|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1561 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ZAZDROŚNICE cz. X - opalamy nogi, dekolty i focha.
Cytat:
![]() Normalnie mam deja-vu ![]() Ja mu pisałam w takich momentach "TAK! :P cześć!" Krótka piłka.
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie no, piszesz takim żartobliwym tonem, że nie wiem, czy rzeczywiście jesteś zazdrosna, czy sobie sama to wkręcasz ![]() Jeśli nie ma konkretnych powodów do zazdrości to wyluzuj, z nikim się nie umawia? Nie jest podejrzany? Nie kombinuje na boku? Więc jest dobrze! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1564 | |
Copyraptor
|
Cytat:
Młoteczek jak nic ![]() Trochę przesadzasz o te zdjęcia, wyjścia z kumplami jak to wyjścia..ale robienie mu o to wyrzutów, i krzyżowy ogień pytań - zamęczysz faceta ![]() A facebook to zło. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1565 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1566 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czasami przeoczę coś tylko ![]() Dziękuję wszystkim za gratulacje, nie będę wymieniać każdej z osobna ![]() Rebe gadaj szybko co się dzieje u Ciebie!! My się tu martwimy ![]()
![]() |
#1567 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kobieto przeczytaj sobie to jeszcze raz ![]() czytalam i sie smialam przepraszam ale tak to wyglada ![]() status na fejsbuku? Sama nawet nie wiedzialam ze takie cos jest ![]() ![]() Ze mu skomentowala a on jej? to nic nie znaczy gorzej gdyby napisal 'oh jak slodko moja gwiazdeczko;**' a tak na pewno nie pisze ![]() a z pierwszym to mnie rozwalilas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1568 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Umawiać się nie umawia. Podejrzany? Wszyscy jesteśmy podejrzani ![]() Ale dla mnie podejrzane jest to, że nagle zaznacza, że spodobała mu się popowa piosenka (on taki mocno alternatywno-rockowy jest, popu nie rusza), którą akurat wrzuciła jego najładniejsza koleżanka, z tych, które są wolne. Albo dziewczyna, która z nim studiowała a teraz jest w Danii zaprasza go tam na jakiś festiwal. A on, że hehe dzięki dzięki ale raczej się to nie uda i szczebioczą sobie dalej. Kurna! Jak to się nie uda? Jak coś się nie udaje to znaczy, że się próbuje to coś zrobić. A tu nie ma takiej opcji w ogóle! I po kiego on z nią szczebiocze? Najchętniej to bym mu zabroniła jakichkolwiek kontaktów z płcią przeciwną. Albo nagle ni z du.. dostaje pięknie przygotowane notatki od jakiejś panny z uczelni. I to jeszcze ona czeka na niego na uczelni, dobre pół godziny, żeby mu to dać. A nie mógłby wziąć ich od kolegi na przykład? Dlaczego akurat jemu daje? A jak się nazywa? A gdzie mieszka? Niby konkretnych powodów nie mam, nie zdradził mnie nigdy (a wiedziałabym, nie umie niczego ukrywać czy kłamać). Ale poprzednią dziewczynę zdradził... I nawet jak nie mam konkretów to zawszę się dopatrzę czegoś... On jest takim typem faceta zdystansowanym do wszystkiego i do wszystkich, trochę outsider. Ja na to właśnie między innymi poleciałam, inne też na to lecą. Nie typ zimnego drania ale typ niedostępnego faceta... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1569 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chłopak jest w porządku, nie robi nic dziwnego / podejrzanego. musisz wrzucić na luz, to trudne, ale się staraj. albo chociaż nie okazuj mu tego, bo go zamęczysz. nie rób co chwile jakiś fochów, jak masz do niego jakieś 'ale' powiedz mu spokojnie, bez pretensji. będzie Wam obojgu łatwiej. ![]() to nie jest takie proste i nie da się hop siup, od razu zmienić swojego zachowania. ale powoli, małymi kroczkami walcz z fochami i zazdrością. ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
mój TŻ też taki jest i sam mi powiedział, że dziewczyny lubią takich facetów. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przepraszam ale co do pogrubionego nie moglam juz ![]() Co z tego ze w takiej muzyce gustuje. Nie moglo u przypasc do gustu inne? Strasznie go ograniczasz. A notatki.. Moze chcial cos wiedziec z nich. Moze miala lepsze? Nie pomyslalas? ![]() A z ta Dania. Ja tez tak zawsze odpowiadalam facetom jak bylam w zwiazku a ten sie chcial spotkac. Zawsze bylo 'no raczej nic nie da sie zrobic' ![]() szukasz dziury w calym. Zupelnie jak w wierszyku ![]() Edytowane przez magda1706 Czas edycji: 2010-07-05 o 14:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1571 |
Copyraptor
|
1000days, cóż, pozostaje liczyć że poprzednią zdradził, bo młody był i miał pstro w głowie? Mnie by to faktycznie trochę zmartwiło, no ale..z przeszłości się ponoć partnera nie powinno rozliczać.
Na razie jest w stosunku do Ciebie ok, nie zatruwaj mu życia, bo się Tobą zmęczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1572 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja się oduczyłam, Ty też musisz. Tak tak ja też potrafiłam w każdym statusie, portalu itd znaleźć coś podejrzanego, co później okazywało się zwykłą głupotą. I pamiętaj, że im bardziej go kontrolujesz i sprawdzasz, tym bardziej on może czuć się osaczony i próbować uciekać ![]() Po pierwsze oduczyłabym się sprawdzania tych facebooków i innych ![]() Jadę umyć samochód ![]() Aa chciałam jeszcze dodać, że mój piękny się oczywiście nie popisał dzisiaj. Nie było jakiejś super niespodzianki, że przyjechał z kwiatami itp, itd. Napisał smsa, że czeka na wiadomość jak mi poszło, zadzwoniłam do niego, usłyszałam ,,z nie mówiłem, że tak będzie" i wszystko ![]() Może za dużo wymagam, może dla niego obrona licencjata to nic takiego, ale jakiegoś badyla jakbym dostała, byłabym przeszczęśliwa, ale cóż zrobić, pewnie od taty dostanę (zawsze jakieś pocieszenie) ![]()
,,Egoizmem jest wymaganie od innych, by żyli życiem, które akurat tobie wydaje się najwłaściwsze. Żyć swoim życiem nie jest egoizmem"- Anthony de Mello Edytowane przez Koszkaa Czas edycji: 2010-07-05 o 14:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1573 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakby tego było mało podrywa mnie dwóch kolegów z grupy, jednego nawet bardzo bardzo lubię. No i mam masę wątpliwości czy ten związek ma sens. ![]() Jakoś tak nie mam ochoty o tym pisać, za dużo tego wszystkiego. ![]() To trwa już dobry miesiąc, może dwa. Opowiem może dokładnie jak się rozstaniemy tudzież wyjdziemy na prostą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1) Na moje niepotrzebnie wkręcasz sobie, że ze względu na niby najładniejszą dziewczynę (jego zdaniem też jest najładniejsza?) zaznacza jakąś tam gwiazdke popu ![]() 2) i 3) O to też byłabym zła, nie powiem. Nie lubię jak ktoś robi dziwne akcje, umizgi do mojego faceta ![]() 4) Zakazany owoc smakuje najlepiej, a skoro sama piszesz że on jest takim a nie innym typem człowieka, musisz to jakoś znieść. Jest z Tobą, a Ty się ciesz, że fakt, iż jest Twoim facetem wzbudza zazdrość jakichś tam panienek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ze mna? Nigdy mnie nie zdradzil, a bylismy razem przez 11 miesiecy. Dlatego nie ma co patrzec na przeszlosc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1576 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie nie wymagasz od niego zbyt dużo. Mógł chociaż powiedzieć, że jest dumny czy coś, że sie ogromnie cieszy ![]() Mój wczoraj mnie pytał jakiego chcę kwiatka ![]() No dobra pomyślał, żeby kupić, ale po co psuje niespodzianke? Co za czub ![]() Bo on: nie wie co sie kupuje, bo nigdy nie był w takiej sytuacji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1577 |
Raczkowanie
|
No akurat o te notatki to już bez przesady, zła bym nie była
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1578 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zmiana planów jeszcze chwilę z Wami posiedzę, potem pojadę na myjkę, bo i tak do ortodontki na 17 idę ![]()
![]() |
#1579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli męczysz się w tym związku to wiesz co zrobić. Przemyśl to, czy jest jakiś sens naprawiania? Czy tego w ogóle chcesz? Czego chce on? Na siłę nie utrzymacie tego, co jest między Wami... Nie daj mu się stłamsić kochana. Trzymam kciuki, by sie ułożyło ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1581 | |
Copyraptor
|
Cytat:
![]() Może jeszcze wpadnie z kwiatkiem? Będzie chciał Ci zrobić niespodziankę? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1582 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja mu powiedziałam, że ,,miałeś mnie wspierać", bo w sobotę się go pytałam, to powiedział, że ma nadzieję, że uda mu się przyjechać ![]() Nie przyjechał, więc spytałam, na co on, że nie miał samochodu ![]() Ok pracuje, niech mu będzie, nie miał samochodu, spoko, ale jeżeli wcale się dzisiaj do mnie nie pofatyguje z żadnym kwiatkiem, to obiecuję mu to wygarnąć.
![]() |
#1583 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1584 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A on właśnie chyba traktuję tą obronę jako takie hop-siup, z resztą jak każdy mój egzamin. No ale kurde, obrona to obrona, nie ważne czy licencjat czy magisterka, ale chyba choć trochę mógłby się wysilić. Przykro mi ![]()
![]() |
#1585 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję dziewczyny, postaram się podjąć dobrą decyzję. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1586 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To fakt, jeśli chodzi o takie gesty to jest niezawodny. Natomiast mojej mamie to tam obojętne. Wdałam się w tatę, a mój Tż ma charakterek podobny do mojej mamy, niestety ![]() Gest się liczy, ludzie, czy to tak ciężko pojąć ![]() ![]()
![]() |
#1587 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mojemu już wszystko na tacy podaję, a i tak robi swoje. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1588 |
Zakorzenienie
|
Rebe, no cóż, musisz podjąć decyzję, która będzie dobra dla Ciebie. Sama widzisz, że z olewania nic dobrego nie wychodzi (Tak, jak było u mnie...) Trzymam za Ciebie kciuki!
---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Sweet, pozdrawiam Cię. ![]()
#1589 |
Zadomowienie
|
Mówisz o swoim Tżcie?
Skąd ja to znam, dlatego ja już mu wszystkiego na tacy nie podaję. Kurde nawet moja mama mówi, że się fatalnie zachował, ta, która go zawsze broniła. Na 20 idę z grupą opijać obronę i jak się wkurzę, to nic mu o tym nie powiem i wyłączę telefon. Wkurzona jestem na niego, ale próbuję się nie przejmować ![]()
#1590 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:34.