|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4921 |
Raczkowanie
|
Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I
EveliousesMnie najbardziej Inez, mam nawet znajoma o tym imieniu. Larysa- nie slyszalam nigdy Klasysa owszem ale Larysa nigdy chodz tez ladne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4922 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I
Znam jedną Larysę. Ładne, ale ja nie lubię udziwnionych imion. Może dlatego, że sama mam takie 'inne' imię i kiedyś bardzo się go wstydziłam.
Relax... it's coffee time ![]() Nie dyskutuj z głupcem... Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem... pokona doświadczeniem ![]() Edytowane przez angelikaw Czas edycji: 2010-05-29 o 12:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#4923 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ale poszlismy do lekarza jakie bylo zdziwienie pana doktora - ktory mowi z na usg nic nie zobaczymy no ale zrobmy.. a tu nam serducho zaczelo bic ![]() Cytat:
![]() ![]() trzymam kciuki zeby ci szybko poszlo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2010-05-29 o 13:20 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4924 |
Wtajemniczenie
|
A My dzis bylismy ogladac wozki. Troszke lipa bo akurat ten ktory mi sie podobal na necie, to nie ma go w zadnym sklepie, i nie moge go zobaczyc jak wyglada na zywo - http://bejbi.eu/sklep/implast-wozek-...is-p-4360.html
Ale w sklepie spodobaly mi sie jeszcze dwa wozki - X-lander XA 2010 http://www.bobowozki.com.pl/product_...4&%3CosCsid%3E oraz Maxi cossi http://www.bobowozki.com.pl/product_...0&%3CosCsid%3E. Chcialabym jeszcze zobaczyc ten pierwszy, ale nie wiem gdzie go w Krakowie mozna zobaczyc. |
![]() ![]() |
![]() |
#4925 |
Przyczajenie
|
WITAM Was Moje Drogie słonecznie(wkońcu)i cieplutko!
TIFIO mój mały w 21tyg i4dni ważył 455gram także myśle że waga Twojego maluszka jest jak nabardziej w porządku EVELIOUSES mój typ to Iga i Oktawia,a po za tym kolor włosków przepiękny Butterfly83 odpoczywaj duzo koniecznie skoro takie zalecenie gina(ja przez pierwsze 3 miechy tez musiałam leżeć jak kłoda niestety nic fajnego,ale to wszystko dla dobra naszych maluszków ![]() a ja właśnie po 2,5h jeżdzie dotarłam z mężem do tesciówki;oczywiscie po drodze stawalismy 3 razy na siusiui raz na coś "poważniejszego" ![]() ![]() po za tym musielismy nadrobić około 15 km bo okolice płocka niestety zalane i nie ma przejazdu mój mąż teraz ciagnie mnie na zakupy do nowo otwartej galerii także idę poszaleć troszkę i odezwę się potem |
![]() ![]() |
![]() |
#4926 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny pomocy od wczoraj czuje coś dziwnego w podbrzuszu takie pieczenie wiec wydaj mi się z e pęcherz ale sikaniu nie boli mnie ani nei piecze. Brałam kiedyś Furosept URO przepisany przed Dr ginekolog czy myślicie że powinnam wziąć bez konsultacji z lekarzem to jest żurawika ???? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4927 |
Zakorzenienie
|
Ilona no xa oj tez zdecydowanie ale ten bebetto magnum kosztuje tysiac a z opisu ma wsyztko tak jak xa.. wiec wole sprawdzic niz placic 600 zl wiecej... i sie grysc. szczegolnie ze ta jak mowie mozna montowac do niego maxi cosi.. ale jesli sie okaze ze cos jest nie tak to poostajemy przy xa...
a co do zurawitu mysle ze mozesz i lekarz profilaktycznie kazal zuravit.. wiec nie powinno zaszkodzic..
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4928 |
Wtajemniczenie
|
a czy nie wydaje sie wam ze X lander ma mala gondolke? Ogolnie wyglada super i chyba sie na niego zdecydujemy, chce zobaczyc jeszcze tego Implast border SD, aby juz byc pewna. Napewno z tych dwoch ktorys wybiore. Jeszcze w X-lander nie da sie zmienic w spacerowce siedziska w innym kierunku ;( Ale wozek rzeczewiscie mniejszy od Implasta Bordera wiec pewnie ltwiej go wsadzic do bagaznika.
Bo Maxi Cossi to drogi 3 tysiace kosztuje ;( chociaz jest super. Edytowane przez waniliaania2009 Czas edycji: 2010-05-29 o 17:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4929 | |
Raczkowanie
|
ale Ci zazdroszczę ![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4930 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4931 |
Raczkowanie
|
niesamowicie ciężko Was nadrobić po dłuższej nieobecności...czytam i czytam,a końca nie widać...mam nadzieję,że mnie nie wyrzucicie?
![]() co do angielskiej opieki zdrowotnej to ja nie mam słów.powiedziałam mojej położnej o strasznym bólu nerki (który "na szczęście" dopadł mnie w Polsce),a ona,że to normalne w ciąży.spuchnięte nogi? - standard.pytam kiedy będę miała test na glukozę,a ona do mnie - a po co? ![]() ale na szczęście już niedługo i będę z powrotem w Polsce to wtedy zrobię sobie te badania.przede mną jeszcze tylko 3 tygodnie pracy ![]() Wasze brzuszki są piękne.mój też dzisiaj jakoś tak się ładnie ułożył i jak zobaczyłam go w lustrze rano to sama się śmiałam z siebie.niezły bębenek ![]() ![]() miłego weekendu dziewuszki.ja lecę robić gołąbki. a w poniedziałek mamy drugą rocznicę ślubu... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4932 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4933 |
Zakorzenienie
|
ciąża słonia trwa do 24 miesięcy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4934 |
Zakorzenienie
|
a mi z koncertu IRY wyszly nici... jestem smutna..
poszlismy z mezem do kosciola bo nasz swiadek chrzcil core i chcielismy sie pomodlic w intencji malej.. no i zaczal mnie bolec brzuch mocno twardnial i jakby ciagnal w dol... mialam juz tak i lekarz kazal lezec brac nospe i przejdzie... (jak nie przejdzie to dzwonic) no i po mszy poszlismy do domku i lezalam i jest lepiej.. ale... tz se boi i powiedzial ze zostajemy... troche jestem zla ale z drugiej strony dzidziolek wazniejszy...
![]() |
#4935 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4936 |
Raczkowanie
|
Ale dzisiaj cicho na wątku,chyba wszystkie dziewczyny pucują domki.
martucha84, nie smuć się ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4937 |
Zakorzenienie
|
bordowa kliwia7 dokladnie tak... dziecko najwazniejsze a koncert jeszcze nie jeden przed nami... jeszcze jakbym miala kupione bilety albo cos.. a to taki mial byc plenerowy otwarty wiec trudno...
![]() |
#4938 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale to fajnie, że coś się dzieje i same dobre wieści ![]() Po kolei skomentuję co spamiętałam (wybaczcie jeśli coś pokręciłam) Matrucha- pokoik wyszedł świetnie ! Dobre nasycenie tła, do tak małego pokoiku, nalepki ok ( misiu mnie rozbroił) , szkoda tylko,że zupełnie nie adekwatna wielkość do reklamy na all. Najważniejsze,że ładnie wyszło i zachęcam wszystkie ( zwłaszcza Niuniu),żeby spróbować. Zuziczko, bardzo się cieszę na twojego synka ![]() ![]() ![]() ![]() Evelinous- włoski masz cudne , cała jesteś fajna, bo nie czuję w twoich wypowiedziach strasznych kompleksów ( a przecież każda ma) i na wszystko masz lekki luz. Tak trzymaj ! cdn...
. Szymonek, Dawidek, i Oleńka http://www.suwaczki.com/tickers/n59yhdgemrlojvrp.png Edytowane przez szokoladka74 Czas edycji: 2010-05-29 o 22:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dlatego BARDZOOOOO dziekuje za pokazanie Twojego dziela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4940 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ja tam ogladam i podoba mi się ![]()
![]() |
#4941 |
Zakorzenienie
|
hello ciezarowki
![]() z tym imieniem to na prawde niezla farsa ![]() ![]() ![]() nie ukrywam ze najladniej do naszego nazwiska brzmi Zuzanna .. ale teraz tyle tych Zuzi ;/ no nie wiem.. serio bede chyba wybierac na porodowce ![]() ja mam dow as pytanie ez czy w ciazy macie jakies stany lekowe jakies napady strachu itp??? zastanwialam sie czy jestem przemeczona ostatnimi stresami czy hormony tam mi wala na glowe.. ciagle chodze jak bym sie czegos bala... do tego nie moge znalesc mojej obraczki ![]() ![]() tez tak macie?
