Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-21, 08:27   #3991
papeteria
Zakorzenienie

Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII

misiulka współczuje..bardzo dobrze ze nie wzieliscie na nia kredytu ..i napewno jest tak jak mówisz
za szybka wyprowadzke

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 08:27   #3992
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401
Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Zestawienie z całej ciąży i dzisiejsze, świeżutkie zdjęcia

Podsumowując.. waga startowa 72kg, waga obecna 99kg
36tydz i 3 dni.
Koniec, nie katuję Was więcej swoimi zdjęciami
Siala Twoj brzuchol jest piekny
I znowu nie widzę tych rozstępów!!
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 08:27   #3993
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość

Hej mamuśki, pogoda do du.py, a ja mam doła powróciły problemy rodzinne
oj Misiulka, nieciekawa sytuacja
Na co ona wydała ta kasę??? Skoro nic sensownego nie kupiła, nawet opał był na Waszej głowie. Może warto z nią porozmawiać? Może ma jakieś problemy, o których nie wiecie?

Dobrze napisałaś, że to nie jest normalne.
Rozumiem, że ludzie wpadają w długi bo utrzymują rodziny, inwestują w jakieś nieruchomości lub inne przedmioty... Jedyne co mi przychodzi do głowy to hazard

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 08:29   #3994
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość
a moje widzialas??chyba gorszych juz nie moze miec nikt
ja pamietam jak wrzucalas kiedys , ale co zrobisz sa i tyle .....najwazniejsze ze dzieci zdrowe

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 08:30   #3995
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
aniaa22 słodkich snów ale ja wstaniesz to się zaraz melduj koniecznie co byśmy sie nie martwiły.
anoxa żeby przepływy były dobre i informuj nas na bieżąco

Chyba najwyższy czas wykorzystać tż-ta.

Hej mamuśki, pogoda do du.py, a ja mam doła powróciły problemy rodzinne i nic mi się nie chce najchętniej to bym gdzieś uciekła i zaszyła się zdala od tego wszystkiego z moim M, już się nie mogę doczekac kiedy się wyprowadzimy i będę żyła tylko swoim życie a nie wiecznie problemami innych. Ale to dopiero za jakieś 2 lata . M mówi, żebym się nie przejmowała i nie martwiła ale jemu się łatwo mówi, bo to nie dotyczy jego rodziny, poza tym jego nie ma w domu całymi dniami więc nie wie jakie to wszystko jest przybijające mimo, ze mu o tym mówię to on ma jeden tekst, bo ty sobie za bardzo wszystko przybierasz W skróci mogę wam powiedzieć, ze moja mama jest maniaczką kredytów...

Misiulka
- współczuję. Świecić za kogoś oczami to nie jest przyjemne, a już za własną mamę to całkiem nieciekawie.

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
lazurowa usmiech
Uśmiech to coś co przychodzi mi najtrudniej... Po prostu nie potrafię.
Stary 2010-06-21, 08:30   #3996
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Rozstępy są ale przyznaję szczerze, że je wyretuszowałam bo są obrzydliwe, żadna jeszcze tu takich nie prezentowała i nie chcę szpecić sama wątku
Te, które tutaj pokazywano to w porównaniu do moich nie istnieją.

Moje istnieją, ale ja też nie pokażę
Stary 2010-06-21, 08:34   #3997
Bajka9
Raczkowanie

Hejka
misiulka
Ja również byłam głosować Dość spora frekwencja była, choć wybór był taki a nie inny ;/

Zmykam zaraz na miasto pozałatwiać kilka spraw, a potem czekam na kuriera z wanienką dzidziową oraz materacem

Życze wszytskim miłego dnia!

[ori_bas]402798[/ori_bas]
Bajka9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 08:35   #3998
sylviasol
Rozeznanie

cześć dziewczyny - jak zwykle starałam się nadrobić to co się u was wczoraj działo
) niekoniecznie mi się udaje ale żeby nie było to - się jednak starałam )

Misiulka1 przytulak dla ciebie. Tak to z tymi chol.....mi kredytami jest. U mnie wpracy jest kobitkaktóra prawie 100 tyś kredytu ma w różnych bankach i cały czas boniej windykatorzy wydzwaniają tyleże ja nie wiem na co onawzieła te pieniądze mieszkaniema byle jakie nigdzieniejeździła ani nic nie kupowała ?????? wiem tylko że ciąglejej podpisywałam zaświadczeniao zarobkach i ona ciągle konsolidowała? tzak tosię mówi ? kredyty z kilku robiła jeden a potem znowunastępny brała. I na koniec walkoholizm wpadła((
tak że powiem ci że jeszcze twoja mama przynajmniej stara się zarobićna te kredyty bo tamta to......
sylviasol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 08:35   #3999
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
No to właśnie stąd te moje 27 kilo na plusie.. lodówka stoi o krok od mikrofalówki
Jakbym była nieco bardziej gibka to bym stopą otworzyła drzwiczki i jaką kiełbachę wyjęła do pożarcia
O! Może ja przez sen podżeram takim sposobem
Ja z Ciebie nie mogę
Stary 2010-06-21, 08:35   #4000
Linka24
Wtajemniczenie

Dzień dobry! Ja tez meludje sie 2 in1... wszystko wg planu.Oooo Anie bierzeeee. Tak tak Aniu Rodź juz bo dawno nie było nowych dzidzi, bo moja póki co sie dotlenia w brzuszku
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 08:39   #4001
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
Byłyście na wyborach?
Ja byłam
Stary 2010-06-21, 08:39   #4002
mini 12
Raczkowanie

GG do mini 12

witam wszytskich serdecznie 3 dni u was nie byłam ale teraz spróbuje was nadrobić co tam słychać
mini 12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 08:43   #4003
sylviasol
Rozeznanie

dziewczyny ja już nie mogę leżeć, bolą mnie wszysytkie kości, mięśnie i gneralnie wszystko(((( nie śpię od 5 rano a jak mnie DzidziaM kopnie to ażmi niedobrze ratuuuuuuunku (( będę wyć
Stary 2010-06-21, 08:46   #4004
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

misiulka siostra mojej mamy robiła IDENTYCZNIE!! Komornik przyszedł pewnego dnia i chciał zająć mieszkanie, a wujek dostał zawału bo nic nie wiedział o tych kredytach Teraz jej dzieci za nią wszystko spłacają, a ona jeszcze się poobrażała na cały świat, jak chcieli z nią o tym pogadać... Nie wiem, może to jakaś choroba?

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Ja dziś o 18-tej mam poprawkę tamtego nieszczęsnego egzaminu, miała być 12 czerwca, ale babce nie pasowało. tak więc trzymajcie proszę kciuki
Stary 2010-06-21, 08:50   #4005
sylviasol
Rozeznanie

anuszka1401 powodzenia ))) 3mam kciuki
Stary 2010-06-21, 08:50   #4006
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

papeteria dziekuję
hd odkąd sięgnę pamięciom to ona zawsze brała kredyty, np. bo ciotka ma nowszy telewizora niż ona, i mimo że był dobry ona szła i kupowała lepszy, a to remont zrobiła, bo ciotka też zrobiła i trzeba zrobić bo gorszym nie można być, jak się M zapytał na co pobrała te kredyty to powiedział, ze to długi jeszcze z zamieszłych czasów i nic iwęcej powiedzieć nie chiała a ostatnio jak to wszystko wyszło na jaw to kasa szła m.in. na moją siostrę, bo mąż ją zostawił, narobił długu na firmę, a że dług powstał podczas trwania małżeństwa to ona musiał go spłacać, ale jak siostre umówiłam z koleżanką prawniczką, żeby poszła do niej a ona jej powie co musi zrobić żeby po rozwodzie nie poszła z torbami to mi powiedziała, zebym się nie wtrącała więc rozwód wzieła polubownie a jej były ją tak urządził, e musiała spłacaćjego długi więc potem była trwoga do boga. I moja mama brała kredyty i je kasę dawała a potem je miała spałacać, ostatnio jak poszłam po rentę do banku to odkryłam, że jest tam stałe zlecenie na konto, które ząłożyła siostrzenice i kasa jest przelewana na to konto, a jak powiedziałam mojej mamie, że wiem o tym i że po tajemnie przedemą dawała siostrze kasę robiła jej zakupy to nic nie powiedziała, i moja siostra z długów wyszła ale popadła w nie moja mama i siostra jej chciała "pomóc" i jej wzieła kolejne dwa kredyty ale moja mama ma je spłacać. I koło się zamyka. Ale jak moja siostra mieszkała z nami , dzieckie, i mężem to nic ich nie obchodziło, za wszystko płacili rodzice (żadnych opłat nie robili, spożywka ani inne zakupy też ich ni obchodziły) a jak sobie coś kupili to ja nie mogłam nawet zajrzec do ich pokoju nie mówiąc braku i rzeby sobie wziąć jakiegoś cukierka bo zawsze słyszałam nie bierz im ja ci kupię, a teraz jak nas nie ma to moja siostrzenica wpada do nas sama się częstuje, bierze co chce szuka po szafkach i słyszę a ciebie na to stać to sobie kupisz nie żałuj, a to nie jest tak bo ja nikomu jedzenia nie żałuję, tylko jest mi przykro, że ja teraz tak jestem traktowana, a poza tym jak siostrzenica wali mi takim hasłem to chyba sobie sama go nie wymyśliła.

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 08:56   #4007
sylviasol
Rozeznanie

ludzie to jednak straszne paskudy są a siostrzenica na pewno sama tego nie wymyśliła
Stary 2010-06-21, 08:56   #4008
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość

Ja dziś o 18-tej mam poprawkę tamtego nieszczęsnego egzaminu, miała być 12 czerwca, ale babce nie pasowało. tak więc trzymajcie proszę kciuki
Trzymam mocno

Cytat:
papeteria dziekuję
hd odkąd sięgnę pamięciom to ona zawsze brała kredyty, np. bo ciotka ma nowszy telewizora niż ona, i mimo że był dobry ona szła i kupowała lepszy, a to remont zrobiła, bo ciotka też zrobiła i trzeba zrobić bo gorszym nie można być, jak się M zapytał na co pobrała te kredyty to powiedział, ze to długi jeszcze z zamieszłych czasów i nic iwęcej powiedzieć nie chiała a ostatnio jak to wszystko wyszło na jaw to kasa szła m.in. na moją siostrę...
Jedyne co mi się ciśnie na usta to- MA-SA-KRA.
Przykro mi, że musisz się z tym użerać
Stary 2010-06-21, 08:57   #4009
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Byłyście na wyborach?
Cytat:

ha ha ha
dla mnie to wybory na zasadzie kogo nie chcę na prezydenta i na kogo głosować aby ten, którego nie chcę nie wygrał
U mnie tak samo to wygladalo, no trudno Szkoda ze jeszcze 2 tura

Cytat:
Zestawienie z całej ciąży i dzisiejsze, świeżutkie zdjęcia

Podsumowując.. waga startowa 72kg, waga obecna 99kg
36tydz i 3 dni.
Koniec, nie katuję Was więcej swoimi zdjęciami
Piekny brzuszek
Cytat:
Napisane przez Basia84 Pokaż wiadomość
vette ja uzywalam balsamu Palmers a pod koniec normalnego balsamu do ciala na brzuch i rozstepow brak
nie chce zapeszac ale jeszcze tak z tydzien i wejde w swoje spodnie sprzed ciazy tydzien temu nawet na tylek ich nie wcislam, dzisiaj weszly bez problemu ale ciutke brakuje zeby guzik dopiac wogole to wazylam sie w poniedzialek i piatek bo ja nie mam wagi w domu i bez niczego od poniedzilku zrzucilam 3.5kg
Niezle
Cytat:
Napisane przez Bajka9 Pokaż wiadomość

A co myślicie o imieniu Jagoda ??
Ladnie
Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
Ale tu spokojnie dzis

To kto nastepny w kolejce do rozpakowania??

Zdjecia Milenki z ostatnich dni, a dzis konczymy 2 tygodnie
Slicznotka
Cytat:
Napisane przez jaszczka Pokaż wiadomość

Powiem wam, że po minionej nocy przestałam lubić moją sąsiadkę położyłam się do łóżka tak koło 1 w nocy tylko po to żeby przez ponad godzinę słuchać jej jęków rozkoszy jakiegoś sobie faceta sprowadziła na noc i się dłuuuuuuugo i intensywnie zabawiali a ja leżałam sama w łóżku bez nadziei na przytulanki w najbliższym czasie to jest niesprawiedliwe! o!
Yyy zenada Ajak jest sie w abstynencji to boli podwojnie

Hd wszystkiego najlepszego

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 09:00   #4010
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Dzień dobry mamusie! Nadrobiłam Was więc mogę się przywitać.

Milenka, Lenka, Oskrek ale z Was śliczne maluszki:love : Sama słodycz!

Nieźłe wczoraj naprodukowałyście postów. Ja miałam cały dzień zajęty. Oczywiście spełniłam obywatelski obowiązek. Byłam tez w Tesco ale nie było, żadnych promocji na ciuszki. Kupiłam tylko 5 par skarpeteczek za 13 i rampersy ( nie wiem czy tak się to pisze) za 6 złotych. Nie zauważyłam, że są 2 w cenie 1 , bo wzięła bym więcej. Super bawełna. I kupiłam pampersy new borny.

Ale mieliśmy wczoraj przygodę z mężem. Pojechaliśmy po kolege do Bielska. On był w knajpie więc umówiliśmy się z nim na jeden z ulic. Nie znamy Bielska więc staliśmy i czekaliśmy. Oczywiście nie można było tam parkować i po kilku minutach podjechała policja. Pan wysiadł, od razu sie przedstawił, poprosił o dokumenty. Ogólnie był oschły, nawet nie pytał czemu tu stoimy. Z mojej strony podszedł drugi policjant. Patrzy i mówi: O pani w ciąży. Romek pani w ciąży jest, nic tam nie wypisuj bo to przynosi pecha" No i zaczęli sie pytać kiedy termin, jaka płeć. Okazało się, że jednego syn też jest z lipca, życzyli powodzenia i szerokiej drogi. Strasznie to było miłe.
Stary 2010-06-21, 09:01   #4011
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

Dzień dobry
hd spóźnione życzenia urodzinowe
vette ja zamawiam z tej apteki doz i jestem zadowolona bo niektóre produkty są o wiele tańsze.
siala super brzuchol, wygląda jakbyś miała za 5 minut rodzić
ola fajnie, że się pogodziliście, ja jak z moim się pokłócę to mnie najbardziej wkurza to, że ja ryczę i przeżywam, a on się zachowuje obojętnie i się potrafi nie odzywać kilka dni, ale tak jest jak osioł na osła trafi tylko, że ja potrafię pierwsza rękę podać bo nie cierpię takich sytuacji.
papeteria przez te twoje opowieści o snach to mi się zaczynają śnić głupstwa
Potrzebuję słońca bo zaplanowałam pranie ubranek a tu taka pogoda
Lilka___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 09:09   #4012
agravka
Wtajemniczenie

witam!
dzis pospalam do 9:30,ale to dlatego, ze w nocy chyba jakis rekord swiata w chodzeniu do lazienki pobilampoza tym bylo strasznie goraco i caly czas mialam wrazenie ze mi wody odchodza
misiulka-moja babcia tez miala faze na kredyty, moi rodzice jej pomogli, ale nie wiem jak jest teraz. musicie z nia porozmawiac szczerze...bo nie moze tak byc. przeciez jak sie wyprowadzisz, a ona pomocy bedzie potrzebowala to jej nie zostawisz...
na wyborach bylam. Liczylam ze moze nie bedzie IItury, bo nie chce mi sie tak lazic... ale niestety
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 09:13   #4013
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

sylviasol , wiem, ze ona tez jakieś konsolidowała, a te sa najgorsze bo duże oprocentowanie
Cytat:
misiulka siostra mojej mamy robiła IDENTYCZNIE!! Komornik przyszedł pewnego dnia i chciał zająć mieszkanie, a wujek dostał zawału bo nic nie wiedział o tych kredytach Teraz jej dzieci za nią wszystko spłacają, a ona jeszcze się poobrażała na cały świat, jak chcieli z nią o tym pogadać... Nie wiem, może to jakaś choroba?

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

włśnie i tego też się boję, żebym nie musiał spłacać tych długów, i żeby nic naszego nie zabrali.
za egzamin

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

Stary 2010-06-21, 09:26   #4014
żabka19
Raczkowanie

Dobry dzien!

Misiulka ja Cie doskonale rozumiem w tej kwestii. Mnie podobnie zalatwil moj .."tatus",uwielbial zycie ponad stan. Narobil dlugow na 150 tys. zl. i co.. znalezlismy mu tu prace z Tz, mieszkal u nas pol roku ,utrzymywalismy go przez ten czas ,M. po godzinach za darmo pomagal mu w pracy zeby skonczyl wczesniej dane zlecenie. A on zadnej wdziecznosci ,tylko zachowuje sie tak jakbysmy byli zobowiazani mu pomagac. Ostatnio dzwonia do mnie z policji i okazuje sie ,ze tatus sobie poszedl na miasto ,upil sie i siku mu sie zachcialo ,no to wysiakal sie w srodku centrum.. policja go zgarnela ,przesiedzial cala noc na dolku.. Gorzej niz z dzieckiem z nim mam. Niedawno przyniosl nam ciuchy robocze do prania.. jeszcze mowilam mu sprawdz dobrze kieszenie.. I co? Pralka nam sie popsula bo tatus nie zauwazyl 3 gwozdzi Najgorzej szkoda mi mojej mamy ,ktora jest sama w Polsce i ciagle jeszcze dostaje listy z urzedu skarbowego z nowymi sumami. Najgorzej mnie wkurza ,ze ojciec w ogole nie zdaje sobie sprawy z tego co zrobil naszej rodzinie ,jak mowie ,ze mama nie ma pieniedzy i pozycza od babci ..to on nie przejmuje sie ,ze mama nie ma pieniedzy tylko ,ze inni juz na pewno dowiedzieli sie o jego dlugach (np. babacia). Tragiczna sytuacja ,mam nadzieje ,ze niedlugo ojciec wyjdzie na prosta bo psychicznie tu nie wytrzymam, nie moge reszte zycia trzymac tate za reke i we wszystkim mu pomagac,a przede wszystkim nie moge go utrzymywac bo on wszystkie pieniadze przesyla mamie na dlugi ,a ja jemu tu oplacam mieszkanie i pozyczam na jedzenie itp. Ja wszystko co osiagnelam w No zrobilam sama,w 3 miesiace nauczylam sie jezyka bo inaczej nie mialabym szansy na prace ,po 6 miesiacach pobytu sama znalazlam sobie prace i to z norweskim .. A tu moj ojciec przyjezdza i ma wszystko na gotowe ,nawet slowa w urzedzie czy na policji nie powie bo ja to robie za niego. Ehh.. moze kiedys doceni nasza pomoc.
My tez planujemy budowe na przyszly rok, ale jak tak dalej pojdzie i dalej bede pozyczac pieniadze mojemu ojcu ,a M. bedzie mu pomagal w pracy to nie wiem kiedy zdolamy odlozyc na wymarzony dom.

Edytowane przez żabka19
Czas edycji: 2010-06-21 o 09:30
żabka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 09:28   #4015
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Ale mieliśmy wczoraj przygodę z mężem. Pojechaliśmy po kolege do Bielska. On był w knajpie więc umówiliśmy się z nim na jeden z ulic. Nie znamy Bielska więc staliśmy i czekaliśmy. Oczywiście nie można było tam parkować i po kilku minutach podjechała policja. Pan wysiadł, od razu sie przedstawił, poprosił o dokumenty. Ogólnie był oschły, nawet nie pytał czemu tu stoimy. Z mojej strony podszedł drugi policjant. Patrzy i mówi: O pani w ciąży. Romek pani w ciąży jest, nic tam nie wypisuj bo to przynosi pecha" No i zaczęli sie pytać kiedy termin, jaka płeć. Okazało się, że jednego syn też jest z lipca, życzyli powodzenia i szerokiej drogi. Strasznie to było miłe.
dobre
Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
witam!
dzis pospalam do 9:30,ale to dlatego, ze w nocy chyba jakis rekord swiata w chodzeniu do lazienki pobilampoza tym bylo strasznie goraco i caly czas mialam wrazenie ze mi wody odchodza
misiulka-moja babcia tez miala faze na kredyty, moi rodzice jej pomogli, ale nie wiem jak jest teraz. musicie z nia porozmawiac szczerze...bo nie moze tak byc. przeciez jak sie wyprowadzisz, a ona pomocy bedzie potrzebowala to jej nie zostawisz...
na wyborach bylam. Liczylam ze moze nie bedzie IItury, bo nie chce mi sie tak lazic... ale niestety
właśnie M chodzi i cały czas powtarza, że ona sobie nie da rady bez nas jak się wyprowadzimy, ale mam nadzieję, ze do tego czasu już wiekszość pospłaca tych długów swoich. My mieszkamy w domu 100letnim, w którym jest pełno wilgoci a to nie jest zdrowe a jak będzie mała to tym bardziej więc nie chcemy długo w nim mieszkać mamy porobiony prowizoryczny remont my wogle chcieliśmy go powiększych ale niestety nie możemy bo za dużo spadkobierców jest dom po pradzadkach, oni mieli trzy córki (jedna to moja babcia) te siostry mają dzieci, dzieci dzieci itp. i każdemu należy sie jakaś części ale sparwa spadkowa by sie ciągła latami bo nikt mi się na moją korzyść nie zrzeknie a ludzi do podziału chyba ze 30 a jeżeli to nie jest podzielone to nic nie moge robić bo pozwolenia na rozbudowę nie dostanę a nielegalnie też nie chcę tego robić bo duże kary są a zawsze sie jakiś uczciwy donosiciel znajdzie.

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

Stary 2010-06-21, 09:31   #4016
wiolek1
Zadomowienie

no to wracam do was po weekendzie szkoły . oczywiście czytałam was ale jak mam szkołę to jestem tak wypruta, ze ani sił ani chęci na pisanie nie mam

misiulka to naprawde przykre mama chiciała dobrze dla siostry ale teraz wy ponosicie tego koszty ;/ też myśle, że musicie z nią poważnie porozmawiać jak sobie to wyobraża za jakis czas tym bardziej, że dziecko będzie, chcecie sie budowac więc nie możecie płacic za błędy siostry !!

muminek obyś szybko wyzdrowiała

anuszka

wybaczcie, że na wiele nie poodpisywałam ale nie lubie odpisywac na coś co było wczoroaj czy przedwczoraj jak idziemy takim tępem
no ale już będe na bierząco

i mam pytanie
od piątku mam skórcze te BH ? czy jak tam się zwą, to stawianie macicy. koło 27 tygodnia też miałam więc przez tydzień brałam luteine i potem długo nie miałam. szyjka mi się nie skraca ani nic.
ale od piątku jest ich bardzo dużo nawet 30 dziennie.
i niektóre trzymaja nawet 10 minut. brzuch mi się stawia i potem 10 minut taki twardy i dopiero potem puszcza.
cały czas 3 razy dziennie biore magnez no i teraz od piątku jeszcze nospe 1 dziennie.
myślicie, że powinnam pójść do gina ? bo nie chce znowu na jakaś panikare wychodzić ale wizyte mam dopiero 6 lipca a boje się, że przy tych skórczach dzidziuś jest chyba niedotleniony
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 09:31   #4017
żabka19
Raczkowanie

Nie bylam na wyborach ,mimo ,ze bardzo chcialam ,ale wyjazd do Oslo niestety byl uniemozliwiony Podobno zaskakujaco duzo Polakow glosowalo w No.

żabka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 09:35   #4018
alutka78
Rozeznanie

Czesc dziewczyny! Na wejsciu chcialabym podziekowac Wam wszystkim za zyczenia z okazji pierwszej rocznicy slubu.

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
Ale tu spokojnie dzis

To kto nastepny w kolejce do rozpakowania??

Zdjecia Milenki z ostatnich dni, a dzis konczymy 2 tygodnie
Sliczniutka. Jaka ma piekna sniade cere.

Cytat:
Wrzucam swoje 99kilo
Wybaczcie jakość i plamy na lustrze
Pracuję nad dzisiejszymi zdjęciami ale baterie w aparacie padły i sie ładują dopiero.
Zdjęcia z wczoraj czyli 36tyg i 2 dni:
Sliczny brzunio.
Cytat:

No to kciuki mam zacisniete.
Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość

No prosze jaki przywilej w ciazy Cie spotkal. Fajnie tak. Trzeba korzystac z naszego stanu, bo niedlugo skoncza nam sie ulgii.
Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
witam!
To tak jak ja. Dzis spalam wyjatkowo dlugo, ze wzgledu na nocne wycieczki do Wc, a przy okazji do lodowki. Mialam tam ciasto z truskawkami i dlatego.
Stary 2010-06-21, 09:41   #4019
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

żabka19 no to też nie zazdroszę i możemy sie razem jednoczyć wiesz to chyba jest jakaś choroba bo inaczej to nie mogę sobie tego wytłumaczyć, a faceci to jeszcze inaczej do tego podchodzą (tzn. olewająco) jak twój tata. My z M też nic nie dostaliśmy sami na wszystko zapracowaliśmy a teściowe dopiero teraz jak mała ma się urodzic to nam zaczeli pomagać bo teściu na emeryturze górniczej od dwóch lat i sobie jeszcze dorobi. (wcześniej był na pomostówce i tez im sie nie przelewało a teściowa 20 lat nie pracuje). Ja jak chciała iśc na studia to musiąłm iści do pracy i sobie na nie zarobić bo tata zmarł i się ukróciło.
Więc praca i studia. Nie było lekko, a M pracuje od rana do wieczora, zebyśmy mieli, na to co mamy ale tego nikt nie widzi tylko widzi, ze mamy i rękaej "daj" wyciąga. A ta jego praca już mu sie na zdrowiu tez zaczyna odbijać, ma zaburzenia rytmu serca ze stresu i przepracowania (miał holter, ekg robione a dzisiaj jakiś badanie na serce ale nie pamiętam jakie i z krwi mu to mieli zrobić). Żabka nie odbierz tego źle ale troszkę mnie pocieszyłaś, ze nie jedyna jestem z takimi problemami

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
od piątku mam skórcze te BH ? czy jak tam się zwą, to stawianie macicy. koło 27 tygodnia też miałam więc przez tydzień brałam luteine i potem długo nie miałam. szyjka mi się nie skraca ani nic.
ale od piątku jest ich bardzo dużo nawet 30 dziennie.
i niektóre trzymaja nawet 10 minut. brzuch mi się stawia i potem 10 minut taki twardy i dopiero potem puszcza.
cały czas 3 razy dziennie biore magnez no i teraz od piątku jeszcze nospe 1 dziennie.
myślicie, że powinnam pójść do gina ? bo nie chce znowu na jakaś panikare wychodzić ale wizyte mam dopiero 6 lipca a boje się, że przy tych skórczach dzidziuś jest chyba niedotleniony
ja już sama nie wiem bo BH to chyba mam od 20tc a teraz mam bolące raz, dwa razy dziennie, a czasem wogóle i gin mi ostatnio powiedział, ze to też są te BH i one mogą naet trwać do 30 min i one przygotowują macice do porodu a te nie bolące tak samo więc już nic nie wiem, ja sobie tłumaczę, że te bolące oznaczaj, że już bliżej niż dalej.

Cytat:
Napisane przez alutka78 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny! Na wejsciu chcialabym podziekowac Wam wszystkim za zyczenia z okazji pierwszej rocznicy slubu.
a pochwal się jaką niespodzianke sprawił M????

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

Stary 2010-06-21, 09:48   #4020
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Idę zraz do ciucholandu dla dzieci bo ma dziś byc nowy towar. Muszę dokupić pajacyki bo mam mało. W piątek jedziemy do gina i mam plan wstąpić do h&m, bo jak piszecie są już wyprzedaże.

misiulka Mysle, że najważnejsze jest porozmawiac z mamą. Nie wierzę, że nie ma serca i zostawi was z tymi kredytami. Szcególnie teraz jak pojawi się maluszek wydatki wzrostną wielokrotnie. Szkoda, że czasem dzieci muszą ponosic konsekwencję nieodpowiedzialnych decyzji dorosłych. Mam nadzieję, że wszystko sie dobrze ułoży.

Wczoraj byli u nas znajomi i koleżanka uczyła mnie wiązać chustę. Powiem Wam, że nie jest to takie trudne, a jej córeczka była zachwycona.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości