Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-19, 18:20   #301
atomufka
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
dziewczynki- mam dylemat płyta indukcyjna czy gazowa? dodam ze nie mamy przyłącza gazowego na mojej wsi i gaz byłby z butli. czy ktoras moze cos p owiedziec na temat tych płyt indukcyjnych? żre to duzo prądu? nie są awaryjne? jak myslicie? wiem ze trzeba specjalne garnki ale i tak musze kupic garnki wiec po prostu kupiłabym do indukcyjnych....HELP
Poczytaj na forach ,my tez bedziemy myslec czy ta indukcyjna czy gazowa.Ale chyba wybierzemy gaz ,bo mamy juz sporo garnkow i patelni i boje sie ze przy indukcji okaza sie do niczego
Podobno indukcja zjada duzo pradu w porownaniu do gotowania na gazie za indukcja przemawia fakt iz latwo to utrzymac w czystosci i gotuje sie tez super,teraz w mieszkaniu mamy zwykla plyte ceramiczna i nie narzekam. Do indukcji fakt potrzeba nowych garnkow-ale te z ikei sie nadaja i nie sa wcale drogie.

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-19, 18:21   #302
bzyczka1
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XX

Neska gazowa na pewno zje ci mniej gazu niż indukcyjna prądu. Ja mam górę w kuchence na gaz z butli i butla za 49zł starcza nam na 3-4 miesiące, a gotuję codziennie. Nie wiem czy indukcyjna zje mniej prądu niż to 10-15zł miesięcznie a z butlą idzie sobie poradzić zbudować taką obudowę z deseczek jak na kaloryfery, oczywiście z odpowiednią wentylacją i jest cacy

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-19, 18:28   #303
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

kochane właśnie mi przyszło do głowy jak bym się dobrze w noc poślubną postarała z mężulkiem to bym dziś prawdopodobnie rodziła

9 miesięcy

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-19, 18:34   #304
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
kochane właśnie mi przyszło do głowy jak bym się dobrze w noc poślubną postarała z mężulkiem to bym dziś prawdopodobnie rodziła

9 miesięcy
hi hi no to nasz bejbik byłby juz na swiecie gdyby wtedy noc poslubna byla owocna

a co do kuchni jeszcze-moi rodzice maja płyte na gaz a piekarnik elektryczny...no gaz ma taki minus ze brudzi sie bardzo - tak jakbyt kurzy- nie wiem jak to nazwac ale wlasnie taniej pewnie wyjdzie utrzymanie... ech... ja to mam zyciowe problemy.... ale chyba jednak na gaz sie zdecyduje. butla wejdzie pewnie do jednej z szafek i tyle....;/
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-19, 18:42   #305
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość

9 miesięcy
hehe noo
My za tydzien mamy rok boze jak to zlecialo

Cytat:
hi hi no to nasz bejbik byłby juz na swiecie gdyby wtedy noc poslubna byla owocna

a co do kuchni jeszcze-moi rodzice maja płyte na gaz a piekarnik elektryczny...no gaz ma taki minus ze brudzi sie bardzo - tak jakbyt kurzy- nie wiem jak to nazwac ale wlasnie taniej pewnie wyjdzie utrzymanie... ech... ja to mam zyciowe problemy.... ale chyba jednak na gaz sie zdecyduje. butla wejdzie pewnie do jednej z szafek i tyle....;/
No to sa zyciowe problemy ja tez takie bede miala niebawem
LEpiej jednak wybrac cos bardziej ekonomicznego.Troche mnie jednak zastanaiwaja te plyty indukcyjne,bo tak teraz sie dazy to ekologicznych rozwiazan.A cos co zjada mnostwo pradu jakos mi nie pasuje do tej ideologii

Dziewczyny jutro wybory ,idziecie ?
iwka a Ty sie wybierasz?

szafa

Stary 2010-06-19, 18:42   #306
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
ja dziewczyny zaczynam sie stresowac nastepną wizytą 28.06. mysle caly czas czy wszytko bedzie ok.... mam jakieś schizy boje sie czy dziecko bedzie zdrowe...
ja tez mam wizyte 28.. bedziemy sie stresowac razem.. ale nie martw sie bdzie dobrze...

Cytat:
dziewczynki- mam dylemat płyta indukcyjna czy gazowa? dodam ze nie mamy przyłącza gazowego na mojej wsi i gaz byłby z butli. czy ktoras moze cos p owiedziec na temat tych płyt indukcyjnych? żre to duzo prądu? nie są awaryjne? jak myslicie? wiem ze trzeba specjalne garnki ale i tak musze kupic garnki wiec po prostu kupiłabym do indukcyjnych....HELP
zdcydowanie gazowa - gadalam z mezem i wojtas powiedzial ze za indukcyjna przemawia tylko to ze ladnie wyglada ale jest dorzsza w kupienku musisz wymienic garnki, musz gotujac planowac co chcesz zrobic z 2min wyprzedzeniem bo to nie jest tak ze przykrecisz gaz ona musi troche odpoczac bo temp niezmieni w sekunde ogolnie bardziej oplaca sie gazowa bo wyjdzie taniej zuzycie w porownaniu do pradu...
Stary 2010-06-19, 18:44   #307
bzyczka1
Zakorzenienie

Neska no brudzi się...ale czy indukcja się nie brudzi? ja swoją kuchenkę wycieram raz dziennie po robieniu obiadu i starcza, czasami jej nie myję przez kilka dni, 3-4 no i jest przybrudzona ale to raczej normalny brud z gotowania, typu tłuszcz czy coś co wykipiało

Nasz skarb

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-19, 18:49   #308
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Neska no brudzi się...ale czy indukcja się nie brudzi? ja swoją kuchenkę wycieram raz dziennie po robieniu obiadu i starcza, czasami jej nie myję przez kilka dni, 3-4 no i jest przybrudzona ale to raczej normalny brud z gotowania, typu tłuszcz czy coś co wykipiało
ale nie chodzilo mi o to ze kuchenka sie brudzi tylko ze gaz zostaiwa taki tłusty osad na meblach.. wiecie o co mi chodzi? przy elektrycznych tego nie ma. no ael mysle ze gazowa kupimy jednak... w koncu ceny pradu sa u nas nieco kosmiczne... ;/

a na wybory ide chpociaz tz nie chce isc ale go mosze zmusze
Stary 2010-06-19, 18:56   #309
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-19, 18:58   #310
bzyczka1
Zakorzenienie

aha...no to Cię nie zrozumiałam no ale przecież jak z patelni na gazowej pryska tłuszcz to się roi taki osad, ale jak wycierasz na bieżąco to go nie ma. U mnie np z boku mebli faktycznie coś takiego jest, ale to tak załatwili meble ci co tu mieszkali (wynajmowali z meblami).

A na wybory idę... głosuję na siebie zagłosujcie na mnie

Nasz skarb
Stary 2010-06-19, 19:01   #311
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
aha...no to Cię nie zrozumiałam no ale przecież jak z patelni na gazowej pryska tłuszcz to się roi taki osad, ale jak wycierasz na bieżąco to go nie ma. U mnie np z boku mebli faktycznie coś takiego jest, ale to tak załatwili meble ci co tu mieszkali (wynajmowali z meblami).

nie ma sprawy masz moje poparcie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-19, 19:01   #312
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-06-19, 19:05   #313
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam ponownie, musze iść chyba do lekarza paskudnie się czuje. ale zaraz wszystko opiszę

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
madzia przy tabletkach jajniki nie powinny bolec.
wiem własnie, dlatego musze to zbadac, ale 2 miesiące temu jak byłam u gina i miałam USG wewnętrzne to z jajnikami i całymi przydatkami wszystko było prawidłowo. Moze to coś innego?? Tylko promieniuje, juz sama nie wiem. Kiedys miałam to w HOlandii kilka miesięcy temu tak przez kilka dni, teraz tutaj od 3 dni, ale dzis dopiero tak mocno i etapami, mam, przechodzi, mam do tego juz 3 razy wymiotowała, (w czwartek tez wymiotowałam rano i przed pójsciem spać (ale w nocy to z powodu tego kubełka KFC ) i mam dziś zawroty głowy od jakis 2 godzin. teraz jest juz troszke lepiej, bo wzięłam 3 nospy ale strasznie mnie głowa rozbolała.
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
raczej wtedy dopiero sie udało po kilku poronieniach
I jednej starszej siostrze
przepraszam, nie wiedziałam.
Maggie gratulacje . Amelka, bardzo ładnie

Atomufka
ja tak samo, wolę więcej zapłacić i miec wygodne butki, bo inaczej mi się stopy odparzają.

Agatek jaki pech
Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość

strasznie mi pękają usta w kącikach i cos dziwnie szczypał mnie jęzkyk podchodze do lustra i co... język tez mi pękł co to sie dzieje
bierz wit B2 (dzis własnie o tym czytałam, ze kobietom w ciązy mogą pękac. albo wit b2 rozgnieciona, wymieszna z tłustym kremem i na zajada
Cytat:
Ja mam górę w kuchence na gaz z butli i butla za 49zł starcza nam na 3-4 miesiące, a gotuję codziennie.
my tez u tesciowej będziemy mieli butle gazową. Jak jest z pieczeniem ciast?? wszystko ok?? Bo wiem ,z e wtedy grzeje tylko od spodu.

Dziewczyny mam focha na TZ, teraz to ja i mysle, ze mam rację
Tz dzis wrócił o 17 (nawet nie zadzwonił a my z rodzicami czekalismy z obiadem na niego jak co sobota), w sklepie dach przeciekał i musiał czekac az majster to zrobi, a ze miał na mnie focha to nie zadzwonił. A ja chciałam byc taka miła i mu wszystko powiedziec, ze bedzie ok i w ogóle. No nic.... Tyle, ze jak wam pisałam to źle się czułam. wiec zjedlismy ten obiad a ja od 18 wymioty zawroty głowy. Połozyłam się na łózku i tak leże i łzy mi lecą bo mnie boli a ten mi mówi, ze idzie do świadka bo akurat swiadek wrócił z warszawy na weekend.I ze wróci ok 24. I co oczywiscie powiedział?? Mąz sam bo przeciez jego koledzy nie tolerują dziewczyn, tzn mają dziewczyny ale one maja siedziec w domu. Normalnie się wkurzyłam, ale powiedziałam,z e jak chce to niech sobie idzie i dalej się zwijam z bólu, znowu pobiegłam wymiotować. A TZ uparcie, ze idzie i bierze moje wii, nosz...... jego zona się zwija na łózku a on nic i wtedy zadzwoniła tesciowa aby powiedziec mu o której mamy jutro przyjść i chciała pogadac ze mną. Wiec wziełam tel i rozmawiam ale czuje, ze zaraz znowu na wymioty mnie zbiera. Tesciowa wyczuła, ze cos jest nie tak i się pyta, to jej mówie, ze mam starszne zawroty głowy (reszty jej nie mówiłam bo po co będe denerwowac, jak cos to jutro powiem poza tym nie miałam głowy to rozmowy) . wiec powiedziała aby dac TZ, ale TZ się szykował juz do tego kolegi. Wiec mówie, ze TZ się ubiera bo wychodzi. Spytała się tylko czy do kolegów, potwierdziłam,. Laski, jaki mu wykłąd strzeliła i w ogóle, Ze co z tego, ze koledzy tak robią, ale on ma żoną i w ogóle. I jak oni tak olewają dziewczyny to niech tak robia, ale nie TZ, czy on chce byc taki sam jak jego ojciec?? ech.... ze raz na jakis czas spoko, ale nie ze zawsze sam (rozumiecie o co chodzi). TZ sie mnie zapytał czy az tak się źle czuje (myslałam,z e padne na to pytanie: wymiotuje, rycze z bólu, ale nie... czuje się super zapytał sie czy ma zostac, czy sobie poradzę wiec powiedziałam, ze prosic go nie będe i że nie umrę bez niego, ale widac jak mogę na nim polegac. Wyszedł powiedział, ze bedzie dzwonił , a ja ze nie odbiorę. I ze pokazał mi jaki to jest odpowiedzielny. Bo ja cierpię a on sobie idzie (o to mi chodzi).

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2010-06-19 o 19:07
Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-19, 19:11   #314
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
wreszcie jakiś konkretny kandydat!
Stary 2010-06-19, 19:11   #315
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2010-06-19, 19:12   #316
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
witam ponownie, musze iść chyba do lekarza paskudnie się czuje. ale zaraz wszystko opiszę

wiem własnie, dlatego musze to zbadac, ale 2 miesiące temu jak byłam u gina i miałam USG wewnętrzne to z jajnikami i całymi przydatkami wszystko było prawidłowo. Moze to coś innego?? Tylko promieniuje, juz sama nie wiem. Kiedys miałam to w HOlandii kilka miesięcy temu tak przez kilka dni, teraz tutaj od 3 dni, ale dzis dopiero tak mocno i etapami, mam, przechodzi, mam do tego juz 3 razy wymiotowała, (w czwartek tez wymiotowałam rano i przed pójsciem spać (ale w nocy to z powodu tego kubełka KFC ) i mam dziś zawroty głowy od jakis 2 godzin. teraz jest juz troszke lepiej, bo wzięłam 3 nospy ale strasznie mnie głowa rozbolała.

przepraszam, nie wiedziałam.
Maggie gratulacje . Amelka, bardzo ładnie

Atomufka
ja tak samo, wolę więcej zapłacić i miec wygodne butki, bo inaczej mi się stopy odparzają.

Agatek jaki pech

bierz wit B2 (dzis własnie o tym czytałam, ze kobietom w ciązy mogą pękac. albo wit b2 rozgnieciona, wymieszna z tłustym kremem i na zajada

my tez u tesciowej będziemy mieli butle gazową. Jak jest z pieczeniem ciast?? wszystko ok?? Bo wiem ,z e wtedy grzeje tylko od spodu.

Dziewczyny mam focha na TZ, teraz to ja i mysle, ze mam rację
Tz dzis wrócił o 17 (nawet nie zadzwonił a my z rodzicami czekalismy z obiadem na niego jak co sobota), w sklepie dach przeciekał i musiał czekac az majster to zrobi, a ze miał na mnie focha to nie zadzwonił. A ja chciałam byc taka miła i mu wszystko powiedziec, ze bedzie ok i w ogóle. No nic.... Tyle, ze jak wam pisałam to źle się czułam. wiec zjedlismy ten obiad a ja od 18 wymioty zawroty głowy. Połozyłam się na łózku i tak leże i łzy mi lecą bo mnie boli a ten mi mówi, ze idzie do świadka bo akurat swiadek wrócił z warszawy na weekend.I ze wróci ok 24. I co oczywiscie powiedział?? Mąz sam bo przeciez jego koledzy nie tolerują dziewczyn, tzn mają dziewczyny ale one maja siedziec w domu. Normalnie się wkurzyłam, ale powiedziałam,z e jak chce to niech sobie idzie i dalej się zwijam z bólu, znowu pobiegłam wymiotować. A TZ uparcie, ze idzie i bierze moje wii, nosz...... jego zona się zwija na łózku a on nic i wtedy zadzwoniła tesciowa aby powiedziec mu o której mamy jutro przyjść i chciała pogadac ze mną. Wiec wziełam tel i rozmawiam ale czuje, ze zaraz znowu na wymioty mnie zbiera. Tesciowa wyczuła, ze cos jest nie tak i się pyta, to jej mówie, ze mam starszne zawroty głowy (reszty jej nie mówiłam bo po co będe denerwowac, jak cos to jutro powiem poza tym nie miałam głowy to rozmowy) . wiec powiedziała aby dac TZ, ale TZ się szykował juz do tego kolegi. Wiec mówie, ze TZ się ubiera bo wychodzi. Spytała się tylko czy do kolegów, potwierdziłam,. Laski, jaki mu wykłąd strzeliła i w ogóle, Ze co z tego, ze koledzy tak robią, ale on ma żoną i w ogóle. I jak oni tak olewają dziewczyny to niech tak robia, ale nie TZ, czy on chce byc taki sam jak jego ojciec?? ech.... ze raz na jakis czas spoko, ale nie ze zawsze sam (rozumiecie o co chodzi). TZ sie mnie zapytał czy az tak się źle czuje (myslałam,z e padne na to pytanie: wymiotuje, rycze z bólu, ale nie... czuje się super zapytał sie czy ma zostac, czy sobie poradzę wiec powiedziałam, ze prosic go nie będe i że nie umrę bez niego, ale widac jak mogę na nim polegac. Wyszedł powiedział, ze bedzie dzwonił , a ja ze nie odbiorę. I ze pokazał mi jaki to jest odpowiedzielny. Bo ja cierpię a on sobie idzie (o to mi chodzi).
o kurcze. Moze masz zapalenie jajnikow?? albo moze Ci bejbik w brzuszku zamieszkal?? a TZ nieładnie sie zachował. ale za to Tesciowa masz na medal!!! moze wez kąpiel ciepła i sie połóż do łóżeczka!!
Stary 2010-06-19, 19:13   #317
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja standardowo jestem za indukcyjną lub elektryczną (do której nie trzeba specjalnych garnków). Do gotowania się idzie przyzwyczaić szybko, jak masz dobrą kuchenkę to rozgrzewa się błyskawicznie. Rachunków nie miałam kolosalnych, za całe mieszkanie płaciliśmy prąd 90 zł miesięcznie (a wszystko elektryczne: czajnik, lodówka - stara ze 20 lat miała, pralka, komputer i duże akwarium żrące mnóstwo prądu na całodobowy filtr i oświetlenie).
Czyszczenie bajka - bo to powierzchnia płaska, nie ma osadu ze spalania gazu w kuchni, a jak coś wykipi nie trzeba się bawić z palnikami, ściąganiem kratek itp.
Ja mam po prostu awersję nie do przezwyciężenia do kuchenek gazowych

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
hehe noo
My za tydzien mamy rok boze jak to zlecialo
No to sa zyciowe problemy ja tez takie bede miala niebawem
LEpiej jednak wybrac cos bardziej ekonomicznego.Troche mnie jednak zastanaiwaja te plyty indukcyjne,bo tak teraz sie dazy to ekologicznych rozwiazan.A cos co zjada mnostwo pradu jakos mi nie pasuje do tej ideologii
Dziewczyny jutro wybory ,idziecie ?
iwka a Ty sie wybierasz?
Wybieram się wybieram, jestem zarejestrowanym wyborcą w ambasadzie

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-19, 19:19   #318
bzyczka1
Zakorzenienie

Madzia ja mam elektryczny piekarnik w domu, u mamy mam gazowy. I jak dla mnie super, ale to dlatego że na takim się uczyłam piec, teraz muszę wyczuć elekryka. Nie przeszkadza w niczym to że grzeje tylko dołem. Nigdy mi zakalec nie wyszedł a w elektryku się zdarza często

Dzięki dziewczyny za poparcie, coś czuję że wygram : brzydal:

Nasz skarb
Stary 2010-06-19, 19:20   #319
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Madzia ja mam elektryczny piekarnik w domu, u mamy mam gazowy. I jak dla mnie super, ale to dlatego że na takim się uczyłam piec, teraz muszę wyczuć elekryka. Nie przeszkadza w niczym to że grzeje tylko dołem. Nigdy mi zakalec nie wyszedł a w elektryku się zdarza często

Dzięki dziewczyny za poparcie, coś czuję że wygram : brzydal:
a co dostaniemy za głosy? hehe
Stary 2010-06-19, 19:37   #320
bzyczka1
Zakorzenienie

no wiesz....za głosy nie można płacić...ale dam Wam...Sto milionów

Nasz skarb
Stary 2010-06-19, 19:40   #321
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Madzia Tż trochę niepoważny jak poszedł i cie zostawił jak wróc to go op*** porządnie
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-19, 19:40   #322
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
no wiesz....za głosy nie można płacić...ale dam Wam...Sto milionów
dobra ide na ten układ
Stary 2010-06-19, 19:42   #323
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
taka plyta jest po prostu latwiejsza do utrzymania w czystosci.Wytrzesz tylko i spokoj.A na gazowej jak cos wykipi to masakra

Cytat:
ale nie chodzilo mi o to ze kuchenka sie brudzi tylko ze gaz zostaiwa taki tłusty osad na meblach.. wiecie o co mi chodzi? przy elektrycznych tego nie ma. no ael mysle ze gazowa kupimy jednak... w koncu ceny pradu sa u nas nieco kosmiczne... ;/

a na wybory ide chpociaz tz nie chce isc ale go mosze zmusze
no faktycznie przy elektrycznej nie ma tego osadu na meblach

szafa

Stary 2010-06-19, 19:56   #324
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
taka plyta jest po prostu latwiejsza do utrzymania w czystosci.Wytrzesz tylko i spokoj.A na gazowej jak cos wykipi to masakra

no faktycznie przy elektrycznej nie ma tego osadu na meblach
cholerka obie płyty maja swoje plusy i minusy... ale chyba kasa zadecyduje....
Stary 2010-06-19, 19:57   #325
aniaaa84
Zadomowienie

cześć dziewczyneczki

całuję każdą z osobna pędziecie jak burza z postami i nie byłam Was w stanie dogonić...do dziś

ja przez staż opuszczam się na wizażu, wracam padnięta, robię na szybko obiad a po obiedzie w sumie to już kolacji spioch mnie męczy i nie wiadomo kiedy jest 23 i czas spać

na stażu ok, choć nie powiem są osoby, które zaczynają moją obecność nadmiernie wykorzystywać, narazie jestem miła ale do czasu
w sierpniu miałam iść do innego przedszkola bo to "moje" nie pracuje w sensie, że nie ma dzieci, ale Pani dyr. zadzwoniła do PUP-u i zostaję nigdzie się nie przenoszę
dzieciaki są kochane, w zasadzie z każdą grupą udało mi się znaleźć wspólny język
Pani dyr. też kobieta do rany przyłóż i inne nauczycielki też, ale są wyjątki

sporo się wydarzyło pod moją nieobecność, mam nadzieję że się szybko wkręcę i tym razem będę się starała być częściej na wizazużeby nie mieć takich zaległości jak te teraz bo
Stary 2010-06-19, 20:11   #326
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
wiem, musze iść. Tz chciał nawet do tesciowej zadzwonic, ale mam gdzieś jego chęci (powiedziałam,ze sama sobie mogę zadzwonić, skor tylko tyle jest w stanie dla mnie dziś zrobić) . Jutro pogadam z tesciową ale do lekarza i tak pójde.
Cytat:
o kurcze. Moze masz zapalenie jajnikow?? albo moze Ci bejbik w brzuszku zamieszkal?? a TZ nieładnie sie zachował. ale za to Tesciowa masz na medal!!! moze wez kąpiel ciepła i sie połóż do łóżeczka!!
Bejbik napewno nie
nie wiem co to. Ostatnio miałam tak ze 3 miesiące temu, a teraz znowu ech Własnie leżałam w wannie, dlatego mnie tyle nie było nafaszerowałam się nospą, położyłam do łózka i jest lepiej.
Ale wiecie przykro mi jest, bo ja zwijam się z bólu, płacze, wymiotuje a do łązienki idę zygzakiem a ten wychodzi i zostawia mnie samą w domu , bo moich rodziców nie ma

Cytat:
dzięki, w takim razie będę ćwiczyła
Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Madzia Tż trochę niepoważny jak poszedł i cie zostawił jak wróc to go op*** porządnie
nawet mi się nie chce z nim gadać. Juz widze jaką rozmowę z nim tesciowa przeprowadzi jutro jak tam pójdziemy, a jeszcze jak się dowie (bo musze jej się poradzić, wiec musze jej powiedziec) w jakim stanie mnie zostawi to już w ogóle.
Cytat:
No własnie.
Ja na studiach miałam indukcyjną i bardzo byłam z niej zadowolona

Aniu fajnie, ze na stazu wszytsko ok i że tam zostajesz. Trzyma się i zaglądaj częsciej

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Tylko tak sobie myślę jakie badania powinnam zrobic, bo usg wewnętrzne miałam 2 miesiące temu robione i tak jak już wspomniałam jajniki i całe przydatki sa w porządku (a ból miałam już przed badaniami)

Stary 2010-06-19, 20:19   #327
atomufka
Zakorzenienie

madzialenka TZ dzwonil? sluchaj Ty cos czesto masz te zawroty glowy i wymiotyrobilas badania krwi ostatnio?

szafa

Stary 2010-06-19, 20:20   #328
Maja102
Zakorzenienie

joł, fanki piłki nożnej - a widziełyście Władce Pierścieni - Fellowship of Vuvuzela?
http://www.youtube.com/watch?v=R8JGhoVybkM
Stary 2010-06-19, 20:22   #329
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
madzialenka TZ dzwonil? sluchaj Ty cos czesto masz te zawroty glowy i wymiotyrobilas badania krwi ostatnio?
Nie robiłam. Chciałam zrobic ale wtedy moja lekarz rodzinny powiedziała ze mam przyjsc innego dnia po skierowanie, potem była na urlopie, potem jej mąz zmarł i znowu urlop. I jakos tak zleciało. Ale pójde za tydzien (bo u nas tylko we wtorki i czwartki pobierają) a ja we wtorek @ dostaje, wiec po @ pójde. Tylko jeszcze się jutro tesciowej zapytam czy pobranie krwi tak po prostu czy ze skierowaniem na coś??
Normalnie leżę i mi się w głowie znowu kręci

a TZ... nie dzwonił

Stary 2010-06-19, 20:23   #330
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Nie robiłam. Chciałam zrobic ale wtedy moja lekarz rodzinny powiedziała ze mam przyjsc innego dnia po skierowanie, potem była na urlopie, potem jej mąz zmarł i znowu urlop. I jakos tak zleciało. Ale pójde za tydzien (bo u nas tylko we wtorki i czwartki pobierają) a ja we wtorek @ dostaje, wiec po @ pójde. Tylko jeszcze się jutro tesciowej zapytam czy pobranie krwi tak po prostu czy ze skierowaniem na coś??
Normalnie leżę i mi się w głowie znowu kręci

a TZ... nie dzwonił
No to zrob koniecznie,bo to jakos niepokojaco wyglada.Lepiej dmuchac na zimne.

szafa

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości