|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Farby do własów! ;)
Mam na wymianę kilka farb do włosów do profesjonalnego użytku
,nie znam daty ważności tych produktów.1.evolution of the color MILANO ,trzy sztuki,7.35,7.32,7.3 2.MILANO,emulsja utleniająca 2.Revlon young color exel 6.43 3.revlonissimo 7.24 coppery pereal blonde 4.Wella color touch plus intensywne tonowanie,77/03 złoty średni blond 5.Wella color touch nature,mitteblond gold 7/3 6.scandic line,woda utleniona w kremie 7.Schwarzkopf Palette,szampon koloryzujący.285 średni złocisty blond |
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Farby do własów! ;)
cos za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1274982653 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1274982653 nie masz moze po za watkiem jakis kolorowych farb ?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
.Wella color touch plus intensywne tonowanie,77/03 złoty średni blond
5.Wella color touch nature,mitteblond gold 7/3 coś u mnie? A czy były dawno temu kupowane ? I skąd ? Odp.u mnie , proszę. ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- nie mam już podkładu , zdjęcia są do opisów - opisy 'wyszarzam ' jak coś znika a zdjęć nie kasuję. Szkoda, może znajdziesz coś innego? Może być za 1 farbkę. |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Smackers już poszedł, a puder chętnie oddam
tylko musiałabyś coś do niego dobrać , bo by Ci się nie opłacała wymiana.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
no cześć ponownie
widzę, że id poszła dalej bo u Ciebie też za ciemna... inglocik się świetnie sprawuje, już nie mogę bez niego z domu wyjść może chciałabyś coś, ewentualnie spod lady za wode utlenioną w kremie , srebrną kredkę z kosmetycznego i duo brąz i róż ?
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
up
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
uppp
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:26.

,nie znam daty ważności tych produktów.

widzę, że id poszła dalej bo u Ciebie też za ciemna... inglocik się świetnie sprawuje, już nie mogę bez niego z domu wyjść