Panny Mlode Kielce - część VI - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-18, 18:51   #151
ewelkafly
Raczkowanie

Dot.: Panny Mlode Kielce - część VI

Magolinko a gdzie znaleźliście tanie mieszkanie? bo również szukamy czegoś i jak na razie nic godnego uwagi nie wpadło nam w oko.
A ten zespół z którego zrezygnowaliśmy to nie miał nazwy tylko wokalista zwie się Piotr Borowiecki. Wymieniliśmy go na Vabank (chyba) tyle tylko że w wymieszanym składzie z jakimś innym zespołem (bo oni są z filharmonii i czasem mieszają skład). Ja już chcę być po ślubie i weselu bo za dużo przeżyć z tymi przygotowaniami mamy. Nie wspomnę o pogodzie która jest okropna.
ewelkafly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 19:17   #152
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Napisane przez eninka84 Pokaż wiadomość
I ja się witam Już jako Mężatka...
Wesele najlepsze na jakim byłam:P
Dopisała pogoda, dopisało jedzenie, muzyka, goscie...ogólnie jestem bardzo zadowolona, Chociaż oczywiscie gdybym miała zrobić powtórkę, kilka drobnych rzeczy bym nieco zmieniła
Gratulacje jeszcze raz!!
Super że się udało.
Ja też jestem rządna fotek

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
A ja się chciałam pochwalić że w niedzielę oglądaliśmy z TŻtem mieszkanie które będziemy wynajmować już od lipca i jestem bardzo szczęśliwa bo mieszkanko jak za tak niskie pieniądze jest w super stanie i w końcu wyfrunę z gniazda i będziemy sobie żyli tak jak nam się podoba.NICH ŻYJE WOLNOŚĆ

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 20:11   #153
vodia
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ewelkafly Pokaż wiadomość
Magolinko a gdzie znaleźliście tanie mieszkanie? bo również szukamy czegoś i jak na razie nic godnego uwagi nie wpadło nam w oko.
A ten zespół z którego zrezygnowaliśmy to nie miał nazwy tylko wokalista zwie się Piotr Borowiecki. Wymieniliśmy go na Vabank (chyba) tyle tylko że w wymieszanym składzie z jakimś innym zespołem (bo oni są z filharmonii i czasem mieszają skład). Ja już chcę być po ślubie i weselu bo za dużo przeżyć z tymi przygotowaniami mamy. Nie wspomnę o pogodzie która jest okropna.
A ten Piotr Borowiecki to nie jest z zespołu Gratis? Oni normalnie grają w 3, wokalistka i 2 facetów.
vodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 20:34   #154
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ewelkafly Pokaż wiadomość
Kochana my tanie mieszkanie znaleźliśmy w okolicach Skarżyska.Cena dlatego tez jest niższa bo wynajmować nam je będzie koleżanka mojej siostry
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 20:59   #155
Pokito
Przyczajenie

Cześć wszystkim
To mój pierwszy post na tym forum i głupio mi tak z miejsca z problemami wyskakiwać, ale muszę spytać o radę. Mieliśmy już zarezerwowaną salę weselną na 2011 rok, ale ostatnio byłam w niesamowitym, fantastycznym miejscu i moje weselę chcę tylko tam. Mam już gdzieś tam zaliczkę z tamtego miejsca, chodzi mi o termin. Będe musiała przełożyć wesele o rok do przodu, albo zdecydować się jeszcze w tym. Co radzicie? Warto tyle zachodnu dla wymarzonej salii?
Pokito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 21:07   #156
madziastanczyk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 17072010 Pokaż wiadomość
U nas rodzice również organizują nam wesele, dlatego dostali inny tekst zaproszenia w którym zapraszamy ich na nasz ślub, a nie na ślub i wesele.
Oto nasz tekst:
Drodzy Rodzice
Będziemy bardzo szczęśliwi, wiedząc,
że jesteście obok w tym szczególnym dla nas dniu.
Kiedy sami przed sobą, wobec Boga i osób nam bliskich,
przyznawać się będziemy do gotowości pójścia wspólną drogą
i bycia ze sobą na zawsze.
Tym samym mamy zaszczyt zaprosić Was
Kochani Rodzice
na swój ślub który odbędzie się
dnia 17 lipca 2010 roku o godzinie 16.00

Rodzice byli naprawdę miło zaskoczeni i zadowoleni
My mamy dokladnie ten sam tekst na zaproszeniu dla rodziców...
co nam zabrała sen
...
madziastanczyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 21:09   #157
martaj9
Rozeznanie

Mysiaedysia pani była mało konkretna i nawet zaryzykuję, że niedorobiona To chyba własciciel nas obsługiwał. Myślę, że problemu z tortem nie będzie ale za to problem z dowożeniem na miejsce w przypadku wielu zamówień. Cena za kg tortu to 37,9 zł (bananowo wisniowy)
martaj9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 21:16   #158
Pokito
Przyczajenie

Proszę o pomoc. Z góry dziękuję!
Pokito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 22:00   #159
monini2507
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pokito Pokaż wiadomość
Proszę o pomoc. Z góry dziękuję!
A jaką◙ salę masz obecnie zarezerwowaną i gdzie jest ta ktora tak bardzo ci sie podoba
monini2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 22:04   #160
sylwkowa
Raczkowanie

GG do sylwkowa

Cytat:
Napisane przez madziastanczyk Pokaż wiadomość
Gdybym robiła swoje poprawiny to w sumie z weselem kupiłabym 4-4,5 litra na osobę
Cytat:
Napisane przez srubka87 Pokaż wiadomość
Ja kupiłabym 4,5 litra. Na wesele kupiujemy po 3 litry na głowe i pewnie zostanie. Któras ostatnio się martwiła, ze zabraknie-to niemozliwe, a nawet jeśli to stacje benzynowe sa czynne całą dobę i są wszędzie
Cytat:
Napisane przez carmen84 Pokaż wiadomość
My kupilismy 4,5 l na osobe z poprawinami w tym 2l pepsi,1l fanty,1l soku i 0,5 l 7up na pewno starczy
Dzięki dziewczynki za odpowiedź bo wogóle nie miałam pojęcia jak liczyć z poprawinami Czyli 4,5 l. ma starczyć i koniec kropka Carmen84 mam pytanko wogóle nie kupujesz wody mineralnej?? Z tego co pamiętam dziewczyny mówiły żeby kupić 1l.gazowanego, 1l. soku, 0,5 wody gazowanej i 0,5niegazowanej..Proszę powiedzcie mi jeszcze w takim razie w jakich proporcjach powinno wyglądać to włącznie z poprawinami...sorki, że tak męcze ale nie mam pojęcia jak to powinno wyglądać

Cytat:
A ja się chciałam pochwalić że w niedzielę oglądaliśmy z TŻtem mieszkanie które będziemy wynajmować już od lipca i jestem bardzo szczęśliwa bo mieszkanko jak za tak niskie pieniądze jest w super stanie i w końcu wyfrunę z gniazda i będziemy sobie żyli tak jak nam się podoba.NICH ŻYJE WOLNOŚĆ
Super Też mnie to czeka przed weselem zamieszkamy już razem więc wyobrażam sobie twoje szczęście
Cytat:
Napisane przez Maxima86 Pokaż wiadomość
Nie będę oryginalna Również czeszę się u p. Sylwii
Cytat:
Napisane przez Lowczyni Pokaż wiadomość
Potwierdzam, cena fryzury u p. Sylwii to 100 zł, zawsze tyle płace nie zależnie czy na imprezę czy na wesele itd.
Czyli widzę, że jest Nas więcej Więc jednak 100zł dobrze pamiętałam
Cytat:
Napisane przez eninka84 Pokaż wiadomość
I ja się witam Już jako Mężatka...
Wesele najlepsze na jakim byłam:P
Dopisała pogoda, dopisało jedzenie, muzyka, goscie...ogólnie jestem bardzo zadowolona, Chociaż oczywiscie gdybym miała zrobić powtórkę, kilka drobnych rzeczy bym nieco zmieniła
Super, że wszystko się tak udało no i oczywiście czekamy na zdjęcia!
Stary 2010-05-18, 22:09   #161
mroweczka21
Raczkowanie

Witam i ja a u nas już dużo poszło do przodu byliśmy w urzędach załatwilismy dokumenty i nawet nie wiedziałam ale cały czas mówiłam do Tż że będę mieć dwa nazwiska a dziś powiedziałam że będę nosić nazwisko męża i nagle mój Misio zrobił się szczęśliwy i już cały dzionek był milusi dziś byliśmy też na Karczówce po metrykę chrztu. Kurcze ale Ci księża to są.. zadzwoniliśmy i odebrał proboszcz i mówimy że chcemy zaświadczenie do slubu o chrzcie a ten żeby dzwonić do innego księdza. No to dzwonimy a tamten ksiądz nie odbiera, no to znów do proboszcza a teraz ten też nie odbiera.. no to powiedziałam, że nie odejdę bez zaświadczenia i poszłam zobaczyć o której są msze. Następna była za godzinę to postanowiliśmy czekać ale że jest biały tydzień to kościelny otworzył kościół za 10 minut, poprosilismy o pomoc i poszedł do proboszcza. Potem nas wpuścił do kancelarii a proboszcz najpierw wredne " o co chodzi?" a jak usłyszał to powiedział " że myślał ze chodzi o protokół" i dlatego zejść ani odezwać się nie chciał..
Potem u mnie w kościele spisaliśmy protokół i ładnie to wyszło.. mój Tż dokładnie pamiętał od kiedy jesteśmy zaręczeni i od kiedy się znamy a ja nie.. aaa i wczoraj zamówilismy obrączki u złotnika na winnickiej. Ale ma zakład- jakby czas się zatrzymał w PRLu.. polecam zobaczyć
i ma ładne obrączki- ładne wzory (cena usługi-400zł).
aha i chyba zmienimy salę.. tak się zastanawiamy bo w umowie jest min. 100 osób a u nas będzie jakieś 60-70 osób i szkoda mi płacić za powietrze a się okazało że trochę sal jest wolnych.. hm

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-18, 22:20   #162
ewelkafly
Raczkowanie

Cytat:
Kochana my tanie mieszkanie znaleźliśmy w okolicach Skarżyska.Cena dlatego tez jest niższa bo wynajmować nam je będzie koleżanka mojej siostry
No to wszystko jasne muszę kupić dzisiejsze anonse i podzwonić trochę za mieszkaniami.

Cytat:
Napisane przez vodia Pokaż wiadomość
A ten Piotr Borowiecki to nie jest z zespołu Gratis? Oni normalnie grają w 3, wokalistka i 2 facetów.
Oj nie wiem, wiem tylko że jest z Pierzchnicy i na 100% mówił że jest ich w zespole czworo.

Wybrałam dziś bukiecik ślubny, jutro farbowanko włosów, w czwartek pazurki i gotowa do ślubu a potem zasłużony odpoczynek

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

Myślę jeszcze jaki trunek wlać do fontanny alkoholowej - dostaliśmy gratis od kobitki i szkoda nie wykorzystać takiej okazji. Czy czerwone wino będzie odpowiednie czy może jakiś poncz albo likier ( albo drink)?
ewelkafly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 22:40   #163
srubka87
Zadomowienie

sylwkowa-ja kupiłabym 1,5 l. gazowanego, 1,5l soku i 1,5 l wody niegazowanej. W poprawiny to nawet więcej wody pójdzie
ewelkafly-bawiłam się z Borowieckim na weselu-nieźli byli, zwłaszcza wokalistka, ale ten wokalista straszne chamski. Ale Was zrobili..w 2 osoby to niech sobie w domu pogra...
mrweczko-my idziemy do urzędu w czwartek.. Przy spisywaniu protokołu są takie pytania? Wiesz w sumie to nie płacisz za powietrze, a dostaniesz o tyle więcej jedzenia, które możesz zabrac od domu i następnego dnia dla gości masz jak znalazł...Poza tym coś Was skłoniło do wyboru tej sali...Nad czym się zastanawiacie jak coś?

Edytowane przez srubka87
Czas edycji: 2010-05-18 o 22:48
srubka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 23:14   #164
Jullija
Przyczajenie

Cytat:
Cześć wszystkim
To mój pierwszy post na tym forum i głupio mi tak z miejsca z problemami wyskakiwać, ale muszę spytać o radę. Mieliśmy już zarezerwowaną salę weselną na 2011 rok, ale ostatnio byłam w niesamowitym, fantastycznym miejscu i moje weselę chcę tylko tam. Mam już gdzieś tam zaliczkę z tamtego miejsca, chodzi mi o termin. Będe musiała przełożyć wesele o rok do przodu, albo zdecydować się jeszcze w tym. Co radzicie? Warto tyle zachodnu dla wymarzonej salii?

Ja to bym sie martwila zaliczka, ktora przepadnieale skoro Tobie nie zalezy no najwiekszy problem masz za sobą. Jesli wesele mialoby byc w tym roku to zanim zrezygnujesz radzilabym zobaczyc jeszcze czy zespół, dekoracje, kucharki i wszystko co planowalas ma wolny termin. Bo moze sie okazac ze bedziesz miec wymarzona sale ale pod innymi wzgledami lipa
Jullija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-18, 23:24   #165
Kleo1984
Raczkowanie

Popieram, bo można się zapędzić, zapłacić gdzie indziej a za chwilę znowu coś wyskoczy. Ja jestem na etapie poszukiwań i jak mi się coś spodoba to zaraz usłyszę, że albo robią wałki przy rozliczaniu kaucji albo, że nie wejdzie tyle osób ile mi mówili itd. Także nie wszystko złoto co się świeci Ale żem mądrościa sypnęła Powiedz co to za sala lepiej bo może zaraz tak się nasłuchasz, że pozostaniesz przy wcześniejszej
Stary 2010-05-19, 06:39   #166
Lowczyni
Zakorzenienie

Cytat:
Moje gratulacje, jednak mieszkanie samemu we 2 to inna bajka

Cytat:
Cześć wszystkim
Ja radzę tak samo jak dziewczyny, sprawdź czy w tym terminie znajdziesz zespół, kucharki, kogoś do wystroju wnętrz. Chyba że płacisz za osobę to troszkę mniejszy problem i chcesz DJ (chodź dobrzy są również ostatnimi czasy rozchwytywani). Powodzenia Jakby co to pytaj się dalej na forum- "pomożemy"
Stary 2010-05-19, 06:45   #167
Ifcia513
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pupsik Pokaż wiadomość
uuu to i ja sie dopisuje do nowego wątku i jak zwykle z prośbą...ma może ktoraś z was namiary na pracownie sukien ślubnych Anna z Kosciuszki..chcialabym przeslac zdjecia i poprosic o wycene sukni mailem no ale nigdzie go nie mogę dorwać! pomocy
ni25ka@o2.pl

Ifcia513 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 07:50   #168
mysiaedysia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lowczyni Pokaż wiadomość
Awangarda ul. Sienkiewicza 16 tel: 41/344 67 46 a w sumie to bardziej ulica wesoła na przeciwko pubu Atmosfera. Ja zawsze się u niej czesze w prostego hiszpańskiego koka. Fryzura trzyma mi się włącznie z poprawiami chodź po weselu zawsze śpię na tym koku Ona zrobi Ci wszystko co będziesz chciała tylko powiedź jej dokładnie, zabierz zdjęcia, ona ma też swoje zdjęcia, katalogi. Radzę iść na próbną fryzurę jakby co
Dzieki Zadzwonie tam dzisiaj i sprawdze czy jest wolny termin

Cytat:
Napisane przez oliffka2 Pokaż wiadomość
A ja u Edyty Drej w domu
Mozesz mi podac namiary na ta fryzjerke? W domu, to chyba byloby najfajniej

Cytat:
Kochana... grosz do grosza, a będzie kokosza

Ja tam bym się nie martwiła. Na Twoim miejscu poszłabym na próbną i tyle... skąd wiesz, że Ty nie będziesz zadowolona?
Na probna na pewno sie wybiore W ta sobote mialam juz jedno wesele i poszlam wyprobowac fryzjera i jak widac dobrze zrobilam W lipcu nastepne, wiec od razu trzeba sie bedzie umowic, zeby wyprobowac

Cytat:
Napisane przez martaj9 Pokaż wiadomość
Mysiaedysia pani była mało konkretna i nawet zaryzykuję, że niedorobiona To chyba własciciel nas obsługiwał. Myślę, że problemu z tortem nie będzie ale za to problem z dowożeniem na miejsce w przypadku wielu zamówień. Cena za kg tortu to 37,9 zł (bananowo wisniowy)
O to moze w sobote tam podejde i wszystkiego sie dowiem i termin zaklepe. Dzieki
mysiaedysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 07:55   #169
syrwia81
Rozeznanie

GG do syrwia81

My również nie dajemy rodzicom zaproszeń, rodzice tż-ta i mój tata robią nam praktycznie całe wesele (o mamie wam pisałam-chora jest na stwardnienie rozsiane i nawet nie wiem czy na ślubie będzie, a baaardzo bym chciała żeby była).

Wczoraj załatwiliśmy USC, dobrze, że rano tam zadzwoniłam bo zapomniałam całkiem o akcie urodzenia i g...no byśmy załatwili jak tż wrócił z pracy to biegiem do Kielc po akt urodzenia i później w ostatniej chwili do Gminy no ale ważne, że to mamy już z głowy...jutro spiszemy protokół i chyba na razie tyle a i dziś tż wybiera się do swojego proboszcza po zaświadczenie o chrzcie i bierzmowaniu, zobaczymy jak mu pójdzie wczoraj już go trochę poniosło, bo wszędzie gdzie nie poszliśmy to kasa i kasa...na koniec jak wychodziliśmy z gminy to rzucił niewinny tekst "złodzieje pier...."

NIKOLA - 05-03-2012
syrwia81 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-19, 08:05   #170
pupsik
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Ifcia513 Pokaż wiadomość
dziekuje bardzo
Stary 2010-05-19, 08:29   #171
srubka87
Zadomowienie

Kochane jesli oboje z Tż-em urodziliśmy się w Kielcach to nie musisimy brac aktu urodzenia do USC? Tylko dowodzik czy jak?
Ile byście dały za akt chrztu jeśli opłata wynosi co łaska?
Uwaga, uwaga...kto ma Arteusza do dekoracji...? Pytam, bo ciekawa jestem czy ma ktoś przede mną...

Edytowane przez srubka87
Czas edycji: 2010-05-19 o 08:30
Stary 2010-05-19, 08:32   #172
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Kochane jesli oboje z Tż-em urodziliśmy się w Kielcach to nie musisimy brac aktu urodzenia do USC? Tylko dowodzik czy jak?
Ile byście dały za akt chrztu jeśli opłata wynosi co łaska?
Uwaga, uwaga...kto ma Arteusza do dekoracji...? Pytam, bo ciekawa jestem czy ma ktoś przede mną...
Tak tylko dowody, mój M. nic nie dał. Ładnie się uśmiechnął i podziękował

Srubka a Ty nie jechałaś wczoraj do wawy?

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 08:33   #173
syrwia81
Rozeznanie

GG do syrwia81

Cytat:
Ja mam tydzień przed Tobą Arteusza a co się dzieje ??

NIKOLA - 05-03-2012

Edytowane przez syrwia81
Czas edycji: 2010-05-19 o 08:35
syrwia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 08:34   #174
Lowczyni
Zakorzenienie

Cytat:
elunia20 miała ich chyba do wystroju wnętrz i coś nie była zachwycona ich praca. Napisz do niej na priva na pewno udzieli Ci więcej szczegółów
Stary 2010-05-19, 09:37   #175
vodia
Przyczajenie

Moja koleżanka bierze niedługo ślub. I teraz chce się niedługo zapisać do fryzjera. I po przeczytaniu forum poleciłam jej Anię Świebodę i Sylwię Kochel? Czu może ktoś miał do czynienia z tymi fryzjerkami obiema i którąś bardziej poleca?
vodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 09:48   #176
PikPock
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sylwkowa Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczynki za odpowiedź bo wogóle nie miałam pojęcia jak liczyć z poprawinami Czyli 4,5 l. ma starczyć i koniec kropka Carmen84 mam pytanko wogóle nie kupujesz wody mineralnej?? Z tego co pamiętam dziewczyny mówiły żeby kupić 1l.gazowanego, 1l. soku, 0,5 wody gazowanej i 0,5niegazowanej..Proszę powiedzcie mi jeszcze w takim razie w jakich proporcjach powinno wyglądać to włącznie z poprawinami...sorki, że tak męcze ale nie mam pojęcia jak to powinno wyglądać
Ja na pewno będę liczyć wszystkiego o połowę więcej na poprawiny,czyli na 2 dni mniej więcej 1,5l gaz.,1,5l soku i 1,5l wody(gaz. i niegaz.).
PikPock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 09:53   #177
srubka87
Zadomowienie

Scio- nie jechałam do Warszawy, już tam raczej jeździła nie będę(oby) bo Tż pracuje w Kielcach No chyba, że za rok na podyplomowe studia.
syrwia,lowczyni- nic się nie dzieje Wiem właśnie, że elusia była średnio zadowolona i ejstem ciekawa jak reszta dekoracji wyjdzie czy Dziewczyny będa zzadowolone i jak bardzo muszę ich pilnować żeby otrzymać pożądany efekt.
Hmm no właśnie ja też bym nic nie dała za ten akt chrztu,ale idzie po niego moja mama(wystarczy jej mój dowód żeby go dostała?) i mówi, że ona się tak wstydzi...A jej mówię żeby nie pytała ile się płaci i niech uśmiechnie się, podziękuje i wyjdzie...no chyba że książe powie, że jest opłata...
Piszę pracę na dialektologię-prześlijcie mi trochę sił i mądrości...

Vodia-obie Panie są polecane to zależy co kto lubi, jednemu odpowiada coś, a drugiemu zupełnie coś innego. Niech koleżanka zapisze się do jednej i pójdzie na fryz. próbną...wtedy określi czy to jest to czego oczekiwała.

Edytowane przez srubka87
Czas edycji: 2010-05-19 o 09:55
Stary 2010-05-19, 09:55   #178
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

No to widziałam Twojego sobowtóra

Współczuje pracy z dialektologi (dobrze, ze mnie ominęła)

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 10:40   #179
madziastanczyk
Raczkowanie

Witam! Dziewczyny mam do Was prośbę... Tylko trochę się wstydzę tak wywlekać życie osobiste na forum...dlatego podam link i zaraz go skasuję. Zrobiłam rys prezentacji którą chciałabym włączyć Tż na naszym weselu. Proszę o opinię. Po raz pierwszy coś takiego robiłam więc wyszło co wyszło.... :-D
co nam zabrała sen
...

Edytowane przez madziastanczyk
Czas edycji: 2010-05-19 o 11:14
madziastanczyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-19, 10:49   #180
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Madzia bardzo mi się podoba!

Ale dzisiaj nudy, zaliczyłam rok, oddałam pracę i nie mam co robić

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości