|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 | |
Wolę prosto!
|
Dot.: "..no niech ktoś założy plotkowy na MM'owe offtopy:D..."
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4622 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Asiu super komedia, ale teraz to mykam na rowerek trzeba w lato wygladac pieknie hehe ![]() Tak więc ide, ale jutro powróce Miłego wieczorka Wizażaneczki ![]() ![]()
![]() |
#4623 |
Zakorzenienie
|
Candy, oddaliśmy szczeniaki, bo nie możemy czterech psów w mieszkaniu trzymać... ale smutno bez nich
![]() Dee, przywiązaliśmy się do nich przez te 2 miesiące, teraz tak pusto w domu... ![]() Widzę że o horrorach rozprawiacie - ja nie lubię, bo potem wszystkie te sceny mam przed oczami. A jak już mi się zdarza obejrzeć (raz na 100 lat), to siedzę schowana pod kocem i tylko przez taką malutką dziurkę podglądam ![]()
#4624 |
Zakorzenienie
|
_Aska_ jeśli podobał Ci sie paranormal to obejrzyj koniecznie fourth kind. Świetne, naprawde swietne zdjęcia i ciekawa koncepcja. Przekonał mnie dużo bardziej niż paranormal, ktory poprostu wyłączyłam w połowie. Filmy typu Blair Witch.., Clover Field itp mnie męczą. Ani to straszne, ani dokument. Natomiast Fourth..jest naprawde godny polecenia!
Właśnie zobaczyliśmy Unthinkable. Kurcze.. dobry, dobry film. Mocny. |
![]() ![]() |
![]() |
#4625 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja też Nonuś nie oglądam teraz tylko dzisiaj hehe ![]() ![]() Pozniej w nocy miałam problemy ze spaniem bo mi sie kazda scena śnila ![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4626 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mi się też wydawało, że Blair Witch Project nie zrobił na mnie wrażenia, dopóki tydzień później nie zamierzałam przejść przez las, drogą którą zawsze chodziłam na skróty :P Później przez jakiś czas chodziłam naokoło, hehehhe. Ale też nie przepadam za horrorami "kręconymi z ręki", ostatnia największa beznadzieja jaką widziałam to "Kwarantanna" - śmiałam się na tym horrorze. Mi się podobał "Sierociniec" Amenabara. "Gothika" pomimo słabych recenzji na mnie zrobiła jednak wrażenie. W ogóle wolę thrilery o ludziach, potwory/duchy/demony i obcinane kończyny nie specjalnie mnie pociągają. Aha! I jeszcze podobał mi się azjatycki (koreański chyba?) "Tale of two sisters" ![]() Nonah - wiem, wiem, straszna jest ta pustka, no ale co zrobić. Najważniejsze, że trafiły do dobrych domów - do innych byś pewnie nie pooddawała ![]()
![]() |
#4627 |
Zadomowienie
|
greatdee Kwarantanna inny tytuł tego to "REC"?? ja na tym w kinie byłam ale pisalo REC ale piszczałam ja kiedys zawalu dostane od tych filmow hehe
![]() ![]()
Nie pozwalam na kopiowanie i rozpowszechniania moich zdjęć Edytowane przez __aska_ Czas edycji: 2010-05-30 o 18:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4628 |
Zakorzenienie
|
Ale macie śliczne zwierzaczki!!! Zdjęcia normalnie jak na tapetę naprawdę.
Mnie się Gothica też bardzo podobała, nie wiem jak mogła mieć słabe recenzje. Ostatnio oglądałam bardzo fajny film "Wyspa Tajemnic" ciężko powiedzieć czy to thriller ale zakończenie bardzo fajne. Mnie jak na złość rozłożyło , a dzisiaj żegnam się na miesiąc z mężem. Zepsuło mi to cały dzień bo czuje się beznadziejnie , a teraz ta burza... |
![]() ![]() |
![]() |
#4629 |
Wtajemniczenie
|
Niee, REC to inny film
![]() ![]()
#4630 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]() A co do filmów, to mnie Paranormal nie porwał. Ostatnio mnie wzięło na głupie komedie, oglądalismy Sekspedycję http://www.filmweb.pl/film/Sekspedycja-2008-473044, O dwóch takich co poszli w miasto http://www.filmweb.pl/O.Dwoch.Takich.Co.Poszli.W.Miasto, Harold i Kumar uciakaja z Guantanamo http://www.filmweb.pl/film/Harold+i+...mo-2008-286816, Guru miłości http://www.filmweb.pl/film/Guru+mi%C...ci-2008-441520. Te są całkiem fajne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I uprzejmie proszę o głosiki: https://wizaz.pl/akcje/braun/gladkas....php?uid=20817 ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() Edytowane przez YenneferD Czas edycji: 2010-05-30 o 18:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4631 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aaaa, no właśnie nie mogłam sobie przypomnieć co to ostatnio fajnego widziałam ![]() Cieszę się, że zwierzaki się podobają ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Cytat:
Spokojnie, w Poznaniu powódź jest chyba pod kontrolą ![]() Ja bym się chętnie spotkała, tylko nie wiem jak z czasem... Mam trochę spraw jutro do pozałatwiania, muszę pomyśleć czy czegoś nie mogę przełożyć :P
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4632 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Sierociniec Bayona masz na mysli..? Amenabar krecił "otworz oczy" i "innych". To jak przy hiszpanskich horrorach-to koniecznie zobaczcie "Labirynt Fausta"-ten i "sierociniec" to moje ulubione. A Labirynt reżyserowany był prze del Toro, ktory z kolei był (współ)producentem "sierocinca". Mieszanka genialna! ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- O tak ![]() ![]() yenn.. strasznie mi sie nie podoba nowy filmweb ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4633 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że tu o horrorach mowa, ja mam podobnie jak Asia- umieram ze strachu jak na nie patrze i już sobie wyobrażam, że ktoś gdzieś za mną stoi itp itd
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4634 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4635 |
Wolę prosto!
|
greatdee ja też tak mam, że rozlew krwi nie robi na mnie takiego wrażenia jak filmy, które mi na psychikę działają.
Wyspę tajemnic widziałam też i bardzo mi się podobała ![]() Reca też ale już jakoś mniej mi się podobał... Sierociniec widziałam (ten hiszpański film, czy o innym mówicie?) i za pierwszym razem był super ale jak go oglądałam drugi czy trzeci raz to już mnie nie ruszał, ale to taki film z gatunku do obejrzenia raz jak "Szósty zmysł" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4636 |
Zadomowienie
|
Też ogladałam "Sierociniec"podobało mi sie bardzo
![]() "Szósty zmysł" był super "Zielona mila"to był piękny film ![]() Ja mam tak, że lubie ogladac filmy po kilkadziesiat razy jak nie setek hehe ![]() Dobra ide oglądac jakis filmik komedie hehe nie horror Całuski dla Was kochane ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Nie pozwalam na kopiowanie i rozpowszechniania moich zdjęć Edytowane przez __aska_ Czas edycji: 2010-05-30 o 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4637 |
Zakorzenienie
|
Fergi...ja widze ze mamy podobne gusta filmowe
![]() do tych co wymienilas ja jeszcze dolacze od siebie filmy produkcji pana Burtona ![]() ![]() ![]() a z filmow takich mieszanych to polecam the cottage ![]() ![]() ![]() uwielbiam tez Snatch i fight club ![]() ![]()
#4638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Burton ![]() ![]() a jeszcze bardzo zapadły mi w pamięc-"Bunkier" i "Angela"-sprawdz sobie te dwa ![]() a Fight club ogladalismy wczoraj do duzej ilości wina ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4639 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
A skoro już tak się dzielimy filmami, które nam się podobały, to z tych co widziałam ostatnio to "Kołysanka", "Ciacho" i "Trick" - o dziwo polskie, bo nie przepadam zazwyczaj - właśnie "Wyspa Tajemnic" i "Parnassus", "Prawo zemsty" czyli beznadziejne polskie tłumaczenie tytułu Law Abiding Citizen , ale film bardzo fajny!! I "W pogoni za szczęściem"(pomyliłam wcześniej tytuł), co prawda już nie najnowszy, ale świetny.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4640 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nooo dobra..to Ty bierz Burtona a ja Deepa;P uwielbiaaam go heheh my ostatnio ogladalismy "The book of Eli" i " The wolfman" pierwsze takie soooobie a drugie...za duzo gadania a za malo akcji ale jak juz byla akcja to bylo calkiem fajnie ![]() ![]()
![]() |
#4641 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a możemy sie wymieniać..? Dni parzyste i nieparzyste..? deepa tez lubie ![]() heatha ![]() i .. uwaga uwaga.. Stathmana ![]() Taki "Lock, Stock and Two Smoking Barrels" ![]() chyba zrobimy oddzielna półkę na filmy typu: Italian Job, bank job, Flawless, Afera Thomasa Crowna(nie wiem czy to wlasciwa pisownia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4642 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mmmmmmm teraz juz na pewno jestes moja ukradziona gdzies tam siostra ![]() mmmmmmmm ![]() ![]()
![]() |
#4643 |
Zakorzenienie
|
Fergi juz mam UNTHINKABLE i zaraz ide ogladac.
Dziekuje za podpowiedz (bo juz dawno na ten film sie czailam ale tytul wylecial mi z glowy) ![]()
#4644 | |
Zakorzenienie
|
Jason
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4645 |
Zakorzenienie
|
oo to jak polecacie to tez sobie go sprawie,ale to jak mi neta naprawia bo tak muli od kilku dni ze maakra a wymyslili sobie co?? zmiane modemow i trzeba wymienic osobiscie paly jedne grrr :P
#4646 |
Rozeznanie
|
Statham jes moooj!!! :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4647 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() A teraz biorę się za ten który polecasz bo widzę że podobne mam się podobają ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4648 |
Wtajemniczenie
|
To chyba się wszystkie musimy podzielić, bo mój on też jest!!
#4649 |
Zadomowienie
|
Skoro mowa o filmach to i ja się dołączę
![]() Paranormaln oglądałam, początkowo zrobił na mnie duże wrażeie,ale jak mnie któraś z Was oświecił, ze to jednkak nie był film na faktach to jakby ta opinia zjechała.. Gothice też oglądaąłm i też nie rozumiem jej kiepskich recenzji. Podobało mi się bardzo "oko" ale to horror raczej nie był, poza tym jest wierną fanką filmów z Jasonen Stathemem, jak widzię urywek i widzę tego faceta to wiem, że film będzie dobry. uwielbiam go ! ![]() ![]() ![]() Za literówki przepraszam ![]() Jest i KAroleena, która obiecała nam zdjęcie Brzoskwini i nadal go nei ma ![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Coś tu ucichło :P Ja się zbieram, jutro punkt 9.30 trzmać kciuki z amnie proszę ![]() ![]() Dobrej nocy Ślicznoty ![]()
Gosia. .sam sobie narysuj świat. coś nie podoba Ci się to sobie to zdrap. Edytowane przez ch0colate Czas edycji: 2010-05-30 o 21:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4650 |
Zakorzenienie
|
włączyłam teraz book of eli.. i jestem rozczarowana so far..
zamysł dobry, po drodze zrobiło się miałko i beznamietnie.. a szkoda bo fajny pomysl. Mozna było zrobic od strony moralnej głebiej-a tak strasznie płytko.. ani efekty, ani gra, ani moral. Dobrze że nie poszliśmy do kina na to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.