RPA 2010-są tu jakieś kibicki? ;) - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-12, 21:39   #91
liquefy
Wtajemniczenie

Dot.: RPA 2010-są tu jakieś kibicki? ;)

Cytat:
Napisane przez Torreska Pokaż wiadomość
ja też świetnie dziś gra. chyba mnie coś ominęło.. ale Beckham to jest jakimś zastępcą czy co? szkoda mi go z tą kontuzją..
z tego co mówił komentator to Beckham pojechał w roli doradcy

a Gerrard widac, że chce pokazać, że jest dobrym kapitanem i że bardzo zależy mu na wygranej na tym mundialu. Zreszta to pewnie jego ostatnia szansa na mistrzostwach świata, chociaż zobaczymy jak to bedzie
We can burn brighter than the sun
liquefy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 21:43   #92
Asienka187
Zakorzenienie

E ja to czekam na 14.06 i mecz Włochy : Paragwaj, a pozniej na 20.06 i 24.06

Inne mecze jakos mniej mnie interesują, ale i tak oglądam

Edytowane przez Asienka187
Czas edycji: 2010-06-12 o 22:21
Asienka187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 22:13   #93
Aivilo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Asienka187 Pokaż wiadomość
E ja to czekam na 14.06 i mecz Włochy : Portugalia, a pozniej na 20.06 i 24.06

Inne mecze jakos mniej mnie interesują, ale i tak oglądam
Włochy - Paragwaj, z Portugalią Włochy nie grają

Będę Żoną!
http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png
No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej.
http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png
Aivilo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 22:20   #94
Asienka187
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aivilo Pokaż wiadomość
Włochy - Paragwaj, z Portugalią Włochy nie grają
haha faktycznie mój błąd

Tata mi przyniósł wino, abym przeczytała na etykiecie skad pochodzi, bo nie mogł okularów znaleźć i tak mi zapadła w pamięć Portugalia. Oczywiście, że chodziło mi o Paragwaj.

Edytowane przez Asienka187
Czas edycji: 2010-06-12 o 22:22
Asienka187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 22:27   #95
liquefy
Wtajemniczenie

ło jeju, wiedziałam ze z Anglią tak bedzie ale Gerrard zasługuje na pochwałe i Johnson. Widać, kto z Liverpoolu
Stary 2010-06-12, 22:28   #96
Torreska
Rozeznanie

ehh te remisy.. bardzo dobrze bronił bramkarz amerykanów. Webb bodajże? nie pamiętam lecę, bo i u mnie grzmi
Torreska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 22:29   #97
liquefy
Wtajemniczenie

Cytat:
ehh te remisy.. bardzo dobrze bronił bramkarz amerykanów. Webb bodajże? nie pamiętam lecę, bo i u mnie grzmi
hehe Howard, ale nie Webb
Stary 2010-06-12, 22:36   #98
201608080935
Konto usunięte

Cytat:
Cytat:
Napisane przez liquefy Pokaż wiadomość
hehe Howard, ale nie Webb
Torreska Howard, Tim Howard. Bo Webb to z Anglii jest. "Nasz" dobry znajomy z Austrii
201608080935 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-12, 23:00   #99
Iceyy
Przyczajenie

Cytat:
ło jeju, wiedziałam ze z Anglią tak bedzie ale Gerrard zasługuje na pochwałe i Johnson. Widać, kto z Liverpoolu
Jamie Carragher, też dał bardzo dobrą zmianę

Strasznie szkoda mi Greena, mam nadzieję, że się podniesie i w następnym meczu pokaże się z jak najlepszej strony.
Piękna bramka Gerro, świetnie techniczne uderzenie. Ogólnie fantastyczny mecz kapitana, walczył, pracował w defensywie i ofensywie, widać, że poradził sobie z presją noszenia opaski. Reszta drużyny mnie za to zawiodła, spodziewałam się więcej po Lennonie, SWP , I Rooney'u, który dopiero w drugiej połowy się obudził. Szkoda, że pod koniec nic nie weszło ;/ Żałuję, że Capello nie wprowadził Joe Cole'a, no ale trudno. Mam nadzieję, że w następnych spotkaniach, chłopaki się ogarną, i udowodnią, że nie bez powody nazywa się ich faworytami mundialu.

Stary 2010-06-13, 00:30   #100
Avv
Wtajemniczenie

To jeszcze ja do kompletu. ;>
Wszyscy są ogromnie zdziwieni w moim towarzystwie, że interesuję się piłką nożną, mecze mnie strasznie odprężają. ;p
Sama nie wiem za kim jestem, mam mnóstwo faworytów.
Chciałabym w finale zobaczyć zarówno Argentynę jak i Brazylię oraz Anglię.
Francja mnie strasznie zawiodła.
A mecz USA - Anglia... no ten gol był boski. Mina Beckhama mówiła sama za siebie, lepszej bym nie zrobiła. ;p
Avv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 00:35   #101
elmoska
Zakorzenienie

GG do elmoska Wyślij wiadomość przez MSN do elmoska

Cytat:
Napisane przez _dariia Pokaż wiadomość
a ja serce jestem za Włochami, ale kto zdobędzie puchar nie wiem...
Cytat:
Napisane przez Asienka187 Pokaż wiadomość
Tylko i wyłącznie WŁOCHY!
Ja również kibicuje drużynie włoskiej ;
Bardzo mnie cieszy remis Anglia-USA Choc muszę przyznac, ze 2:1 dla USA byłby bardziej zadowalajacy

BBL
5/28

AC MILAN CAMPIONI D`ITALIA

elmoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 08:18   #102
velika
Winter is coming

Mecz Anglii z USA nawet nawet, zgadzam się, że Gerrard nieźle się napracował, szkoda że Rooney tak późno włączył się aktywnie do gry. Green popełnił fatalny błąd, nie wiem, jak mógł wpuścić taką szmatę, no ale cóż, Anglicy nie mają szczęścia do bramkarzy. Szkoda, że nic nie dało oblężenie bramki w ostatnich minutach i szkoda, że Heskey nie strzelił setki. Capello chyba ich postawi do pionu, no ale następnych przeciwników mają teoretycznie łatwych, więc z awansem dalej nie powinno być problemów, ciekawe tylko, z którego miejsca.
A dziś Słowenia-Algieria- kibicuję Słowenii, choć to oni wyszli z naszej grupy w eliminacjach Taki mały kraj, a ma swoją drużynę na MŚ, stawiam na skromne 1:0, choć bardziej prawdopodobny wydaje się remis 0:0.
Serbia-Ghana-liczę na zwycięstwo Serbii 2:0.
Niemcy-Australia-Niemcy nie powinni mieć chyba problemu z drużyną z antypodów, obstawiam 2:0 lub wyżej, ale jak widać z dotychczasowych spotkań, faworyci nie zawsze wygrywają.

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 10:07   #103
liquefy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Iceyy Pokaż wiadomość
Jamie Carragher, też dał bardzo dobrą zmianę

Strasznie szkoda mi Greena, mam nadzieję, że się podniesie i w następnym meczu pokaże się z jak najlepszej strony.
Piękna bramka Gerro, świetnie techniczne uderzenie. Ogólnie fantastyczny mecz kapitana, walczył, pracował w defensywie i ofensywie, widać, że poradził sobie z presją noszenia opaski. Reszta drużyny mnie za to zawiodła, spodziewałam się więcej po Lennonie, SWP , I Rooney'u, który dopiero w drugiej połowy się obudził. Szkoda, że pod koniec nic nie weszło ;/ Żałuję, że Capello nie wprowadził Joe Cole'a, no ale trudno. Mam nadzieję, że w następnych spotkaniach, chłopaki się ogarną, i udowodnią, że nie bez powody nazywa się ich faworytami mundialu.

Ano Carra też ładnie, dobrze że wrócił do reprezentacji

Lennon beznadziejnie, a dużo się po nim spodziewałam. Po Rooneyu za to mniej, bo o niego zawsze jest dużo szumu, a nic z tego nie wychodzi,.

Z dzisiejszych meczy interesuje mnie Niemcy-Australia.Ciekawe jak tam poradzą sobie nasi zachodni sąsiedzi
Stary 2010-06-13, 10:13   #104
paradisiac
Raczkowanie

Zgłasza się kolejna kibicka
Moje drużyny nie załapały się do mistrzostw niestety. Bardzo lubię Szwecję i Czechy.
Z dotychczasowych spotkań najbardziej zadowolona byłam z wyniku Korea Płd - Grecja. Nie cierpię Greków od czasu gdy wygrali Euro z Portugalią ;P
Szkoda, że USA nie ciapnęło fuksem jeszcze jednego gola Anglikom.
Dzisiaj trzymam kciuki za Australię i Słowenię, trzeci mecz może wygrac ktokolwiek
Stary 2010-06-13, 10:15   #105
Torreska
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Beata_85 Pokaż wiadomość
Torreska Howard, Tim Howard. Bo Webb to z Anglii jest. "Nasz" dobry znajomy z Austrii
wiedziałam, że coś pokręciłam

dziś czekam na mecz Niemcy-Australia. a najbardziej na to jak zagra Łukasz Podolski o ile w ogóle pojechał
Stary 2010-06-13, 12:02   #106
Amy4594
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paradisiac Pokaż wiadomość
Zgłasza się kolejna kibicka
Moje drużyny nie załapały się do mistrzostw niestety. Bardzo lubię Szwecję i Czechy.
Z dotychczasowych spotkań najbardziej zadowolona byłam z wyniku Korea Płd - Grecja. Nie cierpię Greków od czasu gdy wygrali Euro z Portugalią ;P
Szkoda, że USA nie ciapnęło fuksem jeszcze jednego gola Anglikom.
Dzisiaj trzymam kciuki za Australię i Słowenię, trzeci mecz może wygrac ktokolwiek
Ja tak samo.
Cytat:
dziś czekam na mecz Niemcy-Australia. a najbardziej na to jak zagra Łukasz Podolski o ile w ogóle pojechał
Pojechał, pojechał. Ciekawe tylko czy zagra w pierwszym składzie.
Stary 2010-06-13, 12:20   #107
traci
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Callitus Pokaż wiadomość
Boję się, że te MŚ będą podobne do tych w Korei - gdy RPA wyjdzie z grupy, to sędziowie zaczną ich przepychać dalej i odpadnie np. fantastyczna Hiszpania kosztem takich słabiaków jak RPA.

Jak to to w Korei tak bylo?
Ja za bardzo nie pamietam ,ale takie przepychanie to chyba nielegalne jest ,no nie?

Te wuwuzele to horn's tak?
Moja corka chciala zebym jej to kupila ,Chyba bym w domu zwiariowala.

Ja kibicuje krajowi w ktorym sie urodzilam: Anglii ,potem krajowi w ktorym przez kilka lat mieszkalam:Francji ,niestety nie moge kibicowac krajowi moich rodzicow bo sie nie dostali :Polska ,mam nadzieje ,ze nastepne mistrzostwa beda dla nich szczesliwsze.
traci jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 12:27   #108
azure
Zadomowienie

GG do azure

Cytat:
łojj żenujący błąd bramkarza. tak ogólnie to ładnie Anglia, tylko jak zwykle dużo niedokładności ale za to bardzo cieszę się, że pierwszą bramkę strzelił Gerrard !
Ja to mam słabość do Gerrarda, jest boski! Na tych mistrzostwach oczywiście kibicuję Anglii, bo jestem wielką fanką angielskiej piłki, a zwłaszcza Liverpool'u. Natomiast bardzo żałuję, że w mistrzostwach zabrakło Czechów, których kocham jak drugą ojczyznę.

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Mecz Anglii z USA nawet nawet, zgadzam się, że Gerrard nieźle się napracował, szkoda że Rooney tak późno włączył się aktywnie do gry.
Rooney moim zdaniem zawiódł w tym meczu. Szkoda, bo brakowało często dobrego zakończenia akcji.

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

Cytat:
Z dzisiejszych meczy interesuje mnie Niemcy-Australia.Ciekawe jak tam poradzą sobie nasi zachodni sąsiedzi
...a na końcu i tak wygrywają Niemcy co mnie zawsze zresztą wkurza, bo ich gra wcale do najładniejszych nie należy. Bezczelnie trzymam dziś za Australię.

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Cytat:
Nie cierpię Greków od czasu gdy wygrali Euro z Portugalią ;P
Zwłaszcza że ich gra wtedy polegała na staniu pod własną bramką i niewiele się od tamtego czasu zmieniło. A bardzo kibicowałam wtedy Portugalii. Mam nadzieję, że tym razem też zajdą daleko. Grają ładny, techniczny football i w ogóle są dosyć sympatyczni.
azure jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 12:35   #109
paradisiac
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez azure Pokaż wiadomość
...a na końcu i tak wygrywają Niemcy co mnie zawsze zresztą wkurza, bo ich gra wcale do najładniejszych nie należy. Bezczelnie trzymam dziś za Australię.

Mam nadzieję, że Australia się nie podda!

Cytat:
Napisane przez azure Pokaż wiadomość
Zwłaszcza że ich gra wtedy polegała na staniu pod własną bramką i niewiele się od tamtego czasu zmieniło. A bardzo kibicowałam wtedy Portugalii. Mam nadzieję, że tym razem też zajdą daleko. Grają ładny, techniczny football i w ogóle są dosyć sympatyczni.
O ile pamiętam. Grecy strzelali jednego gola (wrzutką, podczas wykonywanie rzutu rożnego - główka i gol) a potem całą 11 na swoim polu karnym.. ;/
Stary 2010-06-13, 13:02   #110
201608080935
Konto usunięte

Z dzsiejszych meczów to najbardziej interesujący będzie Niemcy - Australia. Niemcy są faworytem i teoretycznie powinno im byc łatwo ale Anglii tez mialo byc a USA się postawilo. Stawiam na latwe zwyciestwo Niemiec ale zobaczymy jak to będzie. Mam nadzieje, ze zagra Podolski i cos strzeli
Pozostale dwa mecze mnie osobiscie mało interesują, w meczu Algieria - Słowenia stawiam na Słowenią, w meczu Serbia - Ghana stawiam na Serbię.

Edytowane przez 201608080935
Czas edycji: 2010-06-13 o 13:03
Stary 2010-06-13, 13:03   #111
Callitus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez traci Pokaż wiadomość
Jak to to w Korei tak bylo?
Ja za bardzo nie pamietam ,ale takie przepychanie to chyba nielegalne jest ,no nie?

Te wuwuzele to horn's tak?
Moja corka chciala zebym jej to kupila ,Chyba bym w domu zwiariowala.

Ja kibicuje krajowi w ktorym sie urodzilam: Anglii ,potem krajowi w ktorym przez kilka lat mieszkalam:Francji ,niestety nie moge kibicowac krajowi moich rodzicow bo sie nie dostali :Polska ,mam nadzieje ,ze nastepne mistrzostwa beda dla nich szczesliwsze.
Może filmik nie najlepszej jakości, ale wiele mówi http://www.youtube.com/watch?v=Z4iW8...eature=related
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
Callitus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 13:14   #112
Modette
Zakorzenienie

Co do Greena, też mam nadzieję, że się podniesie szybko, ale ta bramka była na prawdę...beznadziejna. I myślę, że będzie się za nim baaaardzo długo ciągnęła, a ludzie będą mu bardzo długo mieli puszczenie takiej bramki za złe. Gerrard - klasa sama w sobie
A co do Rooney'a...Spodziewałam się po nim czegoś więcej, grał dobrze, ale nie jakoś doskonale, dopiero w 2. połowie miał jakieś lepsze akcje. Tyle ode mnie

Edytowane przez Modette
Czas edycji: 2010-06-13 o 13:21
Modette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 13:37   #113
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa

Kolejny raz Anglia nic nie ugra, jeżeli nie zrobi czegoś ze swoimi bramkarzami. Już kij z tą szmatą, jaka wczoraj wpadła - i bez niej wiadomym jest, że drużyna angielska od wielu lat nie miała dobrego zawodnika między słupkami. Straszne, straszne, straszne.
Futbolowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 14:18   #114
liquefy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Futbolowa Pokaż wiadomość
Kolejny raz Anglia nic nie ugra, jeżeli nie zrobi czegoś ze swoimi bramkarzami. Już kij z tą szmatą, jaka wczoraj wpadła - i bez niej wiadomym jest, że drużyna angielska od wielu lat nie miała dobrego zawodnika między słupkami. Straszne, straszne, straszne.
i ze skutecznością. pomimo mojej całej sympatii dla anglii, to jakoś nie wróżę im wielkich sukcesów...

no cóż, niektórzy, jak anglia, mają świetne całe drużyny, a słabych bramkarzy. polska za to ma bramkarzy dobrych, ale co z tego skoro reszta...
Stary 2010-06-13, 14:23   #115
paradisiac
Raczkowanie

Algieria - Słowenia -
Dotychczas najnudniejsza połowa Mistrzostw.

A widzieliście to? Biedni Anglicy
http://www.youtube.com/watch?v=8bz6v...ayer_embedded#!
Stary 2010-06-13, 15:23   #116
201608080935
Konto usunięte

No i po meczu. Słowenia zgodnie z przewidywaniami wygrala. Z racji ze ani jednej ani drugiej druzynie nie kibicuję to mecz nie wywolal u mnie zadnych emocji Kolejny bląd bramkarza, nie tak spektakularny jak wczoraj Greena no ale też, poki co w tych MS bramkarze graja glowne role
Stary 2010-06-13, 15:26   #117
elmoska
Zakorzenienie

GG do elmoska Wyślij wiadomość przez MSN do elmoska

Cytat:
Algieria - Słowenia -
Dotychczas najnudniejsza połowa Mistrzostw.

A widzieliście to? Biedni Anglicy
http://www.youtube.com/watch?v=8bz6v...ayer_embedded#!
dobre
kurde wczoraj byly straszne zaklocenia w odbiorze mam nadzieje ze to sie juz nie powtorzy.

BBL
5/28

AC MILAN CAMPIONI D`ITALIA

elmoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 15:30   #118
velika
Winter is coming

Kurde, przewidziałam wynik. No i Słowenia liderem w grupie C, niezłe jaja Spotkanie rzeczywiście nudne, ale nie spodziewałam się po nim fajerwerków.

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 15:55   #119
napoli
Rozeznanie

Wczorajszych mecżów nie oglądałam, wściec się można, wieczorem szalała burza i wyłączyli prąd. Dzisiaj napewno zasiadam wieczorem przed TV, aby oglądać mecz Niemców Poki co na MS nic ciekawego sie nie dzialo, przynajmniej dla mnie, czekam na dalsze ciekawe spotkania
Czy jestem naiwna, a może dziecinna.
Czy jestem zwykłą lalą czy może myszką szarą.
Lecz prawda jest inna, jestem taka jaka według siebie być powinnam..."
napoli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-13, 16:12   #120
Torreska
Rozeznanie

a ile Słowenia dokładnie wygrała ? nie mogłam oglądać meczu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości