Co u nas, czyli ploty, ploteczki :) - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Praca i biznes

Notka

Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-07-19, 17:00   #121
pumas
Zakorzenienie

Dot.: Co u nas, czyli ploty, ploteczki :)

Mam identyczne odczucia niestety.
pumas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-19, 17:16   #122
titina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
titina, ja wlasnie lubie, ale nie jakies nachalne, tylko bardziej delikatne.
Tez sie czuje jak na urlopie bez pieniedzy

Doznalam szoku dzisiaj, jak sie dowiedzialam, ile w moim miescie kosztuje projekt aranzacji wnetrza - 4-5 tys. dla mieszkania 60 m. Paranoja!!!!!!! Nie moge tyle dac
Prawdę mówiąc widziałam tylko jedno maleńkie mieszkanko znajomej zrobione przez architekta i powiem jedno - warto było. Sama na wiele rozwiązań w życiu bym nie wpadła a z mieszkania cacuszko wyszło. No i oczywiście wszystko się zmieściło w jednym pokoiku, sprytnie poukrywane

I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks.

titina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-19, 17:17   #123
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Bossy, a jaki?
chyba korporacyjny standard o tyle mam "dobrze", że nie mam spotkań z klientami jak inni pracownicy merytoryczni. a jaki? koszula, spódnica elegancka/spodnie, zakryte buty.

Cytat:
Napisane przez Ariena Pokaż wiadomość

Bossy
ładnie wyglądasz, ja właśnie sobie wyobrażałam ciebie w ten sposób i na szpilach.

W takich szpilach od Bossy to dopiero nigdy nie chodziłam, zabiłabym się.
Dzięki a te są i tak niskie. mam buty z obcasem 13 cm a nawet 14

Cytat:
No widzisz, to sie zdziwilam Ja sobie bossy tak nie wyobrazalam heh.
a jak?

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-19, 17:54   #124
pumas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez titina Pokaż wiadomość
Prawdę mówiąc widziałam tylko jedno maleńkie mieszkanko znajomej zrobione przez architekta i powiem jedno - warto było. Sama na wiele rozwiązań w życiu bym nie wpadła a z mieszkania cacuszko wyszło. No i oczywiście wszystko się zmieściło w jednym pokoiku, sprytnie poukrywane
No wlasnie... Ja tez tak uwazam, ze warto zainwestowac, ale cholera nie az tyle, w ogole sie nie spodziewalam uslyszec takiej kwoty Nie stac mnie po prostu. Gdy moi rodzice budowali dom, tez zasiegneli porad u projektanta (moja mama ma bardzo dobry zmysl estetyczny i mase pomyslow), ale byly to calkiem inne kwoty nawet jak na tamte czasy.

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
chyba korporacyjny standard o tyle mam "dobrze", że nie mam spotkań z klientami jak inni pracownicy merytoryczni. a jaki? koszula, spódnica elegancka/spodnie, zakryte buty.

Dzięki a te są i tak niskie. mam buty z obcasem 13 cm a nawet 14

a jak?
Nie moglabym tak chodzic do pracy, bo wtedy czlowiek staje sie korporacyjnym szczurem, niewyrozniajacym sie wsrod innych. W mojej korpo kazdy ubieral sie jak chcial i to bylo super!!!!!!!!!! Choc ja troche na tym obrywalam, poniewaz bylam uwazana za trendsetterke, ktora zamiast pracowac, to mysli caly dzien, w co by sie tu ubrac dnia nastepnego... :P

A wyobrazalam sobie Ciebie w szalonych ciuchach, jak na agencje reklamowa przystalo. Na pewno plaskie buty, jakies tramki, jeansy obnizane w kroku itp
Stary 2010-07-19, 18:03   #125
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Nie moglabym tak chodzic do pracy, bo wtedy czlowiek staje sie korporacyjnym szczurem, niewyrozniajacym sie wsrod innych. W mojej korpo kazdy ubieral sie jak chcial i to bylo super!!!!!!!!!! Choc ja troche na tym obrywalam, poniewaz bylam uwazana za trendsetterke, ktora zamiast pracowac, to mysli caly dzien, w co by sie tu ubrac dnia nastepnego... :P

A wyobrazalam sobie Ciebie w szalonych ciuchach, jak na agencje reklamowa przystalo. Na pewno plaskie buty, jakies tramki, jeansy obnizane w kroku itp
bez sensu "jak na agencję reklamową przystało". to, że tam pracowałam, nie znaczy, że muszę od razu robić z siebie pajaca, nosić 2 inne skarpetki i mieć różowe włosy. fakt, że tam chodziłam na luzie, zawsze w płaskich butach, tak jak chciałam.
i nie wiem jak strój w korporacji wpływa na to, że stajesz się "korporacyjnym szczurem". kwestia osobowości. zawsze lubiłam się ubierać elegancko, pasuje mi to. (ale do agencji mi się nie chciało, z racji tego, że miałam dużo biegania, załatwiania, bardzo dużo w aucie, więc bez sensu).

ale noszę też leginsy, trampki i wyciągnięte koszulki. jeżdżę na koncerty i festiwale rockowe, tapiruję mocno włosy, robiłam irokeza i takie tam różne.

ale w tym momencie to ty mnie zaskoczyłaś. jakoś takie stereotypowe myślenie z klapkami na oczach mi do ciebie kompletnie nie pasowało.

edit: przeczytałam to i jakoś pretensjonalnie wyszło ale nic z tych rzeczy he he.

.supergirls just fly.

Edytowane przez bossy
Czas edycji: 2010-07-19 o 18:05
Stary 2010-07-19, 18:11   #126
pumas
Zakorzenienie

Bossy, tu nie chodzi o stereotypowe myslenie, ale jednak zauwaz, ze ubierajac sie tak samo, (bo to, ze ubierzesz koszule w paski, a nie w kratke, nie robi z Ciebie indywidualnosci - i o to chodzi w korporacjach, by nie wyrozniac sie strojem, ale ew. czyms innym)stajesz sie podobna do tłumu ludzi, z ktorymi pracujesz. Kazdy jest traktowany na jednym poziomie, bo sie nie wyroznia, wiec pozostaje takim szczurem przyslowiowym. I nie mowie tego o Tobie, ale ogolnie o pracownikach korporacji...

A odnosnie agencji reklamowych - Ty wcale nie musialas sie tak ubierac, ale jakos taki stroj mi do Ciebie pasowal przez pryzmat tego, jak mowisz i o czym mowisz - nie widze tutaj stereotypu. Nie podejrzewalam Cie o rozne skarpetki czy rozowe wlosy, po prostu o luzny styl.

Pies mi wlasnie zjada nowe listy przypodlogowe ;( Jestem zalamana!!!!! Za kare zamknelam go na balkonie

Edytowane przez pumas
Czas edycji: 2010-07-19 o 18:14
Stary 2010-07-19, 18:17   #127
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Bossy, tu nie chodzi o stereotypowe myslenie, ale jednak zauwaz, ze ubierajac sie tak samo, (bo to, ze ubierzesz koszule w paski, a nie w kratke, nie robi z Ciebie indywidualnosci - i o to chodzi w korporacjach, by nie wyrozniac sie strojem, ale ew. czyms innym)stajesz sie podobna do tłumu ludzi, z ktorymi pracujesz. Kazdy jest traktowany na jednym poziomie, bo sie nie wyroznia, wiec pozostaje takim szczurem przyslowiowym. I nie mowie tego o Tobie, ale ogolnie o pracownikach korporacji...

A odnosnie agencji reklamowych - Ty wcale nie musialas sie tak ubierac, ale jakos taki stroj mi do Ciebie pasowal przez pryzmat tego, jak mowisz i o czym mowisz - nie widze tutaj stereotypu. Nie podejrzewalam Cie o rozne skarpetki czy rozowe wlosy, po prostu o luzny styl.
Wiesz co całkiem możliwe w sumie to co mówisz, ale ja raczej nigdy nie miałam czegoś takiego, że chciałabym się wyróżniać przez strój. Raczej odwrotnie, jestem minimaliską, lubię klasykę w ubiorze.
fakt, że czasami lubię zaszaleć i jedyne koszulki jakie miałam z nadrukiem to iron maiden, slipknota, mansona itp (tutaj pewnie też Cię zaskoczę ale tak, takiej muzyki słucham. rocka, hard rocka, metalu i ogólnie rzecz biorąc darcia ryja ). a najbardziej LOVEEE papa roach. w zeszłym roku byłm na koncercie w Stodole w wawie, jezuuu, co to był za koncert!!!! rewelacja ))) teraz grają na woodstoku. i mam nadzieję, że mnie tam nie zabraknie

ale przyznam Ci się, że na co dzień się ubieram luźno. bo mi tak po prostu wygodnie a dziś w pracy w balerinkach i spodniach czarnych rurkach i koszuli

.supergirls just fly.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-19, 21:20   #128
pumas
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co całkiem możliwe w sumie to co mówisz, ale ja raczej nigdy nie miałam czegoś takiego, że chciałabym się wyróżniać przez strój. Raczej odwrotnie, jestem minimaliską, lubię klasykę w ubiorze.
fakt, że czasami lubię zaszaleć i jedyne koszulki jakie miałam z nadrukiem to iron maiden, slipknota, mansona itp (tutaj pewnie też Cię zaskoczę ale tak, takiej muzyki słucham. rocka, hard rocka, metalu i ogólnie rzecz biorąc darcia ryja ). a najbardziej LOVEEE papa roach. w zeszłym roku byłm na koncercie w Stodole w wawie, jezuuu, co to był za koncert!!!! rewelacja ))) teraz grają na woodstoku. i mam nadzieję, że mnie tam nie zabraknie

ale przyznam Ci się, że na co dzień się ubieram luźno. bo mi tak po prostu wygodnie a dziś w pracy w balerinkach i spodniach czarnych rurkach i koszuli
Tutaj nie chodzi o personalna chec wyrozniania sie, ale kazdy ma inny gust co nie? I to widac, chocbys najskromniejszy stroj zalozyla ;-) A w duzych firmach stawia sie na "niewyroznianie" z powodu ciucha - troche w tej polityce racji, bo przynajmniej nikt nie moze Ci zarzucic tego, co mi, czyli, ze malo pracuje, a duzo sie lansuje, codziennie w innych ciuchach. Ale moze to tez wynika ze specyfiki branzy. Jak pracowalam jako Visual, to normalne bylo, ze stroj elegancki nie wchodzil w gre, tylko jakies szalone zestawienia - mialo sie pole do popisu i czym bardziej ekstrawagancki stroj, tym lepiej.

Zaskoczylas mnie W zyciu bym nie pomyslala hehe. Patrz, jak malo o sobie wiemy

Ja tez sie ubieram luzno na co dzien, nie ma to jak wygoda.
Stary 2010-07-19, 21:46   #129
Ariena
Zakorzenienie

Bossy ja wyobrażałam sobie ciebie zupełnie jak bohaterkę filmu "Diabeł ubiera się u Prady" i ze zdjęcia widzę że raczej się nie myliłam.

Ja też na co dzień chodzę luźno ubrana, a w pracy to zależy gdzie pracuję. Tam gdzie pracowałam ostatnio byli sami ludzie w przedziale od 20 paru do 30 (oprócz mojego przełożonego który był najstarszy koło 40 miał i mało kto go lubił). Chodzili w dżinsach i luźnych bluzkach i ja też tak chodziłam.
Jednak w pierwszej pracy w takim salonie/biurze sprzedaży moja szefowa miała fizia na punkcie elegancji w pracy. Musiałam chodzić w wydekoltowanych bluzkach i koszulach w grudniu, gdzie w biurze było jakieś 15 stopni i dogrzewałam się grzejnikiem który ledwo działał. Ale o tej pracy tam i o szefowej mogłabym napisać książkę, jacy to szefowie mogą być po*******eni i prawie chorzy psychicznie.

Edytowane przez Ariena
Czas edycji: 2010-07-19 o 21:50
Ariena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-19, 22:11   #130
pumas
Zakorzenienie

Ariena hehe to napisz chetnie podziele sie swoimi impresjami :P

ja w kazdej pracy zachowywalam swoj styl, czy to bylo biuro, czy teren, czy visual. w jednych bardziej szalalam, w innych mniej, ale np. jak przyszlam ubrana w leginsy i krotsza bluzke, (tunikowatą) taka w polowie odslaniajaca pupe, to byla afera :P wtedy bylo rozprezenie w biurze, a ja uslyszalam, ze chodze, krece tylkiem i nikt nie pracuje ;-) no ale to takie wyjatki male... ogolnie to musze powiedziec, ze chyba faktycznie codziennie bylam w czyms innym, bo teraz, gdy nie pracuje, mam o polowe mniej prania i prasowania
Stary 2010-07-20, 14:29   #131
Ariena
Zakorzenienie

Pumas wolę nie bo ta cała praca tam to była jakaś fikcja i na samo wspomnienie robi mi się niedobrze.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-20, 17:17   #132
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
ja w kazdej pracy zachowywalam swoj styl, czy to bylo biuro, czy teren, czy visual. w jednych bardziej szalalam, w innych mniej, ale np. jak przyszlam ubrana w leginsy i krotsza bluzke, (tunikowatą) taka w polowie odslaniajaca pupe, to byla afera :P wtedy bylo rozprezenie w biurze, a ja uslyszalam, ze chodze, krece tylkiem i nikt nie pracuje ;-) no ale to takie wyjatki male... ogolnie to musze powiedziec, ze chyba faktycznie codziennie bylam w czyms innym, bo teraz, gdy nie pracuje, mam o polowe mniej prania i prasowania
u mnie za coś takiego mogliby cofnąć cię do domu, żebyś się przebrała. a dzień zabraliby z twojego urlopu..

.supergirls just fly.
Stary 2010-07-20, 19:09   #133
agulkaa
Rozeznanie

GG do agulkaa

specjalnie dla bossy i gorzkiej wstawiam linkę http://www.warszawianki.pl/,

bo w końcu jesteście już Warszawiankami

A ja padam po dniu pracy i poszukiwaniu pokoju...Jak już w końcu znaleźliśmy coś fajnego i godnego uwagi to TŻ spanikował i chyba się wycofuje i jak tu przeć do przodu sama??

http://www.suwaczki.com/tickers/hchyhgqsnt603ke0.png
agulkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-20, 19:29   #134
pumas
Zakorzenienie

Wiesz Bossy, wiedzialam na szczescie, na co moge sobie pozwolic, a wiadome, faceci jak widza kawalek nawet zakrytego tylka, to zamiast pracowac, to ie ociagaja i wolaja specjalnie po sto razy, byle kolo nich przejsc.No ale nic, na pewno bym sie tak nie ubrala do powaznej firmy, na rozmowy handlowe hehe.

Agulka, nie przejmuj sie, takie zmiany zawsze wywoluj stres i pewnie dlatego Twoj tz sie boi i wycofuje... Moj tez sie dlugo opieral, nie byl zdecydowany, ale pewnego dnia sam podjal decyzje i jest fajnie

Wyjechalam sobie z mojego miasta krolweskiego na poludnie Polski, odpoczywam, wlasnie nazeram sie grillem, zakupy rowniez zaliczylam, ogolnie tzw. sielanka. Skad ja biore energie na pozytywne myslenie?

Pozdrawiam was, po powrocie nadrobie zaleglosci, a moze jutro, jesli bedzie gorsza pogoda.
Stary 2010-07-20, 19:50   #135
201701300931
Konto usunięte

Jutro znowu ma być skwar - przynajmniej u mnie Znowu zaczną się murowane bóle głowy

Dodatkowo idę jutro do dentysty i jestem przerażona Boję się bólu Nie wiem, jak ja to zniosę... A panikuję, bo byłam ostatnio 12 lat temu i pamiętam, jak mnie bolało Kolejne pieniążki pójdą w plecy, a pracy wciąż nie ma i nie ma i nie ma
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-20, 20:02   #136
pumas
Zakorzenienie

To swietnie, ze ma byc upal, walne sie w basenie
Stary 2010-07-20, 20:14   #137
Ariena
Zakorzenienie

Danaeee84 aż wstyd się przyznać ale ja też tak jakoś ostatnio byłam u dentysty 10 lat temu. A przydałoby się iść, mimo że nic mnie nie boli ale ogólnie zrobić przegląd. Poza tym mam odsłonięty korzeń już kilka lat :/ ijednego mleczaka (! naprawdę, miałam robiony rentgen te 10 lat temu i prawdziwek nadal siedzi w dziąśle pod spodem).
Właśnie skończyłam jeździć na rowerku stacjonarnym i zdycham.
Stary 2010-07-20, 21:02   #138
bossy
Zakorzenienie

Ariena ty masz 27 lat?! ja myślałam, żeś młodsze ode mnie i jakieś 21-22 masz

agulkaa dzięki, fajna stronka

pumas

.supergirls just fly.
Stary 2010-07-20, 21:26   #139
Ariena
Zakorzenienie

Jakbym miała 21 lat to bym się nie przejmowała brakiem pracy i mieszkałabym jeszcze z rodzicami tak jak mieszkałam wtedy.
Stary 2010-07-20, 21:48   #140
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ariena Pokaż wiadomość
Jakbym miała 21 lat to bym się nie przejmowała brakiem pracy i mieszkałabym jeszcze z rodzicami tak jak mieszkałam wtedy.
hm. no nie wiem. ja się zawsze przejmowałam jak nie miałam pracy.

.supergirls just fly.
Stary 2010-07-20, 22:31   #141
kycia1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Jutro znowu ma być skwar - przynajmniej u mnie Znowu zaczną się murowane bóle głowy

Dodatkowo idę jutro do dentysty i jestem przerażona Boję się bólu Nie wiem, jak ja to zniosę... A panikuję, bo byłam ostatnio 12 lat temu i pamiętam, jak mnie bolało Kolejne pieniążki pójdą w plecy, a pracy wciąż nie ma i nie ma i nie ma
Nie bój sie , wtedy nie było takich znieczulen jak teraz. NIC a NIC Cie nie zabli, zobaczysz, OBIECUJE!!!!: ehem:
Stary 2010-07-21, 08:44   #142
titina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kycia1 Pokaż wiadomość
Nie bój sie , wtedy nie było takich znieczulen jak teraz. NIC a NIC Cie nie zabli, zobaczysz, OBIECUJE!!!!: ehem:
Faktycznie jak idziesz do dentysty prywatnie nawet nic nie poczujesz. Ostatnio wykorzystałam fakt że byłam ubezpieczona i zrobiłam sobie ząbki na NFZ. Troszkę mniej komfortowo, bez znieczulenia, ale dało się wytrzymać. Ciesze się bo prywatnie zapłaciłabym majątek.

Stary 2010-07-21, 09:11   #143
Ariena
Zakorzenienie

Cytat:
hm. no nie wiem. ja się zawsze przejmowałam jak nie miałam pracy.
Ja jak miałam 21 lat to nie szukałam pracy tylko byłam na drugim roku studiów dziennych i się zastanawiałam czy dobrze wybrałam. Realna praca to była jedynie praca w weekendy co mnie nie interesowało więc szukałam jedynie w wakacje jakiś praktyk itp.
Stary 2010-07-21, 10:06   #144
gorzka prawda
Zadomowienie

Hej dziewczynki. Ja na momencik dosłownie. Jestem w stolicy od poniedziałku. Nie mam czasu do was pisać, czasem zajrzę jedynie na chwilkę, ponieważ mam problem z internetem i czekam na nowy modem. Jak go dostanę to się odezwę i napiszę więcej.
Dorabiam sobie w call center na 3/4 etatu (popołudnia) i czekam na dalsze etapy naboru na te normalne stanowiska.

bossy - to się pewnie na niejednym koncercie spotkamy i być może na Woodstocku też.

agulka dzięki za linka

gorzka prawda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-21, 11:42   #145
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kycia1 Pokaż wiadomość
No i miałaś rację Dostałam znieczulenie i od razu mi dwa ząbki zrobiła, bo były obok siebie Zapłaciłam majątek, ale ważne, że przeżyłam i zrobione W piątek znowu I w sierpniu też i koniec No pomijając odkamienianie, ale mnie to często czeka, bo mam takie dziąsła głupie :P

A co do lekarzy - ja do publicznego chodzę tylko do pierwszego kontaktu, a to i tak rzadko, jak jestem w domu. Jak kupimy mieszkanie i się tu przemelduje, to się zacznie szukanie lekarza Bo w sumie powinnam zrobić sobie szereg różnych badań, a tak na odległość to trudno :P Teraz w ogóle jestem na ubezpieczeniu męża. Specjalnie zadbałam zaraz po ślubie o to, żeby mnie tam zgłosili, bo podejrzewałam, że po studiach mogę nie mieć pracy, a co za tym idzie, nie byłabym ubezpieczona...

Edytowane przez 201701300931
Czas edycji: 2010-07-21 o 11:43
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-21, 17:04   #146
agulkaa
Rozeznanie

GG do agulkaa

Cytat:
Napisane przez gorzka prawda Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki. Ja na momencik dosłownie. Jestem w stolicy od poniedziałku. Nie mam czasu do was pisać, czasem zajrzę jedynie na chwilkę, ponieważ mam problem z internetem i czekam na nowy modem. Jak go dostanę to się odezwę i napiszę więcej.
Dorabiam sobie w call center na 3/4 etatu (popołudnia) i czekam na dalsze etapy naboru na te normalne stanowiska.

bossy - to się pewnie na niejednym koncercie spotkamy i być może na Woodstocku też.

agulka dzięki za linka
gorzka żyjesz!!! Cześć!!!! W końcu się odezwałaś pisz koniecznie więcej jak Ci się żyje na "obczyźnie" Może też do Ciebie dołączę bo juz mnie wkurza ten mój TŻtoegoista

http://www.suwaczki.com/tickers/hchyhgqsnt603ke0.png
agulkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-21, 19:36   #147
titina
Zakorzenienie

A ja przeglądając wątek o oszczędzaniu natknęłam się na informację że kasjerki w castoramie bardzo dobrze zarabiają 2.500 tys. na rękę. Ech szkoda że w moim mieście nie potrzebują kasjerek...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-21, 21:33   #148
kycia1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
No i miałaś rację Dostałam znieczulenie i od razu mi dwa ząbki zrobiła, bo były obok siebie Zapłaciłam majątek, ale ważne, że przeżyłam i zrobione W piątek znowu I w sierpniu też i koniec No pomijając odkamienianie, ale mnie to często czeka, bo mam takie dziąsła głupie :P

A co do lekarzy - ja do publicznego chodzę tylko do pierwszego kontaktu, a to i tak rzadko, jak jestem w domu. Jak kupimy mieszkanie i się tu przemelduje, to się zacznie szukanie lekarza Bo w sumie powinnam zrobić sobie szereg różnych badań, a tak na odległość to trudno :P Teraz w ogóle jestem na ubezpieczeniu męża. Specjalnie zadbałam zaraz po ślubie o to, żeby mnie tam zgłosili, bo podejrzewałam, że po studiach mogę nie mieć pracy, a co za tym idzie, nie byłabym ubezpieczona...
No widzisz:jup i:. Ciesze sie
Cytat:
Napisane przez titina Pokaż wiadomość
A ja przeglądając wątek o oszczędzaniu natknęłam się na informację że kasjerki w castoramie bardzo dobrze zarabiają 2.500 tys. na rękę. Ech szkoda że w moim mieście nie potrzebują kasjerek...
:O:O:O:O:O Szok. A ja głupia pracowałam jako prawa reka szefa za 1300 zł (po 5 podwyzkach )
Stary 2010-07-21, 22:18   #149
pumas
Zakorzenienie

Hi girls
Ja juz wrocilam, miala byc dluzej, ale pies dawal w kosc wszystkim i naprawde sie nie dalo. Troche poplywalam dzisiaj, pobyczylam sie, pogoda byl swietna. W domu (moim) czekala na mnie kapiel w pianie, szampan i pyszne jedzenie. Kure, tak to mozna zyc....

Gorzka, W koncu sie odezwalas!!!!! Ledwo przyjechalas, a juz sobie dorabiasz w calla center, Ty to jestes kurde.

Dziewczyny, moja najwieksza fobia jest wlasnie dentysta !!!!!!!!! Tak bardzo sie boje, ze nie umiem sie przemoc i ide dopiero, gdy mam jakis problem, a ze zeby mam zdrowe - do tamtego roku jedna plomba tylko - to rzadko chodze. Ale musze to zmienic, choc cholernie sie boje.

Jak mialam 21 lat, to pracowalam juz na pelnym etacie i mialam indywidualny tok studiow :[

Ide na rozmowe wkrotce, w przyszlym tyg. nic specjalnego niestety, no ale musze cos ze soba zrobic.

W ogole od przyszlego tyg. bede ruszac z kolejna czescia remontu, uffff bedzie sie dzialo, jak cos skoncze, to wam pokaze

Pozdrawiam was i ide kimac....
Stary 2010-07-21, 22:23   #150
bossy
Zakorzenienie

ja się tu nie wysypiam. ;/ eh. a jutro najpierw impreza w domu, potem mam randkę a w piątek znów impreza na ok 20 osób, a w sobotę przyjeżdża do mnie moja przyjaciółka je je je

.supergirls just fly.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Praca i biznes

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości