|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Cytat:
ja zawsze kupuję taki najtańszy papier który kosztuje ok 10 zł, a teraz jak kupiłam do drukowania pracy taki droższy to te tanie kartki wyglądają jak żółte przy tych droższych i trzymam kciuki za egzmian ![]() Byłam w pywnicy - jejku jak tam jest przyjemnie chłodno! jakimś cudem dogrzebałam się do kartonu, gdzie wrzuciłam swoje torebki, zamiast jednej - przyniosłam trzy no bo niemam żadnej jasnej, "letniej" w domku teraz czekam aż mi pralka skończy pranie, żebym mogła to rozwiesić i pójde sobie zobaczyć, czy gdzieś nie mają ładniutiego fioletowego staniczka a przy okazji rozejrzę się też za ślubnym teraz bardziej głowe mi zaprząta ta bielizna pod sukienke, niż to jaki bede miała bukiet i fryzure. Czasami mam ochote oddać komuś połowe piersi i zostawić sobie ładniutkie, śliczniutkie B, wtedy nie bede miała problemu ze stanikami
|
|
|
|
|
#602 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Cześć
Dzisiaj jeszcze cieplej.... Chce któras trochę słońca? Jak tu się uczyć przy takiej pogodzie ![]() Cytat:
![]() Ale wrócisz? ![]() Cytat:
![]() Martoolka kiedy zobaczymy Twoje zdjęcia w sukni?
|
|
#603 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
jest strasznie gorąco, dobrze, że chociaż wieje wiaterek. Oczywiście nic nie kupiłam tzn staniczka nie kupiłam, ale wstąpiłam do supermarketu i kupiłam torbe (na nasz weekendowy wypad) za całe 9.90 przypomniało mi się też, że nie jadłam śniadania więc kupiłam pyszną bagietke i teraz wcinam jak skończe to musze podjechać autkiem na myjnię, bo nie wypada na ślub takim brudasem jechać :P później zajmę się obiadkiem a jeszcze później wypracuję koszule tż'towi i swoje ciuszki ![]() Ach postanowiłam umówić się u optyka na badanie czy mogę mieć soczewki już nie tylko ze względu na ślub, ale jak świeci słonko to w zwykłych okularach mnie razi, a jak zamienię na słoneczne, to wszystko co daleko jest niewyraźne, wiec wymyśliłam że najlepszym rozwiązaniem będą soczewki
|
|
|
|
#604 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja właśnie teraz błogosławię soczewki, bo w końcu mogę funkcjonować normalnie jak jest takie słońce i mnie w oczka razi... Nie miałam na sobie okularów przeciwsłonecznych od dobrych 6 lat i jestem szczęśliwa, że nareszcie mogę nosić A nauka trwa... Jeszcze muszę iść na uczelnię zapisać się na jutrzejszy egzamin, a jak widzę tę pogodę, to mi się odechciewa. Tak samo odechciewa mi się wyjazdu w podróż poślubną w ciepłe kraje. No ale mamy dużo czasu i zawsze możemy zmienić zdanie |
|
|
|
|
#605 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Śmieszny ten długopis to fakt, a zapasowy też będzie![]() Wróciłam i kupiłam buty, mierzyłam białe iii kupiłam fioletowe ![]() Mam czas do namysłu do jutra..Są skórzane, bukiet będzie fioletowy, dekoracje ogólnie rzecz ujmując również..Muszę pomyśleć ![]() W sumie te fioletowe ubiorę gdzieś jeszcze, a tych białych które mierzyłam na 100% nigdzie więcej nie ubiorę a kosztują prawie 200zł ![]() Fotkę fryzurki próbnej mam, potem znajdę chwilkę to wkleję ![]() Teraz idę coś zjeść, bo 33 stopniowy gorąc mnie wykańcza i tylko pije i pijeeee. Jak smoczyca
|
|
#606 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Nic nie mow, duchota straszna
|
||
|
|
|
#607 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
lato nie raz a w zime jak wchodze do mieszkania nie paruja
|
|
#608 |
|
Zakorzenienie
|
hehhe
ja nie powiem, bo lubię chodzić w okularach, ale czasami faktycznie przeszkadzają, właśnie w zimie - bo parują, w lato - bo nie można słonecznych nosić, na imprezie bo sie ciągle brudzą itd właśnie mnie natchnęło, żeby zadzwonić i już jutro mam wizytę pani powiedziała, że najlepiej na 2 razy się umówić i była zdziwiona, że chcę soczewki jeżeli mam taką małą wadę wzroku. No zobaczymy co mi jutro powie Autko umyte lubię jak nasz "malutki" jest czyściutki teraz jestem w trakcie gotowania obiadku strasznie się cieszę, że idziemy dziś na ten ślub zawsze gdy słyszę przysięge, to nie mogę się doczekaćmomenty, gdy my ją będziemy wypowiadali
|
|
|
|
#609 |
|
Adwokat diabła
|
Capri, jak tą gorączkę znosisz?
Bo ja widze to tutaj dziewczyny w ciąży w jeansach biegają mi w koszulce i spodenkach jest strasznie, a co dopiero w jeansach :/
|
|
#610 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ach, ciezki jest (był ) los krotkowidza ![]() Black rozplywam sie, w domu siedze w samej bielniznie Nie wiem jak one daja rade w dzinach Poszlam do sklepu w tunice ledwo za tylek i japonkach bo bym sie ugotowala
Edytowane przez caprica6 Czas edycji: 2010-06-10 o 14:56 |
|
|
|
|
#611 |
|
BAN stały
|
Cześć.
![]() Ja na chwilke,teraz to ja Wam zazdraszczam ładnej pogody. U mnie od rana pochmurno
|
|
|
|
#612 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja bym sie z checia zamienila, chce juz deszcz jakis
|
|
|
|
|
#613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nawet ja olałam to, że mam blade nogi jak ściana i założyłam krótkie spodenki jak jechałam autkiem na myjnie ale mnie fajnie woda chlapała a w domku siedze w takiej leciuteńkiej sukience w której się czuje, jakbym była goła, bo taka leciutka jest To ja nawet niemam -1, ale mam ukryrty zez czy coś takiego i problemy z akomodacją oka. Przez tego zeza się boję czy właśnie będe mogła nosić soczewki, bo okulary niby miały mi to korygować i rzeczywiście w nich oko mi "nie ucieka" :P heh przypomniało mi się, jak tż pierwszy raz zauważył że mi oko jakoś dziwnie "wędruje" i ze zdziwieniem spyatał "Co ci się w okiem dzieje?"
|
|
|
|
|
#614 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() teraz to wlasnie zastanawiam sie nad ta korekta laserowa ale mam obawy
|
|
#615 |
|
BAN stały
|
No tak nie dziwie się,takie upały są pewnie męczace dla przyszłej mamusi.Moge pochuchać/podmuchać,aby ten pochmurny dzień/zapowiadający się deszcz poszedł do Ciebie.
![]() Ok zmykam.Do potem
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-06-10 o 15:17 Powód: dopisek |
|
|
|
#616 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Zapisałam się na listę Koleś stwierdził, że jutro się dowiemy jaka forma egzaminu Najwyżej zdezerteruję... No i się zapisałam z dwoma nazwiskami, bo nie wiem, jak będę w protokole (zmieniałam dane, jak już karty egzaminacyjne były) i uprzedziłam kolesia, to się tylko miło do mnie uśmiechnął |
|
|
|
|
#617 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z reszta facet-stylista bedzie mnie czesal i malowal na slub (pojutrze ide do niego na probna fryzurke i makeup )Cytat:
![]() udalo mi sie dzis dokupic bransoletke do kolczykow podsumowujace - moje slubne bizu prezentuje sie tak ![]() Załącznik 3174267 a teraz siedze z lapkiem na balkonie i sie ucze, przy okazji opalajac sobie plecy w przyszlym tygodniu jedziemy do Wawki na Sonisphere, a zaraz po powrocie mam 3 egzaminy, wiec trzeba sie wczesniej za nauke wziac ale mi sie nie chce
|
||
|
|
|
#618 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Lain bizu piekna |
||
|
|
|
#619 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#620 | |
|
Zakorzenienie
|
Caprica moje 2 kuzynki są w ciąży i narzekają na upały, mam nadzieję, że jakoś się tam trzymasz
Dobrze, że możesz siedzieć w domu w bieliźnieMi ten upał zabiera cały nastrój do nauki i zamiat się uczyć ciągle tu zaglądam Cytat:
dziewczyneczko gratulacje mam nadzieję, że z moimi kolejnymi egzaminami będzie tak samo...
Chmiel na bezsenność, a sen - na bezmiłość. Edytowane przez mmmmmm Czas edycji: 2010-06-10 o 16:28 |
|
|
|
|
#621 | |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
Cytat:
ja mam wlasnie suknie wyszywana krysztalkami i perelkami dlatego w bizu tez jest takie polaczenie![]() a my juz dostalismy pierwsze slubne zyczenia pani ktora bedzie spiewac na naszym slubie chyba zalozyla firme (a konkretniej Agencje Artystyczna) i od tejze agencji dostalismy poczta karteczke z zyczeniami milo choc do slubu jeszcze troche czasu
|
|
|
|
|
#622 |
|
BAN stały
|
Wrociłam i wracając deszcz się rozpadał
i troche zmokłam.A zmokłam, bo byłam jeszcze na zakupach.Wcianam właśnie tiramisu i kupiłam jeszcze jaką nowość jogurty z kit katem/tami. ![]() Gratulacje ![]() Ok,dmucham mfuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuu ![]() Jakie piękne google.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-06-10 o 16:48 |
|
|
|
#623 |
|
Wtajemniczenie
|
wróciłam
byłam u dentysty i u fryzjera, więc pozbyłam się dzisiaj 170zł, ale to i tak nieźle, bo za posmarowanie zęba pastą jakąś specjalną na nadwrażliwość zapłaciłam 20 zł, a spodziewałam się że wyciągnie ze mnie dużo więcej![]() wiecie normalnie popłynełam u fryzjera, kurcze jest za gorąco, w ogóle nie chce się z domu wychodzić na taki skwar... jutro idę do pani od kwiatów i spróbuję przedstawić jej moją wersję bukietu, zobaczymy co powie i czy będzie miała jakiś sugestie. Lain fajna biżu dziewczyneczko gratuluję zdanego egzaminu
|
|
|
|
#624 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#625 |
|
Zakorzenienie
|
U nas upał juz 4 dzień, bez kropli deszczu:/ Na dworze nie da sie wytrzymac.
|
|
|
|
#626 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#627 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mogłoby rzeczywiście zacząć padać...Ok. jak się przemogę to zaraz Was wyłaczę i zacznę się uczyć (ale pewno niedługo wrócę
|
#628 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
płynę ![]() Lain śliczny komplet Madziulka śmieszny ten długopis zrobi furorę![]() wizyta u dentysty zakończona, wszystkie ząbki zdrowe.... ufff a juz myślałam, że znowu będą wydatki ![]() w sobotę mam wesele, popłynę normalnie (Kubusewa jak tu zajrzysz to nie czytaj tego )
|
#629 |
|
BAN stały
|
mmmm,to do ciebie też pośle chmury z deszczem.
Najlepiej priorytetem,aby szybciej doszły. ![]() Pojawiam się i znikam,a to dlatego bo ogladamy z tż-tem polski film-Złoty środek.Swietna obsada i fajny/smieszny film.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-06-10 o 17:58 |
|
|
|
#630 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wielkie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A jeśli chodzi o suknię, to chyba za tydzień będę mieć pierwszą przymiarkę, ale na niej jeszcze nic nie będzie widać, bo to tylko zarys kiecki będzie. Drugą przymiarkę i próbną fryzurkę mam 15 lipca, to wtedy już jakiś efekt będzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
za butki i za odwagę ![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratulacje ![]() Oj tak ![]() Cytat:
![]() Melduję, że suknia zaczyna się szyć Przymierzyłam dziś welon i jak TŻ mnie zobaczył to miał uśmiech od ucha do ucha i takie zakochane spojrzenie W środę odbieram butki i w czwartek chyba będę mieć pierwszą przymiarkę ![]() Poza tym chcieliśmy dziś kupić soki na wesele, ale koleś nam doradził, że mamy do niego przyjechać tydzień przed weselem i wtedy on spisze zamówienie i odbierzemy sobie te soki i napoje w dniu, w którym będziemy je zawozić na salę. Dodatkowo możemy im oddać to co nie "zejdzie" na weselu, więc jest super |
||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.

ja zawsze kupuję taki najtańszy papier który kosztuje ok 10 zł, a teraz jak kupiłam do drukowania pracy taki droższy to te tanie kartki wyglądają jak żółte przy tych droższych

u mojej promotorki tylko ja zostalam dopuszczona do obrony o zgrozo Teraz tylko pytania opracowac zostala mi 1/4 i zakuc 

mi w koszulce i spodenkach jest strasznie, a co dopiero w jeansach :/

i kupiłam jeszcze jaką nowość jogurty z kit katem/tami.