|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX
gratulacje
Cytat:
|
|
#3242 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XIX
Dzien Dobry Slonca Moje
Dziekuje wszystkim za pamiec i zyczonka
Nie zagladam do Was, bo jestem w trakcie sesji - ostatniej sesji hura na szczescie w sobote juz ostatni, a potem jeszcze 2 rozdzialy mgr do napisania jeszcze sie ludze, ze moze uda sie obronic w lipcu, ale bedzie bardzo ciezko stad tez moja nieobecnosc ![]() Dzidzia rosnie (mam nadzieje, ze zdrowo, bo ja w dalszym ciagu schizuje) i dzis idziemy do lekarza, wiec prosze o wizazowe kciuki , a ja postaram sie zajrzec wieczorkiem i napisac choc pare slow. Z innych atrakcji ciazowych - mam straszne zgagi, a najgorsze ze strasznie puchne, a juz najwiekszy problem mam z nogami tak puchna ze nie widac mi kompletnie kostek i stopa od razu zlewa sie z lydka, wiec uroczo ja naprawde moge to przetrzymac i juz slowa wiecej nie powiem, jesli tylko w zaden sposob to nie grozi dzidzi ![]() no i jeszcze negocjuje z maluszkiem, zeby dzis pokazal kim jest na 100%, bo chce sypialnie malowac na rozowo ![]() caluje Was w przyszlym tygodniu mam nadzieje byc odrobine wolniejsza |
|
|
|
#3243 |
|
Wtajemniczenie
|
Maggie ja też mam zgagę praktycznie przez cały dzień i również jak ty strasznie puchnę szczególnie teraz jak jest tak ciepło. Nie mogę już nosić obrączki, bo na żaden palec mi nie wchodzi no a jedyne buty jakie mi teraz pasują to japonki. Mama mówiła mi, że ona też tak miała w ciąży i, że to normalne, ale w szpitalu powiedzieli mi, że to z nadmiaru soli i powinnam ją ograniczyć. Wspomnij o tym swojemu lekarzowi to na pewno powie ci z czego to może być.
|
|
#3244 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3245 |
|
Zakorzenienie
|
juhu
![]() wczoraj pojadlam tesciowej rosolku mniam a potrm lodow Ale po obiedzie zorbilismy sobie spacer do banku, a ukrop nieziemski, pot splywal nie powiem gdzie dzisiaj ma padac ale tez jest super cieplo ![]() wlasnie zjadlam sniadanko ![]() martucha w K
|
|
|
|
#3246 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() boli mnie gardło a na dowrzu taka sliczna pogoda. KIt, chyba i tak pójdę się zaraz opalać ![]() moj męzul ostatnio non stop napalony chodzi. Az strach wchodzić do łózka sesese i na dobranoc i na dzien dobry tylko sex mu w głowie hehe ale to mnie bardzo optymistycznie nastawia na cały dzien wiec nie narzekam Wczoraj sie kłade spać, a ten do mnie "a ty co masz na sobie" ta piżamka wcale ci teraz nie będzie potrzebna i teraz mnie przez niego gardło boli ![]() Cytat:
Co do skrzyni 6-biegowej to szczególnie w Hollandi nam sie przydawała. Maggie za wizytę i aby dzidzia się w koncu ujawniła
|
|
|
|
|
#3247 |
|
Zakorzenienie
|
Maggie trzymam kciuki
![]() ![]() Kwiatuszek STO LAT DUZOOO DUZOOO ZDROWKA MILOSCI I SPELNIENIA MARZEN ![]() a u nas goraaaaco a ja mam ful roboty.. echs...
|
|
#3248 |
|
Zakorzenienie
|
Kwiatuszku wszystkiego najlepszego
Duzo zdrówka, spokojnej ciązy oraz szybkiego porodu eee idę coś zjeśc i od razu sobie gripex zapodam. Nie ma co czekać. Tym bardziej, że w środę rodzice jad do warszawy (Makro, ikea, practicer) i ja tez chce jechać. Wiec musze byc zdrowa. |
|
|
|
#3249 |
|
Wtajemniczenie
|
witam i ja
![]() kurcze wchodzę do klubu i patrzę na moje posty i co i co nie ma i kurcze myślę, no przecież pisałam i zamiast w klubie napisałam na forum
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#3250 |
|
Zakorzenienie
|
kasiu
pisz jak tam sytuacja?? Pytałam sie juz, ale potem Ciebie nie było, gdzie ty teraz mieszkasz?? TZ się odzywał?? Walczy o was jakoś??
|
|
|
|
#3251 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Iwka, to jest tak. Każdy salon ma auta testowe (=testówka) które po 2 latach musi sprzedać (tyle tylko max. może miec auto testowe), mąż pracuje w takim salonie, i widzi od początku co się dzieje z takim autem i czy w ogóle sie coś dzieje. Znana jest dokumentacja tego auta i wsio. Akurat ok. jesieni takie 2 auta będzie salon sprzedawał, być może dla pracownika byłoby troszkę taniej, na to liczę i ostrzę sobie pazurki na jedną z takich testówek właśnie
|
#3252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3253 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dokładna cena na razie nie jest znana, bo jeszcze salon nie zrobił wyceny, ale np nowe wypasione Ka kosztuje 45 tysięcy, a dwuletnie sprzedają za ok, 23 tysiace.
|
#3254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie w pierwszej kolejnosci są pracownicy, ich rodziny a potem ktoś z zewnątrz Ale skoro u was TZ tam pracuje to się wcale nie dziwie, że chcecie kupować
|
|
|
|
|
#3255 |
|
Wtajemniczenie
|
madzialenka jak będę pisała to napiszę w K , nie chcę robić sensacji z mojego życia , przez przypadek napisałam na forum , a byłam pewna że piszę w K
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#3256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3257 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
A kupić chcę ja, nie on, on w zeszłym roku zmieniał auto, wiec nie ma tak dobrze
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2010-06-07 o 09:43 |
|
|
|
|
#3258 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
India zaczynam dzis odczudznie z Tobą. Tak właściwie, to postanowiłam juz wczoraj, nie zagladajac na forum. Też chciałabym schudnąc 4 kilogramy. Małe boczki nie chcą mi zniknąc po zimie. Trzymam za Ciebie kciuki i bądzmy w kontakcie .
|
||
|
|
|
#3259 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję bardzo za życzenia
![]() ![]() U mnie dziś póki co śliczna pogoda, ale zapowiadali deszcze więc jadę do mamy na działkę troszkę posiedzieć. Opalać się nie mogę, ale pohuśtam się na huśtawce Miłego dzionka i dużo słonka
|
|
#3260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W takim razie trzymam kciuki aby nikt was jej nie zwinął z przed nosa |
|
|
|
|
#3261 |
|
Rozeznanie
|
Witam po weekendzie
4 dni wolnego i dzisiaj nic mi się nie chce. Mam totalnego lenia - moje działania w pracy ograniczam do minimum![]() Idę nadrabiać - mam jeszcze 13 stron
|
#3262 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Mamy już taką 2 lata i bardzo sobie ją cenię
|
|
#3263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no własnie, najcięzej jest wrócić do pracy po dłuższym weekendzie.Ale i tam wam dobrze, pracujecie i jeszcze na wizaz możecie wchodzić, czego chceć więcej
|
|
|
|
|
#3264 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Dzięki Madzialenko
|
|
#3265 | |
|
Zakorzenienie
|
dzieńdobry
Witam po długim weekendzie, bo jednak piątek miałam wolny. weekned był miły, spacerki, festyny i przytulanko tylko wczoraj trochę popstrykaliśmy sie z tz ale już jest oki. Z dobrych wiesci to kupiliśmy kanapę Dziękuję wszystkim co do sugestii odnośnie lodówki. chcieliśmy już w piątek kupić ale jeszcze jednak poczekamy bo nie zdecydowaliśmy się na żadną. Nasz problem to wielkość lodówki, bo musi miec najwięcej 154 cm, a w takich jest mały wybór. Do fioletowej ciemnej kanapy pasuje jakis inny kolor ścian oprócz fioletu? Bo chyba tak pomalujemy duży pokój bo ja nie mam pomysłu na inny kolor Cytat:
idę nadrabiać co naskrobałyście kwiatuszku wszystkiego naj, spełnienia marzeń i radosnego rozwiązania
"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie" Edytowane przez stokrotka24 Czas edycji: 2010-06-07 o 10:01 |
|
|
|
|
#3266 |
|
Zakorzenienie
|
Stokrotko super, że kanapa wybrana. Co do koloru ścian, to chyba cienko jesli będą tez fioletowe. Mozesz dac jakies inne ale z dodatkim fioletowymi aby to miało jakiś ciag z meblami
osttanio na reklamie której z farb (chyba dekoral) jest pokazany pokój ciemna zielen + ciemny fiolet fajnie to wygląda |
|
|
|
#3267 |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki
![]() stokrotko do fioletu zieleń groszkowa mam takie połączenie ściana zielona a na jej tle stoją fioletowo - fuksjowe doniczki i wygląda przesuper![]() http://www.kobieta.pl/uploads/pics/f...oj_500x366.jpg http://www.zeberka.pl/img_users/1233608062.jpg kwiatuszku wszystkiego dobrego maggie ściągnełam cie myslami poprostu
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2010-06-07 o 10:09 |
|
|
|
#3268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3269 |
|
Zakorzenienie
|
gratuluje
![]() Kwiatuszku spełnienia marzeń, zdrowia, radości z oczekiwania na narodziny dzidziusia oraz łatwego i bezbolesnego porodu ![]() Weekend był wprost cudny, pogoda marzenie. Też się opaliłam, mam co prawda dekolt spieczony w łódkę, ale teraz staram się resztę zrównać do tego samego koloru. Dziś nam się pogoda popsuła, kropiło z rana, ale może potem wyjrzy słońce. |
|
|
|
#3270 |
|
Zadomowienie
|
U mnie też pogoda się juz popsuła. Rano było piękne sloneczko, a teraz pada. Szkoda ... bo przyszłam do pracy w gołych pytkach i klapkach
. Mam nadzieje, ze nie zmarzmę, jak bede wracała do domu.
Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2010-06-07 o 10:23 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:29.

na szczescie w sobote juz ostatni, a potem jeszcze 2 rozdzialy mgr do napisania
jeszcze sie ludze, ze moze uda sie obronic w lipcu, ale bedzie bardzo ciezko
, a ja postaram sie zajrzec wieczorkiem i napisac choc pare slow. Z innych atrakcji ciazowych - mam straszne zgagi, a najgorsze ze strasznie puchne, a juz najwiekszy problem mam z nogami
tak puchna ze nie widac mi kompletnie kostek i stopa od razu zlewa sie z lydka, wiec uroczo 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
mniam a potrm lodow
a na dowrzu taka sliczna pogoda. KIt, chyba i tak pójdę się zaraz opalać
ta piżamka wcale ci teraz nie będzie potrzebna 
Kwota na jaką byliśmy przygotowani więc nie jest źle. Fajnie z tą 6-biegową skrzynią, bo czasami na trasie po piątce chciałoby się wbić coś wyżej hahaha. Na razie się rozglądamy, chcielibyśmy kupić może koło września - zależy jak w Polsce będziemy. Na pewno będzie sprawdzany w autoryzowanym salonie Seata albo Forda (fajnie że macie takiego znajomego), strach teraz auto kupować tylko po pobieżnych oględzinach, bo po powodzi już słyszałam historie o szybkim wstawianiu do komisu ledwo co osuszonego auta.
za wizytę i aby dzidzia się w koncu ujawniła 

Duzo zdrówka, spokojnej ciązy oraz szybkiego porodu 
i co nie ma
i kurcze myślę, no przecież pisałam i zamiast w klubie napisałam na forum