Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.II - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-28, 17:39   #2161
gabisun
Zakorzenienie

Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I

Cytat:
Napisane przez xxSHINeexx Pokaż wiadomość
Wrzucam fotki 19 tc. i lece Was nadrabiac
no brzusio już imponujący

Malwina cięzko powiedziec, bo z jednej strony wydaje się trochę spiczasty a z drugiej to zaczynam się od samej góry czyli taki na dziewczynkę więcej będzie mozna powiedzieć za parę tygodni. Wróżka Gabi Ci przepowie

Boszzzz jutro już połówkowe

gabisun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 17:42   #2162
waniliaania2009
Wtajemniczenie

Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
a powiedz mi ile czasu minelo od zaplaty na konto do przysylki tego zestawu, bo ja u niej zamowilam w piatek co prawda pozno wieczorem, a jutro juz czwartek i jeszcze nie mam buuuuu, a tak bym chciala je miec na weekend majowy no i czy to przyszlo poczta czy kurierem??? bede wdzieczna za odp
ja juz zamawialam dwie spodniczki a teraz spodnie od tej dziewczyny. Raz przyniosl mi kurier. Teraz bylo opoznienie troszke przez swieta majowe, ale dzis znowu spodniczke dostalam. Spodnie kupilam wczoraj wiec czekam

Ja dzis jeszcze kupial bluzeczke i...
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=983629347
http://www.allegro.pl/item1016642008...ka_gratis.html

Edytowane przez waniliaania2009
Czas edycji: 2010-04-28 o 17:44
waniliaania2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 17:42   #2163
gabisun
Zakorzenienie

Aneczka za te oponki

Stary 2010-04-28, 17:46   #2164
xxSHINeexx
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gabisun Pokaż wiadomość
no brzusio już imponujący

Malwina cięzko powiedziec, bo z jednej strony wydaje się trochę spiczasty a z drugiej to zaczynam się od samej góry czyli taki na dziewczynkę więcej będzie mozna powiedzieć za parę tygodni. Wróżka Gabi Ci przepowie

Boszzzz jutro już połówkowe
To mi prosze przepowiedz na chlopczyka :d
Powodzenia na polowkowym. Moje 5 maja
xxSHINeexx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 17:48   #2165
czarnaelizabeth
Raczkowanie

Kciuki za Jagę i jej maluszki, niech jak najdłuzej w tójpaku będą!!

Śliczne macie bzrusie

co do porodu, kiedyś pisałam, biorę pod uwagę znowu tylko Ujastek
Stary 2010-04-28, 17:49   #2166
anilkadro
Rozeznanie

Witam mamusie i dzieciaczki w brzuszkach.
Ja tak tylko na chwilkę żeby o sobie przypomnieć i dać znać, że nie zginęłam w akcji, czytam Was na bieżąco co dzień tylko siły już nie starcza na odpisywanie

We wtorek miałam USG połówkowe. Z dzieciaczkiem wszystko w jak najlepszym porządku. Lekarka nie mogła tylko z całą pewnością potwierdzić braku rozszczepienia podniebienia bo mój Bączek rączkę na twarzy trzymał cały czas. No i przez całe badanie nóżki miał skrzyżowanie więc nie poznaliśmy płci
Trudno, chociaż była motywacja żeby się umówić na USG 3D

Napisze Wam jeszcze żart dnia:
(wrażliwe nie czytać bo muszę użyć przekleństwa )
Podchodzi nasza wspólna koleżanka do mojego mężulka w pracy i dawaj gratuluje mu syna.
Ten zdziwiony, już chce zaprzeczać i tłumaczyć a ona:
- no przecież chuja było widać!!
anilkadro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 17:53   #2167
angelikaw
Zakorzenienie

ja połówkowe mam 11 maja.
Ale wszystko wskazuje na to, że jutro czeka mnie nieplanowana wizyta u lekarza

Edytowane przez angelikaw
Czas edycji: 2010-04-28 o 19:28
angelikaw jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-28, 17:57   #2168
gabisun
Zakorzenienie

Cytat:
To mi prosze przepowiedz na chlopczyka :d
Powodzenia na polowkowym. Moje 5 maja
Bym musiała go "nago" zobaczyć
Pomi na przykład nie ma spiczastego brzunia a ma chłopczyka ciekawe, może ktoś kiedyś odpowiednie badania przeprowadzi jak to się procentowo sprawdza zobaczymy czy u mnie jutro się potwierdzi

Dziękuję za kciuki będę trzymać również

Stary 2010-04-28, 18:06   #2169
mszu
Zadomowienie

GG do mszu

shinee..... ty chyba jakiegos wielkiego tego dzidziusia "połkłaś"

Edytowane przez mszu
Czas edycji: 2010-04-28 o 18:35
mszu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 18:11   #2170
ycnan
Zadomowienie

Dziękuję wszystkim za komplementy pod adresem brzuszka

mszu
, ja tam się nie obrażam o to "podobanie". Zdjęcie z buźką wstawię jak tylko będę miała sprawny aparat te co, do tej pory wkstawiałąm robione były telefonem i tak dla mnie, żebym, widziała w jakim tempie rośnie (zdjęcie robię raz w tygodniu)
BTW, na zdjęciu w avatarze to właśnie ja ^^

dash, gratuluję kopniaków

Pomidora kciuki za pracę męża. Będzie dobrze Fajny pomysł z prezentem za poród, ale mój TŻ raczej na taki nie wpadnie...

aaneczka1984, i Ty masz kompleksy? Kobieto, w tym 9 miesiącu wyglądałaś naprawdę ślicznie!!

xxSHINeexx, Brzusio naprawdę duuży Super

Wszystkie pozostałe brzuszki też naprawdę śliczne. Każdy inny Od razu na forum ciekawiej, jak tyle brzuszkowych zdjęć powstawianych mamy

Widzę, że jutro dzień wizyt i usg Ja też idę z samego rana. Mam ogromna nadzieję, że dzidzia się ładnie ułoży i poznam w końcu płeć. Ale relacje zdam wieczorkiem, bo potem idę na cały dzień do rodziców.

Edytowane przez ycnan
Czas edycji: 2010-04-28 o 18:12
ycnan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 18:12   #2171
aaneczka1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anilkadro Pokaż wiadomość
We wtorek miałam USG połówkowe. Z dzieciaczkiem wszystko w jak najlepszym porządku. Lekarka nie mogła tylko z całą pewnością potwierdzić braku rozszczepienia podniebienia bo mój Bączek rączkę na twarzy trzymał cały czas. No i przez całe badanie nóżki miał skrzyżowanie więc nie poznaliśmy płci

Napisze Wam jeszcze żart dnia:
(wrażliwe nie czytać bo muszę użyć przekleństwa )
Podchodzi nasza wspólna koleżanka do mojego mężulka w pracy i dawaj gratuluje mu syna.
Ten zdziwiony, już chce zaprzeczać i tłumaczyć a ona:
- no przecież chuja było widać!!

To dorze że wszystko oki, no i zazdroszcze że Ty juz po połówkowym...ja jeszcze dwa tygodnie musze czekać

Hehe dobre:hah aha:

ja tez mam fajna anegdotkę z wczoraj....

Mój synus na wszystko co kudłate, czy na włosy mówi kici....misie, zwierzatka, włosy na głowie, futerka sa kici....
Tak więc siedze sobie na kibelku, wstaje zakąłdam majteczki a Dominis pokazuje paluszkiem na moją...i woła kici kici
i jeszcze biegnie żeby pogłaskać....
no myślałam że padne z kibelka ze śmiechu....
aaneczka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-28, 18:20   #2172
kotekk81
Zakorzenienie

Maggie1983 przelew zrobilam w czwartek i w poniedzialek napisalam do tej laski kiedy robi wysylke to mi odpisala ze wyslala w poniedzialek wlasnie i to idzie poczta od 3 do 7 dni no i ja dzis dostalam, a przyniosl mi listonosz w takiej babelkowej kopercie bylo nadane. I tez wlasnie mi zalezalo zeby na majowke mi doszlo. Tylko nie wiem ile razy w tygodniu ona ta wysylke robi Mam nadzieje ze Ci dojdzie bo w sumie jak Ty zrobilas przelew w piatek to powinna Ci tez w poniedzialek wyslac, no a reszta zalezy juz od poczty. Ale trzymam kciuki zeby Ci doszly na majowke

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 18:20   #2173
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwina1204 Pokaż wiadomość
Ja i mój brzusio 14tydzień))

dziewczynki mam szpiczasty czy zaokrąglony bo lekarz mi nie chce powiedziec co bede miec
sliczny brzuszek chyba okragly

Cytat:
Wrzucam fotki 19 tc. i lece Was nadrabiac
wowwwwww ale duzy
sliczny

Cytat:
Napisane przez anilkadro Pokaż wiadomość
hahaha dobry kawal a i gratuluje wizyty

Cytat:
Napisane przez mszu Pokaż wiadomość
shinee..... ty chyba jakiegos wielkiego tego dzisiusia "połkłaś"
hahahahaahahahahaha
Stary 2010-04-28, 18:49   #2174
asia-23
Raczkowanie

GG do asia-23

Cytat:
Napisane przez waniliaania2009 Pokaż wiadomość

daj znać jak dostaniesz te spodnie jak z materiałem. i może jakąś fotkę też się nad nimi zastanawiam. a jaki kolor wzięłaś?

asia-23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 18:57   #2175
madzia_g
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monix0 Pokaż wiadomość
Witajcie Mamusie i dzieciaczki w brzuszkach
zjawiam się tu z nie za dobrą informacją...
Jaga1111 jest w szpitalu. Zaczęły jej odchodzić wody( podobno nie za duzo) i lekarze hamują poród. Bardzo Was prosimy o kciuki za Nią i Bliźniaki żeby jednak jeszcze w brzuszku poczekały na t.p.!

dużo zdrówka Wam życze
pozdrawiam
ojoj ale porod mozna napewno zatrzymac i trzymam najmocniej na swiecie kciuki zeby tak bylo!!!! znajomej bratowa tez miala problem bo dostala przedwczesnych skorczy i lekarze zalozyly krazek i musi lezec w szpitalu ale sytuacja uratowana. nie wiem na cym te metody polegaja ale bedzie OK!!!!
Cytat:
Napisane przez czekajaca na fasolke26 Pokaż wiadomość
Hejka laseczki!!! ja tylko na chwilkę bo nadaję z pracy! wieczorkie was poczytam i nadrobię zaległości!!!! wpadłam tu byście trzymały za mnie o 16 kciuki bo ie na usg i sie troszkę denerwuję co lekarz mi powie! ehehhh. a tak wogóle to od tygodnia kłuje mnie w brzuchu i nie wiem czy mam to traktować jako pierwsze małe kopniaki czy może coś innego? buziole ode mnie i mojego maleństwa dla Was kochane i waszych maleństw!!!! no i miłego dzionka życzę!!!!
ja etz takie klucia mam. ale pytalam lekarza i mowi ze to normalne i nie ma sie czym przejmowac, ze to nie jest tak ze cala ciaze bedzie cisza, ze klucia sie zdarzaja ale to nie pwood do zmartwien

dash gratuluje KOPNIAKÓW

odnosnie diet- na kazdego dziala co innego ja raz zrzucilam 19kg i bylam szczuplutka ale dopadl mnie jojo a ze diete sama wymyslilam i byla bznadziejna to jojo bylo przerazajace bo przytylam dwa razy tyle co schudlam :O ale potem wzielam sie w garsc zapisalam do centrum dchudzania i zrzucialam 27kg ale niespodziewanie zaszlam w ciaze i znowu tyje nie mam szczescie do utrzymania wagi ale urodze i zapisze sie do dietetyczki

mam te spodnie http://www.allegro.pl/item1016642008...ka_gratis.html i polecam tylko ja u innego sprzedawcy ale mam i sa fajnie stem mega zadowolona tylk bardzo farubuja

lece do znajomych z TŻ ta kolezanka etz jest w ciazy, tylko ona 17 tc ale fajniej tak jak sie raze ciaze przechodzi z kims

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post33278604
madzia_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 19:02   #2176
waniliaania2009
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czarnaelizabeth Pokaż wiadomość
co do porodu, kiedyś pisałam, biorę pod uwagę znowu tylko Ujastek
ja duzo pozytywnych opini slyszalam o Rydygierze i Narutowicza...... jejku sama nie wiem co wybrac
Cchcialabym aby byl stosunkowo blisko, a mieszkam na Ruczaju

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Cytat:
Napisane przez asia-23 Pokaż wiadomość
daj znać jak dostaniesz te spodnie jak z materiałem. i może jakąś fotkę też się nad nimi zastanawiam. a jaki kolor wzięłaś?
wzielam granatowe. Mam od niej juz wie spodnice takie biale w kwiaty i jestem zadowolona, mam nadzieje ze spodnie tez beda ok Jak je dostane to napisze

Jakis miesiac temu kupilam spodnice i caly czas w niej chodze, jedstem baaardzo zadowolona:
http://allegro.pl/item951236978_czar...ozmiar_40.html moglam wziasc mniejsza ale jest guziczek to sobie zlapalam z boku. Polecam.

Kupilam tez http://www.allegro.pl/item991629517_...ynka_styl.html ale dawno i jeszcze jej nie dostalam az dzis napisalam jaki jest tego powod ;(

Edytowane przez waniliaania2009
Czas edycji: 2010-04-28 o 19:59
waniliaania2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 19:34   #2177
fem
Raczkowanie

zanlazłam fajny artykuł o tym co lubi dzidzia w naszym brzuszku
http://www.mamazone.pl/artykuly/bede...w-brzuchu.aspx
fem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 20:00   #2178
kaska1980
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez malwina1204 Pokaż wiadomość
Ja i mój brzusio 14tydzień))

dziewczynki mam szpiczasty czy zaokrąglony bo lekarz mi nie chce powiedziec co bede miec
Według mnie to brzuszek dla dziewczyny. Ja tez jestem w 14 tyg ale moj zdecydowanie inaczej wyglada i bedzie chłopiec. Napisz koniecznie jak będziesz juz wedziała co tam ci siedzi.

Malwino też kupiłam od tego sprzedawcy spodnie z tym że jeansy i jestem zadowolona.
kaska1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 20:09   #2179
malwina1204
Rozeznanie

Dziękuje za opinie,moj lekarz mi nie powie bo on nie mówi co bedzie.

Amelia 2.11.2010-53cm,2900g
malwina1204 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-28, 20:34   #2180
Ray
Zakorzenienie

kotek takie branzoletki sa w aparcie, yes i kruku widzialam teraz moda na nie wiec w zasadzie chyba kazdy tego typu jubiler ma

malwina podobaja mi sie ciuszki co zamiescilas chyba ze dwie tuniki na lato tez bede musiala sobie sprawic

z dieta owszem na kazdego dziala co innego ja napisalam co na mnie podzialalo. 2 posilki dziennie to dla mnie katorga ... karmiac piersia to chyba nawet niewyobrazalne tak jesc? ... przeciez 5 posilkow nie oznacza ze trzeba sie napchac do syta mozan zjesc 5 malych byle by sie nie zagladzac wedlug mnie

aaneczkaa jak na 9 mc to niewielki byl twoj brzusio moj to byl gigant hihihi

ja dzis bylam na pizzy i chodze jak bak... a no i jeszcze mala mnie naciagnela na lody wiec juz w ogole super hehe
jutro glodowka heeheh
Stary 2010-04-28, 21:06   #2181
nicole007
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aaneczka1984 Pokaż wiadomość
Mój synus na wszystko co kudłate, czy na włosy mówi kici....misie, zwierzatka, włosy na głowie, futerka sa kici....
Tak więc siedze sobie na kibelku, wstaje zakąłdam majteczki a Dominis pokazuje paluszkiem na moją...i woła kici kici
i jeszcze biegnie żeby pogłaskać....
no myślałam że padne z kibelka ze śmiechu....
Prawie spadlam z krzesła jak to przeczytalam:rotfl :. Masz super synka
nicole007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 21:20   #2182
elenka1
Rozeznanie

shine mi Twój brzuch wyglada na chlopięcy naprawde...

Ja dzis bylam w kinie na "dorwac byłą" odprezylam sie trosze i zaraz idę spac bo miałam niezbyt dobry dzień z zamianą mieszkania się pokompliowalo u nas w rodzinie wysyp dziewczynek, ja ide jutro na 18 i mam nadzieje ze tez kobietke w brzusiu nosze to by mi poprawilo humor na caly rok

OLA 6.10.2010
elenka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 21:56   #2183
NIKaP-n
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość

NIKaP-n mam ta sama bluzeczke. Rowniez zamowilam sobie online bo w sklepie nie byla przeceniona i podobnie jak Ty bylam zaskoczona roznica kolorow na zywo i na stronie. To pierwsza taka rzecz, ktora wyglada inczej niz na stronie
Zgadza się ale podoba mi się ta zamiana kolorków
Mnie dziwi w NL czasem to, że coś jest już niedostępne online, a w sklepach pełno leży... kiedyś było odwrotnie. W każdym razie można czasem jakieś perełeczki upolować za nieduże pieniążki

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Pisałyście o dietach - dla mnie najlepsza jest taka, którą układa po prostu dietetyczka Moja mama miała bardzo dużą nadwagę, poszła do dietetyczki i od października do teraz zrzuciła 22kg! Bez rozstępów, bez problemów ze zwisającą skórą. Jedząc takie rzeczy, że nam ślinka ciekła. Wczoraj np. miała spagetti i tak mi zapachniało, że dziś też sobie robię. Tylko to jest zmiana nawyków żywieniowych, a nie dieta na chwilę. Mama je 5 razy dziennie, co 3 godziny i tego się trzyma. No i np. ja teraz też korzystam często z przepisów jej jadłospisu, bo są przepyszne, a nie tak wysokokaloryczne Także jakby co to ja po porodzie, jakby mi się nie udało samej zrzucić wagi, to do tej dietetyczki śmigam
Miłego dnia

I na tym- mniej więcej- polega metoda odżywiania MM. Mało tego, jest to "dieta", której system został opracowany dla ludzi z różnymi problemami zdrowotnymi, a fakt chudnięcia jest "skutkiem ubocznym" bo zdrowy organizm nie jest otyły

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Czekooladowaa Pokaż wiadomość

NIKaP-n co do opalania to mysle ze troche slonca aby twarz zarumienic dekolt i rece nie zaszkodzi. nie mowimy tu raczej o lezeniu na sloncu godzinami i opalania sie do oporu

dziewczyny ja też uwielbiam być trochę opalona, ale radzę poczytajcie o tym, bo to nie mój wymysł... i bardzo bym chciała, żeby nie zaszkodziło. Poczytajcie proszę, bo ja też nie pisałam o leżeniu na słońcu...

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

kotek ja mam tez taka bransoletkę z YESa A zawieszki też dostaję na różne okazje, można je dostać właśnie w YESie, w Aparcie i jak pisze Ray- u wielu jubilerów. Okazyjne bywają także na alledrogo
Mam taki śliczny dzwonek z YESa z cyrkoniami, dzwoni jak szalony i mąż mnie wyzywa jak go noszę mnie się też podobają buciki takie niemowlęce zawieszki.
Wpisz sobie hasło charms w alledrogo i szalej do woli ;D

Dziewczynki ja byłam dziś w pracy, wszyscy w szoku, że tak "kwitnę" i pięknie wyglądam i gdzie mój brzuch... że wcale nie widać, a już na pewno że nie 6m-c...
Cholercia, widać!

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Cytat:
Napisane przez fem Pokaż wiadomość

Aż się poryczałam rozczuliło mnie to na maksa!!! Dzięki fem
NIKaP-n jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-28, 22:18   #2184
starapanna
Wtajemniczenie

GG do starapanna

Cytat:
Napisane przez fem Pokaż wiadomość
mi tez lezki polecialy
chyba kupie bujany fotel

http://www.suwaczki.com/tickers/1usahdgekp8qz8sz.png
starapanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-28, 22:24   #2185
kotekk81
Zakorzenienie

NIKaP-n, Ray dzieki dziewczynki juz buszuje po alledrogo i podsylam co ciekawsze propozycje malzowinowi

aa i mialam pytac

NIKA zdradz mi gdzie kupilas ta koszulke co ostatnio wstawialas jej zdjecie

a teraz uciekam spac bo cos mnie plecy pobolewaja

dobranoc i kolorowych

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 06:34   #2186
Mpik82
Rozeznanie

GG do Mpik82

[QUOTE=fem;18888254]a ja tez sie pochwale moimi krągłosciami
1-sza fotka -z 8 tc, a 2-ga z 18tc [QUOTE]
sliczny brzusio na 18tydzien dużutki

Cytat:
Napisane przez gabisun Pokaż wiadomość
Zapomniałam się pochwalić, że odebralam dziś wyniki z morfologii i moczu i są wzorowe strasznie bałam się anemii, ale hemoglobinę mam super
Cieszę się, że wyniki są dobre i oby tak do końca
Powodzenia dzis na USG Zazdraszczam, ja mam dopiero 6maja .. i będę musiała iśc sama bo dzis mój mężuś wyjechał do Gdyni i wroci dopiero 9maja .....

aaneczka1984 - moja mamcia tez robi pyszne oponki, ale niestety nie mieszka w Polsce juz od prawie 5 lat ...ale będzie w od 20 lipca do 20 wrzesnia wiec napewno duzo dobrego mi zrobi

Cytat:
Napisane przez ycnan Pokaż wiadomość
Widzę, że jutro dzień wizyt i usg Ja też idę z samego rana. Mam ogromna nadzieję, że dzidzia się ładnie ułoży i poznam w końcu płeć. Ale relacje zdam wieczorkiem, bo potem idę na cały dzień do rodziców.
Powodzenia na wizycie, fajnie, że tyle was ma dzis usg Życzę CI aby dzidzia współpracowała i pokazała co ma między nóżkami

Fajnie oglądać brzuszki- są sliczne, te większe i te mniejsze każdy jest uroczy ;-)

a mi tak strasznie smutno...:p rosi:
mój męzuś wyjechał godzinke temu do Gdyni na 10dni i bedę sama .. no w sumie z bąbelkiem;-)
ale ja tak nie lubie sie z nim rozstawać... zwłaszcza, ze zosaje tu prawie sama... mama daleko (grecja), tata nie zyje.. zostaja mi rodzice pawcia, ale ile mozna przesiadywac u Tesciów, znajomi na week będą wyjeżdżać.. i będe sie nudzić, zwłaszcza ze w domku jestem na L4 .
JUŻ sie poryczałam i dalej mi sie chce płakać.. tak mi juz tęskno a to dopiero niecala godzinka mineła a gdzie do 9maja...
6maja bede miala usg - 22t1d i bede musiala isc sama...
Stary 2010-04-29, 06:44   #2187
elenka1
Rozeznanie

[QUOTE=Mpik82;18903069][QUOTE=fem;18888254]a ja tez sie pochwale moimi krągłosciami
1-sza fotka -z 8 tc, a 2-ga z 18tc
Cytat:
sliczny brzusio na 18tydzien dużutki

Cieszę się, że wyniki są dobre i oby tak do końca
Powodzenia dzis na USG Zazdraszczam, ja mam dopiero 6maja .. i będę musiała iśc sama bo dzis mój mężuś wyjechał do Gdyni i wroci dopiero 9maja .....

aaneczka1984 - moja mamcia tez robi pyszne oponki, ale niestety nie mieszka w Polsce juz od prawie 5 lat ...ale będzie w od 20 lipca do 20 wrzesnia wiec napewno duzo dobrego mi zrobi

Powodzenia na wizycie, fajnie, że tyle was ma dzis usg Życzę CI aby dzidzia współpracowała i pokazała co ma między nóżkami

Fajnie oglądać brzuszki- są sliczne, te większe i te mniejsze każdy jest uroczy ;-)

a mi tak strasznie smutno...:p rosi:
mój męzuś wyjechał godzinke temu do Gdyni na 10dni i bedę sama .. no w sumie z bąbelkiem;-)
ale ja tak nie lubie sie z nim rozstawać... zwłaszcza, ze zosaje tu prawie sama... mama daleko (grecja), tata nie zyje.. zostaja mi rodzice pawcia, ale ile mozna przesiadywac u Tesciów, znajomi na week będą wyjeżdżać.. i będe sie nudzić, zwłaszcza ze w domku jestem na L4 .
JUŻ sie poryczałam i dalej mi sie chce płakać.. tak mi juz tęskno a to dopiero niecala godzinka mineła a gdzie do 9maja...
6maja bede miala usg - 22t1d i bede musiala isc sama...

10 dni szybko zleci, napewno Ci cięzko... ja dzisiaj tez ide sama na usg bo moj mąż ma zakonczenie kursu i musi jakis dyplom odebrac, no trudno przezyje, moze wkoncu dowiem sie plci

OLA 6.10.2010
elenka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 07:10   #2188
Mpik82
Rozeznanie

GG do Mpik82

Cytat:
Napisane przez elenka1 Pokaż wiadomość

10 dni szybko zleci, napewno Ci cięzko... ja dzisiaj tez ide sama na usg bo moj mąż ma zakonczenie kursu i musi jakis dyplom odebrac, no trudno przezyje, moze wkoncu dowiem sie plci
Kochana POWODZENIA!
daj nam znac, co tam w brzusiu nosisz
Stary 2010-04-29, 07:25   #2189
ninaad
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
Pisalyscie o dietach... ja w zadne diety nie wierze. ...
dla mnie diety po ciazy to jedna udreka.. raz ze nie chcialo by mi sie robic wymyslnych dan... bo nawet bym czasu na to nie miala i glowy do tego
dla mnie dieta to w zasadzie tyle co w miarę zdrowe i rozsądne odżywianie. Dlatego tak kiedyś polubiłam SB- zresztą akurat nie musiałam zbytnio zmieniać swoich nawyków. I wyszło podobnie jak u Ciebie:
-min. 5 posiłków dziennie
-nie chodzić głodnym
-mnóstwo warzyw, 2-3 porcje owoców
-jeść węgle złożone, ale raczej produkty pełnoziarniste- chlebki, makarony, kasze
-mięso i nabiał raczej chude (ale ja i tak nie lubię tłustych)
- porządne śniadanie
-kolacja nie o 18 tylko uzależniona od pory pójścia spać (jeśli lekka białkowa to nawet 1 godzinę przed snem)
- węgle staram się łączyć z białkiem, bo wtedy organizm nie strawi tego tak szybko i nie jestem głodna za godzinę (tak jak to bywało jak zjadłam np samo jabłko albo samą owsiankę z owocami)
...i tyle

Cytat:
Napisane przez angelikaw Pokaż wiadomość
ja połówkowe mam 11 maja.
Ale wszystko wskazuje na to, że jutro czeka mnie nieplanowana wizyta u lekarza
a co się stało?
Cytat:
Napisane przez asia-23 Pokaż wiadomość
ja ostatnio takie kupiłam. Granatowe. Są fajne, ale troszkę się już zrobiło kłaczków na pupie. No i nie prałam jeszcze, więc nie wiem ile się skurczą w praniu i wyblakną

Ja też dziś idę na usg- połówkowe 3/4D na godz. 17. I już się nie mogę doczekać. W ogóle jestem jakoś dziś w nie najlepszym nastroju- źle spałam, śniły mi się jakieś niedobre rzeczy związane z dzieciaczkiem i do tego boli mnie żołądek i głowa
ninaad jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-29, 07:26   #2190
mszu
Zadomowienie

GG do mszu

MPik nie smutaj sie... ja tez nie lubie jak TŻ wyjezdza, mimo tego ze robi to bardzo rzadko, zawsze nie wiem gdzie sie podziac jak mieszkanie jest puste... dobrze, ze choc masz tesciow (mam nadzieje, ze fajnych) blisko. Glowa do góry... zobacz jak szybko minelo ponad 20 tygodni wiec co to jest 10 dni!
mszu jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości