Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17 - Strona 22 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-10, 17:47   #631
mmmmmm
Zakorzenienie

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

No i nie mogę sie uczyć, no.....
Nie planowaliśmy ślubu na mój ukochany maj bo chciałam spokojnie zaliczyć sesję i potem miec czas na organizację a teraz to nie wiem co z sesją będzie bo nie mam nastroju do nauki w ogóle...

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
mmmm,to do ciebie też pośle chmury z deszczem. Najlepiej priorytetem,aby szybciej doszły.
Dzięki Chyba juz dochodzą bo chociaż słońce nie praży tak straszliwie.
Ale lepiej żeby ta pogoda sie utrzymała żeby najbliższe PMki (Kubusewa?) miały ładną

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Melduję, że suknia zaczyna się szyć Przymierzyłam dziś welon i jak TŻ mnie zobaczył to miał uśmiech od ucha do ucha i takie zakochane spojrzenie Powiedział, że wyglądam jak aniołek i codziennie powinnam w welonie chodzić Wymiary wciąż mam takie same - figurka dzielnie trzyma się w normie W środę odbieram butki i w czwartek chyba będę mieć pierwszą przymiarkę

Co do tego boldem - omal z łózka nie spadłam. W dżinsach i topie plus welon wyglądałabyś bosko Zastanów się czy po ślubie się tego welonu nie pozbyć bo jeszcze mąż każe Ci go nosić
Ale komplement sweet
Mój K. nie widział sukni i nie wie jaki będę miała welon ale jak zobaczył buty ślubne to aż sie wzruszył i powiedział, że to w nich zostanę jego żoną
Stary 2010-06-10, 18:52   #632
caprica6
Wtajemniczenie

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Caprica moje 2 kuzynki są w ciąży i narzekają na upały, mam nadzieję, że jakoś się tam trzymasz Dobrze, że możesz siedzieć w domu w bieliźnie
Mi ten upał zabiera cały nastrój do nauki i zamiat się uczyć ciągle tu zaglądam
Oj ciezko jest... stopy mi puchna... ale jakos sie trzymam
Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
dziekuje
Prosze
Cytat:
Ok,dmucham mfuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuu
Zachmurzylo sie, dmuchaj mocniej
Cytat:

Melduję, że suknia zaczyna się szyć Przymierzyłam dziś welon i jak TŻ mnie zobaczył to miał uśmiech od ucha do ucha i takie zakochane spojrzenie Powiedział, że wyglądam jak aniołek i codziennie powinnam w welonie chodzić Wymiary wciąż mam takie same - figurka dzielnie trzyma się w normie W środę odbieram butki i w czwartek chyba będę mieć pierwszą przymiarkę

Poza tym chcieliśmy dziś kupić soki na wesele, ale koleś nam doradził, że mamy do niego przyjechać tydzień przed weselem i wtedy on spisze zamówienie i odbierzemy sobie te soki i napoje w dniu, w którym będziemy je zawozić na salę. Dodatkowo możemy im oddać to co nie "zejdzie" na weselu, więc jest super
O jaki kochany TŻ

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 19:49   #633
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:

Gratulacje

Cytat:

Gratulacje
dzikuje dziewczyny

Zapisalam sie na kurs samoobrony i dzisiaj pierwszy raz bylam fajnie
Stary 2010-06-10, 19:56   #634
bezaczek7
Zakorzenienie

a ja to się zastanawiam co ja wyprawiam w pisaniu pracy jestem daleko w tyle, przygotowania do ślubu jakoś się wleką, nie wiem co mam robić, bo dużo spraw, przede mną egzamin i poprawka, pani dyrektor stwierdziła, że mam świetne ankiety i żebym jej za tydzień przyniosła podsumowanie wyników... a ja na necie siedzę i nic mi się nie chce. a gorąco okropnie...
wishlista
18WRZESIEŃ2010
08wrzesień2014 ostatecznie 17.09. 14:35
bezaczek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 20:42   #635
agawoo
Zakorzenienie

Cześć
Dziewczyny, normalnie zagadałam się dzisiaj z teściową ..pojechałam do niej po klucze do auta, bo mi TZ zostawił, i jak się opamiętałam to byłopo 20:00 A przyjechałam pewnie jakoś koło 18:00
Dopiero jak tesciu wrócił z działki to zwiałam

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
po co bikini, chodź bez niczego - wtedy dopiero byłby zahcywcony
Oj byłby Mój pewnie też, jakbym tak wystąpiła

Cytat:
Ja też lubię Kiedyś też chodziłam co miesiąc do fryzjera, ale teraz zapuszczam włosy do fryzurki ślubnej. Strasznie przez to cierpię, bo chciałabym chociaż wycieniować włoski, ale nie chcę, żeby mi potem coś z fryza wyłaziło, bo jest za krótkie Ale mam zamiar się umówić do fryzjera na poślubny poniedziałek i wtedy będę przeszczęśliwa
Martoolka, ja robie dokładnie tak samo, tylko, że zetnę włoski jakiś tydzień po weselu, bo jeszcze sesja będzie

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
hehe ja dokladnie tak samo okulary tylko z rana jak tylko wstaje odrazu ubieram okulary pedem do lazienki i ubieram soczewki po umyciu

teraz to wlasnie zastanawiam sie nad ta korekta laserowa ale mam obawy
Moja koleżanka zrobiła sobie taką korektę i jest zadowolona
Zresztą widzę, że Caprica tez

Cytat:
Wrociłam i wracając deszcz się rozpadał i troche zmokłam.A zmokłam, bo byłam jeszcze na zakupach.Wcianam właśnie tiramisu i kupiłam jeszcze jaką nowość jogurty z kit katem/tami.

Uwielbiam Kit - Katy
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 22:13   #636
Remmi
Rozeznanie

O rrrajju dziewczynyyy! Cud, że jeszcze się nie rozpuściłam! Jakaś masakra, dopiero wróciłam z miasta i normalnie zdycham

co poza tym słychować?
Stary 2010-06-10, 22:30   #637
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
O rrrajju dziewczynyyy! Cud, że jeszcze się nie rozpuściłam! Jakaś masakra, dopiero wróciłam z miasta i normalnie zdycham

co poza tym słychować?
ja też się rozpuszczam

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-11, 05:51   #638
ultraradiola
Wtajemniczenie

Hejka
ale upal juz z samego rana

Caprica
a moge wiedziec gdze robilas ten zabieg w jakim miescie ?? bo ja jak sie zdecyduje to pojade tam gdzie dobrze robie te korekte nie wazne ze bedzie to nawet 300 km

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 07:12   #639
metkaa
Zakorzenienie

czesc

ja tam lubie gorac
dzis do pracy tylko na 4 h, wieczorem mamy imprezke
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 07:13   #640
83mika
Raczkowanie

Witam dziewczynki, byłam u fryzjera iiii ........... jestem zachwycona, takie masażu głowy jeszcze nikt mi nie zrobił, a włoski mam delikatnie ale ładnie podcięte, przy okazji imowilismy fryzurę ślubną. A TŻ zazdrosny
83mika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 07:44   #641
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki, byłam u fryzjera iiii ........... jestem zachwycona, takie masażu głowy jeszcze nikt mi nie zrobił, a włoski mam delikatnie ale ładnie podcięte, przy okazji imowilismy fryzurę ślubną. A TŻ zazdrosny
hehhe mój tez byłby zazdrosny jak ja to lubie jak jest zazdrosny o takie głupotki tak fajnie wtedy się droczy, słodko

Cytat:

Mnie kiedyś tez nachodziły takie myśli, ale teraz coraz więcej sklepów z nietypowymi stanikami powstaje i przez internet można zamawiać, więc już nie ma z tym takiego problemu

Co do słońca to już mam dość swojego, więc nie skorzystam
A jeśli chodzi o suknię, to chyba za tydzień będę mieć pierwszą przymiarkę, ale na niej jeszcze nic nie będzie widać, bo to tylko zarys kiecki będzie. Drugą przymiarkę i próbną fryzurkę mam 15 lipca, to wtedy już jakiś efekt będzie

Oj tak... pamiętam jaka byłam szczęśliwa jak sobie pierwszy raz po kilkunastu latach mogłam kupić okulary słoneczne i wszystko w nich widzieć

Poza tym chcieliśmy dziś kupić soki na wesele, ale koleś nam doradził, że mamy do niego przyjechać tydzień przed weselem i wtedy on spisze zamówienie i odbierzemy sobie te soki i napoje w dniu, w którym będziemy je zawozić na salę. Dodatkowo możemy im oddać to co nie "zejdzie" na weselu, więc jest super
Tż też mnie widział w welonie powiedział że ładnie wyglądam a potem sam go założył i powiedział, że on też chce
Super z tymi sokami My soki i napoje akurat mamy w cenie, ale z akoholem i też tak chcemy zrobić, żebyśmy mogli zwrócić w razie gdybym na zostało dużo
za tryzmanie formy ja odkąd ostatnio miałam swoją sukienke na sobie (w październiku) to przytyłam z 4 kg ale o ile pamiętam to była luźna, więc w lipcu jak pójdę na przymiarkę żby zrobili poprawki to może będzie akurat
a z tymi stanikami to racja, że teraz jest większy wybór ale denerwuje mnie że nie mogę kupić takiego jak potrzebuję pod suknie, bo w mniejszych rozmiarach są takie a D niema, tzn jest niby D ale to jest chyba C bo jest za malusi . Dużo osób polecało mi ten silikonowy samonośny ale się boję, chyba sobie to kupię i założę jak będe szła na weselisko w sierpniu i wypróbuję

Na 10.45 idę do optyka po pierwsze muszę sprawdzić, czy w ogóle mam dobre szkła teraz bo wdyaje mi się, że chyba musiałabym mieć ciut mocniejsze Boję się wkładania tych soczewek do oka

Wczoraj na ślubie było super było króciutko - tylko czytanie, jakaś modlitwa, potem przysięga i jeszcze jakaś modlitwa i już później kolacyjka w restauracji tuż obok kościoła jedoznko było pyszne i sala miała klimę ale się tam cudownie siedziało w taki upał ! Niestety widać skutki - mam katar, bo chodziłam co chwile z dzieciakami na dwór (Cysia superniania ). Na dolnej slai gimnazajliści mieli komers i Dominisia (córeczka młodych) została gwiazdą wieczoru wszyscy się nią zachwycali i nauczycielki i płeć przeciwna gimnazajlistów a ona tam lubiła schodzić, bo jej się podobało jak światełka migają
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 08:03   #642
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
hehe ja dokladnie tak samo okulary tylko z rana jak tylko wstaje odrazu ubieram okulary pedem do lazienki i ubieram soczewki po umyciu
Ja tak samo robię

Cytat:
Napisane przez justys1358 Pokaż wiadomość
U nas upał juz 4 dzień, bez kropli deszczu:/ Na dworze nie da sie wytrzymac.
U mnie też tak jest, dziś od rana skwar, nie ma czym oddychać. Robię w domu przeciągi, wiem że to też nie jest dobre, więc nie siedzę centralnie na przeciągu, ale przynajmniej cos tam powiewa...

Cytat:
O ja właśnie coś takiego bym chciała z grzywką na bok
Możesz wykorzystać moją fotkę, nie pogniewam się Tutaj miałam już trochę odrośnięte włosy, całość była ciut krótsza. Strasznie mi się to podobało, ale jak powiedziałam fryzjerowi, że wychodzę za mąż i że chcę aby mnie uczesał do ślubu, to kazał mi zapuszczać, powiedział "skoro ja mam upinać, to musi pani to zapuścić, jakby ktoś inny miał to robić to co tam, niech się męczy" żartowniś. A teraz nie pamięta jak mi obciął wówczas włosy, dlatego z fotką będę musiałą pójść, bo się obawiam, że nie dogadamy się i nie wiadomo co mi uczyni z włosami. No ale to dopiero po ślubie
Roztapiam się
Stary 2010-06-11, 08:05   #643
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Hejka
ale upal juz z samego rana

Caprica a moge wiedziec gdze robilas ten zabieg w jakim miescie ?? bo ja jak sie zdecyduje to pojade tam gdzie dobrze robie te korekte nie wazne ze bedzie to nawet 300 km
W Warszawie w Mavicie http://www.mavit.com.pl/

Cytat:
Na 10.45 idę do optyka po pierwsze muszę sprawdzić, czy w ogóle mam dobre szkła teraz bo wdyaje mi się, że chyba musiałabym mieć ciut mocniejsze Boję się wkładania tych soczewek do oka

Wczoraj na ślubie było super było króciutko - tylko czytanie, jakaś modlitwa, potem przysięga i jeszcze jakaś modlitwa i już później kolacyjka w restauracji tuż obok kościoła jedoznko było pyszne i sala miała klimę ale się tam cudownie siedziało w taki upał ! Niestety widać skutki - mam katar, bo chodziłam co chwile z dzieciakami na dwór (Cysia superniania ). Na dolnej slai gimnazajliści mieli komers i Dominisia (córeczka młodych) została gwiazdą wieczoru wszyscy się nią zachwycali i nauczycielki i płeć przeciwna gimnazajlistów a ona tam lubiła schodzić, bo jej się podobało jak światełka migają
Nie boj sie, kwestia wprawy, za pierwszym razem wydaje sie straszne ale pozniej trwa to sekunde
Fajnie ze slub sie udal, super ze byla klima

Stary 2010-06-11, 08:26   #644
83mika
Raczkowanie

Cytat:
hehhe mój tez byłby zazdrosny jak ja to lubie jak jest zazdrosny o takie głupotki tak fajnie wtedy się droczy, słodko
Oj ja nie lubie, jakos tak mi głupio w takich sytuacjach
Stary 2010-06-11, 08:37   #645
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Oj ja nie lubie, jakos tak mi głupio w takich sytuacjach
No ja, jak jest na serio zazdrosny to też nie lubię, bo niema nawet powodów żeby naprawde być o coś zazdrosnym i wtedy mnie wkurza. Ale w takich sytuacjach jak ta np. z fryzjerem to on tak słodko udaje, że jest zazdrosny
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 08:38   #646
83mika
Raczkowanie

Cytat:
No ja, jak jest na serio zazdrosny to też nie lubię, bo niema nawet powodów żeby naprawde być o coś zazdrosnym i wtedy mnie wkurza. Ale w takich sytuacjach jak ta np. z fryzjerem to on tak słodko udaje, że jest zazdrosny
No z tym fryzjeram to faktycznie taka "nieszkodliwa" zazdrość, nawet zrobił wywyiad wśród koleżanek z pracy czy napewno dobry fryzjer he he
Stary 2010-06-11, 08:42   #647
Aaś
Zakorzenienie

Cześć dziewczęta

caprica zapisałam sobie ta klinikę bo pewnie kiedyś się przyda adres
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 08:44   #648
asiulek1705
Wtajemniczenie

Mój TŻ czasami też udaje taką zazdrość, ale wówczas oboje się z tego śmiejemy. Jak zaczęłam chodzić do fryzjera faceta, to TŻ uważnie słuchał jak opowiadałam o tym, fryzjerze, podpytywał co i jak, baaardzo był ciekawy. Ale spoko, nie jest zazdrosny, w końcu nie ma powodu, tym bardziej, że pan fryzjer pracuje wspólnie z żoną (on zajmuje się kobiecymi włosami a ona męskimi), zresztą gdyby TŻ był zazdrosny o cos takiego to to by się kwalifikowało na chorobliwą zazdrość. To potrafi chyba wykończyć. Jakiś czas temu borykałam się z zazdrością, ale wtedy sama dałam ku temu powody (mieliśmy pewien niedobry etap)
Stary 2010-06-11, 08:48   #649
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Cześć dziewczęta

caprica zapisałam sobie ta klinikę bo pewnie kiedyś się przyda adres
Bardzo dobrze

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-11, 08:49   #650
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość

Kubusewa jak tam przygotowania?
Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość

co do wesela to dasz radę, przynajmniej na samą myśl że zaraz po pracy będziesz się świetnie bawić pozwoli Ci wysiedzieć te kilka godzin na dyżurze

Kubusewa a co nam chciałaś pokazać?
Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość

Kubusewa co taka mina smutna???

Certina mam nadzieję, że z TZ wszystko już ok
Cytat:
Kubusewa znajdź ten aparat bo czuję, że chciałaś nam coś ciekawego pokazać
Hejooo
no to jestem... kompletnie niewyspana... przyszlam tylko złożyć raport na wizazu i ide spac
co mialam pokazac.. acha tablice rejestracyjne ksiege i pazurki... nazbieralo sie tego troche
jak samopoczucie .. nie wiem.. wyglada na to ze moja podswiadomosc bardziej ogarnia to ze ma mi byc stresowo niz ja... jakos mnei nei rusza ze moge sie pomylic przy przysiedze.. opgoda jaka jest kazdy widzi .. mnie i tak bardziej zal mojego TZ ktory w surducie w koszuli z dlugim rekawem i kamizelce, organizacja... poki co to z listy 140 zrobilo sie 90 gosci, nie mam przygotowanej jeszcze narzuty do jednej zabawy ani tablic moja spiewaczka sie pochorowala i nie wiadomo czy w ogole przyjedzie.... a tak poza tym.. acha nie mam wstazki na torta a chcialam miec ... jest dobrze nie bedzie tak to bedzie inaczej.. najwyzej bedize sie z czego smiac po 20 latach
Stary 2010-06-11, 09:09   #651
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Hejooo
no to jestem... kompletnie niewyspana... przyszlam tylko złożyć raport na wizazu i ide spac
co mialam pokazac.. acha tablice rejestracyjne ksiege i pazurki... nazbieralo sie tego troche
jak samopoczucie .. nie wiem.. wyglada na to ze moja podswiadomosc bardziej ogarnia to ze ma mi byc stresowo niz ja... jakos mnei nei rusza ze moge sie pomylic przy przysiedze.. opgoda jaka jest kazdy widzi .. mnie i tak bardziej zal mojego TZ ktory w surducie w koszuli z dlugim rekawem i kamizelce, organizacja... poki co to z listy 140 zrobilo sie 90 gosci, nie mam przygotowanej jeszcze narzuty do jednej zabawy ani tablic moja spiewaczka sie pochorowala i nie wiadomo czy w ogole przyjedzie.... a tak poza tym.. acha nie mam wstazki na torta a chcialam miec ... jest dobrze nie bedzie tak to bedzie inaczej.. najwyzej bedize sie z czego smiac po 20 latach
Prześliczne masz pazurki I bardzo ładną księgę gości

Ja wróciłam z seminarium, promotor mi pełno kazał popoprawiać... Nie wiem, kiedy ja to zrobię Czepia się teraz o coś, o co wcześniej się nie czepiał Teraz właściwie powinnam się spakować i wracać na uczelnię na egzamin A potem do Poznania na kolejne 4

Ponieważ mnie już nie będzie, kubusewa - wszystkiego dobrego na nowej drodze życia (jeśli są jeszcze jakieś PM z 12.06 to też; nie mam czasu szukać )
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 09:10   #652
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Hejooo
Co Ty, będzie cudnie, bez względu na wstążki, śpiewaczkę (czy będzie czy nie) Masz dobre podejście, tak 3maj. Odnośnie fotek: śliczne masz pazurki i księga też fajna
Stary 2010-06-11, 09:14   #653
caprica6
Wtajemniczenie

Kubusewa piekne pazurki Nie przejmuj sie jakas wstazka czy spiewaczka, i tak bedzie pieknie bo to Twoj slub

Stary 2010-06-11, 09:53   #654
certina4
Wtajemniczenie

Ewa bardzo ładne pazurki nie ma się co przejmować, tak jak piszesz, może będzie można się z czegoś pośmiać po 20 latach

Ja miałam załatwić dzisiaj trochę spraw, ale nic z tego bo będę musiała chyba z uszatym do weta jechać

ale gorąco...

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 10:11   #655
Martoolka87
Zakorzenienie

Dzień dobry
No dobra, może nie aż taki dobry, bo straszny upał, a ja magisterkę muszę pisać

Cytat:

Co do tego boldem - omal z łózka nie spadłam. W dżinsach i topie plus welon wyglądałabyś bosko Zastanów się czy po ślubie się tego welonu nie pozbyć bo jeszcze mąż każe Ci go nosić
Ale komplement sweet
Mój K. nie widział sukni i nie wie jaki będę miała welon ale jak zobaczył buty ślubne to aż sie wzruszył i powiedział, że to w nich zostanę jego żoną
Dzięki za brawa Co do welonu, to właśnie chcę go sobie na pamiątkę zostawić I na rocznice zakładać (najlepiej na wieczór z białą bielizną do kompletu )

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Oj ciezko jest... stopy mi puchna... ale jakos sie trzymam
Ja w ciąży nie jestem, a stopy też mi puchną A zamiast palców u rąk mam serdelki

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Martoolka, ja robie dokładnie tak samo, tylko, że zetnę włoski jakiś tydzień po weselu, bo jeszcze sesja będzie
Oj ja chyba już na poniedziałek poślubny się umówię do fryzjera, bo we wtorek wieczorem wyjeżdżamy w podróż poślubną i chyba bym się wykończyła z tą moją lwią grzywą

Cytat:
No to super, .że jesteś zadowolona Mój TŻ też byłby zazdrosny
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 10:25   #656
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Tż też mnie widział w welonie powiedział że ładnie wyglądam a potem sam go założył i powiedział, że on też chce
Super z tymi sokami My soki i napoje akurat mamy w cenie, ale z akoholem i też tak chcemy zrobić, żebyśmy mogli zwrócić w razie gdybym na zostało dużo
za tryzmanie formy

a z tymi stanikami to racja, że teraz jest większy wybór ale denerwuje mnie że nie mogę kupić takiego jak potrzebuję pod suknie, bo w mniejszych rozmiarach są takie a D niema, tzn jest niby D ale to jest chyba C bo jest za malusi . Dużo osób polecało mi ten silikonowy samonośny ale się boję, chyba sobie to kupię i założę jak będe szła na weselisko w sierpniu i wypróbuję
Co do pogrubionego to
Dzięki za brawa
A stanik ja dostałam w rozmiarze 65FF (brytyjskim, co oznacza polskie I), więc powinnaś coś na siebie znaleźć. Napisz jaki dokładnie rozmiar nosisz i jaki stanik potrzebujesz to może Ci coś wyszukam. A to D to masz według takiego kalkulatorka wyliczone: http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/ czy tak na oko?

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Możesz wykorzystać moją fotkę, nie pogniewam się
Dzięki

Cytat:
Hejooo
Śliczne pazurki i fajna księga Wszystko pójdzie świetnie, bo my tu będziemy trzymać kciuki

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Ja wróciłam z seminarium, promotor mi pełno kazał popoprawiać... Nie wiem, kiedy ja to zrobię Czepia się teraz o coś, o co wcześniej się nie czepiał Teraz właściwie powinnam się spakować i wracać na uczelnię na egzamin A potem do Poznania na kolejne 4
Trzymam mocno za egzaminy. A co do promotora, to solidne lanie mu się należy

Niechże ktoś za mnie napisze magisterkę, błagam Odmówię modlitwę studenta: Panie Boże spraw, żeby mi się chciało chcieć tak bardzo jak mi się nie chce
Stary 2010-06-11, 11:14   #657
BlackAngel
Adwokat diabła

Cześć! Ale uuuuuuuuupał :/

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-11, 11:51   #658
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
moj tz ostatnio powiedzial ze on o nic nie jest zazdrosny ciekawe czy mówi prawde , czy tylko udaje

kubusewa :fajne wszystkie rzeczy, pazurki

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Cześć! Ale uuuuuuuuupał :/
myslalam ze sie rozplyne w pociagu i autobusie ... najbardziej mi sie robi niedobrze , gdy kolo mnie stoi jakis starszy facet albo babka, ktorzy maja na sobie kupe ubran i smierdzi od nich
Stary 2010-06-11, 12:21   #659
Martoolka87
Zakorzenienie

TŻ do mnie zadzwonił i mówi "Wszystko jest w porządku, nie martw się"... no więc od razu wiedziałam, że coś się stało. Okazało się, że autobus, którym jechał do pracy miał wypadek Na szczęście nikomu nic się nie stało, ale i tak nieźle się przestraszyłam. Ciężarówa im wyjechała i kierowca musiał do rowu wjechać, żeby się z nią nie zderzyć. TŻ siedział po prawej stronie więc od razu wylazł przez okno i razem z nim wszyscy z tej strony autobusu, ale ci z lewej musieli zostać na miejscach, bo by się mógł jeszcze bardziej przechylić autobus. Przyjechała straż i policja i prawie godzinę im zajęło postawienie autobusu na koła i dopiero wtedy reszta ludzi mogła wysiąść Najgorsze jest to, że oni czekają tam teraz na następny autobus, który ich do pracy zawiezie, a ja już bym chciała, żeby on wrócił do domu

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Właśnie się dowiedziałam, że już ich jakiś bus zabrał pod firmę, ale część ludzi sobie wzięła wolne, bo są za bardzo zdenerwowani, żeby pracować. A mój TŻ oczywiście bohatera zgrywa i nie chce wziąć wolnego, tylko zostaje w pracy

Edytowane przez Martoolka87
Czas edycji: 2010-06-11 o 12:19
Stary 2010-06-11, 12:38   #660
mmmmmm
Zakorzenienie

Hej Znowu gorąąąąco... I znowu przez tą pogodę mam lenia... Byle do poniedziałki
Dalej kombinuję co by tu zrobić z sukienką żeby to lepiej wyglądało... No i co z welonem

Cytat:
To super, żę Ci się podoba. Mój K. wczoraj był zazdrosny, że mnie współlokator przed pająkiem uratował Dobrze, że on tego nie ma tak na poważnie, ja jestem większym zazdrośnikiem niestety

Cytat:
Dzięki za brawa Co do welonu, to właśnie chcę go sobie na pamiątkę zostawić I na rocznice zakładać (najlepiej na wieczór z białą bielizną do kompletu )
Też chcę na pamiątkę. Z tym zakładaniem na rocznicę to dobry pomysł na męża który nie pamięta o rocznicach - niby nic założyć rano welon Chociaz u nas to jest tak, że ja nie pamiętam o różnych rocznicach a K. wylicza wszystko na dni (to on pamięta o rocznicach pierwszego pocałunku, pierwszego tańca itd.)

Zmobilizujcie mnie bo chcę to wszystko szybko pozdawać

Kubusewa wszystko ładne My tez chcemy jedną tablicę z imionami

Martoolka dobrze, że nikomu nic się nie stało bo po opisie wydaje się to straszne

Edytowane przez mmmmmm
Czas edycji: 2010-06-11 o 12:41
mmmmmm jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości