|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2851 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: ZAZDROŚNICE VIII - majowy sabat Zazdrośnic!
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat:
![]() myszunia moim zdaniem to malo ja kiedys robilam z 200-250 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2852 |
Wtajemniczenie
|
Myszunia
same brzuszki ![]() jedz zdrowo.. warzywa owoce. sałatki. nie jedz dużo chleba, makaronu. pij dużo wody a po obiedzie najlepiej zielona herbatę. BIEGAJ! BIEGAJ! i jeszcze raz biegaj ![]() Edytowane przez jagaaaaa Czas edycji: 2010-05-25 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2853 |
Wtajemniczenie
|
A do mnie dzwonił dziś kolega mojego obcokrajowca
![]() ![]() Chciał się ze mną spotkać gdzieś na herbatę, ale odmówiłam..sama nigdzie nie idę ![]() No a w piątek idę na wieczór panieński ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2855 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2856 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2857 |
Wtajemniczenie
|
W sumie to już jest panienka po ślubie
![]() ![]() Wy tak nie zazdrośćcie paskudne Zazdrośnice ![]() ![]() ![]() Stwierdziłam że czas na małe szaleństwa i totalne otrząśnięcie się ![]() Ps idę do klubu, napisać kawałek mojego hymnu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2858 |
Zakorzenienie
|
miłych snów wszystkim
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2859 |
Zakorzenienie
|
Panienskie sa super. ale mam nadzieje ze moj tz nie bedize predko musial isc na zaden kawalerski
![]() ![]() Mandy co u Ciebie?
#2860 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2861 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W te wakacje TŻ będzie miał praktyki przez miesiąc, a ja w tym czasie się pewnie znowu zahaczę w jakimś barze. Chociaż wolałabym w mojej branży. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2862 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale przetrzymasz ![]() Ty na panieńskie też będziesz śmigać ![]() I oglądać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2863 |
Zakorzenienie
|
Ty mnie Pur nie denerwuj nawet takim pisaniem
![]() ![]() ![]() ![]()
#2864 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie wiem gdzie można takie dorwać, chyba tylko allegro. Może targ jakiś? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2865 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2866 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj sie widzialam z TZtem, znow sie wkurzylam bo powiedzial mi pol h przed wyjsciem ze musi jechac o 21 po mamusie ![]() Poza tym przeprowadzalam kolejna rozmowe z Tztem, o nas, o tych spotkaniach, o naszym kontakcie, jego pieprzonych wymówkach. W koncu sie poplakal. Mowil, ze go za malo przytulam, że nie mowimy o dobrych rzeczach sobie, ze on tez byl przez ostatnie dni smutny , no i najwazniejsze - ze on ma wrazenie, ze ja pomijam jego uczucia i liczy sie tylko to, co ja czuje. Poprosil mnie o spotkanie jutro . Powiedzial, ze nie wiem, zobaczymy jak wyjdzie z moja nauka. ![]()
![]() |
#2867 |
Zakorzenienie
|
Szatanie, martwię się o Ciebie.
Stało się coś i nie chcesz nam powiedzieć. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2868 | |
Copyraptor
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2869 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() Dzisiaj w M jak Miłość ten prawnik się Marcie oświadczył. Aż mi się łezka w oku zakręciła, nie mogę się doczekać moich zaręczyn. ![]() A z drugiej strony to do ślubu mi się nie śpieszy. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2870 | |
Zakorzenienie
|
Rebel ja cos czuje ze tez chyba nie przezyje. poki co mi to nie grozi. od weekendu moj tż jest jedynym facetem z partnerką. pozostały meski sklad z naszej paczki 6 chlopakow - stan wolny
![]() Jak rok temu byl kawalerski (tż nie poszedl bo byl chory) odbywal sie w klubie nocnym. a przyszly pan mlody mial wykupioną na godzine- panienke i pokoj ![]() Chlopak poszedl z nią na pietro i po 3 minutach wrocil. Poprosil aby dziewczyna zatanczyla dla wszystkich, bo on i tak nie ma ochoty korzystac z jej uslug. Cytat:
oooo cos ominelam? byly juz jakies rozmowy? są plany? kiedy? kiedy ? kiedy? ![]()
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2010-05-25 o 21:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2871 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Daj trochę pozazdrościć samotnej Purblance ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2872 |
Zadomowienie
|
Myszka - jaga i cholerka mają rację z bieganiem
![]() ![]() same brzuszki nic nie dadzą, potrzebne są aeroby. Ćwiczenia siłowe też są wskazane, ale z tego co wiem to już na intensywniejszej redukcji, po to żeby zintensyfikować spalanie tłuszczu a nie spalić mięśni... Ty nie masz do zrzucenia 10 kg więc spokojnie ogranicz złe rzeczy + bieganie i będzie super ![]() Mandy - mi trochę brak słów na Twojego tż-a. Czemu on robi z siebie ofiarę, której potrzeby są pomijane?
#2873 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nawet nie wiesz jak sie ciesze że w końcu ktoś sie ze mną zgodził na ten temat ![]() ![]() ![]() ![]() wilczyca dobrze napisałaś, Myszunia nie przesadzaj z dietą. zresztą jak będziesz dużo biegać to i tak będziesz potrzebowała siły i może nawet będziesz głodna cały czas ale jedz owoce itp itd! Edytowane przez jagaaaaa Czas edycji: 2010-05-25 o 21:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2874 |
Zakorzenienie
|
a jak to jest z tym bieganiem? to prawda ze nie jest zbyt zdrowe dla kolan i ucierpią sciegna? i ze jak nie ma sie stanika sportowego to cycki robią sie obwisle?
![]()
#2875 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Niedawno wróciłam z nocnego biegania. ![]() I idę się myć ![]() Niedługo napiszę do Tż. ![]()
#2876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madame jeśli masz gruby włos to wszystko ok, co do tego jak robi Kamila to nie jestem przekonana... Wiem, że używa się prostownicy po to, żeby mieć proste włosy ![]() ![]() Zmyłam olej(dzisiaj lniany) włosy się B Ł Y S Z C Z Ą ![]()
![]() Edytowane przez paprif Czas edycji: 2010-05-25 o 21:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2877 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja sobie nie wyobrazam ze moj TZ moglby isc na wieczor kawalerski do klubu nocnego, no w zyciu go nie puszcze ![]() ![]() nie no ale znajac mojego TZta to on by w zyciu do klubu nocnego nie poszedl ![]()
Edytowane przez Caroline1920 Czas edycji: 2010-05-25 o 21:39 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2878 | |||
Copyraptor
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jeżeli będziesz biegała w cieniutkich butach po asfalcie, to tak, będziesz miała problemy z nogami. Jeżeli wybierzesz odpowiednie obuwie do biegania, i będziesz biegała po odpowiedniej nawierzchni (są różne rodzaje butów do różnych nawierzchni), będziesz dbała o rozciąganie się przed i po bieganiu, i nie porwiesz się z motyką na słońce, czyli dostosujesz swoje możliwości do chęci, i będziesz robiła odpowiednie przerwy w bieganiu (nie powinno się biegać codziennie na początku), to wszystko będzie dobrze. A co do biustu - wydaje mi się, że jeżeli masz duży biust, to tak, porządny stanik jest niezbędny. Ja przy malutkim biuście biegałam w zwykłym staniku, i wszystko cacy ![]() Ale mnie też bardzo szybko zapał przeszedł, nie cierpię biegać jednak ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2879 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nigdy nie prostuję mokrych albo wilgotnych wlosow ![]() ![]()
![]() |
#2880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale zobaczymy jak to będzie. To jest już przesada. Nie sądzisz? Niby po co ta laska? Mały seksik przed ślubem? Narzeczona by go z kościoła wykopała, razem z tymi jego kumplami. ![]() Nie wiem czy mój TŻ tak tylko mówi (bo to chcę usłyszeć), że jemu wystarczy pójść się "napić", tak porządnie, z kolegami. Żadnych panienek i tym podobnych. On taki trochę staromodny jest, pod każdym względem w sumie. ![]() Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2010-05-25 o 21:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:22.