Wszystko o Avonie - część 11 - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-12, 16:22   #3031
renia0809
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 11

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Ale chciałam spytać czy miałyście taką sytuację?
Czy jest szansa, żeby avon mi to pocztą wysłał czy dopiero dołoży do kolejnego zamówienia?
W moim przypadku składam zamówienia 1 x na katalog więc dojdzie to w czerwcu
Ja miałam podobną sytuację, składałam w środę czyli ostatni dzień mojego pierwszego terminu, a też robię zamowienie tylko raz z katalogu jak i ty, wystawili mi FaVAT patrzę i czegoś tam mi nie dopisali - już nawet nie pamiętam czego, zadzwoniłam więc i mówię: czy to i to przyjdzie bo nie ma na Fa, a to zamawiałam, na co dostałam odp: nie, nie przyjdzie w takim wypadku dołączymy do kolejnego zamówienia brakującą rzecz, a ja sprytnie na to: jeszcze dziś do 24.00 mogę zamawiać na pierwszy termin więc czy nie da rady zrobić małej paczki i bez dodatkowych kosztów dołączyć ją na ten sam termin do tej dużej? i co? dało radę
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz

Edytowane przez renia0809
Czas edycji: 2010-05-12 o 16:24
renia0809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 16:41   #3032
in bloom
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Wronia3 Pokaż wiadomość
ee ja zamówiłam za 3zl Pakiet do mianowania KK 76760 i na fakturze widzę to tak:
Starter dla KK sztuk 1 za 0,75zł
Panorama K08/2010 sztuk 1 za 0,75zł
Formularz zam.uniwersalny sztuk 2 za 0,50zł
Katalog polska 08/2010 sztuk 5 za 1,00zł

głupotą jest że dają następny katalog a nie ten obowiązujący ;p no ale poza tym dali mi bezpłatnie 10 sztuk katalogu 7/2010 także nie marudzę ;p

a i słyszałam plotę że jak zamianujesz kogoś to te 3zł CI zwracają ;p
a czy konsultantka ktora nie jest liderem moze zamowic taki pakiet

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam problem.
Otóż zamówiłam grzebień za 5 zł z katalogu.
W potwierdzeniu złożenia zamówienia jak byk widnieje:
21. 01818 - 1 - GRZEBIEN DO WLOSOW (5,00 zł)

lecz na fakturze go nie ma
Przejrzałam fakturę chyba już z 20 razy no i nie ma tego grzebienia

Wiem, że się martwię na zapas, ale szczerzę wątpię, żeby ktoś się pomylił i dołożył go do paczki a na fakturze nie umieścił ... Bo już miała taka sytuację parę lat temu, że coś zamawiałam a w paczce i na fakturze tego nie było bez żadnej adnotacji o brakach itp ... Ale wtedy nic z tym nie zrobiłam, bo klientka stwierdziła, że jak teraz nie przyszedł to ona już nie chce.
Oczywiście poczekam aż paczka dojdzie i jak nie będzie to wysmaruję odpowiedniego maila do avon

Ale chciałam spytać czy miałyście taką sytuację?
Czy jest szansa, żeby avon mi to pocztą wysłał czy dopiero dołoży do kolejnego zamówienia?
W moim przypadku składam zamówienia 1 x na katalog więc dojdzie to w czerwcu
a zamowilas cos z tych stron bo grzebien mozna bylo kupic jesli sie kupilo cos z tych str
Stary 2010-05-12, 17:37   #3033
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez bla_watek Pokaż wiadomość
kobietki wczoraj złożyłam zamówienie ale chyba przesadziłam z produktami dla siebie, z resztą jak zawsze
Mam pytanko do którego miesiąca obowiązuje aktualny avon club? Bo nie pamiętam kiedy była zmiana w tamtym roku z 2009 na 2010 (w tamtym roku minimalnie mi brakło) a zastanawiam się czy dobrnę do następnego poziomu...:d
13/2009-12/2010
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 17:50   #3034
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Ok 20 składam zamówienie i wygląda na to, że załapie sie na zeberke. Mam nadzieje, że będzie warta uwagi

Dla siebie sporo biore: płyn do kąpieli stóp, peeling i krem wiśniowy i maske do stóp. Do tego zestaw slearskim na 39,9, lakier do paznokci lavendowy i preparat do demakijażu. I chyba tyle
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 17:58   #3035
emmi01
Raczkowanie

A ja z 7 biorę dla siebie tylko bali bliss i cienie denim blues ^^ Odwyk czas zacząć :p
emmi01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 18:04   #3036
alloffkowa
Zakorzenienie

Wiecie co? ja wcale nie zamawiam dużo dla siebie w katalogach, 2-3 rzeczy zawsze (+ 2 prezenty za prognozowanie, choć czasem dzielę się z teściową:P ) bo TŻ na mnie krzyczy że i bez kosmetyków jestem ładna, a i tak ciągle widzę jak mi przybywa tych kosmetyków, i choć w Avon jestem od 17/2009 chyba, bo powoli zaczynam upychać kosmetyki po szafkach :P więc nie wiem co będzie za parę miesięcy
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 18:10   #3037
Gosienka1707
Raczkowanie

Pytałam już wcześniej odnośnie monitorowania przesyłki.. Jak to się sprawdza? Przy tym znaczku UPS pisze, że trzeba podac jakiś numer... Skąd mam ten numer wziąć? Z góry dzięki za pomoc
Gosienka1707 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-12, 18:20   #3038
emza
Rozeznanie

ja z 7 wzielam dla siebie:
-zestaw za 14.90
-olowek do kresek za 9.9
-torebke Batycki (w koncu..)
-balsam Truskawka i Guawa, krem do twarzy i zel Tropic po 5.9 jako prezenty dla klientek
-probki Bali Bliss i oczywiscie katalogi
Niby nic, a znowu duzo...

Licencjonowana Kosmetolog

Studia magisterskie:

1. Kosmetologia PUM
2. technologia chemiczna ZUT
emza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 18:25   #3039
tiny_dorcia
Raczkowanie

GG do tiny_dorcia

Cytat:
Napisane przez in bloom Pokaż wiadomość
a czy konsultantka ktora nie jest liderem moze zamowic taki pakiet

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

a zamowilas cos z tych stron bo grzebien mozna bylo kupic jesli sie kupilo cos z tych str
Nie, pakiety do mianowań są dostępne tylko dla liderek - tak samo jak pakiety nowości, minidisplay i display.
Stary 2010-05-12, 18:44   #3040
Myszka0706
Raczkowanie

Nachwaliłam się tym swoim paczkowym, że zawsze jest dwa dni wcześniej, że zawsze rano i co??? Dziś znowu go nie było i nie będzie. Ale nie mam gdzie i po co dzwonić bo regularny termin mam na jutro. Tylko odkąd wozi UPS to mnie rozkokosili tymi wcześniejszymi dostawami...
Chociaż nie narzekam bo jakiś rok temu jak przesyłki woził ktoś inny, to gdy miałam termin na czwartek paczkowy potrafił dzwonić domofonem ok 2.00 w nocy z czwartku na piątek... Maskara
Myszka0706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 18:50   #3041
kassam
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez olla74 Pokaż wiadomość
Witamy
Nie wpisujemy zadnego numeru. SAMI ZWERYFIKUJA ZAMÓWIENIE I JE,ŚLI cI SIĘ należy to dostajesz bez problemu.Pozdrawiam.
Dziękuję bardzo za odpowiedź Gratis z serii sun+ dostałam Teraz z niecierpliwością czekam na torbę zebrę. Oby okazała się w lepszym stanie niż np. szczotka składana z Advance Techniques. Ni wiem czy też tak miałyście, ale rączka mi przy rozkładaniu wypada ;/ Pozdrawiam
kassam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 18:51   #3042
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tiny_dorcia Pokaż wiadomość
Nie, pakiety do mianowań są dostępne tylko dla liderek - tak samo jak pakiety nowości, minidisplay i display.
szkoda
a ja z 9 wziełam dla siebie:
- balsam kokos
-mgiełkę kokos
- podkład MAGIX z demo
+ próbki i katalogi wyszło 50 zł ;/ ale zamówienie miałam na 600 zł !
a myjki miałyt czerwoną kropę
Oliwka 21.07.2016

Edytowane przez alloffkowa
Czas edycji: 2010-05-12 o 18:53
Stary 2010-05-12, 18:59   #3043
Y a s m i n e
Rozeznanie

Obiecałam, że wypowiem się na temat nowego olejku do masażu Tajski Kwiat Lotosu . Mianowicie:

Po pierwsze, nie ma koloru fioletowego, tak jak pokazane jest na zdjęciach, Jest raczej żółtawy w fioletowej butelce.
Poza tym jest bardzo przyjemny . Mam mnóstwo rzeczy do masażu, więc porównanie będzie w miarę rzetelne: olejek nie jest tak tłusty jak większość specyfików do masażu. Na pewno nie porównałabym go do oliwki. Fajnie wciera się w skórę, ślizga się, ale nie jest wściekle tłusty. Po wtarciu skóra jest bardzo mięciutka, dobrze nawilżona, czuć taką gładkość, ale nie ma na sobie tłustego, lepkiego filmu. Muszę powiedzieć, że jeśli chodzi o kwestie "techniczne" olejku, jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Zapach natomiast jest okrutnie słodki. Jak się go wącha zbyt długo, to w głowie się kręci. Przydałaby się jakaś nutka cytrusa, tajskiego błota czy zmielonej trawy chociażby .
Ale osobom zastanawiającym się nad tym, czy olejek nie jest takim niewypałem jak mus z tej serii- mogę polecić śmiało . Nie zauważyłam żadnej "tępoty" na skórze.

Edytowane przez Y a s m i n e
Czas edycji: 2010-05-12 o 19:01
Y a s m i n e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 19:01   #3044
Agatheska
Zadomowienie

Złożyłam właśnie zamówionko na prawie 700 zł, a powiem, że dawno takiego nie było Także nie martwię się o tę torbę Yoko, gdyż w razie jeśli nie przyjdzie to nie obniży mi progu ufff A chciałam poinformować, że przy torbie nie było czerwonego światła, więc możliwe, że przyjdzie

W ON zielone światło:
podwójny satynowy cień Grey Matters (jakby kogoś interest)

Dla siebie wzięłam:
zestaw za 14,90
lakier Ruby Slippers (wielbię ten kolor, a już jest po raz ostatni)
konturówke do brwi
3 nowe kremy cytrusowe (2 dla klientek)
kolczyki Alisha
naszyjnik Golbie (dla mamy na prezent z okazji Jej Święta)
ręcznik
* miałam ochotę na zestaw bransoletek Adine, ale się oparłam, bo musiałam zamówić torebki, próbki i wyszła dość pokaźna sumka

Oprócz tego miałam ponad 100 z kolorówki i dzięki temu Zebra będzie moja oczywiście liczę się, że będę tak długo oczekiwać jak Wy z tymi Majkami
Nie mogę się juz doczekać paczuchy
Tylko, że jak zobaczę sumę moich wydatków to chyba

Yasmine dziękujemy Ci za informacje, na pewno się przyda
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..."

Edytowane przez Agatheska
Czas edycji: 2010-05-12 o 19:03
Agatheska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 19:10   #3045
bleki00
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Dziewczyna822 Pokaż wiadomość
jak na razie zadowolona jestem tez z lawendowego lakieru do paznokci, dwie warstwy daja ladny kolor
Jeśli masz możliwość cyknięcia fotki lakieru na paznokciach to baaardzo proszę
Stary 2010-05-12, 19:11   #3046
Y a s m i n e
Rozeznanie

Fajnie, cieszę się Jakbyście miały jeszcze jakieś pytania, to z przyjemnością odpowiem
Stary 2010-05-12, 19:19   #3047
crescent
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość

Czy masz możliwość sprawdzenia czy te braki, a konkretnie Yoko doliczyły Ci się do wysokości zamowienia? Mam na nią zamowienie, ale jeśli jest adnotacja prod. zakończona i nie liczy się to muszę uważać, aby nie przejechać się na progu.
poki co mam tylko fv w podgladzie w finansowych. paczke bede miala w ptk to wtedy bym mogla powiedziec wiecej, nie za pozno?. ale wydaje mi sie ze produkcja zakonczona bo byla do wyczerpania zapasow.
Stary 2010-05-12, 19:23   #3048
zlotqo
Zadomowienie

słuchajcie dziewczyny, tak czytam ile bierzecie dla siebie kosmetyków i mówię Wam, to wcale nie jest tak dużo ja dla porównania "pracuję" w dwóch firmach kosm. i pomyślcie sobie że co trzy tygodnie w każdej robię zamówienie dla samej siebie rzędu 50-100zł (zależy od wielkości zamówienia). przyznaję się, jestem cholernie uzależniona od KUPOWANIA kosmetyków (od używania w mniejszym stopniu).
z 7 wzięłam dwa żele Senses Lagoon i Mystiqe, zestaw bestsellerów, cienie Denim Blues i coś jeszcze ale już sama nie pamiętam... wyszło mi coś około 50zł po upuście ... masakra!

szczęśliwa mężatka od 3.09.11

zapraszam na mój blog o tematyce urodowej -
http://merczens.blogspot.com
zlotqo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 19:27   #3049
alloffkowa
Zakorzenienie

ZLOTQO ja też pracowałam w tej drugiej, ale mnie tak irytowała że zmieniłam na Avon, i nie żałuje, bo się zakochałam a namówił mnie to tego TŻ !;D
Oliwka 21.07.2016

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-12, 19:30   #3050
zlotqo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
ZLOTQO ja też pracowałam w tej drugiej, ale mnie tak irytowała że zmieniłam na Avon, i nie żałuje, bo się zakochałam a namówił mnie to tego TŻ !;D
oj tak, jest momentami irytująca... dlatego zaczęłam przygodę z AVONem i też mnie namówił mój narzeczony bo lubi serię ProSport a ja wariatka się posłuchałam i szafki mi się nie domykają ale nie żałuję a poza tym w Avonie jest więcej prezentów, jest demo i jest netto i wogóle jest fajniej

szczęśliwa mężatka od 3.09.11

zapraszam na mój blog o tematyce urodowej -
http://merczens.blogspot.com
zlotqo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 19:34   #3051
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez crescent Pokaż wiadomość
poki co mam tylko fv w podgladzie w finansowych. paczke bede miala w ptk to wtedy bym mogla powiedziec wiecej, nie za pozno?. ale wydaje mi sie ze produkcja zakonczona bo byla do wyczerpania zapasow.

Dzięki za odpowiedź, ja też sądzę,że ma adnotację pro.zakończona i się nie liczy. Zamawiam jutro, ale na szczęście jeszcze trochę mi doszło i już nie jestem blisko progu, więc sprawa rozwiązała się sama.
Stary 2010-05-12, 19:34   #3052
taka jedna
Zakorzenienie

A może ktoś coś jeszcze powiedzieć o tym kremie glicerynowym cytrusowym do rąk? Bo ktoś pisał, że jest nie bardzo. ma ktoś inne zdanie?
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 19:45   #3053
Ms.Torres
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Y a s m i n e Pokaż wiadomość
Obiecałam, że wypowiem się na temat nowego olejku do masażu Tajski Kwiat Lotosu . Mianowicie:

Po pierwsze, nie ma koloru fioletowego, tak jak pokazane jest na zdjęciach, Jest raczej żółtawy w fioletowej butelce.
Poza tym jest bardzo przyjemny . Mam mnóstwo rzeczy do masażu, więc porównanie będzie w miarę rzetelne: olejek nie jest tak tłusty jak większość specyfików do masażu. Na pewno nie porównałabym go do oliwki. Fajnie wciera się w skórę, ślizga się, ale nie jest wściekle tłusty. Po wtarciu skóra jest bardzo mięciutka, dobrze nawilżona, czuć taką gładkość, ale nie ma na sobie tłustego, lepkiego filmu. Muszę powiedzieć, że jeśli chodzi o kwestie "techniczne" olejku, jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Zapach natomiast jest okrutnie słodki. Jak się go wącha zbyt długo, to w głowie się kręci. Przydałaby się jakaś nutka cytrusa, tajskiego błota czy zmielonej trawy chociażby .
Ale osobom zastanawiającym się nad tym, czy olejek nie jest takim niewypałem jak mus z tej serii- mogę polecić śmiało . Nie zauważyłam żadnej "tępoty" na skórze.
a masz może i możesz podać jego skład? próbowałaś go dodawać do kąpieli?

to już 18 lat na Wizażu
Ms.Torres jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 19:47   #3054
RoOxAnKaA
Wtajemniczenie

Cytat:
szkoda
a ja z 9 wziełam dla siebie:
- balsam kokos
-mgiełkę kokos
- podkład MAGIX z demo
+ próbki i katalogi wyszło 50 zł ;/ ale zamówienie miałam na 600 zł !
a myjki miałyt czerwoną kropę
Mam prośbę. Mogłabyś napisać jaki ten podkład jest jak już go dostaniesz? Bo też mam ochotę go wziąć, ale u mnie trwa dopiero katalog 7, z którego nie złożyłam jeszcze zamówienia Będę bardzo wdzięczna

Mój blog
RoOxAnKaA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 19:49   #3055
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zlotqo Pokaż wiadomość
oj tak, jest momentami irytująca... dlatego zaczęłam przygodę z AVONem i też mnie namówił mój narzeczony bo lubi serię ProSport a ja wariatka się posłuchałam i szafki mi się nie domykają ale nie żałuję a poza tym w Avonie jest więcej prezentów, jest demo i jest netto i wogóle jest fajniej
wieeem, a w Ori bardzo najeżdżali na Avon i w ogóle;/
Oliwka 21.07.2016
Stary 2010-05-12, 19:53   #3056
19patka88
Raczkowanie

Ojjj to w porównaniu do mnie to naprawde mało zamawiacie :P bo ja wziełam sobie z kat 07 zamówiłam takie kosmetyki jak: (oczywiscie dodam ze potrzebowałam :
- lakier do włosów
- pianka do włosów
- mgiełka Jet Femme i LBD
- puder prasowany
- krem z koloryzujacymi granulkami
- bezbarwny podkład Magix
- żel do mycia twarzy SPA biała herbata
- szampon,serum i spray z nowej linii AT
- maseczka truskawkowa z naturals do twarzy
- perfuma dla TŻ forest cos tam :P taka zielona
- płyn do higieny intymnej
- olejek do opalania
- krem po opalaniu
- krem cytrusowy do rak
- szampon oczyszczajacy
- piling z netto
- perfumy Balii Bliss (2 dla klientek jako GRATISY za bardzo duze zamówienia z ostatnich dwóch katalogów)
- 2 żele pod prysznic
- Zestaw za 14.90
JA TO DOPIERO ZASZALAŁAM W TYM KATALOGU
NIESTETY PO CZESCI TO JUZ JEST UZALEŻNIENIE

Edytowane przez 19patka88
Czas edycji: 2010-05-13 o 10:20
19patka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 19:55   #3057
Y a s m i n e
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ms.Torres Pokaż wiadomość
a masz może i możesz podać jego skład? próbowałaś go dodawać do kąpieli?
Już podaję skład:
sesamum indicum oil, isopropyl myristate, paraffinum liquidum, peg-8 dilaurate, parfum, benzoic acid, bht, tocopherol.

A do kąpieli jeszcze nie używałam...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-12, 19:56   #3058
alloffkowa
Zakorzenienie

Patka a jak z jakością lakieru i pianki ? dobre są?
Oliwka 21.07.2016
Stary 2010-05-12, 19:57   #3059
RoOxAnKaA
Wtajemniczenie

Cytat:
wieeem, a w Ori bardzo najeżdżali na Avon i w ogóle;/
Ja jestem w Oriflame też i nie słyszałam żeby ktoś najeżdżał na Avon... Ale jestem w dwóch firmach i mi to odpowiada Niektóre kosmetyki wolę z Avonu, ale niektórych z Oriflame nie zamienię na żadne inne Także kto co woli. Jeśli chodzi o braki, to w Avonie ostatnio zdarza mi się więcej niż w Oriflame Ale poza tym lubię obydwie firmy

Mój blog
RoOxAnKaA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 20:08   #3060
lidia1990
Przyczajenie

Mam pytanie, jeśli złożyłam zamówienie na 1 termin i brakło mi na torbę zebra a teraz złożę zamówienie na 2 termin i w sumie z obu zamówień kolorówka będzie za ponad 100 zł to otrzymam torbę ;D ?
lidia1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości