|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2101 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I
Cytat:
Pomi kupiłam u tego sprzedawcy, tylko to juz dawn było i aktualnie nie widze na szeleczki. Mam tez te bokserki. Są super i baardzo rozciągliwe. Ale trzeba wybrać rozmiar większe...ja nosze s/m to kupiłam l/xl... jest luźnawa ale na ciąże jak znalazł ![]() http://www.allegro.pl/show_user_auct...877446&p=2&p=0 To gratuluje męzusiowi i trzrymam kciuki za kolejny etap ![]() A pierścionka zazraszczam ![]() jaga...trzymam kciuki aby wszystko dobrze się skończyło i przesyłam fluidki ![]() ![]() ![]() ![]() czekająca na fasolke..trzymam kciuki ![]() ![]()
![]() |
#2102 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2103 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Dziewczyny może któraś zobaczy moje pytanko bo tu się bardzo ciężko przebić. Przez pierwsze 3 miesiące ciąży miałam super włosy Nie wypadały mi było grube (co przed ciąża było odwrotne) a teraz jak już jestem w 4 miesiącu to zaczęły mi znowu wypadać nie jakoś tragicznie ale jednak. Czy tez tak macie czy może za mało witamin?? Edytowane przez IlonaN2 Czas edycji: 2010-04-28 o 07:19 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2104 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja kupiłam w sklepie Happy Mum spodnie z golfem i noszę je już drugą ciążę. Myślę, że dobre sklepy mają podane dokładne tabele rozmiarów, co bardzo ułatwia zakupy. Właśnie w tym sklepie zakupiłam spodnie z mięciutkiej bawełny z jeszcze bardziej mięciutkim, wysokim ''golfem''. Nosi się je baardzo komfortowo, kiedy brzuch coraz większy. Może zaryzykuj? ![]() Cytat:
Dziewczyny, mam pytanko. Możecie polecić jakiś dobry, sprawdzony kalkulator tygodni ciąży? Nie mam ostatnio na nic czasu, moja 2-latka skutecznie odciąga mnie od spraw ciążowych i raz na jakiś czas chciałabym sprawdzić, który to dokładnie tydzień ![]() Pozdrawiam Was wszystkie baardzo cieplutko ![]() ![]()
![]() |
#2105 |
Zadomowienie
|
Ilona, nie wiem co Ci doradzic, bo mnie jest wrecz przeciwnie... tzn przed ciązą gubilam znacznie wiecej wlosow niz teraz. Co prawda brałam feminatal 800 a teraz biore feminatal 400, ale szczerz watpie, ze ma to jakies działanie przeciwko wypadaniu wlosów.
Pomi... trzymam ![]() ![]() Nika, super bluzka! chcialabym sobie kupic, co takiego extra ciązowego, ale poki co po sprezentowaniu mi lustrzanki, mezunio kaze zaciskac pasa... ![]() Dziewczyny, bez obrazy, ale najbardziej podobaly mi sie zdjecia Martucha84 i Pomidora, Aneczka1984, i nie ze wzgledu, na super figure Marty, Kasi czy Ani, ale na to ze zdjecia byly kompletne, czyli nie same korpusiki. Ładne zdjecia to moje zboczenie... w koncu każdy ma jakiegos bzika ![]() edit: Oczywiscie zapomnialam wymienic Lenki ![]() Edytowane przez mszu Czas edycji: 2010-04-28 o 10:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#2106 |
Zakorzenienie
|
Pomidora trzymam kciuki za meza
![]() mszu dziekuje ![]()
![]() |
#2107 | |
Zakorzenienie
|
Pomi - dzięki
![]() Cytat:
ja bardzo lubię ten: http://www.edziecko.pl/ciaza_i_porod/0,79337.html Ewcia811211 - ja jestem w 20tc i też płci nie znam jeszcze... A poza tym trzeba myśleć pozytywnie, bo Twoje negatywne emocje i złe samopoczucie źle wpływają na maluszka... Przykro mi, ze masz taki nastrój, ale mam nadzieję, że szybko minie... ![]()
![]() |
#2108 |
Zakorzenienie
|
Dzien Dobry Brzuszki
![]() Kurcze, chyba z tydzien mnie nie bylo ![]() ![]() w poniedz bylismy u lekarza i wszystko wyglada w porzadku, dzidzia wazy juz 200 gram ![]() po weekendzie majowym ide do innego ginka na usg, zeby potwierdzic (mam nadzieje ![]() zrobilam pare pierwszych zakupkow ciazowych-zamowilam ten komplet spodnie, rybaczki, spodnica, pas i mam nadzieje go otrzymac lada dzien. No i kupilam sobie 2 tuniczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2109 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
możesz Go sobie wstawic na pulpit i jesteś na bierząco. Poza tym kozystam z kalukatora ciąży i porodu na www.edziecko.pl Cytat:
![]() Wstawiam buźke pomimo moich wielu kompleksów ![]() No ale urody juz nie zmienie.. no i jeśli nawet ktoś by mnie rozpoznał na wizażu to nie mam nic do ukrycia... niech se czyta do woli jak mu frajde sprawia podglądanie kogoś... ![]() Ilona...z tymi włoskami to też nie wiem co doradzić... mi zawsze włoski wypadają na jesień i na wiosne i ciąza na to nie ma wpływu.. ![]()
![]() |
#2110 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
śliczny brzusio co bedziesz miała wiesz już co?? ![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
śliczny brzusio...mój też nie długo musi już się bardziej pokazać ![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Brzusio szpiczasty to na dziewczynke czy na chlopaka??? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2111 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o tą na ustach,to ja miałam o ogólnie często mnie to męczy(nawet w nosie) i już będąc w ciąży smarowałam czosnkiem i sudocremem.Mnie znikała po tym w miarę szybko i bez śladów. Cytat:
Cytat:
Czekamy na dalsze informacje
![]() |
#2112 |
Zakorzenienie
|
![]()
Nie
![]()
#2113 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
mój lekarz sie ze mna drazni i nie powie mi co bede miec ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2114 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny!!!
chciałam się pochwalić, że od wczoraj czuję kopniaki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jaga trzymam bardzo mocno kciuki za Ciebie i maleństwa!!! trzymaj się tam! Pomidora kciukasy również za Twojego męża ![]() Aneczka1984 Ciebie to trzeba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2115 |
Raczkowanie
|
dzieki angelikaw
![]() wlasnie zjadlam sniadanko w pracy-tortille, mniam, od rana za mna chodzila. a sluchajcie co myslicie o usg3/4d? warto robic? calyc zas mysle i niewiem , u nas to ok.200zł. 18t jestem jakos i niewiem co myslec. jakos taka zrezygnowana wogole jestem w tym tygodniu. pozdroweczka dla was wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2116 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak, wszystko dobrze. Nawet piąstki zaciskał maluszek. Cytat:
Cytat:
Kochana, płeć mojego Dzidziola jest na liście już od 12tc. Wczoraj po raz trzeci powiedział, ze to chłopak ![]() Cytat:
![]() ![]() Prezent poporodowy powiadasz....mój pewnie nawet na coś takiego nie wpadnie ![]() I jeszcze ![]()
![]() |
#2117 |
Raczkowanie
|
dobrze ze jest to forum bo zawsze tu moge sie zwierzyc. i choc staram sie co dzien czytac co u was, nei jestem w stanie w pracy odpisac na wsyzstko
|
![]() ![]() |
![]() |
#2118 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podobno na chlopaka ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- to bosko ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2119 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() NIKaP-n mam ta sama bluzeczke. Rowniez zamowilam sobie online bo w sklepie nie byla przeceniona i podobnie jak Ty bylam zaskoczona roznica kolorow na zywo i na stronie. To pierwsza taka rzecz, ktora wyglada inczej niz na stronie ![]() Wszystkie brzuszki przesliczne ![]() ![]() ![]() A ja za to coraz mocniej czuje moje malenstwo ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2120 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a swędząca skóra to chyba każdą męczy, trzeba dużo smarować, bo to znaczy że się rozciąga ![]() To ja przegapiłam gdzieś Aneczki zdjęcie ![]() A moją buźkę to można oglądać w albumie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2121 |
Rozeznanie
|
Dzien dobry!
Piekny dzien za oknem! Sloneczko swieeeci ![]() Fasolka mnie wczoraj zestresowala, nie ruszala sie wieczorem jak zwykle i pol nocy spedzilam na naciskaniu macicy i pobudzaniu jej do harcow, uff. Troszke sie bujnela, przynajmniej moglam spokojniej isc spac. Dzisiaj tez jest jakas niemrawa od rana. Czy ja jestem przewrazliwiona? ![]() NIKaP-n- umowilam sie do Danusi na jutro rano ![]() Pomidora- sciskam kciuki za meza! Wiem jak ciezko jest, gdy nie mozna znalezc pracy. dash- Gratuluje kopniakow!!! ja ciagle czekam ![]() abz- Dzieki za wyjasnienie. Jesli to usg to tylko takie dla bajeru, to ja podziekuje. Wole chyba te pare stowek wydac na cos dla Fasolki albo do domu. W koncu pozniej bede ogladac te twarzyczke 24h/dobe, no i nie ma jak niespodzianka! ![]() Wlasnie robie ciasto marchewkowe i troche je stuningowalam bo dodalam gorzkiej czekolady, ciekawe jakie wyjdzie. ![]() A w ogole to poszalalam i kupilam peczek szparagow, mniam! juz nie moge doczekac sie obiadku! |
![]() ![]() |
![]() |
#2122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() piszesz ze mialas pierwsze 3 mc swietne wlosy, nie martwilabym sie na twoim miejscu utrata wlosow. Tak sie sklada ze cykl wlosa trwa 3 mc po 3 mc jest juz "do wypadniecia" i mozliwe ze u ciebie wlasnie nastepuje wymiana wlosow ![]() ) zastapia sie nowymi zdrowymi wlosami ![]() ![]() fakt faktem jest tez ze cebulki w ciazy sa oslabione ale jesli wyniki morfologi dobre to nie musisz sie martwic. Martwic sie trzeba jesl ten proces trwa baaaardzo dlugo. Cytat:
![]() ja wlasnie zrobilam zupe z cukinni i odpoczywam bo znow sie napracowalam ![]() ![]()
![]() |
#2123 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zresztą jesli wyniki ok to nie ma się czym martwić , hormony różnie na nas działają, przeważnie te osoby którym w czasie ciąży włosy gęstnieją to stracą "ten nadmiar" włosów po porodzie i wszystko będzie tak jak przedtem ![]() Właśnie ciekawe co u Jagi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2125 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry mamuśki
![]() Czekająca na faloske, trzymam kciuki za dzisiejsze usg - na pewno wypadnie śpiewająco! Ewcia, wiem, że prosto mówić komuś, kto płeć maleństwa zna od 14tc, ale najważniejsze, że maluch jest zdrowy, a płeć jeszcze poznacie ![]() Aaneczko, dziękuję za link, będę obserwować tego sprzedawcę i w końcu trafię na taką bluzkę jak chcę ![]() Ilonko, ja akurat mam mocniejsze włosy w ciąży, prawie w ogóle mi nie wypadają. Mszu, dziękuję ![]() ![]() Maggie, super, że maleństwo tak ładnie rośnie! ![]() Dash, gratuluję kopniaczków ![]() ![]() Abz, jak twój się nie domyśli to musisz mu podsunąć pomysł dotyczący prezentu ![]() ![]() Zuziczka, podasz przepis na ciasto marchwiowe? Nigdy nie robiłam ![]() Ja dziś idę na basen, na szczęście mieszczę się jeszcze w strój kąpielowy ![]() Pisałyście o dietach - dla mnie najlepsza jest taka, którą układa po prostu dietetyczka ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak mi mąż zrobi jakieś zdjęcie to wrzucę na nk, to zobaczysz ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2128 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja za tydzień idę na usg.Chętnie poznam płeć,tylko czy maluch będzie tak samo chętny,żeby pokazać co tam ma między nogami ![]()
![]() |
#2129 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny dziękuję za gratulacje!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2130 |
Raczkowanie
|
dzieki wam kobietki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.