Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17 - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-10, 10:16   #601
acelinka
Zakorzenienie

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Nareszcie dostałam zielone światło do drukowania licencjatu I zabiorę się za to pewnie późnym wieczorem, bo u mnie na osiedlu nie było mojego papieru, który chcę

A teraz dalej twardo idę się uczyć na jutrzejszy egzamin
no to ja zawsze kupuję taki najtańszy papier który kosztuje ok 10 zł, a teraz jak kupiłam do drukowania pracy taki droższy to te tanie kartki wyglądają jak żółte przy tych droższych
i trzymam kciuki za egzmian

Byłam w pywnicy - jejku jak tam jest przyjemnie chłodno! jakimś cudem dogrzebałam się do kartonu, gdzie wrzuciłam swoje torebki, zamiast jednej - przyniosłam trzy no bo niemam żadnej jasnej, "letniej" w domku
teraz czekam aż mi pralka skończy pranie, żebym mogła to rozwiesić i pójde sobie zobaczyć, czy gdzieś nie mają ładniutiego fioletowego staniczka a przy okazji rozejrzę się też za ślubnym teraz bardziej głowe mi zaprząta ta bielizna pod sukienke, niż to jaki bede miała bukiet i fryzure. Czasami mam ochote oddać komuś połowe piersi i zostawić sobie ładniutkie, śliczniutkie B, wtedy nie bede miała problemu ze stanikami
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 10:18   #602
mmmmmm
Zakorzenienie

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

Cześć
Dzisiaj jeszcze cieplej.... Chce któras trochę słońca? Jak tu się uczyć przy takiej pogodzie I jeszcze ciągle myślę o tych durnych sukienkach

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
musze sie pochwalic bo we wtorek oddalam cala moja prace licencjacka i prawdopodobnie obrone będziemy miec 12.07 u mojej promotorki tylko ja zostalam dopuszczona do obrony o zgrozo Teraz tylko pytania opracowac zostala mi 1/4 i zakuc
No to należą Ci się

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
a u Nas dziś 100 dniówka!

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
cześć, przyszłam się przywitać i idę
Ale wrócisz?

Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
ide dzisiaj do fryzjera na podcięcie włosów, ten sam będzie czesał mnie na ślub, to facet. Była któraś z Was u faceta fryzjera?
ja nie byłam, ale słyszałam same dobre rzeczy o facetach-fryzjerach

Martoolka kiedy zobaczymy Twoje zdjęcia w sukni?
Stary 2010-06-10, 12:04   #603
acelinka
Zakorzenienie

Wróciłam jest strasznie gorąco, dobrze, że chociaż wieje wiaterek. Oczywiście nic nie kupiłam tzn staniczka nie kupiłam, ale wstąpiłam do supermarketu i kupiłam torbe (na nasz weekendowy wypad) za całe 9.90 naszą pożyczyliśmy mojej mamie bo wyjeżdża w sobote, a nasz wypad przesunął się o tydzień do przodu więc nie mielibyśmy się do czego spakować przypomniało mi się też, że nie jadłam śniadania więc kupiłam pyszną bagietke i teraz wcinam jak skończe to musze podjechać autkiem na myjnię, bo nie wypada na ślub takim brudasem jechać :P później zajmę się obiadkiem a jeszcze później wypracuję koszule tż'towi i swoje ciuszki

Ach postanowiłam umówić się u optyka na badanie czy mogę mieć soczewki już nie tylko ze względu na ślub, ale jak świeci słonko to w zwykłych okularach mnie razi, a jak zamienię na słoneczne, to wszystko co daleko jest niewyraźne, wiec wymyśliłam że najlepszym rozwiązaniem będą soczewki
Stary 2010-06-10, 12:27   #604
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Ach postanowiłam umówić się u optyka na badanie czy mogę mieć soczewki już nie tylko ze względu na ślub, ale jak świeci słonko to w zwykłych okularach mnie razi, a jak zamienię na słoneczne, to wszystko co daleko jest niewyraźne, wiec wymyśliłam że najlepszym rozwiązaniem będą soczewki
Życzę powodzenia Ja właśnie teraz błogosławię soczewki, bo w końcu mogę funkcjonować normalnie jak jest takie słońce i mnie w oczka razi... Nie miałam na sobie okularów przeciwsłonecznych od dobrych 6 lat i jestem szczęśliwa, że nareszcie mogę nosić

A nauka trwa... Jeszcze muszę iść na uczelnię zapisać się na jutrzejszy egzamin, a jak widzę tę pogodę, to mi się odechciewa. Tak samo odechciewa mi się wyjazdu w podróż poślubną w ciepłe kraje. No ale mamy dużo czasu i zawsze możemy zmienić zdanie
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 12:37   #605
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Dzień doberek

ultraradiola - brawo za oddanie pracy, ale Ci zazdroszczę, ja niby dałam się przekonać, żeby mgr napisać, ale wciąż się waham..

acelinka - za 100-studniówkę - ubierz się w miarę normalnie, jak tylko na ślub - to tak jakbyś szła w niedzielę do kościoła

certina4 - cześć i papa

83mika - o ja też już tyyle czasu się wybieram na podcięcie włosków -o to jutro rano może pójdę, tylko muszę zadzwonić do mojej fryjzerki ja u faceta nigdy nie byłam, ale zawsze marzyłam o tym, aaaaaaa przecież mam kolegę który jest fryzjerem - przecież z nim się spotykam o to zapytam co by zrobił z moimi włoskami i może do niego się przejdę

Martoolka - za rozdanie zaproszeń i kupienie winka na wesele

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

hellloołłł Panna

ale fajowy długopis zachciało mi się takiego

pokaż próbną i suknię jeśli masz foteczki

i powodzenia w zakupach butów ślubnych
Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Jaki fajny Moje siostry miały kiedyś takie długopisy z piórkami i się okazało, że one mają bardzo krótkie wkłady, więc dobrze by było mieć zapasowy długopis w razie gdyby ten odmówił posłuszeństwa

Dzięki
Dzięki dziewczyny Śmieszny ten długopis to fakt, a zapasowy też będzie

Wróciłam i kupiłam buty, mierzyłam białe iii kupiłam fioletowe
Mam czas do namysłu do jutra..Są skórzane, bukiet będzie fioletowy, dekoracje ogólnie rzecz ujmując również..Muszę pomyśleć
W sumie te fioletowe ubiorę gdzieś jeszcze, a tych białych które mierzyłam na 100% nigdzie więcej nie ubiorę a kosztują prawie 200zł

Fotkę fryzurki próbnej mam, potem znajdę chwilkę to wkleję
Teraz idę coś zjeść, bo 33 stopniowy gorąc mnie wykańcza i tylko pije i pijeeee. Jak smoczyca

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 13:17   #606
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Koniecznie Zobaczysz jaka to roznica Daj znak jak po badaniu.
Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny Śmieszny ten długopis to fakt, a zapasowy też będzie

Mam czas do namysłu do jutra..Są skórzane, bukiet będzie fioletowy, dekoracje ogólnie rzecz ujmując również..Muszę pomyśleć
W sumie te fioletowe ubiorę gdzieś jeszcze, a tych białych które mierzyłam na 100% nigdzie więcej nie ubiorę a kosztują prawie 200zł

Fotkę fryzurki próbnej mam, potem znajdę chwilkę to wkleję
Teraz idę coś zjeść, bo 33 stopniowy gorąc mnie wykańcza i tylko pije i pijeeee. Jak smoczyca
Mi sie podoaja innego koloru buty Mozesz tez pokombinowac z fioletowym kwiatem we wlosach
Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
cześć! witam Was w upał

ja już u rodziców, masakra w pociągu...
Nic nie mow, duchota straszna

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 13:19   #607
ultraradiola
Wtajemniczenie

Cytat:
Życzę powodzenia Ja właśnie teraz błogosławię soczewki, bo w końcu mogę funkcjonować normalnie jak jest takie słońce i mnie w oczka razi... Nie miałam na sobie okularów przeciwsłonecznych od dobrych 6 lat i jestem szczęśliwa, że nareszcie mogę nosić
moze sie to wydaje smieszne ale kiedys jak nosilam okulary w sumie od 6 roku zycia to moim najwiekszym marzeniem bylo chodzic w okularach slonecznych teraz mam wade -5,0 bez okularow raczej bym nic nie widziala tzn wszytsko byloby nie wyrazne a tak spelnilam swoje marzenie w wieku 17 lat i od tego czasu zycia bez soczewek sobie nie wyobrazam lato nie raz a w zime jak wchodze do mieszkania nie paruja tak to juz jest z tymi naszymi okularami

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-10, 13:51   #608
acelinka
Zakorzenienie

hehhe ja nie powiem, bo lubię chodzić w okularach, ale czasami faktycznie przeszkadzają, właśnie w zimie - bo parują, w lato - bo nie można słonecznych nosić, na imprezie bo sie ciągle brudzą itd

właśnie mnie natchnęło, żeby zadzwonić i już jutro mam wizytę pani powiedziała, że najlepiej na 2 razy się umówić i była zdziwiona, że chcę soczewki jeżeli mam taką małą wadę wzroku. No zobaczymy co mi jutro powie

Autko umyte lubię jak nasz "malutki" jest czyściutki teraz jestem w trakcie gotowania obiadku

strasznie się cieszę, że idziemy dziś na ten ślub zawsze gdy słyszę przysięge, to nie mogę się doczekaćmomenty, gdy my ją będziemy wypowiadali
Stary 2010-06-10, 13:53   #609
BlackAngel
Adwokat diabła

Capri, jak tą gorączkę znosisz?
Bo ja widze to tutaj dziewczyny w ciąży w jeansach biegają mi w koszulce i spodenkach jest strasznie, a co dopiero w jeansach :/

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 13:54   #610
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
moze sie to wydaje smieszne ale kiedys jak nosilam okulary w sumie od 6 roku zycia to moim najwiekszym marzeniem bylo chodzic w okularach slonecznych teraz mam wade -5,0 bez okularow raczej bym nic nie widziala tzn wszytsko byloby nie wyrazne a tak spelnilam swoje marzenie w wieku 17 lat i od tego czasu zycia bez soczewek sobie nie wyobrazam lato nie raz a w zime jak wchodze do mieszkania nie paruja tak to juz jest z tymi naszymi okularami
Ja rozumiem, mialam tez okolo -5 i -6 Chodzilam w okularach przez miesiac przed laserowa korekcja i to byla masakra, czulam sie jak za szyba, wczesniej chyba z 10 lat same soczewki, okulary tylko z rana Ach, ciezki jest (był ) los krotkowidza

Black rozplywam sie, w domu siedze w samej bielniznie Nie wiem jak one daja rade w dzinach Poszlam do sklepu w tunice ledwo za tylek i japonkach bo bym sie ugotowala

Edytowane przez caprica6
Czas edycji: 2010-06-10 o 13:56
Stary 2010-06-10, 13:59   #611
madmuazelle
BAN stały

Cześć.

Ja na chwilke,teraz to ja Wam zazdraszczam ładnej pogody.
U mnie od rana pochmurno
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-10, 14:08   #612
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Cześć.

U mnie od rana pochmurno
Czesc Ja bym sie z checia zamienila, chce juz deszcz jakis

Stary 2010-06-10, 14:09   #613
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Ja rozumiem, mialam tez okolo -5 i -6 Chodzilam w okularach przez miesiac przed laserowa korekcja i to byla masakra, czulam sie jak za szyba, wczesniej chyba z 10 lat same soczewki, okulary tylko z rana Ach, ciezki jest (był ) los krotkowidza

Black rozplywam sie, w domu siedze w samej bielniznie Nie wiem jak one daja rade w dzinach Poszlam do sklepu w tunice ledwo za tylek i japonkach bo bym sie ugotowala

No nawet ja olałam to, że mam blade nogi jak ściana i założyłam krótkie spodenki jak jechałam autkiem na myjnie ale mnie fajnie woda chlapała a w domku siedze w takiej leciuteńkiej sukience w której się czuje, jakbym była goła, bo taka leciutka jest
To ja nawet niemam -1, ale mam ukryrty zez czy coś takiego i problemy z akomodacją oka. Przez tego zeza się boję czy właśnie będe mogła nosić soczewki, bo okulary niby miały mi to korygować i rzeczywiście w nich oko mi "nie ucieka" :P heh przypomniało mi się, jak tż pierwszy raz zauważył że mi oko jakoś dziwnie "wędruje" i ze zdziwieniem spyatał "Co ci się w okiem dzieje?" ja o tym nawet nie myśle i nie przyszło mi do głowu chwalić mu się, że mi tak się czasami dzieje
Stary 2010-06-10, 14:11   #614
ultraradiola
Wtajemniczenie

Cytat:
hehe ja dokladnie tak samo okulary tylko z rana jak tylko wstaje odrazu ubieram okulary pedem do lazienki i ubieram soczewki po umyciu

teraz to wlasnie zastanawiam sie nad ta korekta laserowa ale mam obawy

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 14:14   #615
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Czesc Ja bym sie z checia zamienila, chce juz deszcz jakis
No tak nie dziwie się,takie upały są pewnie męczace dla przyszłej mamusi.Moge pochuchać/podmuchać,aby ten pochmurny dzień/zapowiadający się deszcz poszedł do Ciebie.

Ok zmykam.Do potem

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-06-10 o 14:17 Powód: dopisek
Stary 2010-06-10, 14:33   #616
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
hehe ja dokladnie tak samo okulary tylko z rana jak tylko wstaje odrazu ubieram okulary pedem do lazienki i ubieram soczewki po umyciu
No ja "na szczęście" mam -2 i -3, więc chodząc po mieszkaniu niekoniecznie muszę mieć te okulary. Rano spokojnie wstaje, myję się itp., jem śniadanie, poczytam książkę i dopiero potem albo okulary albo soczewki. A jak wieczorem przed snem czasem muszę coś sprawdzić na komputerze, to i nawet okularów nie zakładam... A dzisiaj mi tak dobrze w tych soczewkach, że nie chce mi się zdejmować, mimo mojego mówienia, że po domu to w okularach

Zapisałam się na listę Koleś stwierdził, że jutro się dowiemy jaka forma egzaminu Najwyżej zdezerteruję... No i się zapisałam z dwoma nazwiskami, bo nie wiem, jak będę w protokole (zmieniałam dane, jak już karty egzaminacyjne były) i uprzedziłam kolesia, to się tylko miło do mnie uśmiechnął
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 14:49   #617
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
ide dzisiaj do fryzjera na podcięcie włosów, ten sam będzie czesał mnie na ślub, to facet. Była któraś z Was u faceta fryzjera?
ja bylam i spoko wspominam
z reszta facet-stylista bedzie mnie czesal i malowal na slub (pojutrze ide do niego na probna fryzurke i makeup)

Cytat:
Autko umyte lubię jak nasz "malutki" jest czyściutki teraz jestem w trakcie gotowania obiadku
ja tez lubie jak auto jest czyste i lsniace, ale nie lubie myc auta dlatego porzadki w samochodzie naleza do TZa

udalo mi sie dzis dokupic bransoletke do kolczykow wpadlam przez przypadek do Cymbeline, a tu sie okazalo, ze moje kolczyki sprzedawane juz sa w komplecie, a nie tylko solo, wiec sobie dokupilam bransoletke podsumowujace - moje slubne bizu prezentuje sie tak
Załącznik 3174267

a teraz siedze z lapkiem na balkonie i sie ucze, przy okazji opalajac sobie plecy w przyszlym tygodniu jedziemy do Wawki na Sonisphere, a zaraz po powrocie mam 3 egzaminy, wiec trzeba sie wczesniej za nauke wziac ale mi sie nie chce
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 14:50   #618
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:

teraz to wlasnie zastanawiam sie nad ta korekta laserowa ale mam obawy
Tez mialam obawy ale jak zrobilam to zalowalam tylko tego ze tak pozno sie zdecydowalam Jakbys cos chciala wiedziec to pisz, ja to przeszlam i w razie czego wszystko Ci wyjasnie
Cytat:
No tak nie dziwie się,takie upały są pewnie męczace dla przyszłej mamusi.Moge pochuchać/podmuchać,aby ten pochmurny dzień/zapowiadający się deszcz poszedł do Ciebie.
O tak, poprosze

Lain bizu piekna

Stary 2010-06-10, 15:22   #619
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
trzymam mooooocno!

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
no to będą

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość

przydało sie bo zdalam
Stary 2010-06-10, 15:27   #620
mmmmmm
Zakorzenienie

Caprica moje 2 kuzynki są w ciąży i narzekają na upały, mam nadzieję, że jakoś się tam trzymasz Dobrze, że możesz siedzieć w domu w bieliźnie
Mi ten upał zabiera cały nastrój do nauki i zamiat się uczyć ciągle tu zaglądam

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
udalo mi sie dzis dokupic bransoletke do kolczykow wpadlam przez przypadek do Cymbeline, a tu sie okazalo, ze moje kolczyki sprzedawane juz sa w komplecie, a nie tylko solo, wiec sobie dokupilam bransoletke podsumowujace - moje slubne bizu prezentuje sie tak
Ile kosztuje ten komplecik? Ja szukałam kompletu z kryształów ale okazało się, że na górze sukni mam perełki więc chciałabym to połączyć...

dziewczyneczko gratulacje mam nadzieję, że z moimi kolejnymi egzaminami będzie tak samo...

Edytowane przez mmmmmm
Czas edycji: 2010-06-10 o 15:28
mmmmmm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 15:40   #621
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Lain bizu piekna
dziekuje

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Ile kosztuje ten komplecik? Ja szukałam kompletu z kryształów ale okazało się, że na górze sukni mam perełki więc chciałabym to połączyć...
za kolczyki dalam 90, a za bransoletke 120zl. to jest srebro z krysztalkami i perelkami Svarowskiego ja mam wlasnie suknie wyszywana krysztalkami i perelkami dlatego w bizu tez jest takie polaczenie

a my juz dostalismy pierwsze slubne zyczenia pani ktora bedzie spiewac na naszym slubie chyba zalozyla firme (a konkretniej Agencje Artystyczna) i od tejze agencji dostalismy poczta karteczke z zyczeniami milo choc do slubu jeszcze troche czasu
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 15:43   #622
madmuazelle
BAN stały

Wrociłam i wracając deszcz się rozpadał i troche zmokłam.A zmokłam, bo byłam jeszcze na zakupach.Wcianam właśnie tiramisu i kupiłam jeszcze jaką nowość jogurty z kit katem/tami.

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
przydało sie bo zdalam
Gratulacje

Cytat:
O tak, poprosze
Ok,dmucham mfuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuu

Jakie piękne google.

Czas edycji: 2010-06-10 o 15:48
Stary 2010-06-10, 15:46   #623
certina4
Wtajemniczenie

wróciłam byłam u dentysty i u fryzjera, więc pozbyłam się dzisiaj 170zł, ale to i tak nieźle, bo za posmarowanie zęba pastą jakąś specjalną na nadwrażliwość zapłaciłam 20 zł, a spodziewałam się że wyciągnie ze mnie dużo więcej

wiecie normalnie popłynełam u fryzjera, kurcze jest za gorąco, w ogóle nie chce się z domu wychodzić na taki skwar...

jutro idę do pani od kwiatów i spróbuję przedstawić jej moją wersję bukietu, zobaczymy co powie i czy będzie miała jakiś sugestie.

Lain fajna biżu
dziewczyneczko gratuluję zdanego egzaminu

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 15:48   #624
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
za kolczyki dalam 90, a za bransoletke 120zl. to jest srebro z krysztalkami i perelkami Svarowskiego ja mam wlasnie suknie wyszywana krysztalkami i perelkami dlatego w bizu tez jest takie polaczenie
dziękuję, chyba będę musiała tam zajść

Cytat:
Wrociłam i wracając deszcz się rozpadał i troche zmokłam.zmokłam bo byłam jeszcze na zakupach.
Ja też chcę deszcz!!!
Stary 2010-06-10, 15:57   #625
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

U nas upał juz 4 dzień, bez kropli deszczu:/ Na dworze nie da sie wytrzymac.
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 15:58   #626
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Ja też chcę deszcz!!!
Ok,prosze bardzo
Stary 2010-06-10, 16:07   #627
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
Ok,prosze bardzo
Od razu zrobiło mi się chłodniej... Ale mogłoby rzeczywiście zacząć padać...
Ok. jak się przemogę to zaraz Was wyłaczę i zacznę się uczyć (ale pewno niedługo wrócę
Stary 2010-06-10, 16:24   #628
lusmarija
Wtajemniczenie

cześć

płynę

Lain
śliczny komplet

Madziulka śmieszny ten długopis zrobi furorę

wizyta u dentysty zakończona, wszystkie ząbki zdrowe.... ufff a juz myślałam, że znowu będą wydatki

w sobotę mam wesele, popłynę normalnie (Kubusewa jak tu zajrzysz to nie czytaj tego )

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-10, 16:37   #629
madmuazelle
BAN stały

mmmm,to do ciebie też pośle chmury z deszczem. Najlepiej priorytetem,aby szybciej doszły.

Pojawiam się i znikam,a to dlatego bo ogladamy z tż-tem polski film-Złoty środek.Swietna obsada i fajny/smieszny film.

Czas edycji: 2010-06-10 o 16:58
Stary 2010-06-10, 17:07   #630
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
O to mamy podobnie Ja po ślubie też się wybieram, aby mi ściął włosy tak warstwowo, tylko z grzywką na całym czole. Na foto aż tak dokładnie tego nie widać. Bo do ślubu kazał mi fryzjer zapuścić tę jak to nazwać...przedłużoną grzywkę.
O ja właśnie coś takiego bym chciała z grzywką na bok

Cytat:
Nareszcie dostałam zielone światło do drukowania licencjatu
Wielkie

Cytat:
Czasami mam ochote oddać komuś połowe piersi i zostawić sobie ładniutkie, śliczniutkie B, wtedy nie bede miała problemu ze stanikami
Mnie kiedyś tez nachodziły takie myśli, ale teraz coraz więcej sklepów z nietypowymi stanikami powstaje i przez internet można zamawiać, więc już nie ma z tym takiego problemu

Cytat:
Cześć
Dzisiaj jeszcze cieplej.... Chce któras trochę słońca?

Martoolka kiedy zobaczymy Twoje zdjęcia w sukni?
Co do słońca to już mam dość swojego, więc nie skorzystam
A jeśli chodzi o suknię, to chyba za tydzień będę mieć pierwszą przymiarkę, ale na niej jeszcze nic nie będzie widać, bo to tylko zarys kiecki będzie. Drugą przymiarkę i próbną fryzurkę mam 15 lipca, to wtedy już jakiś efekt będzie

Cytat:
Oj tak... pamiętam jaka byłam szczęśliwa jak sobie pierwszy raz po kilkunastu latach mogłam kupić okulary słoneczne i wszystko w nich widzieć

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
za butki i za odwagę

---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ----------

Cytat:
U mnie od rana pochmurno
Chyba jednak my Ci bardziej zazdraszczamy

Cytat:
Załącznik 3174267

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
przydało sie bo zdalam
Gratulacje

Cytat:
Jakie piękne google.
Oj tak U mnie od wczoraj takie inne są i wciąż się zmieniają

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
wizyta u dentysty zakończona, wszystkie ząbki zdrowe.... ufff a juz myślałam, że znowu będą wydatki

Melduję, że suknia zaczyna się szyć Przymierzyłam dziś welon i jak TŻ mnie zobaczył to miał uśmiech od ucha do ucha i takie zakochane spojrzenie Powiedział, że wyglądam jak aniołek i codziennie powinnam w welonie chodzić Wymiary wciąż mam takie same - figurka dzielnie trzyma się w normie W środę odbieram butki i w czwartek chyba będę mieć pierwszą przymiarkę

Poza tym chcieliśmy dziś kupić soki na wesele, ale koleś nam doradził, że mamy do niego przyjechać tydzień przed weselem i wtedy on spisze zamówienie i odbierzemy sobie te soki i napoje w dniu, w którym będziemy je zawozić na salę. Dodatkowo możemy im oddać to co nie "zejdzie" na weselu, więc jest super
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości