|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
A dziękuję, dobrze. Jakoś idą. Dziś dokładnie 3 miesiące do naszego ślubu...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie za dwa miesiące minie 2 lata po slubie............. ![]() Strasznie szybko czas leci, pytanie czy tylko mnie, a Wam też? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4533 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sukienkę mam już dawno wybraną, zaliczkę wpłaconą...tylko mierzyć, dopasować i odbierać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4534 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do działki, to problemu z dojazdem nie ma. Droga do miasta jest lepsza niz te w miescie ![]() ![]() ![]() a ja jestem chora. Najpierw chory był tesc, potem TZ a teraz ja ![]() wiesz, niby wynajęcie kosztuje, ale... nawet jak zaczniemy się budowac to to potrwa a mi sie nie usmiecha mieszkac z rodzicami jeszcze kilak lat ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4535 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 5 km od domu, jak się rozpędzisz będziesz w domu za godzinkę ![]() My nadla mieszkamy z moja mamą , sa plusy i minusy. Ale po dwóch latach wiem,że możemy wszyscy na siebie liczyć. Mój Tż jest bardzo w porząkdu do mojej mamy. Gdy ja miałam problemy z kręgosłupem, a moja mama leżała w szpitalu. Jeździł do niej, prał, sprzatał, gotował. Nic tylko sie modlić, żeby sie nie zmienił ![]() ![]() Madzia współczuje kataru, ja na zapachany nos robie tak- biorę amol, spodeczek szklany, wylewam amol na spodeczek zapalaam, czekam aż się wypali i wącham ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4536 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jak pesto tanie i dobre to nie ma co wnikać dlaczego, tylko korzystać i się cieszyć ![]() Dzisiaj w końcu założyłam kieckę, i to w dopdatku taką co 2 lata w szafie przeleżała, a teraz mi bardzo pasuje, tylko musiałam trochę boki zrzucić bo wszystko odsłania, cała bawełniana, dosyć opięta w talii, więc nic się nie ukryje ![]() ![]() Mąż za to ubierał się z fochem, bo oczywiście jak się wystoiłam i spokojnie piłam zadowolona z siebie kawkę, a on robił przymiarki 3 razy i wszysstko za małe !!!!!! ![]() ![]() Jest gdzieś wątek o zapuszczonych facetach, chyba założę bo coraz bardziej irytuje mnie to !!! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4537 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Fajnie, że Twój moża okazał się taki pomocny i wspierający, Brawa dla niego ![]() a ty teraz gdzieś pracujesz?? Dori cos w tych Tomkach widac jest ![]() Mój mąz za to schudł, tak jak pisałam 12kg, ale ma jeszcze 11 do straty i coś mu sie przyblokowało i nie chce iśc ech... a Twój dalej wcina te fast foody i pije colę?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja tuz znowu pochwale mojego TZ- moj schudł ze 100 kilo do 90 ![]() ![]() tak, aktualnie kończy mi się urlop. Od półtorej roku pracuję w firmie jako spec ds ekonomicznych. Teraz siedze jak na szpilkach bo umowe mam do końća czerwca.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo to trzymam kciuki aby ci umowę przedłuzyli, ale chyba tak zrobią co?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4540 | ||||
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
![]() Fajnie, że się pojawiłaś. Do czego dodajesz pesto? Do makaronu? Czy masz może jakiś fajny przepis? Ja raz kupiłam zielone pesto, markowe, i w ogóle mi to cholerstwo nie smakowało ![]() Cytat:
No, i jeszcze uprawnienia zrobić! Sama mam dylemat, co to będzie. A tabsy odstawiłam we wrześniu, najchętniej nigdy bym do nich nie wracała. Cytat:
![]() Ja Ci dam, chciałabyś być tak chuda, żeby mieć problem z kupnem spodni? A sama za chwilę przyznajesz, że wyglądasz nieźle. Coś mi tu kokietujesz ![]() Goń męża! Znam ten ból ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Miki z Kolorówki są ekstra ![]() Wczoraj totalnie nic w domu nie zrobiłam - pomagałam jutrzejszym nowożeńcom w przygotowaniu karteczek na stół, do północy. Jakoś ja to miałam znacznie lepiej zorganizowane, niż oni ![]() Tak się cieszę, że dziś piątek, że nawet mam ochotę trochę popracować ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4541 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj już byłam bezlitosna, bo taki wspaniały towarek przechadzał się z psem pod naszym balkonem, więc zaczęłam sie zachwycać jaki kolo....mąż nic, nawet słowa, ale piwa nie wyjął ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4542 | |
Zakorzenienie
|
Asiuk a mi z tabsami jest bosko, wiec odwlekam wszystko jak się da
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj mam lepszy nastrój, bo zobaczyłam że to odchudzanie ma sens, jak założyłam kieckę i załamkę męża, mięczaka... Mój ma te nsam symptom co Twój, zero samozaparcia, chłop jak dąb a słaby jak niemowlak- to mnie wkurza. Ja jestem silna kobieta i obawiam się już tego na serio co będzie dalej, bo jeśli on mi przestanie imponować,nie będzie silny,to będę widziała jego słabość na każdym kroku- tzn. będę się doszukiwała jej. A w takim związku będzie cięzko i jemu i mnie żyć ![]() A Twój też mógł już te 2 kg zrzucić chociaż dla wygrania zakładu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4544 |
Zakorzenienie
|
zgadzam się.
Ja to w ogóle tego nie rozumiem. Przeciez jakby schudli, to: - by lepiej wyglądali ![]() - wyszłoby im to na zdrowie - my bysmy przestały im juz głowę truc (to chyba dla nich najważniejsze) - więcej by sie nie musieli odchudzac ![]() a chyba łatwiej jest utrzymac wagę niz ja tracic prawda?? Dlaczego tylko kobiety to rozumieją?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4545 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój niesttey siedzi, a odkąd jeździ samochodem do prayc to się dopiero beczka zaczęła robić. Sam przyznał,że źle się czuje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A teraz w ogołe się super czujemy odkąd uprawiamy nordic wlakin, polecam Wam ![]() Cytat:
A co je wtedy na obiad? Normalny sycacy czy lekki. My,że jemy na codzień późno obiady to robie je lekkie, dużo warzyw, mieśa jesli już to duszone lub pieczone ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4546 |
Zakorzenienie
|
Do pracy jeździ samochodem , bo na rower ma zawsze wymówkę. W sumie troszke ma racji, bo jedzie so swojej pracy i codziennie musi tez się udac do hurtowni bo towar (na drugim koncu miasta). a w pracy, chodzi, obsługuje klientów, cos tam przestawia, układa. Podobno nie siedzi
![]() a co jada?? 2 daniowy obiad po 19 ![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- A waga męża?? Ma 190 cm wzrostu i wazy teraz 96kg (w styczniu było jeszcze 108 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Zakorzenienie
|
Z jednej strony nie dziwie się,że zjad aobiad dwudaniowy, bo ejst po całym tkaim dniu wykończony i głodny. Ale może dawja my bardziej sycące śnadanie. JA do prayc biore zawsze wałowke do wyboru - gotowana pierś, sałatka jarzynowa, kiełabski śląskie, puszka z rybami, oczywiście biorę owoce, czasmai mam marchewke. Staram się miec coś konkretnego w pracy, bo jak czasmai zjadłam obiad o 18 z dwóch dań to czułam się masakrycznie.
MAdzia to i tak tój lepiej wygląda, mó pezr wzroście 180 waży 90 kilo:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4548 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajny ten nordic ? naprawdę polecasz ? Ja chciałam wyjść na rower, to wiecie co ostatnio usłyszałam jako argument, że on nie idzie ....że ja za słbo jeżdzę na rowerze i on się nie będzie męczył. ![]() ![]() No ale wiecie, argument jest jak cholera i jak go obalić ?Nie będę się prosić , idę sama, mam nadzieję że nie wytrzyma, bo stwierdzi że zaraz ktoś mnie będzie zaczepiał albo podrywał.... ![]() Cytat:
![]() Kiedyś się mówiło, że kobiety po ślubie o siebie nie dbają, teraz jest odwrotnie ![]() Lemoorko, Madziu mój przy 194 na pewno 100 przekroczył, kwestia ile, bo na wagę nie wejdzie oczywiście ! Ja obstawiam 130 kg ! Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2010-06-11 o 09:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
Zakorzenienie
|
cześć
widzę że temat facetów i ich podejścia do jedzonka się pojawił hyhy mój TŻ poluzował sobie z tą dietą. Niby dalej na niej jest ale widzę że się nie trzyma sztywno tego co w rozpisce i pozwala sobie np. na ciasta albo wypasiony obiad mojej mamy (no wiem wiem z tego ciężko zrezygnować). Waga mu podskoczyła o 2 kg, więc nie tragedia ale miała spadać!! i też jestem bezlitosna i mu truję za uszami, ale z drugiej strony wiem jak to ciężko tyle czasu bez pyszności wytrzymać. Tyle dobrze że żadnych fast foodów nie je (mam nadzieje!). A wczoraj mieliśmy 4 rocznicę ślubu! ale ten czas leci ![]()
![]() |
#4550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() on jada na sniadanie jakąs wędline, śledzia (bardzo czesto), sałatka do tego kawa. do pracy bierze 2 kanaki + serek i jak wraca to po 19 jada obiad zupa + drugie . Mam nadzieje, ze jak się sezon skonczy to bedzie mógł przyjeżdzac i o normalnej porze jeśc obiad. Co do owoców, to wiadomo, ze mają duzo cukrów i zauwazylismy, ze TZ moze zjesc całą czekolade i tak nie przytuje jak po owocach i sokach owocowych, po tym to od razu mu waga leci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4551 |
Zakorzenienie
|
Tak Dori polecam
![]() ![]() ![]() Dori a nie możecie zapakowac rowerów i jechac poza miasto? |
![]() ![]() |
![]() |
#4552 | |
Zakorzenienie
|
gratulacje
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4553 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jej wytrwałości na kolejne lata małżeństwa ![]() JA zrobiłam kiedyś taki numer,że nie kupowałam słodyczy by mojego odchudzić ale on i tak sobie kupował. Znalazłam opakowanie po kitkacie w jego dokumentach z pracy........ ![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
![]() Bo mi się deski ruszają jak mój sie przewraca ![]() Cytat:
![]() ![]() MAdzia a jakbyś mu dawała marchewkę albo kalarepę do pracy? Śniadanie je dobre, bo obfite ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4554 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A sok ze sklepu z naturalnym owocem nie ma za wiele wspólnego. Jak Twój TŻ się odchudza, to pierwsze z czego należy zrezygnować, to właśnie soki, wszelkie bąbelkowe napoje...no i pieczywo-niestety. I prawda jest taka,ze je mało w ciągu dnia, więc pewnie jak wraca do domu, to się rzuca na jedzienie, nawżera się i z tego ta waga... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4555 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dalszych cudownych lat ! No właśnie Zuza trzeaba truć, a to jest wkurzające, bo jakby robili to dla nas, nie dla siebie.... Cytat:
---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. Kręgosłup napiernicza też chudego. Ja mam prez moja chudośc dyskopatię z mała przepuklina. Jak mnie połamało, Tz się przyznał,że jego połamało w wieku 19 lat. Bo...misiek przychopdził ze skzoły i książka bądz komputerek ![]() ![]() Ale moja teściow auważa,że synkowi sie krzywda dzieje i szkoda pieniędzy na te fitnesy, kijki i innne rzeczy. Ja też boli i zyje.. Tak tylko,ż eona 40 lat strasza ode mnie ![]() A jak teraz synka zobaczy jak wychudł, ola Boga ale mi się dostanie ![]() 3. O nie wiedziałam,że owoce tłucza. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4557 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry!
Co za temat na tepecie? |
![]() ![]() |
![]() |
#4558 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Jak to zwykle ulubiony temat chłopy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4559 | ||
Zakorzenienie
|
normalnie mam burdel w pokoju. Własnie patrzyłam w co sie ubrać, a by było elegancko ale i cienko. I kazda sukienka jest na ramiaczką albo ma duzy delokt i dupa. Wiez wcięłam jeansowe rybaczki i elegancką bluzkę (zółtą) se stójką
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() w Holandii jadł lekkie sniadanie ale potem w pracy co dwie godzinki kanapki ok. 18 obiad i koniec. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4560 |
Zakorzenienie
|
Ale co - chwalimy czy narzekamy?
EDIT: AAAAAAAAAj, już widzę - nawyki żywieniowe. No to ja mam w domu skarb pod tym względem. Je wszystko co zdrowe i jeszcze sie sam dopomina. Dizisiaj zrobiłam mu do racy roladki z indyka z oscypkiem, w tajskiej marynacie. ma mi dac znac cyz dobre wyszły, bo to totalny eksperyment. Ja dzisiaj jem chłodnik z botwinki i makaron ze szpnakmiem, mniam. Edytowane przez L_V Czas edycji: 2010-06-11 o 09:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.