|
|
#91 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: RPA 2010-są tu jakieś kibicki? ;)
Cytat:
![]() a Gerrard widac, że chce pokazać, że jest dobrym kapitanem i że bardzo zależy mu na wygranej na tym mundialu. Zreszta to pewnie jego ostatnia szansa na mistrzostwach świata, chociaż zobaczymy jak to bedzie
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
E ja to czekam na 14.06 i mecz Włochy : Paragwaj, a pozniej na 20.06 i 24.06
Inne mecze jakos mniej mnie interesują, ale i tak oglądam
Edytowane przez Asienka187 Czas edycji: 2010-06-12 o 22:21 |
|
|
|
#93 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
haha faktycznie mój błąd
![]() Tata mi przyniósł wino, abym przeczytała na etykiecie skad pochodzi, bo nie mogł okularów znaleźć i tak mi zapadła w pamięć Portugalia. Oczywiście, że chodziło mi o Paragwaj.
Edytowane przez Asienka187 Czas edycji: 2010-06-12 o 22:22 |
|
|
|
#95 |
|
Wtajemniczenie
|
ło jeju, wiedziałam ze z Anglią tak bedzie
ale Gerrard zasługuje na pochwałe i Johnson. Widać, kto z Liverpoolu
|
|
#96 |
|
Rozeznanie
|
ehh te remisy.. bardzo dobrze bronił bramkarz amerykanów. Webb bodajże? nie pamiętam
lecę, bo i u mnie grzmi |
|
|
|
#97 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#98 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#99 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Strasznie szkoda mi Greena, mam nadzieję, że się podniesie i w następnym meczu pokaże się z jak najlepszej strony. Piękna bramka Gerro, świetnie techniczne uderzenie. Ogólnie fantastyczny mecz kapitana, walczył, pracował w defensywie i ofensywie, widać, że poradził sobie z presją noszenia opaski. Reszta drużyny mnie za to zawiodła, spodziewałam się więcej po Lennonie, SWP , I Rooney'u, który dopiero w drugiej połowy się obudził. Szkoda, że pod koniec nic nie weszło ;/ Żałuję, że Capello nie wprowadził Joe Cole'a, no ale trudno. Mam nadzieję, że w następnych spotkaniach, chłopaki się ogarną, i udowodnią, że nie bez powody nazywa się ich faworytami mundialu.
|
|
#100 |
|
Wtajemniczenie
|
To jeszcze ja do kompletu. ;>
Wszyscy są ogromnie zdziwieni w moim towarzystwie, że interesuję się piłką nożną, mecze mnie strasznie odprężają. ;p Sama nie wiem za kim jestem, mam mnóstwo faworytów. Chciałabym w finale zobaczyć zarówno Argentynę jak i Brazylię oraz Anglię. Francja mnie strasznie zawiodła. A mecz USA - Anglia... no ten gol był boski. Mina Beckhama mówiła sama za siebie, lepszej bym nie zrobiła. ;p
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również kibicuje drużynie włoskiej
;Bardzo mnie cieszy remis Anglia-USA Choc muszę przyznac, ze 2:1 dla USA byłby bardziej zadowalajacy
|
|
#102 |
|
Winter is coming
|
Mecz Anglii z USA nawet nawet, zgadzam się, że Gerrard nieźle się napracował, szkoda że Rooney tak późno włączył się aktywnie do gry. Green popełnił fatalny błąd, nie wiem, jak mógł wpuścić taką szmatę, no ale cóż, Anglicy nie mają szczęścia do bramkarzy. Szkoda, że nic nie dało oblężenie bramki w ostatnich minutach i szkoda, że Heskey nie strzelił setki. Capello chyba ich postawi do pionu, no ale następnych przeciwników mają teoretycznie łatwych, więc z awansem dalej nie powinno być problemów, ciekawe tylko, z którego miejsca.
A dziś Słowenia-Algieria- kibicuję Słowenii, choć to oni wyszli z naszej grupy w eliminacjach Taki mały kraj, a ma swoją drużynę na MŚ, stawiam na skromne 1:0, choć bardziej prawdopodobny wydaje się remis 0:0.Serbia-Ghana-liczę na zwycięstwo Serbii 2:0. Niemcy-Australia-Niemcy nie powinni mieć chyba problemu z drużyną z antypodów, obstawiam 2:0 lub wyżej, ale jak widać z dotychczasowych spotkań, faworyci nie zawsze wygrywają.
|
#103 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Lennon beznadziejnie, a dużo się po nim spodziewałam. Po Rooneyu za to mniej, bo o niego zawsze jest dużo szumu, a nic z tego nie wychodzi,. Z dzisiejszych meczy interesuje mnie Niemcy-Australia.Ciekawe jak tam poradzą sobie nasi zachodni sąsiedzi
|
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
Zgłasza się kolejna kibicka
![]() Moje drużyny nie załapały się do mistrzostw niestety. Bardzo lubię Szwecję i Czechy. Z dotychczasowych spotkań najbardziej zadowolona byłam z wyniku Korea Płd - Grecja. Nie cierpię Greków od czasu gdy wygrali Euro z Portugalią ;P Szkoda, że USA nie ciapnęło fuksem jeszcze jednego gola Anglikom. Dzisiaj trzymam kciuki za Australię i Słowenię, trzeci mecz może wygrac ktokolwiek
|
#105 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pojechał, pojechał. Ciekawe tylko czy zagra w pierwszym składzie.
|
|
#107 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja za bardzo nie pamietam ,ale takie przepychanie to chyba nielegalne jest ,no nie? Te wuwuzele to horn's tak? Moja corka chciala zebym jej to kupila ,Chyba bym w domu zwiariowala. Ja kibicuje krajowi w ktorym sie urodzilam: Anglii ,potem krajowi w ktorym przez kilka lat mieszkalam:Francji ,niestety nie moge kibicowac krajowi moich rodzicow bo sie nie dostali :Polska ,mam nadzieje ,ze nastepne mistrzostwa beda dla nich szczesliwsze. |
|
|
|
|
#108 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Cytat:
co mnie zawsze zresztą wkurza, bo ich gra wcale do najładniejszych nie należy. Bezczelnie trzymam dziś za Australię.---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Zwłaszcza że ich gra wtedy polegała na staniu pod własną bramką i niewiele się od tamtego czasu zmieniło. A bardzo kibicowałam wtedy Portugalii. Mam nadzieję, że tym razem też zajdą daleko. Grają ładny, techniczny football i w ogóle są dosyć sympatyczni.
|
|||
|
|
|
#109 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
O ile pamiętam. Grecy strzelali jednego gola (wrzutką, podczas wykonywanie rzutu rożnego - główka i gol) a potem całą 11 na swoim polu karnym.. ;/
|
|
#110 |
|
Konto usunięte
|
Z dzsiejszych meczów to najbardziej interesujący będzie Niemcy - Australia. Niemcy są faworytem i teoretycznie powinno im byc łatwo ale Anglii tez mialo byc a USA się postawilo. Stawiam na latwe zwyciestwo Niemiec ale zobaczymy jak to będzie. Mam nadzieje, ze zagra Podolski i cos strzeli
![]() Pozostale dwa mecze mnie osobiscie mało interesują, w meczu Algieria - Słowenia stawiam na Słowenią, w meczu Serbia - Ghana stawiam na Serbię. Edytowane przez 201608080935 Czas edycji: 2010-06-13 o 13:03 |
|
|
|
#111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Co do Greena, też mam nadzieję, że się podniesie szybko, ale ta bramka była na prawdę...beznadziejna. I myślę, że będzie się za nim baaaardzo długo ciągnęła, a ludzie będą mu bardzo długo mieli puszczenie takiej bramki za złe. Gerrard - klasa sama w sobie
A co do Rooney'a...Spodziewałam się po nim czegoś więcej, grał dobrze, ale nie jakoś doskonale, dopiero w 2. połowie miał jakieś lepsze akcje. Tyle ode mnie
Edytowane przez Modette Czas edycji: 2010-06-13 o 13:21 |
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Kolejny raz Anglia nic nie ugra, jeżeli nie zrobi czegoś ze swoimi bramkarzami. Już kij z tą szmatą, jaka wczoraj wpadła - i bez niej wiadomym jest, że drużyna angielska od wielu lat nie miała dobrego zawodnika między słupkami. Straszne, straszne, straszne.
|
#114 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no cóż, niektórzy, jak anglia, mają świetne całe drużyny, a słabych bramkarzy. polska za to ma bramkarzy dobrych, ale co z tego skoro reszta...
|
|
|
#115 |
|
Raczkowanie
|
Algieria - Słowenia -
![]() Dotychczas najnudniejsza połowa Mistrzostw. A widzieliście to? Biedni Anglicy http://www.youtube.com/watch?v=8bz6v...ayer_embedded#!
|
#116 |
|
Konto usunięte
|
No i po meczu. Słowenia zgodnie z przewidywaniami wygrala. Z racji ze ani jednej ani drugiej druzynie nie kibicuję to mecz nie wywolal u mnie zadnych emocji
Kolejny bląd bramkarza, nie tak spektakularny jak wczoraj Greena no ale też, poki co w tych MS bramkarze graja glowne role
|
|
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurde wczoraj byly straszne zaklocenia w odbiorze mam nadzieje ze to sie juz nie powtorzy.
|
|
|
#118 |
|
Winter is coming
|
Kurde, przewidziałam wynik. No i Słowenia liderem w grupie C, niezłe jaja
Spotkanie rzeczywiście nudne, ale nie spodziewałam się po nim fajerwerków.
|
#119 |
|
Rozeznanie
|
Wczorajszych mecżów nie oglądałam, wściec się można, wieczorem szalała burza i wyłączyli prąd. Dzisiaj napewno zasiadam wieczorem przed TV, aby oglądać mecz Niemców
Poki co na MS nic ciekawego sie nie dzialo, przynajmniej dla mnie, czekam na dalsze ciekawe spotkania
"Nie obchodzi mnie, co o mnie myślicie. Czy mnie lubicie czy nienawidzicie. Czy dla was jestem inna czy może trochę dziwna. Czy jestem naiwna, a może dziecinna. Czy jestem zwykłą lalą czy może myszką szarą. Lecz prawda jest inna, jestem taka jaka według siebie być powinnam..." |
|
|
|
#120 |
|
Rozeznanie
|
a ile Słowenia dokładnie wygrała ? nie mogłam oglądać meczu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.

świetnie dziś gra. chyba mnie coś ominęło.. ale Beckham to jest jakimś zastępcą czy co? szkoda mi go z tą kontuzją..

ale za to bardzo cieszę się, że pierwszą bramkę strzelił Gerrard !
i niewiele się od tamtego czasu zmieniło. A bardzo kibicowałam wtedy Portugalii. Mam nadzieję, że tym razem też zajdą daleko. Grają ładny, techniczny football i w ogóle są dosyć sympatyczni.