|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 12 !! :)
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;19920495]tak, około 16 powinna byc.[/QUOTE]
Dzięki bardzo |
|
|
|
#662 |
|
Rozeznanie
|
mam problem. dostałam w końcu Majkę, ale okazuje się, ze nie mogę połączyć jedego z drugim :/ wypełniam formularz przesyłki zwrotnej i 1 rubryka nr katalogu w którym zamówuiono produkt. to jest katalog 4, ale na fakturze mam napisane katalog 08. jak wpisać na formularzu? ja uparłabym się na katalog 4, ale widząc fakturę zwątpiłam...
|
|
#663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#664 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Czytam was juz troszke...chciala bym do was dołączyc..dzis miedzy 17 a 20 dostane swoje pierwsze zamównienie juz sie nie moge doczekac Pozdrawiam |
|
|
|
#665 |
|
Zakorzenienie
|
Witamy w naszym gronie. SPODOBI cI SIĘ TU.Pozdrawiam
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
|
|
|
#666 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Co do JF Holiday , to pare osob powiedziało że taki sobie Mi się on podoba taki .... odświeżający jak na dni upalne ( bo nie lubie takich wód ciężkich jak na upał )
|
#667 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() o tak to wygląda
Edytowane przez dodocia Czas edycji: 2010-06-11 o 13:38 |
|
|
|
|
#668 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#669 |
|
Wtajemniczenie
|
Można już zamawiać z 9/2010, ale coś mają pokićkane, bo jak wysłałam maila do siebie z linkiem do e-katalogu, by przetestować, czy mogę poprosić klientów o zamawianie w ten sposób, to po wklejeniu go, nadal jest tylko do wybrania 8.
Jest też nieaktualny program lojalnościowy i oferta internetowa, reszty nie sprawdzałam, bo ![]() Wysłałam maila ze strefy i Was też do tego namawiam, bo na co nam taka opcja e-katalogu, jak nie działa i trzeba będzie po staremu zbierać zamówienia, by się wyrobić na czas
|
|
|
|
#670 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#671 |
|
Raczkowanie
|
a ja jestem zasowolona co to tego pilingu... tyle ze ja uzywalam takiego pomaranzowego w tubce i on byl naprawde git... nieda sie sie ukryc truskawkowy z joanny jest boski jednak co do tego pomaranczowego niemam zastrzezen
|
|
|
|
#672 |
|
Rozeznanie
|
A ja lubie scrub ten brązowy i peeling zielony z Planet SPA.
|
#673 |
|
Rozeznanie
|
Zamówienia z nowego katalogu zawsze można składać szybciej, przez internet
|
#674 |
|
Raczkowanie
|
Dostałam dzisiaj paczkę z kosmetykami Planet Spa Kwiat Lotosu za krzyżówkę
fajnie pachną scrub i maseczka. Mus do ciała chyba oddam koleżance bo ma duże zamówienie, a ja i tak drugi dostane z programu motywacyjnego
|
|
#675 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy pamiętacie jak pytałam się Was czy jak zamówię peeling do skórek z oferty5 za 50zł to bede mogła kupić ten zielony balsam do paznokci i skórek za 8,9zł z oferty wiązanej z kat. Odpowiedziałyście,że nie. ja zaryzykowałam i wpisałam kod i wiecie co???Zafakturowali mi go, czyli licza tak jak prod z kat.Ciesze się bardzo.Może to komuś się przyda choć juz końcówka kat8.Pozdrawiam.
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
|
|
|
#676 |
|
Zakorzenienie
|
CZy jak juz dostalam katalog 9 to od kiedy moge wysylac zamowienie.dzien wysylkowy d
|
|
|
|
#677 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#678 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- a poza tym to pytalas ktory jest jasniejszy od bedium beige to jest kolor z tonacji zoltych wiec z tonacji zoltej o ton jasniejszy bedzie natural beige a cremy natural jest tez o ton jasniejszy ale z tonacji rozowej wiec to zalezy z ktorej tonacji bys chciala
|
|
#679 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#680 |
|
Zakorzenienie
|
W mojej paczce z katalogu 8:
-bizuteria arcadia przyszła bez kolczyków (zestaw naszyjnik i kolczyki), dzwoniłam - doślą komplet-nie dostałam wogóle dodatkoweho katalogu i netto tego co zawsze jest w folli (doslą)to kara za ostatnie "opóźnienia" z płatnościami? dla siebie wziełam nowe lakiery arabian glow turkus i fiolet - fiolet pięknie wygląda na paznokciach ale niestety trwałość nie powala - będzie na stopy bo tam się wszystko trzyma dłużej
|
|
|
|
#681 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#682 |
|
Zadomowienie
|
Ściera się czy odpryskuje?
|
#683 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie odnośnie zestawu Bond Girl z netto 09 za 59,90zł - czy woda w tym zestawie ma 50ml? W opisie akurat przy wodzie nie podali pojemności
|
|
|
|
#684 | |
|
Rozeznanie
|
Hej, mam pytanie czy w tych zestawach z netto 9 np. perceive albo bond girl woda perfumowana przychodzi w osobnym pudełku tekturowym czy jest luzem?
![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#685 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#686 |
|
Raczkowanie
|
Jestem dzień E, więc pierwsze zam. regularne mam na 23.06, ale gdybym zamówiła na COK lub kurierem to realizacja byłaby w ciągu 48 h?
|
|
|
|
#687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie dostałam Zeberki bo się okazuje że Zeber też mają mało. Z katalogu 8 mam już za ponad 1000 zamówienie, w związku z czym wzięłam dla siebie: - masło SPA z MM (ktoś zamówił sobie tylko jeden kosmetyk SPA więc za masło mnie wyszło 10 zł z opustem 30% ;p) - tarkę do stóp za 2,90 (nie musiałam nic do tego kupować) - lakier do paznokci Arabian Glow złoty - nową wodę za zamówienie z K7 za ponad tysiąc (za 6zł jak mi nie podejdzie to sprzedam)
|
|
#688 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;19922131]bo to dostarczony brak z kamp 4 ale na zwrocie wpisujesz nr faktury z 8[/QUOTE]
no wlasnie nie. ja mialam tez maje w brakach i potem ja zwracalam i wpisalam nr fv z ktora przyszla. i nie rozliczyli mi zwrotu bo ktos przyjmujacy zwrot nie widzial tego produktu na fv ktora podalam. dowiedzialam sie czemu mam wszystkie inne produkty rozliczone a majki nie jak sama zadzwonilam powiedzieli mi , ze zawsze nalezy wpisywac fv, na ktorej produkt byl "zafakturowany" jako pierwszy nawet jezeli z nia nie przyszedl.dziewczyny po co ja mam placic za kuriera robilam zamowienie w srode okolo 20, a dzisiaj okolo poludnia mam juz paczke. oczywiscie mowimy o dostawie regularnej, dzien E
Edytowane przez crescent Czas edycji: 2010-06-11 o 21:32 |
|
|
|
#689 |
|
Zakorzenienie
|
nie jestem w stanie stwierdzić
, bo przyszłam do domu to zobaczyłam lakier na trzech paznokciach którego nie było do połowy, a w ciągu tych 2 godzin nie zauważyłam czy odprysnął czy się starł ale stawiałabym na odpryśnięcie![]() Jedno jest pewne - klasyczne lakiery są lepsze, do tych metalicznych niby mam porównanie ale teraz nie pamiętam czy tamte szybciej się scierały, ale chyba jeszcze szybciej
kosmetyki stroje karnawałowe dla dziewczynki same dziecięce! ciuszki twory i potwory Edytowane przez gothika Czas edycji: 2010-06-11 o 21:37 |
|
|
|
#690 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.

supercziroł 

(zestaw naszyjnik i kolczyki), dzwoniłam - doślą komplet

powiedzieli mi , ze zawsze nalezy wpisywac fv, na ktorej produkt byl "zafakturowany" jako pierwszy nawet jezeli z nia nie przyszedl.
, bo przyszłam do domu to zobaczyłam lakier na trzech paznokciach którego nie było do połowy, a w ciągu tych 2 godzin