|
|
#2701 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: 30+ ... zapraszam :)
Melkas, bardzo dobrze mówisz
To gdzie się spotkamy, by Lence manto spuścić? Należy się jej jak nic!!! Lenuś, my tu dla Twojego dobra tak Cię zachęcamy, a Ty masz to wszystko gdzieś... nieładnie ![]() Łap pozytywne fluidki od Melkas i do roboty ![]() Ilion, no nie... musisz trochę męża poprzytulać Nie samym tortem człowiek żyje ![]() Ja byłam w odwiedzinach u młodszej siostry, poplotkowałyśmy prawie 3h Bartuś (mój chrześniak) narysował piękny obrazek dla wójka ![]() Fajnie, że jutro nie trzeba rano wstawać W ten weekend będę nosić go na rękach ![]() Macie jakiś sprawdzony przepis na sałatkę z brokuła? Mam ochotę zrobić na weekend, ale nigdy nie jadłam. Planuję zrobić z dodatkiem czosnku, jajko, szynka, papryka marynowana... i nie wiem co jeszcze?
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone |
|
|
|
|
#2702 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Poza tym mamy piękne jeziorko, choć wody to u was teraz dostatek A tak serio to będę bronić Lenki, Nie bijcie jej tak, bo nie była wcale gorsza ode mnie a mi żadnych batów nie dostało się ani za brak ćwiczeń, ani za złą dietę, choć postanowiłam już ograniczyć się( cud, ze waga stoi).Oszczędźcie ją jeszcze raz.Cytat:
Wiecie.Wyciągnęłam step i zaczęłam dziś ćwiczyć ale wytrwałam tylko 10 minut bo słabo mi się zrobiło( jestem meteo-patką i czasem z powodu zmian pogodowych mam straszne zawroty głowy i spać mi się chce)Przerwałam wiec ćwiczenie na stepie, uznajmy to za rozgrzewkę i zrobiłam 100 brzuszków ,50 przysiadów i poszłam do pracy.Tam kilka razy zrobiłam sprint po schodach na 1 piętro do magazynku i skłony, podskoki do szafek i lodówek.To też się liczy, co ?Dla mnie tez zaczyna się weekend, ale trochę w inny sposób, bo w sobotę i niedzielę pracuje po dwie zmiany i to na pełnym gazie.Myślę, ze będzie dużo ludzi. Zajrzę do was ale nie wiem czy coś nagrezdam.
|
|
|
#2703 |
|
Zadomowienie
|
Witam dziewczynki
![]() Wchodzę na forum i co widzę? Jakis spisek przeciwko mnie Betti, Melkas nie znęcajcie się tak nade mną, plisssssss, już będę grzeczniejsza. Nie mam wszystkiegio gdzieś, po prostu mam spadek energii, ale się poprawię. Teraz mam ciężki okres w pracy, ale to nie jest żadne wytłumaczenie, wiem. Dziękuję Ilion , że stnęłaś w mojej obronie ![]() Bettix ja uwielbiam taką sałatkę z brukuła: oczywiście brokuł, lulurydza, pietruszka i marchewka gotowana w kostkę, prażony słonecznik, ewentualnie jajko albo jakieś mięsko (kurczak, szynka) + przyprawy i majonez
|
|
#2704 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Piękne
Ilion, po pierwsze brawa za ruszenie tyłeczka do ćwiczeń ![]() Po drugie, praca w kuchni daje nieźle popalić, więc też się zalicza do ćwiczeń A Twój M stawia mi kawę, za to, że załatwiłam mu miłe chwile z Tobą Lenko, dzisiaj obudziłam się o 4,45 i myślałam o Tobie... mogłaś nas okłamać, a tego nie zrobiłaś, więc należy Ci się pachnący kwiatuszek A po takim wspaciu ze strony Ilion, ja się poddaję Dobrze, że waga nie rośnie, ale jakbyś trochę pomogła swojemu org to by zaczęła spadać ![]() Ja też się dzisiaj zważyłam i jest: 58,85kg Cel osiągnięty !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A najlepsze w tym jest to, że nie stosuję żadnej diety: w tym tygodniu codziennie na śniadanie miałam chałkę (własnego wypieku) i zdecydowanie mniej ćwiczę niż dawniej, bo tylko 2x w tygodniu. Strasznie się cieszę Dodatkowo jestem tuż przed @, powinna zawitać do mnie 2 dni temu, ale pewnie ze stresu się spóźnia
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2010-06-19 o 18:18 |
|
|
|
|
#2705 |
|
Raczkowanie
|
hej weekendowo.... i grzesznie
!Bettix... Super gartulacje ?Beti, no ładnie Lenka nas się wystraszyła ... Za ostro pojechałyśmy ?LENUŚ, my z miłości do Ciebie! Ani w głowie nam znęcanie się nad Tobą, kochana ... Wybacz ? Przecież Ty mądra Kobietka jesteś i wiesz, że tak troszkę żartowałyśmy... ale tylko troszkę![]() Ilion... Ty tyle harujesz, że spokojnie Ci za siłkę czy ćwiczonka starczy, więc tym bardziej za ruszenie tyłeczka!Bettix...Widzisz, nasze wrzaski na Lenkę podziłały na Ilion , hihihi... Piąteczka!A ja dziś: 6:00 -pobudka - nie wiem, co tak wcześnie???9:00-12:00 - zakupy, ryneczek i itd, w między czasie 3szt myśliwskiej 12:30 - kawka 14:00 - truskawki+jogurt+cukier trzcinowy 16:00 - żołądki indycze w białym sosie+1 ziemniak (WYJĄTKOWO!)+ogórek kiszony, sok grapefruitowy 18:00 - truskawki+jogurt+cukier trzcinowy ![]() 19:00 - 2 garście popkornu ...Ale se nagrzeszyłam, co - hihihi... Miłego leniuchowania
Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-06-19 o 20:10 |
|
|
|
|
#2706 |
|
Zadomowienie
|
Kochane dziewczynki oczywiście, że się nie gniewam, Melkas nie wygłupiaj się, przecież wiem, że wy to wszystko z miłości do mnie mówicie
![]() Bettix wielkie gratki!!!! Przechodzę na Twoją chałkową dietę Kurczę, jak ty to zrobiłaś, strasznie ci zazdroszczę ![]() A gdzie wy się w ogóle wszystkie podziewacie?? Czyżbyście jeszcze na wyborach były? Ja już po, w sumie zawsze chodziłam, ale po tych reklamach w tv tym bardziej poczułam, że to mój obowiązek ![]()
|
|
#2707 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jadłam normalnie i ćwiczyłam A Twój sposób by mniej jeść i nie ćwiczyć, to mi się nie podoba Bo tylko sobie spowolnisz metabolizm ![]() Wypuść tego lenia z siebie, to mu manto zrobimy razem z Melkas ![]() Wiem, że się na nas nie obrazisz, bo przecież Cię uwielbiamy Melkas, po ciemnych chmurach wreszcie przyszło słoneczko i same dobre rzeczy mnie spotykają Moje nowe cele, to utrzymanie wagi 60kg. Napewno na wczasach mnie przybędzie tu i ówdzie, ale tak mam zawsze, bo diety nie zamierzam stosować, a biegać przecież nie będę. Także po wczasach wrócę do Was napewno, hi hi. Piąteczka za Ilion, fajnie że na jedną osobę chociaż podziałało ![]() A ja dzisiaj zrobiłam sobie sesję w stroju kąpielowym i pomimo, że czekam z niecierpliwością na @ i brzusio trochę się wypuklił, to podobam się sobie. Brzusio boli, więc @ się czai za rogiem... mam nadzieję, że przed wyjazdem chociaż te gorsze dni miną ![]() Aga, pewnie Ci dobrze w tej Podróży Miłosnej, bo gdzieś zaginęłaś nam ![]() Czekamy na relację
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone |
|
|
|
|
|
#2708 |
|
Raczkowanie
|
hej...
ale jestem objedzona - karkówka, sałatka grecka, 2 piwka, 2kawałki babki cytrynowej. A co jak weekend to weekend Lenka... , mądra kobietka jesteś! Ale się od nas nie opędzisz i również nie podoba mi się Twoje podejście: MAŁO JEŚĆ I MAŁO ĆWICZYĆ, popieram Beti - za chwilę Twój metabolizm ześwirujeBettix... No widzisz kochana, jak Ci się wszystko pięknie ułożyło ! A kiedy zaczynacie urlop i jaki kierunek obraliście? Jakoś zdjęć z sesji na profilu Twoim nie widzę , gdzie są?Agika... Aguś, wraaacaaaj miłej nocki...
Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-06-20 o 22:28 |
|
|
|
|
#2709 |
|
Zadomowienie
|
helloł kobietki,
już jestem z powrotem, wczoraj wieczorkiem ładnie nadrobiłam lekturę, ale sił brakło by pisać. Dziś postaram się nadrobić. Różne zdarzenia sprawiły, że nawet nie byłam w stanie się z wami pożegnać. Wyjazd udał nam się cudownie, choć trochę tęskniliśmy za naszymi chłopakami. Wróciliśmy zrelaksowani i już jesteśmy znowu w komplecie w codziennym kieraciku naszym kochanym. Nie jestem w stanie na wszystko teraz odpisać, gratuluję spadków, gratuluję Lence bacików i nowych postanowień Mój brzusio wam dziękuje za dobre opinie, choć dużo mu brakuje do dobrego wyglądu. Choć w miarę swobodnie czuję się już w stroju kąpielowym Jednak Bettix bije mnie na głowę w tym zakresie. Jej brzusio to ideał do którego będę dążyć . Bettix gdzie te foty w stroju ??? Teraz nadrabiam zaległości w pracy, więc spadam. Aha po przyjeździe 2 kg na plusie, ale placek po węgiersku i lody domowej roboty były tego warte. Od dziś jestem już na właściwych torach a wieczorkiem lecę na wytęsknione NW. ![]() Miłego dzionka kochane. papa ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Aha jeszcze w głowie mam myśl z wczoraj do Mel, jak tak czytałam jednego posta i menu menu, a potem napisałaś że zjadłaś frytki i coś tam z KFC to było do przewidzenia, czytając menu przysżło mi do głowy, że malutko zjadłaś i oby nie skończyło się atakiem głodu. Dlatego nie mogłaś się powstrzymać i uległaś.
|
|
#2710 |
|
Zadomowienie
|
Witam z rana
![]() Aguś fajnie, że wyjazd się udał, ale dobrze, że już jesteś z nami Znając Ciebie te 2 kg zaraz zrzucisz, kurcze, aż mi wstyd, bo już dzisiaj biegniesz na NW, a ja się tak obijam ![]() Melkas, Betti, Aga macie rację, MUSZĘ wrócić do ćwiczeń, bo spowolnię metabolizm, poza tym rzeczywiście miałam więcej energii i lepiej się czułam. Sama jestem na siebie zła, ale jakoś nie mogę się przemóc. Najgorszy ten pierwszy raz, potem wpadnę w rytm i będzie ok. Tylko że w przyszłym tygodniu będzie @, potem wujeżdżam na kilka dni i znowu te ćwiczonka nie będę regularne, ale to tylko wymówka, wiem Dzięki jeszcze raz dziewczyny, że mnie tak mobilizijecie, nie chcę was zawieść i dzisiaj postanowione 30 minut na rowerku
|
|
#2711 |
|
Raczkowanie
|
hej, to co kawka z rana
u mnie mały młyn w pracy i biegam i ciągle biegam . Menu - ok, typowo tygodniowe i zgodne z założeniamiAgika... Jesteś i czekamy na troszkę więcej szczegółów. Lenko... , trzymam kciuki za Twój rowerek i za Ciebie!menu: 8:30 - kawa z mlekiem, 120g łosoś wędzony, 100g szynka swojska wędzona 11:00 - herbata czerwona 13:00 - gruszka 14;30 - 0,5l kefir 0% 18:00 - kawka z mlekiem, 3szt ciasta z truskawkami 19:00 - herbata czerwona 21:00 - 120g łosoś wędzony, 8szt oliwki z czosnkiem, herbata czerwona... no, i węgle zrobiły swoje !
Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-06-22 o 08:46 |
|
|
|
|
#2712 |
|
Raczkowanie
|
o kurcze, ale tu puchy
... gdzie Wy się podziewacie?!melduję i przyznaję się bez bicia, że dziś zgrzeszyłam 3 kawałkami ciasta z truskawkami , było pychaA i jeszcze jedno, wrzuciłam na profil swoja nową fryzurkę... pa !
|
|
|
#2713 |
|
Zadomowienie
|
Melkas, ale drastyczne cięcie
Bardzo bardzo korzystna zmiana Jeśli chodzi o urlopik, to wyjeżdżamy w sobotę o godz. 5 rano, kierunek: Bułgaria ![]() Aga, witaj Nie raz dzieciaczki dają popalić, a jak ich nie ma to tak jakoś pusto, co nie? ![]() Miło czytać, że stęskniłaś się za NW, tym bardziej, że Ci ciężko było zacząć. Naprawdę mi imponujesz ![]() Lenko, brawa za postawę No i trzymam kciuki za wytrwanie w postanowieniu ![]() Na razie kończę, bo trzeba się kąpciać. Jutro czeka mnie wyjazd do "góry" czyli do paszczy lwa... może wreszcie zobaczę swój angaż, bo jeszcze nie wiem za ile pracuję Buziolki
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2010-06-21 o 20:43 |
|
|
|
|
#2714 |
|
Zadomowienie
|
Bettix do jakiej paszczy lwa, ty się tak nie nastawiaj, co najwyżej do kociaka jakiegoś
Powodzenia No ale gdzie te fotki w bikini No i miło mi, że mi piszesz, że ja ci imponuję Dziś zrobiłam mój długi dystans 45 min. Choć szczerze ciężko mi to wszystko pogodzić. Dopiero teraz usiadłam na tyłku padnięta. Zaraz kąpiel i spać. Melkas załamałaś mnie tym ciastem, ja dziś chodzę i mnie się chce, ale pomyślałam, że dotrzymam ci kroku i w tygodniu zrobię sobie SB1 tyle , że z owockami. A ty mi tu o cieście i o 3 kawałkach piszesz Katuj tą piłkę katuj. No i jeszcze za menu dostaniesz , a gdzie jedzenie jest??Lenko jak tam rowerek przeżył? Ilion litr wódki? ja bym chyba umarła, no mój małż by umierał chyba. Szok. Bettix ja robię jedną sałatkę z brokuła, jest super, można ją zrobić warstwowo lub pomieszać. Bardzo prosta: brokuł obgotować, feta w kostkę, prażony słonecznik, sos: jogurt, trochę majonezu, pieprz i czosnek odrobinka. Moja ulubiona brokułowa. Idę spać, do jutra
|
|
#2715 |
|
Zadomowienie
|
Aga, no nie wiem czy wstawić foty, bo dopiero na nich zauważyłam, że widać mi bliznę po operacji wyrostka... a po drugie na zdjęciach ten strój dużo traci, wygląda mało ciekawie... ale w realu bardzo mi odpowiada
![]() A sałatkę brokułową zrobiłam tak: brokuł, ser feta, ogórek świeży, szynka, kukurydza, jajka. Do tego sos majonezowo - jogurtowy + czosnek. Była pyyyycha Dobrej nocki życzę i nie Ci się przyśnią aniołki
|
|
|
|
#2716 |
|
Raczkowanie
|
Rany, co ja mam dziś ssanie
Piłka została zmęczona: 2x80=brzuszki, 2x50=wew uda, 2x50=ręce(ściskanie). Bettix...Bułgaria , fajnie... będę czekała z niecierpliwością na relację. A jedziecie samochodem czy samolot? Beti, a czego Ty się boisz?! Przecież firmowe kadry bez Ciebie leżą! To Ty rozdajesz kartyAgika... No widzisz, wstyd mi ... ale dziś WIELKI GŁÓD mnie dopadł . A dlaczego za menu dostanę ? I dlaczego nic nie piszesz o szczegółach obchodów rocznicowych, co?! Ty ...Lenka... Lenuś, złaź z rowerka i spać, no już już na dziś wystarczy !miłej nocki
|
|
|
#2717 |
|
Zadomowienie
|
Jestem, nie spędziłam nocy na rowerze ha ha, ale obiecane pół godzinki było, do tego trochę brzuszków i mam nadzieję, że teraz juz mi będzie jakoś szło
Melkas wyglądasz ślicznie, tak inaczej. Też Cię podziwiam za odwagę, bo mam podobnie jak Betti, boję się ściąć swojewłosy albo jakoś inaczej zafarbować. I proszę nie kuś mnie teraz ciastem ![]() Aguś mi również imponujesz. Ledwo wróciłaś, a już myślisz o ćwiczeniach ![]() Uciekam do pracy
|
|
#2718 |
|
Zadomowienie
|
Uprzejmie donoszę, ze zdjęcia w bikini już są
Polecam, I ja tam żadnej blizny po operacji nie widzę Mel Melkas za ćwiczonka i za to że lodówka przeżyła atak zbliżającej się @ A wczorajsze menu oprócz śniadnaia prawie nic nie jadłaś pożywnego. No sama przeanalizuj, stąd potem te ataki głodu, zwłaszcza, ze ciastem sobie poziom cukru podniosłaś i tylko chciało ci się po nim jeść. I w ciągu całego dnia zero warzyw było. No widzę oliwki się pojawiły o 21 Wyjazd bardzo fajny, fajny hotel 3 różne sauny, 2 jaccuzi, basen, full relaks, zwłaszcza, że w czwartek byliśmy w tym wszystkim sami. W piątek poszliśmy w góry, a po powrocie znowu basen, sauna i jacuzzi Ja dodatkowo miałam manicure i pedicure, a po kolacji wspólna kąpiel w jakimś olejku i płatkach róży, w fajnym, pełnym atmosfery pokoju, a potem cudnie relaksujący masaż, każdy z nas. Super. W sobotę jeszcze trochę pozwiedzaliśmy i wróciliśmy w pełni zrelaksowani do domciu. W niedzielę rano szybciutko po chłopaków. Polecam każdemu od czasu do czasu. Jedyne co mi nie odpowiadało, to kolacje - były pyszne, domowe, ale jakoś nie mój styl mnie się michy sałaty chciało. A i jeszcze na mieście pyszny placek jedliśmy po węgiersku i super pyszne lody. Mniam, na wspomnienie ślinka mi leci. Melkas mój czerwiec też zalatany, dziś zebranie w przedszkolu i mały poczęstunek i też dziś mamy ostatnią lekcję angielskiego Milcia, nareszcie, bo jak ciepło to jeździć się nie chce. Lenuś jak tam u ciebie? Olunek już chyba bez netu jest ![]() miłego dzionka,
|
|
#2719 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
lecę na zdjęcia w bikini i za raz wracam!
|
|
|
|
#2720 |
|
Zadomowienie
|
Aga weszłam na profil Bettix, bo napisałaś, że są fotki w bikini i normalnie się załamałam. Ale z niej laska!! Ja przy niej to tłuścioch
Nie wracam na wątek, dopóki nie będę chociaż podobna do niej.
|
|
#2721 |
|
Raczkowanie
|
... Kobiety, nie bawimy się z Beti... ... ona jest laska! Buuuuu!A poważnie , Beti, szacun i brawa! Cel osiągnięty i wyglądasz super! Lenka... Ani mi się waż uciekać z wątku! Tylko bierzemy się do robotyAgika... Fakt, masz rację ... Ja sobie na czw i pt urlop wzięłam, bo w czw od rana w przedszkolu jestem (wkopałam się w "trójkę klasową"). Mamy uroczyste zakończenie roku dla "starszaków" i pożegnanie z przedszkolem . Jak ten czas leci... A Olunka widziałam wczoraj na wizażu, Oluś co z Tobą?I gdzie reszta SUPER 30+: Niutka, Wiolka, Serduszko, Ilion? menu: 8;30 - 120g łosoś wędzony, kawa z mlekiem 10:00 - gruszka 10:30 - herbata czerwona 14;30 - 3szt myśliwskiej, herbata czerwona reszta w trakcie...
Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-06-22 o 14:51 |
|
|
|
|
#2722 |
|
Zadomowienie
|
dziewczynki jestem czytam ale mam doła strasznego. z tz sie mi nie układa
![]() jak bede miała chwile to wiecej napisze. buziaki
|
|
#2723 |
|
Raczkowanie
|
Ja też was czytam, zdjęcia obejrzałam i..Melkas pasuje ci ta fryzurka a Betix to chyba z przyzwyczajenia do nas zagląda, bo odchudzać się to zupełnie już nie ma z czego.Przy was to ja jestem wieloryb
a nie foczka.Mam teraz sporo pracy bo dziewczyna się rozchorowała a pracować trzeba.Na sobotę mam kolejny tort zamówiony.No pędzę do pracy.Pa
|
|
#2724 |
|
Zadomowienie
|
O rety, dziewczyny, ale Wy jesteście KOCHANE
Normalnie kładłam się ze śmiechu po Waszych komentarzach, a mój mąż razem ze mną ![]() Melkas, do Bułgarii jedziemy autokarem (podobno 30h), ale sprawdziliśmy ten środek transportu wybierając się do Chorwacji i bardzo nam odpowiada. Można rozłożyć siedzenia i spokojnie się przespać, a wyjazd jest z mojego miasta, więc nie będzie żadnych przesiadek. Każdy autokar ma klimę, więc mam nadzieję, że damy radę Mi właśnie się rozkręca @, wię rozumiem Cię jak nic... też siedziałabym w lodówce ![]() Wiesz co Mel, te 64kg jest w zasięgu Twojej ręki Pięknie zabrałaś się za ćwiczonka i to NAPEWNO zostanie nagrodzone ![]() Lenuś, brawa... wielkie brawa Pierwsze koty za płoty... oj już widzę naszą GURU w akcji Jak ja Cię lubię TAKĄ Aguś, "wspólna kąpiel w jakimś olejku i płatkach róży" - o rany, ale to brzmi ![]() Następnym razem jadę z Tobą ![]() 45min NW więc ile to km? Pewnie minimum 5km?Olunku, nie smutaskuj się ![]() Ilion, a Ty Skarbie znowu tyrasz Napisz co u Ciebie? Bo ciekawa jestem Odwiedziny u Prezesa przeżyłam, nawet nie było źle. Spakowałam dokumenty byłej kadrowej i Prezes ma mi je jutro przywieźć. Dowiedziałam się co mam robić dodatkowo i jedyne co mnie przeraża to sprawozdania do GUS-u, bo koleżanka nie umiała mi wytłumaczyć jak mam je zrobić i skąd wziąć dane Ale większość tych zestawień to zestawienia roczne i będę je robiła dopiero w lutym, więc mam dosyć czasu by się zapoznać z tematem. Angażu dalej nie znam, bo dopiero muszę go sobie wypisać Mam sobie też zrobić zakres czynności... Myślicie, że picie kawy i siedzenie na Wizażu przejdzie?
|
|
|
|
#2725 |
|
Zadomowienie
|
Bettix, tak na poważnie siedzenie na wizażu nie przejdzie, ale jak wpiszesz intensywne pisanie na wizażu i dasz swojemu szefowi dostęp do twojego profilu, to już nic innego wpisywać nie musisz
![]() Nie wiem ile to km te 45 min, ja dość szybko maszeruję, a jak ty mierzysz dystans który biegacie? Olunku, co tam się posprzeczaliście? Może to chwilowe, w każdym związku czasem burza. A potem piękne słońce i tęcza Ilion ja nie wiem kiedy ty odpoczywasz ![]() Melkas trza się udzielać, Też nie wiem kiedy te chłopaki rosną, dziś patrzyłam na Adiego, i pomyślałam, że jeszcze rok temu był w moim brzusiu a już chodzi. Szok. Dzieci nam się starzeją ![]() A tak poza tym dalej cię napastuję, bo nadal nie widzę warzyw w dzisiejszym menu. A tyle pychotek dostępnych kapustka, kalafior, cukinia, fasolka, pomidorki. Mniam. Dziś u mnie nie ma NW, bo małż z młodszym dopiero co wrócił z angielskiego i już nie dam rady. Jutro polecę. Sobie obiecuję. Buziolki.
|
|
#2726 |
|
Zadomowienie
|
Aguś, przyjęte jest, że człowiek dorosły chodzi z prędkością 6km/h, ale skoro Ty maszerujesz szybko, to pewnie lekko robisz 7km/h - kiedyś próbowałam iść na bieżni z tą prędkością i jest to dość szybki krok. Nasz dystans mierzyliśmy na dwa sposoby:
1. to za pomocą nawigacjii 2. to wg licznika samochodu. Są takie zegarki, które odmierzają dystans, puls i... pieron wie czego jeszcze nie odmierzają ![]() Mój M chciał mi nawet taki kupić na urodziny, ale ja wolę biżuterię bardziej kobiecą niż sportową ![]() Eh, z tym zakresem czynności to chyba jednak nie przejdzie ![]() Kurka, jeszcze 3 dni do pracy i urlop A teraz siedzę, sobie z farbą na głowie, mąż bawił się w fryzjera
|
|
|
|
#2727 |
|
Zadomowienie
|
kto uwierzy, aż wstyd mi o tym pisać
możeci e mi sprawić manto, zwłaszcza melkas, właśnie wtrachnęłam chipsy i popiłam Karmi. Człowiekowi głupoty w głowie jak nie poćwiczy. I co teraz miesiąc się oczyszczam. Bettix myślisz, że aż tyle? No to fajnie, ja gps nie zmierzę, bo po łąkach i polach latam ![]() Idę w końcu zakupić ubranko na chrzest. Najwyższy czas.
|
|
#2728 |
|
Zadomowienie
|
Bettix czekamy na kolejne fotki z pofarbowanymi włoskami
Ty chcesz chyba tych Bułgarów oślepic swoja urodą ha ha przeciez ty tam spokojnie dwóch kroków nie zrobisz Co na to Twój Misio? Powinien juz trenować odpieranie ataków jako Twój bodyguard ![]() I proszę, nie nazywaj mnie guru, bo ja przy Tobie to mam kompleksy i nawet dzisiaj znowu poćwiczyłam ![]() Olunku kochany co tam z Tobą? Nie dołuj się tak, będzie ddobrze, nawet jeśli teraz jest źle Melkas jak widzisz jestem, bo nie mogłam bez Was wytrzymać No i był rowerek, więc chociaż tyle Ruszam do boju razem z Tobą!
|
|
#2729 |
|
Raczkowanie
|
Moje drogie Kobietki...
padam na twarz , nie mam siły na nic. Taki w pracy mam dziś pierdzielnik, że nie wiem jak się nazywam, wszystko mnie boli i a nogi mi do kolan wlazły w .... A jeszcze tyrka w domu przede mną... Tylko Agę zleję za chipsy i karmi menu: Okropne - nie pytajcie - same śmieci może do później
|
|
|
#2730 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie tez średnio, wciąz nie moge zapanowac nad pieczywem
Trójkowa mama ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.

Nie samym tortem człowiek żyje
W ten weekend będę nosić go na rękach 

A tak serio to będę bronić Lenki, Nie bijcie jej tak, bo nie była wcale gorsza ode mnie a mi żadnych batów nie dostało się ani za brak ćwiczeń, ani za złą dietę, choć postanowiłam już ograniczyć się( cud, ze waga stoi).Oszczędźcie ją jeszcze raz.
i zrobiłam 100 brzuszków ,50 przysiadów i poszłam do pracy.Tam kilka razy zrobiłam sprint po schodach na 1 piętro do magazynku i skłony, podskoki do szafek i lodówek.To też się liczy, co
?
A po takim wspaciu ze strony Ilion, ja się poddaję
... Za ostro pojechałyśmy
?
? Przecież Ty mądra Kobietka jesteś i wiesz, że tak troszkę żartowałyśmy... ale tylko troszkę
- nie wiem, co tak wcześnie???
- hihihi... Miłego leniuchowania

, gdzie są?

możeci e mi sprawić manto, zwłaszcza melkas,
padam na twarz