|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#391 |
Zakorzenienie
|
Dot.: WROCLAW: Szkoła Marzeny Daleckiej (OPINIE, WRAZENIA, ITP.)
Na kolezankach z grupy,grupe dobieraja w ilosci parzystej osób.
![]() |
![]() |
#392 |
Raczkowanie
|
Dziękuję bardzo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#393 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli chodzi o egzaminy w sesji-albo ustne albo pisemne..nie wiem jak to inaczej opisac bo nie rozumiem do konca pytania.(wpisuja ocene w indeks i na karte egzaminacyjna)
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Raczkowanie
|
Rozumiem. I jeszcze ostatnia rzecz- chemia;/ Myślicie że będę w stanie sobie poradzić mając w liceum duże problemy z tym przedmiotem?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#395 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
JA bylam slaba z chemii w technikum. A na I semestrze mialam z egz 4 a na II semestrze 5. Pani Szostek od chemii jest swietnym wykladowca i naprawde zna sie na rzeczy i widac ze lubi swoja prace. Chemia jest raczej podstawowa,duzo rzeczy do nauki pamieciowych.(Na 1 egzaminie na 5 czy 6 zadan jedno bylo tylko na liczenie reszta do nauki na pamiec)
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Raczkowanie
|
Bardzo mi pomogłaś
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Raczkowanie
|
Ilona widzę, że jesteś chętna udzielenia informacji początkującym wiec i ja mam jedno pytanko w spr szkoły. Jaki jest kolejny krok po wysłaniu zgłoszenia znajdującego się na stronie szkoły? Wystarczy wpłacić następnie wpisowe i mam pewne miejsce? proszę oświeć mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#398 |
Zakorzenienie
|
Oni zapraszaja do siebie do sekretariatu(obecnie Braniborska,podpisujesz umowe dostarczasz dokumenty(swiadectwo,zdje cia) a rok zaczyna sie od konca wrzesnia.
![]() |
![]() |
#399 |
Raczkowanie
|
aah dziękuję Ci bardzo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Zakorzenienie
|
a ktoś na stylizację+kreowanie wizerunku sie wybiera?
![]()
![]() |
#401 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() Jestem na forum nowa bo jakoś nigdy nie interesowało mnie pisanie na takich stronach ![]() ![]() Chcę żebyś wiedziała i uświadomiła sobie, że zawód kosmetyczki to nie to samo co zawód fryzjerki, skoro chciałaś zostać fryzjerką to dam Ci dobrą radę nie pogrążaj siebie i innych tylko zrezygnuj ze szkoły i spełnij swoje marzenia bo z teorii jesteś dobra ale z praktyki tak naprawdę nie potrafisz nic. Szkoda, że nie było Cię dzisiaj na egzaminach, zawsze chodzisz na wszystkie egzaminy a akurat dzisiaj jak był egzamin z pracowni i z fizykoterapii to Ciebie nie było...szkoda. Kończąc moją wypowiedź chciałam powiedzieć ,że w grupie 2c są osoby które murem staną za Paniami które zostały oczernione, dziękujemy Panią, że nas Panie uczą i mamy nadzieję, że się to nie zmieni. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#402 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam.
Dziewczyny może mi doradzicie...Interesuje mnie technik usług kosmetycznych+wizaż, głównie chodzi mi o wizaż. Widzę, że szkoła Marzeny Daleckiej dobrze prezentuje się. Tylko hamuje mnie to, iż jestem z Konina i do Wrocławia mam spooooro kilometrów. A co sądzicie o studium kosmetycznym Anieli Goc w Poznaniu? Słyszałam, że też jest dobrą szkołą. Doradcie..proszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#404 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a co do poznania to nie wiem ale w mojej grupie do wrocławia dojeżdża dziewczyna z gdańska i daje radę;p |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
BAN stały
|
Po pierwsze panna dobra uczennica. Tak się składa, że założyłaś to konto tylko i wyłącznie po to, żeby pozostać anonimową, prawda? Tak się boisz ujawnić, a ludzi z nazwiska wymieniasz? Jeśli chciałaś mi w jakikolwiek sposób dociąć, niestety, za chuda w uszach jesteś. Zajrzyj następnym razem do słownika półinteligencjo, bo byki strzelasz. Poza tym panienko, wyobraź sobie, że ludzie miewają życie prywatne, moja uwaga nie skupia się wyłącznie na tym studium, nie muszę bywać na zajęciach jeśli nie mam takiej ochoty / potrzeby. Tak się składa, że połowa klasy zdaje dzięki mnie kolokwia, więc jeśli chcesz dyskutować o mojej inteligencji, najpierw polecam rekonesans (takie trudne słowo, co nie?).
Ta druga dziunia - gdziekolwiek napisałam nieprawdę o szkole, cytuj. Chętnie podyskutuję, bo doskonale pamiętam każdą sytuację o której piszę. Nikogo nie oczerniam, na każdą sytuację mam świadków. Wyrażanie własnego zdania to już coś zupełnie innego. Tobie nie pogratuluję odwagi. Powiedziałabyś mi wszystko co masz do powiedzenia prosto w twarz, gdybyś miała choć odrobinę cywilnej odwagi, prawda? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#406 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Tylko jeszcze mnie trapi czy po takim jednorocznym wizażu salony kosmetyczne chcą zatrudniać; czy czasem po studium kosmetycznym(tytuł: technik usług kosmetycznych) jest łatwiej??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Przyczajenie
|
hej dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Przyczajenie
|
Powiedziałabyś mi wszystko co masz do powiedzenia prosto w twarz, gdybyś miała choć odrobinę cywilnej odwagi, prawda?
Karolinko skoro chcesz usłyszeć wszystko prosto w twarz to zapraszam na zajęcia w sobotę albo w niedzielę, myślę, że Kosmi6 też będzie miala ochotę z Tobą porozmawiać. A co do Twojego ostatniego zdania to gdybyś miała choć trochę cywilnej odwagi to napewno pojawiłabyś się na tych dwóch egzaminach ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Przyczajenie
|
witam Cię dziuniu Zastanawiam sie kto dzięki Tobie zdaje kolokwia?? smiechu warte hahaha a wiesz wykuć cokolwiek na pamięć to żaden problem , ale jaki w tym sens jeśli z praktyki jestes kiepska no nieważne już każdy ma swoje zdanie na Twój temat ale wydawałaś się nieszkodliwa mimo swojej osoby, która sympatii w ludziach nie budzi ... to przykre, ale prawdziwe!!! a jesli chcesz usłyszeć to wszystko prosto w oczy zapraszam do szkoły, bo mnie nie kręci pisanie tutaj tak jak Ciebie więc żegnam i mam nadzieję do zobaczenia A i jeszcze jedno zarzucasz koleżance anonimowość, a czy czarno_biała87 oznacza Karolina Galińska?? no chyba nie Troszke samokrytyki droga panno, bo wydaje Ci się, że wszystkie rozumy pozjadałaś i tu Cię muszę rozczarować niestety nie moja droga!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
Przyczajenie
|
Z tego co widze na ogłoszeniach dotyczących pracy w salonach kosmetycznych pracodawcy poszukują osoby z wykształceniem technika usług kosmetycznych lub kosmetologa.....a nie typowej wizażytki po jednorocznej szkole wizażu....
Edytowane przez Aneczkaaa1986 Czas edycji: 2010-06-22 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
BAN stały
|
...
Edytowane przez czarno_biala87 Czas edycji: 2010-07-03 o 10:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#413 |
Przyczajenie
|
![]()
jestem z innej grupy niz wy, ale z powodu waszej cudownej koleżanki miałyśmy duże nieprzyjemności. na szczęście nauczyciele wiedzą już od jakiegoś czasu kto podpisywał się "czarno-biała"... także życze ci powodzenia droga koleżanko. Jeśli coś ci nie odpowiadało w szkole to trzeba było wybrać sie do sekretariatu i zgłosić to, a nie w taki sposób... jest to żałosne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#414 |
BAN stały
|
Weźcie już mnie nie straszcie, doskonale wiem że szkoła zadaje sobie sprawę z tego kim jestem, sama poszłam porozmawiać z p. dyrektor.
Jakież to nieprzyjemności się pojawiły? Czyżby to była obecność p. dyrektor na egzaminach? Popieram to w 100%! Może w końcu tzw dobre uczennice przestaną jechać wyłącznie na ściągach i zaczną polegać na własnej wiedzy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Przyczajenie
|
nie, nie chodziło o obecność p. dyrektor, bo nie jestem jedna z tych która "leci" na ściągach... nie chciałam absolutnie zebys sie obraziła czy cos, wyraziłam tylko swoja opinie, no i mojej grupy.chciałąm ci tylko uswiadomic ze nie mozesz sobie wypisywac tutaj coo chcesz, bo innych moze to ranic. zastanów sie. miłego dnia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny. Idzie ktoś w tym roku do Daleckiej na kosmetyke? Ja się wybieram
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Raczkowanie
|
i ja
![]() jest na więcej? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#418 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() zapisałam się do tej szkoły i pod koniec września zaczynam ![]() ![]() zapisałam się do szkoły dwuletniej kosmetyka o specjalizacji wizaż zaocznie, i mam troche pytań. a mianowicie jak to jest w końcu z tą wyprawką bo tak to zostało namieszane że sama nie wiem o co chodzi bo mi się wydaje że przecież trzeba zapłacić te 350 złoty??? a i mniej więcej to co wchodzi w skład tej wyprawki bo już sama nie pamiętam:/ a wlaśnie czy zajęcia w niedziele trwają aż do 20 jak słyszałam??? bo ja nie jestem z wrocławia i ostatni transport do domu mam właśnie o 20 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
od 8 do 14 a za 2 tyg. od 14 do 20. A jak dojdzie Ci wizaz(jak mi) to od 8 do 20 ![]() Ja tez mialam problem z transportem..nocowalam w niedziele we wrocku. Wyprawka:bielizna zabiegowa,narzedzia,fartu ch,klapki,opaska na wlosy. a i ubezpieczenie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Przyczajenie
|
z transportem to bedzie kłopot bo ja bede miała staż w poniedziałek;/ i z noclegiem też u mnie kiepsko:/;/;/ hehe ale dam rade:P
dzięki wielkie za informacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.