|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. V
przynajmniej solone u Was są,a u mnie nawet tych nie ma
nakręciłam się na orzechy,chciałam niesolone,ale jakby były solone chociaż to bym wzięła. u mnie tylko z miodem i w skorupce są. ktoś pisał o Frasku z papryką i pieprzem.... nigdy w życiu takiego nie widziałam,a kupuje je już od lat. chyba,że coś źle przeczytałam |
|
|
|
#2162 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie wiem czy to efekt ściągania...ale tylko mam tak z bierdonkowymi....
|
|
#2163 |
|
Zakorzenienie
|
oj tak tak tak tak tak co do 'freska' to jak dla mnie ten naturalny jest o niebo lepszy od np. tak popularnego 'turka świeżego' . a cenowo.. no hm, 1/2 ceny
|
|
#2164 |
|
Zakorzenienie
|
ja używam tych rękawic na ogrodzie do grzebania między kwiatkami, i jedna para starcza mi na bardzo długo. A jak zrobi się gdzieś dziurka to biorę tylko tą rękawiczkę nową, starą całą używam
|
|
#2165 |
|
Konto usunięte
|
Ja dzisiaj otworzylam z ciekawosci nowy karton z orzeszkami i rzeczywiscie, pod solonymi byly niesolone, ale jakos ich mniej w tej paczce jest chyba niz solonych
|
|
|
|
#2166 |
|
Konto usunięte
|
Ja w nich szoruję cały dom (czasami dosłownie szoruję) i nic się z nimi nie dzieje. Zresztą, polecam je przy okazji.
|
|
|
|
#2167 |
|
Konto usunięte
|
Ja tez mam te biedronkowe rękawice i w nich czesto tez szoruję i nic sie nie dzieje. Jedna mi sie ostatnio rozerwala ale zaczepilam o gwozdzia a tak to wytrzymuja calkiem dlugo.
|
|
|
|
#2168 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
-śmietanowo-grzybowy -śmietanowo-pomidorowy ale nie kupowałam, mimo, że tanie, bo nie lubię tych smaków Cytat:
|
|||
|
|
|
#2169 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2170 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie widzialam. Cytat:
Co innego gdybym myla szmata i rekami podloge, ale ja wole miec ciut mniej dokladnie niz az tak sie poswiecac.
|
||
|
|
|
#2171 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2172 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam wczoraj 2-pack snicersów za 1,69 albo 1,79. wychodzi batonik za ok.80gr
|
|
|
|
#2173 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie jest jeszcze krasnystaw za 0,99 zł, bardzo go lubię. Aczkolwiek z bakomy nie ma ;/ Moje dzisiejsze zakupy w biedronce to m. in: -woda żywiec zdrój 1,75 l (większa butla) za 1,89 -baton bounty 1,55 -herbatka Just fit spalanie (lubię ją) -batoniki nesquik 5+1 gratis za 3,49 -sok Just fit marchwiowy (uwielbiam) -monte 6+2 gratis za 4,99 -ręczniki kuchenne xl queen -jogurt do picia just fi cytrynowo-pomarańczowy (wg mnie najlepszy z tych do picia) i jeszcze pare pierdół spożywczych kupiłam ![]() i widziałam te orzeszki niesolone, o których tutaj jest taka dyskusja, u mnie jest ich dużo, pół na pół z tymi solonymi. dzisiaj zauważyłam tez nerkowce za 7,49 (chyba). |
|
|
|
#2174 |
|
Konto usunięte
|
jogurt cytrynowo-pomarańczowy do picia uwielbiam, faktycznie najlepszy z tych w B.
|
|
|
|
#2175 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Spoora akurat tej kawy nie ma jednak. Ale ta "o poranku" jest z cykoria jak dobrze pamiętam, piłam ją jest całkiem niezła. A kupiłam dzisiaj - mydlo do rąk - paluszki PUB dla taty - to mam pewny prezent bo wcina je nałogowo, ale co do tego w B. nic więcej nie wypatrzyłam- 2x Danio - FruVita czarna porzeczka - Kefir truskawkowy bo wcześniej nie widziałam tego smaku - ser żółty - orzeszki niesolone ![]() - kaszka Delicata z sosem truskawkowym - nie próbowałam wcześniej - makaron rurki - ręcznik kuchenny Milla też pierwszy raz kupiłam W ogóle dużo towaru nie było na półkach. Wszystko stało w kartonach na środku do wykładania. Trochę dziwnie robiło się zakupy. |
|||
|
|
|
#2176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję za informację )
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2177 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam w biedrze krem do ciała, niby ujędrniająco-liftingujący bo potrzebne mi było jakieś lekki smarowidło i jestem zachwycona
![]() Lekka konsystencja, wystarczy mała ilość żeby wysmarować całe ciało, po użyciu skóra jest taka jak być powinna, neutralny zapach, szybko się wchłania. Pakowany w słoiczku,co jest jeszcze jednym plusem bo nie trzeba na koniec męczyć się z wyciskaniem tubki. Nie oczekuję mega ujędrnienia bo nie wierzę ani dużego nawilżenia bo od tego mam inne specyfiki. Więc dla mnie na codzienny balsam jest super. Ok.6.20 zł. za 300 ml. No i skład ma fajny
|
|
|
|
#2178 |
|
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj tylko na chwilkę podjechałam do Biedronki po wodę gazowaną i niegazowaną,niestety nie pamiętam nazwy,kosztuje podajże 0,79zł
![]() Pijemy ją nałogowo ![]() W koszyku wylądował jeszcze sok pomarańczowy,oranżada pomarańczowa(o dziwo jak na oranżadę bardzo dobra). Kupiłam jeszcze kilka owoców i coś słodkiego dla tatusia Przyglądałam się patelnią, ale jakoś mnie nie zachwyciły, miały ładne kolorki, w środku też była fajne(nie powinny przypalać),ale ta rączka i dół patelni wydawały mi się podejrzane
|
#2179 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2180 |
|
Zadomowienie
|
Ja też się dziś wybrałam na dłuższy spacer do Biedrony.
Moje zakupy: - 3 x Bonitki (no wystraszyłyście mnie normalnie z tym wycofywaniem ich )- panierkę Kamis z płatkami czosnku (zasmakowała mi w przeciwieństwie do tej z sezamem) - Danonki (eh, mój TŻ wymyślił że chce sobie zrobić mrożonego Danonka - mydło w płynie oliwkowe (jeszcze nie wypróbowałam) - peeling do stóp grejpfrutowy Foot Therapy, mówiłyście że fajny to przetestuję bo cena taka że jak za darmo 2,45- mięso mielone wieprzowo-wołowe (nie wiem czy w promocji czy zawsze takie tanie ale dałam 4,99) - makaron rurki, podobno z pszenicy durum, no wypróbuję, u mnie w Netto są trochę droższe - wzięłam też na spróbowanie 2 saszetki musli Just Fit, bananowe i truskawkowe (pożarłam zaraz po przyjściu do domu bo już było grubo po czasie mojego posiłku- jestem na diecie i powinnam jesć co 3 godziny- i dopiero jak zjadłam to zobaczyłam ile to ma kalorii- no Fit to one na pewno nie są - wzięłam też sos pomidorowo-śmietanowy Knorra, pieczarkowy kiedyś mi smakował ale jak ostatni raz go jadłam to był jakiś taki kwaśnawy, jakby zepsuty i teraz mi sie źle kojarzy, a pomidorowego jeszcze nie mięliśmy więc... tadaaam ![]() Przyglądałam się sztućcom bo były takie fajne z zielonym środkiem ale mój TŻ pewnie by sie darł że na pierdoły kasę wydaję. Patrzyłam też na patelnie bo kolorki sa świetne, ale też mi się coś spód nie podobał więc nie wzięłam |
|
|
|
#2181 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2183 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2184 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, że ta zapytam Was: co to jest za serek ten fresek? Topiony?? czy jaki? :P
Bo tak tu zachwalacie, ale nie wiem z jakiej on kategorii serków jest ![]() Za topionymi nie przepadam... Ja już po podróży, torba przetestowana. Troszkę zamek mi się zacinał, ale poza tym torba przetrwała ( a była maksymalnie zapełniona) i myślę, że długo mi posłuży ![]() Musze u siebie sprawdzić te orzechy niesolone.. Bo z tego co pamiętam to zawsze dwa kartony są otwarte z tymi solonymi, a zielonych nie ma No z wyjątkiem pistacji, ale w końcu nie o te orzechy chodzi Ostatnio kupiłam t deskę do krojenia bambusową: solidna jest i duża ![]() Chciałam też kupić obrus, ładne wzory ale jakoś ten materiał mi nie podpasował i w końcu nie wzięłam... Kupiłam też książkę "Miłość nad rozlewiskiem", pierwsza część mi się podobała, tę zaczęłam już czytać i też jest super Myślałam, że już jej nie kupię, bo dość dawno ta oferta książkowa była, ale jakoś ostatnia mi się uchowała ![]() Co do jogurtu tego pitnego cytrusowego- również mi bardzo smakuje
Edytowane przez inuska84 Czas edycji: 2010-06-23 o 16:57 |
|
|
|
#2185 |
|
Zadomowienie
|
dlaczego zmienili lasagne bolognese !! Ta nowa receptura jest gorsza od poprzedniej, teraz czuje w niej same pomidory, ale zła jestem, bo uwielbialam ich lasagne. Pewnie dlatego ze lato, pomidory tanie, to niby ulepszenie taki kit dla klientow a tak naprawde oszczednosci.
|
|
|
|
#2186 |
|
Raczkowanie
|
dziś do stałej listy zakupów dołączam herbatniki Kapitańskie
|
|
|
|
#2187 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wasze kartony też mają elementy niebieskie? I jest "jedna warstwa" orzeszków (wydawało mi się, że ktoś pisał, że były "pod spodem")Kupiłam za to w skorupce paprykowej A Fresek zdecydowanie nie jest topiony.. taki twarogowy
|
|
|
|
|
#2188 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2189 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Anitka79 ja osobiście nie kupiłam tej patelni, a miałam zamiar, ale koleżanka z pracy mi odradziła. Kupiła tą patelkę, usmażyła na niej kotlety i teflon przykleił się do kotletów i patelka do wyrzucenia, chyba, że trafił jej się taki egzemplarz
|
|
#2190 |
|
Wtajemniczenie
|
Dla mnie Fresek to taki jakby odpowiednik popularnego Bielucha
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.

nakręciłam się na orzechy,chciałam niesolone,ale jakby były solone chociaż to bym wzięła. u mnie tylko z miodem i w skorupce są. 

nie widizałąm jeszcze takiego 

No z wyjątkiem pistacji, ale w końcu nie o te orzechy chodzi
Wasze kartony też mają elementy niebieskie? I jest "jedna warstwa" orzeszków (wydawało mi się, że ktoś pisał, że były "pod spodem")