Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-28, 22:42   #4561
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
dostala od firmy w celu własnie zrobienia swachy
Łoooo, widzę w branży się rozeszło .

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 06:07   #4562
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

U mnie pogoda lepsiejsza : wczoraj - słonecznie, w nocy - deszczyk niewielki pokropił i dzisiejszy dzień też się bardzo ładnie zapowiada.
Idealna pogoda, żeby kosiarkę pociagać. Nie wiem tylko czy wypada i czy mnie wioskowe na taczkach ze wsi nie wywiozą - w charakterze heretyka jakowegoś. Odpust mamy. To już drugi. Jak wieść gminna niesie : dwa kościoły nie mogą się dogadać, który ważniejszy. To i dwa odpusty. Ja tam w takie wytłumaczenie nie wierzę . Pewnie tubylcy i okoliczni tak nagrzeszyli, że jednym odpustem tego nie ogarniesz. Teraz muszą szaraczkowie podwójnie pokłony bić, kilometry nabijać, za szatańskie czyny i myśli żałując, o dyspensę błagać. A przy okazji ... dzieciakowi balona kupić i browarek jakowyś szczelić.
Chociaż, tak po prawdzie, to już od szóstej powinnam hałasy czynić, coby zemsty słodkiej posmakować. Sąsiedzi weselisko dzisiaj wyprawiają i już od wczorajszych wczesnych godzin wieczornych do świtu dnia pańskiego dzisiejszego harce głośne wyprawiali, okolicznej ludności {w tym i mnie} całą noc spać nie dając. Pewnie przed dzisiejszą uroczystością trenowali lub próba generalna : czy wody ognistej nie zbraknie, to była. A impreza z orkiestrą i stosownymi chóralnymi śpiewami się odbyła. A że repertuar z serii : Disko Polo to był, to i okna moje, specjalnie przed hałasami zabezpieczone, temu łubu dubu du rady nie dały. Pewnie i przez kominy odgłosy biby dolatywały. Siły Najwyższe uchroniły mnie przed : "Białym misiem" i "Windą do nieba". Za to "Jesteś szalona" paręnaście razy leciało : solowo, orkiestrowo i chóralnie . Trunki, tańce i swawole zmogły ich dopiero około czwartej. Żywina moja biedna, nienawykła do ekscesów takowych, też nerwowo dźwięki odbierała. Szczególnie Maxymilian. Biedak myślał, że to burza i ze strachu deptał po mnie . Koty - mamroty też z nocnej eskapady zrezygnowały. Mam nadzieję, że clou programu, czyli same weselisko, inną lokalizację na rozpustne zabawy sobie obierze. U nas wieś zamożna i wesela co najmniej dwudniowe.
A co do koszenia, to wywiad środowiskowy zrobię i obaczę : co kindersztuba tutejsza zaleca.

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że w miarę zrozumiale napisałam

Zrozumiałam. Dziękuję !

Cytat:
Napisane przez Finlora
Bardzo... Zestresowana jestem strasznie
Wstydno mi ! Nic się nie martw - będzie ok.

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Ta informacja pokazuje jaki jest postęp aukcji, tj. nie można wpisać kwoty niższej, niż 6,01 .
To może ja już teraz, dla pewności pięćdziesiąt albo i stówę wstawię ? Czy lepiej ostatniego dnia plackiem siedzieć i pilnować ? Może sprzedający np. wycofać ofertę, bo zbyt niską cenę dostał ?! On na mój "gust" jakiś taki porąbany. Czy może napisać do niego : "dawaj ostateczną swoją cenę, bo cię walnę " ?

Cytat:
Napisane przez Estelle
Aktor . Filip.
A ... już wiem ! Wujek gugl podpowiedział. On, ten Filip, to rzeczywiście taki "bobek".

Cytat:
Napisane przez Estelle
No co Ty Kasia, nie chcesz w rzeczce ??? Czysta , rybki, kaczki, bobry...
Hej przygoda, przygoda .
Ja tam dziwaczka : otwartych akwenów wodnych to się brzydzę {rośliny w wodzie}. Zamkniętych zresztą też ... Rybki - wyłącznie na talerzu, kaczkę - to z jabłkami , a bobry - to już zdarzą powystrzelać.
W nas w pomorskim też pozwolenia dostali. Dobrze, że myśliwi twierdzą, że to prawie niewykonalne. Chociaż ... Świadkiem byłam jak w jeziorach augustowskich prądem ryby łowili.

Co zaś "przygody" się tyczy - to ja już wolę w co najmniej trzy gwiazdkowym hotelu przygodować się, niż uczestniczyć czynnie w spektaklu pt. {tu tytuł sparafrazuję} : Kasia i mrówki. Chociaż ... jeśliby Michał Żebrowski w rolę Tadeusz się wcielił to ... Kto wie, kto wie
Ofkrs, że udostępnię.

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
Na kolejnych forum mi grożą "pala". Nie będę się już odzywać, bo się boję
Gdzie ? My bez grożenia im przywalimy !

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover
Powiem Wam, ze chyba mi łądnie w grzywce
Dawaj tą grzywkę na poka, poka !

