"hej wizaż, hej wizaż, forum nie małe, zrobi z Ciebie wariata ideała" Łona fajt cz.7 - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-14, 23:11   #4741
olivia86
Zakorzenienie

Dot.: "hej wizaż, hej wizaż, forum nie małe, zrobi z Ciebie wariata ideała" Łona fajt

ja też sie zwijam i się w posciel zawijam
dziś sie bedzie spało przyjemniej bo upałow nie ma!

---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ----------

zapomniałam
miałam napisac ide ZLEC
szybko się ucze Karola
wybacz tak mi sie spodobało to zlec

Nie ma ideałów, ale są anioły, które spotyka się tylko raz w życiu.

Bo masz w oczach niebo, moje osobiste niebo. To spojrzenie, które daje wiarę w lepsze jutro

ban na zakupy kosmetyczne
40 dni czas start - koniec 25.08.2013
olivia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-14, 23:54   #4742
joaa
Zakorzenienie

GG do joaa
Dot.: "hej wizaż, hej wizaż, forum nie małe, zrobi z Ciebie wariata ideała" Łona fajt

Cytat:
Napisane przez Karola20 Pokaż wiadomość
Ja nawet nie wiem czy pójdę zagłosować bo mam sesję I nie wiem jak sie obrobię :/
Oczywiście, że pójdziesz. Masz prawo głosowania, korzystaj z niego.
Ja chyba pójdę do urn zaraz po meczu
Cytat:
Napisane przez Martita 88 Pokaż wiadomość
jakież to?prócz pały
Dwie pały
Cytat:
Napisane przez Miss Dramatique Pokaż wiadomość
masz coś do Andrzeja, masz coś do mnie!

Cytat:
Napisane przez kuulkaa91 Pokaż wiadomość
no więc śnilo mi się że byłam w stokrotce na zakupach ale na pułkach praktycznie nic nie było tylko sam papier toaletowy miałam kupić jakieś lody czy cos więc udałam się w stronę lodówek, takich ze szklanymi drzwiami. idę ale jakoś te lodówki dziwnie wyglądają. podchodzę bliżej a tam w lodówkach siedzą siatkarze: Jarosz, RAfa, Czarnowski, Grzyb i tylu pamiętam
podchodzę do lodówki z Jarskim i a on puka w drzwi i mówi:puk puk a ja kto tam? a on hipopotam i tak parę razy, potem nagle wszyscy przenieśliśmy się na jakąś polanę było ognisko i siatkarze z lodówek pili tanie mózgotrzepy a ja mówiłam cos tam że im nie wolno to mnie wygonili

Cytat:
Napisane przez arkadia1616 Pokaż wiadomość
Call oficjalnie przyjmuje Cię do mego i KAroli klubu JS
Oho, robimy podział na frakcje?
Cytat:
jak nie reprezentacyjne to plusligowe(pamiętacie spam z ME?)
Nie pamiętam, choć wtedy już chyba zaczęłam Was regularnie podczytywać.
Cytat:
I szczerze to nie czuję tego żeby wszystkie się zgodziły na powrót bardziej do siatkówki...
Ja się nie zgadzam.
To nie miałoby sensu.
Nie po to codziennie tu jestem, nadrabiam i piszę, żeby czytać tylko o tym, co naprawdę kocham. Ale jestem tu po to, by się odstresować, dowiedzieć wielu innych rzeczy, co tam u Was i innych takich. Nie wchodzę tu tylko po chleb, no.

Cytat:
Napisane przez olivia86 Pokaż wiadomość
mam taką nadzieję..i czekam na powrót formy Kurka, tej z ME
A ja nie. Niech ktoś inny teraz wystrzeli. Niech pokażą, że naprawdę porządnie sobie zasłużyli, że pracują na bycie w 19tce (czy 18tce, nie pamiętam). Kurek będzie potrzebny we wrześniu, do 12tki. Dzięki Bogu, ma czas.
Cytat:
Napisane przez Pirjo Pokaż wiadomość
Szczerze mówiąc, to nam powodzenia w dwómeczu z Kubą nie wróżę... z żalem to mówię.
Chłopaki z Kuby grają razem (z przymusu) na stałe, więc są uporządkowani i zgrani, a my mamy jak na razie sporo chaosu na boisku, zawodników po ciężkim sezonie, no i okrojony skład.
W sumie, to nie bardzo mi zależy na ich awansie do finału LŚ. Tzn, fajnie by było, ale doprowadzenie do porządku i formy naszej czołowej bandy przed MŚ jest najważniejsze.
A LŚ? To taka fajna zabawa, w której można ograć młodych i zarobić, a przy okazji pokazać się kibicom na własnym boisku. Co nie znaczy, że mi ciśnienie nie skacze, jak widzę co tam nasi w meczach z Niemcami wyprawiali. Tyle błędów to u naszych dawno nie widziałam. Ale nie narzekam, bo z Argentyną było lepiej.
Zobaczymy, co tam chłopaki wykombinują... oby się po nas Kuba nie przejechała walcem drogowym
LŚ to fajna zabawa, ale co roku kosztuje nas milion $. Choć nie wątpię, że się zwraca. Jednak za taki milion zielonych PZPS mógłby zrobić naprawdę niejedno.
BTW - masz naprawdę fajny podpis

Co do reszty - wstydu nie macie. Człowiek wraca wykończony po dwóch kolokwiach i 13 godzinach na uczelni i jeszcze musi to wszystko czytać Ach, gdyby było o samej siatkówce, czekałoby na mnie ledwie ~parę postów

Dobranoc.

volleyhead z loży >ŁONA FAJT?!<

If you're going crazy just grab me and take me
I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere

joaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 07:27   #4743
Martita 88
Zakorzenienie

dobry

Cytat:
Napisane przez joaa Pokaż wiadomość
Oczywiście, że pójdziesz. Masz prawo głosowania, korzystaj z niego.
Ja chyba pójdę do urn zaraz po meczu
to w ogóle sie nie bedziesz kładła spać?
Let it stay here
2.07.2013- prawo jazdy w kieszeni
Martita 88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 07:38   #4744
8333a35fc810f30489e5cd31a0a2e632009e1e59_604d52027db87
Konto usunięte

Dzień dobry

nadrobiłam wieczorny spam i widzę, że było gorąco... Niestety zgadzam się i z Calli i Arki a najlepiej podsumowała to Peggy (jest gdzieś dalej w cytatach z odpowiednim komentarzem)...
Cytat:
Napisane przez Callitus Pokaż wiadomość
W ogole obczajcie jaka sobie MP3 kupilam Tylko że moja ma 8 GB
http://allegro.pl/item1077940640_mp4...fv_sklepy.html

Widziałyście o Bieleckim? http://sport.onet.pl/pilka-reczna/fa...wiadomosc.html
Dobrze, że w ogóle będzie grał
empetrucha fajna miałam ruszofą

oglądałam wczoraj wiadomości, jedna operacja w Lublinie i kolejna w Niemczech. Do końca roku nie pogra ale mam nadzieję, że na boisko prędzej czy później wróci. Wenta miał łzy w oczach jak się wypowiadał... Nie dziwota... I piękny gest ze strony chłopaków --> http://www.sport.pl/reczna/1,64983,8...my_z_Toba.html

Cytat:
Napisane przez natalyy7 Pokaż wiadomość
o ku.rwa a kiedy są mistrzostwa świata? JAk będę wtedy we Francji to się zabiję
no comment....

Cytat:
A jak dla mnie to świadczy o tym, że jesteśmy powalone, mamy dystans do siebie i siatkówki, ale gdy jest czas, to o niej gadamy i interesujemy się tym, co się w siatkarskim świecie dzieje.
Nie wyobrażam sobie gadać 7 części (35 tys, postów!) tylko o siatkówce, ale to co się tu ostatnio dzieje, przekracza wszystko. I powiem szczerze, że nie zdziwię się, jesli są to moje ostatnie chwile tutaj.
Ale ile czasu mozna do tego wszytskiego nabierac dystansu, uspokajac sie? Ta sytuacja meczy mnie juz od jakiegos czasu, a ja nie mam zamiaru juz sie piep.rzyc tlyko po to, zeby na watku bylo milo i przyjemnie
Cofnij to Calli....

Cytat:
Napisane przez peggy sue Pokaż wiadomość
Ja byłam za Włochami, ale kurde nie grają jakoś powalająco, więc wydaje mi się, że remis jest wynikiem sprawiedliwym

A odnośnie całej wymiany zdań ode mnie będzie krótko
aha, wyrażam swoje zdanie, nie musicie się z nim zgadzać
Uważam iż rzeczywiście to całe 'wzdychanie' zabrnęło za daleko i za mało jest tematów czysto siatkarskich na tym wątku, jednak trzeba zaznaczyć, że jak ktoś taki temat rozpoczynał, jakoś nie spotykał się z szeroką odpowiedzią. I jakoś mnie razi trochę, że zrzucacie całą winę na 'nowe' osoby, bo tak naprawdę to większość z nas nie robiła nic żeby to zmienić. Ja mam do tego ogromny dystans, naprawdę, dlatego mi to tak bardzo nie przeszkadza, staram się pisać o siatkówce, samej w sobie, ale też nie zawsze, nie zawsze jest o czym nie zawsze się da.
Tak czy siak, może rzeczywiście powinnyśmy spróbować wrócić do tematów siatkarskich, ale biorąc poprawkę na to, że nie da się uniknąć innych tematów
dziękuję tym co dotrwali do końca
Mnie taki wynik bardzo cieszy niby kibicowałam Włochom ale Paragwajczycy też pokazali kawałek dobrej piłki

Ja się zgadzam...
Tematy siatkarskie poruszamy głównie przy okazji jakiegoś meczu... ale na poruszeniu się kończy bo bardzo szybko przechodziMY do zachwycania się nową fryzurą, obcisła koszulką albo oczami... Nie mówię, że nie powinnyśmy ale trochę tego za dużo...
Same tak robimy i tego też nauczyłyśmy nowo przybyłe koleżanki, więc zwalanie całej winy na nie właśnie, nie do końca jest słuszne... Dystans jest sprawą ważną... Gdyby zawsze do wszystkiego podchodzić serio można by zwariować... Poważnie o siatkówce też można a nawet trzeba ale jesteśmy tu też po to żeby oderwać się trochę od codzienności... Kiedy mam ciężki dzień, nic mi nie wychodzi, wszystko mnie drażni i najchętniej wszystkich bym pogryzła wiem, że z Wy poprawicie mi humor albo udzielicie porady kiedy jest taka potrzeba. I powiem Wam coś CHOL.ERNIE ZA WAMI TĘSKNIE i LŚ nie mogę się doczekać
nie ma za co wytrwałam

Cytat:
jeżeli chłopaki będą grali ja w drugim meczu z Argentyną to nie wiem czy zdołamy coś ugrać.
moim zdaniem oni rozegrali ze soba jeszcze mało meczów, nie zgrali się dostatecznie. np Kurek za szybko podchodzi po piłkę. Możdżonek ma czasami za nisko wystawiana piłkę,
ale im więcej meczów tym będzie lepiej
liga późno się skończyła a co za tym idzie i zgrupowanie reprezentacji też... mamy kilku nowych zawodników, chłopcy nie zgrali się jeszcze... za dużo chaosu czasem jest na boisku, sam DC się czasami mota (zarówno w meczu z Niemcami i Argentyną).

Cytat:
no w sumie, po co ciągnąć Gumę na 2 mecze jeżeli nie wiadomo jak z jego formą i w ogóle.
Grzesiek Łomacz jak dla mnie narazie gra w miarę dobrze, a co do Łukasza to mam jakieś mieszane odczucia
Guma potrzebny jest, brakuje na boisku jego doświadczenia. Grześ gra poprawnie ale to zbyt mało na Kube... a Łukasz? No właśnie... co z nim? Szału nie ma

Cytat:
DżejDżej da rade

mam taką nadzieję..i czekam na powrót formy Kurka, tej z ME
samym JJ'em Kuby nie pokonamy... Nie można całego ciężaru zwalić na niego...

Kurek potrzebny będzie na MŚ...

Cytat:
Ja się nie zgadzam.
To nie miałoby sensu.
Nie po to codziennie tu jestem, nadrabiam i piszę, żeby czytać tylko o tym, co naprawdę kocham. Ale jestem tu po to, by się odstresować, dowiedzieć wielu innych rzeczy, co tam u Was i innych takich. Nie wchodzę tu tylko po chleb, no.

A ja nie. Niech ktoś inny teraz wystrzeli. Niech pokażą, że naprawdę porządnie sobie zasłużyli, że pracują na bycie w 19tce (czy 18tce, nie pamiętam). Kurek będzie potrzebny we wrześniu, do 12tki. Dzięki Bogu, ma czas.
Zgadzam się... Widzę, że myślimy podobnie

Po cichu liczę na Karola... Miał dobrą zmianę w sobotnio-niedzielnym meczu... wiem, że jedna dobra zmiana nie musi oznaczać zaraz, że jest w niewiadomo jak dobrej formie... ale wierzę w Niego

Edytowane przez 8333a35fc810f30489e5cd31a0a2e632009e1e59_604d52027db87
Czas edycji: 2010-06-15 o 08:01
8333a35fc810f30489e5cd31a0a2e632009e1e59_604d52027db87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 08:01   #4745
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20

Dzień dobry. Witam. Ale się nie wyspałam

Zaraz idę nadrabiać ale wczesniej mały prezent od Cioci Karoli

Ania!
To ten filmik co Ci opowiadałam
Nie tylko Polacy lubią Mariusza. Argentyńczycy też chcieli go trochę podotykać i poprzytulać

http://www.youtube.com/watch?v=92131v_OXZM

Szkoda że sobie poszedł od nich z taką obrażoną miną. OK no zablokowali go ale mógł tam się pośmiać z Nimi. Widzę Kurka w takiej akcji albo Dżej Dżeja

"Nie mam chłopaka, bo kocham polskich siatkarzy"

Skra
Wrona,Qrek

Edytowane przez Karola20
Czas edycji: 2010-06-15 o 08:03
Karola20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 08:05   #4746
olivia86
Zakorzenienie

dzien dobry
mam dziś wolny dzien..CAŁY
nic nie mam na uczelnie, odziwo żadnego zaliczenia ale od jutra marato
chyba jeszcze pośpie z tej okazji

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

Karola!boski ten film

Nie ma ideałów, ale są anioły, które spotyka się tylko raz w życiu.

Bo masz w oczach niebo, moje osobiste niebo. To spojrzenie, które daje wiarę w lepsze jutro

ban na zakupy kosmetyczne
40 dni czas start - koniec 25.08.2013
olivia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 08:07   #4747
Konto usunięte

Cytat:
Dzień dobry. Witam. Ale się nie wyspałam
Ania!
Nie tylko Polacy lubią Mariusza. Argentyńczycy też chcieli go trochę podotykać i poprzytulać
Szkoda że sobie poszedł od nich z taką obrażoną miną. OK no zablokowali go ale mógł tam się pośmiać z Nimi. Widzę Kurka w takiej akcji albo Dżej Dżeja

wielka szkoda... mógł się z nimi pocieszyc Kuraś o mamuniu, wyobraziłam to sobie...
8333a35fc810f30489e5cd31a0a2e632009e1e59_604d52027db87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-15, 08:09   #4748
ewkaa
Zadomowienie

GG do ewkaa

hej

Cytat:
Natalka, nadal nie odpowiedziałaś mi na pytanie zadane i na gadu ze dwa razy i tutaj. Co w tym moim poście było niekulturalnego?

Poruszyłam temat, który myślę, że wiele z nas nurtował od dawna. I w tym momencie albo wszystko się spierdzieli, albo pozostanie tak jak było. Jest też inna opcja, wydaje mi się, że mniej prawdopodobna, no ale także istnieje. Pozostawiam to wam do rozważenia, wiem, że niektóre się ze mną nie zgodzą. Nie musicie. Ale coś trzeba z tym zrobić.
ja się zgadzam z Tobą Call i owszem dlatego w tej części moich postów tez było mniej, ale nie róbmy podziałów na 'znawców tematu' lub 'sliniace sie i rozpływajace nad dupami' bo świat nie jest tylko biały albo czarny. Mozna mieć wiedze (chociaż faktycznie nie wiedziec kiedy są mistrzostwa to było małe faux pas) i można tez przy okazi pojojcyć i znaleźć sobie męża

Cytat:
dla mnie niekulturalne było nazwanie jej hotką, która jarają tylko i wyłącznie dupy siatkarzy a nie strikte mecz.
Tak. To akurat nie było miłe. Mozna to inaczej napisać sens bedzie taki sam a nikt nie poczuje sie wykluczony

Cytat:
A odnośnie całej wymiany zdań ode mnie będzie krótko aha, wyrażam swoje zdanie, nie musicie się z nim zgadzać
Uważam iż rzeczywiście to całe 'wzdychanie' zabrnęło za daleko i za mało jest tematów czysto siatkarskich na tym wątku, jednak trzeba zaznaczyć, że jak ktoś taki temat rozpoczynał, jakoś nie spotykał się z szeroką odpowiedzią. I jakoś mnie razi trochę, że zrzucacie całą winę na 'nowe' osoby, bo tak naprawdę to większość z nas nie robiła nic żeby to zmienić. Ja mam do tego ogromny dystans, naprawdę, dlatego mi to tak bardzo nie przeszkadza, staram się pisać o siatkówce, samej w sobie, ale też nie zawsze, nie zawsze jest o czym nie zawsze się da.
Tak czy siak, może rzeczywiście powinnyśmy spróbować wrócić do tematów siatkarskich, ale biorąc poprawkę na to, że nie da się uniknąć innych tematów

dziękuję tym co dotrwali do końca
zgadzam się z Tobą Pegg zresztą nie pierwszy raz

Cytat:
Niemcy przegrali z Kuba 0:3
co żle nam wróży po meczu z Niemcami..
ale to był nasz pierwszy mecz wiec mam nadzieje ze zdobedziemy co najmniej 4 pkt
Niemcy wygrali z Nami fakt, ale my wtedy bylismy w czarnej dupie, teraz widać poprawę i owszem ale mysle że na Kube to jednak zdecydowanie za mało. Przynajmniej na ten moment.

[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;19995656]Dzień dobry

oglądałam wczoraj wiadomości, jedna operacja w Lublinie i kolejna w Niemczech. Do końca roku nie pogra ale mam nadzieję, że na boisko prędzej czy później wróci. Wenta miał łzy w oczach jak się wypowiadał... Nie dziwota... I piękny gest ze strony chłopaków --> http://www.sport.pl/reczna/1,64983,8...my_z_Toba.html

Ja się zgadzam...
Tematy siatkarskie poruszamy głównie przy okazji jakiegoś meczu... ale na poruszeniu się kończy bo bardzo szybko przechodziMY do zachwycania się nową fryzurą, obcisła koszulką albo oczami... Nie mówię, że nie powinnyśmy ale trochę tego za dużo...
Same tak robimy i tego też nauczyłyśmy nowo przybyłe koleżanki, więc zwalanie całej winy na nie właśnie, nie do końca jest słuszne... Dystans jest sprawą ważną... Gdyby zawsze do wszystkiego podchodzić serio można by zwariować... Poważnie o siatkówce też można a nawet trzeba ale jesteśmy tu też po to żeby oderwać się trochę od codzienności... Kiedy mam ciężki dzień, nic mi nie wychodzi, wszystko mnie drażni i najchętniej wszystkich bym pogryzła wiem, że z Wy poprawicie mi humor albo udzielicie porady kiedy jest taka potrzeba. I powiem Wam coś CHOL.ERNIE ZA WAMI TĘSKNIE i LŚ nie mogę się doczekać
nie ma za co wytrwałam

liga późno się skończyła a co za tym idzie i zgrupowanie reprezentacji też... mamy kilku nowych zawodników, chłopcy nie zgrali się jeszcze... za dużo chaosu czasem jest na boisku, sam DC się czasami mota (zarówno w meczu z Niemcami i Argentyną).

Guma potrzebny jest, brakuje na boisku jego doświadczenia. Grześ gra poprawnie ale to zbyt mało na Kube... a Łukasz? No właśnie... co z nim? Szału nie ma

samym JJ'em Kuby nie pokonamy... Nie można całego ciężaru zwalić na niego...

Kurek potrzebny będzie na MŚ...[/QUOTE]

hejooo!

oglądałam ten mecz naprawde super sie zachowali trener Wenta cąly mecz był w tej koszulce a chłopaki przywdziały po końcowym gwizdku i dedykowali mu ten mecz piekna rzecz

a co do reszty posta Ani to moge napisać tylko: TAK, TAK, TAK, TAK i TAK! zgadzam się ze wszystkim.

so are you game?

nie ma dla mnie rzeczy niemożliwych pod warunkiem,
że nie wiem o czym mówię

Edytowane przez ewkaa
Czas edycji: 2010-06-15 o 08:10
ewkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 08:16   #4749
201605040950
Konto usunięte

Cytat:
pewnie go coś/ktoś tam trzyma
oo ja też bym go brała do AZS-u
no w sumie, po co ciągnąć Gumę na 2 mecze jeżeli nie wiadomo jak z jego formą i w ogóle.
Grzesiek Łomacz jak dla mnie narazie gra w miarę dobrze, a co do Łukasza to mam jakieś mieszane odczucia
to niech go puści

No właśnie, to jest trochę niewidoma, bo on nie trenuje od dawna, chociaż ja nie pamiętam żeby Guma ostatnio był bez formy
Grzesiu w Niemczech fatalnie ale w Argentynie było ok, więc pewnie dostanie szansę na Kubie Ja mam mieszane, ale tylko i wyłącznie dlatego, że nigdy się nie mogłam do niego przekonać, uprzedzona jestem, nawet nie wiem czemu

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
fajne, gość miał genialny pomysł

miało być krótko :P

no, ale jakby podsumowałaś to co kilka z nas tutaj wytworzyło
właśnie coś przejrzałam już o cegle

ło tam czepiasz się

no tak w sumie tak tak mi się nasunęło po przeczytaniu waszych wiadomości

Cytat:
Szczerze mówiąc, to nam powodzenia w dwómeczu z Kubą nie wróżę... z żalem to mówię.
Chłopaki z Kuby grają razem (z przymusu) na stałe, więc są uporządkowani i zgrani, a my mamy jak na razie sporo chaosu na boisku, zawodników po ciężkim sezonie, no i okrojony skład.
W sumie, to nie bardzo mi zależy na ich awansie do finału LŚ. Tzn, fajnie by było, ale doprowadzenie do porządku i formy naszej czołowej bandy przed MŚ jest najważniejsze.
No tak, racja, zależy czy nasi zdołają wyeliminować proste błędy i czy poprawią atak, Kuba z tego co pamiętam w obronie nie szaleje, bardziej w bloku, także może być różnie.
Ja tam wierzę w jakieś punkty

[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;19995656]Nie dziwota... I piękny gest ze strony chłopaków --> http://www.sport.pl/reczna/1,64983,8...my_z_Toba.html

Mnie taki wynik bardzo cieszy niby kibicowałam Włochom ale Paragwajczycy też pokazali kawałek dobrej piłki

Ja się zgadzam...
nie ma za co wytrwałam
[/QUOTE]

chłopaki piękny gest
i za Karola, będzie dobrze, musi być

No właśnie, ja też za Włochami byłam, ale nie mogę powiedzieć, że byli lepsi, dlatego wynik jest sprawiedliwy a dzisiaj to kto gra??? Kryśka chyba?? a jutro Hiszpanie

no dokładnie tak
Ania

dzień dober
201605040950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 08:21   #4750
Martita 88
Zakorzenienie

[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;19996052]
wielka szkoda... mógł się z nimi pocieszyc Kuraś o mamuniu, wyobraziłam to sobie...[/QUOTE]

---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Cytat:
to niech go puści

No właśnie, to jest trochę niewidoma, bo on nie trenuje od dawna, chociaż ja nie pamiętam żeby Guma ostatnio był bez formy
Grzesiu w Niemczech fatalnie ale w Argentynie było ok, więc pewnie dostanie szansę na Kubie Ja mam mieszane, ale tylko i wyłącznie dlatego, że nigdy się nie mogłam do niego przekonać, uprzedzona jestem, nawet nie wiem czemu
tylko zeby Paweł nie miał zadnej kontuzji<odpukać>
Let it stay here
Stary 2010-06-15, 08:28   #4751
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
Nie wierzę, ze byłaś kiedyś normalna

W ogóle to chciałabym wypić za moje 2004 wiad
Spadaj Własnie, że byłam... Ale sama już nie pamietam kiedy to było

Cytat:
bo Wy przecie przyjeżdżacie około 19. w piątek, tak? więc ja liczę to jako cały dzień .

ja ostatnio w nie grałam na historii . albo w państwa i miasta w dwie osoby
A Wy Wrocławianki po Nas przychodzicie na dworzec. WSZYSTKIE!

Ojjjj Ania! Pamiętasz Nasze religie w liceum. Cisza. I nagle na cała klasę Twoje "C1!!!!" i moje "Pudło!!!"

[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;19984373]yyyy... a chcesz zobaczyc moje oczoje*bne różowe paznokcie? Karola ma podobne

ale ja chcem Gume na Kubie!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
Moje paznokcie są piękne! W połowie pomalowane tym zaje*istym rózowym lakierem co Wam wklejałam zdjęcie a w połowie różowym brokatem

Ale co Paweł miałby robić na Jaroszu
Dokładnie! Trzeba ściągnąć Gumę <-- Na Kubę

Cytat:
ale Endrju miał fajny pomysł na kampanię. jeździł po różnych bazarach, nawet do Radomia dotarł na jeden

no to nic mi nie zostaje, oprócz Dżejrosha, ale z nim to różnie bywa... :P
Myslisz że jesteś fajna? Kiedyś w Grodzisku też był Też na targu/ bazarze

Będziesz słuchała jego Jarskiego. Znaczy Rajskiego głosu

Cytat:
Napisane przez ewkaa Pokaż wiadomość
Tys to jest mózg
Mózgu mądryś

Cytat:
przypadek?
Niestety przypadek bo napisałam mu że ma fajny nick bo taki siatkarski. To on się pyta dlaczego. To mu mówię że kojarzy mi się z Danielem Plińskim vel. Pliną... Ale On mówi że siatki nie ogląda i nie zna gościa

Cytat:
zdjęcie Kurka z gali
Rozumiem że patrzysz tylko

Cytat:
mamy sesja za pasem, w****u zaliczen u kazdej, Miss i Nat szkołe mają a jak czepiemy spam to sie relaksujemy c'nie?
Amen! Dokładnie

I doklepię tutaj bo mi się cytat nie załączył: Olivka dzięki Ci za zdjęcie męża O żesz Tyyyyy Bossski. Zaraz właśnie idę oglądać galę. A ta mina... Może ja od razu gacie ściągnę

[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;19986700]Ewa ZAWSZE ładnie wygląda [/QUOTE]
A co Ty tak jej w du.pę włazisz? Czopku Ty!

Cytat:
no więc śnilo mi się że byłam w stokrotce na zakupach ale na pułkach praktycznie nic nie było tylko sam papier toaletowy (...)
Jezus! x 100000
Wyobraziłam sobie chłopaków w tych lodówkach I jeszcze ten tekst z hipopotamem

Skra
Wrona,Qrek

Stary 2010-06-15, 08:34   #4752
Konto usunięte

Cytat:
hej

ja się zgadzam z Tobą Call i owszem dlatego w tej części moich postów tez było mniej, ale nie róbmy podziałów na 'znawców tematu' lub 'sliniace sie i rozpływajace nad dupami' bo świat nie jest tylko biały albo czarny. Mozna mieć wiedze (chociaż faktycznie nie wiedziec kiedy są mistrzostwa to było małe faux pas) i można tez przy okazi pojojcyć i znaleźć sobie męża

oglądałam ten mecz naprawde super sie zachowali trener Wenta cąly mecz był w tej koszulce a chłopaki przywdziały po końcowym gwizdku i dedykowali mu ten mecz piekna rzecz

a co do reszty posta Ani to moge napisać tylko: TAK, TAK, TAK, TAK i TAK! zgadzam się ze wszystkim.
bry

jak się nie wie to nie trzeba się zbłaźniać przed wszystkimi, można zapytać wujka google

ja nie oglądałam

dziękuję
Cytat:
No właśnie, ja też za Włochami byłam, ale nie mogę powiedzieć, że byli lepsi, dlatego wynik jest sprawiedliwy a dzisiaj to kto gra??? Kryśka chyba?? a jutro Hiszpanie

no dokładnie tak
Ania

dzień dober
ESPANA!!!!!
nie pamietam kto dziś... nie mam teraz na to czasu

danke

biorę się za robotę... zawaliłam się dookoła papiurami wpadnę później... baaaaj
Stary 2010-06-15, 08:36   #4753
Martita 88
Zakorzenienie

Cytat:
A Wy Wrocławianki po Nas przychodzicie na dworzec. WSZYSTKIE!

Ojjjj Ania! Pamiętasz Nasze religie w liceum. Cisza. I nagle na cała klasę Twoje "C1!!!!" i moje "Pudło!!!"

Niestety przypadek bo napisałam mu że ma fajny nick bo taki siatkarski. To on się pyta dlaczego. To mu mówię że kojarzy mi się z Danielem Plińskim vel. Pliną... Ale On mówi że siatki nie ogląda i nie zna gościa
Komitet powitalny, i jeszcze transparent weźcie ze sobą

może ściemniał
Let it stay here
Stary 2010-06-15, 08:39   #4754
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20

Cytat:
Napisane przez natalyy7 Pokaż wiadomość
o ku.rwa a kiedy są mistrzostwa świata? JAk będę wtedy we Francji to się zabiję
Jak na wątek siatkarski przystało jestes bardzo obeznana w temacie co się w świecie siatkarskim dzieje
23 września- 10 października. Wystarczy wygooglać

Cytat:
Czy niektóre z was naprawdę nie widzą w siatkówce nic poza dupami siatkarzy? Podawać się za kibica siatkówki, a nawet nie wiedzieć kiedy jest najważniejsza impreza
Trzeba było chociaż wygooglować a nie się kompromitować
Coś w tym jest... Nie mówię że ze mnie super extra zaj.ebisty expert i obecnie żyje LŚ ale dla mnie Mistrzostwa Świata to... Mistrzostwo świata Jesli chodzi o siatkówkę i czekam do września i doczekac się nie mogę
Ale wpierwej Wrocławwww
I Katoooo

Cytat:
Call oficjalnie przyjmuje Cię do mego i KAroli klubu JS

Cytat:
Dziękuję pięknie i z zaszczytem przyjmuję zaproszenie do tego oto klubu. Pod nogi Arki składam portfel , a pod Karoli jakiegoś chwasta
"Jakiegoś" usunę z Twej wypowiedzi Chwast mi pasi
A to z portfelem zaczaiłam dopiero po kilku minutach

Cytat:
jak to jakiegoś? jej trzeba konkretnego :P
Właśnie

Skra
Wrona,Qrek

Stary 2010-06-15, 08:54   #4755
201605040950
Konto usunięte

Cytat:

Ania!

Nie ma tak Mario jest nasz z Polszy

Cytat:
zgadzam się z Tobą Pegg zresztą nie pierwszy raz

ale te nasze chłopaki z ręcznej to zawsze jak jedna wielka rodzina byli a Karol z tego wyjdzie, musi

[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;19996526]
ESPANA!!!!!
nie pamietam kto dziś... nie mam teraz na to czasu
[/QUOTE]

zawsze i wszędzie ESPANA

zaraz ci tutaj zrobię plan transmisji wraz z godzinami:
13:10 Nowa Zelandia - Słowacja
15:10 Wybrzeże Kości Słoniowej (Drogba) - Portugalia (Kryśka)
20:15 Brazylia - Korea Północna

Ej Władca Hebanowego Kija zagra w Bydgoszczy
http://aktualnosci.siatka.org/pokaz/...c-w-bydgoszczy
za Andrzeja
201605040950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 09:03   #4756
Martita 88
Zakorzenienie

Cytat:
za Andrzeja
ta jego ksywka...
Let it stay here
Stary 2010-06-15, 09:06   #4757
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20

Cytat:
Poślinić się, powzdychać itp jasne w sezonie ogórkowym! Edit: W sensie że kaczkowym no No wiece kaczki dziennikarskie itp Przychodzą mecze przychodzi czas na rozmowy o SPORCIE jakim jest siatkówka.
Mata rację! Czuje się winna bo faktycznie jak są tematy o mężach to zaczynam się ślinić i prawdopodobnie nakręcam cała machinę
Ale te które mnie znają wiedzą jak to naprawde wygląda i co o tym myslę Żeby nie było żem napalona 13
LŚ trwa a my tylko po meczu wrzucamy jakieś wywody od siebie. I to też nie wszystkie a częśc z Nas. Czeba coś z tym zrobić. generalnie nie wydaje mi się że przejdzie pomysł z tylko i wyłacznie tematami siatkarskimi bo jednak to niewykonalne (patrzmy trzeźwo) zawsze jakieś nawiązanie się znajdzie do siatkarzy jako "dup"
Ale czas wrócić do wątku siatkarskiego jako wątku sportowego a nie wątku o tematyce matrymonialnej
Jeszcze raz przepraszam za nakrecanie towarzystwa. Ale skoro takie ta,ty były chodliwe to czepało sie spam Obiecuje poprawę i mam nadzieję, że nie tylko ja
Od czasu do czasu ktoś zamieści jakiś link odnośnie transferów albo statystyk i na tym Nasze duskusje się kończą. Nie wymagam od nikogo super extra ELABORATÓW (!) odnośnie siatki, zawodników. Nikt nie musi znać historii polskiego volleya 10 lat wstecz, nie wymagam zapoznania się z życiorysem każdego siatkarza bo sama takiej wiedzy nie posiadam i się do tego przyznaję Ale możnaby trochę o meczach podyskutować jednak
A teraz kokos wodza i wiertarka udarowa w prezencie dla każdej która dotrwała do końca mojego wywodu

Cytat:
Call, doskonale Cię rozumiem.. niestety, mam podobne odczucia, ale trzymam do wszystkiego dystans...
To widzę, że jest Nas jednak coraz więcej
Trzeba Nam było impulsu do ujawnienia tylko. Call

Cytat:
A jak dla mnie to świadczy o tym, że jesteśmy powalone, mamy dystans do siebie i siatkówki, ale gdy jest czas, to o niej gadamy i interesujemy się tym, co się w siatkarskim świecie dzieje.
Nie wyobrażam sobie gadać 7 części (35 tys, postów!) tylko o siatkówce, ale to co się tu ostatnio dzieje, przekracza wszystko.

I powiem szczerze, że nie zdziwię się, jesli są to moje ostatnie chwile tutaj.
Kurde! Wiedziałam że i tak nie ujmę tego lepiej niż Ty Więc nawet nie próbowałam
Taka prawda. Znamy się nie od dziś. Spędzamy ze sobą spory szmat czasu i wiadomo że te wszystkie slinotoki, wzdychania, ochy, achy i cała reszta to pokaz Naszego porycia i dystansu do samych siebie. Nikt chyba nie bierze tego całkowicie na serio bo i same wypowiedzi sa często moooocnooo przekoloryzowane
I zgadzam się równiez że o samej siatkówce gadać się nie da chociazby z tego względu że znamy się juz zbyt dobrze i omijanie Naszych tematów dotyczących, pracy, szkoły i całego życia codziennego jest zwyczajnie niemozliwe Ale przychodzi czas rozgrywek, meczÓW transferów i moznaby temu poświęcić trochę więcej czasu

A za te "ostatnie chwile tutaj" masz wpierdziel we Wro
Zajmę się tym osobiście

Cytat:
Poważnie - pojawiło się tyle nowych dziewczyn, że ja już nawet was nie kojarzę, nie kojarzę waszych wypowiedzi, wszystko mi się zlewa.
To tez prawda. Wiem że to forum ogólnodostepne i nie mamy żadnego monopolu na ten watek ale tyle się Nas zrobiło że mi tez się czasami miesza kto jest kto
Tez pewnie kwestia tego że tyle czasu miałyśmy swoje grono, swoja mafię i klikę a pźniej nagle na raz tyle osób doszło. Żeby to się działo etapami to pewnie wyglądałoby inaczej A nagle taki BOOM na wątek

Cytat:
Sama walczyc z wiatrakami nie będę. Mija się to z celem. Ale widzę teraz że jest nas więcej więc chyba dobrze ze Call napisała co myśli. Zwłaszcza że nie jest w tym myśleniu odosobniona

Skra
Wrona,Qrek

Stary 2010-06-15, 09:16   #4758
Pirjo
Raczkowanie

Cytat:
LŚ to fajna zabawa, ale co roku kosztuje nas milion $. Choć nie wątpię, że się zwraca. Jednak za taki milion zielonych PZPS mógłby zrobić naprawdę niejedno.
BTW - masz naprawdę fajny podpis
Myślę, że PZPS zarobi na tym więcej niż wydał nawet jeśli nie wejdziemy do finału. A przy okazji to świetna promocja siatkówki, bo wiadomo: co innego przed tv, a co innego iść na mecz reprezentacji do hali. Wyciągnie ktoś takiego ludzika, ludzikowi się spodoba i już przepadł

Dzięks

Cytat:

Ania!

Zawsze jak na to trafiam, to mi się gęba śmieje Oni chcą się zaprzyjaźnić, a ten fochem

FINLANDIA !
On lottovoitto syntyä Suomeen !

Edytowane przez Pirjo
Czas edycji: 2010-06-15 o 09:18
Pirjo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 09:24   #4759
arkadia1616
Zakorzenienie

GG do arkadia1616

Bry
A ja mam w planach dziś emigrację do domu
Ale...
Ku*wa ludzie to są oszusty! W mojej starej pracy chcieli mnie oszwabić o 140 zł!!! I wypłacili mi mniej musiałąm się upomnieć
I nie wiem kiedy odbiorę resztę a to kasa na studia za które muszę zapłacic JUŻ bo grubo po terminie jest Ja pie*dole

Zmykam teraz umyć włosy bo chyba coś się w nich rusza już

Stefan - zamówiłaś flagę?

Szczęśliwa dziewczyna od 09.2014

~dbam o włosy
~100 dni bez chipsów dzień: 88/100
~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56
arkadia1616 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-15, 09:24   #4760
kuulkaa91
Zadomowienie

[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;19995656]Dzień dobry

Same tak robimy i tego też nauczyłyśmy nowo przybyłe koleżanki, więc zwalanie całej winy na nie właśnie, nie do końca jest słuszne...

Kurek potrzebny będzie na MŚ...
Po cichu liczę na Karola... Miał dobrą zmianę w sobotnio-niedzielnym meczu... wiem, że jedna dobra zmiana nie musi oznaczać zaraz, że jest w niewiadomo jak dobrej formie... ale wierzę w Niego[/QUOTE]
Bry

i tu chciałabym wyrazić swoje zdanie przyszłam tu jakiś miesiąc temu[no może troszkę więcej], więc nie wiem jak było wcześniej, ale to prawda nauczyłam się od was ślinić się do zdjęć siatkarzy i takie tam, myślałam że to tu normalnę więc przystosowałam się do tego nie zaczęłam się udzielać na tym wątku tylko dlatego żeby się z wami poślinić tylko po to żeby móc z kimś porozmawiać o siatkówce, bo moi znajomi nie interesują się tym sportem, więc nawet nie miałabym się komu wyżalić po przegranym meczu. wciągnęłam się bardzo w rozmowy z wami, przyswoiłam wasze słownictwo i w ogóle po prostu jesteście moim poprawiaczem humoru a że mogę podzielić się z wami moimi odczuciami co do meczów to bardzo się z tego cieszę ;]
matko w życiu nie napisałam tak długiego wypracowania i nie wiem czy zrozumiecie co chciała wam przekazać bo nie zbyt dobrze tworzę swoje wypowiedzi, ale nie besztajcie mnie za to co napisałam

no niestety chłopcy nie są dostatecznie zgrani. Guma jest bardzo potrzebny ale też trzeba ogrywać takich zawodników jak Grzesiek bo powiedzmy szczerze Guma jest coraz starszy a wśród naszych jak na razie nie widać żeby ktoś mógłby go zastąpić ;/
Tam Kurek potrzebny jest na MŚ i to bardzo. mam nadzieję że po kontuzji wróci też Świder i Winiar będzie grał tak jak dawniej
też licze na to że któryś z młodych pokaże się z jak najlepszej strony i wystrzeli z formą.
Cytat:
dobry

Cytat:

Rozumiem że patrzysz tylko

Jezus! x 100000
Wyobraziłam sobie chłopaków w tych lodówkach I jeszcze ten tekst z hipopotamem
uwielbiam Cię

moim zdaniem gościu ściemnia

tak tylko patrze

ja mialam polewkę z tego przez tydzień xD jak sobie to przypomniałam to normalnie wyłam ze śmiechu;p
Cytat:

za Andrzeja
ooo to coś dla mnie

ooo fajno
za Andrzeja
kuulkaa91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-15, 09:35   #4761
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20

Cytat:
Jak dla mnie zależy, bo jeżeli Grzesiu Łomacz nie zagrał źle, a my i tak mieliśmy problemy z atakiem, a może Łukasz zagra jakieś mega dobre spotkanie, ciężko powiedzieć, Guma by się przydał oczywiście, ale nie wiem czy jest sens żeby leciał przez pół świata na dwa mecz, a tak naprawdę nie wiemy w jakiej jest formie
Kuba to nie osiedlowa klepanka. Z taką forma i zgraniem czarno widzę te mecze. Łomacz gra poprawnie ale dupy nie urywa i wg. mnie Guma powinien zacząć jak najszybciej dogrywać się z resztą drużyny. Chłopaki maja wahania jakieś. Jednego dnia potrafią wszystko na poziomie, który wszystkich satysfakcjonuje A następnego dnia zawalają wszystko. Mam nadzieję że to kwestia zgrania. Ogarna się jeszcze bo mamy do dyspozycji naprawdę świetnych zawodników. Kurek (nie nie bede się slinić ) będzie potrzebny na MŚ WE WRZEŚNIU! ma czas żeby wrócić do formy. Już Ciastek nad Nim popracuje. Brakuje mi tego Bartka z ME. O ludzie kochani co un tam wyprawiał. Zadziwił mnie Karol Kł(l)os Pozytywnie Jeszcze będa z niego ludzie. Ale na Kubę to nie wystarczy. I chciałabym zobaczyć Pawła na rozegraniu. Taka prawda- siła drużyny zależy od rozgrywającego. To on reżyseruje cała grę. Dlatego trzeba ściągnąć Gumę na Kubę (podoba mi się ten zwrot )
I popracowac nad zagrywką... I... coś jeszcze miałam napisać. A tak! BLOKI PANOWIE!!!! URUCHOMIĆ ŚRODEK!!!!!
I poprawić trochę atak. Kuba się stara, Grucha też- jak zawsze Ale jednak to nie to co było kiedyś. Gra jest czytelna i nie możemy przebić się przez bloki. A nawet jak się przebijemy to lecą błedy i albo wywalamy piłkę w aut albo przeciwnicy mają zaje*sta asekurację i odpowiadają szybka kontrą której z kolei my nie zawsze jesteśmy w stanie wybronić bo z Naszą obroną bida Panie, bida
Cytat:
ja czekam i mam nadzieję, że sie doczekam tego że to podczas MŚ pokażą na co ich stać
bo stac ich na bardzoo dużo! [ZŁOTO]!

Ale nie zapeszamy
Przyzwyczaiłam się do sukcesów Polskiej Repry i mam nadzieję, że się nie zawiodę

Cytat:
a Bartek?myślę ze to chwilowe ;]
Tez tak myślę. Musi popracować trochę i da radę. I nie musi schuść!!!!!!
Bartman jest w dobrej formie, Jarosz tez daje radę Czekam na Mariusza w ataku Jeśli zagra i zagra tak jak potrafi najlepiej to będzie miód dla oczu. Demotywator przeciwników

Cytat:
moje oczy są dziwne. patrzę się w monitor i mam jakieś dziwne uczucie w kościach..
jestem dziwna.
i nadużywam słowa: dziwny.
i pewnie mnie teraz nie zrozumiałyście.
ale co tam, przyzwyczaiłam się do tego, amen
Miss ku*a!!!!! x 10000000

Cytat:
miałam napisac ide ZLEC
szybko się ucze Karola
wybacz tak mi sie spodobało to zlec
Pozwalam nadużywać mego zwrotu

Cytat:
Karola!boski ten film
Uwielbiam takie filmiki
A Mario jaki fosio

Cytat:
Mozna mieć wiedze (chociaż faktycznie nie wiedziec kiedy są mistrzostwa to było małe faux pas) i można tez przy okazi pojojcyć i znaleźć sobie męża

Niemcy wygrali z Nami fakt, ale my wtedy bylismy w czarnej dupie, teraz widać poprawę i owszem ale mysle że na Kube to jednak zdecydowanie za mało. Przynajmniej na ten moment.
tylko wiecie. teraz już wszystko w granicach dobrego smaku. Wierzę w Nas

A odnośnie formy chłopaków elaborat wyżej
Kuba to wymiatacze w Naszej grupie. czeba spiąc poślady CHŁOPACY (kocham jak ktoś tak mówi )

Cytat:
Nie ma tak Mario jest nasz z Polszy

Prawda! Bujać wory od niego!

Aniaaaa!!!!! Chyba jednak nie przyjadę dziś do Ciebie! Musze zobaczyć Krysię w akcji
Nie no dobra... Przyjadę

Skra
Wrona,Qrek

Stary 2010-06-15, 09:36   #4762
Martita 88
Zakorzenienie

Cytat:
Mata rację!
A teraz kokos wodza i wiertarka udarowa w prezencie dla każdej która dotrwała do końca mojego wywodu

A za te "ostatnie chwile tutaj" masz wpierdziel we Wro
Zajmę się tym osobiście

Tez pewnie kwestia tego że tyle czasu miałyśmy swoje grono, swoja mafię i klikę a pźniej nagle na raz tyle osób doszło. Żeby to się działo etapami to pewnie wyglądałoby inaczej A nagle taki BOOM na wątek
wiertara udarowa? a po cóż?
i po co ją straszysz?
my to tak bardziej Wołomin czy Pruszków? a może Żelków?
Cytat:
no niestety chłopcy nie są dostatecznie zgrani. Guma jest bardzo potrzebny ale też trzeba ogrywać takich zawodników jak Grzesiek bo powiedzmy szczerze Guma jest coraz starszy a wśród naszych jak na razie nie widać żeby ktoś mógłby go zastąpić ;/
moim zdaniem gościu ściemnia
Gumiś wiecznie grać nie będzie, chyba że prędzej ktoś wynajdzie eliksir młodosci
czy mogłabyś opuścić moją głowę?
Let it stay here
Stary 2010-06-15, 09:40   #4763
kuulkaa91
Zadomowienie

Cytat:
czy mogłabyś opuścić moją głowę?
przepraszam już wychodzę
Stary 2010-06-15, 09:41   #4764
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20

Cytat:
Myślę, że PZPS zarobi na tym więcej niż wydał nawet jeśli nie wejdziemy do finału. A przy okazji to świetna promocja siatkówki, bo wiadomo: co innego przed tv, a co innego iść na mecz reprezentacji do hali. Wyciągnie ktoś takiego ludzika, ludzikowi się spodoba i już przepadł
Niestety nie zawsze to tak działa. Mój tata był ze mną na jednym z meczy LM i jakoś go nie wciągnęło A szkoda bo miałby mi kto dupę wozić

Cytat:
Zmykam teraz umyć włosy bo chyba coś się w nich rusza już

Stefan - zamówiłaś flagę?
O fuuuu

Zamówiła
1,5 metra na 3

Cytat:
i tu chciałabym wyrazić swoje zdanie przyszłam tu jakiś miesiąc temu[no może troszkę więcej], więc nie wiem jak było wcześniej, ale to prawda nauczyłam się od was ślinić się do zdjęć siatkarzy i takie tam, myślałam że to tu normalnę więc przystosowałam się do tego nie zaczęłam się udzielać na tym wątku tylko dlatego żeby się z wami poślinić tylko po to żeby móc z kimś porozmawiać o siatkówce, bo moi znajomi nie interesują się tym sportem, więc nawet nie miałabym się komu wyżalić po przegranym meczu. wciągnęłam się bardzo w rozmowy z wami, przyswoiłam wasze słownictwo i w ogóle po prostu jesteście moim poprawiaczem humoru a że mogę podzielić się z wami moimi odczuciami co do meczów to bardzo się z tego cieszę ;]

uwielbiam Cię
Przebrnęłam przez wszystko
Egzekli. Ja tez jestem w takiej sytuacji że w moim otoczeniu ni mam znajomych, którzy interesuja się siatka. Tylko Ania więc wszelkie dyskusje, żale i zachwyty kieruję do Was

Chcesz zostać moją psycho- fanką??

Skra
Wrona,Qrek

Stary 2010-06-15, 09:46   #4765
kuulkaa91
Zadomowienie

Cytat:
Przebrnęłam przez wszystko
Egzekli. Ja tez jestem w takiej sytuacji że w moim otoczeniu ni mam znajomych, którzy interesuja się siatka. Tylko Ania więc wszelkie dyskusje, żale i zachwyty kieruję do Was

Chcesz zostać moją psycho- fanką??
dzięki Ci za to

marzę o tym
Stary 2010-06-15, 09:46   #4766
Martita 88
Zakorzenienie

Cytat:
Brakuje mi tego Bartka z ME. O ludzie kochani co un tam wyprawiał.
I chciałabym zobaczyć Pawła na rozegraniu. Taka prawda- siła drużyny zależy od rozgrywającego. To on reżyseruje cała grę. Dlatego trzeba ściągnąć Gumę na Kubę (podoba mi się ten zwrot )

Przyzwyczaiłam się do sukcesów Polskiej Repry i mam nadzieję, że się nie zawiodę

Czekam na Mariusza w ataku Jeśli zagra i zagra tak jak potrafi najlepiej to będzie miód dla oczu. Demotywator przeciwników
jego zagrań nigdy nie miało sie dosć
a powiedz która by go nie chciała..zobaczyć

ciekawe jaka fryzurą nas uraczy w tym sezonie
a jakby ktoś tak zrobił demota o wlazłym( i z tymi przeciwnikami)?
Let it stay here
Stary 2010-06-15, 09:53   #4767
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20

Cytat:
wiertara udarowa? a po cóż?

my to tak bardziej Wołomin czy Pruszków? a może Żelków?
Dla Ciebie to by się przydała żeby zrobić mały odwet na sąsiedzie W sobote i w niedzielę o 6 rano

No co za pytanie w ogóle. My to taka Yakuza z Żelkowa

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Cytat:
dzięki Ci za to

marzę o tym
Polecam się

Ok. Zostałaś oficjalnie przyjęta do mojego fan klubu
Czuje się jak Michał Wiśniewski

Cytat:
jego zagrań nigdy nie miało sie dosć

a powiedz która by go nie chciała..zobaczyć

ciekawe jaka fryzurą nas uraczy w tym sezonie

a jakby ktoś tak zrobił demota o wlazłym( i z tymi przeciwnikami)?
O tak Wymiatacz i rozp*rdalacz
Liczę na szybki powrót do poprzedniej formy. Mężu zrób to dla mnie I dla drużyny oczywiście
Jesu! Kurek, Zibi, Jarosz, Mario i cała reszta. Niech no tylko Ciastem ich weźmie w obroty... No nie będzie na Nich bata! To dopiero będą emocje!

Przypuszczam iż każda by chciała by

Milcz! Taka jaką ma teraz. Elegancko przystrzyżone skronie i cała reszta. Nie zdzierżę powrotu do emo stylu Ale jeśli to miałoby mu pomóc w grze to skłonna bym była mu wybaczyć już trudno

Czekaj, czekaj. Było chyba coś takiego. Znaczy o Mariuszu i demotywowaniu. Nie o tej akcji z Argentyną

Skra
Wrona,Qrek

Stary 2010-06-15, 09:57   #4768
Martita 88
Zakorzenienie

Cytat:
Dla Ciebie to by się przydała żeby zrobić mały odwet na sąsiedzie W sobote i w niedzielę o 6 rano

No co za pytanie w ogóle. My to taka Yakuza z Żelkowa
o jeśli o to chodzi to biore

ekskuza yakuza

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Cytat:
Jesu! Kurek, Zibi, Jarosz, Mario i cała reszta. Niech no tylko Ciastem ich weźmie w obroty... No nie będzie na Nich bata! To dopiero będą emocje!

Milcz! Taka jaką ma teraz. Elegancko przystrzyżone skronie i cała reszta. Nie zdzierżę powrotu do emo stylu Ale jeśli to miałoby mu pomóc w grze to skłonna bym była mu wybaczyć już trudno
no i Świder---> rozpierducha, jak sie patrzy
zawał murowany
dobra już milczę ten sweter....
Let it stay here
Stary 2010-06-15, 10:07   #4769
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20

Cytat:
o jeśli o to chodzi to biore

ekskuza yakuza

no i Świder---> rozpierducha, jak sie patrzy

dobra już milczę ten sweter....
No widzisz. Wiedziałam, że Ci się przyda

Ej sory. Możesz mi zacząć... Bo nie mam paznokcia

Zabijcie mnie ale jakoś mi Świdra nie brakuje w Reprezentacji. Cieszę się, że przeszedł do zaksy bo jednak bym chciała go zobaczyć jak gra ale kurde no nie wiem... No przyzwyczaiłam się do Repry bez niego

Miałaś milczeć

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Emmm i że tak sobie napiszę...
Sory za offtop xD

Ale musicie to zobaczyć
http://demotywatory.pl/1733425/Jola-to-ty

O jest
http://demotywatory.pl/807927/Wlazly

Skra
Wrona,Qrek

Edytowane przez Karola20
Czas edycji: 2010-06-15 o 10:11
Stary 2010-06-15, 10:11   #4770
Martita 88
Zakorzenienie

Cytat:
Ej sory. Możesz mi zacząć... Bo nie mam paznokcia

Zabijcie mnie ale jakoś mi Świdra nie brakuje w Reprezentacji. Cieszę się, że przeszedł do zaksy bo jednak bym chciała go zobaczyć jak gra ale kurde no nie wiem... No przyzwyczaiłam się do Repry bez niego
zacznij mu
no a ja wprost przeciwnie, jakoś mi go brakuje w kadrze
Let it stay here
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości