My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg!PART3 - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-20, 14:04   #121
Anastazja86
Zakorzenienie

Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

Cytat:
Napisane przez Nowa_Nadzieja Pokaż wiadomość

18/20 wy***ałam jak kwazimodo w dzwon

dostałam okres a musze się na teorię pozniej jak wrócę do poczytam WAS
brawo a już myślałam że poszłaś od razu oblać maturę
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-20, 14:13   #122
xxolushiaxx
Zakorzenienie

GG do xxolushiaxx
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg

nadziejka gratulacje!! jednak kciuki sie przydaly

xxolushiaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-20, 14:17   #123
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiniulkaaa Pokaż wiadomość
Dzień dobry:
Ja od dziś aż do środy leżę w domku: Ale niestety nie ma tak dobrze bo w środę mam ciężkie kolokwium i muszę się uczyć:

U mnie się zrobiła piękna pogoda: niebo prawie bezchmurne, słoneczko ale nie wiem czy jest ciepło bo jeszcze dziś na dworze nie byłam:

Lecę dalej do nauki:
Miłego dnia
Łeee oddaj kawałek tego słonka Ale zazdroszczę U mnie się nie zanosi na poprawę pogody , weekend ma być burzowy i trochę cieplejszy, a od przyszłego tygodnia znowu deszcze podobno :/

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
ładnie poćwiczyłaśsuper
e tam jedna mała pizzówka co to jest:
ooo czyli jednak coś się kręci z M: fajnie:

u mnie na obiad naleśniki z serem i brzoskwiniami: zjadłam dwa
teraz umyję gary i znowu do pracy a potem idę biegać:
No coś tam się kręci Tzn. spotkać się z nim mogę, ale na nic więcej z mojej strony się nie zanosi póki co
Uwielbiam naleśniczki Co prawda dzisiaj rano jadłam, ale i tak mam ochotę na więcej
No to już teraz życzę miłego biegania

Cytat:

18/20 wy***ałam jak kwazimodo w dzwon

dostałam okres a musze się na teorię pozniej jak wrócę do poczytam WAS
GRATULUJĘ!!! Widzisz Mówiłyśmy Ci , że będzie dobrze Super No to teraz możesz oblewać , bo angielski to już tylko taka formalność

Cytat:
Napisane przez xxolushiaxx Pokaż wiadomość
witam
czyzby nadziejka w krzakach juz zabalowala czy czeka na wyniki?

fajne macie sny mnie sie nic nie snilo juz od dawna...
aahh a ja dzisiaj gadalam z moim instruktorem no boooski ma ten smiech!!

wlasnie chyba zaraz pojde zrobic pranie bo juz mi sie tez w koszu nie mieszcza
A u mnie wszystkie ubrania czekają na lepszą pogodę, bo mamy strasznie wilgotne powietrze w mieszkaniu i za cholerę nic by tutaj nie wyschło :/
A skąd się dzisiaj pan instruktor napatoczył

Ja właśnie czekam na obiadek, zjem i spadam dalej do książek
Sunsett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-20, 16:25   #124
agusia814
Zadomowienie

Witam moje Piękne
Gała Gratulacje !!! Mądra dziewucha z Ciebie
Ewelinka Fajny sen
Anastazja Kurde, pakuję się i przyjeżdżam do Ciebie biegać Bo u mnie nie ma gdzie, bo wszędzie wkoło błoto... Ale może coś dzisiaj wykombinuję, bo nie mam dużo nauki, więc mam czas, żeby pobiegać... Trzeba ruszyć tłuste dupsko
Kinia Zazdroszczę pogody! U mnie dzisiaj bez deszczu, ale nadal jest ciapa wszędzie i ok. 12-14 stopni.
Sunset Kroi się na jakiś romansik? A może akurat między Wami coś zaiskrzy Nigdy nic nie wiadomo.

Non seulement belle, mais encore sage!

zapuszczam i dbam o włosy
odchudzam się
uczę się cienko obierać ziemniaki
agusia814 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-20, 16:41   #125
xxolushiaxx
Zakorzenienie

GG do xxolushiaxx

sunsett po prostu dostalam od wujka smiesznego smsa i postanowilam przeslac instruktorowi(jak sie pozniej okazalo wujek mial od instruktora ) no i dzwonil do mnie i tak pogadalismy co u niego co u mnie

kurde...czuje sie jak spaslak!! moze i ja pojde pobiegac bo mam dosc swojego wygladu...ale sama sie do tego doprowadzilammoze przynajmniej to mnie zmotywuje!

Stary 2010-05-20, 17:13   #126
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

To dzięki Waszym kciukomOblewac bedziemy jutro,już zakupiłam specjala

Ola-slicznie malutka spiew
Aga-do mnie przyjedz!! u mnie tez jest gdzie biegac,tylko ja nie lubię biegać,chcoiaz kiedys takie maratony biegałam ze az sama sobie się dziwie

Sunset-no to widze randos z kolegos będzios

Ale ładna pogoda u mnie słonko swieci jest cieplutko i w ogóle ale nie ma na razie co się cieszyc bo zaraz będzie fala powodziowa u nasa ze kalisz to "polska wenecja" to całe centrum pojdzie pod wodę nie wiem co to bedzie ale szkołe nam zaleje

własnie zjadłam sałateczkę z jajka,kukurydzy,plasterka szynki z indyka i keczup jutro może się zważę jak nie bedzie mniej to się pociacham
Stary 2010-05-20, 17:20   #127
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusia814 Pokaż wiadomość
Witam moje Piękne

Sunset Kroi się na jakiś romansik? A może akurat między Wami coś zaiskrzy Nigdy nic nie wiadomo.
Ee nie nie , nie wróżę tutaj żadnego romansu Iskrzyło kilka lat temu, a teraz wszystko mi przeszło i raczej nie ma szans, aby wróciło Ot taki kolega do pogadania i pośmiania się, nic więcej
Cytat:
sunsett po prostu dostalam od wujka smiesznego smsa i postanowilam przeslac instruktorowi(jak sie pozniej okazalo wujek mial od instruktora ) no i dzwonil do mnie i tak pogadalismy co u niego co u mnie

kurde...czuje sie jak spaslak!! moze i ja pojde pobiegac bo mam dosc swojego wygladu...ale sama sie do tego doprowadzilammoze przynajmniej to mnie zmotywuje!
Aa widzisz, myślałam, że się gdzieś spotkaliście

Jeśli masz warunki do biegania, to pewnie , czemu nie Po jakiejkolwiek dawce ruchu człowiek od razu lepiej się czuje

Ale zimno brr Leżę pod kołdrą , co nie zdarzało mi się nawet w zimie :/ Na dworze deszcz, no k.rwa mam już dość takiej pogody Wszyscy w koło żalą się na złe samopoczucie, słońca nie widzieliśmy już chyba ze dwa tygodnie

Ja coś tam się pouczyłam, wypiłam herbatkę, dokończyłam projekt i teraz chyba skoczę pod prysznic

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-20, 17:41   #128
kiniulkaaa
Rozeznanie

Nadziejka gratuluję właśnie doczytałam jak ładnie dziś zdałaś Właśnie niedawno gdzieś w tv mówili o kaliszu, że idzie do Was fala kulminacyjna...

Sunsett ja też myślałam, że jakiejś depresji dostanę przez tą pogodę a dziś jak te słonko wyszło to aż chce się żyć a co do kolegi to zawsze z czasem może się coś wykluć

A ja nadal siedzę i robię te głupie notatki i przy okazji zerkam na tv co się dzieje na południu... w niektórych miejscach woda aż pod dachy
kiniulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-20, 19:17   #129
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
Nadziejka gratuluję właśnie doczytałam jak ładnie dziś zdałaś Właśnie niedawno gdzieś w tv mówili o kaliszu, że idzie do Was fala kulminacyjna...

Sunsett ja też myślałam, że jakiejś depresji dostanę przez tą pogodę a dziś jak te słonko wyszło to aż chce się żyć a co do kolegi to zawsze z czasem może się coś wykluć

A ja nadal siedzę i robię te głupie notatki i przy okazji zerkam na tv co się dzieje na południu... w niektórych miejscach woda aż pod dachy
No właśnie o to chodzi... Ja też jestem całkowicie inna i zupełnie inaczej się czuję, jak widać słonko za oknem... A jak któryś raz z rzędu po przebudzeniu widzę za oknem szarówkę, to aż nie chce mi się podnosić z łóżka
A co do kolegi ,to wykluło się kilka lat temu, teraz wszystko już zgasło i nie wróci :P
Ja telewizji nie oglądałam ,ale widziałam zdjęcia na necie, faktycznie masakra :/ Jak jeszcze pracowałam jako przedstawicielka, to miałam swoje punkty w większości tych zalanych miejscowości , których mówią w tv... szok po prostu... Cieszę się, że mieszkam tu , gdzie mieszkam, i że tutaj żadna powódź mi nie zagraża. Ciężko mi sobie wyobrazić, co czuje człowiek , który musi zostawić cały dom , niejednokrotnie dobytek całego życia i uciekać , by ratować swoje życie...

Ja właśnie zjadłam kolacyję - kanapki z wędliną, pomidorem , szczypiorkiem i odrobiną masła niestety, bo skończył mi się twarożek I do tego kilka łyżek wiejskiego i na dzisiaj wystarczy. Aaa no i oczywiście herbatka z cytrynką mi stygnie słodzona

Z tego dzisiejszego wyjścia chyba nic nie będzie , bo M ma remont w domu i coś tam maluje. Sam nie wiedział , ile mu zejdzie i miał dać znać, ale milczy jak na razie

Edytowane przez Sunsett
Czas edycji: 2010-05-20 o 19:18
Stary 2010-05-20, 19:29   #130
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Sunsett Pokaż wiadomość
No właśnie o to chodzi... Ja też jestem całkowicie inna i zupełnie inaczej się czuję, jak widać słonko za oknem... A jak któryś raz z rzędu po przebudzeniu widzę za oknem szarówkę, to aż nie chce mi się podnosić z łóżka
A co do kolegi ,to wykluło się kilka lat temu, teraz wszystko już zgasło i nie wróci :P
Ja telewizji nie oglądałam ,ale widziałam zdjęcia na necie, faktycznie masakra :/ Jak jeszcze pracowałam jako przedstawicielka, to miałam swoje punkty w większości tych zalanych miejscowości , których mówią w tv... szok po prostu... Cieszę się, że mieszkam tu , gdzie mieszkam, i że tutaj żadna powódź mi nie zagraża. Ciężko mi sobie wyobrazić, co czuje człowiek , który musi zostawić cały dom , niejednokrotnie dobytek całego życia i uciekać , by ratować swoje życie...

Ja właśnie zjadłam kolacyję - kanapki z wędliną, pomidorem , szczypiorkiem i odrobiną masła niestety, bo skończył mi się twarożek I do tego kilka łyżek wiejskiego i na dzisiaj wystarczy. Aaa no i oczywiście herbatka z cytrynką mi stygnie słodzona

Z tego dzisiejszego wyjścia chyba nic nie będzie , bo M ma remont w domu i coś tam maluje. Sam nie wiedział , ile mu zejdzie i miał dać znać, ale milczy jak na razie
też oglądałam własnie wiadomości-maskara!! Przed chwilą wróciłam z tata z miasta,pojechaliśmy zobaczyć co się dzieje,ale na razie w centrum dośc sucho,gorzej na jednym z osiedli tam praktycznie nie ma połowy domów,bo wszytsko zalane a jak na złość patrzyłam na pogodę i ma cały czas padac w całej polsce!!

ciekawe czy jutro pojdziemy do tego klubu bo jak zaleje to nici,a to jest w odziemiach obok rzeki ale jutro bede dzwonic rezerwowac loże to się dowiem

zjadłam jeszcze dwa jabłka bez skórki i mały jogurt serduszko ale to przed wyjazdem
Stary 2010-05-20, 19:31   #131
Anastazja86
Zakorzenienie

u mnie na kolację sandacz smażony złowiony przez Tż pyszny był
ale dzisiaj była parówa u mnie i 22 stopnie ale słońca nie było
byłam biegać, standardowo 30 min ale spociłam się okrutnie przez tą pogodę...
zjadłam jeszcze grześka bez czekolady tak mi się chciało słodkiego że szok no i się skusiłam, no ale trudno się mówi

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-20, 19:50   #132
xxolushiaxx
Zakorzenienie

GG do xxolushiaxx

uff...nauczylam sie wiersza, jeszcze nie wszystko umiem na jutro na niemiceki, sciagi musze na histe zrobic i miec nadzieje ze jutro mnie z polaka nie zapyta..bo w sumie pytala tydz temu... no ale...ronie z nia bywa...trudno...
kurde...tak mysle ze chyba zaraz wyjde pobiegac fatalnie sie czuje z moim tlustym brzuchem a ja jutro sie umowilam z mateuszem czyli kolega brata ze 100

Stary 2010-05-20, 20:46   #133
agusia814
Zadomowienie

Ola Bieganie to fajna sprawa Ja bardzo lubię biegać. Najszybciej się chudnie i poprawia się samopoczucie. Przyjemne z pożytecznym. No, ale to trzeba lubić.
Gała Okej no to już pakuję walizki i jadę!!! Spodziewaj się mnie jutro przemokniętą pod drzwiami z flaszką.
Anastazja 22 stopnie? Nieźle. U mnie słonko wyszło dzisiaj Ale nie patrzyłam ile było stopni, ale w sumie dość ciepło było. I wyszłam sobie pograć na gitarce na balkonie w słonku, mmm

odchudzam się
Stary 2010-05-20, 20:55   #134
xxolushiaxx
Zakorzenienie

GG do xxolushiaxx

aga, ja wlasnie nie lubie biegac ale super sie czulam tylko plecy mnie bola;/ mysle ze bede biegac jak najczesciej..nie za dlugo dzisiaj bylo bo tylko jakis 20min, ale dawno nie biegalam i nie chce sie porywac na niewiadomo jaki dystans a po prostu dzisiaj tak sie zdolowalam swoja figura ze musialam no!!

Stary 2010-05-20, 21:04   #135
agusia814
Zadomowienie

Ola Polubisz bieganie jak zauważysz jego efekty Naprawdę dużo daje Ja zawsze biegam sobie po torze motocrossowym jakieś 45 min. I to jeszcze pod górkę i z górki... Masakra. Zawsze po bieganiu normalnie nie mogę mówić ze zmęczenia Ale lubię to!!!

odchudzam się

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-20, 21:16   #136
Sunsett
Zakorzenienie

A ja sobie leżę i zbijam bąki Jakieś takie humorki mnie dopadły

Trochę wkurzył mnie dzisiaj M tym odwołaniem spotkania... Niby to nie jego wina...ale od razu przypominają mi się nasze perypetie sprzed kilku lat i jeszcze kilka takich sytuacji, a zacznę żałować, że zapraszałam go gdziekolwiek

A w ogóle to strasznie bym zjadła coś słodkiego
Stary 2010-05-20, 21:18   #137
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Ola Bieganie to fajna sprawa Ja bardzo lubię biegać. Najszybciej się chudnie i poprawia się samopoczucie. Przyjemne z pożytecznym. No, ale to trzeba lubić.
Gała Okej no to już pakuję walizki i jadę!!! Spodziewaj się mnie jutro przemokniętą pod drzwiami z flaszką.
Anastazja 22 stopnie? Nieźle. U mnie słonko wyszło dzisiaj Ale nie patrzyłam ile było stopni, ale w sumie dość ciepło było. I wyszłam sobie pograć na gitarce na balkonie w słonku, mmm
no to super że u Cebie słoneczko było u mnie niestety nie, ale ważne że nie padało
Cytat:
aga, ja wlasnie nie lubie biegac ale super sie czulam tylko plecy mnie bola;/ mysle ze bede biegac jak najczesciej..nie za dlugo dzisiaj bylo bo tylko jakis 20min, ale dawno nie biegalam i nie chce sie porywac na niewiadomo jaki dystans a po prostu dzisiaj tak sie zdolowalam swoja figura ze musialam no!!
no to ładnie pobiegałaś bieganie jest zaje.iste dla mnie najlepszy sport jeszcze rower lubię i kosza
Stary 2010-05-20, 21:22   #138
agusia814
Zadomowienie

Anastazja Widzę, że lubimy te same sporty! Ja kocham kosza No i jestem w nim nawet dobra, mimo swojego wzrostu[160] Na wf to tylko w kosza gram, jak jest ręczna to siedzę na ławce z fochem

Coś dla nas:
http://www.digart.pl/praca/5304868/waga.html

odchudzam się
Stary 2010-05-20, 21:25   #139
xxolushiaxx
Zakorzenienie

GG do xxolushiaxx

no..wlasnie dowiaduje sie o bieganiu...co ile mozna biegac? aga po ilu widac efekty? zdarze w miesiac choc troche poprawic stan swojego okropnego wygladu?

Stary 2010-05-20, 21:29   #140
agusia814
Zadomowienie

Ola Ja dosłownie po kilku dniach już widzę spore efekty. Ale trzeba biegać systematycznie. Możesz biegać np. codziennie przez tydzień, potem zrobić przerwę kilka dni, żeby nie przetrenować się. Albo biegać co 2-3 dni. No i trzeba przestrzegać jakiejś diety. Bo obżeranie się i bieganie to nic nie daje, wiadomo

odchudzam się
Stary 2010-05-20, 21:32   #141
xxolushiaxx
Zakorzenienie

GG do xxolushiaxx

Cytat:
Ola Ja dosłownie po kilku dniach już widzę spore efekty. Ale trzeba biegać systematycznie. Możesz biegać np. codziennie przez tydzień, potem zrobić przerwę kilka dni, żeby nie przetrenować się. Albo biegać co 2-3 dni. No i trzeba przestrzegać jakiejś diety. Bo obżeranie się i bieganie to nic nie daje, wiadomo
no wiadomo...dietka tak tylko...jak teraz dieta i picie mialam w weekend isc na miasto, napic sie...ale juz zaczynam miec watpliwosci

Stary 2010-05-20, 21:35   #142
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Sunset-a coz to za humorki? wez coś rypij sobie na po prawę humoru

tez uwielbiam sport,ale taki w którym się cos dzieje No jak wiadomo siatkówka to najwieksza moja miłość,ale ręczna czy koszem nie pogardzę no i pływanie,które kiedyś trenowałam ale biegac nie kocham,lubić lubię ale tak od święta

a ja wrypałam sobie przed 22 serek wiejski a teraz kręciłam z 20 minut hula hopem bo 8 nie zrobię bo mnie brzusio boli
Stary 2010-05-20, 22:22   #143
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
Sunset-a coz to za humorki? wez coś rypij sobie na po prawę humoru

tez uwielbiam sport,ale taki w którym się cos dzieje No jak wiadomo siatkówka to najwieksza moja miłość,ale ręczna czy koszem nie pogardzę no i pływanie,które kiedyś trenowałam ale biegac nie kocham,lubić lubię ale tak od święta

a ja wrypałam sobie przed 22 serek wiejski a teraz kręciłam z 20 minut hula hopem bo 8 nie zrobię bo mnie brzusio boli
W domu nic nie było , a do sklepu za daleko No nie wiem co to za humorki, jakaś taka głupota mnie dopadła i taka trochę podku.wiona jestem, bez żadnej konkretnej przyczyny w zasadzie

Oo brzunio od okresu boli ? Biedactwo

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-20, 22:34   #144
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
W domu nic nie było , a do sklepu za daleko No nie wiem co to za humorki, jakaś taka głupota mnie dopadła i taka trochę podku.wiona jestem, bez żadnej konkretnej przyczyny w zasadzie

Oo brzunio od okresu boli ? Biedactwo
ojejku nie ma co się złościc bedzie dobrze,przespisz się i odrazu bedzie lepszy humor

no okres okres ale chyba mi się uregulował,bo 2 ostatnie miałam w odstępach 19 dni i teraz tez po 19 dniach przyszedł

chyba nei bedzie go jutro spojrzałam ze graja jutro wyjazdowy mecz i pewnie nie zdaza wrocic a tak dzisiaj po tej maturze uwierzyłam w siebie ze to by był idealny moment
Stary 2010-05-20, 22:49   #145
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
ojejku nie ma co się złościc bedzie dobrze,przespisz się i odrazu bedzie lepszy humor

no okres okres ale chyba mi się uregulował,bo 2 ostatnie miałam w odstępach 19 dni i teraz tez po 19 dniach przyszedł

chyba nei bedzie go jutro spojrzałam ze graja jutro wyjazdowy mecz i pewnie nie zdaza wrocic a tak dzisiaj po tej maturze uwierzyłam w siebie ze to by był idealny moment
No ja wiem, wiem Zaraz pójdę spać , bo już nie mam się na co wkurzać, więc wkurzam sama siebie

No to dobrze Z tego , co pamiętam, to miałaś problemy z regularnością okresów , więc jeśli coś nareszcie się wyrównuje, to super
Ja ostatni też miałam jakiś taki dziwny, ale ten już jest całkiem normalny

O kurcze , a daleko ten mecz? Może akurat uda się, że wrócą, a po meczu zechce się zrelaksować Mam nadzieję, że się zjawi jakimś sposobem

Chyba pora na mnie, bo już przysypiam, a jutro mam tyyyle do zrobienia, że na samą myśl mi się nie chce No a w ogóle to im prędzej zasnę, tym prędzej wstanę i tym prędzej zjem śniadanko
Śpij sobie kochana i śnij wiadomo o kim
Stary 2010-05-20, 22:55   #146
Nowa_Nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
No ja wiem, wiem Zaraz pójdę spać , bo już nie mam się na co wkurzać, więc wkurzam sama siebie

No to dobrze Z tego , co pamiętam, to miałaś problemy z regularnością okresów , więc jeśli coś nareszcie się wyrównuje, to super
Ja ostatni też miałam jakiś taki dziwny, ale ten już jest całkiem normalny

O kurcze , a daleko ten mecz? Może akurat uda się, że wrócą, a po meczu zechce się zrelaksować Mam nadzieję, że się zjawi jakimś sposobem

Chyba pora na mnie, bo już przysypiam, a jutro mam tyyyle do zrobienia, że na samą myśl mi się nie chce No a w ogóle to im prędzej zasnę, tym prędzej wstanę i tym prędzej zjem śniadanko
Śpij sobie kochana i śnij wiadomo o kim
no to rzeczywiście jestes zdesperowana skoro sama siebie denerwujesz

no miałam i to duże,ale teraz na szczęscie wygląda,że w końcu jest ok

w Poznaniu,ale nie jestem pewna na 100%.Oj ja bym mu się pomogła zrelaksować

dobra filozofia zycia

Ty tez tam snij o D

ja ejszcze oczywiscie posiedzie,bo jakże inaczej zaraz sobie zrobię herboty,pooglądam jakieś duperele,kąpnę się i może pójde spac ale nie oczekujcie mnie jutro za wcześnie

Stary 2010-05-21, 06:39   #147
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
no to rzeczywiście jestes zdesperowana skoro sama siebie denerwujesz

no miałam i to duże,ale teraz na szczęscie wygląda,że w końcu jest ok

w Poznaniu,ale nie jestem pewna na 100%.Oj ja bym mu się pomogła zrelaksować

dobra filozofia zycia

Ty tez tam snij o D

ja ejszcze oczywiscie posiedzie,bo jakże inaczej zaraz sobie zrobię herboty,pooglądam jakieś duperele,kąpnę się i może pójde spac ale nie oczekujcie mnie jutro za wcześnie

Przeszło Już się dobrze czuję

No Ty na pewno pomogłabyś się mu zrelaksować Biedak by miesiąc dochodził do siebie

Znowu mi się nie śnił D Już nie pamiętam, co mi się śniło , jakieś głupoty jak zwykle

Haha dobry żart ! Czy Ciebie ktoś tutaj kiedykolwiek oczekiwał wcześniej niż o 13 ? Ja już tu piję poranną herbatkę, a Ty się pewnie przekręcasz na drugi bok

Dzisiaj psina obudziła mnie o 6:30 Ale sama jestem sobie winna, bo nie chciało mi się z nią iść wczoraj na noc
Na dworze ciepło i nareszcie widzę słońce i błękit nieba !!!!! Są jakieś tam pojedyncze obłoczki, ale generalnie to zapowiada się bardzo ładny dzień!! Już włączyłam pranko , jak się wypierze, to wrzucę drugie Dzisiaj jest dostawa w tym nowo odkrytym lumpie i tak się zastanawiam , czy jechać Z jednej strony kasy nie mam za bardzo, ale z drugiej 20 zł mnie nie zbawi , a jak pomyślę sobie, co tam mogę odkopać Zobaczę jeszcze

Na śniadanko były dwie parówki z musztardą i ketchupm i półtorej kromki chlebka
Max do 13 mam w planach siedzieć w domu i się uczyć, a później skoczę na miasto i na siłkę Mam zakwasy po wczorajszym jak fiks !

Miłego dnia ślicznoty
Stary 2010-05-21, 09:47   #148
Sunsett
Zakorzenienie

A co tu taka cisza od rana

Ja jednak skusiłam się na tego lumpa i opłacało się Wydarłam czarne mega obcisłe rurki , one się chyba nazywają skinny Denim Co , za 12 zł Jak nowe ! Moje pierwsze spodnie z lumpa
Oprócz tego znalazłam popielate dresy z gumką na dole z H&M , takie jak chciałam
No i jeszcze sweterek taki zwykły szary, baaardzo ładny, koszulkę z kołnierzem, na guziki E-vie i kopertówkę białą z takimi srebrnymi wstawkami . Za wszystko zapłaciłam 41 zł Trochę dużo w porównaniu do cen w tym moim starym lumpie, ale i tak się opylało i będę tam sobie jeździć teraz

Na drugie śniadanie zjadłam loda A teraz spadam do nauki
Stary 2010-05-21, 09:49   #149
Anastazja86
Zakorzenienie

witam
u mnie na śniadanko jak zwykle płatki z mlekiem
Tż obudził mnie o 5 żebym mu dała pieniądze, jakby nie mógł tego wieczorem powiedzieć no ale przespałam się do 8, byłam na mieście i z psem na spacerze
teraz piję kawkę i biorę się za sprzątanie bo jest syf niemiłosierny
potem się pouczę i popracuję

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Cytat:
A co tu taka cisza od rana

Ja jednak skusiłam się na tego lumpa i opłacało się Wydarłam czarne mega obcisłe rurki , one się chyba nazywają skinny Denim Co , za 12 zł Jak nowe ! Moje pierwsze spodnie z lumpa
Oprócz tego znalazłam popielate dresy z gumką na dole z H&M , takie jak chciałam
No i jeszcze sweterek taki zwykły szary, baaardzo ładny, koszulkę z kołnierzem, na guziki E-vie i kopertówkę białą z takimi srebrnymi wstawkami . Za wszystko zapłaciłam 41 zł Trochę dużo w porównaniu do cen w tym moim starym lumpie, ale i tak się opylało i będę tam sobie jeździć teraz

Na drugie śniadanie zjadłam loda A teraz spadam do nauki
no to super Ci się perełki trafiły
a jakiego loda jadłaś??
Stary 2010-05-21, 10:45   #150
Sunsett
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
witam
u mnie na śniadanko jak zwykle płatki z mlekiem
Tż obudził mnie o 5 żebym mu dała pieniądze, jakby nie mógł tego wieczorem powiedzieć no ale przespałam się do 8, byłam na mieście i z psem na spacerze
teraz piję kawkę i biorę się za sprzątanie bo jest syf niemiłosierny
potem się pouczę i popracuję
no to super Ci się perełki trafiły
a jakiego loda jadłaś??
Łoo o 5 , zabiłabym
Z Tobą to jest faktycznie ciekawy przypadek - codziennie sprząta i codziennie ma syf niemiłosierny

A loda zjadłam rożka czekoladowego I jeszcze sobie walnęłam Fantazję Danona

Zrobiłabym kolejne pranko i wyprałabym te moje skarby dzisiejsze ,ale tak obwiesiłam balkon , że nie ma kawałka wolnego miejsca
Później wstawię zdjęcia łowów , bo wyjątkowo mi się udały dzisiaj hihih
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości