|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1051 |
Rozeznanie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część V
Całkiem pilnie przygarnę próbkę Eau d'Eden Cacharel
W zamian chętnie się podzielę: Black Cashmere, stara wersja JPG Classique EDP John Galliano EDP Angel TM EDP Prada klasyczna EDP Organza Indecence, stara wersja Avon, Extraordinary By, D&G (pantera) Shalimar EDP J'adore EDP Neonatura Cocoon wielkość próbek do uzgodnienia, chętnie do Eau d'Eden coś dobiorę, żeby zrobić większą wymiankę ![]() Edytowane przez Regina Phalange Czas edycji: 2010-06-13 o 18:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#1052 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1053 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trussardi to Inside,bo głupia się nie spytałam. jak nie,to masz coś słodkiego, drzewnego lub przyprawowego?
![]() |
#1054 |
Zakorzenienie
|
Trussardi to szypr, w takiej bialej, ala skorzanej butli; Body Kouros jest slodki i drzewny; Lolita jest slodka, Historia wody tez jest w tym stylu - przyprawy, owoce (suszone?)
#1055 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1056 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1057 |
Konto usunięte
|
---------
Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef Czas edycji: 2010-06-14 o 21:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#1058 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1059 |
Zakorzenienie
|
Vanilla, chciałabym tak:
Beckham Signature Story 1,2 ml Calvin Klein Conctradiction 0,5 ml Rosselini Manifesto 0,5 ml E. Lauder Pleasures Exotic 0,8- 0,9 ml Issey Miyake L'eau D'Issey 0,6 ml Desnuda 1 ml Diesel Green Feminine 0,5 ml Marc O’Polo Midsummer 1 ml Liz Clayborne Vintage Soul by Curve 1 ml Aigner Too Feminine 1 ml Les Belles zielone pomidorki 1 ml Oddam: -Jezus del Pozo, In Black - miniaturka 4 ml pełna, z kartonikiem - Ginestet, Botrytis fiolka 1,2 - Euphoria Blossom mogę zrobić sampla 2,5 ml - Davidoff Cool Water Woman - 1 ml, ubytek ok. 2/3 mogę dorzucić jeszcze In Black w fiolce... tylko muszę sprawdzić, ile tego mam ![]() Wystarczy na wymiankę, czy chcesz sobie jeszcze coś dobrać ew. czy z czegoś mam zrezygnować? |
![]() ![]() |
![]() |
#1060 |
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;19968268]może zainteresuję Cię Pradą? za taką samą pojemność Kashminy?
mam 6ml w buteleczce i 5ml w atomku 10ml. ale mogę zrobić odlewkę 10ml w atomie 10ml (wtedy ten 1ml sobie zostawię) albo mogę oddać te 11ml z tym, że byłyby właśnie tak podzielone na 6 i 5. w wątku zapachy, z mojego podpisu więcej info. zapraszam ![]() W razie niezaopiekowania się Pradą przez Agnyskę, to ja się ustawiam w kolejce po odlewkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1061 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi pasuje, nie musi być idealnie po równo ![]() ![]() to co, przechodzmy na PW? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1062 |
Zakorzenienie
|
Ooo... no to super
![]() ![]() ![]() ![]() Zapraszam na priv |
![]() ![]() |
![]() |
#1063 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1064 |
Raczkowanie
|
Nie wiem czy ktokolwiek bedzie mogl mi pomoc ale ciagle szukam klasycznego Adidasa Woman z pastelowa zielona zakretka.
Krolestwo za butelczyne lub resztki ![]()
#1066 |
Wtajemniczenie
|
czy ktoś mi odleje 10 ml Borneo Lutka?
w zamian proponuję 10 ml np Fumerie Turque, Ambre Sultan, Marokońskie powietrze Tauera, Idole de Lubin, Angela, Shalimara... |
![]() ![]() |
![]() |
#1067 |
Wtajemniczenie
|
Moje perfumy na wymianę:
PRÓBKI i EWENTUALNE ODLEWKI: red flower organic perfume - guaiac czech & speake - no 88 van cleef & arpels - first love anna sui - sui dreams diptyque -essence of john galliano etat libre d'orange - rien, like this serge lutens - bois et musc l'artisan - l'eau de jatamansi, mechant loup la perla - charme cb i hate perfume - wild hunt parfum d'empire - eau de glorie diptyque - oyedo L.T Piver - Cuir de Russie donna karan - labdanum dana - toujours moi van cleef & arpels - birmane edt serge lutens - bois oriental frederic malle - l'eau d'hiver marc jacobs - cotton etro - magot demeter - hervey'a kisses l'artisan - mure et musc paco rabanne - black xs calypso christiane celle - calypso vanille menard - l'eau de ryokuei etat libre d'orange - noel au balcon diptyque - feu de bois hermes - kelly caleche tom ford - black orchid edt chanel no 19 edt chanel - coco edp serge lutens - gris clair mauboussin - histoire d'eau robert piguet - bandit etro - etra lubin - idole de lubin annayake - miyako parfums gres - cabaret jin abe - jin abe tauer perfumes - lonestar memories kilian - straight to heaven bond no. 9 - new haarlem pro fvmvm roma - fiore d'ambra john galliano - john galliano shiseido - feminite du bois alexander mcqueen - kingdom tom ford - tobacco vanille lalique - amethyst roberto cavalli - oro m.micallef - automne l'occitane - eau d'iparie comme des garcons - woodcoffee Olivier Durbano - Jade Bond no. 9 - Lexington Avenue Amouage - Jubilation 25 Kenzo - Amour le Parfum (do 5ml) L'artisan Parfumeur - Safran Troublant Comme des Garcons - Ouarzazate cartier - le baiser du dragon edp parfum d'empire - ambre russe, aziyade, fougere bengale hermes - un jardin la mousson calvin klein - ck one jean paul gaultier - classique edp, gaultier 2, madame costume national - scent parfum d'empire - cuir ottoman edp niektóre próbki są oryginalne z kartonikami, inne robione w fiolkach lub atomizerach, proszę pytać o ilość ml i postać odlewki wykropkowane są w atomizerach na szaro oznaczone są rzeczy wymienione takim kolorem oznaczone są świeżo dodane próbki Edytowane przez le illjah Czas edycji: 2010-06-14 o 19:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#1068 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1069 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1070 |
skacze bryka i wiruje ...
|
Le Illjah ja to bym chętnie Twoje Nimfeo Mio przygarnęła
![]()
#1071 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1072 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hej, moge osdtapic 5 ml ale biorac pod uwage ze ten zapach juz daaaawno nie jest produkowany, jest nieco zmieniony niestety, tez go szkaam dugo az dostaam 10 ml i to juz nie to ale jesli chce to zapraszam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1073 |
Wtajemniczenie
|
kurde chyba niczego konkretnego nie szukam... interesują mnie głównie perfumy niszowe. mam teraz faze na przyprawy, drewno, kadzidła. nie lubie piżma, zapachów kwiatowych szczególnie z nutą róży i lawendy oraz zapachów owocowych. proszę kusić.
o wiem, chętnie przygarnę odlewkę Diptyque - L'eau Trois, Tauer - l'air du desert marocain i CdG - 888 niestety tym razem nic dla siebie nie widzę . jak będziesz miała jakąś dokładkę to daj znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1074 |
Zadomowienie
|
Szukam odlewki She Wood lub She Wood velvet forest. W zamian m.in. odlewka Narciso Rodriguez edp oraz to, co w poście 1049 na poprzedniej stronie
![]()
![]() |
#1075 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tych wymienionych nic nie mam, a reszte niszowcow to takich raczej popularnych mam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1076 |
Zadomowienie
|
Pozbędę się próbek:
* A. Goutal " Grand Amour" 2ml * A. Goutal " Vanille Exuise" 2,2ml * E. Coudray "Vanille & Coco" 2ml * E. Coudray "Ambre et Vanille" fabryczna 1,5 ml (jeden testowy psik ubytku) * Villoressi Teint de Neige 2ml * Schiaparelli " Schocking" 2ml (x2) * Bvlgari "Omnia Amethyste" 2ml * Christian Dior " J'adore" fabryczna, trudno ocenić ubytek * Christian Dior "Dolce Vita" fabryczna, trudno ocenić ubytek * Cacharel "Amor Amor" fabryczna, 0,6ml * Armani "Code" Edp 0,75ml i 1,4ml * Chanel " Coco mademoiselle" 2ml EDP fabryczna * Thiery Mugler "Alien" 1,1ml * Rodriguez for her EDT 0,5ml I EDP 0,3ml * Kenzo Flower 1,4ml * Lancome Hypnose EDP 1,2ml * Madness EDP 1,4ml * CK Eternity 0,5ml * Botrytis Ginestet 1ml * Le feu light 0,8ml * Nature Millenaire YR 0,6ml * Theorema Esprit d'ete 0,3ml * Smiley fabryczna, 0,8ml * Avon Little Black Dress 2próbki, razem 1,1ml * Versace Bright Crystal 0,75ml * Versace Crystal Noir 0,15ml * Guerlain AA Ylang&Vanille fabryczna 1ml * Bvlgari Eau Parfumee Au the vert extreme 1ml * Boss Deep Red 1ml * Cartier Le Baiser du Dragon estract 0,4ml * Guerlain, fabryczna Champs Elysees 0,5ml * Nina Ricci Belle de minuit 0,5ml * F. Malle L’Eau d’Hiver 0,5ml * Roma 0,4ml * Hugo Boss Intense EDP, fabryczna męska, 1,5ml * Avon Little Black Dress fabryczna, 3/4pojemności * Elizabeth Arden Spiced Green Tea 1,5ml * Incense Williamsona 0,8ml * Padparadscha ok. 1,8ml * Gaiac 1ml * L'artisan: Mechant Loup, Mure et Musc, Fleur d'Oranger, Tea for Two, Passage d'Enfer * Chiara Ambra Golden Rose 1,7-8 * Winter Delice 1ml * Naf Naf 1ml * Annayake Miyako * Demeter Holy Smoke * Tobacco Vanille Tom Ford 1ml * Dzing! 1ml * Gucci PH 1ml * 10Corso Como 2,2ml * Byredo Pulp * Fiore d'ambra Pro Fvmvm * Mona di OroCarnation * Etro Dianthus * A. Goutal Eau d'Hadrien Szukam: * Comme des Garcons: Comme des Garcons EDP, Garage, Harissa, Carnation, Laurel, * L'Artisan Timbuktu, Voleur de Rose * Biehl perfumkunstwerke: pc02, mb03 * Let me play the lion * Russian Caravan Tea * Perfumerie Generale: L'eau rare matale, Coze, Aomasssai * Passion Boise, Terre de Sarment, * Durbano Amethyste * Nasomatto BlackAfgano * Lutens: Fille en Aiguilles, Arabie, Chergui * Diptyque L'eau Trois, * Wazamba, Ambre Russe * Ambre Narguille Hermes * Carla Fracci Medea * stara wersja BC * Molecule 01 * Escentric 01 * Esprit du Tigre * Villoressi Piper Nigrum * Etro Messe de Minuit * Tumulte PH drewniaków, kadzideł, przypraw. ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- odlewki: 10ml Costes1 10ml Kenzo Jungle ok. 22ml Theoremy flachy: ok. 58ml Note Vanille Micallef Organza Indecence ok. 33ml (uszkodzony korek) Ode a l'amour 50ml Służę zdjęciami flach - PW. ![]()
#1077 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Podeślę listę na PW, może coś jeszcze znajdziesz.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1078 |
Zadomowienie
|
Ok, czekam
![]()
#1079 |
Zakorzenienie
|
Oddam odlewki:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1080 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1021 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:19.