|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "hej wizaż, hej wizaż, forum nie małe, zrobi z Ciebie wariata ideała" Łona fajt
ja też sie zwijam i się w posciel zawijam
![]() dziś sie bedzie spało przyjemniej bo upałow nie ma! ---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- zapomniałam miałam napisac ide ZLEC ![]() szybko się ucze Karola ![]() ![]() wybacz tak mi sie spodobało to zlec ![]()
setki serc, jedno bicie ASSECO RESOVIA miłość na całe życie Nie ma ideałów, ale są anioły, które spotyka się tylko raz w życiu. Bo masz w oczach niebo, moje osobiste niebo. To spojrzenie, które daje wiarę w lepsze jutro ban na zakupy kosmetyczne
40 dni czas start - koniec 25.08.2013 |
![]() ![]() |
![]() |
#4742 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: "hej wizaż, hej wizaż, forum nie małe, zrobi z Ciebie wariata ideała" Łona fajt
Cytat:
Ja chyba pójdę do urn zaraz po meczu ![]() Dwie pały ![]() ![]() Cytat:
![]() Oho, robimy podział na frakcje? Nie pamiętam, choć wtedy już chyba zaczęłam Was regularnie podczytywać. Cytat:
To nie miałoby sensu. Nie po to codziennie tu jestem, nadrabiam i piszę, żeby czytać tylko o tym, co naprawdę kocham. Ale jestem tu po to, by się odstresować, dowiedzieć wielu innych rzeczy, co tam u Was i innych takich. Nie wchodzę tu tylko po chleb, no. A ja nie. Niech ktoś inny teraz wystrzeli. Niech pokażą, że naprawdę porządnie sobie zasłużyli, że pracują na bycie w 19tce (czy 18tce, nie pamiętam). Kurek będzie potrzebny we wrześniu, do 12tki. Dzięki Bogu, ma czas. Cytat:
BTW - masz naprawdę fajny podpis ![]() Co do reszty - wstydu nie macie. Człowiek wraca wykończony po dwóch kolokwiach i 13 godzinach na uczelni i jeszcze musi to wszystko czytać ![]() ![]() Dobranoc.
![]() |
#4743 | |
Zakorzenienie
|
dobry
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4744 | ||||||||
Konto usunięte
|
Dzień dobry
![]() nadrobiłam wieczorny spam i widzę, że było gorąco... Niestety zgadzam się i z Calli i Arki a najlepiej podsumowała to Peggy (jest gdzieś dalej w cytatach z odpowiednim komentarzem)... Cytat:
![]() ![]() oglądałam wczoraj wiadomości, jedna operacja w Lublinie i kolejna w Niemczech. Do końca roku nie pogra ale mam nadzieję, że na boisko prędzej czy później wróci. Wenta miał łzy w oczach jak się wypowiadał... Nie dziwota... I piękny gest ze strony chłopaków --> http://www.sport.pl/reczna/1,64983,8...my_z_Toba.html Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja się zgadzam... Tematy siatkarskie poruszamy głównie przy okazji jakiegoś meczu... ale na poruszeniu się kończy bo bardzo szybko przechodziMY do zachwycania się nową fryzurą, obcisła koszulką albo oczami... Nie mówię, że nie powinnyśmy ale trochę tego za dużo... Same tak robimy i tego też nauczyłyśmy nowo przybyłe koleżanki, więc zwalanie całej winy na nie właśnie, nie do końca jest słuszne... Dystans jest sprawą ważną... Gdyby zawsze do wszystkiego podchodzić serio można by zwariować... Poważnie o siatkówce też można a nawet trzeba ale jesteśmy tu też po to żeby oderwać się trochę od codzienności... Kiedy mam ciężki dzień, nic mi nie wychodzi, wszystko mnie drażni i najchętniej wszystkich bym pogryzła wiem, że z Wy poprawicie mi humor ![]() ![]() nie ma za co ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Kurek potrzebny będzie na MŚ... Cytat:
![]() Po cichu liczę na Karola... Miał dobrą zmianę w sobotnio-niedzielnym meczu... wiem, że jedna dobra zmiana nie musi oznaczać zaraz, że jest w niewiadomo jak dobrej formie... ale wierzę w Niego ![]() Edytowane przez 8333a35fc810f30489e5cd31a0a2e632009e1e59_604d52027db87 Czas edycji: 2010-06-15 o 08:01 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4745 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. Witam. Ale się nie wyspałam