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover
kiedy wyruszamy ?
Poczekaj, aż po powodzi suchą nogą będzie można przejść. Jak donoszą w TV - tam też mokro.
Ano właśnie - Asiu, jak tam u Ciebie z "wielką falą" ?!

Cytat:
TŻ też już przyjechał i ostentacyjnie książkę czyta

Ty maupo ! Nie wódź na pokuszenie bliźniego swego - tak w Biblii powiedziane jest.

Cytat:
Napisane przez Finlora
Tylko przyciężkawe trochę - tzn ja lubię długie dyndające kolczyki tylko boję się, że dziurki rozciągnę i potem uszy będą mnie boleć
Boleć to nie będą. Lecz jeśli kolczyk ciężkawy, to się uszy wyciągną jak u cyganek. Pamiętam, że kiedyś lubowały się one w takich złotych kolczykach z okrągłym koralem, wielkości paznokcia w kciuku i jeszcze koral ten, dla bezpieczeństwa, przez środek przebity złotym sztyftem był. Boże, jak ja marzyłam o takich kolczykach ! Nie przeszkadzało mi nawet, że uszy cyganich rozciągnięte były. Fuj !
Tylko, że one nosiły te kolczyki non stop.

Coś mnie znowu "kaszowa" chcica naszła ! Wietrznie ostatnio było i może "zapyliło" bez świadomości mojej ?! Żartuję ! Ale nic to - zabieram się za krupniku warzenie.

Miłej soboty
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 11:25   #4563
'Estelle'

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Cześć !

U mnie pogoda lepsiejsza : wczoraj - słonecznie, w nocy - deszczyk niewielki pokropił i dzisiejszy dzień też się bardzo ładnie zapowiada.
Idealna pogoda, żeby kosiarkę pociagać. Nie wiem tylko czy wypada i czy mnie wioskowe na taczkach ze wsi nie wywiozą - w charakterze heretyka jakowegoś. Odpust mamy. To już drugi. Jak wieść gminna niesie : dwa kościoły nie mogą się dogadać, który ważniejszy. To i dwa odpusty. Ja tam w takie wytłumaczenie nie wierzę . Pewnie tubylcy i okoliczni tak nagrzeszyli, że jednym odpustem tego nie ogarniesz.

Cytat:
Chociaż, tak po prawdzie, to już od szóstej powinnam hałasy czynić, coby zemsty słodkiej posmakować. Sąsiedzi weselisko dzisiaj wyprawiają i już od wczorajszych wczesnych godzin wieczornych do świtu dnia pańskiego dzisiejszego harce głośne wyprawiali, okolicznej ludności {w tym i mnie} całą noc spać nie dając. Pewnie przed dzisiejszą uroczystością trenowali lub próba generalna : czy wody ognistej nie zbraknie, to była. A impreza z orkiestrą i stosownymi chóralnymi śpiewami się odbyła. A że repertuar z serii : Disko Polo to był, to i okna moje, specjalnie przed hałasami zabezpieczone, temu łubu dubu du rady nie dały. Pewnie i przez kominy odgłosy biby dolatywały. Siły Najwyższe uchroniły mnie przed : "Białym misiem" i "Windą do nieba". Za to "Jesteś szalona" paręnaście razy leciało : solowo, orkiestrowo i chóralnie . Trunki, tańce i swawole zmogły ich dopiero około czwartej.
Dobra zemsta by to była, ale tak się zastanawiam, czy po owej libacji zamroczenie nie wzięłoby góry nad hałasem .
Widziałam kiedyś na Juwenaliach dwie dziewczyny śpiące przy samej barierce, 3 m od piramidy głośników .

Cytat:
To może ja już teraz, dla pewności pięćdziesiąt albo i stówę wstawię ? Czy lepiej ostatniego dnia plackiem siedzieć i pilnować ? Może sprzedający np. wycofać ofertę, bo zbyt niską cenę dostał ?! On na mój "gust" jakiś taki porąbany. Czy może napisać do niego : "dawaj ostateczną swoją cenę, bo cię walnę " ?

Wycofać nie powinien, a jak w ostatniej chwili oferty odwoła, to wyjścia są dwa:
- albo pisać do niego i się ugadać
- albo pisać do Allegro, żeby mu konto zablokowali, bo nie po to można cenę startową albo minimalną ustawiać, żeby potem odwoływać.
Ja tak kiedyś sukienkę kupowałam... Kilkanaście sekund przed końcem - wszystko odwołane. Wkurzyłam się i piszę do gościa, że tak nie można, a on mi na to, że mu cena nie pasowała... O tak to się ze mną nie pogrywa - napisałam więc do All i mu konto zawiesili . Nauczka się należy [wiem, złośliwa jestem ].

Ale ja Ci bardzo zależy, to przemyśl, ile dla Ciebie ta płyta warta, poszukaj w necie, czy gdzieś jeszcze do kupienia i daj cenę trochę mniejszą, niż ewentualnie w tym innym miejscu - drożej zapłacić zawsze zdążysz.

Cytat:
Poczekaj, aż po powodzi suchą nogą będzie można przejść. Jak donoszą w TV - tam też mokro.
Ano właśnie - Asiu, jak tam u Ciebie z "wielką falą" ?!
U mnie suchusieńko, woda na rzece bardzo nieznacznie tylko sie podniosła i od razu opadła. Ja daleko od Wisły mieszkam, bo tam przy Wiśle, to się działo, oj działo ... pewnie słyszałyście o Wilkowie.

Stary 2010-05-29, 11:43   #4564
Mirelkaaa
Zakorzenienie

przypomniała mi się pewna sytuacja
dziewczyna jest z chłopakiem na imprezie i on do niej:
-pij, pij będziesz łatwiejsza
a ona na cały głos:
-ja jestem łatwa to z ciebie taka du*a

wszyscy w śmiech
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 12:34   #4565
niby nic
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Cześć !

Idealna pogoda, żeby kosiarkę pociagać. Nie wiem tylko czy wypada i czy mnie wioskowe na taczkach ze wsi nie wywiozą - w charakterze heretyka jakowegoś. Odpust mamy. To już drugi. Jak wieść gminna niesie : dwa kościoły nie mogą się dogadać, który ważniejszy. To i dwa odpusty. Ja tam w takie wytłumaczenie nie wierzę . Pewnie tubylcy i okoliczni tak nagrzeszyli, że jednym odpustem tego nie ogarniesz. Teraz muszą szaraczkowie podwójnie pokłony bić, kilometry nabijać, za szatańskie czyny i myśli żałując, o dyspensę błagać. A przy okazji ... dzieciakowi balona kupić i browarek jakowyś szczelić.
Chociaż, tak po prawdzie, to już od szóstej powinnam hałasy czynić, coby zemsty słodkiej posmakować. Sąsiedzi weselisko dzisiaj wyprawiają i już od wczorajszych wczesnych godzin wieczornych do świtu dnia pańskiego dzisiejszego harce głośne wyprawiali, okolicznej ludności {w tym i mnie} całą noc spać nie dając. Pewnie przed dzisiejszą uroczystością trenowali lub próba generalna : czy wody ognistej nie zbraknie, to była. A impreza z orkiestrą i stosownymi chóralnymi śpiewami się odbyła. A że repertuar z serii : Disko Polo to był, to i okna moje, specjalnie przed hałasami zabezpieczone, temu łubu dubu du rady nie dały. Pewnie i przez kominy odgłosy biby dolatywały. Siły Najwyższe uchroniły mnie przed : "Białym misiem" i "Windą do nieba". Za to "Jesteś szalona" paręnaście razy leciało : solowo, orkiestrowo i chóralnie . Trunki, tańce i swawole zmogły ich dopiero około czwartej. Żywina moja biedna, nienawykła do ekscesów takowych, też nerwowo dźwięki odbierała. Szczególnie Maxymilian. Biedak myślał, że to burza i ze strachu deptał po mnie . Koty - mamroty też z nocnej eskapady zrezygnowały. Mam nadzieję, że clou programu, czyli same weselisko, inną lokalizację na rozpustne zabawy sobie obierze. U nas wieś zamożna i wesela co najmniej dwudniowe.
No to wesoło masz....

Cytat:
Napisane przez Heroldin
A ... już wiem ! Wujek gugl podpowiedział. On, ten Filip, to rzeczywiście taki "bobek".

Cytat:
Widziałam kiedyś na Juwenaliach dwie dziewczyny śpiące przy samej barierce, 3 m od piramidy głośników .

Mirelka słyszałam to i zawsze mam w zanadrzu na wszelki wypadek

Byłam dzis na zakupach i upolowałam czarną kamizelke za 15 i spodnie za 40 Nie lubie przepłacać

Edytowane przez niby nic
Czas edycji: 2010-05-29 o 12:38
niby nic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 13:17   #4566
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
Dzień dobry

No to wesoło masz....

Byłam dzis na zakupach i upolowałam czarną kamizelke za 15 i spodnie za 40 Nie lubie przepłacać
pokaż
Stary 2010-05-29, 13:39   #4567
niby nic
Zakorzenienie

W galerii

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-29, 14:03   #4568
'Estelle'

Cytat:
Ja słyszałam wersję z odpowiedzią:
- Pij, pij to ci nie stanie .

I jeszcze jedno... na wypadej, gdyby któraś wybrała się na lody, albo jadła lizaka i jakiś prostak ją zaczepał ...
- Daj polizać?
- Nie chce mi się majtek ściągać
[Wiem, hardkorowe]
Cytat:
W galerii
Fajne portki chociaż ja w takich wyglądałabym niekorzystnie

Stary 2010-05-29, 14:14   #4569
Finlora
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Ale to raczej chwilowy efekt pewnie , nie zostanie na trwałe .
A wiesz, że mnie się wydaje, że jedną dziurkę mam jakby większą niż drugą?
Tzn nie od wczoraj tylko od dawna, bo kiedyś nosiłam takie ciężkie kolczyki dosyć często

Cytat:
Ja tam płacę wszystko kartą, nie cackam się . Ostatnio poszłam do Almy, chcialam TŻ'towi fajne winko kupić, ale nie było tego, co chciałam, wzięłam tylko 2 słoiczki dla Ali i też płaciłam kartą .
Ja ostatnio też płacę kartą, zwłaszcza kiedy kupuję anty albo tabsy od derma - śmieję się, że mniej boli Tylko potem kiedy zaglądam na swoje konto to doznaję szoku czemu mam tak mało pieniędzy

Cytat:

a wstawiałas to samo zdjęie co na wątek EDM?
jak to się stało?
Pani Sylwia się zna, dziewczyny sie znają... moze różne monitory, różne kolory
Dokładnie to samo Dlatego byłam zdziwiona

Cytat:
Idealna pogoda, żeby kosiarkę pociagać. Nie wiem tylko czy wypada i czy mnie wioskowe na taczkach ze wsi nie wywiozą - w charakterze heretyka jakowegoś. Odpust mamy. To już drugi.

U mnie dziś upał
Wesoło tam masz
Mnie pewnie babcie będą jutro wytykać palcami bo mam zamiar pranie zrobić i na dworze powiesić

(o ile nie będzie padać)

Cytat:
Zrozumiałam. Dziękuję !
Super, cieszę się

Cytat:

Nie powinien odwołać a jakby to zrobił to Asia już Ci napisała co masz zrobić

Cytat:

Cytat:
Boleć to nie będą. Lecz jeśli kolczyk ciężkawy, to się uszy wyciągną jak u cyganek. Pamiętam, że kiedyś lubowały się one w takich złotych kolczykach z okrągłym koralem, wielkości paznokcia w kciuku i jeszcze koral ten, dla bezpieczeństwa, przez środek przebity złotym sztyftem był. Boże, jak ja marzyłam o takich kolczykach ! Nie przeszkadzało mi nawet, że uszy cyganich rozciągnięte były. Fuj !
Tylko, że one nosiły te kolczyki non stop.
Problem w tym, że ja po wczoraj czuję, że trochę bolą - a nosiłam je może ze 3 godziny
W ogóle moje uszy jakieś dziwne się zrobiły - kiedyś mogłam nosić najzwyklejsze kolczyki za 5 zł a teraz muszę mieć srebrne bigle bo inaczej moje uszy odstawiają szopki z bólem i ropą
A kolczyki u cyganek też zawsze mi się podobały, tak samo ich długie spódnice

Cytat:
Ja tak kiedyś sukienkę kupowałam... Kilkanaście sekund przed końcem - wszystko odwołane. Wkurzyłam się i piszę do gościa, że tak nie można, a on mi na to, że mu cena nie pasowała... O tak to się ze mną nie pogrywa - napisałam więc do All i mu konto zawiesili . Nauczka się należy [wiem, złośliwa jestem ].
Nienawidzę sytuacji kiedy sprzedający odwołują aukcję dlatego, że cena ich nie satysfakcjonuje - jeśli chcą sprzedać po konkretnej cenie to niech wystawią w opcji "kup teraz" i jeśli ktoś kupi to będą zadowoleni. Tak samo nie znoszę jak widzę hasło "nie osiągnięto ceny minimalnej" - do cholery, jeśli ktoś ustawia sobie cenę minimalną to niech napisze jaka to cena albo tak samo niech da opcję "kup teraz" i nikt nie będzie się wkurzał

Cytat:
przypomniała mi się pewna sytuacja
dziewczyna jest z chłopakiem na imprezie i on do niej:
-pij, pij będziesz łatwiejsza
a ona na cały głos:
-ja jestem łatwa to z ciebie taka du*a

wszyscy w śmiech
Uwielbiam ten dowcip
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 14:14   #4570
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
I jeszcze jedno... na wypadej, gdyby któraś wybrała się na lody, albo jadła lizaka i jakiś prostak ją zaczepał ...
- Daj polizać?

Czemu nie połączyło mi tego posta z poprzednim?
Stary 2010-05-29, 14:23   #4571
'Estelle'

Cytat:

Czemu nie połączyło mi tego posta z poprzednim?
Za dużo emotek
Udało nam się spotkać, ale niestety za chwilę wybywam z Yao , trzeba ją trochę zdrzemnąć .

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-29, 14:23   #4572
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:

- Daj polizać?
[Wiem, hardkorowe]

O matko To drugie też już słyszałam ale pierwsze świetne

A czemu niekorzystnie?

Stary 2010-05-29, 14:26   #4573
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Za dużo emotek
Udało nam się spotkać, ale niestety za chwilę wybywam z Yao , trzeba ją trochę zdrzemnąć .
Aha

No szkoda, ale jak Yao się nie zdrzemnie to już w ogóle nie da Ci spokoju
Stary 2010-05-29, 14:29   #4574
'Estelle'

Cytat:
A czemu niekorzystnie?
ja z tych raczej niewysokich jestem .
Cytat:
Aha

No szkoda, ale jak Yao się nie zdrzemnie to już w ogóle nie da Ci spokoju
Pewnie i tak za długo nie pośpi więc powinnam pojawić się z powrotem koło 17... potem jeszcze zakupy mnie czekają, ale postaram się skrobnąć słówko w międzyczasie

Stary 2010-05-29, 14:41   #4575
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
mi łatwiej dobrac odcienie Pixie
zresztą zdjęcia jak wyglądaja na skórze można zobaczyc na blogu Cathy, ma mnóstwo odcieni pixie prawie wszystkie
Hmm, szkoda, że nie zajrzałam tam wcześniej - z tego co widzę to powinnam raczej brać 0 i 1 bo 2 wydają się za ciemne
Stary 2010-05-29, 14:55   #4576
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
W galerii
fajne, zgrabne masz nogi

Cytat:

- Daj polizać?
[Wiem, hardkorowe]

hardcor

Cytat:
Cześć

A wiesz, że mnie się wydaje, że jedną dziurkę mam jakby większą niż drugą?
Tzn nie od wczoraj tylko od dawna, bo kiedyś nosiłam takie ciężkie kolczyki dosyć często

Ja ostatnio też płacę kartą, zwłaszcza kiedy kupuję anty albo tabsy od derma - śmieję się, że mniej boli Tylko potem kiedy zaglądam na swoje konto to doznaję szoku czemu mam tak mało pieniędzy

Dokładnie to samo Dlatego byłam zdziwiona

U mnie dziś upał
Wesoło tam masz
Mnie pewnie babcie będą jutro wytykać palcami bo mam zamiar pranie zrobić i na dworze powiesić

(o ile nie będzie padać)

Super, cieszę się

Nie powinien odwołać a jakby to zrobił to Asia już Ci napisała co masz zrobić

Problem w tym, że ja po wczoraj czuję, że trochę bolą - a nosiłam je może ze 3 godziny
W ogóle moje uszy jakieś dziwne się zrobiły - kiedyś mogłam nosić najzwyklejsze kolczyki za 5 zł a teraz muszę mieć srebrne bigle bo inaczej moje uszy odstawiają szopki z bólem i ropą
A kolczyki u cyganek też zawsze mi się podobały, tak samo ich długie spódnice

Nienawidzę sytuacji kiedy sprzedający odwołują aukcję dlatego, że cena ich nie satysfakcjonuje - jeśli chcą sprzedać po konkretnej cenie to niech wystawią w opcji "kup teraz" i jeśli ktoś kupi to będą zadowoleni. Tak samo nie znoszę jak widzę hasło "nie osiągnięto ceny minimalnej" - do cholery, jeśli ktoś ustawia sobie cenę minimalną to niech napisze jaka to cena albo tak samo niech da opcję "kup teraz" i nikt nie będzie się wkurzał

Uwielbiam ten dowcip
ja kiedys kupowałam 2 rzeczy u sprzedającego, jedną wylictytowałam, a druga na kup teraz i jedną akukcje odwołał, bo mu z hurtowni nie przyszły, a phi ja nie chcialam brac 1 rzeczy tylko 2 i nie zapłaciłam i dostałam ostrzezenie od allegro

chodzi o to,ze to nie miał byc dowcip tylko dziwczyna mu tak przy wszystkich powiedziała, a jemu się głupio zrobiłoD

Cytat:
Hmm, szkoda, że nie zajrzałam tam wcześniej - z tego co widzę to powinnam raczej brać 0 i 1 bo 2 wydają się za ciemne
no co Ty zero to takie dla najjasniejszych cer, a Ty z porcelanek to raczej nie jestes
na zimę powinnas miec 1 na lato 2
Stary 2010-05-29, 14:59   #4577
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
chodzi o to,ze to nie miał byc dowcip tylko dziwczyna mu tak przy wszystkich powiedziała, a jemu się głupio zrobiłoD
Ale ja to już kiedyś słyszałam, jako dowcip, na imprezach też to hasło słyszałam
A że mu się głupio zrobiło to się nie dziwię

Cytat:
no co Ty zero to takie dla najjasniejszych cer, a Ty z porcelanek to raczej nie jestes
Ok, Ty się znasz bardziej

Nie mogę się zdecydować w czym mi lepiej - fawn czy olive fair
I nawet dzisiaj przekonałam się trochę do original glo (chociaż i tak wolę mieć mat na twarzy) bo jakoś tak ładnie wyglądam
Stary 2010-05-29, 15:08   #4578
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ja to już kiedyś słyszałam, jako dowcip, na imprezach też to hasło słyszałam
A że mu się głupio zrobiło to się nie dziwię

Ok, Ty się znasz bardziej

I nawet dzisiaj przekonałam się trochę do original glo (chociaż i tak wolę mieć mat na twarzy) bo jakoś tak ładnie wyglądam
biedny chłopak

ja się nie znam
ale ja uzywam 3, ew 2, ale wteyd mam jasniejszą twarz
okaze się jak paczka dojdzie
idzie ekspresowo
Stary 2010-05-29, 15:12   #4579
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
biedny chłopak

ja się nie znam
ale ja uzywam 3, ew 2, ale wteyd mam jasniejszą twarz
okaze się jak paczka dojdzie
idzie ekspresowo
Już się nie mogę doczekać

Tak sobie myślę, że mogłabym polubić minerałki, dobija mnie tylko ich cena
Stary 2010-05-29, 15:55   #4580
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:

ale cena nie jest zła
wydatek na początek a potem lajtowo
pedzle juz masz, teraz tylko kupic duzy podkład, a minerały są mega wydajne i gra
ale problem jest tutaj, ze chce sie wiecej i więcej
Stary 2010-05-29, 16:03   #4581
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
ale cena nie jest zła
wydatek na początek a potem lajtowo
pedzle juz masz, teraz tylko kupic duzy podkład, a minerały są mega wydajne i gra
ale problem jest tutaj, ze chce sie wiecej i więcej
Taaak, kobiety są chciwe i nigdy nie mają dość

Już myślę nad dużym podkładem z EDM
Tzn zobaczymy jeszcze jak będzie z Pixie
Stary 2010-05-29, 16:10   #4582
'Estelle'

Cytat:
On pewnie chciał bć dowcipny tylko mu nie wyszło , nie spodziewał się ciętej riposty .
Cytat:

To pomaluj sobie jeden policzek jednym a drugi innym odcieniem i porówaj
Cytat:

A ja myślę nad kolejnym BB Creamem
Kupiłam już jeden zestaw próbek, teraz czaję się na drugi, a tak w ogóle to chciałam przecież jeszcze testerki ze strony... a przecież w czerwcu miałam niczego nie kupować ...

Stary 2010-05-29, 16:35   #4583
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
No mogłabym tak zrobić tylko mam je w dwóch różnych formułach

Cytat:
Kupiłam już jeden zestaw próbek, teraz czaję się na drugi, a tak w ogóle to chciałam przecież jeszcze testerki ze strony... a przecież w czerwcu miałam niczego nie kupować ...
To działaj szybko póki maj się jeszcze nie skończył

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

Ja już uciekam, tradycyjnie będę jutro

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-29, 16:47   #4584
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Taaak, kobiety są chciwe i nigdy nie mają dość

u mnie pixie lepiej, ale wolałabym zeby EDM mi lezało, bo o połowe tansze

Cytat:
On pewnie chciał bć dowcipny tylko mu nie wyszło , nie spodziewał się ciętej riposty .

nie spodziewał się, ze mu jego dziewczyna taka siare zrobi

Cytat:

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

no i co z tego, ze w 2 formułach, co to za różnica?
a minta masz

ja tez zmykam sie szykowac, bo "festyn" u mnie
ira ma byc
nawet nie wiem co to za zespół, ale ponoc jakis stary
Stary 2010-05-29, 16:56   #4585
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
ja z tych raczej niewysokich jestem .

Pewnie i tak za długo nie pośpi więc powinnam pojawić się z powrotem koło 17... potem jeszcze zakupy mnie czekają, ale postaram się skrobnąć słówko w międzyczasie
A ja z tych co maja kompleksy na punkcie swojej figury, a tu nie dosyc ze jasne poszerzają to jeszcze sie strasznie opinają ale koleżanka mi powiedziała zebym nie wymyślała to wziełam

Cytat:
fajne, zgrabne masz nogi

hardcor

ja kiedys kupowałam 2 rzeczy u sprzedającego, jedną wylictytowałam, a druga na kup teraz i jedną akukcje odwołał, bo mu z hurtowni nie przyszły, a phi ja nie chcialam brac 1 rzeczy tylko 2 i nie zapłaciłam i dostałam ostrzezenie od allegro

Dzięki, ale tu mam obsasy to zawsze zgrabniej wyglądają

Cytat:

Zalezy które, bo EDM w porównaniu do zwykłego podkładu nie wychodza drogo, gorzej jak ktoś musi miec jeszcze 2 korektory, bronzer, róż, rozswietlacz

Cytat:

A moje zamówienie na pędzelki i cien dopiero złożone tydzien temu i jeszcze musze dopłacic bo ten głupi dolar zdrożał

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

Mirelka Iry znam jedna piosneke, fajna nawet, ale nie pamietam tytułu
ja zaraz uciekam na miasto, u mnie dzisiaj mecz to pewnie pełno kiboli będzie

Stary 2010-05-30, 05:17   #4586
Heroldin
Zakorzenienie

Witam niedzielnie !
Dzisiaj się wyspałam, bo tak jak przypuszczałam, weselisko "gdzieś indziej" szalało. Wczoraj nie kosiłam, bo sąsiadka orzekła : "nie wypada". Jak nie - to nie . Trawa już kwitnie, to ją zostawię, niech się sama wysiewa.

Cytat:
Ale ja Ci bardzo zależy, to przemyśl, ile dla Ciebie ta płyta warta, poszukaj w necie, czy gdzieś jeszcze do kupienia i daj cenę trochę mniejszą, niż ewentualnie w tym innym miejscu - drożej zapłacić zawsze zdążysz.
Dzięki za podpowiedź . Jutro o osiemnastej koniec licytacji. Nikt inny się nie "dopisał". Zobaczymy.
A, żeby w jakimś innym sklepie było... Oficjalna cena CD : 48,00. Zapłaciłabym i więcej, ale jest nie do osiągnięcia. "Szeroka publiczność" nie jest zainteresowana tego typu muzyką i dlatego sklepikarze nie sprowadzają. Właśnie na Allegro jest ten jeden {używany} egzemplarz. W dwóch innych sklepach kazano mi {!} dowiadywać się.

Cytat:
No to wesoło masz....
Nie zawsze ...
Ta nocna impreza, to był chyba "panieński" młodej, bo wczoraj około 15-tej do ślubu w bieli jechała. Żebyście widziały ten cyrk ... Może to i obecnie normalne, ale dla mnie istne kuriozum. Jak ciekawska baba, na schodkach przysiadłszy, widowisko oglądałam. Muszę dodać, że to dom Panny Młodej był. Rodzina raczej z tym mniej zamożnych . I wioska "moja" też raczej nie wyględna : asfaltu nie ma, ulice prawie nie przejezdne i z chlewów śmierdzi. To był opis sytuacyjny. Teraz clou : około 15-tej usłyszałam muzykę . A imponujący zespół grał : z trąbką i tubą nawet. Poleciałam zobaczyć co się dzieje. Oniemiałam z wrażenia : podjechała limuzyna, poprzedzana trzema wypasionymi motocyklami i "z tyłu" też trzy motocykle. A limuzyna taka, jak autobus prawie - z jednej strony osiem okien. Paris Hilton pewnie takową nie pogardziłaby. Pan Młody z bukietem tyż wypasionym. Wszyscy zniknęli w domu. Po pewnym czasie orkiestra zaczęła grać i korowód ruszył, coby w stronę kościoła się udać. Pierwsze zrobiłam , jak orkiestra na tzw. pożegnanie "Rotę " zagrała. Uszom własnym nie wierzyłam. Drugie zrobiłam Młodą ujrzawszy. Jej krynoliny, to chyba i Skarlett O'Hara pozazdrościłaby. No tak : o gustach się nie dyskutuje. Następnie oraz zrobiłam, jak Młoda próbowała do limuzyny wsiąść. Nie nawykła pewnikiem do jeżdżenia lymuzynami. Zaczęła od "strony" nóg i głowy się wpychać. Boże, co to był za widok ! Jak już chcieli tak się przed wioską pokazać, to wystarczyło na miejsce, gdzie limuzyna parkowała iść i poćwiczyć. Albo rady zasięgnąć : jak się do takiego samochodu wsiada. No jakoś ją, z wydatną pomocą rodziny, wepchnięto. Potem nie tylko, że i zrobiłam, to prawie w majtochy posikałam. Przy próbie startu do odjazdu okazało się, że limuzyna nijak zakręcić nie może . Nie ma miejsca. Jeździli w te i nazad dogodnego placu do skrętu szukając . Nie znaleźli. I teraz wyobraźcie sobie : w ryku potężnych motorów motocykli, w świadomości licznie wyległych na ulice gapiów limuzyna ruszyła wioskowymi arteriami ... tyłem. Mieli do przejechania jakieś 400 m., przez całą wieś. A ja miałam ubaw po pachy . " Mierz ... zamiar podług sił " I szpan się nie udał. No chyba, że tylko ja to jako faux pas odebrałam. Co było dalej - nie wiem {ku żałości mojej ogromnej}. Hołubce gdzie indziej krzesali. Może dzisiaj jakoweś poprawiny będą.
Trochę przynudziłam, ale nie mogłam się powstrzymać.

Cytat:
Napisane przez niby nic
Byłam dzis na zakupach i upolowałam czarną kamizelke za 15 i spodnie za 40

Masz fart, Dziewczyno !

Coby dłużej nie nudzić - już tylko : miłej niedzieli życzę
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-30, 08:02   #4587
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki za podpowiedź . Jutro o osiemnastej koniec licytacji. Nikt inny się nie "dopisał". Zobaczymy.
A, żeby w jakimś innym sklepie było... Oficjalna cena CD : 48,00. Zapłaciłabym i więcej, ale jest nie do osiągnięcia. "Szeroka publiczność" nie jest zainteresowana tego typu muzyką i dlatego sklepikarze nie sprowadzają. Właśnie na Allegro jest ten jeden {używany} egzemplarz. W dwóch innych sklepach kazano mi {!} dowiadywać się.
Skąd ja to znam U mnie też mały wybór płyt, albo jak już jest więcej to leżą od paru miesięcy na półkach i nikt nie robi dostawy bo po co A patrzyłaś na stronie empiku czy jest? Bo z tego co się orientuje to można zamówić przez internet i oni przywożą do wybranego przez siebie sklepu.

Cytat:
Napisane przez Heroldin
Nie zawsze ...
Ta nocna impreza, to był chyba "panieński" młodej, bo wczoraj około 15-tej do ślubu w bieli jechała. Żebyście widziały ten cyrk ... Może to i obecnie normalne, ale dla mnie istne kuriozum. Jak ciekawska baba, na schodkach przysiadłszy, widowisko oglądałam. Muszę dodać, że to dom Panny Młodej był. Rodzina raczej z tym mniej zamożnych . I wioska "moja" też raczej nie wyględna : asfaltu nie ma, ulice prawie nie przejezdne i z chlewów śmierdzi. To był opis sytuacyjny. Teraz clou : około 15-tej usłyszałam muzykę . A imponujący zespół grał : z trąbką i tubą nawet. Poleciałam zobaczyć co się dzieje. Oniemiałam z wrażenia : podjechała limuzyna, poprzedzana trzema wypasionymi motocyklami i "z tyłu" też trzy motocykle. A limuzyna taka, jak autobus prawie - z jednej strony osiem okien. Paris Hilton pewnie takową nie pogardziłaby. Pan Młody z bukietem tyż wypasionym. Wszyscy zniknęli w domu. Po pewnym czasie orkiestra zaczęła grać i korowód ruszył, coby w stronę kościoła się udać. Pierwsze zrobiłam , jak orkiestra na tzw. pożegnanie "Rotę " zagrała. Uszom własnym nie wierzyłam. Drugie zrobiłam Młodą ujrzawszy. Jej krynoliny, to chyba i Skarlett O'Hara pozazdrościłaby. No tak : o gustach się nie dyskutuje. Następnie oraz zrobiłam, jak Młoda próbowała do limuzyny wsiąść. Nie nawykła pewnikiem do jeżdżenia lymuzynami. Zaczęła od "strony" nóg i głowy się wpychać. Boże, co to był za widok ! Jak już chcieli tak się przed wioską pokazać, to wystarczyło na miejsce, gdzie limuzyna parkowała iść i poćwiczyć. Albo rady zasięgnąć : jak się do takiego samochodu wsiada. No jakoś ją, z wydatną pomocą rodziny, wepchnięto. Potem nie tylko, że i zrobiłam, to prawie w majtochy posikałam. Przy próbie startu do odjazdu okazało się, że limuzyna nijak zakręcić nie może . Nie ma miejsca. Jeździli w te i nazad dogodnego placu do skrętu szukając . Nie znaleźli. I teraz wyobraźcie sobie : w ryku potężnych motorów motocykli, w świadomości licznie wyległych na ulice gapiów limuzyna ruszyła wioskowymi arteriami ... tyłem. Mieli do przejechania jakieś 400 m., przez całą wieś. A ja miałam ubaw po pachy . " Mierz ... zamiar podług sił " I szpan się nie udał. No chyba, że tylko ja to jako faux pas odebrałam. Co było dalej - nie wiem {ku żałości mojej ogromnej}. Hołubce gdzie indziej krzesali. Może dzisiaj jakoweś poprawiny będą.
Trochę przynudziłam, ale nie mogłam się powstrzymać.

Masz fart, Dziewczyno !

Coby dłużej nie nudzić - już tylko : miłej niedzieli życzę

Masz talent do opowiadania
A ta moja wcześniejsza wypowiedz to troche ironiczna była Ja doskonale wiem jak męczące sa imprezy sąsiadów

Stary 2010-05-30, 09:53   #4588
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
A ja z tych co maja kompleksy na punkcie swojej figury, a tu nie dosyc ze jasne poszerzają to jeszcze sie strasznie opinają ale koleżanka mi powiedziała zebym nie wymyślała to wziełam

Dzięki, ale tu mam obsasy to zawsze zgrabniej wyglądają

Zalezy które, bo EDM w porównaniu do zwykłego podkładu nie wychodza drogo, gorzej jak ktoś musi miec jeszcze 2 korektory, bronzer, róż, rozswietlacz

A moje zamówienie na pędzelki i cien dopiero złożone tydzien temu i jeszcze musze dopłacic bo ten głupi dolar zdrożał

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

Mirelka Iry znam jedna piosneke, fajna nawet, ale nie pamietam tytułu
ja zaraz uciekam na miasto, u mnie dzisiaj mecz to pewnie pełno kiboli będzie
a mój cien i pędzelki doszły jakis czas temu i tez dopłacałam

a Ira super jeden z lepszych zespołów jaki przyjechał do nas na festyn
i jeden z niewielu, który nie spotkał się z niezadowoloniem i 2 razy na scenę wchodzili
Stary 2010-05-30, 13:09   #4589
'Estelle'

Cytat:
Trzymam kciuki .
Gdyby coś [tfu,tfu] poszło nie tak, sprawdź na ebayu

Widoki panieńsko-weselne - przednie .
Cóż, taka to już przypadłość niektórych: zastaw się, a postaw się .
Podejrzewam, że niewielu jednak wyjazd tyłem jako wpadkę odebrało, pewnie raczej na fakcie, że "limo je we wiosce" się skupili .

Cytat:
a Ira super jeden z lepszych zespołów jaki przyjechał do nas na festyn
i jeden z niewielu, który nie spotkał się z niezadowoloniem i 2 razy na scenę wchodzili
U mnie w tym roku mnóstwo koncertów, jak zwykle, bo miasto bardzo studenckie, w tym Rasmus, na którym nie byłam .
Ech, gdzie te czasy, kiedy się wszystkie koncerty oblatywało...

Stary 2010-05-30, 13:26   #4590
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymam kciuki .
Gdyby coś [tfu,tfu] poszło nie tak, sprawdź na ebayu

Widoki panieńsko-weselne - przednie .
Cóż, taka to już przypadłość niektórych: zastaw się, a postaw się .
Podejrzewam, że niewielu jednak wyjazd tyłem jako wpadkę odebrało, pewnie raczej na fakcie, że "limo je we wiosce" się skupili .

U mnie w tym roku mnóstwo koncertów, jak zwykle, bo miasto bardzo studenckie, w tym Rasmus, na którym nie byłam .
Ech, gdzie te czasy, kiedy się wszystkie koncerty oblatywało...
Mirelkaaa wpadnie to oblecimy wszystkie koncerty
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości