|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 12 !! :)
Dziewczyny w katalogu 09 w formularzu jest błąd.
Próbki zapachów 'Treselle' i "U by Ungaro dla niej" mają taki sam numer. Napisałam już do Avonu i próbki 'Treselle" mają miec kod: 04788 a nie 00448
|
#632 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a wiecie moze dlaczego przy wypracowanym 25% upuście np. za żel Aloha jest tylko 10% a za inne żele z tej samej linii juz normalnie?
|
|
|
|
#633 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Podany numer jest tej wody 50 ml z katalogu.
Wszak to rzecz jest oczywista, że się nie wysyła LISTA. Więc jakiż rogaty wciąż kusi cię bies, że ślesz ESEMESA, a nie ESEMES? Edytowane przez ankoro Czas edycji: 2010-06-10 o 17:21 |
|
|
|
|
#634 |
|
Wtajemniczenie
|
smerfetka25 - ten nowy Jet Femme rzeczywiście jest taki nieładny??
|
#635 |
|
Przyczajenie
|
Kochane jakby ktoś mógl pomóc co do odcieni podkładu magix. Medium beige wydaje mi się za ciemny, jaki odcien jest ton jasniejszy? Pewnie znacznie odbiegają od tych w katalogu?? może ktoraś potrafi je poukładać kolejno według odcieni??
"- Czy nie mógłby pan mnie poinformować, którędy powinnam pójść? (...)Chciałabym tylko dostać się dokądś - dodała Alicja w formie wyjaśnienia. - Ach, na pewno tam się dostaniesz, jeśli tylko będziesz szła dość długo." |
|
|
|
#636 |
|
Zadomowienie
|
wiesz co to nie jest tak ze on jest nieladny tylko taki inny mialam oba nowe zapachy i faktycznie ten windscape jest taki delikatny letni a ten drugi troche ciezszy ma taka ''ostra nutke'' niie wiem jak to inaczej napisaac oba sa na swoj sposob ladne dodam ze oba juz sprzedalam czyli sie podobaja natomiaST mi zaden z tych zapachow nie przypasowal wole slodsze wiec co kobietka to inna opinia bo inny gust
---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- wiesz co o ton jasniejszy bedzie natural beige a odcienie w kolejnosci to ivory ,creamy natural -to tonacja w roz nude,natural beige,medium beige- to tonacja wpadajaca w zolty
|
#637 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny pmóżcie proszę
jak zaplacic karta na nowej stronie avon? Juz to robilam, ale zapomnialam i mnie trzesie az z nerwow;( |
|
|
|
#638 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
"- Czy nie mógłby pan mnie poinformować, którędy powinnam pójść? (...)Chciałabym tylko dostać się dokądś - dodała Alicja w formie wyjaśnienia. - Ach, na pewno tam się dostaniesz, jeśli tylko będziesz szła dość długo." |
|
|
|
|
#639 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Ja na razie malowałam rękę nimi i nie wiem w jakim tempie się ścierają, ale kolorki mi się podobają...
Jedyna możliwość mężczyzny, by mieć ostatnie słowo, to przyznać rację kobiecie ![]() Start 104,5 -101,2 - 99,4 Jest 96,9 Najbliższy cel 90 Chciałabym 60 http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...89e3fb1e3e.png |
||
|
|
|
#640 |
|
Zadomowienie
|
ja przy nim miałam normalnie wypracowany upust
|
|
#641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Wiesz, dla mnie to taki ładny smrodek w ogóle to cała seria mi się nie podoba, a mgiełka strasznie capi alkoholem, na pewno pójdzie na zwrot
|
|
#642 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
cały ten zestaw ma 10% . ale jeśli zamówisz żel Aloha ze strony 129 to masz na niego normalnie wypracowany opust. |
|
|
|
|
#643 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak tak to napisałam to zaczęłam się zastanawiac czy jej nie oszukuje ![]() Co myślicie? |
|
|
|
|
#644 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() i mam ciągle dylemat czy zostawić sobie ten egzemplarz z lojalnościowego czy nie jak na złość jest zafoliowany (zapach znam ze strony zapachowej w K10 i tam pachnie cudnie )ale ile można mieć w użyciu otwartych wód..... no ile..... |
|
|
|
|
#645 | |
|
Raczkowanie
|
Zależy jak na sprawe popatrzysz:
- jeśli obiecałaś, że będzie na takich samych warunkach jak konsultantka, to oszukujesz - jeśli poprosiłaś ją o zbieranie zamówień od innych, a w zamian za to dasz jej 25% upust, to jej nie oszukujesz. Jak znam życie, to i tak jeśli się dowie o takich ofertach to poczuje się lekko oszukana, bez względu na sytuacje, ale moim zdaniem jeśli zrobiłaś tak jak w sytuacji nr 2, to masz czyste sumienie ![]() Cytat:
|
|
|
#646 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i teraz jestem zadowolona nie interesuje mnie czy bierze tylko dla siebie czy dla innych tez i na tym zarabia. poza tym nie mamy zadnych innych zobowiazan. jak chce z netto to jej zamawiam, demo tez jej rzecz jasna pokazuje, ale zaznaczam co ja biore i juz moim zdaniem masz bardzo podobny uklad tylko, ze moja wie ze sa oferty, ktore ja omijaja i akceptuje to. mysle, ze nie mialaby co miec zalu o takie rzeczy bo przeciez avon jest na Ciebie no to w jaki sposob ona mialaby byc np w avon club? co do zebry to juz inna sprawa no ale nie przesadzajmy - nic jej sie nie stanie
|
|
#648 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jedynie bałabym sie ewentualnych kontroli z US, którymi co jakis czas dziewczyny straszą na forum Twoja znajoma w tym momencie nie ponosi żadnej odpowiedzialności, a jakby co do czego przyszło ( czego Ci oczywiście nie życzę) to tłumaczyć musisz sie Ty... Ty musisz robic zwroty itp. Więc cos za cos, i myslę że brak info o demo, które nota bene są ostatnio przereklamowane, to żadne oszustwo.Ja z kolei mam inny problem- w Avonie jest moja siostra i mama, i zamawiam na nie wszystkie tak wiec mam mniejszy opust, ale np trzy torby Zebra ) Cos za cos
|
|
|
|
|
#649 |
|
Raczkowanie
|
Tak z nieco innej beczki - czy ta wizażystka avonowa Jillian Dempsey to w jakiś sposób powiązana jest z tym aktorem Patrickiem Dempsey'em, co sygnuje swoim imieniem wodę w Avon?
A i jeszcze jedno pytanie - do dziewczyn, które działają na dwa fronty tj. Avon i Oriflame - czy próbnik z Oriflame nadaje się do próbek Avon?
Jedyna możliwość mężczyzny, by mieć ostatnie słowo, to przyznać rację kobiecie ![]() Start 104,5 -101,2 - 99,4 Jest 96,9 Najbliższy cel 90 Chciałabym 60 http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...89e3fb1e3e.png Edytowane przez Marbo81 Czas edycji: 2010-06-10 o 22:08 |
|
|
|
#650 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#651 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Podobno próbnik ori jest za duży - próbki są większe i avonowskie wypadają.
|
|
#652 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w HT z katalogu 9 pisze, że żel Aloha ma 10%..a jest on w katalogu 9 na str 129 i kosztuje tyle samo ile inne żele, a one mają wypracowany opust ![]() a dobra juz widze. Dziękuję i przepraszam za zamieszanie Edytowane przez exaltation Czas edycji: 2010-06-10 o 22:46 |
|
|
|
|
#653 |
|
Zakorzenienie
|
DZiewczyny . Czy peelingi SENSES są sensowne? Warto kupic? Potrzebuje peeling gruboziarnisty przed samoopalaczem.
Dziś robię zamówienie na 3 termin z 8 i nawet niezłe wyszło. Ciekawe jak z Zebrą.I innymi produktami ,bo jak piszecie sporo jest w brakach.
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
|
|
|
#654 |
|
Rozeznanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;19903931]
ktoś pytał o zapach WINDSCAPE jest super, świeży, cudny.[/QUOTE] O tak, ja pytałam Dziękuję
|
#655 |
|
Raczkowanie
|
Jak dla mnie to trochę słaby ten peeling, nie nazwałabym go gruboziarnistym. Wcześniej używałam peelingu Naturia, Joanny i jest o wiele mocniejszy, bardziej czuć te drobinki.
|
|
|
|
#656 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki . Tak podejrzewałm ,że słaby. choc łudziłam sie troszkę,że polepszył się przez te wszystkie lata.
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
|
|
|
#657 |
|
Zakorzenienie
|
na torbę nie ma kodu, o kodzie należy pamiętać przy wyborze kosmetyczki
Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2010-06-11 o 09:22 |
|
|
|
#658 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jedyna możliwość mężczyzny, by mieć ostatnie słowo, to przyznać rację kobiecie ![]() Start 104,5 -101,2 - 99,4 Jest 96,9 Najbliższy cel 90 Chciałabym 60 http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...89e3fb1e3e.png |
||
|
|
|
#659 |
|
Raczkowanie
|
Czekam na fakturkę, jeśli wysłałam zamówienie wczoraj, a mój dzień to B i miałam termin do dzisiaj to wystawią mi fakturę przed weekendem?
|
|
|
|
#660 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:08.

Może powinno być 12ml a nie 50ml? Jeśli faktycznie się pomylili to znowu się wkurzę bo zamówiłam sporo tych perfumetek z netto
w ciort pójdzie całe moje zamówienie 

)
w ogóle to cała seria mi się nie podoba, a mgiełka strasznie capi alkoholem, na pewno pójdzie na zwrot 

jak na złość jest zafoliowany (zapach znam ze strony zapachowej w K10 i tam pachnie cudnie