|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 |
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
Łoooo, widzę w branży się rozeszło
![]()
![]() |
#4562 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cześć !
U mnie pogoda lepsiejsza : wczoraj - słonecznie, w nocy - deszczyk niewielki pokropił i dzisiejszy dzień też się bardzo ładnie zapowiada. Idealna pogoda, żeby kosiarkę pociagać. Nie wiem tylko czy wypada i czy mnie wioskowe na taczkach ze wsi nie wywiozą - w charakterze heretyka jakowegoś. Odpust mamy. To już drugi. Jak wieść gminna niesie : dwa kościoły nie mogą się dogadać, który ważniejszy. To i dwa odpusty. Ja tam w takie wytłumaczenie nie wierzę ![]() Chociaż, tak po prawdzie, to już od szóstej powinnam hałasy czynić, coby zemsty słodkiej posmakować. Sąsiedzi weselisko dzisiaj wyprawiają i już od wczorajszych wczesnych godzin wieczornych do świtu dnia pańskiego dzisiejszego harce głośne wyprawiali, okolicznej ludności {w tym i mnie} całą noc spać nie dając. Pewnie przed dzisiejszą uroczystością trenowali lub próba generalna : czy wody ognistej nie zbraknie, to była. A impreza z orkiestrą i stosownymi chóralnymi śpiewami się odbyła. A że repertuar z serii : Disko Polo to był, to i okna moje, specjalnie przed hałasami zabezpieczone, temu łubu dubu du rady nie dały. Pewnie i przez kominy odgłosy biby dolatywały. Siły Najwyższe uchroniły mnie przed : "Białym misiem" i "Windą do nieba". Za to "Jesteś szalona" paręnaście razy leciało : solowo, orkiestrowo i chóralnie . Trunki, tańce i swawole zmogły ich dopiero około czwartej. Żywina moja biedna, nienawykła do ekscesów takowych, też nerwowo dźwięki odbierała. Szczególnie Maxymilian. Biedak myślał, że to burza i ze strachu deptał po mnie . Koty - mamroty też z nocnej eskapady zrezygnowały. Mam nadzieję, że clou programu, czyli same weselisko, inną lokalizację na rozpustne zabawy sobie obierze. U nas wieś zamożna i wesela co najmniej dwudniowe. A co do koszenia, to wywiad środowiskowy zrobię i obaczę : co kindersztuba tutejsza zaleca. Zrozumiałam. Dziękuję ! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
W nas w pomorskim też pozwolenia dostali. Dobrze, że myśliwi twierdzą, że to prawie niewykonalne. Chociaż ... Świadkiem byłam jak w jeziorach augustowskich prądem ryby łowili. Co zaś "przygody" się tyczy - to ja już wolę w co najmniej trzy gwiazdkowym hotelu przygodować się, niż uczestniczyć czynnie w spektaklu pt. {tu tytuł sparafrazuję} : Kasia i mrówki. Chociaż ... jeśliby Michał Żebrowski w rolę Tadeusz się wcielił to ... Kto wie, kto wie ![]() Ofkrs, że udostępnię. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ano właśnie - Asiu, jak tam u Ciebie z "wielką falą" ?! Ty maupo ! ![]() ![]() Cytat:
![]() Tylko, że one nosiły te kolczyki non stop. Coś mnie znowu "kaszowa" chcica naszła ! Wietrznie ostatnio było i może "zapyliło" bez świadomości mojej ?! ![]() ![]() Miłej soboty ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4563 | ||||
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Widziałam kiedyś na Juwenaliach dwie dziewczyny śpiące przy samej barierce, 3 m od piramidy głośników ![]() ![]() Cytat:
![]() Wycofać nie powinien, a jak w ostatniej chwili oferty odwoła, to wyjścia są dwa: - albo pisać do niego i się ugadać - albo pisać do Allegro, żeby mu konto zablokowali, bo nie po to można cenę startową albo minimalną ustawiać, żeby potem odwoływać. Ja tak kiedyś sukienkę kupowałam... Kilkanaście sekund przed końcem - wszystko odwołane. Wkurzyłam się i piszę do gościa, że tak nie można, a on mi na to, że mu cena nie pasowała... O tak to się ze mną nie pogrywa - napisałam więc do All i mu konto zawiesili ![]() ![]() ![]() ![]() Ale ja Ci bardzo zależy, to przemyśl, ile dla Ciebie ta płyta warta, poszukaj w necie, czy gdzieś jeszcze do kupienia i daj cenę trochę mniejszą, niż ewentualnie w tym innym miejscu - drożej zapłacić zawsze zdążysz. Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4564 |
Zakorzenienie
|
przypomniała mi się pewna sytuacja
![]() dziewczyna jest z chłopakiem na imprezie i on do niej: -pij, pij będziesz łatwiejsza a ona na cały głos: -ja jestem łatwa to z ciebie taka du*a wszyscy w śmiech ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4565 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mirelka słyszałam to ![]() ![]() Byłam dzis na zakupach i upolowałam czarną kamizelke za 15 i spodnie za 40 ![]() ![]() ![]()
Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now..♪ Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2010-05-29 o 12:38 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4566 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4567 |
Zakorzenienie
|
W galerii
![]()
![]() |
#4568 |
|
Ja słyszałam wersję z odpowiedzią:
- Pij, pij to ci nie stanie ![]() ![]() I jeszcze jedno... na wypadej, gdyby któraś wybrała się na lody, albo jadła lizaka i jakiś prostak ją zaczepał ![]() - Daj polizać? - Nie chce mi się majtek ściągać ![]() ![]() [Wiem, hardkorowe] Fajne portki ![]() ![]()
![]() |
#4569 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() A wiesz, że mnie się wydaje, że jedną dziurkę mam jakby większą niż drugą? ![]() Tzn nie od wczoraj tylko od dawna, bo kiedyś nosiłam takie ciężkie kolczyki dosyć często ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() U mnie dziś upał ![]() Wesoło tam masz ![]() Mnie pewnie babcie będą jutro wytykać palcami bo mam zamiar pranie zrobić i na dworze powiesić ![]() (o ile nie będzie padać) Super, cieszę się ![]() Cytat:
![]() Nie powinien odwołać a jakby to zrobił to Asia już Ci napisała co masz zrobić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() W ogóle moje uszy jakieś dziwne się zrobiły - kiedyś mogłam nosić najzwyklejsze kolczyki za 5 zł a teraz muszę mieć srebrne bigle bo inaczej moje uszy odstawiają szopki z bólem i ropą ![]() A kolczyki u cyganek też zawsze mi się podobały, tak samo ich długie spódnice ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4570 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4571 |
|
Za dużo emotek
![]() Udało nam się spotkać, ale niestety za chwilę wybywam z Yao ![]() ![]()
![]() |
#4572 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A czemu niekorzystnie? ![]()
![]() |
#4573 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4574 | |
|
ja z tych raczej niewysokich jestem
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4575 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4576 | |||
Zakorzenienie
|
fajne, zgrabne masz nogi
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() chodzi o to,ze to nie miał byc dowcip tylko dziwczyna mu tak przy wszystkich powiedziała, a jemu się głupio zrobiłoD Cytat:
![]() na zimę powinnas miec 1 na lato 2 ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4577 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A że mu się głupio zrobiło to się nie dziwię ![]() Cytat:
![]() Nie mogę się zdecydować w czym mi lepiej - fawn czy olive fair ![]() I nawet dzisiaj przekonałam się trochę do original glo (chociaż i tak wolę mieć mat na twarzy) bo jakoś tak ładnie wyglądam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4578 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja się nie znam ![]() ale ja uzywam 3, ew 2, ale wteyd mam jasniejszą twarz ![]() okaze się jak paczka dojdzie ![]() idzie ekspresowo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4579 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wydatek na początek a potem lajtowo ![]() pedzle juz masz, teraz tylko kupic duzy podkład, a minerały są mega wydajne i gra ![]() ale problem jest tutaj, ze chce sie wiecej i więcej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4581 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już myślę nad dużym podkładem z EDM ![]() Tzn zobaczymy jeszcze jak będzie z Pixie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4582 | |||
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kupiłam już jeden zestaw próbek, teraz czaję się na drugi, a tak w ogóle to chciałam przecież jeszcze testerki ze strony... a przecież w czerwcu miałam niczego nie kupować ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4583 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Ja już uciekam, tradycyjnie będę jutro ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4584 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a minta masz ![]() ja tez zmykam sie szykowac, bo "festyn" u mnie ![]() ira ma byc ![]() nawet nie wiem co to za zespół, ale ponoc jakis stary ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4585 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A moje zamówienie na pędzelki i cien dopiero złożone tydzien temu i jeszcze musze dopłacic bo ten głupi dolar zdrożał ![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Mirelka Iry znam jedna piosneke, fajna nawet, ale nie pamietam tytułu ![]() ja zaraz uciekam na miasto, u mnie dzisiaj mecz to pewnie pełno kiboli będzie ![]()
![]() |
#4586 | ||
Zakorzenienie
|
Witam niedzielnie !
Dzisiaj się wyspałam, bo tak jak przypuszczałam, weselisko "gdzieś indziej" szalało. Wczoraj nie kosiłam, bo sąsiadka orzekła : "nie wypada". Jak nie - to nie . Trawa już kwitnie, to ją zostawię, niech się sama wysiewa. Cytat:
A, żeby w jakimś innym sklepie było... Oficjalna cena CD : 48,00. Zapłaciłabym i więcej, ale jest nie do osiągnięcia. "Szeroka publiczność" nie jest zainteresowana tego typu muzyką i dlatego sklepikarze nie sprowadzają. Właśnie na Allegro jest ten jeden {używany} egzemplarz. W dwóch innych sklepach kazano mi {!} dowiadywać się. Nie zawsze ... Ta nocna impreza, to był chyba "panieński" młodej, bo wczoraj około 15-tej do ślubu w bieli jechała. Żebyście widziały ten cyrk ... Może to i obecnie normalne, ale dla mnie istne kuriozum. Jak ciekawska baba, na schodkach przysiadłszy, widowisko oglądałam. Muszę dodać, że to dom Panny Młodej był. Rodzina raczej z tym mniej zamożnych . I wioska "moja" też raczej nie wyględna : asfaltu nie ma, ulice prawie nie przejezdne i z chlewów śmierdzi. To był opis sytuacyjny. Teraz clou : około 15-tej usłyszałam muzykę . A imponujący zespół grał : z trąbką i tubą nawet. Poleciałam zobaczyć co się dzieje. Oniemiałam z wrażenia : podjechała limuzyna, poprzedzana trzema wypasionymi motocyklami i "z tyłu" też trzy motocykle. A limuzyna taka, jak autobus prawie - z jednej strony osiem okien. Paris Hilton pewnie takową nie pogardziłaby. Pan Młody z bukietem tyż wypasionym. Wszyscy zniknęli w domu. Po pewnym czasie orkiestra zaczęła grać i korowód ruszył, coby w stronę kościoła się udać. Pierwsze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trochę przynudziłam, ale nie mogłam się powstrzymać. Cytat:
![]() Coby dłużej nie nudzić - już tylko : miłej niedzieli życzę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4587 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Masz talent do opowiadania ![]() A ta moja wcześniejsza wypowiedz to troche ironiczna była ![]() ![]()
![]() |
#4588 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a Ira super ![]() ![]() i jeden z niewielu, który nie spotkał się z niezadowoloniem i 2 razy na scenę wchodzili ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4589 | ||
|
Cytat:
![]() Gdyby coś [tfu,tfu] poszło nie tak, sprawdź na ebayu ![]() ![]() Widoki panieńsko-weselne - przednie ![]() Cóż, taka to już przypadłość niektórych: zastaw się, a postaw się ![]() Podejrzewam, że niewielu jednak wyjazd tyłem jako wpadkę odebrało, pewnie raczej na fakcie, że "limo je we wiosce" się skupili ![]() Cytat:
![]() Ech, gdzie te czasy, kiedy się wszystkie koncerty oblatywało...
![]() ![]() |
![]() |
#4590 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.