wiosna!! ![]() ![]() Edytowane przez Ray Czas edycji: 2010-05-29 o 20:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#4942 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do obraczki to ja nie wierze przesady, uwazam ze na gorze gdzies to jest zapisane i tak juz musi byc... napewno się znajdzie w najblizszym czasie!!!
![]() |
#4943 |
Raczkowanie
|
a ja boje sie ze malenstwo bedzie chore,albo ze nie dam rady sobie po porodzie dopadnie mnie depresja poporodowa i nie bede potrafila cieszyc sie dzidzia-mimo ze teraz tak bardzo czekam az sie urodzi.Wynika z tego ze chyba kazda z nas ma jakies leki,i recepta tylko jedna-nie martwic sie na zapas
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4944 |
Raczkowanie
|
cd.
Weronisiu- zazdrościłam ci wycieczki ( ja w tym czasie zwiedzałam szpital przecież). Bardzo mi się podobały twoje pociechy ( jakie duże dzieci !!) i od razu pomyślałam,że jak bym zaczęła po ślubie zaraz, to moje też by już takie były. Ale co tam. Fajna architektura ( mur pruski w kamieniczkach- super) i fajna radosna twoja buzia ( nie widać ciąży w tych ciuszkach, więc proszę następne zdjęcia z wyeksponowanym dzidziusiem pokazać !!! ![]() A tak na marginesie- ile u ciebie kosztuje ten Loreal sublime ? Bordowa- buziaki dla córci ![]() Pomi- dobrze,że już w domku. Teraz już żadnych przygód szpitalnych, oszczędzaj się, chuchaj i dmuchaj ![]() Ray, Co u ciebie, jak dzidzia?, bo nie doczytałam,żebyś się ostatnio pojawiła ![]() Czekoladowa- nie przejmuj się mężem, oni wszyscy muszą dojrzewać do odpowiedzialności, małżeństwa, obowiązków, miłości . Ale jak widać na załączonym obrazku -przykład Misqi, dla której osobne ![]() ![]() ![]() ![]() Aneczka- nalepiaj kochana, nalepiaj ! Fajny pokoik będzie i oryginalny Suszilda- witaj ![]() Nicoll- to tragiczne samopoczucie, po którym się wylegiwałam w szpitalu to oczywiście Fenoterol. Dobiła mnie dawka 8 x 1/2, ale mniejsze nie niwelowały skurczów. Teraz biorę jego odpowiednik (gynipral), który nie daje tylu skutków ciśnieniowych i sercowych. Tyle,że w Czechach i dość drogi. Mpik82- imię Milenka bardzo mi się podoba, sama się zastanawiałam nad nim, ale mąż mnie przegłosował ![]() Enis- Ignaś-ślicznie, niebanalnie, nie oklepalnie ![]() Zuziczko- niech ta twoja babcia nie jeżdzi już na rowerze !!! ![]() Niko a jak tam twoja babcia, już lepiej? Niezłe macie te BABCIE ![]() Kliwia- miałaś super poród , skręca mnie z zazdrości ( mój pierwszy dwa dni , koło 30 godzin...) Witam nowe mamusie. Nie damy się ! w kupie siła ! ![]() ![]() ![]() ------------------------------------------------------------------- Wybacz Ray, już cię doczytałam ![]()
. Szymonek, Dawidek, i Oleńka http://www.suwaczki.com/tickers/n59yhdgemrlojvrp.png Edytowane przez szokoladka74 Czas edycji: 2010-05-29 o 21:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4945 |
Zakorzenienie
|
hej kobitki
![]() Boże znowu boli mnie głowa.... szału można dostać ![]() hehe a wczoraj w nocy mały z brzuszka bił się z kotem ![]() ![]() ![]() ![]() uśmiałam się i już nawet zapomniałam wtedy o bólu głowy ![]()
#4946 | |
Zadomowienie
|
No jakiejś ogromniej to on nie ma ale myślę że ma wystarczającą tym bardziej że w gondoli za długo się dzidzie nei wozi i spokojnie wystarcza. Ja pytałam mam które użytkują i s a bardzo zadowolone. A ta gondola taka zgrabna bardzo
Cytat:
![]() My dziś ze znajomymi jedziemy do doliny bętkowskiej na grilla ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4947 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() na szczescie za 4 tyg (niecałe) bede juz w pl to "obskocze" lekarzy i moze sie wreszcie wyluzuje, bo sama mysl o szkockiej słuzbie zdrowia, doprowadza mnie do palpitacji! ;( ale sie wam wyzliłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4948 | |||||
Raczkowanie
|
[QUOTE=kliwia7;19652131]Dzień dobry,wszystkim
![]() ![]() ![]() Eveliouses,kolorek piękny,a jakie włosy błyszczące ![]() Z imion to (oczywiście)KARINA-naj,jeszczeINGA mi się podoba. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
EVELIOUSES mój typ to Iga i Oktawia,a po za tym kolor włosków przepiękny Cytat:
![]() ![]() a co do włosków to nie spodziewałam się aż takich komplementów ![]() fakt faktem,że mi sie też podobają ![]() ![]() buziole dla Was wszystkich a co do imion to narazie ranking wygląda tak: 1,KAMILA 6 GŁOSÓW 2,KARINA I OKTAWIA PO 4 GŁOSY 3,INGA I IGA PO 3 GŁ. 4,LARYSA 2 GŁ 5,INEZ 1 GŁ. ![]() wiem,że niektóre pisały,ze dziwne te imiona ale własnie tak bym chciała,zeby mała miała takie śliczne,niebanalne i nie oklepane imię ![]() a wtedy gdy ja byłam mała to Ewelina też było bardzoooo mało znane bo na całą naszą dużą szkołę to były 2!!!!ja i taka kumpelka z klasy c hihihihi a w przedszkolu ani jednej Ewelinki i choć wtedy może nie zawsze mi się to podobało to już troszkę później doceniłam,że mam takie troszkę inne imię ![]() ![]() i może dlatego też tak chcę dla małej??!!niewiem,teraz jest tyle "dziwnych"imion,że w sumie to chyba dla każdej z nas co innego moze być niefajne,no nie?np.mi się nie podobają Sandry,Sabriny,Jessiki,:n ie: a teraz dużo kumpelek tak dało swoim pociechom,no i nieśmiertelne Zuzie,Majki i Julki-podobają mi się te imiona,ale zbyt "na czasie "teraz dobra już nie truję,bo się rozpisałam już,że ho ho i zaraz dostanę ochrzan od kogoś ![]() nie no spoko laski,wyraziłyście swoje opinie a ja chciałam się troszkę wytłumaczyc czemu takie ''inne''imionka mi się podobają ![]() jezeli jeszcze będą jakieś głosy to odświeżymy mój ranking ![]() a narazie życze miłej niedzielki i słoneeeecznej przede wszystkim ![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- acha KLIWIA co do błyszczących włosków, to kupilam sobie z oriflame serum do końcówek i ostatnio na tym prostowałm włoski ![]()
RADUŚ JUŻ Z NAMI!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/qq87i09k53acoskv.png PROSZĘ ZOBACZ I PODPISZ SIĘ http://uniteddogs.com/stopkillingdogs |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4949 |
Zakorzenienie
|
czeeeeść
![]() ![]() Miłego dnia!
#4950 |
Rozeznanie
|
Misqa niezła zabawa z tym kocurem
![]() co do imion to ja nadal mam dylemat czy Róża czy Inga czy Kalina czy Laura najbardziej podoba mi sie Inga ale prawdopodobnie brat mojego Tz da Iga a jego zona rodzi msc przed nami takze chyba odpadnie bo bardzo podobne te imiona Eveliouses jak czytam Twoje posty to wydaje mi się ze jestes mega optymistką, cieszącą się kazdą chwilą ![]() ![]() Moj Tz dzisiaj w szkole ostatnio troche sie dochodzimy, obiecuje duzooo ale niestety szybko o obietnicach zapomina ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.