|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
xsxs - dziękuję skarbeńku
![]() Upilibyśmy się i całowali,
nasze ciała wirowałyby jak sznurówki, a my nie dalibyśmy się rozwiązać. Wciąż zdarza mi się panikować, zapominać o oddychaniu. Tysiąc stopni w zatłoczonym pokoju, nie ma miejsca by oddychać. Ostre twarze za smugą dymu, zapach fajek na ciuchach. Tak spędzam samotne noce. Może pewnego dnia będę lepsza, mądrzejsza. Może bardziej dorosła i będę lepszą córką. Będę uczciwa, dzielna, urocza. Będę piękna. Będę szczęśliwa.
#4292 |
Rozeznanie
|
Ah trochę byłam nieobecna na pewno większośc nie zauważyła mojego zniknięcia, ale to nic ;- **
![]() Już czwarta godzina lekcyjna, a ja jak stukałam tym długopisem o ławkę tak stukać będę. Dlaczego to robię zapytasz. Hm, jakby Ci to powiedzieć, zawsze wtedy zastanawiam się jak to napisać, jak uwiecznić moje odczucia. Zawsze się to ogranicza do serduszka przebitego strzałą, albo złamanego wpół. Poruszę dziś bardzo ważną kwestię a mianowicie czarną wiłą niczym Wisła wstążkę, na tym czerwonym serduszku. W tych czasach nawet wyciągając ręce po pomoc musisz uważać by przypadkiem Ci ich ktoś nie uciął. Żenujące bywają słowa, żenujące bywają czyny. Bywają też takie ruchy i gesty, ale nigdy emocje. One nigdy nie będą żenujące. Rzucałam lalkami po pokoju wyobrażając sobie, że to kosmos. Teraz zacznę rzucać Twoimi rzeczami wyobrażając sobie, że już zapomniałam. Regularnie zaniedbuję swoje paznokcie, przynajmniej raz w tygodniu zapominam o nauce, niekiedy wypada mi z głowy zmycie naczyń. Boję się, że przez Ciebie zapomnę kiedyś obudzić się i wstać. Bezwarunkowy odlot ( ... ) Ewidentny ćpun. Kapryśna miłość gdy ktoś powiedział, żeby wybrała mnie u jego boku ta odpowiedziała " a fee... " . Mam specyficzny charakter, a oni egoistyczne poglądy. A gdy podpalę sobie włosy będę mogła mówić, że płonę z miłości? ________________________ Pełnometrażowe nieszczęście <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#4293 |
Raczkowanie
|
tak całkiem hipotetycznie przyjmijmy że Cie kocham..co teraz??
i choć bięgne przez wiatr i deszcz nie poddam sie.dam rade! you need to be mine.. oddech miłości na mojej szyji bez Ciebie mnie nie ma..nie ma całego świata!
#4294 |
Rozeznanie
|
nasze uczucie coraz częściej lubi chodzić na urlop...
kochaj zawsze. nie tylko na chwilę tak łatwo popełnić błąd, który może tak wiele kosztować. chciałabym mieć tą cholerną pewność że będziesz ze mną na zawsze. dlaczego coraz częściej czuję że MY to nie to... każdy dzień z Tobą uświadamia mi, że jestem kimś i kocham żyć
![]() |
#4295 |
Raczkowanie
|
![]() . .
#4296 | |
Raczkowanie
|
talkshit a witam panią, miło w końcu zobaczyć
![]() Cytat:
![]() _ if i had more money, honey, would love me, love me, love me?! skacząc z uporem po czyichś cieniach, kopiąc po tyłku nietwoje myśli o mnie. sercotrzaski na antenie. ale dzisiaj cała jestem listopadem. zdrap z mojej skóry cały ten lód, zanim przemarznę do szpiku serca! powinnam zablokować tę część mojej osoby, co nie jestem pewna jej posiadania. co ty na to? pożar w mojej dumie. czujesz dym? wiary w jutro na cztery stopy i sześć uncji niepokoju. hej, czy ty czujesz sie OKej? to dlatego tłuczesz głową w mur? wiatr ciepły, co huśta moje sny w stronę nieba. płynę. na falach majowego powietrza, co niesie ze sobą zapach marzeń i ciebie. czy człowiek moze być tak szcześliwy, żeby w jego duszy nie było miejsca na choćby jedno 'dlaczego'? wybuch moich emocji, to coś więcej niż zwykłe bum. on mówi, on mówi- czy mi się tylko wydaje?- on mówi, że... cała jestem jednym wielkim pulsowaniem- tyle we mnie wrazeń! tyle ulotności, nietrwałości w myślach.
![]() |
#4297 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
siema ziomek czy ty zawsze musisz o mnie pisac, no?! ;((( . ![]() ![]() o jejciu, dziekuje dziekuje dziekuje <3 ![]() ![]() ![]() ![]() juz ukradłam, Cytat:
![]() bajkowa - okradziona przez jedną z najlepszych?! ; OOO . ![]() kraadnij <3 ![]() tfojakrulefna - kradnij baardzo miło mi ![]() ![]() ![]() wróciłam po nieobecnosci jednodniowej.
umarłam tam no... ; ( * * * ' myślałeś że co, że Cię k*^%# kocham?! ' ' i że w tym dorosłym życiu wciąż jest niedojrzały dzieciak ' ;( nie potrafie zyc bez Ciebie, kocham Cię jesteś największym CHAMEM jakiego w życiu poznałam . to, że tobie nie zależy, nie kochasz, nie pamiętasz, nie tęsknisz, to nie znaczy że jest tak ze mną. ty nie chcesz sobie zepsuc dnia rozmową ze mną, a ty zniszczyłeś mi w życiu bardzo wiele. ... mimo wszystko nie życzę Ci żebyś kochał kiedyś kogoś tak bardzo i tak bardzo bez wzajemności. wyglądasz na sadystę, bo widzę że sprawia Ci przyjemnosc zadawania mi bólu. uwierz, że od miesiąca wcale nie jest lepiej. ~ te pogrubione, są z mojej wczorajszej rozmowy, z moim byłym chłopakiem na GG, którego kocham, nad życie. ;( . są mojego autorstwa.
![]() ![]() |
![]() |
#4298 |
Raczkowanie
|
- ej, a co to?
- serce. - ale po co? ![]() - czy twój ojciec był saperem? - nie, dlaczego? - bo masz mordę jak niewypał. ![]() *napis z ławki w mojej szkole: 'wolę ch#jem orać pole, niż się uczyć w takiej szkole' ![]() ![]()
#4299 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() okradam! cudne są! ![]() _____________ ..i wtedy przyszedł maj ♥ Spacerowanie zaczyna być zbyt nudne kiedy uczysz się latać ![]() Ludzie boją się nieznanego..
![]() |
#4300 |
Zadomowienie
|
♥ Nieoceniony ![]()
#4301 |
Rozeznanie
|
czy to,co trzymasz za plecami,jest dla mnie?
poszybował na tle nieba i zniknął na horyzoncie..
#4302 |
Zadomowienie
|
xsxs - dziękuję Skarbie bardzo bardzo bardzo!
![]() bajkowa - czasem dobrze mieć krótką pamięć ![]() ![]() *
miałam pokazać pazur, ale mi się, cholera, połamał. wcale nie tak trudno jest wzbudzić zainteresowanie mężczyzny. sztuką jest wiedzieć, jak je podtrzymać.' 'świeca, która pali się jaśniej niż inne, pali się krócej.' 'kiedy tracisz pazurki, w związku przestaje iskrzyć. pomyśl o mężczyźnie jak o zapałce. ty jesteś draską na ściance pudełka. jeśli siarka się zetrze i powierzchnia będzie zbyt gładka, dużo trudniej jest wykrzesać ogień.' od jutra będę zołzą. korzystaj
#4303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wierzę ! Ty serio do mnie ? ![]() ![]() ![]() ![]() jestem Twoja po przeczytaniu tego CUDA! ![]() Patrysiowa - wybacz Skarbie ![]() Przesiąknięta Tobą, nie mogę się uwolnić lubiła go. trochę bardziej niż wiosnę, dużo bardziej niż kawę, bardzo bardzo go lubiła. gdzieś pomiędzy chcę a nie pamiętam. "wszystko będzie dobrze". najbardziej idiotyczny tekst na świecie. Nie pokazuj mi nieba, zabierz mnie tam ! przez ten stan motylków w żołądku mam mdłości.
![]() |
#4304 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dobre :p *****
'to moja jest - niedorosła miłość' ![]() moja prywatna 'maszyna' do spełniania marzeń ! ![]() ![]() ![]() Ja mam w sobie więcej miłości, niż Ty plemników ![]() *****
Edytowane przez SweetSexyLady Czas edycji: 2010-05-09 o 05:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4305 |
Zadomowienie
|
xsxs - jaa ?! w takim gronie ?
![]() i moje serducho ![]() ![]() poprostuAsiss - musiałam się kiedyś przyznać że Cię okradam ![]() patrysiowa_ - jedna z najlepszych ? oj Złotko przesadzasz chyba <3 itstoolatex3 - miłoo ![]() Wiem że jest coś w Twoim uśmiechu
Królowa słowa 'nie' Pożądam Cię ! Każdego poranka budzisz mnie swoim namiętnym głosem Drogocenne momenty, wszystkie mijają Ale uczucia należą do Twoich marzeń Posłuchaj mojego serca zanim powiesz mu 'do widzenia' Zbudowałeś w sobie miłość, ta miłość właśnie rozpada się Nasz mały kawałek nieba chmurzy się Złóż szept na mojej poduszce Ale w jaki sposób to straciłam ... Zamykam oczy i odpływam w marzeniach W moich marzeniach jesteśmy razem i ja wciąż jestem bezpieczna niektóre z tekstów piosenek .
To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące. <3 Paulo Coelho Edytowane przez bajkowa Czas edycji: 2010-05-09 o 08:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#4306 |
Zadomowienie
|
patrysiowa_ - współczuje, trzymaj się słouńce :-*
w tym momencie to chyba najmniej istotne, ale opisy są świetne ![]() gwałciciel damskich serc czemu miłość jest niby najpiękniejszym uczuciem skoro ciągle zadaje ból? ironia losu każe wpadać mi na Ciebie, niefajnie
#4307 |
Zakorzenienie
|
Specjalnie ten post dla : boundlessly ,NicNieMusisz .
![]() ![]() patrzysz ,ale nie widzisz . tak jak szybko stopnieje lód nasz uczucia przestaną być prawdziwe . kłamać może każdy .Ty kłamałeś ,ale za wiele razy . przepraszam ,nie umiem być idealna . straciła coś co nie potrafiła już odzyskać ,serce . biegniesz w złą stronę ,opamiętaj się i zdecyduj . będę tą niedojrzałą wariatką ,bo tak lepiej .
#4308 |
Zakorzenienie
|
człowiek często potrzebuje mieć przy sobie uśmiechnięte twarze.
nie jesteś jedynym powodem mojego uśmiechu, ale stanowczo ulubionym. bo nic tak nie pobudza, jak Twój głos o poranku. przytulił mnie, a świat zamarł na parę sekund. a znasz ten kawał, przychodzi facet i mówi prawdę ? złap mnie za rękę, będziemy razem szukać końca tęczy. |
![]() ![]() |
![]() |
#4309 |
Rozeznanie
|
I've got tomorrow and the next day. Mam jutro i następny dzień. You're with her and not with me. Jesteś z nią i nie ze mną. When you see her sweet smile Baby, don't think of me. Kiedy widzisz jej słodki uśmiech Kotku, nie myśl o mnie. When she lays in your warm arms, don't think of me. Kiedy ona tuli się do Twoich ciepłych ramion, nie myśl o mnie.
#4310 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jednym spojrzeniem ocieplasz moje uczucia i topisz moją rzeczywistość. Mówimy, ze nie jesteśmy przesądni, jednak gdy trafi nam się pozytywny i właściwy do sytuacji napis na Tymbarku, uparcie w wierzymy, że się spełni. dziwny stan: kiedy myśli uporczywie biegają po głowie, głośno tupiąc i z całej siły uderzają o serce. Najbardziej boli to , w co się wierzyło bez granic.... I znowu to robię, kolejny raz wyobrażam sobie przyszłość, która tak naprawdę nigdy się nie wydarzy, która nie ma prawa istnieć. Obiecaj mi, że istnieje taka miłość, która się nie kruszy jak zbyt krucha porcelana trzymana w lewej ręce małym palcem. 'Bo tu w człowieku dojrzewa pierwiastek, którego nie znajdziesz u Mendelejewa'
![]() ![]() |
![]() |
#4311 |
Zakorzenienie
|
Życie jest krótkie, a ty chcesz sie zatrzymac. I can't wait baby.
#4312 |
Przyczajenie
|
pamięta ktoś jeszcze ^^?
"taka biba że aż trzęsie się blok" Jestem dziewczyną, która jak ma faceta, potrafi być jak wierna s^&a. Trwać i konać Psychicznie - czuje się rozbita Fizycznie - czuje, że przyciągam Myślałam, że wytrzymam ten ciągły stres, związany z Twoim brakiem - przeliczyłam się. Zapach Twoich perfum wciąż wyczuwalny w pobliżu moich nozdrzy, przyciąga do mnie wspomnienia |
![]() ![]() |
![]() |
#4313 |
Rozeznanie
|
bajkowa&ciiri&Martusssia -
![]() Uczucia zamknięte w unikatowym kuferku.
Pomiędzy kocham a nienawidzę mała iskierka nadziei, że wrócisz. Mogę być lepsza, jeśli tylko weźmiesz w tym udział. Potrafisz go zatrzymać jedynie niezbyt zgrabnym za to jak dotykalnym ciałem. *
"hi mom, there are just 3 girls here, sleep over party, you know" [by otojest <3] ![]() Edytowane przez myCh Czas edycji: 2010-05-09 o 09:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4314 |
Rozeznanie
|
czemu Ty zawsze musisz brykać?
bo to robię najlepiej. ![]() zabiore Cie bardzo daleko i zgubie. dzień był ponury i mglisty. była zagubiona i okropnie się bała. zdawało jej się,że wszędzie czają się zjawy i potwory. tylko wróć zanim się ściemni. na kolację będą grzanki z cynamonem. umiesz łazić po drzewach?
#4315 |
Raczkowanie
|
Dot.: WASZE opisy na gg, część XVIII :sex: :D
I'm never gonna be good enough for you
I'm sorry I can't be perfect. / nigdy nie będę dość dobra dla Ciebie, przepraszam, że nie mogę być idealna. you don't even know me lady /nawet mnie nie znasz paniusiu. słowa nie do powiedzenia. bądź blisko. I'm only think about you . / myślę, tylko o Tobie. dopóki mam siłę ,to trwam tu.
Pozostało nam się wpatrywać w dym i zastanawiać się nad tym co spieprzyliśmy. ♥ atoomowka.fbl.pl zapraszam. Edytowane przez dresowa Czas edycji: 2010-05-10 o 15:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4316 |
Raczkowanie
|
cisza wtarga rozszarpując moje bębenki i zabija nadzieje. pod przykryciem nocy znajduje się kolor twoich oczu. |
![]() ![]() |
![]() |
#4317 |
Rozeznanie
|
Ulubione danie ?
Ty w sosie własnym . ![]() Jeszcze kiedyś dorośniesz . Moje życie. Moja gra . z innej bajki - jejjkuuu ! Podkradłaś mój opis : - * . Dzięki : * . Mam nadzieje że wiecej będziesz kradła ; * .
#4318 |
Zadomowienie
|
![]() Kto ma mnie kochac jak nie Ty? |
![]() ![]() |
![]() |
#4319 |
Zakorzenienie
|
marikab - <3
________________ 'żyj i daj żyć, albo ku rwa weź się zabij. 'jak musisz - kłam, tylko rób to doskonale, amatorszczyzna mnie obraża. 'chodzi Ci o ten płomień, co nie gaśnie i nie parzy? 'cele, nie marzenia. 'chcę obsypywać Ciebie prezentami, choć nie wiem, kiedy masz urodziny. wiedziałam, że to wszystko się skończy. żyłam ze świadomością, że te ostatnie 2 miesiące spędzimy ze sobą, a potem on wyjedzie. wróci, owszem. ale czułam, że to już nie będzie on, że zapomni o mnie, że zapomni o tym, co nas kiedyś łączyło. on podobno obawia się tego samego z mojej strony. tylko on chyba nie rozumie, że ja całe swoje życie postawiłam na niego. że bez niego, nie istnieję. ta cała sytuacja mnie cho le rnie męczy. raz przyjaciele, raz on. z nimi dłużej, źle. z nim, też źle. to stało się zbyt ciężkie. nie umiem tak wybierać bez końca. jestem za słaba na to wszystko. i boję się, że dokonam w końcu złego wyboru. i chyba boję się, że tym wyborem będzie on.
jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie Mateusz <3 21.11.2012 <3 Edytowane przez chcialam byc Czas edycji: 2010-05-09 o 10:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#4320 |
Raczkowanie
|
Możemy zwalczyć nasze pragnienia. Mówią, że możemy kochać tych, którym ufamy, ale czym jest miłość bez straty i czym są uczucia bez emocji? Nie oślepia Cię moje wewnętrzne światło.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.