|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ZAZDROŚNICE VIII - majowy sabat Zazdrośnic!
Cytat:
, bo u mnie na tym przystanku byly dzieci z gimnazjum i mysleli, ze jestem w ich wieku i ze sie tak ubralam (bylo to przed zima) mój tez![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat:
![]() myszunia moim zdaniem to malo ja kiedys robilam z 200-250 |
||
|
|
|
#2852 |
|
Wtajemniczenie
|
Myszunia
same brzuszki jedz zdrowo.. warzywa owoce. sałatki. nie jedz dużo chleba, makaronu. pij dużo wody a po obiedzie najlepiej zielona herbatę. BIEGAJ! BIEGAJ! i jeszcze raz biegaj nikt nie chce w to uwierzyć ale jak będziesz biegała co dziennie po 40 minut z ostra dieta to zgubisz 2kg jak nie więcej TYGODNIOWO! spróbuj i zobaczysz! tylko musisz dużo ćwiczyć!
Edytowane przez jagaaaaa Czas edycji: 2010-05-25 o 22:04 |
|
|
|
#2853 |
|
Wtajemniczenie
|
A do mnie dzwonił dziś kolega mojego obcokrajowca
Zaczynam się bać normalnie Chciał się ze mną spotkać gdzieś na herbatę, ale odmówiłam..sama nigdzie nie idę ![]() No a w piątek idę na wieczór panieński |
|
|
|
#2854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a gdzie jest robiony?
|
|
#2855 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
sama bym tak chciała |
|
|
|
|
#2856 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2857 |
|
Wtajemniczenie
|
W sumie to już jest panienka po ślubie
Rok temu wzięli cywila, a w sobotę biorą kościelny, więc to w sumie tylko imprezka, w klubie za którym nie przepadam, ale jak się bawić to się bawić ![]() Wy tak nie zazdrośćcie paskudne Zazdrośnice ![]() ![]() Stwierdziłam że czas na małe szaleństwa i totalne otrząśnięcie się ![]() Ps idę do klubu, napisać kawałek mojego hymnu |
|
|
|
#2858 |
|
Zakorzenienie
|
miłych snów wszystkim
|
|
|
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
Panienskie sa super. ale mam nadzieje ze moj tz nie bedize predko musial isc na zaden kawalerski
w gronie jego kumpli panuje zasada ze imprezują w ....klubie nocnymMandy co u Ciebie?
|
#2860 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W te wakacje TŻ będzie miał praktyki przez miesiąc, a ja w tym czasie się pewnie znowu zahaczę w jakimś barze. Chociaż wolałabym w mojej branży. Heh, pomarzyć dobra rzecz.
|
|
|
|
|
#2862 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale przetrzymasz ![]() Ty na panieńskie też będziesz śmigać ![]() I oglądać
|
|
|
|
|
#2863 |
|
Zakorzenienie
|
Ty mnie Pur nie denerwuj nawet takim pisaniem
ja go nigdzie nie puszcze
|
#2864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem gdzie można takie dorwać, chyba tylko allegro. Może targ jakiś? |
|
|
|
|
#2865 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dzisiaj sie widzialam z TZtem, znow sie wkurzylam bo powiedzial mi pol h przed wyjsciem ze musi jechac o 21 po mamusie Poza tym przeprowadzalam kolejna rozmowe z Tztem, o nas, o tych spotkaniach, o naszym kontakcie, jego pieprzonych wymówkach. W koncu sie poplakal. Mowil, ze go za malo przytulam, że nie mowimy o dobrych rzeczach sobie, ze on tez byl przez ostatnie dni smutny , no i najwazniejsze - ze on ma wrazenie, ze ja pomijam jego uczucia i liczy sie tylko to, co ja czuje. Poprosil mnie o spotkanie jutro . Powiedzial, ze nie wiem, zobaczymy jak wyjdzie z moja nauka.
|
|
#2867 |
|
Zakorzenienie
|
Szatanie, martwię się o Ciebie.
Stało się coś i nie chcesz nam powiedzieć.
|
|
|
|
#2868 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
właśnie np. bieganie.
|
|
|
|
|
#2869 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
Chociaż mnie też piątkowy wieczór zapowiada się ciekawie. Tylko oby bez zazdrości. ![]() Dzisiaj w M jak Miłość ten prawnik się Marcie oświadczył. Aż mi się łezka w oku zakręciła, nie mogę się doczekać moich zaręczyn. ![]() A z drugiej strony to do ślubu mi się nie śpieszy.
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2870 | |
|
Zakorzenienie
|
Rebel ja cos czuje ze tez chyba nie przezyje. poki co mi to nie grozi. od weekendu moj tż jest jedynym facetem z partnerką. pozostały meski sklad z naszej paczki 6 chlopakow - stan wolny
![]() Jak rok temu byl kawalerski (tż nie poszedl bo byl chory) odbywal sie w klubie nocnym. a przyszly pan mlody mial wykupioną na godzine- panienke i pokoj ![]() Chlopak poszedl z nią na pietro i po 3 minutach wrocil. Poprosil aby dziewczyna zatanczyla dla wszystkich, bo on i tak nie ma ochoty korzystac z jej uslug. Cytat:
oooo cos ominelam? byly juz jakies rozmowy? są plany? kiedy? kiedy ? kiedy?
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2010-05-25 o 22:28 |
|
|
|
|
#2871 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Daj trochę pozazdrościć samotnej Purblance
|
|
|
|
|
#2872 |
|
Zadomowienie
|
Myszka - jaga i cholerka mają rację z bieganiem
tylko z tą dietą nie przesadzaj... odstaw słodycze, napoje, ogranicz białe pieczywo, makarony itp. Więcej warzyw ![]() same brzuszki nic nie dadzą, potrzebne są aeroby. Ćwiczenia siłowe też są wskazane, ale z tego co wiem to już na intensywniejszej redukcji, po to żeby zintensyfikować spalanie tłuszczu a nie spalić mięśni... Ty nie masz do zrzucenia 10 kg więc spokojnie ogranicz złe rzeczy + bieganie i będzie super ![]() Mandy - mi trochę brak słów na Twojego tż-a. Czemu on robi z siebie ofiarę, której potrzeby są pomijane?
|
#2873 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nawet nie wiesz jak sie ciesze że w końcu ktoś sie ze mną zgodził na ten temat no oprócz jednej... i ona właśnie też tylko biega. a inne robią brzuszki cały czas a narzekają że dalej "grube" i dalej wcinają chipsy itp wilczyca dobrze napisałaś, Myszunia nie przesadzaj z dietą. zresztą jak będziesz dużo biegać to i tak będziesz potrzebowała siły i może nawet będziesz głodna cały czas ale jedz owoce itp itd! Edytowane przez jagaaaaa Czas edycji: 2010-05-25 o 22:34 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2874 |
|
Zakorzenienie
|
a jak to jest z tym bieganiem? to prawda ze nie jest zbyt zdrowe dla kolan i ucierpią sciegna? i ze jak nie ma sie stanika sportowego to cycki robią sie obwisle?
|
#2875 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Niedawno wróciłam z nocnego biegania. ![]() I idę się myć ![]() Niedługo napiszę do Tż.
|
#2876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madame jeśli masz gruby włos to wszystko ok, co do tego jak robi Kamila to nie jestem przekonana... Wiem, że używa się prostownicy po to, żeby mieć proste włosy ale to tak strasznie niszczy włosy ... Na początku jedwab, a potem gorąca prostownica... łuski się otwierają, a Ty je palisz prostownicą.... buu nie mam dużego pojęcia o włosach ale wydaje mi się, że ten efekt "blasku" jest złudny. Zmyłam olej(dzisiaj lniany) włosy się B Ł Y S Z C Z Ą są piękne...
Edytowane przez paprif Czas edycji: 2010-05-25 o 22:42 |
|
|
|
|
#2877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sobie nie wyobrazam ze moj TZ moglby isc na wieczor kawalerski do klubu nocnego, no w zyciu go nie puszcze ![]() nie no ale znajac mojego TZta to on by w zyciu do klubu nocnego nie poszedl
Edytowane przez Caroline1920 Czas edycji: 2010-05-25 o 22:39 |
|
|
|
|
#2878 | |||
|
Copyraptor
|
Cytat:
Cytat:
i zobacz - Wilczyca też posiada tę tajemną wiedzę Cytat:
![]() Jeżeli będziesz biegała w cieniutkich butach po asfalcie, to tak, będziesz miała problemy z nogami. Jeżeli wybierzesz odpowiednie obuwie do biegania, i będziesz biegała po odpowiedniej nawierzchni (są różne rodzaje butów do różnych nawierzchni), będziesz dbała o rozciąganie się przed i po bieganiu, i nie porwiesz się z motyką na słońce, czyli dostosujesz swoje możliwości do chęci, i będziesz robiła odpowiednie przerwy w bieganiu (nie powinno się biegać codziennie na początku), to wszystko będzie dobrze. A co do biustu - wydaje mi się, że jeżeli masz duży biust, to tak, porządny stanik jest niezbędny. Ja przy malutkim biuście biegałam w zwykłym staniku, i wszystko cacy ![]() Ale mnie też bardzo szybko zapał przeszedł, nie cierpię biegać jednak
|
|||
|
|
|
#2879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nigdy nie prostuję mokrych albo wilgotnych wlosow
|
|
#2880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn. TŻ stwierdził, że chce mnie za żonę za 2-3 lata. Ale zobaczymy jak to będzie. To jest już przesada. Nie sądzisz? Niby po co ta laska? Mały seksik przed ślubem? Narzeczona by go z kościoła wykopała, razem z tymi jego kumplami. ![]() Nie wiem czy mój TŻ tak tylko mówi (bo to chcę usłyszeć), że jemu wystarczy pójść się "napić", tak porządnie, z kolegami. Żadnych panienek i tym podobnych. On taki trochę staromodny jest, pod każdym względem w sumie.
Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2010-05-25 o 22:46 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.

a w sklepie jakis podpity sie najaral i zapytal czy mu dzieci urodze
(bylo to przed zima) mój tez

Zaczynam się bać normalnie 

na sobotniej imprezie genialnie sie sprawdzily