![]() Zaraz idę nadrabiać ale wczesniej mały prezent od Cioci Karoli ![]() Ania! To ten filmik co Ci opowiadałam ![]() Nie tylko Polacy lubią Mariusza. Argentyńczycy też chcieli go trochę podotykać i poprzytulać ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=92131v_OXZM Szkoda że sobie poszedł od nich z taką obrażoną miną. OK no zablokowali go ale mógł tam się pośmiać z Nimi. Widzę Kurka w takiej akcji ![]() ![]() Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-06-15 o 08:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4746 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() mam dziś wolny dzien..CAŁY ![]() nic nie mam na uczelnie, odziwo żadnego zaliczenia ale od jutra marato ![]() chyba jeszcze pośpie z tej okazji ![]() ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Karola!boski ten film ![]()
setki serc, jedno bicie ASSECO RESOVIA miłość na całe życie Nie ma ideałów, ale są anioły, które spotyka się tylko raz w życiu. Bo masz w oczach niebo, moje osobiste niebo. To spojrzenie, które daje wiarę w lepsze jutro ban na zakupy kosmetyczne
40 dni czas start - koniec 25.08.2013 |
![]() ![]() |
![]() |
#4747 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() wielka szkoda... mógł się z nimi pocieszyc ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4748 | ||||
Zadomowienie
|
hej
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;19995656]Dzień dobry ![]() oglądałam wczoraj wiadomości, jedna operacja w Lublinie i kolejna w Niemczech. Do końca roku nie pogra ale mam nadzieję, że na boisko prędzej czy później wróci. Wenta miał łzy w oczach jak się wypowiadał... Nie dziwota... I piękny gest ze strony chłopaków --> http://www.sport.pl/reczna/1,64983,8...my_z_Toba.html Ja się zgadzam... Tematy siatkarskie poruszamy głównie przy okazji jakiegoś meczu... ale na poruszeniu się kończy bo bardzo szybko przechodziMY do zachwycania się nową fryzurą, obcisła koszulką albo oczami... Nie mówię, że nie powinnyśmy ale trochę tego za dużo... Same tak robimy i tego też nauczyłyśmy nowo przybyłe koleżanki, więc zwalanie całej winy na nie właśnie, nie do końca jest słuszne... Dystans jest sprawą ważną... Gdyby zawsze do wszystkiego podchodzić serio można by zwariować... Poważnie o siatkówce też można a nawet trzeba ale jesteśmy tu też po to żeby oderwać się trochę od codzienności... Kiedy mam ciężki dzień, nic mi nie wychodzi, wszystko mnie drażni i najchętniej wszystkich bym pogryzła wiem, że z Wy poprawicie mi humor ![]() ![]() nie ma za co ![]() ![]() liga późno się skończyła a co za tym idzie i zgrupowanie reprezentacji też... mamy kilku nowych zawodników, chłopcy nie zgrali się jeszcze... za dużo chaosu czasem jest na boisku, sam DC się czasami mota (zarówno w meczu z Niemcami i Argentyną). Guma potrzebny jest, brakuje na boisku jego doświadczenia. Grześ gra poprawnie ale to zbyt mało na Kube... a Łukasz? No właśnie... co z nim? Szału nie ma ![]() samym JJ'em Kuby nie pokonamy... Nie można całego ciężaru zwalić na niego... Kurek potrzebny będzie na MŚ...[/QUOTE] hejooo! ![]() oglądałam ten mecz naprawde super sie zachowali ![]() ![]() a co do reszty posta Ani to moge napisać tylko: TAK, TAK, TAK, TAK i TAK! ![]()
że nie wiem o czym mówię ![]() Edytowane przez ewkaa Czas edycji: 2010-06-15 o 08:10 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4749 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No właśnie, to jest trochę niewidoma, bo on nie trenuje od dawna, chociaż ja nie pamiętam żeby Guma ostatnio był bez formy ![]() Grzesiu w Niemczech fatalnie ale w Argentynie było ok, więc pewnie dostanie szansę na Kubie ![]() ![]() Cytat:
![]() ło tam czepiasz się ![]() no tak w sumie tak ![]() ![]() Cytat:
Ja tam wierzę w jakieś punkty ![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;19995656]Nie dziwota... I piękny gest ze strony chłopaków --> http://www.sport.pl/reczna/1,64983,8...my_z_Toba.html Mnie taki wynik bardzo cieszy ![]() ![]() Ja się zgadzam... Tematy siatkarskie poruszamy głównie przy okazji jakiegoś meczu... ale na poruszeniu się kończy bo bardzo szybko przechodziMY do zachwycania się nową fryzurą, obcisła koszulką albo oczami... Nie mówię, że nie powinnyśmy ale trochę tego za dużo... Same tak robimy i tego też nauczyłyśmy nowo przybyłe koleżanki, więc zwalanie całej winy na nie właśnie, nie do końca jest słuszne... Dystans jest sprawą ważną... Gdyby zawsze do wszystkiego podchodzić serio można by zwariować... Poważnie o siatkówce też można a nawet trzeba ale jesteśmy tu też po to żeby oderwać się trochę od codzienności... Kiedy mam ciężki dzień, nic mi nie wychodzi, wszystko mnie drażni i najchętniej wszystkich bym pogryzła wiem, że z Wy poprawicie mi humor ![]() ![]() nie ma za co ![]() ![]() [/QUOTE] ![]() ![]() ![]() i ![]() ![]() ![]() No właśnie, ja też za Włochami byłam, ale nie mogę powiedzieć, że byli lepsi, dlatego wynik jest sprawiedliwy ![]() ![]() ![]() no dokładnie tak ![]() ![]() ![]() dzień dober ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4750 | |
Zakorzenienie
|
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;19996052]
![]() wielka szkoda... mógł się z nimi pocieszyc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4751 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ojjjj Ania! Pamiętasz Nasze religie w liceum. Cisza. I nagle na cała klasę Twoje "C1!!!!" i moje "Pudło!!!" ![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;19984373]yyyy... a chcesz zobaczyc moje oczoje*bne różowe paznokcie? Karola ma podobne ![]() ale ja chcem Gume na Kubie!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] Moje paznokcie są piękne! W połowie pomalowane tym zaje*istym rózowym lakierem co Wam wklejałam zdjęcie a w połowie różowym brokatem ![]() Ale co Paweł miałby robić na Jaroszu ![]() Dokładnie! Trzeba ściągnąć Gumę <-- ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Będziesz słuchała jego Jarskiego. Znaczy Rajskiego głosu ![]() Mózgu mądryś ![]() Niestety przypadek bo napisałam mu że ma fajny nick bo taki siatkarski. To on się pyta dlaczego. To mu mówię że kojarzy mi się z Danielem Plińskim vel. Pliną... Ale On mówi że siatki nie ogląda i nie zna gościa ![]() Rozumiem że patrzysz tylko ![]() Cytat:
![]() I doklepię tutaj bo mi się cytat nie załączył: Olivka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;19986700]Ewa ZAWSZE ładnie wygląda ![]() A co Ty tak jej w du.pę włazisz? Czopku Ty! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wyobraziłam sobie chłopaków w tych lodówkach ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4752 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() jak się nie wie to nie trzeba się zbłaźniać przed wszystkimi, można zapytać wujka google ![]() ja nie oglądałam ![]() dziękuję ![]() ![]() Cytat:
![]() nie pamietam kto dziś... nie mam teraz na to czasu ![]() danke ![]() biorę się za robotę... zawaliłam się dookoła papiurami ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() może ściemniał ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4754 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 23 września- 10 października. Wystarczy wygooglać ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale wpierwej Wrocławwww ![]() I Katoooo ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A to z portfelem zaczaiłam dopiero po kilku minutach ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4755 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ale te nasze chłopaki z ręcznej to zawsze jak jedna wielka rodzina byli ![]() ![]() ![]() [1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;19996526] ESPANA!!!!! ![]() nie pamietam kto dziś... nie mam teraz na to czasu ![]() [/QUOTE] zawsze i wszędzie ![]() ![]() zaraz ci tutaj zrobię plan transmisji wraz z godzinami: 13:10 Nowa Zelandia - Słowacja 15:10 Wybrzeże Kości Słoniowej (Drogba) - Portugalia (Kryśka) ![]() 20:15 Brazylia - Korea Północna ![]() Ej ![]() ![]() http://aktualnosci.siatka.org/pokaz/...c-w-bydgoszczy za Andrzeja ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4757 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale te które mnie znają wiedzą jak to naprawde wygląda i co o tym myslę ![]() ![]() LŚ trwa a my tylko po meczu wrzucamy jakieś wywody od siebie. I to też nie wszystkie a częśc z Nas. Czeba coś z tym zrobić. generalnie nie wydaje mi się że przejdzie pomysł z tylko i wyłacznie tematami siatkarskimi bo jednak to niewykonalne (patrzmy trzeźwo) zawsze jakieś nawiązanie się znajdzie do siatkarzy jako "dup" ![]() Ale czas wrócić do wątku siatkarskiego jako wątku sportowego a nie wątku o tematyce matrymonialnej ![]() Jeszcze raz przepraszam za nakrecanie towarzystwa. Ale skoro takie ta,ty były chodliwe to czepało sie spam ![]() ![]() Od czasu do czasu ktoś zamieści jakiś link odnośnie transferów albo statystyk i na tym Nasze duskusje się kończą. Nie wymagam od nikogo super extra ELABORATÓW (!) ![]() ![]() ![]() A teraz kokos wodza i wiertarka udarowa w prezencie dla każdej która dotrwała do końca mojego wywodu ![]() Cytat:
![]() Trzeba Nam było impulsu do ujawnienia tylko. Call ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Taka prawda. Znamy się nie od dziś. Spędzamy ze sobą spory szmat czasu i wiadomo że te wszystkie slinotoki, wzdychania, ochy, achy i cała reszta to pokaz Naszego porycia i dystansu do samych siebie. Nikt chyba nie bierze tego całkowicie na serio bo i same wypowiedzi sa często moooocnooo przekoloryzowane ![]() I zgadzam się równiez że o samej siatkówce gadać się nie da chociazby z tego względu że znamy się juz zbyt dobrze i omijanie Naszych tematów dotyczących, pracy, szkoły i całego życia codziennego jest zwyczajnie niemozliwe ![]() ![]() ![]() A za te "ostatnie chwile tutaj" masz wpierdziel we Wro ![]() Zajmę się tym osobiście ![]() Cytat:
![]() Tez pewnie kwestia tego że tyle czasu miałyśmy swoje grono, swoja mafię i klikę a pźniej nagle na raz tyle osób doszło. Żeby to się działo etapami to pewnie wyglądałoby inaczej ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4758 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dzięks ![]() Cytat:
![]() ![]()
that when your feet hit the floor each morning, the devil says: "Oh crap, she's awake!" FINLANDIA ! On lottovoitto syntyä Suomeen ! Edytowane przez Pirjo Czas edycji: 2010-06-15 o 09:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4759 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() A ja mam w planach dziś emigrację do domu ![]() Ale... Ku*wa ludzie to są oszusty! W mojej starej pracy chcieli mnie oszwabić o 140 zł!!! I wypłacili mi mniej musiałąm się upomnieć ![]() I nie wiem kiedy odbiorę resztę a to kasa na studia za które muszę zapłacic JUŻ bo grubo po terminie jest ![]() ![]() Zmykam teraz umyć włosy bo chyba coś się w nich rusza już ![]() Stefan - zamówiłaś flagę? ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4760 | |||
Zadomowienie
|
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;19995656]Dzień dobry
![]() Same tak robimy i tego też nauczyłyśmy nowo przybyłe koleżanki, więc zwalanie całej winy na nie właśnie, nie do końca jest słuszne... liga późno się skończyła a co za tym idzie i zgrupowanie reprezentacji też... mamy kilku nowych zawodników, chłopcy nie zgrali się jeszcze... za dużo chaosu czasem jest na boisku, sam DC się czasami mota (zarówno w meczu z Niemcami i Argentyną). Guma potrzebny jest, brakuje na boisku jego doświadczenia. Grześ gra poprawnie ale to zbyt mało na Kube... a Łukasz? No właśnie... co z nim? Szału nie ma ![]() Kurek potrzebny będzie na MŚ... Po cichu liczę na Karola... Miał dobrą zmianę w sobotnio-niedzielnym meczu... wiem, że jedna dobra zmiana nie musi oznaczać zaraz, że jest w niewiadomo jak dobrej formie... ale wierzę w Niego ![]() Bry ![]() i tu chciałabym wyrazić swoje zdanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() matko w życiu nie napisałam tak długiego wypracowania ![]() ![]() no niestety chłopcy nie są dostatecznie zgrani. Guma jest bardzo potrzebny ale też trzeba ogrywać takich zawodników jak Grzesiek bo powiedzmy szczerze Guma jest coraz starszy a wśród naszych jak na razie nie widać żeby ktoś mógłby go zastąpić ;/ Tam Kurek potrzebny jest na MŚ i to bardzo. mam nadzieję że po kontuzji wróci też Świder i Winiar będzie grał tak jak dawniej ![]() też licze na to że któryś z młodych pokaże się z jak najlepszej strony i wystrzeli z formą. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() moim zdaniem gościu ściemnia ![]() tak tylko patrze ![]() ja mialam polewkę z tego przez tydzień xD jak sobie to przypomniałam to normalnie wyłam ze śmiechu;p Cytat:
![]() ooo fajno ![]() za Andrzeja ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4761 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I popracowac nad zagrywką... I... coś jeszcze miałam napisać. A tak! BLOKI PANOWIE!!!! URUCHOMIĆ ŚRODEK!!!!! ![]() I poprawić trochę atak. Kuba się stara, Grucha też- jak zawsze ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale nie zapeszamy ![]() Przyzwyczaiłam się do sukcesów Polskiej Repry i mam nadzieję, że się nie zawiodę ![]() Tez tak myślę. Musi popracować trochę i da radę. I nie musi schuść!!!!!! ![]() Bartman jest w dobrej formie, Jarosz tez daje radę ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Uwielbiam takie filmiki ![]() A Mario jaki fosio ![]() Cytat:
![]() ![]() A odnośnie formy chłopaków elaborat wyżej ![]() Kuba to wymiatacze w Naszej grupie. czeba spiąc poślady CHŁOPACY (kocham jak ktoś tak mówi ![]() Cytat:
![]() Aniaaaa!!!!! Chyba jednak nie przyjadę dziś do Ciebie! Musze zobaczyć Krysię w akcji ![]() Nie no dobra... Przyjadę ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4762 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i po co ją straszysz? my to tak bardziej Wołomin czy Pruszków? a może Żelków ![]() Cytat:
![]() czy mogłabyś opuścić moją głowę?
![]() ![]() |
![]() |
#4763 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4764 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Zamówiła ![]() 1,5 metra na 3 ![]() Cytat:
![]() Egzekli. Ja tez jestem w takiej sytuacji że w moim otoczeniu ni mam znajomych, którzy interesuja się siatka. Tylko Ania ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4765 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a powiedz która by go nie chciała..zobaczyć ![]() ![]() ![]() ciekawe jaka fryzurą nas uraczy w tym sezonie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4767 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No co za pytanie w ogóle. My to taka Yakuza z Żelkowa ![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Polecam się ![]() Ok. Zostałaś oficjalnie przyjęta do mojego fan klubu ![]() Czuje się jak Michał Wiśniewski ![]() Cytat:
![]() ![]() Liczę na szybki powrót do poprzedniej formy. Mężu zrób to dla mnie ![]() ![]() Jesu! Kurek, Zibi, Jarosz, Mario i cała reszta. Niech no tylko Ciastem ich weźmie w obroty... No nie będzie na Nich bata! To dopiero będą emocje! ![]() Przypuszczam iż każda by chciała by ![]() Milcz! Taka jaką ma teraz. Elegancko przystrzyżone skronie i cała reszta. Nie zdzierżę powrotu do emo stylu ![]() ![]() Czekaj, czekaj. Było chyba coś takiego. Znaczy o Mariuszu i demotywowaniu. Nie o tej akcji z Argentyną ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4768 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
zawał murowany ![]() dobra już milczę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4769 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zabijcie mnie ale jakoś mi Świdra nie brakuje w Reprezentacji. Cieszę się, że przeszedł do zaksy bo jednak bym chciała go zobaczyć jak gra ale kurde no nie wiem... No przyzwyczaiłam się do Repry bez niego ![]() Miałaś milczeć ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Emmm i że tak sobie napiszę... Sory za offtop xD Ale musicie to zobaczyć ![]() http://demotywatory.pl/1733425/Jola-to-ty O jest ![]() http://demotywatory.pl/807927/Wlazly Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-06-15 o 10:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no a ja wprost przeciwnie, jakoś mi go brakuje w kadrze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:40.