Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 11 - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-09, 07:58   #841
lakszmi
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 11

Witam Dziewczęta

Ja muszę się pochwalić: -0,400 dziś pokazała waga, ale nie to jest najlepsze. Najlepsze jest to, że pasek od spodni (który założyłam pierwszy raz odkąd zaczęłam dietę) musiałam zapiąć na kolejną dziurkę Juhuuuu, w końcu widzę efekt inny niż cyferki na wadze.

Mi ta dieta jakoś gładko idzie. Ani razu nie miałam wzrostu. Na uderzeniówce miałam codziennie spadki, a potem mam tak, że dwa dni mam taką samą wagę, potem spadek i znowu dwa dni z tą samą wagą. Mentalnie się przygotowuje na przyjęcie wzrostów, bo jakoś w to nie wierzę, że mnie ominą. Wiadomo, że na początku łatwiej się chudnie, potem jest trudniej.

Dzięwczyny, mam pytanie. Jak myślicie, czy na III fazie trzeba obowiązkowo jeść chleb? Ja już przed dietą pożegnałam się z pieczywem i po diecie nie mam zamiaru do niego wracać i zastanawiam się czy muszę...

Nie martwcie się wzrostami, po wzrostach zawsze są spadki

Miłego dnia!

Edytowane przez lakszmi
Czas edycji: 2010-06-09 o 08:02
lakszmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 07:58   #842
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

Cytat:
Napisane przez kofcia2008 Pokaż wiadomość
ja tez mam taki plan... choc juz mala satysfakcje mam bo moj powiedzial ze juz mam taka ladna pupcie jak kiedys,no jeszcze troche brakuje ale juz jest o wiele ladniejsza
faceci maja to do siebie, ze juz nawet jak sie jest jeden dzien na diecie to oni widza efekty
ale to akurat jest w nich fajne hihi

Edytowane przez czarownica3006
Czas edycji: 2010-06-09 o 08:06
czarownica3006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 08:02   #843
lakszmi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez missines Pokaż wiadomość
Witam kochane dukaneczki z rana

Wcinam własnie jajeczniczkę na polędwicy sopockiej....a potem ide kupić wagę elektroniczną...bo moja stara waży jak jej się ułozy ....... ale chyba jakiś spadeczek odnotowany tadam!!!!

A koleżankom zazdrośnicom niech pizza w tyłek idzie!!! A nam proteinki w jędrny biust hihi
Kochana, daj sobie spokój z tą polędwicą sopocką, bo to wieprzowina, która jest zabroniona. Dopiero w III fazie można jeść wieprzowinę w postaci polędwiczek. Jajecznica super smakuje z szynką drobiową, podwędzaną i ta jest jak najbardziej dukanowska.
lakszmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 08:03   #844
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

Cytat:
Napisane przez lakszmi Pokaż wiadomość
Kochana, daj sobie spokój z tą polędwicą sopocką, bo to wieprzowina, która jest zabroniona. Dopiero w III fazie można jeść wieprzowinę w postaci polędwiczek. Jajecznica super smakuje z szynką drobiową, podwędzaną i ta jest jak najbardziej dukanowska.
wędliny wieprzowe mozna jesc, takie do 4% tłuszczu i wiele takich jest na rynku..
ale nie wiem jak z polędwicą???? też nie jest tłusta chyba

Edytowane przez czarownica3006
Czas edycji: 2010-06-09 o 08:05
czarownica3006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 08:06   #845
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
Witam Dziewczęta

Ja muszę się pochwalić: -0,400 dziś pokazała waga, ale nie to jest najlepsze. Najlepsze jest to, że pasek od spodni (który założyłam pierwszy raz odkąd zaczęłam dietę) musiałam zapiąć na kolejną dziurkę Juhuuuu, w końcu widzę efekt inny niż cyferki na wadze.

Mi ta dieta jakoś gładko idzie. Ani razu nie miałam wzrostu. Na uderzeniówce miałam codziennie spadki, a potem mam tak, że dwa dni mam taką samą wagę, potem spadek i znowu dwa dni z tą samą wagą. Mentalnie się przygotowuje na przyjęcie wzrostów, bo jakoś w to nie wierzę, że mnie ominą. Wiadomo, że na początku łatwiej się chudnie, potem jest trudniej.

Dzięwczyny, mam pytanie. Jak myślicie, czy na III fazie trzeba obowiązkowo jeść chleb? Ja już przed dietą pożegnałam się z pieczywem i po diecie nie mam zamiaru do niego wracać i zastanawiam się czy muszę...

Nie martwcie się wzrostami, po wzrostach zawsze są spadki

Miłego dnia!
ja jadlabym tez chleb
organizm musi sie przyzwyczaic do zwiekszonej ilosci wegli
Emila3000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 08:08   #846
sonia26
Raczkowanie

GG do sonia26

Cytat:
Witam kochane dukaneczki z rana

Wcinam własnie jajeczniczkę na polędwicy sopockiej....a potem ide kupić wagę elektroniczną...bo moja stara waży jak jej się ułozy ....... ale chyba jakiś spadeczek odnotowany tadam!!!!

A koleżankom zazdrośnicom niech pizza w tyłek idzie!!! A nam proteinki w jędrny biust hihi
Z tym jędrnym biustem to bym nie przesadzała
11.08.2010 55 kg 100 dni -12 kg
23.01.2011 III Faza 62 [B]

pas 92/72 -20 cm, biust 93/83 -10 cm, pod biustem 80/73 -7 cm, udo 60/54 -6 cm
sonia26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 08:10   #847
bleha24
Raczkowanie

Witam Wszystkich z rana U mnie dziś dokładnie miesiąc z dietą więc czas na podsumowanie No więc jest mnie mniej na wadze o 10,2 kg w obwodach też pospadało w pasie 15 cm, w biuście 17 cm, w biodrach 16 cm więc w sumie wszędzie równo spada Dobra starczy tego chwalenia się idę coś wszamać i nadrobić zaległości w czytaniu Was Gratki za spadki I oczywiście kolejnych spadków życzę

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-09, 08:10   #848
aggie30
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Maricken Pokaż wiadomość
A w ogóle wiecie co zauważyłam, że ogólnie do mojej diety ludzie podchodzą z rezerwą. Moje dwie koleżanki to już w ogóle, jedna komentuje "No ty to masz nerwy do tego naprawdę", to jej mówię, że widzę efekty to idę dalej skoro schudłam te 3 kilo w prawie 3 dni, ona na to że tak na każdej diecie się chudnie.... i za chwilę dodaje że ona to schudła 6 kilo bez diety (a prawda jest taka, że nic nie jadła tylko jeszcze że tak powiem oddawała wszystko co się dało, bo miała z deka stresujące chwile w życiu).
Druga natomiast (której ta dieta by się w sumie przydała), macha mi przed nosem bananami, winogronami i mówi że ona tak pierniczki by jadła i cośtam, ogólnie mam wrażenie że się prawie podśmiewa jak widzi jak ja wieśniaki jem uparcie...
Dlaczego baby takie są powiedzcie mi?
Tak jest było i bedzie. A ja na wszelkie zawistne docinki bimbam-ludzie tak mówią kiedy najzwyczajniej nam zazdroszczą czegoś. Na co dzień mam pomalowane paznokcie, pełny makijaż, włosy "zrobione"staram sie ubierać jak kobieta-w spódniczki, aczkolwiek elegancko, buty na obcasiku. Nie ma dnia żeby mnie nie "obmywały" oczy innych kobiet, tóre z reguły są zanidbanenie w ten czy inny sposób. I zamiast coś ze sobą zrobić, najłatwiej jest im narzekać. Ale JA sie czuje dobrze ze Sobą, dlatego nie zwracam na nie uwagi. Podobnie jest z tą dietą.

Cytat:
Napisane przez czarownica3006 Pokaż wiadomość
HELLO KOCHANE!!!
Dzisiaj świętuję miesiąc z Dukanem, dobrze nam razem i milosc kwitnie
Na wadze równe -7, zrzuciłam zimową opuchliznę i uwaga... wchodzę we wszystkie za małe spodnie z tamtego roku!!!!!
do spodni prawdy nawet nie startuję bo brakuje mi conajmniej 10kg ale i tak już jest sukces
Dzisiaj 2 dzień PP, znowu mam to, że ciągle chce mi się pić od kilku dni, chyba ketoza rozkręciła się na nowo
Pogoda cudowna, chociaż w nocy była taka burza, że myślałam, że dzisiaj będę do pracy płynęła

aaaa... nie wiem czy w Polsce znana jest firma Drobimex, czy to tylko nasza szczecinska.. tak czy siak, uwielbiałam ich parowki drobiowe... najlepsze na swiecie..
a wczoraj TŻ rozmawial z kumplem, który tam pracuje i powiedział jak się te parówki robi wrzucają wszystkie odpadki z kurczaków, to co spadnie na ziemię, nawet dzioby i chrząstki... mielą na masę i robią z tego parówki....
to tak droga ostrzeżenia, jakby któraś miała ochotę na grzech w postaci pysznej paróweczki..........
Gratuluję wyniku
Co do parówek i nie tylko wyrobów Drobimexu od lat ich nie kupuję. Za dużo o nich było smrodu swojego czasu. A o wkręcaniu kartonu w parówki dla lepszej konsystencji słyszałam lata temu.

Kochane,
u mnie dzisiaj zastój-i dobrze wole to niż wzrost.
Musze lecieć pozałatwiać tyle a wolałabym sobie Was czytać, no nic do buziaków! Spadków kochane piękne i bystre laseczki!!!

Edytowane przez aggie30
Czas edycji: 2010-06-09 o 08:12
aggie30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 08:16   #849
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Korlat Pokaż wiadomość
No tylko ze ja sie tak juz wloke od jakiegos miesiaca I juz mam dosyc, zastanawiam sie czy na czas sesji nie wprowadzic sobie warzyw codziennie i dwoch kromek chleba i moze troche owocow bo zdechne

http://www.intimo4you.com/ - to jest sklep (internetowy i stacjonarny) w Krakowie POlecam go szczerze Dobieraja biustonosze i maja duzy wybor. Stacjonarny jest na dietla i wyslouchow Jutro sie zreszta wybieram

Wpadlam na chwilke i spadam sie dalej uczyc Sesja
Oki, czekam z niecierpliwością na relację z zakupów u nie sesja tyż trwa

Sparta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 08:19   #850
tabinga
Raczkowanie

Melduje się by zdać relacje z diety. Kochani osiągnęłam już wagę wyliczona według testu dziś dokładnie 61,5kg Udało mi się w ciągu 45 dni diety schudnąć równe 10kg. Dukan mi wyliczył,że miałam na to czas do 17 lipca a mnie sie już udało jupiwobec tego zostaje na fazie drugiej do 17 lipca i zobaczymy co z tego wyjdzie. Może mi się uda jeszcze coś porzucić a jak nie to powoli wprowadzę 1 posiłek w tygodniu do którego łyżkę skrobi dodam i 1 raz w tygodniu zjem jogurt owocowy-przygotowanie do wprowadzenia w 3 fazie-produktów skrobiowych i owocu.

Kochani to dzięki forum mi się udało- są tu takie osoby które mi doradzały od pierwszego dnia diety. Książki mam non stop w ręku bo to kopalnia wiedzy jednak Wasza modyfikacja dopasowana do polskich realiów to skarb.

Teraz słowo do nowych osób-ja Was czytam ale brak czasu nie pozwala mi regularnie odpowiadać więc teraz to uczynię. Dla dobra diety bądźcie skrupulatne, słuchajcie rad weteranek bo mnie pomogły nie raz gdy czegoś nie wiedziałam. Ja tę dietę stosowałam bez kombinowania,ze a może by tak. W myśl zasady wszystko albo nic nie grzeszyłam. Ochota na coś innego czy jakiś grzech to tylko chwila słabości-idzie sobie to wyperswadować. To jest w głowie. Bardzo ważnym deserem jest radość. Ta dieta ma cieszyć, że tak nam figura wraca a nie martwić, że czegoś nie wolno. Trzymam kciuki.

Dziś lecę po buty bo sukienka na oficerski bal już wisi na wieszaku odprasowana. W sobotę na tę impreze już załatwiłam sobie, że pani w lokalu zrobi mi pierś po dukanowemu więc grzeszyć nie myślę. Zamiast drinków cola zero. Kolacje zjem koło 18 w domu, będę tańczyć wiec gimnastyka zapewniona. Buziaki lecę do pracy.
tabinga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 08:29   #851
lesia27
Zadomowienie

GG do lesia27

czesc Pięknosci
u mnie długo wyczekiwany spadek ..... o ........... 0,1 kghahahaha zawsze cos
jeszcze równiutkie 5 kg albo 7kg
ps: wlasnie u mnie zaczyna grzmiec, ale narazie nie pada, mam nadzieje ze ta cholerna burza przejdzie gdzies bokiem
ps: polecam z Piotra i Pawła kostki łososiowetakie zamrozone wrzucam na gotujący sie bulion, gotuje az zobacze ze robią sie w srodku miekkie, potem robie sos czosnkowy z jogurtu mowie Wam pyyyyszota
Te kostki kosztuja chyba 16,99zl za kilogram....ja kupilam ostatnio 10 takich kostek i zaplacilam 19zlale ... zjem dwie i juz jestem najedzona
ps: gratki za spadki wszystkim

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

Cytat:
Napisane przez lesia27 Pokaż wiadomość
czesc Pięknosci
u mnie długo wyczekiwany spadek ..... o ........... 0,1 kghahahaha zawsze cos
jeszcze równiutkie 5 kg albo 7kg
ps: wlasnie u mnie zaczyna grzmiec, ale narazie nie pada, mam nadzieje ze ta cholerna burza przejdzie gdzies bokiem
ps: polecam z Piotra i Pawła kostki łososiowetakie zamrozone wrzucam na gotujący sie bulion, gotuje az zobacze ze robią sie w srodku miekkie, potem robie sos czosnkowy z jogurtu mowie Wam pyyyyszota
Te kostki kosztuja chyba 16,99zl za kilogram....ja kupilam ostatnio 10 takich kostek i zaplacilam 19zlale ... zjem dwie i juz jestem najedzona
ps: gratki za spadki wszystkim
wczoraj kupilam sobie taka super sukienuniew rozmiarze 38 jest troche opięta w cyckach ale wiem ze jeszcze schudne wiec ja kupilam hehehehhe

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

chyba cos pokickałam z tymi moimi wpisami hehehe
-14,4 kg
będzie: 58kg moze 56kg ... zobaczę w "praniu"

"8 sesja" na VACU aktiv
"pierwsze kręcenia Hula Hop Anion"
lesia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 08:30   #852
soulone
Wtajemniczenie

To chyba jest prawda, że osoby, które mają mniej do zrzucenia chudną wolniej. Ja jestem raczej wysportowana i dzięki dukanowi zaczęłam czuć mięśnie na moim brzuszku, bo mi z cm spadło. Także w perspektywie posiedzenia na diecie trochę dłużej (co w ogóle mi nie przeszkadza), bo jestem grzesznicą i wczoraj strzeliłam kieliszek czerwonego wytrawnego, witam Was tego pięknego dnia .
Właśnie planuję śniadanko, na które będzie jajecznica z jakimś mięsiwem . Mama ostatnio wysłała mi jajka od babci i muszę przyznać, że nie ma porównania - te sklepowe są obrzydliwe. Takie z kurki wtrążalającej ziarno na podwórku jajeczka smakują super. Jak nie będę zmuszona to nie sięgnę po takie ze sklepu.

Buziaki
soulone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 08:32   #853
lesia27
Zadomowienie

GG do lesia27

to sie u mnie zaczyło ... burza na calego wyłacze kompa ... bede pozniej
-14,4 kg

"8 sesja" na VACU aktiv
Stary 2010-06-09, 08:32   #854
soulone
Wtajemniczenie

I jeszcze pytanie: mam bzika na punkcie wieśniaka/twarożku z kakaem i słodzikiem. Duży to grzech?
Stary 2010-06-09, 08:33   #855
missines
Raczkowanie

Cytat:
Cytat:
faceci maja to do siebie, ze juz nawet jak sie jest jeden dzien na diecie to oni widza efekty
ale to akurat jest w nich fajne hihi
O żesz....a ja własnie zasugerowałam się wypowiedziami i gdzieś tam czytałam ze Sopocka dozwolona.......... ale robię z niej tylko skwareczki do jajecznicy do smaku ..... narazie mi nie zaszkodziła w kg, ale przerzucę się na chuda szyneczkę awaryjnie hehe

missines jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 08:37   #856
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

Cytat:
Napisane przez soulone Pokaż wiadomość
I jeszcze pytanie: mam bzika na punkcie wieśniaka/twarożku z kakaem i słodzikiem. Duży to grzech?
jak tylko troszke kakao to nie

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

Cytat:
O żesz....a ja własnie zasugerowałam się wypowiedziami i gdzieś tam czytałam ze Sopocka dozwolona.......... ale robię z niej tylko skwareczki do jajecznicy do smaku ..... narazie mi nie zaszkodziła w kg, ale przerzucę się na chuda szyneczkę awaryjnie hehe
bo z tą sopocką to tak dziwnie... ja bym chyba sie jej az tak nie bala. ma niby ok 8-9% tłuszczu ale jak sie go odkroi no to go przeciez juz tyle nie ma... a jeszcze jesli robi sie z nich skwarki to tluszcz sie wytopi i mozna go odlac.. mysle, ze nie codziennie, ale czasami sopocką mozna Moim zdaniem
Stary 2010-06-09, 08:39   #857
Sparta
Wtajemniczenie

Dziś 5 dzień na PW...jestem załamana bo wzrosło co nie co...ale jutro P więc może znów coś ubędzie

Stary 2010-06-09, 08:40   #858
soulone
Wtajemniczenie

Cytat:
jak tylko troszke kakao to nie[COLOR="Silver"]
Dużo kakao... Konkretna łyżeczka na opakowanie serka. No nic, trzeba będzie się powstrzymywać
Stary 2010-06-09, 08:42   #859
missines
Raczkowanie

Cytat:
jak tylko troszke kakao to nie

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

bo z tą sopocką to tak dziwnie... ja bym chyba sie jej az tak nie bala. ma niby ok 8-9% tłuszczu ale jak sie go odkroi no to go przeciez juz tyle nie ma... a jeszcze jesli robi sie z nich skwarki to tluszcz sie wytopi i mozna go odlac.. mysle, ze nie codziennie, ale czasami sopocką mozna Moim zdaniem
Gdybym wcinała w kg to mogłaby zaszkodzić, ale co tam parę skwarków hihi

A ja wcinam serek wiejski zaparawiany 2 słodzikami i cynamonem, albo twaróg z łyżka jogurtu, słodzikiem i cynamonem.
Twaróg 250g dzielę na pół....1 cześć na śniadanko a druga na kolację, jest na słodko i porządnie zapycha.... do tego otręby owsiane prosto z łyżeczki.......czasami się zapominam z tymi otrębami. Siedzę przed kompem i tak wyżeram z woreczka nie licząc łyżeczek ...ale tak mi smakują!

Stary 2010-06-09, 08:42   #860
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

wiecie co.. czlowiek to dziwna istotka. tzn ja mam dzis super humor i jakos tak mi wesolo pomimo, ze siedze od rana w pracy czuje lato i jest super... i wlasnie doszlam do tego, dlaczego tak mam... bo uzylam mojego wakacyjnego balsamu! i ten zapach przywoluje mi wspomnienia wakacji i czuje się, jakbym na urlopie byla... mmmmm
Stary 2010-06-09, 08:46   #861
missines
Raczkowanie

czarownica w tej samej minucie napisałysmy heheh....... u mnie upał, marzy mi się plaża.....ale do plaży parę kilo zostało

Stary 2010-06-09, 08:52   #862
_dagusia_
Raczkowanie

dziewczyny mam pytanko odnośnie @ ...
spóźnia mi się już 12 dni.
nie jest to stan błogosławiony, ani nic z tych klimatów, także co jest >

w niecałe 2 miechy zrzuciłam 8,4 kg sadełka, czy to może być to ?
mam tendencje do nieregularnego @, ale tyle to raczej mi się nie spóźniał.
w prawdzie teraz mam stresy na maksa, bo sesja, ale zaczynam się martwić.
pamiętam, że jak byłam młodziutka z 15 lat jak miałam i schudłam w 3 meichy jakieś 10 kg, to mi się @ zatrzymał w ogóle, aż musiałam mieć zastrzyki na wywołanie. ale teraz lat mam 8 więcej, więc chyba już takich aż jaj, jak zatrzymanie być nie powinno.

co wy o tym myślicie ?
jak znajdę czas i nic się nie zmieni, to się przejdę do gina, ale chciałabym się uspokoić.

ps. co do sopockiej, to można jest jest to sopocka DROBIOWA (bardzo pyszna tak na marginesie).

lecę do nauki

"Pieniądze szczęścia nie dają, dopiero zakupy" M.M
_dagusia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 08:59   #863
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:
wiecie co.. czlowiek to dziwna istotka. tzn ja mam dzis super humor i jakos tak mi wesolo pomimo, ze siedze od rana w pracy czuje lato i jest super... i wlasnie doszlam do tego, dlaczego tak mam... bo uzylam mojego wakacyjnego balsamu! i ten zapach przywoluje mi wspomnienia wakacji i czuje się, jakbym na urlopie byla... mmmmm
Kochana, ja tak samo mam dziś...mimo iż zamiast spadku mam wzrost...trochę mnie to zasmuciło, ale jest taka pogoda że jestem mega happy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-09, 09:00   #864
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

Cytat:
czarownica w tej samej minucie napisałysmy heheh....... u mnie upał, marzy mi się plaża.....ale do plaży parę kilo zostało
Cytat:
Napisane przez Sparta Pokaż wiadomość
Kochana, ja tak samo mam dziś...mimo iż zamiast spadku mam wzrost...trochę mnie to zasmuciło, ale jest taka pogoda że jestem mega happy
juz niedlugo weekend i bedzie mozna sobie polezec plackiem na plazy
Stary 2010-06-09, 09:38   #865
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
A co to za balsam, który wprawia w tak świetny nastrój?
Dzień dobry wszystkim i do później.
Stary 2010-06-09, 09:44   #866
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

Cytat:
Napisane przez _dagusia_ Pokaż wiadomość
dziewczyny mam pytanko odnośnie @ ...
spóźnia mi się już 12 dni.
nie jest to stan błogosławiony, ani nic z tych klimatów, także co jest >

w niecałe 2 miechy zrzuciłam 8,4 kg sadełka, czy to może być to ?
mam tendencje do nieregularnego @, ale tyle to raczej mi się nie spóźniał.
w prawdzie teraz mam stresy na maksa, bo sesja, ale zaczynam się martwić.
pamiętam, że jak byłam młodziutka z 15 lat jak miałam i schudłam w 3 meichy jakieś 10 kg, to mi się @ zatrzymał w ogóle, aż musiałam mieć zastrzyki na wywołanie. ale teraz lat mam 8 więcej, więc chyba już takich aż jaj, jak zatrzymanie być nie powinno.

co wy o tym myślicie ?

jak znajdę czas i nic się nie zmieni, to się przejdę do gina, ale chciałabym się uspokoić.

ps. co do sopockiej, to można jest jest to sopocka DROBIOWA (bardzo pyszna tak na marginesie).

lecę do nauki

mi tez sie @ spoznial, posluchalam rady jednej z forumowiczek i zastosowalam wysilek fizyczny z uzyciem tego ca mialam pod reka czyli stepperka, i juz po 35 minutkach, po 2 godzinach pojawila sie wyczekiwana @ sprobuj w ten sposob, jesli nie pomoze to idz to lekarza

wzrost: 174 cm
79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58

Nothing is Impossible to a willing mind
twinsplus1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 09:46   #867
m13081987
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez twinsplus1 Pokaż wiadomość
ach to zadna ciekawosc, wzrostem zawsze bede sie chwalic, co innego waga 174cm a ty? jesli mozna zapytac oczywiscie
Ja mam 170 cm i ważyłam (podkreślam WAŻYŁAM) 78,5 kg ;D całkiem podobnie w sumie :P

Cytat:
Napisane przez kofcia2008 Pokaż wiadomość
to ja sie do braterstwa dopisuje mimo ze mam na forum wage poczatkowa 78 kg bo nie mialam wagi, ale tak sadze ze ok 83-84 bylo a wzrostu 171 cm , chce zrzucic do 58 kg
no ja miałam wydaje mi się koło 79 kg... ale zakładam, że 78,5 kg - tak oficjalnie :P jesteś na I fazie jeszcze? Ile dni?
_________________________ _________________________ _________________________ ____________________
Tak w ogóle kochane - dzisiaj trzeci dzień I fazy dwa dni za mną tak, jak wczoraj martwiłam się, że nic prawie nie zrzuciłam tak dzisiaj waga pokazała 76,5 kg!!!!!!!!!!!!!!! kurczę, a już się niecierpliwiłam
Teraz to mam motywację i powera do jedzenia mięcha i jaj

ODPISUJ W MOIM WĄTKU

Edytowane przez m13081987
Czas edycji: 2010-06-09 o 09:57 Powód: dopisek ;)
m13081987 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-09, 09:50   #868
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

u mnie dziś spadek 0,5kg tym samym waże już 65,6kg
a ja postawiłam sobie cel 65kg ale dukan mi wyliczył 63,9kg, więc dochodze do wniosku, ze skoro ten tłuszcz na plecach taki oporny i dieta idzie mi łatwo to pociągnę do tego dukanowego celu i zobacze co dalej .... czy ten tłuszczor wreszcie się ruszy

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 09:54   #869
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

co do wczorajszych tematow porcelankowych, colonow c i blonnikow i mojego pytania o yerba mate na ktore nikt mi nie odpowiedzial ....

ja zapodalam sobie herbatke z pokrzywy z dodatkiem kopru wloskiego przed spaniem oczywiscie i dzis rano przynioslo mi to wielka ulge wiec na razie zostaje przy herbatkach

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Cytat:
Napisane przez m13081987 Pokaż wiadomość
Ja mam 170 cm i ważyłam (podkreślam WAŻYŁAM) 78,5 kg ;D
no widzisz to ja wazylam wiesz ile jest w podpisie na dole a jak tam poranne wazonko bylo juz

wzrost: 174 cm
79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58

Nothing is Impossible to a willing mind
twinsplus1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-09, 09:57   #870
lesia27
Zadomowienie

GG do lesia27

ja Cie krece burza za burza .... juz mnie tylek boli od siedzenia w lazience
wlasnie obieram sobie makrelechyba zrobie z niej jakas pastepyyyszota
-14,4 kg

"8 sesja" na VACU aktiv
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości