|
|
#181 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Mlode Kielce - część VI
Cytat:
ale bardzo mi się podoba a tak swoją drogą to podobna jesteś do Iwony Guzowskiej
Edytowane przez syrwia81 Czas edycji: 2010-05-19 o 11:52 |
|
|
|
|
#182 |
|
Przyczajenie
|
ja na Twoim miejscu wplotlabym wiecej Was. Np dodala przenikajace sie filmiki, nie musi to być oscarowa reżyseria i zdjęcia
ale napewno masz jakies filmiki nakrecone aparatem jak Twoj ukochany sie usmiecha, albo gdzies idziecie itp i dodalabym kilka takich ujęc. Zobacz na przykladzie Ani z zielonego wzgórza ![]() od 1,36 min do konca http://www.youtube.com/watch?v=sfggh...eature=related |
|
|
|
#183 |
|
Zadomowienie
|
madziastanczyk-piękna...
zrobiła m podobną na naszą 7 rocznice, Tż bardzo się wzruszył
|
|
#184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja i mój to też Madzia i Michał też mu kiedyś zrobiłam prezentację, ale zamiast sie wzruszyć jak planowałam to on zaczął się ze mnie śmiać, że pierdoła jestem
|
|
#185 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kurcze no wlaśnie nie mamy żadnych filmików!! No poza tym jednym jak się maluję w łazience... To narazie jest tylko taki filmik "na brudno" więc na pewno dodam więcej fotek.syrwia podklad muzyczny jest z filmu "tylko mnie kochaj". Hi hi hi ja i Guzowska... W liceum mówili że jestem podobna do Kayah bo chodziłam w takich ogromnych kolczykach - kołach i mam nos podobny do niej. ![]() dziękuję dziewczynki!!!
|
|
#186 |
|
Przyczajenie
|
wlasnie takie sa fajne, wiesz Ty sie malujesz, a jego nakrec jak sie bedzie gdzies szykowal do wyjscia, albo dla kontrastu jak jest totalnie nieprzygotowany z piwkiem w reku, i poprzeplataj te ujecia, to bedzie zabawne dla ogladajacych
|
|
|
|
#187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pracuje tam bardzo sympatyczna dziewczyna ja juz halke mam zamowioną i sądzę że się nie rozczaruję ![]() ale fakt jest fakt nei mają maila były na targach slubnych w kielcahc i rozdawaly ulotki.. nie bylo na nich maila wiec nie sadze zeby mial ktos |
|
|
|
|
#188 |
|
Przyczajenie
|
mozesz tez zmienic muzyczke na takie smieszne ujecia, wiesz przez caly czas wolna i romantyczna jak Ty sie malujesz np Lady in red, a przy nim jak siedzi z piwkiem np Facet to swinia
No moze przesadzilam, nie wiem czy ma az takie poczucie humoru, ale duzo jest szybkich lekkich i przyjemnych melodyjek Takie przerywniki tylko nie musisz sobic z calosci parodii![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- sorki wkrecilam sie, zboczenie zawodowe ![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------
|
|
|
|
#189 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() http://www.informator-weselny.pl/por...dmalzenski.htm
Edytowane przez aniaaa84 Czas edycji: 2010-05-19 o 12:41 |
|
|
|
|
#190 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#191 |
|
Przyczajenie
|
Madzia wstaw jeszcze raz linka, chetnie bym sobie zobaczyła
|
|
|
|
#192 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przyszła mi biżuteria którą zamawiałam na allegro jest śliczna, tylko zastanawiam się czy nie domówić jeszcze jednych kolczyków jak będę w domku to wstawię zdjęcia
|
|
#193 |
|
Raczkowanie
|
A my dziś pięknie i elegancko załatwiliśmy USC
więc kolejna rzecz z głowy. Dziewczyny a ile wasi TZ płacą za wydanie dokumentów do ślubu w swojej parafii z zapowiedziami od razu?
|
#194 |
|
Raczkowanie
|
Przesyłam
Czy teraz na dialektologii też trzeba latać po wsiach z dyktafonem i nagrywać ludzi mówiących gwarą?? Bo jak ja studiowałam, to było coś takiego![]() madziastanczyk fajny pomysł, ciekawe jak zareaguje Twój Tż...
|
|
#195 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#196 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie mam zamiar tak zrobić, napisać specjalny tekst dla Rodziców, bo jak mogę im dać zaproszenie takie jak wszystkim skoro tekst zaczyna się od imion i nazwisk moich i Tż a dalej "wraz z Rodzicami " itd.
poza tym wydaje mi się zbyt oficjalne danie im takiego "zwykłego" zaproszenia z tą samą formułką, co dla reszty gości No i co by nie było wydaje mi się, że mimo wszystko Rodzice czekają na te zaproszenia, chociaż wiedzą, ze są zaproszeni ale to dla nich taki miły akcent i później pamiątka ![]() My dajemy wszystkim zaproszenia, co by nie było - tak wypada, nawet jeśli siostra czy brat wiedzą, że są zaproszeni.
|
#197 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#198 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#199 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny link do tej prezentacji Madzi jest w poście który napisała Madziuniusia
chyba 4 od góry na tej stronie sorki Madzia jeśli Cię ubiegłam no mój tż już odebrał metryke chrztu, ksiądz sobie zażyczył "jedyne 20 zł bo ty pracujesz to masz" masakra...
Edytowane przez syrwia81 Czas edycji: 2010-05-19 o 14:53 |
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
witam,
dawno na ten wątek nie zaglądałam, bo swój ślub miałam w 2008 roku ale widzę, że "na tapecie" jest temat fryzur. Ja się czesałam w salonie Awangarda u p. Sylwii. Zresztą p.Sylwia czesała wtedy też moją mamę, siostrę, babcię i chrzestną Załączam zdjęcia fryzur, które nam zrobiła.Zdjęcia od 1 do 3 to moja fruzyra, dokładnie taka jaką chciałam, bo nie lubię całkowicie spiętych włosów Zdjęcie nr 4 to fryzura mojej mamy (na co dzień ma loki na głowie i tu zostały jej włosy wyprostowane Zdjęcie nr 5 to fryz siostry Zdjęcia nr 6 to fryzurka chrzestnej |
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
mogę jeszcze dodać, że makijaż miałam robiony przez Martę Żońcę - przyjmuje w salonie urody Vita na Jagiellońskiej 69, budynek zaraz koło stacji BP. Zapłaciłam za niego 70 zł. Używa kosmetyków firm m.in. Art Deco, Shisheido, Kryolan, widziałam tez kilka mazidełek Inglota
wszystkie ciasta (w tym i tort) mieliśmy z cukierni Dorotka na ulicy Wspólnej
|
|
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki czy na spowiedz przedlsubna (1 i 2) na Karczowce trzeba sie jakos specjalnie umawiac czy mozna ot tak avista podejsc do konfesjonalu (Pytam bo juz czytalam o tym ze ksieza wyganiali z konfesjonalow i kazali pryzchodzic specjalnie - nie na karczowce ale w ogole).. Macie jakies doswiadczenia z karczowki ??
|
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
ja z karczówki nie mam doświadczeń, ale kiedy my sie spowiadaliśmy to po prostu przyszliśmy do spowiedzi normalnie i daliśmy te kartki
|
|
|
|
#204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.. myslalam nad tym aby isc w piatek albo w sobote ... no coz najwyzej sobei wycieczke zrobimy
|
|
|
|
|
#205 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moim zdaniem warto dodać jeszcze kilka zdjęć, żeby była żywsza, a poza tym to ok i naprawdę miła niespodzianka![]() Cytat:
czy warto czekać do 2012 hmm... zależy od Was i Waszej sytuacji z powodu sali wg. mnie nie, bo chyba jest sporo innych równie ładnych a dla mnie najważniejszy jest jednak ślub![]() ale pochwal się co to za sala tak Cię urzekła ![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Kalex fryzurki świetne, szczególnie Twoja teraz zrobiłaś mi dylemat pani Ania Tusień czy pani Sylwia z Awangardy![]() Torcik wygląda pysznie ale tu akurat nastawiłam się, że musi być od Braci Janusz
|
||
|
|
|
#206 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u nas było tak samo (mieliśmy tylko jedną spowiedź bo mieszkaliśmy razem przed ślubem) poszliśmy w piątek i zanim zaczęliśmy się spowiadać, zaznaczyliśmy że to spowiedź przedślubna Kubusewa zadzwoń i zapytaj jak to jest...bo jeśli rzeczywiście są wytyczone dni do spowiedzi przedślubnej to lepiej się dostosować, a nie wysłuchiwać później gadania
|
|
|
#207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nad moją fryzurą najdłużej pracowała, wiadomo ![]() jeszcze podobną fryzurkę miałam robioną na Sylwestra 2009/2010, ale nie u p.Sylwii, bo już nie mieli miejsc, tylko w salonie Ambrie na Paderewskiego (pierwszy raz w życiu, wybór salonu był czystym strzałem, ale wyszło rewelacyjnie). Załączam zdjęcia, może kogoś zainspirują Makijaż to też wykonanie Marty Żońcy cześć, dawno się nie widziałyśmy ja teraz siedzę głownie na forum mama z klasą
|
|
|
|
|
#209 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a na makijażu też u P. Mart oj rzeczywiście dawno się nie widziałyśmy ![]() gratuluję zafasolkowania Frogutko wklejam fotkę naszego tortu od Braci Janusz...bananowo-wiśniowy, kwestia przybrania to rzecz gustu młodych...w naszym przypadku wybierał mąż, bo jak ta Pani, która tam przyjmuje zamówienia zaczęła nam doradzać to ja polemizowałam z nią 1h, aż mąż wymiękł i podjął decyzję
|
|
|
#210 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny wrzucam zdjęcia mojej biżu
Te kolczyki mi się średnio podobają (zobaczę jak będą wyglądać z suknią) i właśnie domawiam jeszcze jedne- wiszące
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.

ale bardzo mi się podoba
a tak swoją drogą to podobna jesteś do Iwony Guzowskiej

zrobiła m podobną na naszą 7 rocznice, Tż bardzo się wzruszył
No poza tym jednym jak się maluję w łazience... 

masakra...
ale tu akurat nastawiłam się, że musi być od Braci Janusz