kupilam w Lewiatanie, w innych sklepach nie widzialam tego programu. Kosztuje gdzies tak 10 zł ale warto. Jeszcze 5 dni mi zostalo picia tego xD skoncze ten program i zaczne ktoras z tych herbatek co wymienilam wyzej.

sunshine16 wiem jak to jest jak sie wstaje zmeczonym wczoraj lazilam po miescie 6h :| masakra

Będzie -> ??

Czas edycji: 2010-04-24 o 10:47
Stary 2010-04-24, 12:57   #4336
fiolka122
Raczkowanie

witam kruszynki widze, ze jest naszych kilogramow juz coraz mniej-SUPER!
Pierwsze miejse zajmuje oczywiście Desi-gratuluje kochana spadku wagi, 38kilosów za Toba, klask i:niesamowite!!!BBBBRRRAAAWWWOOOOOOOOO!!!!!!!
CAMILKA I LUFER gratuluje Wam równeij kochane klask i: .No tak to jest z facetami, hehe...niby wszystko ok, a później sie lampią jak ciele w malowane wrota...Camila a Ty to juz na prawde w manie z TA skóra popadasz, nie martw sie bedzie dobrze, to ja powinnam sie bardziej martwić niz Ty, w koncu startowałam z wagą ponad 108kg.Noie przejmuj sie tak, przecież prowadzisz zdrowa diete z ćwiczeniami.
Ten palant od kompa znów sie nie zjawił, szlak mnie trafia, bo jest coraz gorzej, co chwile sie zawieszam wrrrrr.....
Czerwona, popieram Libbie co do peelingu, powinno sie robic 2xw tyg. ewentualnie 3x i stopka, a świetna jest po tym skórka nie?uwielbiam to, choc ostatnio żadziej robie bo nie mam czasu, albo za chlodno w łazience a i tak mnie cos dopadało ostatine czasy.
Zrobiłam obiadek na dzis i na jutro juz, zeby miec z głowy:schabowe i kurczaczki smazone.
Teraz ide na rowerek, poźniej na dymka.Laski a jak to jest....jak Pysia nie bedzie tu zagladała to zamkna nasze forum, czy moze istniec nadal?bo tak mi wczoraj przyszło do głowy.....choć wierze, że Pyśka bedzie tu zaglądała.
Stary 2010-04-24, 15:23   #4337
czerwona15
Rozeznanie

GG do czerwona15

hej laseczki
ja dopiero teraz mam czas usiąść od rana sprzątałam z lokatorami z domu, później prysznic, teraz się pomalowałam i za pół godzinki wychodzę na koncert lady pank

miłego wieczorku

Stary 2010-04-24, 18:21   #4338
Camila1983
Zadomowienie

Hej Laski,
zaglądam dopiero teraz, od rana biegałam, bo miałam dziś mszę za dziadka i pogrzeb Nie mam już łez, więc muszę się uspokoic. To był straszny dzień.
Diety nie liczę, jem coś co mi podstawią, smaku nie czuję, i nawet mnie to nie obchodzi. Nie rzucam diety, ale muszę dojśc do siebie, od poniedziałku wezmę się za liczenie kalorii.

Desi, bardzo ładnie Ci z grzywką, ja ogólnie mam fazę na grzywki, ale z moimi kedziorami wyglądałabym jak mis Kolargol z krótką grzywką
puści sprzęgło, ruszy i na horyzoncie zniknie..."
Camila1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-24, 22:32   #4339
desireless
Raczkowanie

GG do desireless

Mialam opory co do grzywki wlasnie Cami ale dzieki bardzo

Kurcze wiecie ze dopiero dzisiaj zdałam sobie sprawę ze do nadwagi brakuje mi tylko 1,5kg? jesooo ale jaja

Będzie -> ??

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-25, 08:09   #4340
lufer
Raczkowanie

zepsułam wagę... już drugą podczas mojego odchudzania a ważę się raz na tydzień
chciałam się zważyć przed chrzcinami żeby mnie motywowało do trzymania diety a tu zonk :/ ale wczoraj dowiedziałam się że będzie mnóstwo potraw z mojej diety także dam radę
ciekawe gdzie się podziewa reszta lasek?? czyżby rzuciły dietowanie??
pogoda zapowiada się cudownie więc
miłego dnia laseczki
Stary 2010-04-25, 09:35   #4341
sunshine16
Zakorzenienie

Cześć

Myślałam, że bede musiała nadrabiać wczorajszy wieczór a tu takie pustki

Niedawno wstałam, własnie jem sniadanie a potem pewnie na spacer się wybiore bo ładnie jest

Wczoraj byłam na imprezie no i przytrafił sie grzeszek - 1 piwo
No ale dziś rano weszłam na wagę i widzę 83,8 kg więc jest ok
Stary 2010-04-25, 10:02   #4342
miiilenka
Zadomowienie

Hej! ja zyje i czyam na bierzaco ale nie mam czasu, zeby napisac
mam troche nauki i troche komplikacji z TŻ
Dieke trzymam wczoraj byla impreza i zjadlam z 4 ciasteczka male ale opoza ym jest ok nie rzucam sie na zarcie juz i jes git!
Poza ym wkurza mnie mama TZ, ciagle sie mnie czepia... dzis do mnie, ze zle wygladam w szlafroku, na to ja ze on ma byc wygodny a nie do wygladanianiech sie lepiej swoja corka zainteresuje, ktora wazy z 90 kg, nic ze soba nie robi i ciagle ylko wpierdala eklery;|Ale jaim jeszcze pokaze, jak kupie sobie nowe ladne ciuszki, dopasowane

Milej niedzieli chudzinki

CI
ASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach

http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW

Edytowane przez miiilenka
Czas edycji: 2010-04-25 o 10:05
miiilenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 11:12   #4343
Libbie
Raczkowanie

Dobry chudzinki

Jakoś wczoraj zupełnie nie miałam natchnienia, żeby pisać, zwłaszcza, że to taki zakupowo - latany dzień.

Desi, grzywka urocza

Milllenka, teściową się nie przejmuj, tylko tak jak piszesz, czekaj na moment, aż któregoś pięknego dnia staniesz odstawiona koło swojej szwagierki Zobaczymy komu wtedy się głupio zrobi Poza tym wydaje mi się, że prędzej czy później jej córeczka też odczuje na własnej skórze Twoją piękną figurę - jak jej mamusia zacznie głowę suszyć, że Ty potrafiłaś i ślicznie wyglądasz, a ona się tylko zapuszcza (a uwierz mi, że prędzej czy później to nastąpi, bo to taki typ kobiety, a Ty możesz nawet o tym nie wiedzieć)

Lufer, co to znaczy, że waga się zepsuła?

Czerwona, jak po koncercie, duży kac?

Sunshine, gratulacje spadku wagi!!!! Oby tak dalej!!!!

Buziaki i miłego dna wszystkim
(30)
Libbie jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-25, 11:31   #4344
czerwona15
Rozeznanie

GG do czerwona15

hej laski

a po koncercie dobrze, kaca nie ma bo nie piłam jedynie wodę mineralną niegazowaną szczerze powiem że to nie był rewelacyjny koncert, ja szłam tam na lady pank ale zagrali tak sobie bo jeszcze coma była ale ich piosenek to kompletnie nie znam. a w ogóle ludzie zachowywali się jak bydło. podnosili np. 1 osobę i przesuwali tak nad głowami aż do sceny i nie raz można było z buta dostać masakra
no ale przeżyłam a w ogóle to muszę odjąć sobie i to nie dlatego że zgrzeszyłam a dlatego że zjadłam wczoraj tylko 3 kanapki bo naprawdę nie miałam kiedy zjeść no ale cóż trudno się mówi.

Desi naprawdę ładnie Ci w grzywce

u mnie dziś brzydko, pochmurno i padało wcześniej i pewnie dziś taki cały dzień będzie

Stary 2010-04-25, 13:09   #4345
Camila1983
Zadomowienie

Hej Laski,
Ja się nie odzywałam bo jakoś nie miałam do tego głowy

Dziś rano koleżanki wyciągnęły mnie do centrum handlowego, nic nie kupiłam, bo jestem kompletnie spłukana. Ale planuję jutro iśc do lumpa i jakieś spodnie sobie sprawic. Było kilka rzeczy które mi się podobały, pojedę po nie po wypłacie, za 2 tygodnie

Ogólnie to w sklepach jakoś przyjemniej mi się było przeglądac w lustrach kiedy widziałam, ze jestem smuklejsza. Bardzo chcę schudnąc do moich urodzin (22 czerwca) do 70 kg, a potem do końca wakacji do 65 lub 60, zależy jak będę się czuła i wyglądała w takiej wadze.

Aaaaa, i muszę się pochwlic, ze jakies 2 miesiące temu kupiłam sobie w lumpie super tunikę w którą się nie zmieściłam, a dziś z trudem przecisnęła się przez cycki, ale weszła i wygląda super!
puści sprzęgło, ruszy i na horyzoncie zniknie..."
Camila1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 15:42   #4346
miiilenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Libbie Pokaż wiadomość
Milllenka, teściową się nie przejmuj, tylko tak jak piszesz, czekaj na moment, aż któregoś pięknego dnia staniesz odstawiona koło swojej szwagierki Zobaczymy komu wtedy się głupio zrobi Poza tym wydaje mi się, że prędzej czy później jej córeczka też odczuje na własnej skórze Twoją piękną figurę - jak jej mamusia zacznie głowę suszyć, że Ty potrafiłaś i ślicznie wyglądasz, a ona się tylko zapuszcza (a uwierz mi, że prędzej czy później to nastąpi, bo to taki typ kobiety, a Ty możesz nawet o tym nie wiedzieć)
Dokladnie tak jak mowisz! najlepsza dla mnie nagroda bedzie jak wbije sie w spodnie z zeszlego lata! w nich moj tylek wyglada zabojczo! jak juz sie w nie wbije uracze was zdjeciem Dziekuje za pocieszeniefajnie tak miec Was, zeby sie zwierzyc

Czerwona Coma uwielbiam ich niektore piosenki, ale na koncercie nie mialam okazji byc

Ja wlasnie pospalam z TŻ ponad 1,5h, brakuje mi cwiczen jak jutro dopadne sie do rowerka wieczorem to z 2 h pojezdze, niby sie dobrze czuje, ale jeszcze mam katar i troche kaszlu i nie chce ryzykowac, ale juro na pewno!

Camila ja tez musze do lumpa isc, kupic TŻ jakies ciuchy do roboty i moze dla siebie cos wylosuje

jak wam niedziela mija?

CI

Stary 2010-04-25, 15:58   #4347
czerwona15
Rozeznanie

GG do czerwona15

ja dziś na zakupach z TŻ byłam, kupiłam sobie 2 koszulki, a TŻ spodnie moro. teraz siedzę przed kompem, słucham radia i pije kawkę pogoda się poprawiła, ale dziś już nigdzie się nie wybieram, nogi mnie jeszcze bolą po wczorajszym koncercie, który trwał 5 h
no camila to super jak się zmieściłaś w tunikę która była kiedyś za ciasna fajne uczucie

Stary 2010-04-25, 17:11   #4348
desireless
Raczkowanie

GG do desireless

miiilenka Libbie dobrze pisze jeszcze i córcie swoja zagoni do odchudzania a moze Twoja tesciowa po prostu zazdrosna ze zaczynasz piekniec bardziej i Ci przytyki z tego powodu robi malpa wredna
Bylam na koncercie Comy pare ladnych lat temu przez kolezanke bo tez o nich nie slyszalam ona nie miala z kim isc wiec pomyslalam sobie czemu nie ale fajnie bylo i fajne piosenki grali "Zbyszek" ta mi sie podoba bodajze taki tytul cos tam o skakaniu z wiezowca wpada w ucho

Ja juz po obiedzie 2 biale kielbaski gotowane i salatka do tego kolacyjka zaraz bedzie wiec jest oki.
W poniedzialek ide po skierowanie na badania krew mocz bo juz dawno nie robilam, we srode badania i zobacze czy cos jest czy nie, mam nadzieje ze nie chociaz troche sie martwie bo mi 2 dzien glowa boli ehh pozyjemy zobaczymy jak to bedzie.

Camila1983 tez lubie ostatnio sie ogladac w witrynach nie mowiac o lusterku w domu U mnie na razie zakupow koniec. Mam wszystko co trzeba xD wlacznie z butami na obcasie zaczne chyba w takich chodzic ale na nizszym takim obcasie, w sklepie zmierzylam takie duze szpile stanelam na jednym to myslalam ze od razu noge skrece nie dla mnie takie buty jednak

Będzie -> ??

Czas edycji: 2010-04-25 o 17:12
Stary 2010-04-25, 18:10   #4349
miiilenka
Zadomowienie

Desi dzieki

Mozsz mi powiedziec ile taka jedna kielbaska ma kcal, bo dzis jadlam zgrila?

Ja uwielbiam szpile!ale nie moge chodzic za duzo w nich w ogole to mowilam wam ze urodzilam sie bez paznokci na jednych palcach u rak(na tych najmniejszych) i nie mam tez u na stopach(na duzym palcu), taka mnie natura stworzyla

CI

Stary 2010-04-25, 18:11   #4350
koczika1989
Raczkowanie

hej dziewczyny
chcialabym sie do was przylaczyc
i mam mala prosbe ;p
przeczytalam wybiorczo niektore strony z tego watku i bardzo mi sie spodobal
ale bede wobec was szczera, nie chce mi sie czytac prawie 150 stron ;p dlatego mam prosbe czy moglaby ktoras z was pokrotce napisac czy podac wam jakies wymiary moje itp. i o co kaman z tymi rozyczkami i inne istotnr informacjie
pozdrawiem )
koczika1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości