|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2191 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie Listopadowo-Grudniowe 2010 :-) cz.2
|
![]() ![]() |
![]() |
#2192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2193 |
Wtajemniczenie
|
#2194 |
Zakorzenienie
|
vcelka no masz zapas butelek jak nie wiem
![]() Szkoda ze blizej mnie nie ma takich targow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2195 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I jednak nie było usg na targach.
![]() |
#2196 | |
Zakorzenienie
|
Moze, akurat wieczorami sie zaczyna dziac w brzuchu i tak mysle oby imprezowicz nie wyrosl
![]() Cytat:
![]() Malgosiak, gratuluje coreczki ![]() Kupilam dzis druga rzecz, kamizelke a na all wylicytowalam za szmieszna kase przecudny sweterek, w sensie wyglada na cieply, jak dostane to zrobie fotke ![]()
![]() |
#2197 |
Zakorzenienie
|
No tempo pisania macie niesamowite
![]() Zdążyłam przeczytać te zaległe 6 stron i właściwie już muszę jechać po młodego. W skrócie napiszę tylko, że gratuluję pierwszych ruchów i kopniaczków, udanych pierwszych zakupów i dobrych wynikow badań i USG ![]() Może wpadnę później, o ile dam radę, bo ból nerki nie daje mi za długo siedzieć i płaczę sobie... |
![]() ![]() |
![]() |
#2198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Placzesz bo boli nerka czy z innego powodu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2199 |
Zakorzenienie
|
Weronisia
![]()
#2200 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny
![]() od kilku dni mam straszne wahania nastroju ![]() ![]() chyba odpuszcze sobie jeden egzamin-baba wciąż robi mi pod górkę, to sobie daruje i w nastepnym semestrze to zalicze u innego wykładowcy. to zostały już tylko 2 w piątek i niedziele - nie mogę się doczekać żeby mieć je za sobą... Weronisia nie można nic poradzić na tą nerkę? ja lekko zwichnęłam kostkę w sobotę i poradzono mi żeby robić okłady z rozbitych tłuczkiem liści kapusty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aliszcze bardzo się cieszę że USG tak fajnie wyszło i wszystko w normach ![]() ![]() zrobię sobie chyba gorącą czekoladę na poprawe humoru... ![]()
#2201 |
Zadomowienie
|
Weronisia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja mam bóle czasem, z boku, wysoko jakby w wątrobie czy trzustce, tak przy żebrach, po prawej. Nie wiem co to może być ![]() ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Właśnie wsunęłam cheetosy ketchupowe ;p Byłam z mamą na mieście, chciałam sukienkę sobie zakupić i spodnie jakieś i ni ma nic na mnie ![]() ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2202 | |
Rozeznanie
|
Dziewczyny fantastyczne te Wasze zakupy
![]() Vcelka bluzka rewelacyjna Cytat:
![]()
![]() |
#2203 |
Rozeznanie
|
Dzieki za miłe przyjęcie na wątku, od wczoraj nieźle naskrobałyście
![]() Ja to sie zastanawiam kiedy ten brzuszek zacznie rosnąć, cały 1 trymestr wymiotowałam, ciągle i schudłam ok. 2,5kg i nic nie tyje, jem normalnie nawet więcej niż przed ciążą (jeśli nie wymiotuję bo zdarzyło mi sie teraz pare razy z powodu nietolerancji żelaza), poza tym mam lekką anemię, brałam Tardyferon przez miesiąc, ale się nie wchłonął, teraz kombinujemy z innymi preparatami, po których mam mdłości. Brzuszek też się nie powiększa, zastanawiam się jak tam mój dzidzius czy rośnie i gdzie On sie tam miesci w tym malenkim brzuszku (zaczelam 17tc) i nadal go nie czuje, a nie moge sie doczekac. Ogolnie to mam miliony pytan, ale moj dr nie jest skory do rozmow, dostalam namiar na dobrego dr i chcialam sie do niego przepisać i zrobic u niego USG połówkowe, myslicie ze to dobry pomysl zmieniac teraz lekarza? p.s.piękne rzeczy kupujecie, ja jakoś czekam na poznanie płci, choc zaraz ide do PEPCO i nie wiem czy sie nie skusze ![]()
#2204 |
Zadomowienie
|
Niebieskaa ja uważam, że skoro jesteś niezadowolona z lekarza to każda pora jest dobra na zmianę.
#2205 |
Zadomowienie
|
Niebieska ja też tak uważam...każda pora na zmiane lekarza jest dobra jeśli coś Ci w nim nie pasuje...Lekarz powinien odpowiadac na wszystkie pytania które Cie trapią a to że jest mało gadatliwy go nie usprawiedliwia
![]()
![]() |
#2206 | ||||||
Raczkowanie
|
Dzień doberek,
byłam w sobotę w nadarzynie i..... upolowałam coś dla siebie... wszystko z mody mothercare , dziewczyny, ale byłam w szoku: kupiłam 2 pary dżinów, ogrodniczki, bojówki, spodnie białe lniane i spódnice.....wszystko z mętką i zapłaciłam za to: 100 zł .... do tej pory chyba w to nie wierzę ![]() przeczytałam wszystko! : Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Witam nowe kobitki : Layla, Niebieska, Ranka ! Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
#2207 |
Zakorzenienie
|
essence30, na targach tak sie oblowilas?
Kurde musze sobie tosty z serem zoltym zrobic i syzneczka ![]() ![]() ![]() W ogole to wiecie co.. mam gdzies w domu SWOJE sukienki i kilka ubranek ktore mama mi zrobila jak sie mialam urodzic. Swietnie ze mi sie przypomnialo, musze poszukac a todla mnie takie poruszajace ze mam SWOJE ubrania z okresu noworodkowego ![]()
#2208 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny dzieki za odpowiedzi.
Ja napisałam ze jest malo rozmowny, a wiecie co ostatnio jak mi przepisal lek surbifor czułam sie po nim fatalnie jak nigdy ostre bóle żołądka, brzucha, niesmowite wymioty jak nigdy, wiec moj tż dzwoni do niego co mamy robic, czy zmienic lek itp. a on oburzony "przeciez ja pracuje, zmienie lek,prosze przyjsc po recepte" i koniec gadtki. Myslalam ze ma zly dzien, no to idziemy do niego po 2 dniach, a on do mnie tak:"Pani to ma jakies problem, z malego zdarzenia robi Pani wielki problem, mogla Pani przez tydzien nie brac zelaza i nic by sie nie stalo..."itd A skad ja mam to wiedziec, on lekarz czy ja?zglupialam wtedy. Wyszlam z gabinetu bo mi lzy podeszly do oczu, bo przyszlam tylko po recepte a on mowi ze ja mam problem. Mąz zostal i mu powiedzial co mysli, ogolnie ten dr zaczal sie nastawiac na pieniadze -wtedy jest przemily, ale poza gabinetem mam dla niego nie istniec. I chyba juz nie chce go widziec, po co te wizyty maja mnie stresowac, prawda? Ogolnie to policzylam ze dzwonilam do niego od poczatku ciazy 4 razy, wiec nie uwazam sie za nachalna pacjentke.ehhh...
#2209 |
Raczkowanie
|
Anecka...... w tych halach w nadarzynie,
a ser...... jejyu taki gorący, ciągnący....... zaraz mi ślina do .... ucieknie ![]() też bym coś zjadła, ale nie wiem co... tzn wiem już co, ale nie chce mi się iść do sklepu po ser ![]()
Urodziłam się 13ego w piątek ![]() Nasz Skarb ![]() Nasze nadchodzące Szczęście ![]() Edytowane przez essence30 Czas edycji: 2010-06-21 o 17:14 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2210 |
Zadomowienie
|
Anecka ojjj ja tez uwielbiam...ciągnący sie serrrr
![]() ![]() ![]() Ale juz dawno nie jadłam pod taka postacią żółtego sera ![]() ![]() ![]() ![]()
#2211 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#2212 |
Zadomowienie
|
Niebieska no to juz napewno bym nie poszła do NIEGO!!!!! A moj mąż chyba by go tam....juz nie powiem co.... Kochana znajdz innego lekarza albo do takiego idz z polecenia właśnie. Ja tez na poczatku ciąży chodziłam do popaprańca ktory nie zauważył na usg torbiela 5cmx5cm!! I kuzynka mi poleciła lekarza i teraz jestem bardzo zadowolona starszy z 30letnim doświadczeniem jak ide na wizyte to z dużą chęcia
![]()
#2213 |
Raczkowanie
|
Ishka.... ja ubolewam, bo mam mięsowstręt ciążowy, no za nic nie mogę się zmusić.... jak słyszę schabowy... to bym zjadła, ale jak już widzę to niekoniecznie , mam nadzieję, że wkrótce przejdzie
![]() Niebieska - ja tez zerknęłabym na stronę "znany lekarz" i poczytałabym , co pacjentki piszą... w przypadku mojego wszystko się zgadza, więc sądzę, że to jedno z wiarygodnych źródeł
Urodziłam się 13ego w piątek ![]() Nasz Skarb ![]() Nasze nadchodzące Szczęście ![]() Edytowane przez essence30 Czas edycji: 2010-06-21 o 17:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2214 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() mam cukierki ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do ciąży to teraz jeszcze bardziej trzeba zadbać o zęby - tak więc jeśli masz coś do "załatania" to biegusiem do dentysty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2216 |
Zakorzenienie
|
essence ta glkoza nie taka zła
![]() ![]() ![]() ![]() dziewczyny szykuje się na usg połówkowe, jade na 20:00 trzymajcie kciuki bo się denerwuje, musze zapytac mojego gina ile kosztuje nagranie na płytke bo chcemy z mężem taką pamiątkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2217 |
Zadomowienie
|
Essence ja miałam całkowity wtręt do mięsa jeszcze 3 tygodnie temu
![]() ![]() ![]() Ja ostatnio od jakiś 3 dni zauważyłam jakąś dziwna sytuacje u mnie...przez weekend byłam u moich rodziców...babcia zrobiła jak zawsze pyszne obiadki (w sobote i w niedziele) poszłam po męża zawołać na obiad bo siedział z moim tatą na ogródku z piwkiem a ja juz byłam taka głodna i miałam takiego smaczka na obiadek a aza chwile jak juz miałam nałożone na talerzu to mały zaczął tak szaleć w brzuchu nie wiem po czym mnie kopał ale zrobiło mi sie słabo takie duszności,takie ciepło odczułam naraz i ból żołądka jak na wymioty...i nie moglam juz patrzeć na jedzonko! Nie wiem co to jest ale powtórzyła sie identycznie aytuacja w niedziele przy obiedzie ![]() ![]() ![]()
#2218 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Cytat:
![]() Daj koniecznie znać jak to z tą płytką, jaką trzeba i wogóle, bo jestem bardzo ciekawa, czy właśnie to 2d też można nagrać i oczywiście trzymam kciuki!!!!!!!!!!! ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2219 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zdjęcia będą na 100% albo jeszcze dziś wieczorem , a jak nie to jutro rano ale bede się starac obiecuje ![]()
![]() |
#2220 |
Zakorzenienie
|
ale ja ide na 3d
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.