Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.II - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-28, 20:29   #4891
Eveliouses
Raczkowanie

Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I

Andżelka brzusio fajny i myślę,że w sam raz,taka kochana piłeczka

RAY imię Oktawia jest przesliczne!!Sama mam taką opcję przy dziewczynce.Miałam kiedyś sąsiada Oktawiana -mmmm ale ciacho z niego było

Tak jak nie miałam pomysłu na imię dla dziewczynki tak od wczoraj jest kilka opcji:
KARINA
IVETTA
INGA
INEZ
IGA
KAMILA
LARYSA
OKTAWIA

a chłopak to wiadomo
RADOSŁAW BARTOSZ

Jak macie chwilkę to piszcie które z dziewczęcych imion wam się podoba,zrobie sobie ranking dziękuje

: jupi::j upi:
http://www.suwaczki.com/tickers/qq87i09k53acoskv.png

PROSZĘ ZOBACZ I PODPISZ SIĘ
http://uniteddogs.com/stopkillingdogs
Eveliouses jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 20:32   #4892
bordowa
Wtajemniczenie

Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I

Wcina mi posty cały czas, to chyba wina mojego iPlusa Chciałam się Wam pochwalić, że w ciągu ostatnich 16 dni przytyłam tylko 0,4 kg Ostatnio przez miesiąc przytyłam 3,6 kg więc już się przestraszyłam, że skoczę w górę
bordowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 20:48   #4893
Eveliouses
Raczkowanie

MISQA hehe a nie mówiłam
fajnie,że pogadaliscie i doszliście do jakiegos porozumienia,widac nasze kciuki pomogły !!!HURRRA

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

a co do rudych wlosków to wyszły fenomenalnie i to henną jestem the best hihihih moja kumpelka fryzjerka nie wierzyła ,że sobie to sama zrobiłam i w dodatku henną,bo fajny balejaż takich ognistych rudości wyszedł jak zrobie fotki to wstawie

Stary 2010-05-28, 20:51   #4894
angelikaw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eveliouses Pokaż wiadomość
Andżelka brzusio fajny i myślę,że w sam raz,taka kochana piłeczka
THX
a z imion podobają mi się:
KARINA
KAMILA
angelikaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 20:52   #4895
elenka1
Rozeznanie

Cytat:
Tak jak nie miałam pomysłu na imię dla dziewczynki tak od wczoraj jest kilka opcji:
KARINA
IVETTA
INGA
INEZ
IGA
KAMILA
LARYSA
OKTAWIA
Inga

OLA 6.10.2010
elenka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 20:55   #4896
Eveliouses
Raczkowanie

a to włoski nareszcie mam RUDE!!!!

Stary 2010-05-28, 20:56   #4897
ycnan
Zadomowienie

Pomi, dobra robota z tą listą Super. Dziękujemy

Eveliouses, co do imion, to:
KARINA -
IVETTA - nie ma chyba takiego imienia. Przez "w", tak, ale nie przez "v" -nie sądzę. Poza tym , choć znam jedna Iwetę.
INGA - no, powiedzmy
INEZ - znam tylko firmę krawicką o takiej nazwie Jakoś mi nie pasuje
IGA -
KAMILA - choć mi się nie kojarzy dobrze
LARYSA - zdecydowanie
OKTAWIA - też mi się podoba, ale za bardzo kojarzy się z samochodem. No i jesteśmy z mężem zdecydowani na Alicję

Ogólnie, to widzę, że preferujesz dość nietypowe imiona dla dziewczynki a dla chłopca - klasyczne
Ja mam na odwrót Męskie imiona wole nieco ...hmm... dziwne

A włoski super ^^ Faktycznie, ładny balejaż

Edytowane przez ycnan
Czas edycji: 2010-05-28 o 20:58
ycnan jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-28, 20:57   #4898
angelikaw
Zakorzenienie

Cytat:
a to włoski nareszcie mam RUDE!!!!
ale śliczny kolorek!!!!
Stary 2010-05-28, 21:04   #4899
Eveliouses
Raczkowanie

Dziewczyny,kochane moje,dziękuje za tak czynny udział w rankingu imion!!!!
a za komplementy po stokroć dziexxxxxx
YCNAN masz rację,nietypowe te babskie imiona ale to chyba dlatego,ze długoooo nic nie mogłam wymyślić,nic mi się nie podobało niestety i jak już zaczęłam szukac to takie,zeby inne były hihihi
a męskie to od zarania dziejów miałam BARTOSZA i RADKA
a co do Ivetty to własnie ostatnio tak widziałam babkę w TV podpisaną !!!własnie przez ''v''
fajnie,ze piszecie swoje zdania na temat tych imion,dzieki raz jeszcze
mam taki zeszycik i robie tu kropeczki przy imionach ,które typujecie i narazie prowadzi.....albo ciiiiii nic nie powiem,zobaczymy co reszta napisze

Stary 2010-05-28, 21:53   #4900
falbala
Raczkowanie

mi sie podoba oktawia

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

ciekawe co u czarnaelizabeth, dawno jej nie było, wiecie cos moze?
falbala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-28, 22:38   #4901
Butterfly83
Raczkowanie

Dzisiaj byłam na wizycie i niestety znowu pępowina miedzy nóżkami .
Dziecko waży 613g wszystkie wymiary wskazują na to że jest to 23tc a nie 21tc TP zmienił sie z 3.10 na 22.09.
Niestety jest rozwarcie musze wiecej leżec , łożyskona scianie przedniej.

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ----------

http://mediweb.pl/interactive/calc25.php
Na tej stronce można obliczyć wiek płody na podstawie wymiarów.
Butterfly83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-29, 06:38   #4902
waniliaania2009
Wtajemniczenie

A ja od dwoch dni mam takei dziwne uczucie. Nie sa to kopniaki bo je czuje juz od dawna ale jakis dziwny ruch- zastanawiam sie czy to nie jakies lekkie skorcze- a moze obracanie dzidziusia albo czkawka???. Takie dziwne uczucie na samiutkim dole.
Poza tym nic mnie nie boli i dobrze sie czuje, wiec moze to nie skorcze...juz sama nie wiem ale panikuje sobie.
waniliaania2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 08:00   #4903
ycnan
Zadomowienie

Butterfly83, może następnym razem dzieciaczek tą pępowinę zabierze Dbaj o siebie

waniliaania2009, jeśli czujesz ruch, to nie są to skurcze Może faktycznie zaczęłaś czuć, jak dzieciaczek się wierci - a nie tylko kopniaczki. Bo czkawka to takie podskakiwanie.
W każdym razie, nie masz się czym martwić
ycnan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 08:30   #4904
bordowa
Wtajemniczenie

waniliaania2009, popieram ycan Czytałam, że w ostatnim trymestrze kobieta czuje bardziej wiercenie się maluszka niż typowe kopniaki, może po prostu odczuwasz to szybciej Ja też wczoraj wieczorem czułam, jak się mała przewraca, dziwne to uczucie

Edytowane przez bordowa
Czas edycji: 2010-05-29 o 08:31
Stary 2010-05-29, 08:42   #4905
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
KARINA
IVETTA
INGA
INEZ
IGA
KAMILA
LARYSA
OKTAWIA

a chłopak to wiadomo
RADOSŁAW BARTOSZ
hmmm jesli chodzi o chlopcow to dla mnie zdecydowanie Bartosz.. (sama tak chcialam dac synowi na imie dla mam szwagra bartka wiec odpada..) a jesli chodzi o dziewczynki to hmm nic w moim guscie wszystkie jakies z kosmosu chociaz Kamila taka "nasza" ale napewno cos fajnego wybierzesz

ide dzis wieczorem na koncert Iry ale sie wyszaleje
Stary 2010-05-29, 08:46   #4906
Butterfly83
Raczkowanie

Dzieczyny czy któraś tak miała że TP na podstawie OM różnił sie od TP na podstaie rozwoju dziecka ??
To który jest aktualny
Na wydruku z USG jest napisane TP 22.09 a nie 3.10
Butterfly83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 08:46   #4907
Weronisia
Zakorzenienie

Evoliouses kolorek czadowy
Zawsze mi się takie zdecydowane kolory podobają u kobiet. Ale bardziej czerwienie intensywne, wiśnie, burgundy. Ja kiedyś miałam burgund i dobrze się czułam, ale po dwóch latach odfarbiłam się znowu na blond, bo mąz woli mnie w naturze
Ja się wybieram w przyszłym tygodniu na pasemka. Zawsze robię takie jak w moim avatarku blond z brązem.
Weronisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 08:50   #4908
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Butterfly83 Pokaż wiadomość
Dzieczyny czy któraś tak miała że TP na podstawie OM różnił sie od TP na podstaie rozwoju dziecka ??
To który jest aktualny
ja mam 10-13 sierpien z usg czyli rozwoju a z om 6 wrzesien
wiec spokojnie lekarze bardziej patrza na rozwoj dziecka (z mojej wiedzy tak wynika) bo nie zawsze owulka jest tak jak "zwykle" wiec do zaplodnienia moglo dosjc pozniej albo wczesniej..
no albo tak jak ja mialam okres a bylam w ciazy...
Stary 2010-05-29, 09:01   #4909
bordowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Weronisia Pokaż wiadomość
Zawsze mi się takie zdecydowane kolory podobają u kobiet. Ale bardziej czerwienie intensywne, wiśnie, burgundy.
Ja miałam kiedyś intensywną czerwień, ale taką naprawdę naprawdę intensywną Piękna była ... Jak znajdę zdjęcie to dodam
Też lubię takie kolorki, ale to musi pasować do twarzy, no i do charakteru, bo nie każdej kobiecie ładnie w czerwieni
Stary 2010-05-29, 09:12   #4910
angelikaw
Zakorzenienie

Cytat:
Dziecko waży 613g wszystkie wymiary wskazują na to że jest to 23tc a nie 21tc TP zmienił sie z 3.10 na 22.09.
Może następnym razem się uda podejrzeć
Cytat:
To który jest aktualny
Tak, u mnie TP wg OM 22.09, a wg ostatniego USG 27.09.
Lekarz powiedział, że wahania do 2 tyg. są normalne.
Stary 2010-05-29, 09:50   #4911
kliwia7
Raczkowanie

Dzień dobry,wszystkim
Eveliouses,
kolorek piękny,a jakie włosy błyszczące.
Z imion to (oczywiście)KARINA-naj,jeszczeINGA mi się podoba.

Butterfly83,no szkoda że się nie ujawniło,a z tą szyjką to leż,oszczędzaj się,a my będziemy za twoje zdrowie i dzidziusia.

Co do wielkości dziecka,to każde dziecko też rozwija się w swoim tempie.To że teraz zrobiło duży skok nie znaczy ani tego że urodzi się olbrzym,ani tego że TP na pewno się przesunie.Bo póżniej wcale nie musi tak dużo urosnąć i na następnym USG wymiary mogą z OM tygodniami się wyrównać.Tak samo,jak dziecko teraz "za małe"-póżniej może nadrobić.A nawet jak różnica się utrzyma,to nie świadczy o niczym złym.Po prostu przesunie się TP.My przecież też różnie rośniemy i tyjemy w życiu,mamy różne proporcje ciała.To nie inkubacja kurcząt że wszystkie muszą być prawie identyczne...Jak by byli jakieś nieprawidłowości w rozwoju,to lekarz na pewno wychwyci,a wymiary to tylko wymiary .

Edytowane przez kliwia7
Czas edycji: 2010-05-29 o 09:55
kliwia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 09:51   #4912
Angelika16
Raczkowanie

GG do Angelika16

Ja was musze Kobietki bardzo przeprosić, bo na prawde ciężko was nadrobić, w jeden dzien tyle stron napisałyscie ze szok, ale czytam was zacięcie, mój Mężus sie smieje ze mnie, ze tylko jak mam wolną chwilke to Wizaz jest podstawą hihi. Ja od trzech dni na sniadanko wcinam paste jajeczną hihi, tak mi sie wkręciło

Widziałam na liście coraz więcej kobietek ma już imiona Ja 1 czerwca jade na drugie badania genetyczne Zobaczymy co tam dzidzius wyprawia w brzuszku. Uwielbiam jak czuje jego ruchy, normalnie szok

Evoliouses super ten kolorek, odważny
Angelika16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 10:07   #4913
dra
Zakorzenienie

hej
ale wy lecicie jak z torpedy z tymi postami i jak za wami nadarzyć
Eveliouses na pewno jakieś imię wybierzesz grunt,aby tobie się podobało,bo ja powiem szczerze,ze dla mnie to imiona nie przemawiają,ja raczej za takimi naszymi jestem i jedynie z tego moze być Kamila,ale ty sama musisz wybrać

wy tak na wage dzieci nie patrzcie,bo kazde rozwija się oinaczej i nie urodzimy kloca mój bąbel w 21tc ważył 576g co niby wskazuje,że to 24tc,ale gin mówił,że nieraz tak bywa,że w jedym etapie dzidzia szybko przybiera na wadze,a za chwile się równuje to wszystko,ale tp nie przyspieszył,bo to i tak w praniu wyjdzie jak to będzie

pozdrawiam miłego dzionka życzę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-29, 10:14   #4914
kasienka1701
Zadomowienie

Eveliouses jakbym miała do wyboru,któreś z tych imion to albo Kamila ,albo Iga.

Od środy mam strasznego lenia....Totalnie nic mi się nie chce.Pomocy

kasienka1701 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 10:21   #4915
aaneczka1984
Zadomowienie

Cytat:
To który jest aktualny
Ja mam z om 1 październik a z usg 24 wrzesień

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
ja mam 10-13 sierpien z usg czyli rozwoju a z om 6 wrzesien
wiec spokojnie lekarze bardziej patrza na rozwoj dziecka (z mojej wiedzy tak wynika) bo nie zawsze owulka jest tak jak "zwykle" wiec do zaplodnienia moglo dosjc pozniej albo wczesniej..
no albo tak jak ja mialam okres a bylam w ciazy...
To jak moja bratowa heh...przez 3 miesiące normalnie okres miałą i sobie balowała nieświadoma ciąży. A później ciach prach i matura z brzuszkiem hihi
No wszyscy to byli mega zaskoczyni bo ja to ją wczesniej na oczy nie widziałam

Ja se dopiero śniadanko wtryniam..chlebik razowy z serkiem żółtym..
a do tego herbatka z miodem z pasieki dziedka
Z rana domek posprzątałam i teraz mam luzik bo mały śpi
A upiekłam moją ulubioną kapratke, tylko nie miałm papieru śniadaniowego ani foli alumniniowej w domku i położyłam na spód papier do drukarki..i tu zrobiłam błąd....
Nie chce się odlepić
Odkleja się z ciastem...buuu......

Mam wrażenie w ciągu ostatniego tygodnia tak mi brzuszek urósł że szok...
No i waga juz +4kg wskazuje...a mi sie jeszcze karpatni zachciało hehe
Wczoraj naszła mnie taka ochota na lody że szok...
Wsiadłam w pewnej chwili w samochód i pojechałam do cukiernie sobie kupić..bo mi się akurat gałkowych zachciało

Co do ruchów maluszka to ja tez bardziej wiercenie czuje niż kopniaczki... Czase tez wypina pupcie i mam taką góre na brzuszku

kasienka...Ty masz lenia a ja o dziwo ostatnio mnustwo energi, rekompensuje Domisiowi pierwsze miesiące ciązy bo wtedy nie miałam siły nawet na spacer z Nim wyjść...
Teraz biegamy, budujemy domki z klocków, bawimy sie w piaskownicy...
Do tego wczoraj o 21 zachciało mi się prasować ..no i tak prasowałam z godzinke

Edytowane przez aaneczka1984
Czas edycji: 2010-05-29 o 10:25
aaneczka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 10:48   #4916
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Cytat:
Napisane przez kliwia7 Pokaż wiadomość
No normalnie kobiety to chyba nie są w ogóle wyrozumiałe dla kobiet w ciąży,zostaje tylko
no ja właśnie zauważyłam, że to babki są mniej wyrozumiałe, a wykładowcy trochę bardziej idą teraz na rękę

falbala, to szkoda że taką opiekę tam masz, totalna ignorancja

MisQa, to ja trzymam kciuki, żeby tym razem było ok!

Cytat:
Napisane przez kasienka1701 Pokaż wiadomość
Kurde,co to za ludzie...Mi jakoś do tej pory się udawało,ale mam jeszcze 2 cięzkie egzaminy przed sobą i mam nadzieje,że nie będę miała problemu ze zdaniem,bo we wrześniu na poprawkę na pewno nie przyjdę...
Ja obliczyłam, że na obu kierunkach mam w czerwcu 9 egzaminów + obrona, ale wcześniej ok. 7 zaliczeń na których muszę być I też nie zamierzam niczego zostawiać na wrzesień (o ile nie trzeba będzie leżeć...), bo co ja potem z tym zrobię..

Eveliouses, chyba żadne nie jest tak zupełnie w moim typie, ale całkiem fajnie brzmią Iga, Oktawia i Kamila Moi rodzice mają nawet małą sąsiadeczkę Igę i bardzo pasuje do takiej małej dziewczynki
A z tymi skojarzeniami z samochodem to głupia sprawa.. mi się ogromnie podoba Felicja, ale mojemu mężowi z czym się oczywiście kojarzy?
PS. Kolorek wyszedł cudny!

Butterfly83, najważniejsze że maluszek zdrowy! Leż dużo i odpoczywaj

A ja dostałam wczoraj od męża śliczny prezent: uroczą piżamkę w kolorze limonki, uwielbiam Dwuczęściowa, brzuszek się mieści Nastrój mi się poprawił Nawet mi ją zdążył wyprać i wyprasować, więc już w niej spałam

Edytowane przez Lenka*
Czas edycji: 2010-05-29 o 10:49
Lenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 11:13   #4917
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

hej kobitki

dzisiaj nie robie nic, miałam się wyspać, ale kocur już po 5 się wtulał tak, że musiałam się obudzić
TZ pojechał do szkoły, a ja siedzę i sie obijam, dodam, że ciągle w piżamie
zaraz będę się kąpać i smarować balsamem brązującym mam nadzieję, że nie wyjdę w ciapki

w końcu dobiłam do wagi z pierwszych tygodni ciązy
boli mnie okropnie głowa brzucho znów jakoś niekoniecznie... biorę nospę już kilka dni, ale chyba nic to nie daje

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

hej kobitki

dzisiaj nie robie nic, miałam się wyspać, ale kocur już po 5 się wtulał tak, że musiałam się obudzić
TZ pojechał do szkoły, a ja siedzę i sie obijam, dodam, że ciągle w piżamie
zaraz będę się kąpać i smarować balsamem brązującym mam nadzieję, że nie wyjdę w ciapki

w końcu dobiłam do wagi z pierwszych tygodni ciązy
boli mnie okropnie głowa brzucho znów jakoś niekoniecznie... biorę nospę już kilka dni, ale chyba nic to nie daje

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 11:42   #4918
gabisun
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ----------

http://mediweb.pl/interactive/calc25.php
Na tej stronce można obliczyć wiek płody na podstawie wymiarów.
oj to trzymaj się kochana i dużo odpoczywaj
Cytat:
Napisane przez waniliaania2009 Pokaż wiadomość
A ja od dwoch dni mam takei dziwne uczucie. Nie sa to kopniaki bo je czuje juz od dawna ale jakis dziwny ruch- zastanawiam sie czy to nie jakies lekkie skorcze- a moze obracanie dzidziusia albo czkawka???. Takie dziwne uczucie na samiutkim dole.
Poza tym nic mnie nie boli i dobrze sie czuje, wiec moze to nie skorcze...juz sama nie wiem ale panikuje sobie.
przy skurczach brzuch byłby twardy jak kamien, na pewno dzidzi się rusza będzie miało teraz coraz mniej miejsca, więc kopniaków będzie coraz mniej i będzie więcej takich "przesuwań" "rozpychań"

Cytat:
To który jest aktualny
moja ginka mi nie zmienia co chwilę daty porodu bo dzieci w różnym tempie rosną, cały czas mam liczony według OM, a termin wg usg ponoć jest najbardziej wiarygodny tylko do 10 tygodnia potem dzieciaczki rosną bardzo różnie i nie ma co się tym sugerować, a i tak do terminu wg OM trzeba liczyć +- 2 tygodnie

Wreszcie słoneczko

Eveli jak dla mnie to tylko pasuje Kamila, bo ja nie lubię takich dziwnych imon, dorosłym mogą się podobac, ale dzieci potrafią być bardzo okrutne i wolałabym oszczędzić swojemu niepotrzebnych stresów ale to Twój wybór

gabisun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 12:01   #4919
Suszilda
Raczkowanie

GG do Suszilda

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
mszu kto mowi o chodzeniu w dresie caly dzien???
wybacz ale mysle ze nie bardzo wiesz o co chodzi z tym dresem
kazdy ubiera jak uwaza, jak bedzie zimno co bedziesz zakladac? 3 pary spiochow ?
a co do firmowych ciuchow ja nie mam nic przeciwko, jak kogos stac to czemu ma nie kupic?? moja corka tez ma prawe wszystko markowe nie dlatego ze mam jakas fobie markowych ubran ale dlatego ze moj maz przywozi jej ze stanow te ciuchy gdzie ceny sa te same jak u nas "zwyklych" ciuchow a jakosciowo mam sprawdzone firmy ktore sa nie do zdarcia wrecz. Wiec ja osobiscie np wole kupic te leposze gatunkowo rzeczy bo wiem ze beda jeszcze sluzyc dla drugiego dziecka niz dwa razy kupowac
Zgadzam sie w 100% sama zaopatrzylam sie w kilka firmowych bluz i bucikow dla mojego bobaska, poza tym chyba kazdy lubi dobrze wygladac i wygodnie sie czuc a dobra firma gwarantuje i jedno i drugie

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Weronisia Pokaż wiadomość
E tam. U mnie też
Płacę 6 Euro za 1 kg, a więc ok. 24 zł I to są prawdziwe truskawki, a nie te sztuczne, twarde.
A jeszcze tydzień temu płaciłam 2 Euro więcej, czyli były po 32 zl
To calkiem podobnie jak i u mnie
Suszilda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-29, 12:07   #4920
IlonaN2
Zadomowienie

GG do IlonaN2

Dfziewczyny troszke się podłamałam Byłam dziś pooglądać wózki i chyba jestem wybredna bo nic oprócz tego Xlandera XA mi się niepodoba a cena jak widac spora http://www.bobowozki.com.pl/product_...4&%3CosCsid%3E

Jeszce do października trochę czasu mamy i może stanieją ale nie sadzę że bardzo drastycznie a używane kosztują koło 1400 zł więc wcale nie taniej.
A nastawiłam się na Xlandera XA bo pytałam klika spacerujących mam i są bardzo zadowolone a i wygląda bardzo ładnie. Jest jeszcze X lander XQ tylko że ma przednie małe kółka które się podobno nie sprawdzają
IlonaN2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości