| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-05-28, 23:42 | #4561 | 
| The Pink Power Mołderajtor Zarejestrowany: 2007-10 
				 | 

Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D

Łoooo, widzę w branży się rozeszło   . 
				__________________ Myślałam, że śmierć będzie zimna i straszna. Nie taka jak Ty... [SIGPIC][/SIGPIC] | 
|     | 
|  2010-05-29, 07:07 | #4562 | ||||||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-05 
				 | 

Cześć  ! U mnie pogoda lepsiejsza : wczoraj - słonecznie, w nocy - deszczyk niewielki pokropił i dzisiejszy dzień też się bardzo ładnie zapowiada. Idealna pogoda, żeby kosiarkę pociagać. Nie wiem tylko czy wypada i czy mnie wioskowe na taczkach ze wsi nie wywiozą - w charakterze heretyka jakowegoś. Odpust mamy. To już drugi. Jak wieść gminna niesie : dwa kościoły nie mogą się dogadać, który ważniejszy. To i dwa odpusty. Ja tam w takie wytłumaczenie nie wierzę  .  Pewnie  tubylcy i okoliczni   tak nagrzeszyli,  że  jednym  odpustem  tego nie ogarniesz.  Teraz  muszą  szaraczkowie podwójnie pokłony bić, kilometry nabijać,  za  szatańskie czyny i  myśli   żałując, o dyspensę błagać.  A  przy  okazji ... dzieciakowi balona kupić  i  browarek jakowyś szczelić. Chociaż, tak po prawdzie, to już od szóstej powinnam hałasy czynić, coby zemsty słodkiej posmakować. Sąsiedzi weselisko dzisiaj wyprawiają i już od wczorajszych wczesnych godzin wieczornych do świtu dnia pańskiego dzisiejszego harce głośne wyprawiali, okolicznej ludności {w tym i mnie} całą noc spać nie dając. Pewnie przed dzisiejszą uroczystością trenowali lub próba generalna : czy wody ognistej nie zbraknie, to była. A impreza z orkiestrą i stosownymi chóralnymi śpiewami się odbyła. A że repertuar z serii : Disko Polo to był, to i okna moje, specjalnie przed hałasami zabezpieczone, temu łubu dubu du rady nie dały. Pewnie i przez kominy odgłosy biby dolatywały. Siły Najwyższe uchroniły mnie przed : "Białym misiem" i "Windą do nieba". Za to "Jesteś szalona" paręnaście razy leciało : solowo, orkiestrowo i chóralnie . Trunki, tańce i swawole zmogły ich dopiero około czwartej. Żywina moja biedna, nienawykła do ekscesów takowych, też nerwowo dźwięki odbierała. Szczególnie Maxymilian. Biedak myślał, że to burza i ze strachu deptał po mnie . Koty - mamroty też z nocnej eskapady zrezygnowały. Mam nadzieję, że clou programu, czyli same weselisko, inną lokalizację na rozpustne zabawy sobie obierze. U nas wieś zamożna i wesela co najmniej dwudniowe. A co do koszenia, to wywiad środowiskowy zrobię i obaczę : co kindersztuba tutejsza zaleca. Zrozumiałam. Dziękuję !  Cytat: 
    Wstydno  mi  !    Nic  się  nie martw - będzie ok. Cytat: 
 Cytat: 
  Cytat: 
 W nas w pomorskim też pozwolenia dostali. Dobrze, że myśliwi twierdzą, że to prawie niewykonalne. Chociaż ... Świadkiem byłam jak w jeziorach augustowskich prądem ryby łowili. Co zaś "przygody" się tyczy - to ja już wolę w co najmniej trzy gwiazdkowym hotelu przygodować się, niż uczestniczyć czynnie w spektaklu pt. {tu tytuł sparafrazuję} : Kasia i mrówki. Chociaż ... jeśliby Michał Żebrowski w rolę Tadeusz się wcielił to ... Kto wie, kto wie  Ofkrs, że udostępnię. Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
 Ano właśnie - Asiu, jak tam u Ciebie z "wielką falą" ?! Ty maupo !    Nie  wódź  na  pokuszenie bliźniego swego - tak w Biblii  powiedziane  jest. Cytat: 
  Pamiętam,  że  kiedyś  lubowały się one  w  takich  złotych  kolczykach  z  okrągłym  koralem, wielkości paznokcia w kciuku i jeszcze  koral  ten,  dla  bezpieczeństwa, przez środek przebity złotym sztyftem  był.   Boże,  jak  ja  marzyłam o  takich  kolczykach !  Nie przeszkadzało mi  nawet,  że  uszy  cyganich  rozciągnięte były. Fuj ! Tylko, że one nosiły te kolczyki non stop. Coś mnie znowu "kaszowa" chcica naszła ! Wietrznie ostatnio było i może "zapyliło" bez świadomości mojej ?!  Żartuję ! Ale  nic to - zabieram  się  za  krupniku  warzenie.  Miłej soboty   | ||||||||
|     | 
|  2010-05-29, 12:25 | #4563 | ||||
				 | 

Cytat: 
      Cytat: 
  . Widziałam kiedyś na Juwenaliach dwie dziewczyny śpiące przy samej barierce, 3 m od piramidy głośników    . Cytat: 
  Wycofać nie powinien, a jak w ostatniej chwili oferty odwoła, to wyjścia są dwa: - albo pisać do niego i się ugadać - albo pisać do Allegro, żeby mu konto zablokowali, bo nie po to można cenę startową albo minimalną ustawiać, żeby potem odwoływać. Ja tak kiedyś sukienkę kupowałam... Kilkanaście sekund przed końcem - wszystko odwołane. Wkurzyłam się i piszę do gościa, że tak nie można, a on mi na to, że mu cena nie pasowała... O tak to się ze mną nie pogrywa - napisałam więc do All i mu konto zawiesili    . Nauczka się należy  [wiem, złośliwa jestem  ]. Ale ja Ci bardzo zależy, to przemyśl, ile dla Ciebie ta płyta warta, poszukaj w necie, czy gdzieś jeszcze do kupienia i daj cenę trochę mniejszą, niż ewentualnie w tym innym miejscu - drożej zapłacić zawsze zdążysz. Cytat: 
  ... pewnie słyszałyście o Wilkowie. 
				__________________ Myślałam, że śmierć będzie zimna i straszna. Nie taka jak Ty... [SIGPIC][/SIGPIC] | ||||
|     | 
|  2010-05-29, 12:43 | #4564 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-12 
				 | 

przypomniała mi się pewna sytuacja  dziewczyna jest z chłopakiem na imprezie i on do niej: -pij, pij będziesz łatwiejsza a ona na cały głos: -ja jestem łatwa to z ciebie taka du*a wszyscy w śmiech    | 
|     | 
|  2010-05-29, 13:34 | #4565 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-08 
				 | 

Dzień dobry  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  Mirelka słyszałam to  i zawsze mam w zanadrzu na wszelki wypadek  Byłam dzis na zakupach i upolowałam czarną kamizelke za 15 i spodnie za 40  Nie lubie przepłacać    
				__________________ Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now..♪ Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2010-05-29 o 13:38 | |||
|     | 
|  2010-05-29, 14:17 | #4566 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2010-05-29, 14:39 | #4567 | 
				 | 

W galerii   
				__________________ Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now..♪ | 
|     | 
|  2010-05-29, 15:03 | #4568 | 
				 | 

Ja słyszałam wersję z odpowiedzią: - Pij, pij to ci nie stanie    . I jeszcze jedno... na wypadej, gdyby któraś wybrała się na lody, albo jadła lizaka i jakiś prostak ją zaczepał  ... - Daj polizać? - Nie chce mi się majtek ściągać    [Wiem, hardkorowe] Fajne portki  chociaż ja w takich wyglądałabym niekorzystnie   
				__________________ Myślałam, że śmierć będzie zimna i straszna. Nie taka jak Ty... [SIGPIC][/SIGPIC] | 
|     | 
|  2010-05-29, 15:14 | #4569 | ||||||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: To tu, to tam ;) 
				 | 

Cześć   A wiesz, że mnie się wydaje, że jedną dziurkę mam jakby większą niż drugą?  Tzn nie od wczoraj tylko od dawna, bo kiedyś nosiłam takie ciężkie kolczyki dosyć często  Cytat: 
  Tylko potem kiedy zaglądam na swoje konto to doznaję szoku czemu mam tak mało pieniędzy  Cytat: 
  Dlatego byłam zdziwiona  Cytat: 
  U mnie dziś upał  Wesoło tam masz  Mnie pewnie babcie będą jutro wytykać palcami bo mam zamiar pranie zrobić i na dworze powiesić  (o ile nie będzie padać) Super, cieszę się  Cytat: 
  Nie powinien odwołać a jakby to zrobił to Asia już Ci napisała co masz zrobić  Cytat: 
  Cytat: 
  W ogóle moje uszy jakieś dziwne się zrobiły - kiedyś mogłam nosić najzwyklejsze kolczyki za 5 zł a teraz muszę mieć srebrne bigle bo inaczej moje uszy odstawiają szopki z bólem i ropą  A kolczyki u cyganek też zawsze mi się podobały, tak samo ich długie spódnice  Cytat: 
  Cytat: 
   | ||||||||
|     | 
|  2010-05-29, 15:14 | #4570 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2010-05-29, 15:23 | #4571 | 
				 | 

Za dużo emotek   Udało nam się spotkać, ale niestety za chwilę wybywam z Yao  , trzeba ją trochę zdrzemnąć  . 
|     | 
|  2010-05-29, 15:23 | #4572 | |
				 | 

Cytat: 
  To drugie też już słyszałam  ale pierwsze świetne  A czemu niekorzystnie?   
				__________________ Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now..♪ | |
|     | 
|  2010-05-29, 15:26 | #4573 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2010-05-29, 15:29 | #4574 | |
				 | 

ja z tych raczej niewysokich jestem   . Cytat: 
  więc powinnam pojawić się z powrotem koło 17... potem jeszcze zakupy mnie czekają, ale postaram się skrobnąć słówko w międzyczasie   
				__________________ Myślałam, że śmierć będzie zimna i straszna. Nie taka jak Ty... [SIGPIC][/SIGPIC] | |
|     | 
|  2010-05-29, 15:41 | #4575 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2010-05-29, 15:55 | #4576 | |||
				 | 

fajne, zgrabne masz nogi    Cytat: 
  Cytat: 
  chodzi o to,ze to nie miał byc dowcip tylko dziwczyna mu tak przy wszystkich powiedziała, a jemu się głupio zrobiłoD Cytat: 
  na zimę powinnas miec 1 na lato 2   | |||
|     | 
|  2010-05-29, 15:59 | #4577 | ||
				 | 

Cytat: 
  A że mu się głupio zrobiło to się nie dziwię  Cytat: 
  Nie mogę się zdecydować w czym mi lepiej - fawn czy olive fair  I nawet dzisiaj przekonałam się trochę do original glo (chociaż i tak wolę mieć mat na twarzy) bo jakoś tak ładnie wyglądam   | ||
|     | 
|  2010-05-29, 16:08 | #4578 | |
				 | 

Cytat: 
  ja się nie znam   ale ja uzywam 3, ew 2, ale wteyd mam jasniejszą twarz  okaze się jak paczka dojdzie  idzie ekspresowo   | |
|     | 
|  2010-05-29, 16:12 | #4579 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2010-05-29, 16:55 | #4580 | |
				 | 

Cytat: 
  wydatek na początek a potem lajtowo  pedzle juz masz, teraz tylko kupic duzy podkład, a minerały są mega wydajne i gra  ale problem jest tutaj, ze chce sie wiecej i więcej   | |
|     | 
|  2010-05-29, 17:03 | #4581 | |
				 | 

Cytat: 
  Już myślę nad dużym podkładem z EDM  Tzn zobaczymy jeszcze jak będzie z Pixie  | |
|     | 
|  2010-05-29, 17:10 | #4582 | |||
				 | 

Cytat: 
  tylko mu nie wyszło  , nie spodziewał się ciętej riposty  . Cytat: 
  Cytat: 
  Kupiłam już jeden zestaw próbek, teraz czaję się na drugi, a tak w ogóle to chciałam przecież jeszcze testerki ze strony... a przecież w czerwcu miałam niczego nie kupować      ... 
				__________________ Myślałam, że śmierć będzie zimna i straszna. Nie taka jak Ty... [SIGPIC][/SIGPIC] | |||
|     | 
|  2010-05-29, 17:35 | #4583 | ||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Ja już uciekam, tradycyjnie będę jutro   | ||
|     | 
|  2010-05-29, 17:47 | #4584 | |||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  a minta masz  ja tez zmykam sie szykowac, bo "festyn" u mnie  ira ma byc  nawet nie wiem co to za zespół, ale ponoc jakis stary   | |||
|     | 
|  2010-05-29, 17:56 | #4585 | ||||
				 | 

Cytat: 
  to jeszcze sie strasznie opinają  ale koleżanka mi powiedziała zebym nie wymyślała to wziełam  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  A moje zamówienie na pędzelki i cien dopiero złożone tydzien temu i jeszcze musze dopłacic bo ten głupi dolar zdrożał  ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Mirelka Iry znam jedna piosneke, fajna nawet, ale nie pamietam tytułu   ja zaraz uciekam na miasto, u mnie dzisiaj mecz to pewnie pełno kiboli będzie   
				__________________ Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now..♪ | ||||
|     | 
|  2010-05-30, 06:17 | #4586 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-05 
				 | 

Witam  niedzielnie ! Dzisiaj się wyspałam, bo tak jak przypuszczałam, weselisko "gdzieś indziej" szalało. Wczoraj nie kosiłam, bo sąsiadka orzekła : "nie wypada". Jak nie - to nie . Trawa już kwitnie, to ją zostawię, niech się sama wysiewa. Cytat: 
 A, żeby w jakimś innym sklepie było... Oficjalna cena CD : 48,00. Zapłaciłabym i więcej, ale jest nie do osiągnięcia. "Szeroka publiczność" nie jest zainteresowana tego typu muzyką i dlatego sklepikarze nie sprowadzają. Właśnie na Allegro jest ten jeden {używany} egzemplarz. W dwóch innych sklepach kazano mi {!} dowiadywać się. Nie zawsze ... Ta nocna impreza, to był chyba "panieński" młodej, bo wczoraj około 15-tej do ślubu w bieli jechała. Żebyście widziały ten cyrk ... Może to i obecnie normalne, ale dla mnie istne kuriozum. Jak ciekawska baba, na schodkach przysiadłszy, widowisko oglądałam. Muszę dodać, że to dom Panny Młodej był. Rodzina raczej z tym mniej zamożnych . I wioska "moja" też raczej nie wyględna : asfaltu nie ma, ulice prawie nie przejezdne i z chlewów śmierdzi. To był opis sytuacyjny. Teraz clou : około 15-tej usłyszałam muzykę . A imponujący zespół grał : z trąbką i tubą nawet. Poleciałam zobaczyć co się dzieje. Oniemiałam z wrażenia : podjechała limuzyna, poprzedzana trzema wypasionymi motocyklami i "z tyłu" też trzy motocykle. A limuzyna taka, jak autobus prawie - z jednej strony osiem okien. Paris Hilton pewnie takową nie pogardziłaby. Pan Młody z bukietem tyż wypasionym. Wszyscy zniknęli w domu. Po pewnym czasie orkiestra zaczęła grać i korowód ruszył, coby w stronę kościoła się udać. Pierwsze  zrobiłam ,  jak  orkiestra na tzw. pożegnanie  "Rotę "  zagrała. Uszom własnym nie wierzyłam.  Drugie  zrobiłam  Młodą  ujrzawszy.  Jej  krynoliny,  to  chyba i Skarlett  O'Hara  pozazdrościłaby.  No tak : o gustach się nie dyskutuje.   Następnie   oraz  zrobiłam,  jak Młoda próbowała do limuzyny wsiąść.  Nie nawykła pewnikiem do  jeżdżenia lymuzynami.  Zaczęła   od "strony"  nóg i głowy się wpychać. Boże, co to był za widok !  Jak  już chcieli tak się przed wioską pokazać,  to  wystarczyło na miejsce, gdzie limuzyna parkowała iść  i poćwiczyć. Albo rady zasięgnąć : jak się do takiego samochodu wsiada.  No jakoś  ją,  z  wydatną pomocą rodziny, wepchnięto.  Potem  nie tylko,  że  i  zrobiłam,  to  prawie  w  majtochy  posikałam.  Przy próbie startu do odjazdu okazało się, że limuzyna nijak zakręcić nie może .  Nie  ma  miejsca.  Jeździli  w te i nazad  dogodnego placu do skrętu szukając . Nie  znaleźli.  I teraz wyobraźcie  sobie  :  w  ryku  potężnych motorów motocykli,  w  świadomości  licznie wyległych na ulice gapiów limuzyna ruszyła wioskowymi  arteriami  ...  tyłem.  Mieli  do  przejechania jakieś 400 m., przez  całą  wieś.  A  ja miałam  ubaw  po  pachy . " Mierz ... zamiar podług sił  "   I   szpan   się nie  udał.  No  chyba,  że  tylko  ja  to  jako faux pas  odebrałam.  Co było dalej  - nie wiem {ku żałości mojej ogromnej}.   Hołubce  gdzie indziej krzesali.  Może dzisiaj jakoweś poprawiny będą. Trochę przynudziłam, ale nie mogłam się powstrzymać. Cytat: 
  Masz  fart, Dziewczyno ! Coby dłużej nie nudzić - już tylko : miłej niedzieli życzę   | ||
|     | 
|  2010-05-30, 09:02 | #4587 | ||
				 | 

Cytat: 
  U mnie też mały wybór płyt, albo jak już jest więcej to leżą od paru miesięcy na półkach i nikt nie robi dostawy bo po co  A patrzyłaś na stronie empiku czy jest? Bo z tego co się orientuje to można zamówić przez internet i oni przywożą do wybranego przez siebie sklepu. Cytat: 
    Masz talent do opowiadania  A ta moja wcześniejsza wypowiedz to troche ironiczna była  Ja doskonale wiem jak męczące sa imprezy sąsiadów   
				__________________ Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now..♪ | ||
|     | 
|  2010-05-30, 10:53 | #4588 | |
				 | 

Cytat: 
  i tez dopłacałam  a Ira super  jeden z lepszych zespołów jaki przyjechał do nas na festyn  i jeden z niewielu, który nie spotkał się z niezadowoloniem i 2 razy na scenę wchodzili   | |
|     | 
|  2010-05-30, 14:09 | #4589 | ||
				 | 

Cytat: 
  . Gdyby coś [tfu,tfu] poszło nie tak, sprawdź na ebayu    Widoki panieńsko-weselne - przednie  . Cóż, taka to już przypadłość niektórych: zastaw się, a postaw się  . Podejrzewam, że niewielu jednak wyjazd tyłem jako wpadkę odebrało, pewnie raczej na fakcie, że "limo je we wiosce" się skupili  . Cytat: 
  . Ech, gdzie te czasy, kiedy się wszystkie koncerty oblatywało... 
				__________________ Myślałam, że śmierć będzie zimna i straszna. Nie taka jak Ty... [SIGPIC][/SIGPIC] | ||
|     | 
|  2010-05-30, 14:26 | #4590 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.

.
.