|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3991 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
misiulka współczuje..bardzo dobrze ze nie wzieliscie na nia kredytu ..i napewno jest tak jak mówisz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3992 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Cytat:
![]() I znowu nie widzę tych rozstępów!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3993 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na co ona wydała ta kasę??? Skoro nic sensownego nie kupiła, nawet opał był na Waszej głowie. Może warto z nią porozmawiać? Może ma jakieś problemy, o których nie wiecie? Dobrze napisałaś, że to nie jest normalne. Rozumiem, że ludzie wpadają w długi bo utrzymują rodziny, inwestują w jakieś nieruchomości lub inne przedmioty... Jedyne co mi przychodzi do głowy to hazard ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3994 |
Zakorzenienie
|
ja pamietam jak wrzucalas kiedys , ale co zrobisz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3995 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Misiulka- współczuję. Świecić za kogoś oczami to nie jest przyjemne, a już za własną mamę to całkiem nieciekawie. Uśmiech to coś co przychodzi mi najtrudniej... Po prostu nie potrafię.
![]() |
#3996 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje istnieją, ale ja też nie pokażę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3997 |
Raczkowanie
|
Hejka
![]() misiulka ![]() Ja również byłam głosować ![]() Zmykam zaraz na miasto pozałatwiać kilka spraw, a potem czekam na kuriera z wanienką dzidziową oraz materacem ![]() Życze wszytskim miłego dnia!
![]() |
#3998 |
Rozeznanie
|
cześć dziewczyny - jak zwykle starałam się nadrobić to co się u was wczoraj działo
![]() ![]() Misiulka1 przytulak dla ciebie. Tak to z tymi chol.....mi kredytami jest. U mnie wpracy jest kobitkaktóra prawie 100 tyś kredytu ma w różnych bankach i cały czas boniej windykatorzy wydzwaniają tyleże ja nie wiem na co onawzieła te pieniądze mieszkaniema byle jakie nigdzieniejeździła ani nic nie kupowała ?????? wiem tylko że ciąglejej podpisywałam zaświadczeniao zarobkach i ona ciągle konsolidowała? tzak tosię mówi ? kredyty z kilku robiła jeden a potem znowunastępny brała. I na koniec walkoholizm wpadła ![]() tak że powiem ci że jeszcze twoja mama przynajmniej stara się zarobićna te kredyty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3999 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4000 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry! Ja tez meludje sie 2 in1... wszystko wg planu.Oooo Anie bierzeeee. Tak tak Aniu Rodź juz bo dawno nie było nowych dzidzi, bo moja póki co sie dotlenia w brzuszku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4001 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4002 |
Raczkowanie
|
witam wszytskich serdecznie 3 dni u was nie byłam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4003 |
Rozeznanie
|
dziewczyny ja już nie mogę leżeć, bolą mnie wszysytkie kości, mięśnie i gneralnie wszystko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4004 |
Zakorzenienie
|
misiulka siostra mojej mamy robiła IDENTYCZNIE!! Komornik przyszedł pewnego dnia i chciał zająć mieszkanie, a wujek dostał zawału bo nic nie wiedział o tych kredytach
![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Ja dziś o 18-tej mam poprawkę tamtego nieszczęsnego egzaminu, miała być 12 czerwca, ale babce nie pasowało. tak więc trzymajcie proszę kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4005 |
Rozeznanie
|
anuszka1401 powodzenia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4006 |
Zadomowienie
|
papeteria dziekuję
![]() hd odkąd sięgnę pamięciom to ona zawsze brała kredyty, np. bo ciotka ma nowszy telewizora niż ona, i mimo że był dobry ona szła i kupowała lepszy, a to remont zrobiła, bo ciotka też zrobiła i trzeba zrobić bo gorszym nie można być, jak się M zapytał na co pobrała te kredyty to powiedział, ze to długi jeszcze z zamieszłych czasów ![]()
#4007 |
Rozeznanie
|
ludzie to jednak straszne paskudy są a siostrzenica na pewno sama tego nie wymyśliła
|
![]() ![]() |
![]() |
#4008 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Przykro mi, że musisz się z tym użerać ![]()
![]() |
#4009 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ladnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Hd wszystkiego najlepszego ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4010 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry mamusie! Nadrobiłam Was więc mogę się przywitać.
Milenka, Lenka, Oskrek ale z Was śliczne maluszki ![]() ![]() Nieźłe wczoraj naprodukowałyście postów. Ja miałam cały dzień zajęty. Oczywiście spełniłam obywatelski obowiązek. Byłam tez w Tesco ale nie było, żadnych promocji na ciuszki. Kupiłam tylko 5 par skarpeteczek za 13 i rampersy ( nie wiem czy tak się to pisze) za 6 złotych. Nie zauważyłam, że są 2 w cenie 1 , bo wzięła bym więcej. Super bawełna. I kupiłam pampersy new borny. Ale mieliśmy wczoraj przygodę z mężem. Pojechaliśmy po kolege do Bielska. On był w knajpie więc umówiliśmy się z nim na jeden z ulic. Nie znamy Bielska więc staliśmy i czekaliśmy. Oczywiście nie można było tam parkować i po kilku minutach podjechała policja. Pan wysiadł, od razu sie przedstawił, poprosił o dokumenty. Ogólnie był oschły, nawet nie pytał czemu tu stoimy. Z mojej strony podszedł drugi policjant. Patrzy i mówi: O pani w ciąży. Romek pani w ciąży jest, nic tam nie wypisuj bo to przynosi pecha" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4011 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() hd spóźnione życzenia urodzinowe ![]() ![]() vette ja zamawiam z tej apteki doz i jestem zadowolona bo niektóre produkty są o wiele tańsze. siala super brzuchol, wygląda jakbyś miała za 5 minut rodzić ![]() ola fajnie, że się pogodziliście, ja jak z moim się pokłócę to mnie najbardziej wkurza to, że ja ryczę i przeżywam, a on się zachowuje obojętnie i się potrafi nie odzywać kilka dni, ale tak jest jak osioł na osła trafi ![]() papeteria przez te twoje opowieści o snach to mi się zaczynają śnić głupstwa ![]() Potrzebuję słońca bo zaplanowałam pranie ubranek a tu taka pogoda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4012 |
Wtajemniczenie
|
witam!
dzis pospalam do 9:30,ale to dlatego, ze w nocy chyba jakis rekord swiata w chodzeniu do lazienki pobilam ![]() ![]() misiulka-moja babcia tez miala faze na kredyty, moi rodzice jej pomogli, ale nie wiem jak jest teraz. musicie z nia porozmawiac szczerze...bo nie moze tak byc. przeciez jak sie wyprowadzisz, a ona pomocy bedzie potrzebowala to jej nie zostawisz... na wyborach bylam. Liczylam ze moze nie bedzie IItury, bo nie chce mi sie tak lazic... ale niestety |
![]() ![]() |
![]() |
#4013 | |
Zadomowienie
|
sylviasol
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4014 |
Raczkowanie
|
Dobry dzien!
![]() Misiulka ja Cie doskonale rozumiem w tej kwestii. Mnie podobnie zalatwil moj .."tatus",uwielbial zycie ponad stan. Narobil dlugow na 150 tys. zl. i co.. znalezlismy mu tu prace z Tz, mieszkal u nas pol roku ,utrzymywalismy go przez ten czas ,M. po godzinach za darmo pomagal mu w pracy zeby skonczyl wczesniej dane zlecenie. A on zadnej wdziecznosci ,tylko zachowuje sie tak jakbysmy byli zobowiazani mu pomagac. Ostatnio dzwonia do mnie z policji i okazuje sie ,ze tatus sobie poszedl na miasto ,upil sie i siku mu sie zachcialo ,no to wysiakal sie w srodku centrum.. policja go zgarnela ,przesiedzial cala noc na dolku.. Gorzej niz z dzieckiem z nim mam. Niedawno przyniosl nam ciuchy robocze do prania.. jeszcze mowilam mu sprawdz dobrze kieszenie.. I co? Pralka nam sie popsula bo tatus nie zauwazyl 3 gwozdzi ![]() My tez planujemy budowe na przyszly rok, ale jak tak dalej pojdzie i dalej bede pozyczac pieniadze mojemu ojcu ,a M. bedzie mu pomagal w pracy to nie wiem kiedy zdolamy odlozyc na wymarzony dom.
Edytowane przez żabka19 Czas edycji: 2010-06-21 o 09:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4015 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#4016 |
Zadomowienie
|
no to wracam do was po weekendzie szkoły . oczywiście czytałam was ale jak mam szkołę to jestem tak wypruta, ze ani sił ani chęci na pisanie nie mam
![]() misiulka to naprawde przykre ![]() ![]() muminek obyś szybko wyzdrowiała ![]() anuszka ![]() wybaczcie, że na wiele nie poodpisywałam ale nie lubie odpisywac na coś co było wczoroaj czy przedwczoraj jak idziemy takim tępem ![]() no ale już będe na bierząco ![]() i mam pytanie ![]() od piątku mam skórcze te BH ? czy jak tam się zwą, to stawianie macicy. koło 27 tygodnia też miałam więc przez tydzień brałam luteine i potem długo nie miałam. szyjka mi się nie skraca ani nic. ale od piątku jest ich bardzo dużo nawet 30 dziennie. i niektóre trzymaja nawet 10 minut. brzuch mi się stawia i potem 10 minut taki twardy i dopiero potem puszcza. cały czas 3 razy dziennie biore magnez no i teraz od piątku jeszcze nospe 1 dziennie. myślicie, że powinnam pójść do gina ? bo nie chce znowu na jakaś panikare wychodzić ale wizyte mam dopiero 6 lipca a boje się, że przy tych skórczach dzidziuś jest chyba niedotleniony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4017 |
Raczkowanie
|
Nie bylam na wyborach ,mimo ,ze bardzo chcialam ,ale wyjazd do Oslo niestety byl uniemozliwiony
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4018 | |||||
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny! Na wejsciu chcialabym podziekowac Wam wszystkim za zyczenia z okazji pierwszej rocznicy slubu.
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
#4019 | |
Zadomowienie
|
żabka19 no to też nie zazdroszę i możemy sie razem jednoczyć
![]() Więc praca i studia. Nie było lekko, a M pracuje od rana do wieczora, zebyśmy mieli, na to co mamy ale tego nikt nie widzi tylko widzi, ze mamy i rękaej "daj" wyciąga. A ta jego praca już mu sie na zdrowiu tez zaczyna odbijać, ma zaburzenia rytmu serca ze stresu i przepracowania (miał holter, ekg robione a dzisiaj jakiś badanie na serce ale nie pamiętam jakie i z krwi mu to mieli zrobić). Żabka nie odbierz tego źle ale troszkę mnie pocieszyłaś, ze nie jedyna jestem z takimi problemami ![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
a pochwal się jaką niespodzianke sprawił M????
![]() |
#4020 |
Zakorzenienie
|
Idę zraz do ciucholandu dla dzieci bo ma dziś byc nowy towar. Muszę dokupić pajacyki bo mam mało. W piątek jedziemy do gina i mam plan wstąpić do h&m, bo jak piszecie są już wyprzedaże.
misiulka Mysle, że najważnejsze jest porozmawiac z mamą. Nie wierzę, że nie ma serca i zostawi was z tymi kredytami. Szcególnie teraz jak pojawi się maluszek wydatki wzrostną wielokrotnie. Szkoda, że czasem dzieci muszą ponosic konsekwencję nieodpowiedzialnych decyzji dorosłych. Mam nadzieję, że wszystko sie dobrze ułoży. Wczoraj byli u nas znajomi i koleżanka uczyła mnie wiązać chustę. Powiem Wam, że nie jest to takie trudne, a jej córeczka była zachwycona. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:54.