|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3031 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 11
Cytat:
![]()
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz Edytowane przez renia0809 Czas edycji: 2010-05-12 o 16:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3032 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Cytat:
![]() |
#3033 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3034 |
Zakorzenienie
|
Ok 20 składam zamówienie i wygląda na to, że załapie sie na zeberke. Mam nadzieje, że będzie warta uwagi
![]() Dla siebie sporo biore: płyn do kąpieli stóp, peeling i krem wiśniowy i maske do stóp. Do tego zestaw slearskim na 39,9, lakier do paznokci lavendowy i preparat do demakijażu. I chyba tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3035 |
Raczkowanie
|
A ja z 7 biorę dla siebie tylko bali bliss i cienie denim blues ^^ Odwyk czas zacząć :p
|
![]() ![]() |
![]() |
#3036 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co? ja wcale nie zamawiam dużo dla siebie w katalogach, 2-3 rzeczy zawsze (+ 2 prezenty za prognozowanie, choć czasem dzielę się z teściową:P ) bo TŻ na mnie krzyczy że i bez kosmetyków jestem ładna, a i tak ciągle widzę jak mi przybywa tych kosmetyków, i choć w Avon jestem od 17/2009 chyba, bo powoli zaczynam upychać kosmetyki po szafkach :P więc nie wiem co będzie za parę miesięcy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3037 |
Raczkowanie
|
Pytałam już wcześniej odnośnie monitorowania przesyłki.. Jak to się sprawdza? Przy tym znaczku UPS pisze, że trzeba podac jakiś numer... Skąd mam ten numer wziąć? Z góry dzięki za pomoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3038 |
Rozeznanie
|
ja z 7 wzielam dla siebie:
-zestaw za 14.90 -olowek do kresek za 9.9 -torebke Batycki (w koncu..) -balsam Truskawka i Guawa, krem do twarzy i zel Tropic po 5.9 jako prezenty dla klientek -probki Bali Bliss i oczywiscie katalogi Niby nic, a znowu duzo...
#3039 |
Raczkowanie
|
Nie, pakiety do mianowań są dostępne tylko dla liderek - tak samo jak pakiety nowości, minidisplay i display.
#3040 |
Raczkowanie
|
Nachwaliłam się tym swoim paczkowym, że zawsze jest dwa dni wcześniej, że zawsze rano i co???
![]() ![]() Chociaż nie narzekam bo jakiś rok temu jak przesyłki woził ktoś inny, to gdy miałam termin na czwartek paczkowy potrafił dzwonić domofonem ok 2.00 w nocy z czwartku na piątek... Maskara ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3041 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3042 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja z 9 wziełam dla siebie: - balsam kokos -mgiełkę kokos - podkład MAGIX z demo + próbki i katalogi wyszło 50 zł ;/ ale zamówienie miałam na 600 zł ! ![]() a myjki miałyt czerwoną kropę ![]() Edytowane przez alloffkowa Czas edycji: 2010-05-12 o 18:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3043 |
Rozeznanie
|
Obiecałam, że wypowiem się na temat nowego olejku do masażu Tajski Kwiat Lotosu
![]() Po pierwsze, nie ma koloru fioletowego, tak jak pokazane jest na zdjęciach, Jest raczej żółtawy w fioletowej butelce. Poza tym jest bardzo przyjemny ![]() ![]() ![]() Ale osobom zastanawiającym się nad tym, czy olejek nie jest takim niewypałem jak mus z tej serii- mogę polecić śmiało ![]() Edytowane przez Y a s m i n e Czas edycji: 2010-05-12 o 19:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#3044 |
Zadomowienie
|
Złożyłam właśnie zamówionko na prawie 700 zł, a powiem, że dawno takiego nie było
![]() ![]() ![]() W ON zielone światło: podwójny satynowy cień Grey Matters (jakby kogoś interest) ![]() Dla siebie wzięłam: zestaw za 14,90 lakier Ruby Slippers (wielbię ten kolor, a już jest po raz ostatni) ![]() konturówke do brwi 3 nowe kremy cytrusowe (2 dla klientek) kolczyki Alisha naszyjnik Golbie (dla mamy na prezent z okazji Jej Święta) ręcznik ![]() * miałam ochotę na zestaw bransoletek Adine, ale się oparłam, bo musiałam zamówić torebki, próbki i wyszła dość pokaźna sumka ![]() Oprócz tego miałam ponad 100 z kolorówki i dzięki temu Zebra będzie moja ![]() ![]() Nie mogę się juz doczekać paczuchy ![]() Tylko, że jak zobaczę sumę moich wydatków to chyba ![]() Yasmine dziękujemy Ci za informacje, na pewno się przyda ![]()
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." Edytowane przez Agatheska Czas edycji: 2010-05-12 o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#3045 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3046 |
Rozeznanie
|
Fajnie, cieszę się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3047 |
Zakorzenienie
|
poki co mam tylko fv w podgladzie w finansowych. paczke bede miala w ptk to wtedy bym mogla powiedziec wiecej, nie za pozno?. ale wydaje mi sie ze produkcja zakonczona bo byla do wyczerpania zapasow.
#3048 |
Zadomowienie
|
słuchajcie dziewczyny, tak czytam ile bierzecie dla siebie kosmetyków i mówię Wam, to wcale nie jest tak dużo
![]() z 7 wzięłam dwa żele Senses Lagoon i Mystiqe, zestaw bestsellerów, cienie Denim Blues i coś jeszcze ale już sama nie pamiętam... wyszło mi coś około 50zł po upuście ![]() ![]()
#3049 |
Zakorzenienie
|
ZLOTQO ja też pracowałam w tej drugiej, ale mnie tak irytowała że zmieniłam na Avon, i nie żałuje, bo się zakochałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3050 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3051 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzięki za odpowiedź, ja też sądzę,że ma adnotację pro.zakończona i się nie liczy. Zamawiam jutro, ale na szczęście jeszcze trochę mi doszło i już nie jestem blisko progu, więc sprawa rozwiązała się sama.
![]() |
#3052 |
Zakorzenienie
|
A może ktoś coś jeszcze powiedzieć o tym kremie glicerynowym cytrusowym do rąk? Bo ktoś pisał, że jest nie bardzo. ma ktoś inne zdanie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3053 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3054 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3055 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3056 |
Raczkowanie
|
Ojjj to w porównaniu do mnie to naprawde mało zamawiacie :P bo ja wziełam sobie z kat 07 zamówiłam takie kosmetyki jak: (oczywiscie dodam ze potrzebowałam
![]() - lakier do włosów - pianka do włosów - mgiełka Jet Femme i LBD ![]() - puder prasowany - krem z koloryzujacymi granulkami - bezbarwny podkład Magix - żel do mycia twarzy SPA biała herbata - szampon,serum i spray z nowej linii AT - maseczka truskawkowa z naturals do twarzy - perfuma dla TŻ forest cos tam :P taka zielona - płyn do higieny intymnej - olejek do opalania - krem po opalaniu - krem cytrusowy do rak - szampon oczyszczajacy - piling z netto - perfumy Balii Bliss (2 dla klientek jako GRATISY za bardzo duze zamówienia z ostatnich dwóch katalogów) - 2 żele pod prysznic - Zestaw za 14.90 ![]() JA TO DOPIERO ZASZALAŁAM W TYM KATALOGU ![]() NIESTETY PO CZESCI TO JUZ JEST UZALEŻNIENIE ![]() Edytowane przez 19patka88 Czas edycji: 2010-05-13 o 10:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#3057 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3058 |
Zakorzenienie
|
Patka a jak z jakością lakieru i pianki ? dobre są?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3059 |
Wtajemniczenie
|
Ja jestem w Oriflame też i nie słyszałam żeby ktoś najeżdżał na Avon... Ale jestem w dwóch firmach i mi to odpowiada
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3060 |
Przyczajenie
|
Mam pytanie, jeśli złożyłam zamówienie na 1 termin i brakło mi na torbę zebra a teraz złożę zamówienie na 2 termin i w sumie z obu zamówień kolorówka będzie za ponad 100 zł to otrzymam torbę ;D ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:49.