|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3121 |
Konto usunięte
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, czyli dyskusji część III :)
Hmm nie wiem od czego zależy, ja mam z Deichmanna 7 par butów i w zasadzie jedne tylko poszły po pierwszym sezonie (kozaki), bo faktycznie nie były świetnej jakości, tzn delikatne ale byłam tego świadoma, klapki wakacyjne nosiłam przez 3 wakacje, w końcu się odkleiły, walczyłam z klejeniem, bo bardzo je lubię ale chyba już dokonują żywota
![]() Butki na co dzień tez mam z D. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3122 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Cytat:
Dziś exam zaliczony, na 5!!! ![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- A ja teraz relaksik dziewczynki, jem pizze domowej roboty!!! I błogie lenistwo.....
![]() |
#3123 |
BAN stały
|
To ja tylko 4 z egzaminu z Bezpieczeństwa pracy i ergonomii ;D
Ale nic nie zajrzałam nawet i nie byłam na żadnym wykładzie, poszłam na żywioł bo z botaniki mieliśmy meeeeega kolosa i nie miałam po niej chęci cokolwiek robić. |
![]() ![]() |
![]() |
#3124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3125 |
Zakorzenienie
|
Iwa na URz ta Twoja szwagierka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3126 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3127 |
Zakorzenienie
|
No i sie pokłóciłam z BS..... ale to nie koniec świata, ide zjeśc pizze
![]()
#3128 |
BAN stały
|
o Labirynth bardzo fajnie ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#3129 |
Zakorzenienie
|
A bo moja eks szwagierka skończyła tam po pierwszej sesji. Koszmar jakiś jak ona opowiadała.. Ta uczelnia taka głupia jest
![]() reeva świetne butki! A byłam dziś koło Dichemana mogłam wejść ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3130 |
Zakorzenienie
|
mne też BS wkurza na calej lini, ja go o coś prosze a ten ma to w poważnaniu i ma kilka takich akcji pod rząd już od tygodnia, dlatego wolę się sama bawić, oczywiście z moim niezastąpianym wibratorkiem
![]()
#3131 |
Zakorzenienie
|
No. Z tego co ja widzę to tam zalicza nie ten kto umie, ale ten kto ma szczęście.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3132 |
Konto usunięte
|
A mi tak strasznie brakuje seksu, że nie mogę się skupić na tej durnej geografii...
Ostatni raz był dawno temu, w dodatku bez rewelacji - tzn. było przyjemnie, ale bez orgazmu... Też macie tak, że w niektórych pozycjach jest Wam po prostu bardzo przyjemnie, a w innych podniecająco? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no mój BS był kochany, ja przegiełam tym razem, dobrze, że się w czwartek widzimy.... ale łapie mnie nerwica przed okresem eh ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19227921]A mi tak strasznie brakuje seksu, że nie mogę się skupić na tej durnej geografii... Ostatni raz był dawno temu, w dodatku bez rewelacji - tzn. było przyjemnie, ale bez orgazmu... Też macie tak, że w niektórych pozycjach jest Wam po prostu bardzo przyjemnie, a w innych podniecająco? ![]() U mnie zalezy od pchnięć, rytmu i mojego stopnia podniecenia, ale rzadko nie mam orgazmu, zwykle mam ;p
![]() |
#3134 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3135 |
BAN stały
|
A ja jestem na takim wykończeniu, że nie myślę nawet o zabawie.
Miałam sie dziś uczyć parazytologii, bo jutro kolos ale po prostu nie dam rady. Pospałam w dzień 2h ale widocznie za mało. Bym się teraz tylko wtuliła w BSa i spaaaaała. ODPOCZYNKU ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3136 |
Zakorzenienie
|
No dokładnie masz rację Iwa..
Orli, uwierz, że mi też brakuje.. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3138 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19228105]Pytam, bo u mnie w niektórych pozycjach nie ma szans na orgazm, no, chyba, że BS jeszcze rączką pomoże. Bo wszelkie na pieska czy łyżeczkę są tylko zabójczo przyjemne - miewam tylko orgazmy łechtaczkowe, a w tych pozycjach akurat ten malutki punkcik niewiele ma frajdy
![]() Ja nigdy nie doszłam w pozycji na jeźdźca i nie przepadam za nią... czasami tylko dosiadam BS'a bo wiem, że to uwielbia (widoki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3139 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19228105]Pytam, bo u mnie w niektórych pozycjach nie ma szans na orgazm, no, chyba, że BS jeszcze rączką pomoże. Bo wszelkie na pieska czy łyżeczkę są tylko zabójczo przyjemne - miewam tylko orgazmy łechtaczkowe, a w tych pozycjach akurat ten malutki punkcik niewiele ma frajdy
![]() Ja tez najlepsze mam łechtaczkowe.... ale czasem jak siuę bzykamy, to rzeczywiście czuję mój punkt G, wibruje mi tam w pipce wszycho, pulsuje mocno..... ale nie jest to częste, kilka razy w miesiącu. Najlepiej ejst od tyłu i jak mi tak nogi rozkłada prawei do szpagatu, a on w pionie siedzi, wtedy tak jakos jest mega wielki i twardy i tak ogromnie go czuję.... ostatnio własnie tak było ![]()
#3140 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Żeby mieć łechtaczkowy, to bym musiała długo skakać w jednym tempie ![]() ![]() Łechtaczkowy osiągam w inny sposób ![]() Edytowane przez 9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 Czas edycji: 2010-05-11 o 20:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3141 |
Konto usunięte
|
No u mnie orgazm gwarantowany po kilku ruchach w dwóch pozycjach - misjonarz na boczku (on ciut niżej, tak, że ociera się kością łonową
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3142 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19228732]No u mnie orgazm gwarantowany po kilku ruchach w dwóch pozycjach - misjonarz na boczku (on ciut niżej, tak, że ociera się kością łonową
![]() ![]() Dobra ja juz nie czytam, bo sie podnieciłam.... ![]()
#3143 |
Rozeznanie
|
dziewczyny,ja sie wylaczam z watku na jakis czas-tydzien,moze pare dni
z BS-em coraz gorzej,znowu pojawiły mi sie stany depresyjne (choruje od siedmiu lat) i moglabym niby dalej pisac,ale wszystko byloby zupelnie smutne i żenadne . wiec chyba wroce jak bedzie odrobine lepiej bo teraz nie mam nawet siły i ochoty żyć dzieki za wsparcie przy ostatniej mojej klotni. trzymajcie sie cieplo ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3144 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;19228814]A ja już dziś do tej geografii nie usiądę, nie ma sensu, bo wszystko już mi się kojarzy z jednym...[/QUOTE] Mi mój BS ostatnio tak cycki piescił, że do teraz mnie bolą, ale to tez trochu przez okres, ale nie mógł sie oderwać, a u mnie cycki to najwrażliwsza część ciała, potem plecy mam wrażliwe bardzo, ale mój BS jeszcze tego nie odkrył, mimo, że juz mu sugerowałam, ale to nawet lepiej, bo to znaczy, że jeszcze wiele odkryć przed nami ![]()
![]() |
#3146 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak byliśmy wczoraj na tym spacerze, opowiadałam mu pół żartem, jak kiedyś jak byłam chora i siedziałam w wyrze w samej koszulce nocnej, odwiedził mnie przyjaciel (ten, o którym tu często wspominałam...). Zresztą odwiedzał mnie wtedy codziennie. No, ale wtedy żegnając się potrząsnął mocno moją ręką, po czym zrobił głupi uśmiech, więc zapytałam, o co chodzi. Odpowiedział, że sprawdzał czy są prawdziwe - zaznaczam, że przy tym potrząsaniu ręką biust latał mi pod brodą ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3147 | |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;19223196] Fajny taki ślubik, wesele ale jak się na to patrzy ze strony organizacyjnej, to jakoś ochota przechodzi ![]() [/QUOTE]dokladnie ![]() Cytat:
![]() ![]() Dobrze miec przynajmniej jakis substytut co? ![]() Dziewczyny skonczcie z tymi opowiastkami, bo juz mi po kostkach cieknie, mimo ze siedze.... ![]() Oczywiscie nie konczcie! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3148 |
Zakorzenienie
|
tusamolot..
![]() ![]() reeva, dawno je kupiłaś? Bo może pomałpuje po Tobie ![]() ![]() Iwa, a ja właśnie uwielbiam na jeźdzca ![]() I ja tak jak reeva przeważnie zawsze pochwowy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3149 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3150 |
Zakorzenienie
|
Call - taka tradycja. Wyjmują trumnę z samochodu i obijają trzy razyo próg domu w którym babcia mieszkała. Dopiero potem chowa się ciało do grobu...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.