|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
Czarny_Aniolek - naprawdę wszystko?
![]() `Raz uśmiechnął się do mnie. A ja głupia myślałam, że to coś znaczy. `Malując tęczę niezatemperowanymi kredkami. `I nadszedł maj. miesiąc miłości. `On- ozdoba mojej urody.
|
#4202 |
|
Przyczajenie
|
Widzę cię tam, gdzie skraj dalekiej drogi, szarym zasnuty pyłem. ______________ ..Chłód wieje z przestrzeni.. Pójdziemy aleją, wśród złotych przymgleń i jasnych promieni słońca. i wszystko we mnie..inne _____________________ |
|
|
|
#4203 |
|
Zakorzenienie
|
Za dużo pytań bez odpowiedzi... Za dużo(nie)wypowiedzianych słów... Za dużo niespełnionych marzeń... Za dużo ciebie w mojej głowie...
|
#4204 |
|
Rozeznanie
|
z okazji mojej setki
wymienię te moje NAJ ![]() nigdy tego nie robiłam, więc muszę częściej bo takie talenty jak wy trzeba chwalić ! <3 patrysiowa_ bajkowa myszka23101 otojestMartusssia Siatkarka18 Istotka z Bajki cornels
unpredictablegirl Malinowa Girl Extremalna dreams_x33 blondii69 Toogether93 patrysiowa_ myCh poprostuAsiss - Missi_16 czii happyend dresowa dontgivemenames daciaaaaaa Paralogiczna MamCieGdzies czii minimum4znaki impresion _ZaagubiOna_ Sharmila Czarny_Aniolek LoveYourEyes xJoYx cornels Sharmila RozowaSkeyterka wszystkie jesteście MOJE <3 ii pewnie o kimś zapomniałam ii mam nadzieję że wytrzymacie ze mną kolejną 100 ![]() zamknięta na uczucie zwane miłością. 'rzucam Ci się na szyję i zaczynam płakać szczęściem' `I keep dreaming you'll be with me and you'll never go - marzyłam, że będziesz ze mną i nigdy nie odejdziesz `telefon milczy... a ja głupia łudziłam się że żartował.. mam ochotę znów powiedzieć jak bardzo Cię kocham i za Tobą tęsknię tylko dziś może to być niestosowne... nawet kiedy odwraca wzrok, ona wie, że patrzy kątem oka na nią.
5.10.2011. nareszcie w moim życiu pojawił się ktoś , dla kogo warto żyć. <3 Edytowane przez xsxs Czas edycji: 2010-05-08 o 12:18 |
|
|
|
#4205 |
|
Przyczajenie
|
witam wszystkie wizażystki ;-*
jestem tu nowa ;-) miło mi poznać ;-* Popatrz z moją stronę, ja chcę jeszcze raz poczuć twój wzrok, wiedzieć że te twoje piękne piwne oczy rejestrują każdy mój ruch . . Edytowane przez awaryjneKOCHAMcie Czas edycji: 2010-05-08 o 12:22 |
|
|
|
#4206 |
|
Wtajemniczenie
|
CookieCrisp <3
Porozmawiajmy o uczuciach, o których pojęcia nie mamy.
Bała się życia, a na tego typu lęki nie było lekarstwa.
|
|
#4207 |
|
Rozeznanie
|
wrócisz ! - wiem o tym <3
przyjdzie i taki dzień w którym obudzę się z uśmiechem na twarzy i esemesem od Ciebie , że kochasz ! <3 dziewczynki Wy moje ! - kocham Was <3
|
#4208 |
|
Raczkowanie
|
witam po prawie nie zauważonej nieobecności . ![]() xsxs - Tylko Ty jedyna pamiętałaś ;-* Dziękuje, że pomimo tego ze mnie tu nie było to pamiętałaś ;-) Nawet nie wiesz jak mi miło. + ty też jestes jedną z moich naj ;-* Też okradam dziubku :-* <3 ` Tak bardzo chciałabym Ci powiedzieć jak tęsknie. ` Strumienie łez płyną wciąż. ` Pragnęła kochać i byc kochaną.. Jak każda kobieta. ` Wczoraj pamiętałam, dzis pamiętam, jutro zapomne.. ` Jesteś tą osobą za którą oddam swoje zycie. Edytowane przez happyend Czas edycji: 2010-05-08 o 12:22 |
|
|
|
#4209 |
|
Zadomowienie
|
Złotka moje kochane
dziękuje za wszystkie pochwały i każdą z osobna ! <3 _____________________ mam plan,plan na naszą miłość mam. jestem sama. ale lubię ten stan. chcę od Ciebie zwykłego spojrzenia,raz na jakiś czas. Stare schorowane szare brudne i samotne serce. ale jej. życie chwilami nawet bywa życiem. daj uśmiech. no uśmiech mi daj. nie wiem co wydarzy się jutro. ale wiem,że chcialabym jutro móc spojrzeć Ci w oczy. znalazła bratnią duszę. była nią pusta szklanka. czuła się całkiem obca. jakby nie z tego świata. Co dzisiaj jesteś w stanie zrobić dla mnie? pokochaj moje spojrzenie. |
|
|
|
#4210 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję skarby za życzenia Miłości trzeba szukać wszędzie, nawet za cenę długich godzin, dni i tygodni smutku i rozczarowań. Odczuwam ulgę zamykając za nim drzwi. Wypełniona miłością, jak balonik helem, latam wysoko, wysoko, ponad ziemią. Wiadro planów, garści entuzjazmu, kilogramy radości. Ach, ten maj! ![]() ![]() ![]()
|
#4211 |
|
Raczkowanie
|
Kiedy czułam Ciebie obok wtedy czułam że mam wszystko.
Teraz nie ma nas i nie chce wiedzieć już gdzie jesteś. Czek tis aut. Nadzieja opada z sił. Musze wszystko pozmieniać tak czas zmienia. To co było nie wróci. Wiem choć czasem mam nadzieje... Raap z nim ide przez świat! Niech nasza droga będzie wspólna. Nie strasz, nie strasz bo sie zesrasz ![]() Chcesz to spisz mnie na straty, nie zależy mi na tym. co jest man? |
|
|
|
#4212 |
|
Raczkowanie
|
chodź opowiem Ci o pewnej znajomości.
będąc pod wpływem wszystko odczuwasz mocniej. uczucia i chęci wydają się być tak oczywiste. w końcu wiesz że jesteś CZŁOWIEKIEM. znowu jestem pijana. znowu przed 22. nie mów nic mamie. moje super życie jest super. chciałoby się gdzieś napisać co czuję.ale już nie. już nie tu, nie te czasy. |
|
|
|
#4213 |
|
Zakorzenienie
|
Przeklęta nadwrażliwość na punkcie jego uśmiechu.
Przesuń się, zabierasz mi powietrze. 'Namieszał mi w głowie, oczarował i uciekł z bananem na tej jego słodkiej mordzie.'
"Spotykasz kogoś i nie wiadomo dlaczego, zatrzymujesz się właśnie przy tej osobie, a ona przy Tobie. Zawsze warto się zatrzymać. Byłoby cudownie, gdybyśmy zatrzymywali się częściej" Edytowane przez beautiful_lie Czas edycji: 2010-05-08 o 13:16 |
|
|
|
#4214 |
|
Zakorzenienie
|
mogłam spać i spałam dość mocno. obudził mnie szept w twojej głowie. bo małe bywa wielkie w odpowiednim świetle. to wiosna umysłów kryje się w preludium.
|
#4215 |
|
Zadomowienie
|
Inna obietnica, inne miejsce, inne Opakowanie
Nie marnuj swego czasu,bo czas zmarnuje ciebie nie znajdziesz tego we mnie po prostu dlatego, że ja nie potrafię obudzić i odnaleźć tego w sobie ...jestem w śpiączce Ty elektryzujesz moje życie Będę ścigała twoje światło gwiazd
|
#4216 |
|
Zadomowienie
|
Brak mi koniecznego dystansu do swojego życia. Jedyną rzeczą, której mogę być pewna jest niepewność. Ona nigdy mnie nie opuści. |
|
|
|
#4217 |
|
Rozeznanie
|
wiatr wciąż wieje i wzbiera moje wątpliwości tamte cienie i drobne dźwięki, nie mogąc ukształtować się w cokolwiek, spokojnie znikają jestem więźniem serca czterech ścian kiedy każdy dzień jest tą samą starą rutyną ty wciąż jesteś dla mnie tak samo miły chciałabym żyć w kreskówce gonić cię dookoła pokoju tak, wjeżdżaliśmy na szczyt po prawdziwym niebieskim świetle miłości nigdy nie pokażę moich lęków rozerwą mnie na kawałki zanim ukarzą się moje łzy w dymie i lustrach Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-05-08 o 12:56 |
|
|
|
#4218 | |
|
Zadomowienie
|
cornels, misjaaaa, modlishque, Guziki xD, Mrs Unfabulous , Raazem93 { . } - szkraby Wy moje, kiedyś Wam ukradnę ten talent, zobaczycie . <3.xsxs - nie no, normalnie mnie zatkało , że ja?nie no dzięki wielkie, nawet nie wiesz jak się cieszę. Cytat:
Renatko, mojej twórczości, dodałam go w bodajże poprzednim wątku, lub tym, niepamiętam. ![]() Wnioskuję w takim razie, że się spodobał, miło mi bejbuś .____________ nie pierwszy, nie ostatni, lecz był tak ch^&%#nie ważny. wykrzycz to, wyduś z siebie, może wtedy poczujesz się lepiej.
|
|
|
#4219 |
|
Raczkowanie
|
- Kocham cię tak bardzo, że mogłabym wziąć ślub z Tobą nawet jutro, w jeansach.
- Jutro odpada. Jeansy mam w praniu. cornels
|
|
#4220 |
|
Rozeznanie
|
ich miłość wydaje się tak idealna,jak w scenariuszu hitowej komedii romantycznej.
od tamtych dni stali się nierozłaczni. i tu...zaczyna się samo życie. ale prawda jest nieco inna. bo warto jest iść za głosem serca. oboje są zabiegani i nie mają czasu. ale bardzo się kochają i chcą być razem. na zawsze. bo muzyka jest dla wszystkich,nie tylko dla wybranych.
|
|
#4221 |
|
Zakorzenienie
|
marzenia_x33 [
]- mała, masz swój, mój zostaw mnie, bo to jedyne, co mi zostało. Też Cię kocham Słonko ![]() xsxs- ![]() _____ Nie chce ciszy
której pragnie świat Spełnienie naszych wspólnych marzeń zazdrosny ból zatrzasnął w pokoju obok Ufam wszystkim, ale naiwną nazywam się wtedy, kiedy ufam Tobie. Powinnam zejść ze sceny zanim ktoś zauważy brak drugiej połowy w tym przedstawieniu Przy tobie zapominam, że to też się skończy w bladej ścianie wylądował Twój czerwony nos
|
#4222 |
|
Raczkowanie
|
xsxs - skarbiee dziękuje! ;***** oj ty moja też jesteś, oj tak <3
`wiesz co.. chciałabym kiedyś spotkać księcia na białym koniu i powiedzieć mu że jest frajerem.. * opis mojej najlepszej przyjaciółki <3 malesia *
remont w duszy, remont w życiu, remont w sercu. [by patrysiowa zapominam o Tobie,a moją jedyną miłością jest czekolada. formspring Edytowane przez unpredictablegirl Czas edycji: 2010-05-08 o 13:27 |
|
|
|
#4223 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dziękuje za wyróżnienie <33 wole nie myśleć co by było gdyby nie Ty. Cytat:
Dziękuje Miśku mÓj bez problemu wytrzymam z Tb kolejne 1000000 dużo weny słońce <33_________________________ a dzisiaj z braku weny kilka opisów, które znalazłam i bardzo mi się spodobały. 'Siedząc na żyrandolu, owinięta w dywan... myślę.. że jednak Ty jesteś moim Kasetonem Szczęścia ! ^ '
'Do prawdziwej miłości potrzeba Romea i Juli.' a ja jestem Asia. i też potrafię bardzo mocno kochać.!' 'Mam coś dla Ciebie. Mmm, pyszna zupka z muchomorów. Spróbuj.' 'Płeć brzydsza niech lepiej do mnie nie podchodzi !' 'Jestem zajęta. a Ty jesteś brzydki. Miłego Dnia.!'
|
|
#4224 |
|
Zakorzenienie
|
`zmieniłam sobie przeglądarkę internetową...
szkoda, że nie istnieje coś takiego jak przeglądarka wspomnień. szybko wymieniłabym sobie na nowszą i wykasowała wszystkie wspomnienia o tobie.` będziesz mi towarzyszył, jeśli umrę ? `bo kto ci powiedział, że cokolwiek jest na zawsze ?` `chciałabym móc, tak po prostu gumką, zetrzeć połowę moich wspomnień...` `i znów twemu zdjęciu szepnę 'dobranoc'...` ` na palcach jednej ręki zliczam chwilę szczęścia i po namyśle nie odliczam ani jednego` ` w nocy wkradnę się do sklepu z farbami by nad ranem namalować ci tęczę za oknem.` Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-05-08 o 13:36 |
|
|
|
#4225 |
|
Raczkowanie
|
r0zunia - nie znikaj więcej!
dresowa. agrr. myCh. grise. limitowanaa. - cuuuuda! ** czasem wiem, że jest źle, ale tego nie da się wyleczyć! z jednej strony to tylko słowa, a z drugiej strony zobacz jak one potrafią ranić. nadzieja zaczyna gasnąć. serce! - zostaw mnie! i tak nie rozumiesz.. przeprosić jest łatwo, trudniej jest to zmienić. mogłam! a jednak nie upadłam. ten okropny ból. pokój wypełniony ciszą.
|
|
#4226 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Jesteś niesamowita ;* Znów muszę okraść ![]() idealny ;* zabieram ![]() Cytat:
Po co marzenia przyprowadzają nas,gdzie nie ma miłości.?
Dlaczego znów próżno czekamy na coś ?
|
|
#4227 |
|
Zadomowienie
|
NieidealnaJa - bierz co chcesz
![]() _______________________ uśmiechała się,wiedząc,że jemu na jej radości wcale nie zależy. Robiła to bo liczyła na choć jedno spojrzenie,choćby to z pogardą. a dniem chowa się pod kocem,tylko po to aby nocą móc być w końcu sobą. powinieneś płacić mi alimenty za zabrane serce. zmolestował mój umysł. wzięłam jego rękę,położyłam na swojej dłoni,pasowała idealnie. co zrobisz gdy stracisz mnie z oczu? jestem miłością,cholernie prawdziwą,samotną,zabójcz ą, wielką,niemożliwie głupią i chorą miłością ku.rwa ! Nie znasz mnie,mimo,że wymieniasz ze mną zdania tak często. musiała od tego uciec, inaczej tkwiłaby w tym całe wieki,a wiek,to każde jego kolejne spojrzenie. |
|
|
|
#4228 |
|
Zakorzenienie
|
za oknem żywi ludzie, inny wymiar, inne życie.
Bez nadziei i bez szans, spojrzeć w karty, mówiąc pas. Czy przyjmiesz mnie mój Boże, kiedy odejść przyjdzie czas Czy podasz mi swą rękę, a może będziesz się bał ? . we dwoje pokonamy strach. kiedy siedzę na maszynie totalny czuję luz, włączam silnik, daję kopa za mną tylko kurz. Zapomnieć nie ma mowy, być razem nie ma mowy, wyrzucić nie da rady, bo w sercu ciebie mam. ktoś całkiem nowy tuli cię do snu. póki we mnie ogień, póki płonie w żyłach krew jeszcze wierze sobie, swoje robię, swoje wiem. z życia biorę to co mi smakuje. kiedy tutaj szedłem, zatrzasnąłem mocno twoje drzwi. tam na dole zostało Wszystko to co cię męczy Patrząc z góry wokoło Świat wydaje się lepszy Mam twoje dzień dobry na każdy dzień. Na dobre i na złe. trzyma mnie tylko to, że jesteś gdzieś tam. Twoja dłoń w ciepłym oceanie moich rąk. Twoja twarz przytulona uspokaja mnie. Nic się przecież nie zmieniło chodźmy stąd i weźmy wino. Kiedy płonie - to tak jak atomowy stos gdy jest zimna - to tak jak Moskwa w ciemną noc gdy się śmieje - to każdy wkoło czuje strach bo takie właśnie są dziewczyny z brudnych miast Gdy będą stukać do twych drzwi przy tobie będzie stać tak wychowały ją ulice brudnych miast. Za parę groszy będzie wierną kochanką, uwierzy w każde Twoje najpodlejsze kłamstwo. I guess this time you're really leaving. / Sadze,ze teraz jest ten czas,w ktorym na prawde odchodzisz . I'm praying to God you'll give me one more chance. / Modle sie do Boga,zebys dala mi jeszcze jedna szanse! 'll be there for you, these five words I swear to you. / Bede tu z Toba,te piec slow Ci przyzekam. When you breathe, I wanna be the air for you. / Kiedy oddychasz,chce byc dla Ciebie powietrzem.
|
#4229 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze kiedyś dotknę nieba
znowu czuję, co to miłość. zapatrzona w Twoje oczy. |
|
|
|
#4230 |
|
Rozeznanie
|
dostałam nagrodę od losu.
nie szukała miłości na siłę. wierzyła,że uczucie przyjdzie we właściwym czasie. nie noszę w sobie żalu i nie rozdrapuję ran. po prostu nam nie wyszło... czuła,że prędzej czy później pojawi się kolejna miłość,a jej serce znów zabije szybciej. i stało się! może boi się i nie chce zapeszyć? dlatego potrzebuje silnego męskiego ramienia,na którym się wesprze. dlatego im się uda. oboje mają poczucie własnej wartości i wiedzą,że warto czekać na tego jedynego partnera.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:38.

wymienię te moje NAJ 

, że ja?